עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם קניתי לא מזמן ראוטר של edimax מסוג BR-6104S הצלחתי לחבר בבית שלי שני מחשבים אליו וכמובן שאותו חיברתי ישירות למודם ADSL מסוג B-Focus 270 הכול פועל מצויין חוץ מזה שיש לי low id עם האמיול ואת זה אני פשוט לא מצליח לפתור כמו כן מהירות ההורדה שלי מאוד נמוכה עם ביטורנט אני לא יודע אם זה קשור אבל אולי . יש לי ווינדווס אקס פי פנטיום 4 1800 עם 512 זיכרון וכמו כן חבילת adsl של 0.75 אני ווידאתי לפני שכתבתי את ההודעה הזו שהפייר וול של ווינדווס מכובה וכך גם הפייר וול המובנה של הראוטר כנראה שזו בעיה של פתיחת פורטים ואת זה אין לי מושג איך לעשות אני מקווה שאחד מחברי הפורום יכול לעזור לי תודה רבה מראש! נ.ב ניסיתי לכבות את ה DCHP של הראוטר ולקבוע לעצמי איי פי קבוע אבל כנראה שזה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by com555,

איך אני מגלה IP ברשת של 20+ מחשבים? ד"א אני לא במחשב הראשי! תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  3. Started by kikkler,

אחרי שהגדרתי את שיתוף האינטרנט כמו שמפורט בסטיקי, ואחרי שהוא עבד במשך כמה חודשים (לא בצורה חלקה לגמרי, יש לציין), נדמה שעכשיו הוא החליט לעשות בעיות בצורה רצינית. במשחשב השרת (שלי) הכל עובד כרגיל, אבל במחשב הלקוח כל ניסיון לעבוד באינטרנט ישר מניב הודעה שהמחשב מנותק, ומציא להתחבר בעזרת המודם (שמותקן גם באותו מחשב בשביל מצבי חירום, אבל בדר"כ נמצא אצלי). הכל מוגדר כמו שצריך, וכשמסתכלים על מאפייני חיבור הרשת במחשב הלקוח (Local Area Connection) הוא מופיע כ Enabled וה- internet gateway מופיע כ- connected תקשורת אחרת ד"א הרשת עובדת (שליחת מסמכים למדפסת למשל) יש למישהו רעיון ?

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  4. Started by composite,

דבר ראשון, התכוונתי לכך שהוזזתי אותו לתושבת PCI אחרת ;D אז ככה, אני מדבר כרגע ממחשב אחר, כי במחשב השני אין לי אינטרנט. אני צריך להגדיר אותו בווינדוז. בביוס הגדרתי הכל כמו שצריך. זו תצורת הרשת שלי בבית: שלושה מחשבים, מחוברים ברשת LAN, ע''י נתב LinkSys כחול-שחור. המחשב שרת מחובר למודם Alactel שחור, הדגם הוא Speed Touch Home. בשני המחשבים האחרים, האינטרנט פועל כשורה. המדריך של The Porcher לא עזר לי, מהסיבות הפשוטות שלא הבנתי אותו כל כך. בנוסף לזאת, חצי מהלשוניות המתוארות שם לא מופיעות לי :-\ אנא תעזרו לי, אני לא רוצה לערב טכנאי בכל זה. אלפי תודות לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  5. Started by gshhar,

ב-XP יש את הפקודה NET SEND אבל זה לא הולך ב-98. אני מתכוון להודעות למחשבים אחרים ברשת.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  6. Started by gshhar,

אני רוצה לפתוח את פורט 139. יש לי מודם אלקטל וזהו לא ראוטר ולא רשת. יש לי פיירוואל אבל הבעיה שלי שאני לא יכול לקבל קבצים ב-MSN MASSENGER ואני יודע שזה קשור לפורט 139. דרך אגב-XP PRO

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  7. יש לי תוכנה שאני פותח אתר דרך האייפי של המחשב שלי קוראים לה LiteServe וניסיתי אפילו וזה עובד והכל http://lioz.no-ip.com השאלה עכשיו אם מישהו מכיר אותו סגנון תוכנה שיודעת גם להפעיל אתרי PHP? ???

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  8. Started by Shadowman,

איך אני מחבר מחשב נייד למחשב באישי על מנת העביר נתונים ומידע....

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  9. Started by Cyber Iguana,

לפני פחות מחודש עשיתי LAN עם המחשב הזה ועוד אחד והכל היה טוב, אתמול אני בא ורואה שפתאום המחשבים לא מזהים אחד את השני, אני לא יכול לשתף קבצים ולא כלום. מישהו יכול לעזור לי?

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  10. ??? עריכת המודר: הת'רדים שלך אוחדו. להבא, רכז את כל השאלות בת'רד אחד. אין צורך להציף את הפורום בשאלות.

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  11. כרגע יש לי שלושה מחשבים שמחוברים ל-HUB. למחשב הראשי מחובר מודם B-FOCuS Router 270PR (למחשב הראשי יש שני כרטיסי רשת- אחד מחובר למודם ואחד ל-HUB) ואני מתחבר לאינטרנט בעזרת חייגן. כרגע שאר המחשבים יכולים לגלוש רק כאשר המחשב הראשי דלוק. אני מעוניין לחבר את המודם ל-HUB כדי שכל מחשב יוכל לגלוש ללא תלות במחשב אחר. איך אפשר לעשות את זה? תודה מראש. תמונות של המודם ושל ה-HUB: http://photos.walla.co.il/ts.cgi?user=ci4

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  12. Started by NISAN,

מישהו יודע איפה אפשר לרכוש את הכל המאפשר "הידוק" של הקבל לחיבור ה R-45. (ראה קישור)http://www.cable4pc.com/jpg/tool-104.jpg או איפה ניתן להשיג את הראשים המתאימים מסוג rj45. (ראה קישור) http://www.megatronics.lk/products/cables-connectors/modular/rj45.jpg בתודה רבה. ניסן תגר.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Wile E Coyote,

יש לי שלושה מחשבים בבית מחוברים ברשת. בכולם יש אקס פי. המודם מחובר ביו אס בי. פעלתי לפי ההוראות בפורום והרשת עובדת כמו שצריך. מה שבעצם קורה אצלי זה שהמחשבים הלקוחות צריכים להתחבר לרשת (Local Area Connection), ואז אוטומטית מופיע אייקון של החיבור לאינטרנט, אשר כבר פועל אוטומטית. כדי לצאת מהאינטרנט המחשבים הלקוחות צריכים לנתק את Local Area Connection אצלם. והנה הבעייה: כאשר (בטעות) מנתקים את האינטרנט ידנית (האייקון שהופיע אוטומטית), אי אפשר להחזיר את המצב לקדמותו, ואז שני המחשבים הלקוחות מאבדים את היכולת להתחבר לאינטרנט, גם אם הניתוק היה באחד מהם, גם אם הגדרתי את הכל מחדש בכל המחשבים, וגם אם התקנתי את המודם מחדש. יש לציין שהרשת עצמה עדיין פועלת, ומה שנדפק זה רק החיבור לאינ…

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  14. Started by tal,

יש לי בבית רשת ביתית כבר שנה בין שני מחשבים עם XP PRO בימים האחרונים, פתאום בלי שום התערבות מצידי, או שינוי הגדרות שאני זוכר שביצעתי, קורות תקלות. במחשב האורח, שלא מחובר ישירות לאינטרנט, אלא מחובר אל המחשב המארח, פתאום אי אפשר להכנס לכל מיני אתרים כמו לדוגמא לאתר של רשת ג .מופיעה מיד הודעה "THIS PAGE CANNOT BE DISPLAYED ,אני חייב לציין שמהמחשב המארח כן אפשר להכנס לרשת ג. למישהו יש רעיון מה הסיבה לכך ???

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Kurt,

אני כרגע ברשת ביתית של 3 מחשבים עם נתב מחברה בלתי מזוהה. אני רוצה לברר את הכתובת האיפי האמיתית של המחשב ולא האחת שהראוטר מקצה לה(192.168.1.5) משום מה נכנסתי לwww.whatismyip.com והכתובת שם גם לא עובדת היא בכלל לא משתנה. זה מפריע לי כי אני לא יכול לפתוח משחקים ברשת. אנא עיזרו לי

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by עדי נסטסה,

היי, נכון להיות יש לי מודם USB ורשת ביתית (שני מחשבים מחוברים ע"י כבל רשת). ברצוני לשדרג למודם שמתחבר לכרטיס הרשת. כיצד אוכל לפצל את כרטיס הרשת ל-2 יציאות? אחת בעבור הרשת הביתית והשנייה בעבור המודם. לעזרתכם אודה.

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  17. Started by DoR,

התחברתי היום לאינטרנט זהב בחבילת הכבלים של 1.5Mb. עד עתה הייתי מחובר בנטוויז'ן בחבילה המקבילה, והקאזה היה פועל ללא דופי - מוריד בעשרות KB ושולח במהירות המקסימלית. והיום - הקאזה אמנם מתחבר, ואני מסוגל לעשות חיפוש קבצים, אבל אני פשוט לא יכול להוריד ולא לשלוח כלום. הקאזה לא מסכים להתחבר ליותר משני משתמשים, והמהירות היא 0.00KB. גם השליחות מופסקות שנייה אחרי שהן מתחילות. השאלה היא אם לעוד מנויים של אינטרנט זהב יש בעיות כאלה בקאזה. ??? ??? קראתי פעם שאינטרנט זהב מתכוונת להגביל את ה-P2P, אולי זה בגלל זה? תודה, דור.

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  18. אני רוצה לחבר שני מחשבים ברשת זה בזה ושיהיה לשניהם גישה לאינטרנט. מה אני צריך ? וכמה יעלה לי בערך לעשות את זה ?

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  19. שלום, הזמנתי לאחרונה Router של Edimax בדגם 6104WB. ה- Router הוא אלחוטי ותומך גם בכניסה ל-4 מחשבים(כ- Switch). אני מנסה לחבר אותו לרשת דרך מודם ה- ADSL שלי, Alcatel Home(לא משודרג לראוטר), וכך להתחבר לרשת מכל מחשב אחר בבית על ידי חיבור אלחוטי. אך אני לא מצליח לחבר אותו לאינטרנט. אני מכניס את כל הפרטים, אומר לו שספקית האינטרנט שלי תתן לי IP, מכניס ב- PPTP Gateway את האייפי 10.0.0.138, אך זה לא עובד. מישהו נתקל בבעייה הזו בעבר או יודע כיצד לפתור אותה? תודה, יובל

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  20. אני מחפש אפשרות לקשר/לשתף שני (או יותר) מחשבים על רשת בעזרת המודם/נתב - adsl שבזק מתקין ברשתות wow , אבל: לדברי נציג בזק אני חייב לשם כך לבחור בבזק כספק אינטרנט וסוג החיבור חייב להיות adsl כאן הבעיות שלי: א) ממש לא בא לי להחליף ספק אינטרנט, זה יחייב אותי לא רק להודיע על שינוי כתובת למאות מכותבים אלא נעיקר לשנות פרופילים בעשרות מקומות ב: טוב לי על הכבלים בחיבור רשת RJ-45 ולא רוצה USB מעונין ברשת רק כדי לקשור כמה מחשבים יחד דרך חוטי הטלפון - לא מרוצה מאלחוטי יש למישהוא רעיון?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by AB,

מישהו איים עלי שהוא יפרוץ לי למחשב וניראה לי שהוא עשה את זה....מה לעשות?? המחשב איטי לא נפתח כלום.....(הוא לא שלח לי שום קובץ!....וגם לא נתתי לו איי פי הוא משהו ) מישהו יודע איך אני יכול לחסום אותו ??!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by com555,

יש לי רשת בין שני מחשבים כאשר המחשב שאני גולש איתו הוא ראשי כעקרון ועוד מחשב שמחובר אליו בכל פעם כשאני עושה ריסט למחשב השני הוא חוזר והכל עובד חלק אבל כשאני עושה ריסט למחשב הראשי, כשהוא חוזר הרשת לא עובדת יותר ואני לא מצליח להתחבר למחשב השני משום מה. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  23. Started by itay80,

שלום כאשר אני משתף את החייגן לאינטרנט - אינטרנט זהב, כבלים. אני לא מצליח להתחבר ומקבל את ההודעה: שגיאה 769: the specified destination is not reachable כאשר אני מוריד את השיתוף אני כן מצליח להתחבר. אני משתמש בראוטר של CNET(אני לא חושב שזה קשור - הראוטר לא יכול לחייג לבד רק בDSL) אשמח לקבל עזרה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by e-r-a-n,

אני מחפש ראוטר שיחזיק יציב 8 מחשבים...בתקציב של 300שקל..יש משהו טוב במחיר הזה? אשמח לקבל המלצות.. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים