עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by itzik2k5,

התקנתי השבוע ROUTER, וכמעט הכל עובד מצוין - חוץ ממספר אתרים בודדים כמו נענע, וואלה ועוד. ניסיתי לעשות PING לנענע וואלה אך אינני מצליח לכל שאר האתרים יש PING וכולם עובדים מצוין מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  2. מתלבטים איזה נתב VDSL לרכוש? הבחירה בין ה-TD-W9980 של חברת TP-LINK ל-VMG1312 של חברת ZyXEL אינה פשוטה. על מנת להקל עליכם, כתבתי מדריך קצר שיכול לסייע לכם לפתור את הסוגיה הזו. http://www.netcheif.com/blog/?p=5809

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. מלא ספייקים התחילו לאחרונה בבזק בנלאומי מישהו עוד מרגיש??

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  4. Started by Bakshi1,

כחלק מבדיקותיי ליצירת רשת אלחוטית בביתי לקומה השנייה מצאתי את הנתב הזה: http://www.tp-link.com/products/product_des.asp?id=154 האם הוא באמת אפקטיבי לעד 300 מטר? יכול לחדור ממ"ד כמו שצריך+ קומה שנייה?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  5. מישהו פה מכיר נתב + רכזת (4 פורטים) + מודם adsl טוב? שאפשר להגדיר לו איזה פורטים לאינטרנט לפתוח, ושעובד מהר. יש לי אחד כזה של Dynamode והוא ממש ממש זבל.

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  6. http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=9255 מה אומרים על זה? יש לנו 3 מחשבים (2 ניידים) ובקרוב יגיע השלישי אני נמצא בחדר ממ"ד והנתב נמצא בקצה השני של הבית כשבדרך יש לו 4 קירות לעבור.. הבנתי שאני צריך להגדיל את טווח הרשת ובשביל זה אני צריך Acces Point מצאתי את הקטן הזה בחיפוש ברשת, מה הערות או הארות? ואולי המלצות אחרות? תודה מראש שי

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  7. Started by zolo74,

בהמשך לת'רד הזה: שלום לכולם.. אני עוד בן אדם אומלל שהפך בטעות את המודם שלו ל 510.. ניסיתי עשרות פעמים להחזיר אחורה לפי האתר FRESH אבל כלום, אחד האנשים בפורום שלח אותי לת'רד הזה והנה ראיתי אור בקצה המערה.. אך לצערי גם זה לא עבד.. בשלב שלאחר הפעלת המודם לאחר שאני לוחץ: REMOVE PASSIVE כמו במדריך, בתקייה DL מופיעים לי אך ורק שתי קבצים והם: START.CMD ו- USER.INI. אין לי את הגרסה 721... מוזר! מעבר לכך.. כמו בהמשך, לאחר מחיקת ה PASSIVE והעלאת 281 הוא לא נהיה PASSIVE.. אני חייב לעשות SET PASSIVE ואז הוא נהיה כPASSIVE, ולאחר פעולת הSWITCH המודם מפעיל את עצמו מחדש וכאשר אני נכנס לממשק הWEB אני רואה את ה-UI של 510.. מישהו יכול לעזור לי? כי אני רואה המון אנשים שהצליחו בקלות... יש או…

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  8. Started by liorn,

1. יש לי מודם של AZTECH 600E שהפכתי אותו לנתב כאשר המודם\נתב ועוד 2 מחשבים מחוברים אל הסוויץ. ההתחברות כמובן ללא חייגן , מה שגורם לחיבור תמידי של המחשבים לאינטרנט.הבעיה היא שכל מספר ימים יש התנקתות של החיבור של הרשת , כלומר המודם מתנתק לבד ולא מאפשר להתבחר לאינטרנט. הפתרון הזמני שמצאתי הוא לנתק ולחבר את המודם לחשמל בכל פעם מחדש....רציתי לדעת אם למישהו יש הצעה אחרת שתפתור לי את הבעיה? 2. במידה ואני מעונין להקים רשת תקשורת אלחוטית , האם יספיק לי לקנות סוויץ אלחוטי ( במידה וקיים דבר כזה ) + כרטיסי רשת אלחוטים ולחבר את המודם\נתב והכרטיסים אל הסוויץ?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  9. ניסיתי את כל האפשרויות בראוטר ואין הבדל. ההבדל היחיד הוא שבPPPOA אני מקבל אותם פינגים. בין VC לLLC לא מצאתי הבדל.

10. Started by Ro0k,

בזמן האחרון התחלתי להיכנס קצת יותר רציני לתחום של רשתות, ורציתי לעשות משהו קצת יותר פרקטי מסתם לקרוא אז כתבתי סקריפט בPython שמזייף חבילות ICMP לפי דרישה - ניתן לשלוט בכל אחד מהשדות של ה-header. אחרי זה גם קראתי קצת על https://en.wikipedia.org/wiki/Smurf_attack, וזה נראה לי ממש מגניב את הוספתי גם את זה לסקריפט. בכל מקרה, רציתי לשתף אותו פה למקרה שמישהו יחשוב שזה מעניין, ואם למישהו יש הצעה להוסיף לקוד או משהו שטעיתי בו אני אשמח לשמוע. הקוד: http://pastebin.com/13bX5VWc (נכתב בגרסה 2.7)

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  11. Started by Cheif,

כבר עמדתי לכתוב פוסט בנושא, אבל דרור פויר בגלובס אמר את זה באופן מעולה. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000641060

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by 69,

רציתי להוסיף מחשב נוסף לרשת NOVELL קיימת, חיברתי את המחשב לנקודת רשת - קיבלתי אינטרנט. הורדתי מהאתר של נובל את Novell Client For XP, התקנתי. לסרבר של העסק קוראים DDMK, איפה בדיוק אני מקנפג במחשב, ע"מ שידבר מול DDMK ? והבנתי שצריך גם להגדיר "עץ תיקיות" ? או בקיצור, מה עלי לעשות כדי שהמחשב החדש יהיה ברשת ? תודה !!

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  13. לפני כמה זמן פורסם כתבה בעתון נט מגזין על הצורך לשפר את מהירות הגלישה ע"י שני מודמים שנכתב בעיתון ואני מצטט ובהמשך במהדורה שניה אחריה פורסם מכתב של אדם שיש ברשותו מודם ישן 33.6 ומודם חדש של 56.6 ובהמשך שואל איך לחבר בניהם, בקיצור הממומחה הסביר לו איך להתקין את המודם השני כדי להגביר את המהירות של הגלישה אשר יותר טובה מ ISDN 64K הבעיה העיקרית שזה לא נכון, למה לא נכון. פשוט 1.מערכת ההפעלה צריכה לתמוך באופציה לחיבור שני קווי טלפון בו זמנית , למרות זאת רק במקרים של עומס מצתרף הקו השני לעבודה ולא כל מערכות ההפעלה יש אופציה כזאת 2. תמיד אבל תמיד כאשר מחברים שני מודמים בעלי מיהרויות שונות כגון 33.6 ו 56.6 לא מקבלים 90.2K אלא שהמודם החזק יורד לרמה הכי נמוכה של המודם החלש כדי לח…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by naor 2002,

האם WireLess Bridge משמש רק כדי להגביר אות אלחוטי/נייח או שהמכשיר עצמו משמש גם ככרטיס רשת אלחוטי?

15. אהלן, יש לי ראוטר של DLINK דגם DI-624. יש לי שתי שאלות למעשה, הראשונה היא: בהעברת הפורטים בראוטר הנ"ל, אני מוגבל מאוד כי הוא לא נותן לי להעביר הרבה פורטים [מוגבל לאיזה 10 פורטים בס"כ], יש איזו שהיא דרך להגדיל את ההגבלה הזו? אולי שינוי FIRMWARE בצורה כל שהיא ? [אני לא ממש מומחה בתחום פריצת הראוטרים ועידכוני קושחה.. אז להיות ברורים בבקשה] שאלה שניה, יש את מה שנקרא DMZ ZONE שזה מחשב שמקבל את כל הפורטים כפי שהם, ניסיתי להפעיל את הDMZ ולסדר שהIP שלי יקבל את זה, אבל שום דבר לא השתנה וכל מה שלא עבד לפני שהפעלתי את זה גם לא עבד אחרי [משחקים שדורשים פתיחת פורטים מרובים וכו'] למה? זה לא אמור לסדר הכל? :\ תודה לכל מי שעוזר, -ג'ו

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  16. Started by prince8900,

בחודש האחרון אני לא מצליח להכנס לrapidshare ולעוד אתרים אני לקוח של בזק בינלאומי. לאחרונה גיליתי שניתן להיכנס לאתרים דרך anonymouse אך יש בעיה בהורדות. האם ספקית האינטרנט חוסמת את הגישה לאתרים? מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  17. חג שמח, לאחרונה התקינו לנו סיבים בבית יחד עם ראוטר חדש. הראוטר מדגם innboxG68 בתקן AC לפי מה שאני ראיתי. לפני כן (האמת שגם עכשיו כי לא טרחו לנתק את התשתית הקודמת) השתמשנו בHOTBOX יחד עם MOCA שהיה מחובר לMINIFIBER בקומה העליונה שנותן אינטרנט סביר מינוס. את האות של הנתב החדש ניתן לקלוט בקומה שמעליו אבל רק שנמצאים בחדר שממש מעל החדר שבו יושב הנתב (בחדר הזה בקומה העליונה אני מודד 300MBS סימטרי ואם אני יוצא לחדר אחר אז בקושי 5MBS ועדיין עם פינג אפסי). שמתי לב שהנתב החדש לא משדר שתי רשתות בתדרים שונים אלא מחליט לבד (?) לאיזה תדר המכשיר יתחבר. יכול להיות שלא כל הנתבים תומכים בשידור שתי הרשתות באופן נפרד? (כלומר עם שמות שונים). בכל מקרה, מה הדרך הנכונה לשפר א…

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  18. Started by Avibu,

שלום לכולם ...יש לי בבית שני מחשבים נייחים , כאשר אחד מהם מחובר לראוטר בדגם D-link , DSL-2650U..עכשיו אני רוצה לחבר את המחשב השני לרשת ובשביל זה אני צריך כרטיס רשת אלחוטי ..אז אני מבקש את עזרתכם במציאת כרטיס שיתאים לראוטר , שהתקציב העומד לרשותי נע בין 100-150 שקל..תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  19. בתוכנת הדואר שלי מוגדר חשבון ב Hotmail.com עד היום הכל עבד תקין, אך פתאום כל אימייל שאני מנסה לשלוח, אינו מצליח, השגיאה המתקבלת היא : Forbidden, והאימייל נשאר ב Outbox. (אם אני נכנס לשלוח את האימייל מהאתר Hotmail, אין שום בעיה בשליחה) מחקתי את הגדרת החשבון בתוכנת הדואר, והגדרתי אותו שוב, אותה בעיה. מה פה קורה פה ?

20. Started by jackofalltrades,

יש לי מודם של CC מדגם D-Link 6740U שבו אני מגדיר את סוג החיבור כ-Bridge (וכמובן שאין חיבור אחר מוגדר), בראוטר שלי מסוג TP-Link 841nd התקנתי WRT DD, ואני מגדיר את החיבור שלו כ-PPPoE מכניס שם משתמש וססמא, אבל משום מה הראוטר לא מתחבר. לא מצאתי עדיין איפה יש לוגים ב-WRT DD, ולכן אין לי אפשרות לדעת למה זה לא מתחבר. החיבורים הפיזיים בוודאות נכונים: במודם אני מחובר לכניסת LAN1, בראוטר אל WAN. כשאני מגדיר במודם חיבור מסוג PPPoE, זה כמובן עובר (ככה אני גולש עכשיו). יש משהו שאני מפספס?

21. שלום ! יש לי נתב של Rolad 1025 ואני מנסה לשנות IP כי אני מוריד מאתר כמו ראפידשאר! עכשיו יש תוכנה שעושה הכל אוטמטתית כמו Auto-Reconncet אבל לא מצליח לי ! רק אוטמתית לא ידני! אשמח לתשובה למי שהצליח ! תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  22. Started by bak,

שלום! אני מנסה לשדר וידאו וקול מהמחשב שלי באינטרנט. המחשב שממנו אני מנסה לשדר מחובר ברשת המנותבת ע"י תוכנת פרוקסי (proxy+). כדי לשדר אני משתמש בתוכנה: windows media encoder. התוכנה מוצאת לי פורט פנוי.. השאלה היא: אחרי שפתחתי את הפורט (בהגדרות הפיירוול) איך אני יכול להיכנס ממחשב חיצוני לשידור במחשב הפנימי ברשת? או לחילופין איך אני אעביר את השידור מהמחשב הפנימי ברשת שיהיה נגיש בשרת? (או המחשב שמתחבר לרשת). צריך תשובה בהקדם.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  23. Started by dor_ohayon,

שלום יש לי ראוטר Dlink di-524 . המחשב שלי מחובר ישירות עם מודם לראוטר וכך אני גולש. לאחי יש מחשב בחדר הסמוך ואני רוצה לקנות לו כרטיס רשת USB שמתאים לראוטר הנ"ל. יש לו כרגע כרטיס של LEVEL1 אך הוא נהרס מהר מאוד ובכלל ממש לא הייתי מרוצה ממנו,היו הרבה מאוד תקלות ולא הצלחנו לגלוש כמו שצריך. אני רוצה כרטיס רשת עמיד וטוב שמתאים לראוטר בטווח של עד 150 שקל. על איזה כרטיס אתם ממליצים לי?

24. Started by ro,

כשאני מפעיל את GTA SA האזרוס משום מה מפסיק לשתף (מה שפוגע בהורדות שלי...) מוזר לא??

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  25. Started by Slash87,

טוב אז ככה... מה קורה אם תאורטית... מישהו יוצר כבל רשת ולא רק שהכבל לא עובד לו מסיבה לא ברורה אלא הוא גם נתקע בתוך הכרטיס ומסרב לצאת... את הכבל סידרתי ששני הראשים יהיו זהים לחלוטין. והוא לא עובד... למישהו יש רעיון למה? ולמה הוא נתקע שם או איך אני יכול להוציא אותו? תודה!

• 0 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.