רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי נקודה בבית שבה יש קליטת אינטרנט ממודמראוטר siemens sl2 141 של אחותי שגרה 2 קומות מתחתי . אני רוצה שתהיה קליטה בכל הבית. הבנתי מכל מיני מדריכים באינטרנט שבאמצעות הnetgear dg834g שברשותי אוכל להרחיב את אזור הקליטה ממש כמו ap. ניסיתי ולא הצלחתי. אם מישהו יודע איך לעשות זאת או יודע על מדריך מסוים באינטרנט זה יהיה פצצה! דרך אגב קראתי כבר את המדריך המצוין בנושא באתר netcheif ובכל זאת לא הצלחתי..
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
ניגשתי ביום שישי האחרון ל CISCO CCNA שזה תואר ברשתות לאלו שלא יודעים, הציון העובר הוא 845 וקיבלתי 637 ולכן לא עברתי, הלמידה שלי התבצעה לבד על גבי CBT computer based training ובחרתי את CBT NUGGETS למי שמכיר או לא. בקיצור, שאלתי מספר אנשים והתעניינתי ואמרו לי שחזרות למבחנים אפשר למצוא ב TESTKING או FREETEST.COM, או תוכנות כמו BOSON וכדומה, אבל גיליתי שהם אפילו לא קרובים לבמחן האמיתי, השאלות במבחן האמיתי הם הרבה יותר מסובכות ומורכבות, אין "תרגילי מתנה" ואלו שיש הם בוודאי לא תרגילים כמו לגלות SUBNET MASK של כתובת IP... אני שואל בפורום הזה אנשים שיש להם את התואר או כאלו שמתחמים ברשתות ויכולים להפנות אותי למבחנים או חזרות לקראת המבחן האמיתי, או עם יש אלו שהם עצות או כל דבר אחר …
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
חברת TRENDnet, שבדרך כלל מנצלת את תערוכת CES לסדרה רחבה של הכרזות, הסתפקה השנה בהצגתו של מוצר אחד בלבד. http://www.netcheif.com/blog/?p=6113
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
בתודה מראש יש לי בית גדול והראוטר נמצא בצד הרחוק מהסלון רכשתי מעבירי רשת דרך החשמל דגם lea netplug 200+ ואני מקבל רשת במחשב שבסלון במהירות של 1.5 מגה אציין שבחדר שבו מחובר הראוטר אני מקבל מהירות של 15 מגה האם יש פתרון שמתאים לי..הראוטר הוא dsl276ou תודה אמיר
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לאחי יש ADSL בדירה והוא רוצה להוסיף נתב אלחוטי בשביל להפטר מהכבלים. הדירה בגודל של כ100 מ"ר - חמישה חדרים. אין לו דרישות מיוחדות מבחינת הנתב, לדעתי הוא גם לא משתף הרבה קבצים. אני לא יודע אם הדירה נחשבת גדולה או קטנה מבחינת איכות השידור בתוך הדירה. בקיצור, נתב פשוט שלא יעשה בעיות שידור בדירה יספיק לו. איזה נתב מומלץ לקנות בשבילו? האם זה משנה איזה מודם יש לו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
המחשבים שלי ושל אחי הקטן מחוברים אחד לשני ע"י כבל מוצלב פשוט, חיבור רגיל לרשת ביתית. הבעיה מתחילה כאשר אני משתף את האינטרנט- השיתוף עובד רק בתאוריה, אבל למעשה אחי לא יכול להכנס ליותר מאשר דף הבית שלו, עמוד החיפוש של Google, ומדי פעם גם לאתרים אחרים, אבל רק אתרים מאוד "קלים", ורק לעיתים רחוקות מאוד. הכל היה בסדר עד לפני שלושה-ארבעה חודשים, ולא זכור לי שנגעתי בהגדרות הרשת מאז, וגם לא בהגדרות השיתוף. מישהו יכול לעזור? פרטים טכניים: שני המחשבים מריצים Windows XP Home-edition SP3. הרשת היא רשת ביתית רגילה, שני המחשבים מחוברים זה-לזה ע"י כבר רשת מוצלב. המודם שבאמצעותו אני מנסה להתחבר לאינטרנט, הוא מודם Dynamode, C-50, ומתחבר למחשב שלי ע"י USB. המודם מחובר ישירות למחשב שלי, ומשו…
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים מחוברים בבית ושניהם באותו ה-workgroup אני רוצה להתחבר למחשב שנקרא kids והוא כל פעם מקפיץ לי את החלון ( מצורף קובץ ) עם שם משתמש Guest של המחשבי אליו אני רוצה להתחבר! ואיך אני מנחש מה היא הסיסמא של ה-אורח? איך אני משנה את השם משתמש? ההתחברות אפילו לא נותנת לי אפשרות להיכנס עם שם משתמש אחר כמו אדמין [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יצרתי תשתית רשת בבית החדש שלי, כולל השחלת כבלי CAT6 בקירות, העזרה שאני מבקש היא לחווט את השקעים ב 4 חדרים + לחבר קונקטורים בצד השני (מהארון תקשורת) ל Switch שגם... נרכש כבר... פשוט אין לי את הלוחץ המתאים, ומעדיף שיבוא מישהו שיודע מה הוא עושה. תודה מראש, ואשמח לשמוע הצעות למחירים סימליים לביצוע .... אני גר במודיעין
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
בעיה בקבלת/שליחת קבצים באייסיקיו... זאת השגיאה שאני מקבל כשאני בא לשלוח, גם כששולחים דברים אלי אז זה אותה השגיאה: Cannot connect to other party as you are both behind firewalls. Use a SOCKS proxy server. Configure the server trough the Preferences dialogue. זה אייסיקיו 2003 Pro A... יש לי נורטון אינטרנט סקיוריטי אבל זה מוגדר שם בסדר... הצלחתי בעבר לקבל ולשלוח דברים... אבל פתאום זה קרה... לא יודע למה... תודה למי שעוזר...
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי ראוטר dlink DSL-G256DG (של פרטנר). אני רוצה למדוד כמה רוחב פס לוקח device ברשת (android TV). מה הדרך לעשות את זה? לא מצאתי בראוטר סטטיסטיקות על IP בודד, ואני לא מכיר אפליקציה שאפשר להריץ על android tv.
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
התקינו לי אתמול בבית את הראוטר של אורנג' (סימנס מרכזייה כזאת של טלפונים ואינטרנט) הוא תקן N. יש כרטיס רשת אלחוטי מספיק חזק עד כדי שאני לא ארגיש בהבדל? עד עכשיו הייתי מחובר ישירות לראוטר, היום הראוטר עבר דירה לצערי... תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני משתמש בAZEROUZ .... בימים האחרונים חטפתי כמה הפסקות חשמל בבית , וזה משהו מעצבן בAZEROUS שהוא חייב כיבוי נקי ויפה. הקיצר 8 מתוך 10 ההורדות שלו נדפקו- הוא כותב שזה על 0 אחוז , צבוע באדום ולא מוריד אותם, מיותר לציין שניסיתי לעשות OPEN לקבצי הטורנט, ולא עבד, והקבצים לא נמחקו, ז"א קובץ שהוא הוריד 90 אחוז ממנו וזה 1.9 ג'יגה אז זה קצת מעצבן- זה עדיין יושב אצלי על הHD- ז"א המידע עצמו לא נעלם- אבל הביטורנט כאילו לא מזהה אותו איך אני יכול לשחזר?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם חיבור אינטרנט קוי, האם יש DOK שהוא בעצם אינטרנט אלחוטי שמשדר מהמחשב?
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מצ"ב תמונה של הבעיה שלי בשירות -Yesgo שזה צפייה ב-TV דרך הרשת. היתה תקופה שזה עבד אחלה, אבל מאז כל פעם ההודעה הזו מופיעה. פעם התקשרתי לתמיכה שלהם שאמרו לי שזה העוגיות או שה-IP בעיתי וכו', חיפשתי קצת בגוגל וכנראה שיש לו בעיה עם IP שהוא לא סטטי? לא ממש יודע. אשמח לעזרה ממי שנתקבל/מבין. כמו כן, האם אפשר/כדאי להפוך את ה-IP לסטטי? על מה זה משפיע לטובה/לרעה?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי בבית וחיברתי את כל המחשבים בבית לנתב (אגב הנתב הוא גם מודם ) הגדרתי דרך המחשב שלי לחיצה ימנית>מאפיינים>שם המחשב>מזהה רשת את קבוצת העבודה וכך עשיתי לכולם קבוצת עבודה אחת לאחר מכן קבעתי שם לכל מחשב בדקתי בהגדרות של כרטיס הרשת שאני מקבל כתובת IP ושירות DNS באופן אוטומטי עשיתי הפעלה מחדש לכל המחשבים (מערכת הפעלה אקס פי פרופשונל) עכשיו כשאני נכנס למיקומי הרשת שלי הצג מחשבים בקבוצת העבודה אני לא רואה כלום ביטלתי גם את הפיירוול של וינדווס וגם את אותם תוצאות עשיתי הגדרה למחשבים דרך הגדר רשת ביתי או רשת משרדית קטנה (שמופיע בחלון של חיבורי רשת מצד ימין) וניסיתי שם בכל מיני דרכים אם זה בהגדרה שהמחשב שלי מחובר ישירות לאינטרנט וכו' אבל ללא שום תוצאות חיוביו…
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת כמה עולה כיום להחזיק שרת כלומר להזכיר מחברה מסויימת שרת כמה יעלה בחודש ?מומלץ לתת המלצות ל חברות .
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
http://www.google.com/ig רעיון גדול רק חבל שאין עברית אז תציפו את גוגל בבקשה לעברית פה
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש ואני צריך להעביר קבצים מהישן לחדש. יש לי ראוטר מודם משולב אלחוטי של בזק ואני רוצה לשתף קבצים עם המחשב החדש. הקטע הוא שהרשת שלי היא עם תוכנה שבאה עם המודם ככה שאף פעם לא עשיתי רשת עם הxp. ניסיתי לעשות רשת עם הxp אבל לא הצליח לי ונראה לי זה בגלל הראוטר,מה אני עושה?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום במכללה יש לי קליטה ממש גרועה בנייד בקושי קו אחד וניתקים מתמשכים וזה ממש מעצבן רציתי לשאול האם ניתן להגביר את את האות באמצעות PCI STICK או איך שלא קוראים לזה ,כלומר לחבר אותו ליו אס בי דרך כבל מאריך ואת הסטיק לתלות למעלה איפשהו. חשוב לציין יש לי נטבוק ולחבר יש נייד רגיל ואצלו הקליטה על 3 קווים ואפילו על 4 ,כלומר הקליטה של הנטבוק לא משהו אני מקווה שהגעתי למקום הנכון אם השאלה תודה
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
חשוב שיהיה לו טווח קליטה גדול עד 120 שקל פעם היה מבוסס שבב RTL8187L נראה לי היה ממש טוב לא מוצא כאלה יותר בDX? מאיפה קונים?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
בפעם השלישית בתולדותיה, מחליפה חברת Linksys בעלים ונמכרת במלואה לחברת Foxconn הטיוואנית. כל הפרטים בנושא בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=7115
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי שני חדרים בבית שמחוברים לטלוויזיות בעזרת MOCA. אם אני מחבר (במקום הטלוויזיה) בעזרת כבל רשת, מחשב נייד, אין אינטרנט. כתוב בחיבורי רשת unidentified network. דיברתי עם הטכנאים של סלקום שהסבירו לי שה MOCA היא רק לטלוויזיה. מה זה אומר דבר כזה? רשת זו רשת לא? אולי הם צרבו על הקושחה של ה MOCA שלהם משהו שיגביל... חייב לחבר אינטרנט קווי באחד החדרים. Wifi לא מצליח להגיע לשם. גם עם מגדיל טווח זה מקרטע.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה עם הרשת הבייתית שלי. אני הגדרתי רשת בייתית בין שני מחשבים אחד vista והשני windows pro כאשר ה windows pro מכיל שני כרטיסי רשת אחד לחיבור לאינטרנט והשני למחשב של ה vista. אני הגרתי את הרשת הכל עובד מצויין עד שאחד המחשבים עושה restart מסיבה כלשהי. ואז אני חייב להגיד מחדש את הרשת כי אחרת ה vista לא מזהה את האינטרנט. אני מתחבר דרך כבלים ללא חייגן. למישהו יש פיתרון כדי שאני לא אצטרך כל פעם להגיד את הרשת מחדש? תודה זאב
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר החלפת הראוטר , ה-WIFI דרך האייפון שלי לא עובד\עובד לאט מאוד. יש לציין שבשאר האייפונים והמחשבים בבית ה-WIFI עובד כראוי. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שצריך להחליף ערוץ לראוטר או משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
האם יש הבדל באיכות בין ספקי הפייבר בארץ? כרגע יש לי תשתית פייבר רק של בזק, האם הם טובים?
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
- 1 follower
-