עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by michaelsko,

שלום. יש ברשותי מודם ADSL בשם Alcatel Speed Touch Home אשר שודרג לפי מדריך לPRO. אני הגדרתי אותו כך שהוא זה שמחייג לאינטרנט ולא המחשב, כך אני לא צריך לחייג כל פעם שאני מדליק את המחשב. הבעיה : אני מחובר דרך ספק מאוד מיוחד (מי שזה מעניין אותו זהו הטכניון) וההתחברות נעשית בעזרת כרטיס חכם שנקרא OTP Card, כלומר One Time Password Card. כדי להתחבר לאינטרנט, אני צריך לחולל ססמא בעזרת כרטיס זה ולהתחבר עם הססמא הזאת תוך 2 דקות, אחרת הססמא תהפוך ללא תקפה. הבעיה היא שאם יש ניתוק (זה קורה הרבה בטכניון) אז המודם מנסה לחייג באופן אוטומטי כדי להיתחבר מחדש. כמובן שזה לא מצליח, כי הססמא שהגדרתי לו כבר לא תקפה. קיבלתי אי-מייל מהטכניון שזה מפריע להם (כל החיוגים האוטומטיים עם הססמא הישנה) וש…

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  2. שלום רב! איך אני יודע מה שם המדפסת שלי ברשת? תודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  3. קבצים לאיזו תוכנה אני זקוק (לא PC ANYWHER ??) תוכנה קלה או שמא יש כבר במערכת ההפעלה שני המחשבים WIN XP PRO תודה

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by xb,

יש לי מודם Alcatel. עשיתי רשת ביתית עם hab (שתי מחשבים) ה-ADSL 0.750 מחובר למחשב שלי, אבל שאח שלי גולש באקספלורר, לא מוריד משהו פשוט מדפדף, קופץ לי הפינג ל 1000-2000 ואני פשוט לא יכול לזוז ככה. שהיה לי רשת בלי האב אז זה לא קרה למישהו יש מושג כלשהו? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  5. Started by XKnives,

יש לי בעיה מעצבנת. יש לי רשת בין שתי מחשבים עם אינטרנט עובד בשתיהם. אבל המחשב האורח לא מצליח להיכנס למארח והמארח יכול להיכנס לאורח.יש לי כבלים. אני מקבל הודעת "אין כניסה" כשאני מנסה להיכנס למארח דרך המחשב הזה. הצילו??

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  6. Started by x-dude,

מישהו יכול למצוא את אתר הבית של המוצר הזה? אני מעוניין באינפורמציה עליו.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by D.E,

האי מיול שלי מיתחבר תמיד בLOWID ולפעמים הFTP לא עובד.. המחשב האב הוא לא שלי אלא של אחותי,מה אני צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  8. Started by whodosntlikeomri,

שלום יש לי מודם משודרג ל router speedtouch pro יש לי שני חשבונות אינטרנט אחת אצל בזק בין לאומי השני באוניברסיטה (באצם זה לא לאוניברסיטה אלה למקום עבודה אבל עובד באותה הצורה) אכשיו, רציתי לדעת עם יש דרך או script או משבו להחליף user/pass בלי להכנס ל telnet או ל web תודה

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  9. השאלה בכותרת: לדוגמא: http://www.cellcom.co.il/cellcom/doa_iis.dll/Serve/item/Hebrew/ אני רוצה להוריד את כל תכולת התיקיה...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by FRANKO,

יש לי במחשב אחד ווינדווס XP ובשני ווינדווס ME הרשת מחוברת דרך נתב 2WIRE אלחוטי ואין מחשב אחד ששולט ברשת אלה האינטרנט עובד בשני המחשבים בלי שום תלות. האינטרנט עובד, הכל טוב ויפה... אבל כשניסיתי לשתף קבצים קצת הסתבכתי. השתמשתי באשף הגדרת הרשת של XP. שם בחרתי ברשת שמחוברת דרך HUB או משהו כזה כי שאר האפשרויות לא היו רלוונטיות סיימתי עם האשף (גם במחשב השני השתמשתי באשף לפי ההוראות שניתנו) שמתי את שני המחשבים באותה קבוצת רשת שמכונה WORKGROUP עכשיו בשני המחשבים יש לי SHARD FOLDER אבל היא לא משותפת. כשאני בוחר ב - הוסף מיקום רשת, יש לי אפשרות להקליד מיקום או לעשות עיון. בעיון מופיע WORKGROUP ובתוכה שני השמות של המחשבים (כלומר זה מזהה את המחשבים - לפי הבנתי) אבל כשאני מנסה לפתוח א…

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  11. למודם כבלים יש 2 חיבורים: יו.אס.בי ושני לכרטיס רשת. האם אפשר לחבר לכל חיבור מחשב אחד, ושהמודם יעבוד כרכזת/נתב ויחלק את החיבור לשניים?

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  12. אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאלה שלי, אך אשאל בכל זאת: יש לי WIN 98 וכשאני מריץ תוכנה לשיתוף קבצים (קאזה או סולסיק), כעבור פרק זמן מסוים הוא מתנתק לי מהרשת. אני לא יכול לעשות יותר שום דבר שקשור ברשת, לא לגלוש, לא לשלוח מייל ולא ICQ כדי להתקשר שוב לרשת אני צריך לרסט את המחשב. למה זה? תודה מראש לכל העוזרים

13. Started by NoSbOy2k4,

שיכול לתת לי יותר מ50 מגה (לא 50...אלא יותר מזה) בחינם. תודה מראש.

14. Started by tordek,

יש לי רשת מחוברת בהאב ל 4 מחשבים עקבתי עפ"י ההוראות ופתחתי פורטים כמו שמצויין לעיל אך עדיין, כשאני מנסה לשלוח dcc/dcchat או לשלוח דרך האיסיקיו השליחה לא עובדת למישהו יש רעיון

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  15. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

כל הזמן אני נכנס לשחק ב-RTCW-ET וזה יוצא לי אחרי דקה... משהו אם החיבור... אני לא מבין את זה אם ADSL בחיים לא היה לי דבר כזה רק אם הכבלים!! :-[ עזרה מה זה יכול להיות :-X

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  16. אז ככה יש לי 2 מחשבים המחשב הראשון מחובר ל ADSL ומשתף אינטרנט + קבצים המחשב השני גולש באינטרנט דרכו ללא שום בעיה אבל, בשביל להכנס לשכנים ברשת ולשתף קבצים, צריך לסגור את ה נורטון אינטרנט סיקיוריטי במחשב הראשון אני רוצה לדעת אם יש דרך להגיד לנורטון לעבוד בשלום בית עם המחשב השני בזמן שהוא יחסום את שיתוף הקבצים חיצונית ברשת לאנשים שינסו לפרוץ ולנצל את השיתוף זאת אומרת להגיד לו.. "תשומע גבר.... 192.168.0.2 חבר שלי, אל תתחשבן איתו" וככה הוא יהיה איתו בסבבה ולא יפריע יש אפשרות? בתודה מראש, רועי

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  17. Started by mironm,

אוקי בוקר טוב לכולם קודם כל. עכשיו לבעיה לא מזמן היה לי בעיה בחיבור לאינטרנט בטענה שהסיסמא לא נכונה אז התקשתי לנטוויזן והם אמרו לי להתקין את החייגן מחדש סבבה התקנתי והאינטרנט עבד עד פה הכל טוב ויפה... עכשיו אחרי שאני רואה שהגלישה טובה אני הולך לנסות לשחק באחד ממשחקי הרשת שיש לי(ET). ומה אני רואה הפינגים נעים בין 60-250 לפני שהתקנתי חייגן חדש הפינג היה 20 יציב.. ועכשיו אני פשוט לא מסוגל לשחק אני לא מפעיל קאזזה עשיתי בדיקה עם AD aware מחקתי את הקבצים הזמניים מה לא עשיתי ואני עדיין עם הבעיה הזאת. למישהו יש מושג איך אפרש לפתור את הבעיה הזאת?? תודה

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  18. Started by GunBlade,

היי! יש לי כרגע בבית רשת חוטית עם Switch של Edimax ו-מודם אלקטל שהוסב ל-PRO ומתפקד כ-Router. ישנם שני מחשבים ניידים אשר מתחברים באמצעות שני שקעים שהתקנתי בבית. מן הסתם זה לא הכי נוח כשמדובר במחשב נייד, ואני רוצה להוסיף גישה אלחוטית לרשת שלי. השאלה היא: מה צריך לקנות על מנת להוסיף גם גישת אלחוט, ובאיזה אופן אמורים להתקין? מעולם לא התעסקתי עם רשת אלחוטית, כך שאיני יודע בדיוק מה צריך לעשות. גם כן, איך אני דואג לזה שרק אני אוכל להתחבר לרשת האלחוטית שלי? תודה.

19. מאז שהתחברתי ל ADSL עם מודם ECI לכרטיס רשת (3COM Etherlink 10/100 PCI TX NIC 3c905b-TX), לאחר שהוינדוס עולה, לוקח לו עוד דקה (!) בערך עד שניתן לעבוד. בכניסה ל "מחשב שלי" הוא מחפש את הכוננים (פעולה שלוקחת שניה) דקה שלמה ורק אח"כ ניתן לעבוד כרגיל. לפני ההתחברות ל ADSL, כשכרטיס הרשת היה מחובר במחשב אך מנוטרל - לא הייתה בעיה. נראה כאילו המחשב מחפש את ההגדרות של הכרטיס או של הרשת כל פעם שהוא מאתחל וזה מעכב הכל. האם יש דרך למנוע את זה? אולי לקצר את זה משמעותית? תודה

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  20. Started by PeaS,

ברשת אצלינו 3 מחשבים - A,B ו-C, בכולם מותקנת XP PRO. במחשב A יש מדפסת. אחרי שהגדרתי עליה שיתוף ניסיתי להוסיף אותה למחשב B וראיתי שהיא כבר הוספה אוטומטית, אך משום מה היא לא עבדה - אז הסרתי אותה והוספתי אותה ידנית ע"י הכתובת שבמקרה הזה היא - \\10.0.0.5\hp והיא עובדת. במחשב C המדפסת לא מופיעה אוטומטית וגם נסיון הסריקה\הוספה ידנית לא עבד. עברתי על כל הסרביסז כדי לראות שכל אחד מהם שקשור בדרך ישירה או עקיפה לרשתות ומדפסות פועל (בפעם קודמת זו הייתה הבעיה). איך פותרים את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by MoRtZkInG,

יש לי רשת בייתית בבית של 3 מחשבים שמחוברים דרך האב, עכשיו אני צריך לחבר את המחשב של אחותי גם, אבל לחבר אותה להאב יהיה בעיה מכיוון שהוא בקצה השני של הבית. בתור פתרון זמני נשקלו שתי אפשרויות: * חיבור אלחוטי של המחשב של אחותי לשלי * חיבור של המחשב של אחותי למחשב קרוב אליה ויצירת גשר במחשב הזה המחשב של אחותי לשאר הרשת. נבחרה האפשרות השניה, ועכשיו כמה שאלות. 1. השרת ICS הוא המחשב שלי, אם אני אגדיר גשר במחשב עם שני הכרטיסי רשת לאחותי תיהיה גישה לאינטרנט? 2. האם אחותי תוכל ל"דבר" עם שאר המחשבים ברשת? 3. כיצד אני מגדיר את הגשר? האם לתת לשני הכרטיסים אותה "קבוצת עבודה"? (WIN-XP) אני יודע שהמחשב ה"שלישי" יהיה חייב לעבוד באופן מתמיד תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. רשת בין שני מחשבים עם כרטיסי רשת עם כבל. שתפתי תיקיה במחשב השרת ונכנסתי ל"מיקומי הרשת שלי" הכנסתי את התיקיה ששתפתי לעבוד\לפעול במחשב הלקוח\אורח נכנסתי גם ל"מיקומי הרשת שלי" ושם לא הצלחתי להכניס את התיקיה ששתפתי במחשב השרת כלומר מהמחשב הלקוח אני לא יכול להתחבר לתיקיה שמשותפת במחשב השרת. * אני משתמש בשיתוף פשוט. * בשני המחשבים יש מערכת XP. תודה

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by DL,

שלום, אני מתקין לבד ווינדוס XP Home ורציתי לדעת מה אני צריך לעשות אחרי שאני מתקין אותו כדי שהוא יתחבר לאינטרנט... אני מחובר ב BezeqInt ל 0.75 אם זה משנה. כאילו, זה פשוט יפעל לי כשאני שם את המודם ושם משתמש וסיסמה, או שאני צריך לעשות משהו בהגדרות?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by elona,

אני לא מצליחה לקבל קבצים דרך ICQ. הבנתי שאני צריכה לפתוח פורטים מתאימים בראוטר שלי, נכנסתי למסך List of Port Range Mapping בממשק ה WEB של המודם. ופעלתי לפני מה שהודרך בהודעה: יש לי שני בעיות במודם ECI B-FOCuS 270PR מתאריך 18.10.2003 אני בכל זאת לא מצליחה לקבל קבצים. יכול להיות שאני טועה במספר המודם שאני רושמת, ואני לא מבינה ע"פ ההודעה איפה נמצא המספר. אשמח אם תוכלו להגיד לי איה נמצא המספר של המודם. או לנסות להדריך אותי שוב בפתיחת הראוטר. תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by lion03,

יש לי כרטיס רשת במחשב אבל הוא תפוס ע"י המודם ואני רוצה לחבר למחשב את האקס בוקס שלי האם אפשר להתקין עוד כרטיס רשת?

דיונים חדשים בפורומים