עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Asto,

שלום . אני צריך עזרה בבחירת ראוטר טוב ואמין. יש לי שלושה מחשבים , הראוטר יהיה מחובר ישירות למחשב הנייח ושני המחשבים האחרים יתחברו באמצעות ה WIFI . חבילת הגלישה שלי היא 4 ג'יגה , ואני מתכוון להגביל את המהירות לשני המחשבים עם חיבור ה WIFI . התקציב הוא עד 400 ש"ח . ואני רוצה לציין שהבית הוא לא כ"כ גדול כ- 90 מ"ר , כך שאין צורך בראוטר סופר חזק .. המחשב הנייח משמש בעיקר למשחקי רשת והורדות , והמחשבים של ה WIFI גלישה רגילה יוטיוב וסקייפ . תודה על העזרה מראש .

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  2. בנטוויז'ן הציעו לי דבר כזה: אינטרנט במהירות 12 מגה - 34 ש"ח למשך 6 חודשים + 9 חודשים חינם (ממוצע: 13.6 ש"ח) טלפון עם 1000 דקות לנייד ונייח - 50 ש"ח למשך 11 חודשים + חודש חינם (ממוצע: 45.8 ש"ח) סה"כ: 59.43 ש"ח ממוצע בחודש. זאת החבילה שהציעו לאמא שלי דרך העבודה שלה, מן מבצע רק בשבילם. עכשיו רציתי לדעת אם זה בכלל משתלם כי אני לא כל כך מתמצא במחירים לטלפונים של ספקי האינטרנט. בסך הכל זאת חבילה משתלמת או שיש יותר ? לפי מה שאני יודע המחיר לאינטרנט הוא נורא זול בגלל שזה באנדל של אינטרנט + טלפון אצלם, אבל המחיר לטלפון סביר ? *נ.ב ההתחייבות על האינטרנט היא למשך 6 חודשים וההתחייבות על הטלפון היא 11 חודשים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. קניתי את הכרטיס רשת אלחוטי TP-LINK 821N התקנתי את הדרייבר ולאחר ניסיון התחברות לראוטר- TPLINK 841N ישנו חלון שמודיע לי :למחשב זה יש כעת קישורית מוגבלת אל... TP-LINK.. אבל יש אינטרנט..

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Elite_Sniper,

עד 250 שקל, יש משהו טוב?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  5. Started by udicol,

אתם מכירים את המנעול בצד ימין למטה של הנווט שלכם ? אם כן כנראה שאתם קונים ברשת או מעברים מידע שלא כולם צריכים לדעת ממנו . ב-Ynet התפרסמה כתבה על אבטחה ברשת , אתם מוזמנים להכנס ולקרא . http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2028716,00.html

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. היי חברים שאלה למי שמבין אני מחובר כרגע לאינטרנט תשתית של בזק וספק סלקום .(לא סיבים) יש ברשותי ראוטר VR600 TPLINK כאשר מישהו מהבית גולש בוויפיי זה ישר הורס לי את הפינג במשחקים,אגב שימוש פשוט אפילו צפייה ביוטוב משבש את האינטרנט הקויי אני מבין שהראוטר הזה לא מספיק טוב לגיימינג ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר ראוטר נוסף לראוטר הקיים כדי לשפר את הביצועים,כי רוב הראוטרים הטובים מגעים ללא מודם "חיבור לתשתית בזק" זה הראוטר שאני רוצה בנוסף לVR600 שיש לי כרגע . האם כדי לעשות את זה ואם זה באמת ישפר לי את הביצועים באינטרנט הקויי. עם כן אשמח למדריך קצרצר איך לבצע את זה. תודה לעוזרים וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  7. Started by דורי123,

החלטתי לשדרג את האתר שלי, ופניתי לחברת גלקום שמתמחה בבניית אתרים סלולריים. הם הציעו לי שתי הצעות, אחת לאתר מותאם ואחת לאתר ייעודי לסלולר. אני מאוד מתלבט בנושא, כי אתר מיוחד, משמעו עוד טיפול והשקעה בקידום וכו'. האם אתר מותאם מספיק טוב מבחינת חווית הגולש? אשמח לשמוע הצעות.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Yuk,

שלום לכולם. יש לי נתב של 3קום ויש לי מספר שאלות בנושא ההגדרות (ככל הנראה). הבעיה שלי היא בכך שיש לי בעיה לעלות קבצים לררשת האינטרנט, ניתן לראות את התקלה כאשר אני מנסה לעשות "בדיקת מהירות העלאה" ובשליחת הודעות דא"ל. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  9. ערב פתיחת תערוכת CES 2012, הכריזה חברת Broadcom על זמינותם של שבבים המיישמים את תקן ה-WiFi החדש 802.11ac. תקן זה עתיד לספק רוחב פס הגבוה פי 3 עד פי 6 מתקן N ומיועד לתמוך בשירותים עתירי רוחב פס כמו הזרמת סרטי HD והעברת מידע בנפחים גדולים. במדריך המצ"ב אני סוקר את המאפיינים של התקן ואת היתרונות והחסרונות הגלומים בו. כדאי לזכור שהתקן נמצא כרגע בשלב הטיוטה הראשונה ולכן מאפיניו הסופיים עדיין לא ידועים. המידע המופיע במדריך מבוסס על מידע המסופק על ידי חברת Broadcom ועל שיחות שקיימתי עם נציגי היצרנים. http://www.netcheif.com/Articles/80211ac/80211ac.htm

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by pure perfection,

שלום .. אני עובר מבזק בינלאומי לאורנג .. עכשיו השאלה שלי האם כדאי לקחת את הסמארט בוקס במקום הראוטר האלחוטי שיש לי מבזק ?? תודהה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. מבקש המלצה לvpn חינמי ברמה בכדי לראות דוקו של שעה וחצי(עדיף ללא התקנת תוכנה) למי שמבקש לדעת- epix ="get a life" by shatner

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  12. שלום, יש לי מודם של בזק DSL-2500U וכרגע לא משתמש בכלל ברשת אלחוטית [למרות שיש לי נתב של לינקסיס בלהבלה54 הנפוץ, כבר לא זוכר במדויק, ממש לא חשוב כרגע]... אני מחובר במהירות 15, לכאורה, מגיע ל12... ומשער שארצה בקרוב להשתדרג ללפחות 40, וכנראה אסתפק בזה... עדיין לא מתכנן להשתמש בוויפי אבל תוהה : האם המבצע על הG225 בבאג, שווה, אפילו כ'השקעה לעתיד'? לא יודע אם כשאבקש שדרוג מהירות בזק יתנו לי מודם אחר שמתאים וללא עלות? כי הרי כל עלות שלא תהיה בטח תצא יקר יותר מהנ"ל של באג, לדוגמה, והוא במומלצים של נט-צ'יף, אז מהבחינה הזו אני יחסית רגוע... ... פתוח למחשבות\הצעות\רעיונות בנושא [וגם דעות נגד אי השימוש שלי בוויפי עקב רתיעה מהקרינה הקרובה לרגלי שהתחילה בעקבות העלא…

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by Gleb Kalman,

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Or ei,

*** הסתדר בסוף...

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  15. Started by mrraz,

ראיתי דרך ממשק WEB של המודם את גירסת הקושחה אבל לא יודע איך לקרוא לגירסה החדשה ולעדכן

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  16. Started by Fusion,

שלום לכולם יש לי שאלה אם יש למישהו את החבילה הזאת או מחובר להוט ויכול להגיד לי אם האינטרנט יציב? אין לי כרגע אופציה לסיבים כי אין באזור שלי,כרגע עם בזק 100/5 וזה מאוד יציב.. חושב לנסות את hot,אני רוצה את לנסות את החבילה של hot למטרת streaming ביוטיוב. תודה!

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  17. אם אני מוריד יותר מ20 גיגה האם האם מאיטים את הגלישה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by bg1987,

אז ככה, בזמן האחרון, יש לי בעיה שאני לא יכול לראות וידאו בסטרים, זאת אומרת, זה לא טוען את הסרט חלקית, אם אני מחכה מספיק זמן פס הטעינה מתמלא עד הסוף במכה, ואז הסרט פועל. אבל זה מבטל את כל העניין של סטרימיניג ואפשרי לצפות רק בDRAMATIC CHIPMUNK (כי לוקח לסרטון איזה 20 שניות להטען). למשהו יש רעיון מה הבעיה? אינטרנט 2.5 של 012 כבלים. הראוטר הוא BR-6204WG EDIMAX המודם הוא SB5051 של מוטורולה. נ.ב. בקשר לשרשור הקודם, בדקתי גם בלי QoS, זה לא משנה הרבה.

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  19. Started by zzz727,

יש לי 3 מחשבים שני כרטיסי רשת דרך Usb וראוטר ואני רוצה להקים רשת מישהו יכול לשלוח לי מדריך מפורט אם צריך עוד כרטיס רשת ואיך לחבר ואיך להקים את הרשת מצאתי את המדריך עם האבטחה אבל זה לא עזר לי זה לא מפורט מישהו יכול לשלוח לי מדריך?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  20. יש לי לפטופ עם כרטיס רשת RealTek RTL8100CL אבל אני חושב שבעתיד אני אוסיף לו כרטיס רשת שיתמוך ב DRAFT N כדי לקבל מהירות יותר גבוהה. אני גם רוצה שיהיה לראוטר mac filtering והצפנה חזקה בתודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  21. Started by Cheif,

בחודש יולי השנה פרסמתי סקירה מקיפה לגבי נתב ה-AC החדש של חברת D-Link דגם DIR-825/AC. בדיקת הביצועים של נתב זה בתקן AC העלתה תוצאות נמוכות מהצפוי ומידע על כך הועבר לחברה. לאחר שחקרה את הנושא הוציאה D-Link קושחה מעודכנת הפותרת את הבעיה. הקושחה החדשה הועברה אלי ולאחר שעדכנתי את הנתב, בצעתי בדיקת ביצועים מחודשת. בדיקה זו העלתה שאכן הבעיה נפתרה והתוצאות המתקבלות אכן עולות בקנה אחד עם המצופה. בסקירה המצ"ב מופיעה טבלת ביצועים מעודכנת. במקביל בוצעה אותה בדיקה ביצועים מול נתב AC1200 אחר (של חברת Edimax) והביצועים של שני הנתבים (המובססים על אותו SOC) נמצאו דומים מאוד. http://www.netcheif.com/Reviews/DIR-825AC/DIR-825AC.htm

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום ברצוני לקנות ראוטר לאינטרנט ואם יש גם חיבור אלחוטי לטלויזיה כדי לראות סרטים הכוונה גם ראוטר לאינטרט וגם לטלויזיה באותו מכשיר (אם יש דבר כזה) בתודה שרון

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אורח יבגני
    Started by אורח יבגני,

שלום אני על באנדל ב 012 ויש לי מודם/ראוטר VVG2000 בחבילת 100 מגה. אני מעוניין להחליף את הציוד למשהוא יותר טוב כי יש בעיות אם הראוטר + הויפי נכבה מידי פעם. עכשיו אני לא יודע האם עדיף מודם לבד וראוטר בנפרד או מכשיר משולב אחד ? השמח להצעות.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  24. שלום, האם יש למישהו ניסיון עם הכרטיס - TRENDnet TEW-645UB אני מעוניין בלקנות כרטיס HIGH GAIN שהוא USB אם מישהו מכיר את הכרטיס הנ"ל אשמח לשמוע - אשמח גם לקרוא הצעות נוספות לכרטיס עם אנטנה HIGH GAIN מחיר - מאות שקלים (גמיש) תודה מראש, גבריאל

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  25. Started by Cheif,

כנראה שהפעם זה סופי. אחרי אין ספור שמועות ורמזים על כך שסיסקו מעונינת למכור את חטיבת הנתבים הבייתים שלה - LINKSYS - בלומברג מפרסם אתמול מידע קונטרקטי על הנושא. http://www.bloomberg.com/news/2012-12-16/cisco-said-to-hire-barclays-to-sell-linksys-division.html לפעמים גם מתיחות של ה-1/4 מתגשמות - http://www.netcheif.com/blog/?p=2103

• 0 תגובות
    • 885 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.