עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by pure perfection,

שלום .. אני עובר מבזק בינלאומי לאורנג .. עכשיו השאלה שלי האם כדאי לקחת את הסמארט בוקס במקום הראוטר האלחוטי שיש לי מבזק ?? תודהה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. מבקש המלצה לvpn חינמי ברמה בכדי לראות דוקו של שעה וחצי(עדיף ללא התקנת תוכנה) למי שמבקש לדעת- epix ="get a life" by shatner

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  3. שלום, יש לי מודם של בזק DSL-2500U וכרגע לא משתמש בכלל ברשת אלחוטית [למרות שיש לי נתב של לינקסיס בלהבלה54 הנפוץ, כבר לא זוכר במדויק, ממש לא חשוב כרגע]... אני מחובר במהירות 15, לכאורה, מגיע ל12... ומשער שארצה בקרוב להשתדרג ללפחות 40, וכנראה אסתפק בזה... עדיין לא מתכנן להשתמש בוויפי אבל תוהה : האם המבצע על הG225 בבאג, שווה, אפילו כ'השקעה לעתיד'? לא יודע אם כשאבקש שדרוג מהירות בזק יתנו לי מודם אחר שמתאים וללא עלות? כי הרי כל עלות שלא תהיה בטח תצא יקר יותר מהנ"ל של באג, לדוגמה, והוא במומלצים של נט-צ'יף, אז מהבחינה הזו אני יחסית רגוע... ... פתוח למחשבות\הצעות\רעיונות בנושא [וגם דעות נגד אי השימוש שלי בוויפי עקב רתיעה מהקרינה הקרובה לרגלי שהתחילה בעקבות העלא…

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by Gleb Kalman,

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Or ei,

*** הסתדר בסוף...

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  6. Started by mrraz,

ראיתי דרך ממשק WEB של המודם את גירסת הקושחה אבל לא יודע איך לקרוא לגירסה החדשה ולעדכן

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  7. Started by Fusion,

שלום לכולם יש לי שאלה אם יש למישהו את החבילה הזאת או מחובר להוט ויכול להגיד לי אם האינטרנט יציב? אין לי כרגע אופציה לסיבים כי אין באזור שלי,כרגע עם בזק 100/5 וזה מאוד יציב.. חושב לנסות את hot,אני רוצה את לנסות את החבילה של hot למטרת streaming ביוטיוב. תודה!

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  8. אם אני מוריד יותר מ20 גיגה האם האם מאיטים את הגלישה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by bg1987,

אז ככה, בזמן האחרון, יש לי בעיה שאני לא יכול לראות וידאו בסטרים, זאת אומרת, זה לא טוען את הסרט חלקית, אם אני מחכה מספיק זמן פס הטעינה מתמלא עד הסוף במכה, ואז הסרט פועל. אבל זה מבטל את כל העניין של סטרימיניג ואפשרי לצפות רק בDRAMATIC CHIPMUNK (כי לוקח לסרטון איזה 20 שניות להטען). למשהו יש רעיון מה הבעיה? אינטרנט 2.5 של 012 כבלים. הראוטר הוא BR-6204WG EDIMAX המודם הוא SB5051 של מוטורולה. נ.ב. בקשר לשרשור הקודם, בדקתי גם בלי QoS, זה לא משנה הרבה.

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  10. Started by zzz727,

יש לי 3 מחשבים שני כרטיסי רשת דרך Usb וראוטר ואני רוצה להקים רשת מישהו יכול לשלוח לי מדריך מפורט אם צריך עוד כרטיס רשת ואיך לחבר ואיך להקים את הרשת מצאתי את המדריך עם האבטחה אבל זה לא עזר לי זה לא מפורט מישהו יכול לשלוח לי מדריך?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  11. יש לי לפטופ עם כרטיס רשת RealTek RTL8100CL אבל אני חושב שבעתיד אני אוסיף לו כרטיס רשת שיתמוך ב DRAFT N כדי לקבל מהירות יותר גבוהה. אני גם רוצה שיהיה לראוטר mac filtering והצפנה חזקה בתודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  12. Started by Cheif,

בחודש יולי השנה פרסמתי סקירה מקיפה לגבי נתב ה-AC החדש של חברת D-Link דגם DIR-825/AC. בדיקת הביצועים של נתב זה בתקן AC העלתה תוצאות נמוכות מהצפוי ומידע על כך הועבר לחברה. לאחר שחקרה את הנושא הוציאה D-Link קושחה מעודכנת הפותרת את הבעיה. הקושחה החדשה הועברה אלי ולאחר שעדכנתי את הנתב, בצעתי בדיקת ביצועים מחודשת. בדיקה זו העלתה שאכן הבעיה נפתרה והתוצאות המתקבלות אכן עולות בקנה אחד עם המצופה. בסקירה המצ"ב מופיעה טבלת ביצועים מעודכנת. במקביל בוצעה אותה בדיקה ביצועים מול נתב AC1200 אחר (של חברת Edimax) והביצועים של שני הנתבים (המובססים על אותו SOC) נמצאו דומים מאוד. http://www.netcheif.com/Reviews/DIR-825AC/DIR-825AC.htm

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום ברצוני לקנות ראוטר לאינטרנט ואם יש גם חיבור אלחוטי לטלויזיה כדי לראות סרטים הכוונה גם ראוטר לאינטרט וגם לטלויזיה באותו מכשיר (אם יש דבר כזה) בתודה שרון

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אורח יבגני
    Started by אורח יבגני,

שלום אני על באנדל ב 012 ויש לי מודם/ראוטר VVG2000 בחבילת 100 מגה. אני מעוניין להחליף את הציוד למשהוא יותר טוב כי יש בעיות אם הראוטר + הויפי נכבה מידי פעם. עכשיו אני לא יודע האם עדיף מודם לבד וראוטר בנפרד או מכשיר משולב אחד ? השמח להצעות.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  15. שלום, האם יש למישהו ניסיון עם הכרטיס - TRENDnet TEW-645UB אני מעוניין בלקנות כרטיס HIGH GAIN שהוא USB אם מישהו מכיר את הכרטיס הנ"ל אשמח לשמוע - אשמח גם לקרוא הצעות נוספות לכרטיס עם אנטנה HIGH GAIN מחיר - מאות שקלים (גמיש) תודה מראש, גבריאל

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  16. Started by Cheif,

כנראה שהפעם זה סופי. אחרי אין ספור שמועות ורמזים על כך שסיסקו מעונינת למכור את חטיבת הנתבים הבייתים שלה - LINKSYS - בלומברג מפרסם אתמול מידע קונטרקטי על הנושא. http://www.bloomberg.com/news/2012-12-16/cisco-said-to-hire-barclays-to-sell-linksys-division.html לפעמים גם מתיחות של ה-1/4 מתגשמות - http://www.netcheif.com/blog/?p=2103

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  17. שלום רב.. קיבלתי מחשב נייד משומש מאחי ויש לי רשת המנותבת ע"י ראווטר של gigabite 401 יש בו 4 כניסות למחשבים...... ובאופן כללי מחוברים לרשת 2 מחשבים לראוטר מחובר מודם של בזק ... שמפוצל לשני המחשבים בעזרת הראוטר עכשיו ......... במקום המחשב הנייח (אחד מהשניים שמחוברים תמיד לרשת) חיברתי מחשב נייד של אי בי אמ עם ווינדווס 2000 ב'טראי' אני רואה שהמחשב מחובר לרשת אבל האינטרנט לא פועל באופן אוטומטי ... לפני חודשיים כשחיברתי אותו האינטרנט כן פעל .. המחשב היה מכובה כל החודשיים ולא נעשו בו שינויים... איפה הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  18. שלום אני מחפש ספק דואר שמאפשר לעלות קבצים יחסית גדולים ולשמור אותם אצלו. כמו אתר שמירת קבצים רק עם דואר. מקווה שיש חיה כזאת

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  19. Started by gal426,

שלום כולם יש לי מכשיר אנדרואיד שאני משתמש בו לשיחות דרך WIFI CALLING עכשיו הבעיה היא שזה לא עובד אצלי בבית אבל במקומות אחרים כן מה שעלה לי לראש שאולי צריך לפתוח פורטים אבל אין לי מושג וגם לפרטנר (חברת הסלולר) לא יודעים וטוענים שאין יש דרך שאוכל לעקוף את זה ולהשתמש בזה כמו שצריך? תודה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by UNDERDOG,

מהו ה webcache של בזק?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  21. היה לי ראוטר של לינקסיס 192.168.1.1 והחלפתי אותו בראוטר של D-LINK DIR655 כאשר עכשיו הכתובת שלו היא 192.168.0.1. המחשב שלי בסלון שלו יש תיקיות משותפות מחובר באלחוטי, הסיסמא מוגדרת הוא מצליח להתחבר לרשת ולגלוש אולם אני רואה שכל התיקיות המשותפות שלו נעלמו לי כאשר אני מנסה לראות אותם מהמחשב השני שכמובן מחובר שם הוא לרשת (חוטי). לא שיניתי שום הגדרות בשני המחשבים אלא רק החלפתי ראוטר. יש לציין שגם התוכנת השתלטות RADMIN הפסיקה לעבוד ולא מצליחה להתחבר למחשב בסלון (כמובן ששיניתי את ה-IP ל-IP החדש שעכשיו המחשב מקבל). מה שקורה זה שגם אם אני הולך ל-NETWORK אני בכלל לא רואה את המחשב שמחובר באלחוטי. יכול להיות אולי שזה קשור למשהו של הפיירוואל של הראוטר אבל לא הצלחתי להבין מה אני עושה שם…

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  22. היי, אני צריך לשלוח 5000 PACKETS מפורט מסויים בלינוקס, נגיד ETH2, ניסיתי BITTWIST כדי לשלוח קובץ PCAP והוא לא עובד, גם נותן לי שעיאות קומפילציה בהתקנה. משהוא מכיר תוכנה שמאפשרת לשלוח מס PACKETS או PCAP FILE בלינוקס? (FEDORA12)

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  23. Started by ranranran,

שלום, ברשותי אינטרנט של HOT 200 מגה אבל הוא ה-wifi לא מגיע לסלון. לאחרונה, עקב מעבר ל-YES נוספה לי נקודת גישה בסלון דרך מכשיר ה-VOD. אני צריך המלצה למגביר טווח שיוכל לנצל את המהירות הנ"ל שיש לי ודרכו אני יוכל גם להעביר כבל אל הטלוויזיה. אשמח להמלצות. *** בסוף העברתי כבל ממכשיר ה-VOD של יס לטלוויזיה וזה עובד מצויין המגביר שקניתי - TP-Link RE350 AC1200

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  24. היי, יש לי הוט בוקס ואת הראוטר של tp link. הלכתי לפי ההוראות, העברתי את הוטבוקס למצב ברידג', חיברתי יציאת Lan1 לכניסת הwan, העברתי את הראוטר להיות רק ראוטר לפי עמוד 18 בחוברת (מצב של dynamic ip). אבל הוא לא מצליח לקבל ip מהוטבוקס. מחשב שמחובר ישירות להוטבוקס כן מקבל ip, שמתחיל ב100 וכן מסוגל לגלוש באינטרנט במהירות של עד 200. אשמח להכוונה ועזרה, כי עברתי על מלא תשובות בפורום ולא מצאתי פתרון.. אלכס

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. רציתי עזרה בבקשה בנתב של אדימקס BR-6524n איך אני מאפשר את האופציה של SIP על מנת לדבר על הרשת שיחות VOIP? תודה

• 0 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.