עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by horacio,

בבקשה אפשר עזרה? יש לי מודם של MOTOROLA SB 4200 אני מחובר דרך הכבלים,דרך USB יש לי מחשב שני בחדר אחר אם כרטיס רשתףאפשר לחבר אותם ביחד? יש במודם עוד יציאה לכבל רשת אפשר דרכו? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  2. Started by tom123,

האם זה אפשרי? מודם של MOTOROLA SB4200 אם כן אז איך?

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  3. תגידו אנשים.... יש אפשרות לחבר שני מחשבים שונים לאותו מודם ע"י שני החיבורים שלו ? ס'תומרת מחשב אחד ע"י חיבור כרטיס רשת...והשני ע"י USB ... האם יש אפשרות כזאת ????.......יש מודמים שתומכים בזה וכאלה שלא ????.... תודה מראש ! ;D

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום חברים, טוב אני לא מבין יותר מדי ברשתות והייתי שמח לקבל עזרה. יש לי בבית 3 מחשבים, עד עכשיו רק אחד היה מחובר לאינטרנט ל ADSL. קניתי רואטר אלחוטי של אדימקס ושני כרטיסי רשת אלחוטים למחשבים האחרים. עכשיו השאלה איך מחברים הכל? את המודם של ה ADSL אני צריך לחבר לראוטר, ואת הרוטאר לכרטיס הרשת במחשב לידו. עכשיו, איך הוא מתקשר עם 2 המחשבים האחרים? איפה מתקינים את זה?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  5. Started by amir007,

1. יש לי שני מחשבים עם XP וכבל מוצלב שהפעיל את הרשת בין שניהם והכל היה בסדר שנתיים. כרטיסי הרשת הם ON BOARD. 2. החל מלפני שבועיים - אני מקבל את ההודעה "a network cable is unplugged" ואין קשר בינהם יותר. 3. החלפתי כבל. 4. התקנתי את הרשת שוב - ע"י האשף של החלונות. 5. לא עזר כלום. 6. אנא..... אמיר ettyamir@hotmail.com

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  6. הרצתי את האשף של XP לשיתוף מדפסות וכל זה.. ועכשיו אני רוצה לבטל את הפעולה הזאת איך עושים ? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אחים שלי...תגידו זה אפשרי לשתף אינטרנט דרך HUB USB ??..

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  8. אני משתמש בחיבור DIAL UP לרשת מרוחקת. הכל מתחבר כמו שצריך, וכאשר אני מחובר, איני יודע מה ה"כתובת" ROOT, כאילו, מה כתובת השרת. לדוגמא, כתובת שרת ברירת מחדל היא \\server איך אני מוצא את כתובת (השם) של הROOT, השם של השרת. תודה.

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  9. Started by The_Maestro,

שלום! יש לי ארבע מחשבים זהים celeron 1.7 128 MB Asus mother board WinXP Home Alcatel home ADSL Modem חדשים ומפורמטים ניסיתי לחבר את ארבעתם לרשת ביתית בעזרת HUB ישן של TP LINK אבל מה שאני לא עושה אין רשת ניסיתי להגדיר דרך הווינדס ניסיתי להגדיר אותם ידנית ה HUB מראה שיש תעבורה של מידע אבל זה כיאלו המחשבים לא רוצים להראות אחד את השני מה אני צריך לעשות????? תודה מראש נ.ב. השתמשתי בשתי המדריכים באתר והם לא עזרו

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  10. האם זה אפשרי? במידע שימושי וקישורים יש את ה Bandwidth Controller אבל לא נראה לי שהוא יעבוד עם נתב. (לא נשמע לי פשוט הגיוני).

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  11. Started by chenc,

שלום! ברצוני לחבר מחשב נוסף למחשב שלי (להלן - שרת), אשר מחובר לאינטרנט, כדי שמחשב הלקוח (לא שלי) יוכל גם לגלוש באינטרנט. האם יש ניתוב תכנה נוסף, פרט לICS של חלונות, שפועל בשיטה יותר טובה ממנו? האם יש תכנה לניתוב, שתאפשר לי לדוגמא להגביל את החיבור למחשב הלקוח לרוחב פס מסוים? מצד שני האם כדאי בכלל כדאי להתשתמש בתכנה כזו שמא היא "זוללת" משאבים רבים במחשב השרת שלי? תודה לכל העונה!

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  12. Started by b-a,

נכון אם אין לכם את הפלאש מותקן במחשב אחרי פרמוט או משהו אז ברגע שאתם נכנסים לאתר שיש בו פלאש זה שואל אותכם אם אתם רוצים להוריד את התכונה ? אני רוצה ליצור אתר שברגע שיכנסו אליו זה ישאל אם זה רוצה להוריד תוכנה שלי יש לכם מושג איך אני יכול לעשות את זה ?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  13. ברשותי שני מחשבים בבית, רציתי לדעת איך ניתן לגלוש בשניהם בו זמנית ב Adsl יחד ?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  14. Started by SpLAsH,

מלפני יומיים בערך גיליתי שהתוכנה לחקר תרופה לסרטן שאני מפעיל לא מצליחה לשלוח נתונים לאתר הראשי (www.ud.com), וזה קורה בשני המחשבים שלי יש לי את המודם (זה שבכותרת) כבר חודשיים פחות או יותר והוא משמש כראוטר מאז, ורק לפני יומיים זה התחיל עם זה, אז לא נראה לי הגיוני שזה הפיירוול הפנימי שלו, וגם לא הזון אלארם שפועל באחד המחשבים (שריד מהתקופה שלפני הראוטר), בגלל שבמחשב השני שבו אין פיירוול נוסף לזה של הראוטר זה גם קורה אם יש למישהו מושג מה עוד יכול לגרום לזה אני אשמח לשמוע תודה

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  15. Started by danieln9,

שלום יש לי בבית רשת אלחוטית G ורציתי לדעת אם אפשר להישתמש בזה בארץ אני דיי בטוח שכן אבל הדבר היחיד שאני לא בטוח בה זה הגדרת האינטרנט

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  16. Started by com555,

כשאני גולש באינטרנט אז הוא לא מיתנתק לי . אבל כשאני מוריד דברים דרך תוכנות אז הוא מראה לי את השגיעה הזאת : יש לי אינטרנט מהיר 750 מודם USB ADSL MODEM ALE 130 איך אני מסדר את זה ?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  17. בוקר טוב החלטתי להקים רשת בבית לארבע מחשבים . מחשב ראשי שיהיה בחדר שלי ואליו מחובר מודם ADSL של ECI (ודרכו תעבור התקשורת מהאיטרנט לשאר המחשבים ) ואליו מחוברים שני כרטיסי רשת (1 למודם ואחד חופשי ) מחשב 2 יהיה בסלון ויוחבר לטלויזיה ( יהיה אפשרות לשיתוף קבצים אבל לא אינטרנט ) מחשב 3 יהיה בחדר של הילדה ( שיתוף קבצים + אינטנט ) מחשב 4 לאפטופ ( שיתוף קבצים בלבד ) כל התשתית כבר מוכנה ! האם יש אפשרות לחבר את הראוטר למחשב הראשי ואת שאר במחשבים אליו ? ( ראוטר של EDIMAX יעשה את העבודה ? איזה מומלץ ) ? מה לגבי אבטחה ? כרגע אני משתמש בפיירוול תוכנה למחשב הראשי בלבד ! כל עזרה והמצלצה תתקבל בברכה אוקיי לאחר חיפוש בפורם מצאתי הודעה לגביי EDIMAX BR-6104K - Broadband Router …

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  18. Started by gshhar,

שלום לכולם. יש לי שני מחשבים שחיברתי ברשת ע"י כך שהפכתי את האלקטל שלי גם לראוטר. עכיוש יש לי גם מדפסת עם כרטיס רשת ככה שאני לא צריך שהמחשב שאליו היא מחוברת יהיה דלוק אבל כל פעם אחרי שאני מדליק את המדפסת מחדש היא מחליפה IP ואני לא יכול להדפיס ממנה מהמחשב השני. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  19. Started by נתנאל,

איך אני מצליב כבל רשת?

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  20. Started by x-dude,

רציתי קצת חוות דעת למי שיש את הדבר הזה,קראתי וקראתי אליו והחלטתי להזמין אותו.

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  21. Started by roma,

שלום רב! קניתי לפני כחודש קבל רשת מוצלב באורך 20 מטר והיום התברר לי שהוא לא הספיק.. מה אני עושה? אני צריך עוד איזה שלוש מטר ואני צריך למצוא קבל שבקצה אחד יש נקבה ובקצה שני יש זכר (שמתחבר לכרטיס הרשת). איך קבל כזה נקרא? זה מה שאני צריך? http://www.pchardware.co.il/docs/pd1450613271.htm תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by who_Cares,

יש לי בבי"ס הגבלה של מורשת* על האינטרנט, ומספר האתרים המותרים הינו קטן מאוד. רציתי לשאול אם מישהו מכיר דרך בה אפשר לעקוף את השירות ולגלוש לכל הרשת? * למי שלא יודע, מורשת זה שירות שחוסם את כל האתרים חוץ ממה שהוגדר כנקי. פועל בשיטת הרשימה הלבנה, כך שאפשר לגלוש רק לאתרים מוכרים שהוכנסו לרשימה, אך אתרים שלא הוכנסו, נקיים ככל שיהיו, אין אפשרות להיכנס אליהם (כדוגמת HWZONE...)

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. Started by pringles,

לאחר הרבה זמן (יותר מידי זמן....) שלא שיחקתי בהירוס2 החלטתי שאני רוצה לשחק שוב קיצר אני מצאתי בקאזה ורוצה להוריד אך להפתעתי זה מוריד מ8 יוזרים על 0.30 בערך... אז לא הבנתי מה קורה והחלטתי לנסות להוריד כמהקבצים גדולים מ50 מגה עד 600+ ולהפתעתי זה מוריד גם על מהירות דומה אך שירים שהם קטנים זה מוריד טוב על מהירות 60 70 וגם זה ליפעמים בדכ על 40 50 ושתבינו הקבצים הגדולים זה דברים שקל להוריד כי יש אותם בשפע ולא אכפת לאףאחד שיורידו את זה קיצר המניאקים האלה כנראה הגבילו לי את המהירות לקבצים גדולים מה אתם אומרים יש לי חיבור 750K בבזק בןלאומי אם מישו יודע מיספר לאן להתקשר שירשום בקשה ומה אתם אומרים יכול להיות מצב שהם הגבילו?

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  24. Started by Drazick,

כיצד ניתן לחבר שני מחשבים עם ווינדוס אקס פי פרופיישיונל דרך יציאות ה-USB? אני מעוניין להעביר קבצים. לא אין לי רשת ולכן זו האופציה היחידה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by uriash,

שלום תסלחו לי על הבורות המטורפת, אבל מה ההבדל בין כל מה שמתואר במדריך לבין פשוט לחבר שני מחשבים עם כבל רשת בין שני כרטיסי הרשת? זה לא אמור גם לאפשר רשת ביתית?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים