עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מה XP אני יכול רק לצפות בספריית PUBLIC שב WIN 7 אני לא מצליח לצפות בתיקייה שלי (שזה הכי חשוב לי בשיתוף) אני עושה SHARE לתיקייה שלי אבל זה לא משפיע בכלל אני אשמח לקבל עזרה תודה רבה !

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום לכולם, ברשותי שת'ה מחשבים בבית אחד מחובר לאינטרנט באמצעות מודם USB והשני מחבר לאינטרנט דרך המחשב שמחובר לאינטרנט עם המודם USB... המחשב השני (זה שלא מחובר ישירות לאינטרנט) גולש באינטרנט יפה מאוד ואני רוצה לדעת איך אני יכול להעביר קבצים בין המחשב הראשון לשני? כבר הסתכלתי בסטיקי שנימצא בראש הפורום אבל לא הבנתי ממנו כלום כי מה שמציגים שם ומה שמוצג אצלי בחלון של חיבורי הרשת הם דברים שונים לגמרי... אז איך בעצם אני יכול להעביר קבצים בין המחשב הראשון לשני? ואיך אני יודע שהמחשבים רואים אחד את השני? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  3. יש לי שני מחשבים שמחוברים ישירות בקבל מסוכך (חיבור עגול כזה שמחובר למפצל T עם טרמיניטור בפיצול השני). שני המחשבים עבדו מצויין ברישת תחת win 98 אבל אין לי מושג מה צריכות להיות ההגדרות ב XP כי השתנו שם כל מיני דברים. בכל מקרה בשני המחשבים יש לי כרטיס רשת של SMC (די ישן אבל עובד) ומותקן בהם windows XP pro. הרשת עבדה כבר פעם גם במצב הזה אבל היה לי וירוס והייתי צריך לפרמט. ואין לי ממש גישה לזה שסידר לי אותה. ככה שאני די תקוע, אני יודע שזה אמור לעבוד רק לא יודע איך. :'(

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ירון 2000,

ברשותי ראוטר אלחוטי מתוצרת LINKSYS דגם BEFW11S4, האם ניתן לקבל עזרה כיצד ניתן להגן על הרשת האלחוטית ע"י שימוש בסיסמת גישה לרשת? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by benor,

יש לי מת"ב האם אני יכול לעשות אינטרנט בכבלים????????????????????

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by dolang,

שאלה פשוטה... האם יש תוכנה למחשב שנותנת לי מספר טלפון של שיחה מזוהה ב - adsl? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. אהלן, האמת זה בעיה אצל ידידה שלי לא אצלי... בכל מקרה עד היום המחשב והמודם(שהוא גם נתב רשת אלחוטי) היה מחובר במרתף ישירות לנקודה בקיר והוא הסתנכרן וחובר עם כבר רשת למחשב שלידו הוא היה ובצורה אלחוטית למחשב נייד בסלון... הכל עבד כמו שצריך עד שלפני כמה ימים המחשב עבר לקומה למעלה ושם הנקודות בקיר מחוברות כולן למרכזיה בבית(אחת כזאת שכדי לקבל קו חוץ צריך לחייג 9... כמו בעסקים וכאלה) והמודם לא מצליח להסתנכרן בכלל... ככה שאני לא יכול אפילו לחייג... אני זוכר שפעם היה אפשר לקבוע את המספר לחיוג והייתי עושה 9 ואחרי את המספר אבל במצב הזה אין לי שמץ מה אני עושה... נכנסתי להגדרות של הנתב עצמו שמחובר למחשב ויש לי שם את היוזר והסיסמא לחיוג וכל מיני הגדרות אבל לא מצאתי שם משו שקשור למרכזיה …

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  8. תקציב לא מוגבל , כמו שאני מבין אז צריך חיבור ל USB שתהיה תקשורת בין הנתב למחשב. הבנתי שאלו יתאימו http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2004 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4964 האם יש הבדל ? האם האנטנה גורמת לחיזוק האות ?

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  9. Started by bd,

עשיתי רשת עם שתי מחשבים ייש לי כבלים וחייגן כל פעם אחרי ריסט או אחרי ניתוק האינטרנט ההגדרות של שיתוף הרשת משתנה לי ונשאר בלי שיתוף!! איך עושים שזה ישמור את זה שיהיה תמיד שיתוף על Local Area Connection במחשב הראשי עשיתי בחייגן של 012 שזה ייחיג התקשרות אוטומט אחרי ניתוק אבל הבעיה שהשיתוף של האינטרנט מתבטל ~~!!!!!!!!;;

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  10. אבא שלי העביר את המשרד לבית, ובמקום שני מחשבים יש לנו 3 כרגע. הבעיה היא שהמחשב החדש רחוק משני המחשבים שמחוברים בינהם ברשת (כבל מוצלב). לכן אני אצטרך רשת אלחוטית כדי לחבר את המחשב הרחוק. השאלה שלי איך עושים ומה עושים. איזה רכיבים צריך. אחרי זה הגדרות (נתחיל מרכיבים0 לפי מה שהבנתי צריך האב ועוד כל מיני רכיבים). אם תוכלו לעזור אני אשמח. קצת פרטים: מחשב ראשי ווינדוס אקס פי פרו. מחשב קרוב ווינדוס 2000 מחשב רחחוק ווינדוס אקס פי הום. מודם: ALE070 (מודם USB ולא דרך כרטיס רשת). תודה מראש, עומר

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  11. Started by no nick,

איך אני משנה את שם המחשב ברשת?

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  12. Started by Eviljelly,

לפני איזה שבוע הרמתי טלפון לאינטרנט זהב הייתי צריך לסדר משהו , ותוך כדי שאלתי אותם אם יש להם אנטי וירוס שסורק את האימיילים , והם אמרו לי לא , אמרתי להם שרצוי שהם יסימו אחד אבל זה לא ממש הזיז לבאנדם שדיבר איתי והוא אמר שזה נרשם .. וזה מזה מעצבן , כי חטפתי דרך האימייל וירוס ויש לי מלא הודעות זבל מלאות וירוסים וחברים שלי גם חטפו השבוע וירוסים (אפילו שלחלקם היה אנטי ..) ואני מאמין שאם היה מותקן להם אנטי וירוס שסורק את הוירוסים (כמו ברוב שירותי האינטרנט הנורמאליים בעולם) רובנו לא היינו נדבקים ... > לא היה לי כוח להתקשר לספקים אחרים אבל אם מישהו יודע האם המצב ככה בכל הארץ ? ואם כן צריך להתארגן (לנסות לפחות) ולעצבן אותם ..

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by N N C,

מאז שהתקנתי את הadsl יש לי בעיות בקאזה וכמעט כל הורדה שאני מסיים מתלווה בהודעת failed ורוב הזמן נמחקת לעוד מישהו יש את הבעיה הזאת ? מי כאן החוליה החלשה ? (סליחה נסחפתי)

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by genia,

יש עדיין צדיקה בסדום שלא מגבילה רוחב פס בhttp\ביטורנט?

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  15. Started by nirfun,

היי, אני צריך אתר שבודק אם אני באמת מוגן והפורטים אצלי סגורים... כמו כן, אני צריך לדעת מה החשיבות של פורט פתוח/סגור אצלי... תודה מראש, ניר.

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח [שזה מה שתכננתי להוציא על הלינקסיס] מה אני יכול להביא? שיהיה איכותי טוב וחזק...ראוטר אלחוטי אני צריך

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  17. Started by Tiger,

היי ! אני עברתי מבזק בינלאומי ל012 כי הייתה ל012 תקופה של יציבות ממשית לכמה שבועות. בבוקר יש לי פינגים ממש אבל ממש מעולים לחו"ל 89ms ל www.jolt.co.uk ו90-120 למקומות אחרים עכשיו הבעיה היא שבדיוק בשעה 1:20 בצהריים הפינג קופץ מ100 ל300-400 ואני לא יודע אם אני היחידי או שיש עוד כמה כאלה שזה קורה להם... למישהו יש אולי הסבר ??? בתודה טיגר

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by erashel,

אני מחפש המלצה לכרטיס רשת טוב בUSB תומך תקן AC באזור ה100 שקל. כרגע יש לי כרטיס ישן בן 8 בערך שתומך תקן N. יש לי אינטרנט של סלקום בסיבים אופטיים שעובד טוב אבל לאחרונה במחשב ההורדות נהיו איטיות פרמטתי את המחשב לאחרונה בלי קשר לאינטרנט ולא התקנתי משהו שיכול להשפיע על המהירות. (אין כמעט כלום על המחשב) ניסיתי גם להוריד עם כבל רשת וזה מוריד במהירות מקסימלית, הבעיה שאני לא יכול לחבר בכבל קבוע למשל ניסיתי היום להוריד טורנט כלשהו וזה הוריד בערך מגה וכל הזמן ירד ועלה ניסיתי להוריד אותו דבר דרך הטלפון (סמסונג S8, לא הכי חדש שיש) וזה ירד על 13 מגה יציב האם כרטיס כזה ישפר משמעותית את המהירות? תודה

19. שלום לכולם אני כבר שבועיים בלי אימיול. עברתי לפני שבועייםן לנטויז'ן והתקנתי ראוטר...הכל טוב ויפה עד שהפעלתי את האימיול והיה לי לו אי די והעיניים של החמור מכוסות. אמרו לי בפורום להכנס להגדרות> FIREWALL> ולסמן ו שרשום בו "UP" +משהו לא זוכר. עשיתי את זה והחמור הוריד את הכיסוי ועכשיו שאני בא להתחבר לאימיול, אני מפעיל אותו ואחרי שניה האינטרנט מתנתק לי ומופיע לי "כבל רשת מנותק" ! מה עושים? הורדתי את מספר החיבורים ל20 ואת מקס חצי החיבורים הפתוחים ל5 וזה לא עוזר!!! מה לעשות?! בבקשה תעזרו לי ניב

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  20. Started by WarMachine,

עד עכשיו שהייתי מחובר אליבם לא היו לי דברים רעים לומר,המהירות טובה לארץ ולחול,הפינגים גם כן ובאופן כללי הייתי מרוצ,לפחות עד אתמול. אתמול בערך בשעה 5 הייתה תקלה,לא הצלחתי להתחבר,חיכיתי איזה חצי שעה ושעדיין לא הצלחתי התקשרתי למוקד תמיכה שלכם לברר. ענה לי איזה אחד הוא אמר שיש בעייה כרגע בכל האיזורים ולנסות עוד שעה. טוב ניסיתי עוד שעה והכל עבד בסדר,הלכתי לישון והמחשב כמובן מוריד דברים ואני קם היום בבוקר ורואה שהיה לי ניתוק,הניתוק היה ב5 בבוקר ועד שעה 12 לא הצלחתי להתחבר(קמתי ב10)הפעם שהתקשרתי אפילו לא ענה אף אחד. גם לכם היו בעיות איתם בימים האחרונים? בכל מקרה אני מעוניין לעבור לחברה אחרת לא רק בגלל זה אלא מעוד שיקולים,העיקר לא אינטרנט זהב ו012. על איזה חברה אתם ממליצים לי? אמ…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. אוקיי אני משום מה מרגיש שאני משלם יותר מדיי 80 לתשתית 60 לספקית סה"כ 140 לחבילה של 1.5/500 כשיש בשוק חבילה של 7/700 ב200... אבל 7 מגה זה יותר מדיי אני יותר מחפש לכיוון 5 מגה מה המחירים שלכם אז? כמה זמן התחייבות? והאם אתם משלמים גם על מוצרים נלווים שלהם? כגון שירותי טלויזיה בHOT או קו טלפון שיחות בינלאומיות , רשת אלחוטית וכו'

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. הוא יוצר את החיגן אבל נשאר במצב down והנורה השלישית מהבהבת בכתום, אני יכול להתחבר אבל רק אם חיגן ואני צריך אותו בתור ראוטר. אך מסדרים את זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  23. Started by ofer_mat,

הרצתי PORT SCANING וה FIREWALL לא נתן לי שם לוג למה? חץ מזה הוא הראה לי כמה PORTים פתוחים אצלי בנורטון היתי מקבל לוגים האם הבעיה בהגדרות או שכך הוא בנוי

• 0 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.