רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
להמחשה, יש לי תיקיה במחשב A: c:\shared מקרה 1: אני מעביר (cut/paste) את תיקיה: c:\temp1 לתוך c:\shared כך שאקבל, c:\shared\temp1 במחשב B, אני יכול לראות את התיקיה אך אני לא יכול להעתיק את הקבצים שבתוך temp1 מקרה 2: אם אני מעתיק את תיקית temp1 באמצעות (copy/paste) אני יכול לגשת לקבצים במחשב B, ללא בעיה. הפתרון שמצאתי, הוא לבטל את השיתוף הפשוט, להיכנס להגדרות, לתת הרשאות FULL CONTROL למשתמש anyone וללחוץ על: security-->advanced--> Replace Permission entries on all child object with entries shown here that apply to child object הבעיה היא, שבכל פעם שאני מבצע העברת תיקיה(באותו הכונן) אני צריך ללחוץ על הreplace permission הזה, לפני שאני יכול לגשת לקבצים ממחשב B. זה ממש לא…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט סיבים 2.5גיגה של בזק, מודם\נתב של בזק, חיבור כבלים CAT 5e יש לי שני מכשירים (XBOX, SHIELD) שיכולים לקבל עד 1 גיגה, מקבל בהם מעל 900 במחשב התקנתי כרטיס רשת שתומך ב2.5, המחשב מחובר עם כבל ליציאת 2.5 בנתב, בפרטי החיבור במחשב הוא מראה לי שמחובר על 2500 (Mbps) link speed בבדיקת מהירות אני מקבל בסביבות ה500, תלוי בבדיקה - בזק אוקלה וכו לפני כן היה לי נתב שתומך בגיגה והראה לי 1000 ומהירות הבדיקה הגיע 900+ ההגיון אומר שעכשיו אני אמור לקבל מעל 2000 ובטח שמעל 900 מה יכולה להיות הסיבה שאני מקבל חמישית מהמהירות? האם יש מצב שהכבל\שקע לא מחובר טוב ולכן לא מקבל את המהירות? למרות שמראה לי 2500? בעבר היתה בעיה בשקע הרשת והראה לי 100, אחרי שסידרתי קפץ ל1000 בזק אומרים שה…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בדיקת פינג אני מקבל נגיד לארץ 6MS, ואז יש קפיצות שונות עד הכי גבוה היה 40MS בארץ. _בממוצע זה קפיצות של 10MSלפה ולפה לפעמים יותר לפעמים פחות) והקפיצות גם לא קבועות, הכוונה היא שלפעמים זה יכול חצי דקה / דקה שלמה להיות על 6MS ברזל לא זז (ביום האחרון זה לא ירד אפילו מתחת ל- 25), ואז פתאום מתחיל לקפץ. עכשיו לדוגמה הפינג בכלל על 35 קבוע בארץ, עם PACKET LOSS לפעמים, ומה אומרים לי בבזב"ל ? - "מבחינתנו הכל תקין". ניסיתי לאפס אותו מלא פעמים (את הראוטר-מודם), עידכנתי לקשוחה הכי חדשה, הכל. אני אפילו לא יודע במאה אחוז איפה הבעיה (אם התשתית והספק). היה היום בבוקר טכנאי של בזק שבדק את הקו והוא ראה שהכל מצויין, אבל מצד שני בזב"ל איפסו לי כל מה שאפשר לעשות ואומרים לי שהפינג וה- packetloss…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר/גייטווי אלחוטי של אינטל שמחובר למודם אלקטל פרו של איידיאסאל... עכשיו אתם בוודאי מכירים את התופעה ששליחת קבצים דרך איסיקיו או שימוש בתוכנות כמו eMule הופכים להיות קשים ואף בלתי אפשריים... בהתחלה חשבתי שהבעיה היא במודם ועשיתי את העניין הזה עם הפורטים אבל זה עדיין לא עזר... אז נכסנתי להגדרות של הראוטר/גייטווי שלי וראיתי שמה משהו על Intruder detection והתפלאתי לראות שהמקרים האלו הם בדיוק המקרים שניסיתי לנתב למחשב שלי והם כנראה נעצרו בראוטר/גייטווי... מישהו יודע במקרה איך אפשר לגרום למכשיר הזה של אינטל להעביר את המידע בכל זאת למחשב שלי ולא לעצור אותו אצלו...?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום. התקנתי IIS על המחשב אבל הוא לא נותן לי לגשת לדפי ASP. יש לכם מושג איך מסדרים את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש משהו כזה שיכול לשפר לי את הביצועים של הגלישה והפינגים ? ( משהו מוכח שבאמת עוזר ולא תוכנות הפלציבו האלו שמלאות ב spyware) ועוד בקשה קטנה אם תוכלו לעשות פניג לאייפי הזה 82.208.8.9 ולכתוב לי מה הפינג הממועצה שלכם ובאיזה חיבור אתם. תודה. שלי שם בבמוצע 160 אבל לא יציב לפעמים יש request timeout החיבור של הוא 013 ברק.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
החברה האמריקאית משיקה נתב Nighthawk מתקדם במיוחד וגם צמד מאריכי טווח טריים בדומה לשנה שעברה, גם השנה – במסגרת תערוכת CES 2016 – מתמקדת חברת Netgear במאריכי טווח (Range Extender) ומציגה בתחום זה שני מוצרים חדשים. בנוסף אליהם מציגה החברה שני סטים של מתאמי Home Plug ושני נתבים – האחד אוניברסלי והשני הכולל מודם כבלים (DOCSIS 3.0). המדיניות של חברת HOT, שאינה מאפשרת חיבור של מודמים צד שלישי, הופכת דגם זה המכונה C6250 לחסר רלוונטיות לשוק הישראלי. הנתב האוניברסלי, המכונה R7800 Nighthawk, מקוטלג כ-AC2600, מספק מהירות מקסימאלית של 800Mbps בתדר 2.4Ghz ו-1.73Gbps בתדר 5Ghz, זאת תוך שימוש ב-4 אנטנות חיצוניות קבועות. פרט לתמיכה ב-MU-MIMO, הנתב מתייחד ביכולתו לאגד, סב…
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
צריך שיעבוד עם windows 10 ללא בעיות ועם נתב AC של בזק (הנתב "החדש" שלהם) תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע לאיזה פורום זה מתאים, אז אני אפתח את הדיון בפורום הזה. מאחר והבנתי שהפלאש פלייר (Flash Player), בדומה ל-Java, הוא פורמט המועד לפורענות (קריסות אינסופיות ופירצות אבטחה, כ-99% מכלל הפרסומות באינטרנט, עושות שימוש בשיטה הזאת), אני חושב לנטרל אותו. אני מתכנן צעד זה, לאחר שכאשר במוצ"ש האחרון ה-JRE נמוג מהמחשב ומהפיירפוקס שלי, גיליתי שאני יכול להסתדר גם בלעדיו, ועדיין כל האתרים עובדים ומוצגים כהלכה. השאלה שלי היא האם ביטול או ניטרול הפלאש יגרום גם כן לבעיות בהצגת אתרים? האם יוטיוב ואתרים הבנויים על פלאש (כמו אתרי ממשל [אתר פיקוד העורף למשל], אתרי חינוך ואקדמיה וכן אתרי קיבוצים, אשר בדר"כ עובדים ע"י טכנולוגיות שעבר זמנן) אמורים להשתמש ב-HTML5 המאובטח יותר (קוד פתוח, א…
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
לא רוצה חבילות עם YES וכדומה. מצאתי 750 ב70 שח לחודש כולל הכל ללא התחייבות למשך כל הזמן.(לא למשך שנה!) יש יותר זול?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי חברים אני כבר התייאשתי, באיקס פי ובויסטה 32 ביט אינטרנט מוריד במלוא המהירות אבל משום מה בויסטה 64 ביט מהירות ההורדה פשוט חצי ממה שצריך להיות למרות שהעלאה תקינה.חיפשתי בכל מיני מקומות וניסיתי לעדכן דרייבר של כרטיס רשת אבל עדיין זה לא עוזר.אני ממש שובר את הראש פה מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה? דרך אגב זה לא קשור לתוכנת האנטי וירוס שלי כי גם לאחר שביטלתי אותה עדיין אותה בעיה עריכה:לבסוף גיליתי שמדובר באנטי וירוס שמוריד את המהירות הוא הוסר והתקנתי בחזרה אוירה גרסה חופשית,היחידי שעובד בצורה שלא מפריעה לכלום
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי לכולם וחג שמח! לפני מספר ימים שדרגתי את הקשוחה של הנתב / ראוטר ופתאום לא הצלחתי לגלוש באייפון לאחר הרצה של חיפוש בגוגל התברר לי שהקשוחה החדשה עושה בעיות חיבור עם האייפון שאני מנסה להעלות את הקובץ הישן של הקשוחה לנתב - הוא בעצם לא מעדכן ומשאיר את העדכון הכי חדש שביצעתי לפני יומיים רציתי לדעת האם יש לי אפשרות להיכנס קבצים של הנתב, זאת אומרת איפה שהקבצים האלה יושבים. ואז משם אולי אני אמחוק את הקובץ החדש ויעלה את הישן. אשמח לעזרה, חג שמח!
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
כפי שאומרת הכותרת לא מצאתי דרך להגדיר ידנית שרתי DNS אחרים. עם כל הבעיות שיש עם ה DNS-ים של הוט, כבר היה עדיף להגדיר ידנית את אילו של גוגל
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הווירלס מחובר למחשב וזה עושה לי סימן כזה http://www.ufu.co.il/files/m1jtph5g23d26r18rf4j.jpg אני לא יודע מה לעשות חיברתי אצל אחותי במחשב וזה עובד מצויין והתקנתי דרייברים והכל... וגם הלכתי ללוח בקרה והווירלס מופעל...
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אז קודם כל...היום האייסי עבד כמו שריך הכל רגיל שולח מקבל קבצים בלי בעיה, פתאום עכשיו אני מנסה לשלוח קבצים לאנשים והוא כל הזמן אומר לי " cant establish connection" ואין לי מושג למה! הפעלתי תמחשב מחדש, ושום דבר, אין לי פיירוואל, הפיירוואל של וינדוס לא מופעל, סתם ככה פתאום לא רוצה לקבל או לשלוח, אבל הוינדוס הוריד לי עדכון אוטומטי כמו שהוא עושה כל הזמן והתקנתי אותו ואני חושב שמהיום שהתקנתי אותו הוא עושה לי את הבעיות זאת הברירה היחידה שנראית לי, הסרתי אותו אבל שום דבר עדיין...יש למישהו מושג מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי חברים, היה לי מודם ראוטר kasda kw5212, עבד על הפנים. הגדרתי אותו כ-bridge וקניתי נתב C2 AC900, עבד פצצה כמה שנים. היום המודם מושבת. נסיתי לחפש מודם בלבד אבל נראה שלא מוכרים רק מודם אלא מודם וראוטר משולב. האם לקנות מודם משולב "פשוט" שמתאים ל100MB כלומר VDSL ולהגדיר אותו כBRIDGE? אודה לעזרתכם, ליאב.
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי אני בתהליכים של מעבר דירה ואני מתחבר לחברת פרטנר רציתי לשאול אם כדאי להשכיר את הראוטר שהם מציעים או להשאר עם הפרטי שלי הם מציעים ראוטר מסוג Technicolor dga-4122 בעוד שלי יש TP Link vr600 המהירות היא בשביל תשתית של בזק ל100 מגה. דירה לא גדולה יותר מדי לכן המינימום יספיק אני לא מבין גדול אבל אשמח לעזרתכם בנושא אם יש איזה פרט שפספסתי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני מתחבר לאורנג' בתור ספקית אינטרנט בלבד, אני חייב להחליף את הנתב שברשותי(סימנס שניתן מבזק) ל- SMART BOX שלהם? עריכה: טוב כנראה שלא, לא יודע מאיפה שמעתי שכן http://www.orange.net.il/isp/internet_rates/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש Access point שידע לקחת רשת אלחוטית מAccess Point אחר שנמצא באותו הקומה ולשדר למחשב דרך LAN. אם יש כזה שיש בתוכו גם HUB זה יהיה מצויין. אבל יכול להיות עם פורט אחד לLAN. אני לא רוצה להשקיע יותר מדי כסף. האקסס פוינט צריך להיות מחובר לממיר לוויני, ככה שזה לא שימוש מאסיבי. ראיתי את זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_3376&products_id=28063 האם הוא יתמוך? ואם לא איזה דגמים יתמכו. תודה
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
כמדי רבעון, מפרסמת חברת Akamai, דוח המפרט את מצב מהירות האינטרנט בארצות שונות בעולם. על פי הדוח, ברבעון האחרון של 2014 עמדה מהירות הגלישה הממוצעת בישראל על 10.6M ושיא המהירות הממוצע עמד על 60.5M. מבחינת מהירות השיא, ישראל מדורגת במקום ה-8 בעולם (אחרי רומניה, הונג קונג, יפן, אורוגוואי, סינגפור, דרום קוריאה וטייוואן) ובמקום ה-16 העולם מבחינת מהירות גלישה ממוצעת. על פי הדו"ח, המהירות של 44% מלקוחות האינטרנט בישראל עולה על 10M – שיפור של 117% לעומת הרבעון האחרון של 2013. לעומת זאת, בהשוואה לרבעון השלישי של 2014 חלה ירידה במהירות הגלישה הממוצעת, אז היא עמדה על 11.8M ו-62.8M בהתאמה. http://www.stateoftheinternet.com
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי את הראוטר אתמול ניסיתי לעשות שדרוג קושחה ולא הצלחתי בגלל שהורדתי את העדכון לגרסה שהיא לא v2 . בסוף לאחר שהתחרפנתי מצאתי שיש עוד גרסא שונה של קושחה באתר של אדימקס שמתאימה לראוטר של br6424n v2 . רציתי לדעת מה ההבדל בין הראוטרים? והאם הוא ראוטר טוב? נציג של בזק המליץ לי לקנות אותו ובינתיים הוא פשוט מעולה. עוד משו, זה שניסיתי לשדרג את הקושחה ללא הצלחה עם גרסא של הראוטר הקודם לא פגעה בראוטר נכון? תודה רבה וסליחה על החפירה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אנחנו מעוניינים לעבור להוטנט כספקית ולבזק כתשתית למהירות של 30 MB אנחנו מעוניינים שיהיה 4 יציאות באוטר כדי שיהיה 4 נקודות אינטרנט ברחבי הבית אך ללא קרינה אל חוטית זאת אומרת אנחנו לא מעוניינים שתיהיה קרינה בבית וזה לא לדיון!!!!! השאלה היא האם באמת יש אפשרות לכבות את הקרינה זאת אומרת את האל חוטי באמצעות כפתור או בדרך אחרת (ממש אבל ממש עדיף באמצעות כפתור) הבעיה היא שהתקשרנו היום לבזק והם אמרו שאין להם דבר כזה, אז יש פיתרון? יש באמת דבר כזה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מישהו יודע האם כאשר מניידים קו מספק A לספק B, האם ספק B מודיע ל-A על ההתנתקות (כמו בקו סלולר), או הלקוח חייב לשלוח בקשת התנתקות בעצמו?
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני לא מצליח להכנס להגדרות של המודם באיי פי שלו(10.0.0.138) יש איזו שהיא דרך לפתור את הבעיה הזאתי? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
תערוכת CES 2017, שהסתיימה בתחילת השבוע, ניפקה מעט מאוד חדשות בתחום התקשורת הבייתית. מספר המוצרים החדשים שהוכרזו היה קטן באופן משמעותי מזה שבתערוכות קודמות ומסתמן הרושם כי התחום מיצה את הטכנולוגיות האלחוטיות הקיימות. בפוסט המצ"ב תמצאו סקירה של מרבית המוצרים החדשים שהוכרזו. http://www.netcheif.com/blog/?p=6904
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-