עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by HORADRiM,

היי, ברגע שאני מגדיר ל Interface של ה PPPoA שיבצע PAT/NAT הוא אכן עושה זאת, אבל בכיבוי-הדלקה הבא ההגדרה הזאת חוזרת ל Default (שהוא none). ביצעתי שמירה, גם באמצעות save all ב GUI וגם באמצעות ה CLI - שום דבר לא עוזר. השאלה שלי היא האם אני צריך בכלל להגדיר את זה בצורה אחרת כדי שזה ישמר כהגדרה קבועה? כרגע כדי להגדיר את זה אני נכנס ל- Static Routing, בוחר ב Int. שלי ומסמן PAT. ניסיתי להגדיר גם דרך Advanced -> NAT אבל זה לא כ"כ הלך. תודה!

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  2. מהי הדרך הכי קלה לעשות את זה ? יש לי ווינדוס אקס פי בברכה, יובל

3. Started by Amos,

שלום, יש לי רשת (קווית) של 4 מחשבים, כולם WIN XP, מחוברים לראוטר. לאחרונה נוצר "בלגאן" בהגדרות הרשת (חלק מהמחשבים מוגדרים פעמיים ועוד כל מיני דברים מוזרים). נראה לי שבנסיון לתקן רק יווצרו כפילויות מיותרות, אי לכך אני מעוניין לבטל את הגדרות הרשת, "לנקות את השולחן" ולהגדיר הכל מחדש. עם ההגדרה מחדש אני אסתדר, השאלה היא איך לבטל את ההגדרות הקיימות, כדי להגיע למצב שאין רשת בכלל? פשוט למחוק את כל הרכיבים המופיעים ב-My Network Places? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  4. Started by GiZmo,

אני לא מצליח להתקין את Gallery v1.4.1 באתרי, ההתקנה דורשת NetPBM או ImageMagick, תוכנות שאין על הרשת שבו אני מאחסן את אתרי קיבלתי הודעה שאפשר להתקין את NetPBM גם בלי גישת אדמין לשרת, השאלה שלי היא איך ?! תודה לעוזרים ! נ.ב, לא ידעתי לאן איפה לפרסם את זה...תרגישו חופשי להעביר

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  5. אי בטוח שהיו על זה המון אבל אני פשוט לא מוצא אותם...סורי... ו..כן..עשיתי חיפוש... שוב תודה...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. שאלה ראשונה היא בנושא חומרה: אני רוצה להעביר כבל 20 מטר לחדר אחר ממחשב השרת, ולהעביר אותו דרך הבוידעם. השאלה היא - כשקונים כבל כזה, הרי הוא מגיע עם קצוות לא? כלומר עם חיבורים מוכנים - שגדולים מהכבל עצמו. ולכן השאלה היא איך אעביר אותם דרך החורים בקיר (זה אל יפה לחורר גדול מדיי...) למישהו יש רעיון? נתקל בזה? האם אפשר לחתוך ולחבר שוב איכשהוא...? ושאלה דומה - אם אני קונה כבל לפי מטר רץ, כיצד אחבר קצוות? שאלה נוספת היא - במחשב השרת, האם עדיף לי לוותר על חיבור המודם לכרטיס הרשת (וכך לפנות את החיבור לרשת הביתית) ולהעברי אותו לUSB? או שעדיף להשאיר את המודם על הרשת ולקנות כרטיס רשת נוסף? תודה לכל העונה!!

• 9 תגובות
    • 869 צפיות
  7. Started by t d,

שלום! אני מתכוון להחליף את המודם usb שלי ale 130 למודם רשת... בבזקסטור הציעו לי אחד של ESI בתוספת 100 שקל... זה ניראה לכם שווה? נ.ב- יש לי מהירות 750k

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  8. Started by galz,

אוקי הבעיה היא כזאת: השגתי מודם אלקטל, במקום ה itex הלא משהו שהיה לי עד עכשיו. המודם עובד טוב יציב מאד והכל טוב ויפה, אבל, גרסת התוכנה שמותקנת בו ישנה מאד מאד זה אומר: KHDSAA.132 כשאני מנסה לעדכן אותה הוא עושה הכל חלק עד לשלב האחרון, שם לאחר העדכון הגרסה הזאת נשארת active והחדשה שאני מנסה לשים נשארת passive. מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  9. מחשב ראשי איפה שהמדפסת נימצאת (xp ) במחשב השני יש וינדוווס 98 . איך אני יכול להדפיס מה-98 למדפסת שנמצאת במקום אחר בבית. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  10. Started by Matrix-Hacker,

שלום רציתי לשאול איך מגלים חורי אבטחה באתרים , תוכנות ואפילו בווינדוס עצמו ? איך אנשים מצליחים לגלות חור אבטחה בעזרת מה ? ושוב איך בכלל ?אתרים שמסבירים או הסברים יתקבלו בשמחה *אני מקווה שאתם מבינים שאני שואל בשביל הידע ולא בשביל מטרות "אחרות" וכו' ...

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  11. Started by R.L,

שלום,ברשותי נתב DI-604 ונתב זה מחובר לשלושה מחשבים שהיים מהשלוש מחוברים לאינטרנט והשלישי לא מצליח להתחבר כאשר אני ניכנס לדפדפן ואני רושם כתובת של אתר ומנסה להיכנס לאחר שניה הוא מעלה שגייה שאומרת "לא ניתן להקים קשר עם השרת" מה עליי לעשות בכדי לגלוש גם במחשב זה באינטרנט נ.ב יש בו חלונות 98

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  12. Started by HaimTS,

שלום, הקישור: http://www.dlink.com/products/?pid=6 תודה HaimTS

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  13. Started by crazydiamond,

מחשב של חמי מותקן win 2000 sp4 - ללא firewall הגלישה היתה בסדר, עד שנוצר מצב שהמודם היה מחובר אבל אי אפשר להיכנס עם הדפדפן או להוריד דוא"ל בתמיכה אמרו שנחסמו לי הפורטים port 80 ועוד, והמליצו לי לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה, האם יש פתרון קל יותר? ה firewall הוסר בגלל שכאשר הוא היה מותקן אי אפשר היה לגלוש בכלל (mcafee firewall ) וכאשר הוא הוסר כן אפשר היה לגלוש, מה הסיבה לכך?

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  14. Started by dandany,

שלום לכולם , יש לי ראוטר של cisco -1600 ואני רוצה לשנות את השם של הראוטר כך שאם נכנסים אליו רשום השם שלי ואז אפשר לרשום את כל הפקודות . לדוגמא : danny > ואז רושמים את הפקודה . איך אני מבצע את זה ??

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. היי, קיבלתי את הגירסה החדשה (4) של המודם, ונראה שהוא הגיע אלי כבר בגירסת PRO כי ראיתי שיש לו יכולות Routing. הבעיה היא שאני לא מצליח להגדיר כמו שצריך את החייגן PPPoE הפנימי שלו (לנטויז'ן) והכי קרוב שאני מצליח להגיע זה למצב שבו ה Link מראה connected אבל ה state מראה down. את כל הקונפיגורציה ביצעתי דרך ה CLI כי מכל המדריכים שמצאתי שום דבר לא התאים לממשק שלו, וגם לא כ"כ מצאתי מדריכים שמתייחסים לCLI ככה שבטוח פספסתי משהו כאן... אז מה שעשיתי זה דבר כזה: מחקתי את הכל ב Bridge, PPTP, ו Phonebook. יצרתי ערך חדש ב phonebook שמצביע על 8.48 - ppp - ונתתי שם. יצרתי חיבור חדש תחת ppp, שייכתי אותו למה שהגדרתי ב phonebook, והגדרתי אותו ל pppoe. username: [username]@INetvision הגדרתי DNS…

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  16. הגדרתי אצליי ואל אחותי רשת אצל שניניו יש windows xp pro הip שלי 192.168.0.1 ושלה 192.168.0.2 קבוצת עבודה FAMILY עכשיו אני רואה אותה ברשת ומצליח להיכנס אליה לקבצים שב shering ושהיא מנסה להיכנס לקבצים אצליי היא מקבלת את ההודעה הזאת אין לי firewell על המחשב מה אני צריך להגדיר כדי שהיא גם תוכל להיכנס אליי? תודה מראש לכל העונים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. חבר שלי שיש לו "יס" אמר לי שהוא עושה אינטרנט מהיר בכבלים, האם זה הגיוני?

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  18. Started by nas,

שלום , אני רוצה לעשות בבית רשת אלחוטית בין 3 מחשבים ונייד .. ואני לא ממש מבין גדול בזה אז יש לי כמה שאלות.. אני מדבר על משהוא בסגנון של מה ש WOW מציעים קודם כל , מה המחיר המשוער של מערכת +- ? אני צריך נתב , 3 כרטיסי רשת למחשב ואחד לנייד נכון ? איזה רכיבים אתם ממליצים ?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  19. Started by Giladsh,

אני משתמש ב-Win2k (עם sp4) ומודם כבלים Motorola sb4200. כשהמודם פועל, אפילו אם המחשב לא מחובר לאינטרנט, ה-windows נתקע לפעמים באופן פתאומי (תוך פרקי זמן משתנים), ואי אפשר לעשות שום דבר חוץ מ-reset. אני משתמש בדרייברים האחרונים. כשהמודם כבוי, הכל עובד בסדר. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  20. Started by N.S,

יש לי האב ומודם אלקטל שמחובר ....מה שאומר שיש לי איפי קבוע ... אני בלתי ניתן לראייה מבחוץ....קיצצרררר אני לא מצליח לשלוח ולקבל קבצים דרך האי סי קיו... כביכול הוא לא מוגדר לפי ההאב והמודם ... מישהו יכול לעזור פה ?תודה בכל מקרה יאללה ביי

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  21. Started by simla101,

שלום אנשים...יש לי חבר עם מודם אלקטל שחור שמתפקד כראוטר...עכשיו הוא רוצה לדעת איך פותחים פורטים בראוטר? יש למישו עצה?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  22. היי התקנתי רשת ביתית בין 2 מחשבים ע"י כבל מוצלב הגדרתי שיתוף קבצים ואינטרנט במחשב הראשי (שמחובר ישירות לאינטרנט) יש FIREWALL וANTI VIRUS, האם אני צריך להתקין FIREWALL ו\או ANTI VIRUS גם במחשב השני? (שמחובר לאינטרנט דרך המחשב הראשון) תודה

23. שלום לכולם מאז עשיתי רשת האינטרנט פועל אחלה רק הבעיה היא בmirc אני לא מצליח להתחבר שמעתי משהו על פתיחת פורט. מישהו יכול לציין בבקשה את התהליך ולהגיד לי כיצד עושים זאת? תודה, אדם

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  24. Started by shendi,

אז שידרגתי את המודם ECI של בזק לראוטר ובכול טוב חיברתי סוויצ 8 פורט ו3 מחשבים והכול טוב על כל תחנה התקנתי פיירוול של SYGATE ןעד פה הכול טוב אני מבין שיש לראוטר גם פיירוול אייך מתפעלים אותו ? אייך סוגרים /פותחים פורטים ? על אחד המחשבים יש שרת FTP אבל הכתובת שלו היא כתובת פנימית ? ולכן אין גישה עלייו מבחוץ מה לעשות ? ( האם יש דרך לדעת מה הכתובת של הראוטר ) חיבור ADSL של נזקבילאומי

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by horacio,

האים יש מדריך בבקשה? ואים לא אפשר הסבר בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים