רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שמתם לב שעכשיו התשלום לספקיות האינטרנט כולל את התשלום לחברת הכבלים/בזק? איזה בעסה אני מחוייב עד ה - 29/5.
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אני בטוח שנושא הפינגים נטחן בטרוף בכל חור כמעט וזה כבר ברור לכל שין כל כך הרבה מה לעשות עם עניין הפינגים לאירופה (כי זה תנאי שכרגע אין ממש אמצעים להתגבר עליו, לפחות לא בשנים הקרובות..) אבל למה לעזעזל חבילות ומהירות רוחב הפס כל כך גרועות (ויקרות בארץ)?! אז בואו נעזוב את היקרות... כי התרגלנו לזה כבר בארץ אבל למה המקסימום שמשתמש ממוצע יכול להשתמש זה 1.5 מגהביט (וגם זה לא כל כך זול, שלא נדבר על 3 מגהביט..) בכל מקרה למה בחו"ל (ואפילו לחברים שלי עברו לחו"ל..) יש חבילות של 10, ואפילו 50 מגהביט! במחיר סביר ואולי אפילו שווה לכל נפש. למה אין את זה כאן בארץ?! למה אנחנו תמיד צריכים להידפק. גם האינטרנט "המהיר", הגיע באיחור לארץ, וגם כשהוא הגיע הוא לא האינטרנט האולטימטיבי, למה?! הא…
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי אידסאל 1.5 ונמשל במשחק cod (מי שלא יודע call of duty ) ועוד משחקי רשת שיש לי כמו סולצאר אוף פורצן הוא מוציא אותי מהסברבר ואומר לי server is for low ping only ועד שאני מוצא סרבר עם פינג נורמלי למה זה? בזק האיטרנאט עובד מהר . ויש שום תוכנת שיתוף ברגע או משהו כזה .
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אוקיי יש לי ADSL רגיל, ואבא שלי קנה HUB שהוא גם ROUTER אלחוטי, כדי שיוכל לעבוד עם המחשב הנייד. התקנתי את העסק לבד, יש לנו שני מחשבים שולחניים ומחשב נישא. עכשיו כמו שאני מבין את זה, מעכשיו הHUB עצמו מבצע את האותנטיקציה והחיבור לאינטרנט, כי נכנסתי להגדרות שלו (דרך הכנסת הכתובת שלו בדפדפן) וקבעתי שם את צורת ההתחברות. ועכשיו לבעיה: המחשבים עובדים בסדר, יש רשת ויש אינטרנט, אבל אתרים מסויימים בחו"ל פשוט לא עובדים לי, למשל tripod.com אם אני מנסה להיכנס אליו, הוא לא מוצא אותו ומביא אותי לעמוד החיפוש של GOOGLE (משום שיש לי את הGOOGLE TOOLBAR) ושם הוא מראה שהאתר אכן קיים, אבל בלחיצה על הלינק האתר פשוט לא עובד. בנוסף, באתרים ישראלים כמו וואלה!, האתר עולה, אבל חלק מהתמונות באתר לא ע…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השגתי סוף סוף לאחותי PII ושיפצתי אותו קצת, סוף סוף היא תעזוב אותי למנוחה עם ה ICQ שלה :D עכשיו אני רוצה לעשות רשת, אני לא מבין גדול ברשתות אבל לפי מה שהבנתי אפשר להשתמש במשהו שנקרא כבל מוצלב ולא צריך HUB (בין 2 מחשבים). זה בכלל אפשרי ? ואם כן אז צריך 2 כרטיסי רשת למחשב שהיא תתחבר אליו ?, והאם תהיה לי ולה כתובת IP משלעצמנו ? ועוד משהו קטן, האם יש תוכנה אשר תגביל את הרוחב פס שלה ? (לא רוצה לתת לה להנות יותר מדי ;D) תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מודם Alcatel SpeedTouch ופרצתי אותו ל Pro, יש לי חלונות Xp, ומאז שפרצתי אותו כאשר אני מפעיל את החמור לא משנה איזו גירסה של החמור אני לא יכול לגלוש באינטרנט בכלל! הFirewall של Xp לא מופעל ואין לי תוכנות Firewall אחרות, גם כן פתחתי את כל הפורטים של החמור במודם עצמו דרך Nat! איך אני פותר את הבעיה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אז ככה , אני מנוי לשרות WOWNET והבעיה היא כזאת. יש לי רשת ביתית של מחשב שולחני ושני לפטופים שמפוזרים באופן אלחוטי בבית. העניין הוא כזה: כאשר אני עובד על המחשב השולחני ואחד מהמחשבים הניידים או שניהם דלוקים , ואני חוזר אך ורק דלוקים ומחוברים לרשת (לא נעשה שימוש של רוחב פס בהם) הם אוכלים לי את רוחב הפס. כלומר , הנתב מקצה לשניהם חלק מהרוחב פס כבר כשהוא רואה שהם ברשת , גם אם הם לא צריכים את הרוחב פס הזה. דיברתי עם האנשים של בזק כמובן הם אמרו לי שככה זה ואין דרך לשנות את זה. ב-ו-ל-ש-י-ט תמיד יש פה אנשים חכמים שיודעים לעשות דברים טובים אז ככה , מה שאני בעצם רוצה זה שכאשר אני משתמש במחשב השולחני ובאמת צורך את הרוחב פס , כאשר המחשבים הניידים דלוקים , הנתב לא יקצה להם רוחב פס …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משתגע כבר יש לי אינטרנט adsl מודם יו אס בי וכל רבע שעה האינטרנט מתנתק לי התקשרתי לשיקות לקוחות של בזק שלא יודעים איך לפתור תבעיה אם מישהו פה יודע מה אפשר לעשות אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
היי ... אני השתמשתי ב"המדריך המלא לשיתוף אינטרנט (ICS) עם מחשב שרת ומחשב/ים לקוח/ות בווינדוס XP" בדיוק לפי מה שכתוב ... וזה לא עובד לי ... יש לי 3 מחשבים בבית ... אחד (ה"שרת") ושני קליינטים ... כל השלושה עבדו בהרמוניה עד לפני מספר ימים כשה"שרת" חטף וירוס ונעלצתי לפרמטו ... מאז הפירמוט התקנתי את האינטרנט מחדש על השרת וזה עובד יופי (אחרת לא הייתי פה) אבל אני לא מצליח לשתף עכשיו את שני המחשבים האחרים ... (כולם על בסיס XP) ... ??? ניסיתי גם לבטל את הפיירוול ... ניסיתי עם האיי פי השונים ... עם הדי אן אסים .... !!! HELP !!!
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי 3 מחשבים שמחוברים ברשת עם Hub, ורוואטר ורציתי לשאול איך אני יכול להקים תקיית שיתוף בין המחשבים ברשת? תודה.
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אוקיי חברים הארדיסק של השרת שלי גוסס וזה גורם לשרת כל הזמן להתקע וזה עושה לי רק בעיות, אז חיטטתי קצת בארון ומצאתי ראוטר דיי נחמד עם 4 כניסות למחשבים, כניסת WAN וכניסה למדפסת ואפילו כניסת COM, בקיצור, מה שאני רוצה לעשות זה דבר כזה: אני רוצה להגדיר את הראוטר שהוא יהיה החייגן שלי לאינטרנט דרך האלקטל HOME שלי, אני יודע בעיקרון מה אני צריך לעשות רק אני לא יודע איך, אני יודע שאני צריך להכנס אל הראוטר דרך הכתובת IP שלו 192.168.123.254 רק אני לא מצליח להכנס אליו, אני זוכר למשל שכשהפכתי את האלקטל שלי לפרו פשוט כתבתי את ה IP שלו בדפדפן שלי וזה נכנס אליו, אבל עכשיו משום מה זה לא עובד לי עם הראוטר, אני יודע שאחרי שאני נכנס אל הראוטר אני צריך להגדיר לו שם חייגן, לתת לו את היוזר ניים …
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום. היום כמעט בכל בית יש כמה מחשבים וחיבור אינטרנט משותף. אני מחפש תוכנה כמו Vnc או Pcanywhere שבעזרתה אני יכול להיכנס למחשב שיש לו כתובת לא חוקית ולשלוט עליו. (כמובן שיהיה בצורה מאובטחת) יש לי דודים שיש להם הרבה בעיות ויהיה לי יותר קל לפתור אותם בעזרת Vnc מאשר להסביר בטלפון. הבעיה היא שאני לא יכול להתחבר למחשבים בעלי IP לא חוקיים מרחוק. אז אם יש תוכנה כזאת אני ישמח לדעת.. שוב תודה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, מצבי כזה: 1. מחשב מרכזי שבו כרטיס רשת למודם SAMSUNG, ועוד כרטיס רשת שמחובר לכרטיס במחשב אחר ישן יותר, גם XP. 2. נייד חדש שאותו אני רוצה לחבר אלחוטית למחשב המרכזי עם השקעה מינימלית. חשבתי פשוט לרכוש זוג כרטיסים אלחוטיים, אחד לנייד ואחד למרכזי, כך יצא מצב ובו 3 כרטיסי רשת על המרכזי (אחד אלחוטי, אחד למודם ואחד למחשב הישן), לי אין עם זה בעיה, המרכזי תמיד דלוק כך שהאינטרנט יהיה זמין, האם לWINDOWS תהיה עם זה בעיה, האם זה אפשרי? איזה עוד אופציה יש ללא קניית נתב אלחוטי (אני רוצה לחבר את הנייד רק באלחוטי, את המחשב הישן נשאיר בחיבור חוטי). אשמח לשמוע דעתכם לפני שאני קונה ציודים... תודה
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום חברים :hideing_behind_computer: איך אנ יכול לשגר פקס בקו ADSL ומערכת הפעלה XP בעבר יכלתי שלא היה לי קו ADSL אשמח לקבל הדרכה והכוונה בברכה ???
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
טוב אז ככה לקחתי הכרטיס דחפתי הכרטיס בסלוט הפעלתי המחשב זיהה הכרטיס אך משום המ כול פעם הוא מזהה אותו בתור כרטיס של RELTAK אבל הוא רושם שיש לי בעיה בתקשורת עכשיו הוא מתקין כרטיס רשת אשר הוא לא הכרטיס הנכון והוא מוכן להכיר רק אותו מה עושים בבעיה הזו הוא מתקין את הכרטיס הלא נכון שגורם להתנגשויות חומרה. מדובר במערכת הפעלה חלונות 98 בתודה מראש ינשוף
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב XP PRO עם Kerio Personal Firewall 4 (כ"שרת") ועוד מחשב שמחובר אליו (גם XP PRO). קיצר.. אני רוצה לדעת אם יש אפשרות להפעיל את ה-IIS על השרת ועם ה-KPS בלי בעיות... עכשיו.. התקנתי את ה-KPS כי הבנתי שהוא מעולה... אבל הוא עושה קצת בעיות... הפיירוול של XP- עד עכשיו היה נחמד, אבל עשה בעיות ב-ICQ... לדעתי ה-KPS הוא קצת די מסובך, ודורש הרבה הגדרות בשביל משתמש בסיסי+ (כמוני למשל). אתם ממליצים על משהו אחר? אולי על חבילת Norton Internet Security? (ואפרורו.. יש לי Norton AntiVirus 2003.. לעבור ל-2004?)
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
תגידו איך פותחים פורטים? ואיזה פורטים אני צריך לפתוח כדי להשתמש באי-מיול! הפיירוול אצל האדמיניסטרטור שלי(admin), אין לי מושג איזה פייר-וול יש לו ואני רוצה שהוא לא יגלה תודה רבה למי שיענה לי על התשובה
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
ראיתי באחת מהכתבות שקראתי שאפשר להאיץ לסוגים של מודמים (של אינטרנט מהיר) ולעלות את ה upload from 11kbs to 130kbs אני יודע שזה נשמע מוזר אבל זה אפשרי !! ע"י שינוי משהוא ברג'סטרי משהוא אם ספרות .. אם מישהוא יודע אני מת לעשות את זה.!! תודה demon
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם ראוטר EDIMAX כשאין פעילות אינטרנט (גלישה, הורדות, מוסיקה, דואר) הראוטר מתנתק לאחר כחצי שעה. וצריך לעשות reset כדי להעיר אותו. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני משתמש במודם של ECI B-FOCUS ROUTER 270PR כשאני משחק ב FS2004 במולטיפלייר ומתחבר לרשת עם עוד שחקנים אחרים קורה דבר מאוד מוזר... כאשר שחקן אחר מתנתק מהרשת אז המולטיפלייר מתנתק.... גם שאני מנסה לסגור את ה SESSION של המולטיפלייר אז ה FS2004 נתקע.... למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה??? אני כבר מיואש.... תודה מראש לכל המגיבים רונן אקשטיין המחשב שלי: p 2.4 800 mhz 512 ram
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל משחקים או את ה winamp אחרי כמה דקות האינטרנט מתנתק מעצמו ניסיתי בהתחלה תוכנות מוזיקה אחרות אבל גם בהם ובכול המשחקים שלי האינטרנט מתנתק עזרו בבקשה!!!!
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
רשת אלחוטית משדרת כל הזמן (בתדר 2.4GHz). כלומר במקום בו יש רשת כזו אנו נמצאים בסביבה של קרינה מסויימת (כנראה חלשה). מישהו קרא איזה מחקר או נתקל במידע כלשהו האם יש (או אין) או צפויות (או לא) בעיות בריאות כלשהן כתוצאה מכך?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
דבר ראשון מה ההבדל בין האב לסוויץ' ? הם הרי עושים את אותה המטלה בדיוק .... אני רוצה להחליף את המודם של דוד שלי Rotal USB ADSL ALE130 ואת המודם שלי Rotal USB ADSL ALE070 אצל דוד שלי אין שום בעיה אצלי העניין יותר מסובך - אצלי יש רשת בשתי המחשבים יש כרטיסי רשת בכל מחשב כרטיס אחד ( נתקלתי בכאלה שיש להם 2 ויותר ??? ) אני צריך האב או סוויץ' ? ( שזה נוגע לשאלה הראשונה שלי ) וכמה זה כואב לי בכיס ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיברתי שני מחשבים - כל אחד עם win xp home אחד לשני ע"י כבל מוצלב כשמחשב אחד מחובר ל ADSL ורק עליו מותקן norton internet security 2004. לפני התקנת התוכנה אפשר היה לגלוש בשני המחשבים והתאפשר שיתוף קבצים , לאחר מכן אי אפשר היה לשתף קבצים אך אפשר לגלוש, הבנתי שצריך להגדיר את המחשב האורח ב trusted zone - מה הדרך לעשות זאת - האם צריך להגדיר כתובות IP חדשות למחשבים וכו' או האם אפשר דרך הרשת שיצרתי לגרור את ה איקון של המחשב האורח ל trusted zone וההגדרות יסתדרו לבד כי כאשר ניסיתי להזין את הכתובת IP של המחשב האורח ב TS הדבר לא השפיע כלל. אני מתנצל על זה שאני כותב שאלה דומה לשאלה קודמת שלי אך הדבר חשוב לי מאוד. בברכה.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
ממצב חברה? שמעו יש לי בעיה, אני מנסה להיכנס ללינק אבל האינטרנט לא מגיב, לדוגמא, אני נכנכסתי לאיזה מודעה, וישיש לינק למדריך א' או ב' הוא לא ניכנס לי וזה גם לאחרים עכשיו אני רוצה לעשות רשת ביתית , אני מעוניין לדעת איך עושים יש לי אקס פי עם 2 כ. רשת בשביל הרשת אחד בשביל האינטרנט ושני בשביל רשת, ככה זה גם במחשב השני, ובמחשב השני יש 98 אני רותה לדעת איך מכינים רשת, ע"פ הנתונים שיש לי כאן, ויש לי גם כבל רשת
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-