עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הי יש ברשותי מחשב בפריס, התקנתי עליו VNC server 1.קו האינטרנט - 5M UPLOAD ( ו100 DOWNLOAD) 2.פתחתי את הפיירוול לפורטים המתאימים 3.עשיתי העברה של פורטים דרך הראוטר 4.הורדתי את הרזולוציה ל800*600 ואת רמת הצבע למינימום 5.התקשרתי לחברת האינטרנט המקומית ושאלתי אותם האם הם מגבילים\חוסמים פורטים וכמובן נעניתי בשלילה (הם לא חוסמים) למרות כל זאת ההתחברות היא איטית להחריד ולפעמים אינני מצליח להתחבר כלל (זתמורתיש חיבור אבל התמונה לא זזה) אשמח לעזרה, תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  2. Started by zZz.,

החלפתי ראוטר לפני כמה ימים מd-link אנטיקה (DI-614+) לדגם DIR-615.. הביצועים של החדש פשוט קטסטרופה לעומת סבא שלו. קפיצות פינג מטורפות כל 10 שניות בCS:S (מ20-30ms ל200ms).. התנתקויות פה ושם. משתמש באדפטר DWA-110.. רץ על XP. הפורט בו המשחק משתמש פתוח. הfirmware עדכני.. והראוטר מוצפן בWEP. זה קורה גם ששני המחשבים האחרים כבויים/לא מנצלים ת'רשת. אין שום תוכנה ברקע ששואבת מהרשת. ניסיתי לשחק בהגדרות שלו, בלי ממש לדעת מה אני עושה, ושום דבר לא פתר את הבעיה. האם זו בכלל בעיה שאפשר לפתור ע"י tweaking של ההגדרות באדמין? אם כן, במה לגעת, מה לכבות, מה להדליק? האם יש דרך אחרת? (lan בין חדרים לא בא בחשבון).

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לצוות הפורום ברצוני לבקש עזרה בהעברת מיילים מהחשבון הוטמייל לאאוטלוק 2003 האם זה אפשרי ??? אשמח לקבל שיטה קצרה וטובה פשוט נמאס לי כל שנייה לבדוק את שני חשבונות המיילים גם באווטלוק וגם בהוטמייל אני מעוניין לאחד אותם לתוך האאוטלוק 2003 אם מישהו מכיר שיטה טובה אשמח לשמוע תודה רבה

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  4. Started by shon,

שלום אשמח מאוד אם משהו יכול להפנות אותי לאתר מקיף שניתן להוריד בו קבצים לתוכנה guitar pro (.... חוץ מmysongboo), ואם משהו מכיר איזה פורום בנושא זה או בנושא טאבים ותווים. תודה רבה מאוד מאוד!!

5. שלום לכולם. התקנתי נתב אלחוטי של אדימקס http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=8162 וגם קניתי כרטיס רשת USB אלחוטי http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=8163 שניהם תקן n השאלה שלי מתחלקת לשניים: 1. הטווח בין הנתב לכרטיס אלחוטי הוא בערך 7 מטר כאשר אחד נמצא בחדר והשני בסלון. אני רואה שאחוז הקליטה נע בין 50 ל-60 אחוז. יש דרך לשפר את הקליטה חוץ מלקרב אותם אחד לשני? 2. לפי התמונה למטה, (ראשון ברשימה) רואים שאין לי תקן n למרות שהנתב והכרטיס בעלי תקן n. מישהו יכול לעזור לי לסדר את העניין? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  6. Started by shay_1,

שלום, יש לי מחשב נייח ומחשב נייד שניהם גולשים על אותה רשת אלחוטית. אני מעוניין דרך המחשב נייד להכנס ולהעביר קבצים שיש לי במחשב הנייח. יש לי במחשב הנייח מלא דברים שהייתי מעוניין לגשת ואפילו להעתיק אותם לנייד.. לא מעוניין בדיסק און קיי רוצה בשיטה הקלה.. אפשר הסבר\מדריך מפורט איך אני עושה את זה? יש לציין שבמחשב הנייד מותקנת מערכת הפעלה וינדוס 8 ובמחשב הנייח וינדוס 7. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. היי בעבר הייתי מחובר ל012 ולקח לי כמעט שנתיים עד שהבנתי שהסיבה שהסולסיק (למי שלא מכיר-תוכנה לשיתוף קבצים, בעיקר מוזיקה) שלי כבר לא מורידה ביותר מ0.7 ק' לשנייה היא טראפיק-שייפינג. באותה תקופה בזק בינלאומי היה פחות או יותר הספק היחיד שלא עושה טראפיק-שייפינג, אז עברתי אליו לחבילה צנועה של 1.5 מגה. הקבצים ירדו בסולסיק במהירויות של 20-50 ק'- מדובר בקבצי מוזיקה, ובאמת שאין לי צורך ביותר מזה. הזמנים השתנו. גם בזק התחילו לחסום. בעודי כותב הקבצים יורדים במהירות של 0.1 ק' וכל ההורדות נכשלות.. אני לא בטוח לאן אני הולך מכאן. הבנתי מקריאה כאן שרק בחבילת גיימרים התעבורה מובטחת, אבל אין לי כל צורך בחיבור של 5+ מגה. מספיק לי הורדות ב-20-50 ק'. עוד קראתי שאורנג' ואקספון יחסית לא חוסמים,…

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by Cheif,

החל מהיום מאפשרת גולן טלקום ללקוחותיה בעלי מכשירים תוכמים, גלישה בסלולר בדור 4 (כלומר LTE) ומי שמנוי על חבילת ה-99 שקל שלה מקבל נפח גלישה חודשי של 20GB. חבילה בנפח כזה יכולה להוות תחליף לא רע לחיבור קווי, זאת בתנאי שהיקף הגלישה הצפוי אינו גדול מדי. יתר על כן, מי שיש לו מכשיר תומך אף אינו צריך לרכוש מודם סלולרי שתומך ב-4G ויכול להשתמש בו כנקודת גישה אלחוטית. מצ"ב צילום מסך מהמכשיר לי (NEXUS 5) עם לוגו ה-LTE לצד עוצמת הקליטה.

9. שבת שלום חברים, אני מצטרף ל-30 מגה וברצוני לוודא שכרטיס הרשת מתאים עשיתי קליק ימני על ניהול ןאז מנהל ההתקנים ומתאמי רשת- אני מקווה שזה נכון הדגם שרשום intel ® 82566d c-2 gigabit network connection האם זה הכרטיס רשת במחשב? אם כן, בקטגוריה של link speed רשום 100mbps/full duplex אם כן, הכרטיס הזה יתמוך ב-30 מגה בלי בעיות ? (15 מגה עובד אצלי מעולה) תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Sponge Bob,

יש לי מחשב נייד עם מערכת הפעלה WINDOWS VISTA ואני רוצה להעביר קבצים ממחשב נייח (WINDOWS XP) למחשב שלי - הבנתי שאפשר לעשות את זה דרך כרטיס רשת... חיברתי את המחשבים - אבל אין לי משג איך אני מעביר קבצים. אשמח לקבל הסבר איך עושים את זה תודה מראש י

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. היי, ראיתי שהרבה אנשים בפורום התקינו DD-WRT על הראוטרים שלהם. לאחר כמה מאמצים כושלים להפעיל את החיגן L2TP בתוכנה הזאת, מצאתי תוכנה אחרת שנקראת Tomato ומבוססת על HyperWRT. התוכנה תומכת בראוטרים WRT54G/GL/GS וחייגן ה L2TP שלה עובד בצורה "סבירה" למדי עם נטוויז'ן (מדי פעם הוא לא מצליח להתחבר מהפעם הראשונה אלה מהפעם השלישית-רביעית). מלבד זאת, התוכנה מציעה QoS מתקדם המאפשר להגדיר חוקים ללא הגבלה ובהתבסס על מגוון רחב של פרמטרים כמו פורטים, כתובות IP וכתובות MAC. קיימת גם אפשרות להציג גרפים של ניצול bandwidth, לבצע Wireless Survey (סריקה של של כל הערוצים המשמשים לתקשורת אלחוטית והצגה איזו רשתות פעילות באזור ועל איזה ערוץ הן משדרות ובאיזו עוצמה) וסוף סוף לתת פונקציה שימושית לכפתור…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  12. אהלן בחסימה של HOSTS אפשר לקשר את המחשב לכתובת בייתית. יש אפשרות נגיד להפנות אותו לאיזה שהוא דף באינטרנט, ושמה אני כבר ימלא הודעת שגיאה מוגדרת מראש. נ.ב. להתקין שרת HTTP על המחשב, זה לא פתרון יעיל בשבילי. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by alexrta,

בעיקר מהירות הורדה מתוכנות כמו מירק ובכלל איך הם מבחינת שירות וכו' תודה מראש לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, צצה לי בעיה חדשה במחשב שלי, אתמול התחלתי להרגיש איטיות בגלישה באינטרנט, עשיתי בדיקת מהירות וראיתי שאני מקבל 15 מגה ו0.92 העלאה ופינג נורמלי 5... (RA). בדקתי בחיבור ישיר במחשב הנייד שלי ושם קיבלתי כמו שצריך, במחשב אחר שגם על WIFI קיבל 60 מגה (לפני הבעיה הייתי מקבל 76 מגה) ורק אצלי במחשב יש את הבעיה הזו.. מה לעשות ? הכרטיס רשת שלי tp-link tl-wn822n עריכה: הצלחתי לסדר את זה ! איך לא חשבתי על זה קודם.. מסתבר שהתכונה CFO SPEED גרמה לכל זה.. אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. שלום רב הורדתי לתומי תוכנה של ספקית האינטרנט רימון מאתר הבית שלהם, התקנתי אותה מתוך סקרנות. לאחר ההתקנה מצאתי על שולחן העבודה 'סימן מים' watermark של סמל החברה שלא מצא חן בעיני. התוכנה לא הופיעה ב uninstall לכן ניסיתי להסירה בצורה ידנית, מחקתי את התיקיה מה program files, לאחר שראיתי שהסימן לא ירד עשיתי חיפוש ומחקתי מהמחשב כל איזכור של המילה netowatermark וכן מהרגיסטרי. הסמל אמנם נמחק אך המחשב נחסם טוטאלית לכל נסיון התחברות לרשת, בין מחשבים אחרים ברשת בין אינטרנט. אמנם פינג אני מצליח לשלוח למחשבים אחרים ברשת אך לא להיכנס אליהם. האתר היחיד שנפתח הוא האתר של רימון. לעומת זאת דרך מחשבים אחרים ברשת הצלחתי לתקשר עם המחשב הבעייתי ללא שום הגבלה. פניתי לרימון, מתברר שהבעיה היא אי…

• 23 תגובות
    • 5.4k צפיות
  16. כפי שנראה כרגע, מיזם הסיבים האופטיים של חברת החשמל קורס. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2172 CHEIF

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by ksksks,

שלום לכולם שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי מ1.5 מגה ל2.5 כשאני מוריד קובץ בדיקה מאתר המהירות לא השתנתה ואני מוריד עדיין על 190 אם המחשב מחובר ישירות למודם ולא דרך הראוטר אז המהירות עולה ל2.5 מגה ואני מוריד כמו שצריך. ניסיתי לאתחל את הראוטר וגם להגדיר אותו מחדש וזה עדיין לא עוזר מישהו יודע איך אני מסדר את הבעיה הזאת? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  18. יש לי רשת של 2 מחשבים עם כבל רשת בינהם, הצלחתי לשתף בינהם אינטרנט וקבצים (תודות למשתתפי הפורום !). אך כאשר ביטלתי (DISABLED) את היוזר GUEST באחד המחשבים - לא היה ניתן לגשת אליו מהמחשב השני ! במקום לגשת, הוא פתח לי חלון LOGIN להזנת יוזר וסיסמא, כאשר היוזר קבוע ובלתי ניתן שינוי, והוא GUEST - ועלי להזין את הסיסמא... כאשר החזרתי את היוזר, הכל הפך תקין.. מדוע הוא מנסה להתחבר דווקא עם GUEST, וכיצד אפשר למנוע זאת ? חשוב לציין שאת ניטרול GUEST עשיתי דרך הטיפ של : control userpasswords2 (תחת לשונית מתקדם), ובלי קשר לטיפ הנ"ל, בשני המחשבים מוגדר אותו יור ואותה סיסמא..

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. יש לי בעיה בנייד לנובו האלחוט פתאום הפסיק לעבוד. למרות שהוא דלוק גם בכתפור הוא רשום "the wireless radio is powered off" ומסרב להידלק.... לא הצלחתי לפתור את הבעיה... אבקשת רת עזרתכם

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  20. שלום לכולם. אני רוצה לקיים קשר ( ?peer to peer ) ישיר ביני לבין אחי הגר בעיר אחרת. אני מעוניין להעביר לו קבצים אישיים ובכלל. האם יש אפשרות כזו ? ובכלל מה היא הדרך הכי קלה טובה ובטוחה לבצע זאת. תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אהלן חברים, יש לי ממיר FIBERBOX של הוט שאליו מחובר ראוטר שמפצל לכמה מחשבים, לא נרחיב יותר מידי - הכבל רשת השני פשוט קצר מידי ולא מגיע לממיר של הוט אז יש בדרך ראוטר. נגיע לשורש הבעיה, כאשר המחשב הראשי מחובר ישירות להוט ניתן למצוא במכשירים (לדוגמא בעזרת מנהל קבצים באנדרואיד) את הרשת הביתית (כלומר שיתוף הקבצים). אך כאשר הראוטר נכנס הרשת "נעלמת". האם זה משהו בהגדרות הראוטר? האם ניתן "להעלים" אותו כאילו לא קיים והמחשבים לא יתייחסו אליו? להוט ולראוטר יש כתובות אחרות לניהול , האלחוטי בראוטר מנותק, השימוש בו הוא כמין מפצל. אשמח אם מישהו ידע מה הפתרון לבעיה זו.

22. Started by ras81,

הצילו אני לא מצליח לפתוח דפים באקספלורר או באוונט כל דף שאני פותח הוא נותן לי את ההודעה הבאה: apache/2.0.54 (NETWARE) php/5.0.4 mod_jk/1.2.14 server at netvision.net.il port 80 השם NETVISION וכו' זה רק בגלל שאלהם ניסיתי להכנס במקרה הספציפי הזה. פיירפוקס עובד לי! ניסיתי לתקן את ווינדוס בעזרת דיסק מקורי של ויינדוס ולא עזר כלום. מה אפשר לעשות??? תודה

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  23. שדרגתי את המהירות ל12MB, כרגע ניתן להוריד באזור י-ם רק על 7MB. כאשר המודם מחובר ישירות אני מקבל מהירות מקסימלית וכשהראוטר מחובר אני נשאר על 300kbps. עשיתי גם איפוס לראוטר. יכול להיות שהדגם הנ"ל לא תומך מהירויות כאלו ? תודה

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  24. צריך לשתף בבית פרטי עם שתי קומות שהרוטאר יחובר למחשב בקומה התחתונה, וישתף אינטרנט ADSL במהירות 5 מ"ב למחשב שממוקם בקומה העליונה. חשוב לי שהרוטאר יהיה אמין ולא יהיו התנתקויות מיותרת. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.