עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by efraimy,

האם יש למישהו נסיון עם מגדיל טווח אינטרנט אלחוטי מסוג NETIS ? איפה תריך למקם אותו ? האם הוא באמת עושה את העבודה ומגדיל טווח ? מה היתרונות והחסרונות שלו ?

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  2. האם יש למישהו נסיון עם מגדיל טווח אינטרנט אלחוטי מסוג NETIS ? איפה תריך למקם אותו ? האם הוא באמת עושה את העבודה ומגדיל טווח ? מה היתרונות והחסרונות שלו ?

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  3. Started by Cheif,

תערוכת CES 2018, שנסגרה בסוף השבוע שעבר, היתה אחת הדלות ביותר בתחום התקשורת הביתית. בפוסט המצ"ב תמצאו את דעתי על הסיבה לכך. http://www.netcheif.com/blog/?p=7036

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  4. Started by Cheif,

במסגרת CES 2018 הציגה חברת Linksys שני מוצרים חדשים - סדרה חדשה של נתבי MESH במשפחת ה-Velop שלה וכן נתב יעודי המכוון לקהילת שחקני המחשבים. כל הפרטים בפוסט. http://www.netcheif.com/blog/?p=7041

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  5. בדומה ל-Linksys, גם חברת Netgear פוזלת במסגרת CES 2018 לקהילת השחקנים ומציגה נתב וסוויץ' יעודיים. בנוסף, היא גם מרחיבה את משפחת ה-MESH שלה. כל הפרטים בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=7053

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. כזה עוד לא ראינו - רמקול חכם הכולל תמיכה ב-Alexa - מסייעת הקולית של אמאזון - המשולב עם נתב אלחוטי התומך ב-MESH. פרט לכך, Asus מפתיעה עם עדכון קושחה מעניין. כל הפרטים בפוסט. http://www.netcheif.com/blog/?p=7065

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  7. מבין מעט החברות שהציגו מוצרים חדשים ב-CES 2018, היתה זו D-Link עם ההצע הרחב והמעניין ביותר. במיוחד תפסו את העין נתב חדש בצבע ירוק, התומך בתקן AX ונתב MESH מוזהב. כל הפרטים בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=7071

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  8. Started by Sargon,

סתם מסקרן אותי איך כדאי לרשת דירה חדשה מקבלן? כלומר, איזה כבלים להעביר, כמה נקודות לבקש, איך זה עובד בעצם? מקום לנתב מרכזי?

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  9. Started by Sharon Kabir,

היי לכולם. כיצד אני מזרים מוזיקה מהמחשב לרסיבר DEMON AVR X3300? . הממשק של הרסיבר לא נוח .גם לא תומך בעברית וגם הוא רואה תיקיות עם מוזיקה . אבל שנכנסים לתיקיה הוא רושם empty . בתיקיות יש שירים ב Mp3 . הרסיבר תומך בפורמט mp3 .כל הבית מרושת . כל טלויזיות הסטרימרים וקולנוע ביתי כולל הנגן בלוריי של pioneer BDP 180

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  10. Started by doron2012,

שלום, מישהוא מכיר תוכנת מעקב חיבור אינטרנט חינמית טובה ? לעקוב אחרי ניתוקים שיש לי כל הזמן ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. בניגוד למרבית מערכות ה-MESH, המבססות את ערוץ התקשורת בין היחידות על אלחוט, מערכת ה-MESH של חברת Huawei מאפשרת גם תקשורת המתבססת על רשת החשמל הבייתית, בטכנולוגית G.Hn. כל הפרטים בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=7097

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Ehud Sassoon,

שלום לכולם יש לי עשר עמדות. מכל עמדה אני צריך לדווח כמה נתונים ולשלוח לעמדה מרכזית. אני רוצה לדעת אם יש איזו תוכנה או אתר שניתן לבצע משהו כזה. לדוגמא window forms..... תודה

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  13. Started by tgen,

קליטת האינטרנט האלחוטי במחשב היא אפסית. מה עדיף לשדרג כדי שהקליטה במחשב תהיה טובה והרשת תהיה יציבה? את הראוטר או את כרטיס הרשת האלחוטי המתחבר למחשב? אשמח אם גם תוכלו לתת המלצות למכשירים ספציפיים. (חשבתי בהתחלה על מתאם רשת חשמלי אבל הבנתי שהשקעים בסלון ובחדר לא יושבים על אותה פאזה מה שלא יאפשר זאת.)

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ofersha,

שלום לכולם הוט טוענים שיכולים לחבר את הבנין לסיב (4 משפחות) האם למישהו יש ניסיון כזה? תודה על כל מידע.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום רב, אשמח לקבל המלצה לראוטר חזק ואיכותי לעסק עם מספר מחשבים ומצלמות בחיבורים קווים וטלפונים ולפטופים שמתחברים ב-WIFI. התשתית הקיימת היא של בזק ואם קיים ראוטר משולב מודם שיענה על צורך זה, גם אפשרות. הרשת מונה בסביבות 10-12 מחשבים נייחים המחוברים קווית ובסביבות 10 מצלמות אבטחה שגם מחוברים קווית. מעבר לכך מתחברים לרשת ה-WIFI עוד כ-10 מכשירים(סמארטפונים, לפטופים וטאבלטים) לעיתים רבות, בו זמנית. כיום קיים ראוטר פשוט של D-LINK שנראה שכבר אינו מספק את הסחורה. אשמח להמלצות בתקציב של 500-1500. תודה וערב טוב, רון

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by mord,

אני כרגע מחובר לאינטרנט דרך חיבור VPN השאלה שלי האם יש אפשרות להתחבר לאינטרנט גם ללא שרת VPN או שאם יש לי VPN אז זה רק דרכו.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  17. Started by predict,

שלום, יש לי ראוטר dlink של בזק...הקליטה לא משהו בכלל ויש בערך 7 מכשירים מחוברים בו זמנית, כנראה כבד לו.. אשמח לראוטר איכותי עד 500-600 שח...מקווה שזה מספיק? הבית הוא קומה אחת של 140 מ"ר... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Maoz Muzikansky,

היי, חיברתי את ה-Hotbox לכניסת WAN של ראוטר Tplink והפעלתי את ה-Hotbox כbridge. הראוטר מפיץ וויפיי כמו שצריך. הבעיה:mini fiber הפסיק להפיץ אינטרנט. האם מישהו ניסה לעבוד בתצורה הזו של hotbox+ mini fiber+tplink router? תודה

19. לפני כשבוע עברתי לתשתית הוט 100 מגה (ללא חייגן) והתבאסתי שלא אוכל להשתמש בראוטר של בזק שיש לי, כי הוא תומך 5GHz. אחרי קצת ניסויים והתעסקויות מצאתי שאפשר לחבר אליו את ההוטבוקס בתור bridge והוא עובד סבבה אחלה המודם של בזק מגיע עם 4 יציאות רשת וכניסת WAN אחת (אליה חיברתי את ההוטבוקס) יכול להיות שהדרך הזו עובדת גם על דגמים אחרים אבל אין לי איך לוודא את זה. להלן השלבים למי שמעוניין או לא יודע (שימו לב! החיבור שלי מוגדר ללא חייגן - DHCP) תבדקו איזה חיבור יש לכם לפני שתנסו את זה: 1. להתחבר אל הגדרות המודם של בזק (בדרך כלל בכתובת 10.0.0.138) שם משתמש וסיסמא הינם Admin. 2. לעבור לעמוד הזה: להיכנס אל כל אחד מהאופציות (ATM, PTM, PPPoe) ולהסי…

• 0 תגובות
    • 7.1k צפיות
  20. שלום לכולם. יש לי מחשב נייח ישן למדי אך עדיין עובד לא רע בכלל. (windows xp) מעוניינת להתחבר לרשת האלחוטית בדירה שבה אני גרה עכשיו. לצערי אין כאן תשתיות לאינטרנט קווי, ואנחנו לא מעוניינים להשקיע בזה. יש כאן אך ורק אינטרנט אלחוטי של הוט (וממיר עתיק שכנראה לא מותאם לחיבור לאינטרנט...). קראתי על מוצר שנקרא "מתאם רשת אלחוטי". האם זה יכול להתאים במקרה כזה, והאם יש צורך במאפיינים מסויימים למחשב כדי שזה יתמוך בו (ווינדוס, כרטיסים מסויימים?) אם כן, יש לכם המלצות על סוג מסויים? ואם לא, יש פתרונות אחרים להתחברות לרשת אלחוטית? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 4.4k צפיות
  21. Started by asaf0123,

אני מקבל פינג ממש לא יציב בערב ביותר ממשחק אחד ( גם ב LOL ו ב elder scroll online) עוד משהוא סובל מבעיה הזאת ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ביז'ו המוס,

יש ברשותי ראוטר Linksys wrt1900acs ורכשתי אתמול שני כרטיסי usb wifi. אחד TP LINK Archer t4u 1300ac והשני edimax 600ac. בשניהם אני מקבל מהירות חיבור של פחות מ2 mbps בבדיקת מהירות גם דרך הדסקטופ וגם דרך הלפטופ. דרך השבב Wifi המובנה בלפטופ אני מקבל סביב ה50 מגה בבדיקת מהירות ואותו דבר דרך הטלפון. בחיבור חוטי ישירות למודם אני מקבל 90+ מגה ביט לשניה. מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי את כל הערוצים בהגדרות של הראוטר. ואני עם הfirmware המקורי הכי מעודכן. שני המחשבים עם ווינדוס 10

23. רשת ה wifi הביתית של הוט מורכבת מ: 1. מודם -ראוטר hotbox ולצידו מתאם moca. שניהם יושבים בארון חשמל-תקשורת בקומה הראשונה. 2. ממיר mini fiberbox בקומה הראשונה ליד הטלוויזיה. מרחק של בסביביות 4-5 מטר מארון החשמל. 3. ממיר mini fiberbox בקומה השניה. יש בעיות קליטה קשות של הרשת ברחבי הבית בשתי הקומות. מספר קווי הקליטה בטלפון -מחשב, משתנה עם תזוזה ברחבי הבית. גם במרחקים קצרים מהממירים. התופעה לא ברורה במיוחד בקומה הראשונה, שבעיקרה היא סלון ומטבח ללא הפרעות של קירות או משהו ממין זה. לחלוטין משהו שהייתי מצפה שלא יקרה. הממיר ממוקם בפינת הסלון ליד הטלוויזיה, והראוטר במרחק של 5-6 מטר ממנו בין המטבח לסלון. הייתי מצפה שהממיר יכסה באופן מושלם את השטח…

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by benze,

היי, אנחנו 3 חברות שמנהלות אתר+כתובות מייל רבות של כל העובדים. רציתי לדעת, האם עדיף לנו לרכוש שרת פרטי עצמאי, שעליו נוכל להשים את ה'סל' שלנו, מאשר לשלם לחברות חיצוניות מדי חודש בחודשו? אם זה טוב, משתלם ועדיף, אשמח לקבל חוות דעת על שרתים ועל אופן הטיפול בהם. תודה.

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  25. Started by ykg,

מחפש בעל מקצוע להשחלת כבלי רשת לחדרי ילדים ( במקום כבלי טלוויזיה קיימים שאינם בשימוש) והתקנת שקע מתאים בקיר. העבודה באזור ת"א. אשמח לשמוע המלצה לבעלי מקצוע אמינים.

• 0 תגובות
    • 970 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.