רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
היי ! אני עברתי מבזק בינלאומי ל012 כי הייתה ל012 תקופה של יציבות ממשית לכמה שבועות. בבוקר יש לי פינגים ממש אבל ממש מעולים לחו"ל 89ms ל www.jolt.co.uk ו90-120 למקומות אחרים עכשיו הבעיה היא שבדיוק בשעה 1:20 בצהריים הפינג קופץ מ100 ל300-400 ואני לא יודע אם אני היחידי או שיש עוד כמה כאלה שזה קורה להם... למישהו יש אולי הסבר ??? בתודה טיגר
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי בבית את הראוטר שבזק מחלקים ROTAL RTA 1025W שאליו מחוברים שני מחשבים בחיבור קווי ושני לפטופים באלחוטי. כולם גולשים איתו בכיף והכל עובד סבבה, רק בעיה אחת קטנה... אין לי מושג איך אני עושה SHARING לרשת ככה שיהיה אפשר להכנס ממחשב אחד לשני ולשלוח להדפסה ממחשב אחד לשני. אני עובד עם WIN 7, וכל שאר המחשבים עם XP SP3. הIP מוגדר סטטי 10.0.0.1 (על המחשב שלי וכל השאר בסדר עולה). תודה רבה רבה מראש וחג שמח !
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בבקשה תעזרו!!!!!!!!!!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 28 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
נראה לי שכבר בסביבות החודש, האינטרנט לא ממש סוחב בשעות האלה. זה כולל הורדות וגלישה. אז לפני שאני מרים אליהם טלפון עצבני, הייתי רוצה לדעת האם גם אתם נתקלתם בבעיה הזאת?
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כל כמה זמן החיבור לאינטרנט מתנתק ובד"כ מתקבלת שגיאה אחרי: "L2TP authentication fail" ורק אחרי מספר נסיונות הוא מצליח להתחבר. קצת פרטים linksis wrt54gl (קשוחה מקורית) terayon tj715 bezeqint account קודם כל, למה יש בכלל התנתקויות? הבנתי שבקשוחה הדיפולטית הl2tp אמור לעבוד טוב איך אפשר לבדוק מי הגורם לבעיה? תודה!!
-
- 42 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הראוטר נמצא ברשותי ויש לי כמה שאלות בנוגע להגדרות בתוך הממשק: קודם כל האפשרויות שניתנות לבחירה הם: dynamic ip static ip pppoe pptp l2tp telstra פרוטוקול מוזר שלא שמעתי עליו בכל אופן אני מחובר לכבלים-נטויז'ן כמו שהבנתי אני אמור לבחור באופציה לפני האחרונה כלומר L2TP מקווה שעד פה הכל בסדר עכשיו לתוך ההגדרות של L2TP כמה דברים שלא הבנתי: HOST NAME: MAC ADRESS מה אני אמור למלא בכל אחת מההגדרות? מה אני אמור להכניס לMAC ADRESS? בהגדרות למטה מתחת לשם משתמש וסיסמא רשום L2TP GATEWAY מה אני אמור להכניס שם? איפה אני אמור להכניס את כתובות הDNS של נטויז'ן? אצלי בבית יש ראוטר של חברת LEVEL ONE אני מחובר לאותם החברות אבל כל מה שהייתי צריך למלא בשדות אצלי הם שם משתמש ,סיסמא, וכתובת של השר…
-
- 24 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי לכולם, אחרי קריאה על החיבור עם נתב פרטי, התחברתי לסלקום, יש לי מתאם נוקיה שלהם. אני מקבל כתובת שמתחילה 10.69 בנתב שלי כתובן שהגדרת חיבור PPPOE ואני מתחבר ולא יוצא לאינטרנט. יש לי גם הודעה של Netvison שהתשתית לא מוגדרת תקין. הבעיה היא שבשירות לקוחות יש להם משפט אחד בלבד ״אהה ראטור פרטי... אנחנו לא תומכים״ ניסיתי לעשות Clone ל Mac של מתאם סיב של Nokia אבל זה לא עובד עצות? מה אני יכול לעשות? איך אני יכול להסביר בתמיכה את הבעיה? הלוג חיבור מהנתב May 5 08:32:40 kernel: <=== Deactivate Deep Green Mode May 5 08:32:49 zcip client: configured 169.254.15.51 May 5 08:32:52 pppd[8028]: Connected to 40:01:xx:xx:xx:xx v…
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
עברתי על כך המדריך של ה Router וקראתי גם ה Sticky שנמצא פה אבל לא הצלחתי לעשות את זה.
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אתמול התקשרתי ל014 לחדש חבילה ואמרו לי שאי אפשר לעשות לי מחיר טוב בלי שידרוג אז מכרו לי 20 מגה באיזה 240 שקל כולל תשתית וגיימר בלי התחיבות. בשביל ה20 מגה צריך לשדרג לVDSL וחשבתי שאפשר להינות מהשיפור קטן בפינג . אני התקשרתי כבר לכמה חנויות בזק ולכולם יש את הnetgear ששמעתי שהוא בעיתי. כבר חשבתי להתקשר לבאר שבע או ירושליים. עם פינג זהה למה שיש לי עכשיו אני יכול לחיות אבל חוסר יציבות זה בעיה אחרת. יש למישהו את הנתב VVG2000 netgear שיכול לשפוך קצת אור על הנושא? אני גם ככה לא צריך את הגיימר כלכך ואני יכול לרדת בשקט ל10 מגה ואם 014 לא ירצו אותי כנראה שהגיע הזמן לנסות ספקיות אחרות... בחנות בזק אמרו לי שאני יכול לקחת אותו לניסיון וכשהnetgear יגיע משהו אחר אני יכול להחליף אותו. זה…
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי עברתי לבזב"ל כשהתחילו את הניסוי ב PowerNGN והכל היה מצויין אבל מאז שעברו לכבל באופן סופי הפינגים נהרסו והפכו להיות אותו זבל כמו שהיה. ככה זה אצל כולם? איך זה אצלכם? גיימר משפר את הפינגים באופן משמעותי? מצורפת התוצאת בדיקה לסרבר בפראנקפוט... [attachment deleted by admin]
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש ראוטר + מודם מומלץ לבית? אני ב-014 תשתית + ספק כרגע יש לי מודם ישן של בזק + TPLINK 1043N הייתי רוצה לרכוש מודם + ראוטר יש מכשיר מומלץ? תקציב של 200-300 שקל
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי נתב Netbox של נטוויז'ן. הבן משחק ב DOTA2 יש לו לאגים והפינג קופץ לו עד לרמה שהמשחק בלתי שחיק ואף מתנתק. הציעו לנו לעבור לטריפל C. אני מעוניינת להשאיר את קו הטלפון על נטוויז'ן וזה אומר שיהיה לי נתב שלהם. טריפל C אומרים שאפשר להשאיר את הNetbox גם אם מתחברים דרכם (באנדל שזה ספק + תשתית) ומה שצריך לעשות הוא לקבל מהם ססמה ושם משתמש לבקש מנטוויז'ן שיגדירו את הנתב. השאלה שלי היא האם הבעיה במשחק יכולה לנבוע מהנתב או שלא משנה איזה נתב יש לי והגורם החשוב הוא הספק והתשתית. תודה
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
עשיתי את זה לפורום אחר, אז אם כבר אני אשים את זה גם פה. המדריך קצר ומאוד פשוט. 1. תתקינו FireFox 2. תתקינו את ChatZilla 0.9.89 http://chatzilla.hacksrus.com/xpi/chatzilla-0.9.89.xpi אחרי שהתקנתם את ChatZilla תיכנסו אל FF אל חלון הAddons ושם תבטלו את האפשרות של לעדכן באופן אוטומטי את ChatZilla, הסיבה לכך היא שFF שינו משהו בקוד שלהם מבחינת PROXIES מה שגורם לגירסא 0.9.90 לא לעבוד עם הautodl-irssi. ואז ללחוץ על MORE ולבטל את העידכון האוטומטי: לאחר מכן אפשר לסגור את FF. לאחר מכן נתקין את התוסף לChatZilla IRC Torrent Auto Downloader http://sourceforge.net/projects/autodl/ זה קובץ EXE פשוט תורידו וזה יתקין את זה בתקייה של ChatZilla: "C:\Users\------\AppData\Roami…
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
המוצר החדש מבית חברת Edimax נראה כמו כד ויכול לתפקד כלא פחות מחמישה אמצעי רשת שונים לכתבה: http://hwzone.co.il/חדש-בישראל-חמישה-מוצרי-רשת-אלחוטיים-בא/
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום שאני מעאלה דרך דפדפן לחשבון google drive - ממש אחריי כמה שניות, האינטרנט "קורס" באופן חלקי , כלומר לא ניתן לגלוש בשום אתר אך תהליך העאלה ממשיך דרך התוכנה זה לא קורה, אבל לא הצלחתי לשתף מה שאני צריך מבלי לתפוס גודל פיזי בכונן C מה שבעייתי ביותר(משתמש בכמה חשבונות לגיבוי 100GB+). האינטרנט מעולה, 100MB דרך בזק בינלאומי(בלבד) ומקבל 60-70 מגה הורדה בארץ / 3 מגה העאלה מצליח להוריד על 5-6 מגה לשניה בטורנטים (כלומר 50 מגה) למה זה קורה והאם יש פתרון? תודה
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בפורום אחר משתמש נוסף טען שיש לו בעיות עם הגלישה בשבוע האחרון. שנינו בתשתית הוט עם ספק בזק, אני 100 מגה, הוא 200 מגה. אבל זה לא משנה. עד שבוע שעבר האינטרנט פעל מעולה, אבל מתחילת השבוע יש בעיות של איטיות בגלישה (לדוגמא, טעינת תמונות ב-REDDIT, או תמונות בכללי. טעינת GIFS וכו' איטית בצורה מוגזמת) וטעינת דפים. בנוסף, יש לי Packet Lose במשחקי רשת. כמובן שניסיתי לעשות ריסט לראוטר, למודם, להחליף DNS וכל הדברים הקבועים, אבל שום דבר לא עזר. בגלל שראיתי מישהו נוסף שזה קרה לו, זה די ברור שזו בעיה שלא קשורה אלינו. השאלה היא האם אנשים נוספים פה חווים את הבעיה הזו לאחרונה? ואם כן, אתם מאמינים (יודעים מנסיון עבר) אם הבעיה הזו תיפטר מעצמ…
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
https://ksp.co.il/?ref=mobileToDesktop&uin=95490 רכשתי את הנתב של D-Link מדגם DSL-245GR ונורית ה DSL מסרבת להידלק. לפניו היה לי נתב DSL-225 שעבד, לא שיניתי כלום מלבד הנתב. הכול מחובר תקין עם פילטרים וכו'. יש רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בשבוע שעבר התקין אצלי טכנאי של בזק ראוטר 2760U של דילינק. הכל עבד טוב ויפה, עד היום - הרשת האלחוטית פשוט הפסיקה לעבוד. בממשק הכל מסומן כמופעל, הנורית של ה-WLAN דולקת על הראוטר עצמו, אבל הרשת לא מזוהה לא ידי הפלאפון שלי וגם לא על ידי הלפטופ. דברים שניסיתי ולא עזרו: - ביטול ההצפנה של הרשת - כיבוי והפעלה של הרשת האלחוטית מתוך הממשק - כיבוי והפעלה של הרשת האלחוטית על ידי המתג בחלק האחורי של הראוטר - כיבוי הראוטר והדלקה מחדש - איפוס הגדרות לברירת מחדל בסופו של דבר התקשרתי לתמיכה הטכנית של בזק, שם נאמר לי על ידי נציג טכני בשם עידן שהוא לא יכול לעזור לי כי הם תומכים ברשת קווית בלבד ושתמיכה ברשת אלחוטית היא שירות נפרד, בתשלום (אותו כמובן אין לי שום כוונה לשלם). לטענתם, כל עוד הרש…
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
גוגל, ענקית הטכנולוגיה, הכריזה אתמול בערב על מוצר חדש ומפתיע – נתב בייתי (router) ייחודי שפותח בשיתוף עם חברת TP-LINK. כרגיל אצל החברה, לא מדובר במוצר סטנדרטי אלא בהצהרת כוונות שיש לה משמעות רבה. כל הפרטים, כולל המפרט, המחיר והתכונות היחודיות - בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=5773
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום! לגבי מה שציינתי בכותרת, למה למשל בכבלים בארץ מתחברים בדרך כלל דרך VPN L2TP ? מהם היתרונות \ חסרונות של כל אחת מהשיטות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בבניין שבו אני מתגורר יש אינטרנט בקומה התחתונה לשימוש הדיירים שמוגן ע"י סיסמא שיש לי אותה ברשותי. אני גר 6 קומות מעל.האם יש אפשרות להגדיל את טווח הקליטה של הראוטר שברשותי?? לפי מה שבדקתי הנתב בקומה התחתונה הוא G ועכשיו קניתי במיוחד נתב USB מסוג N אבל אני לא יכול לקלוט את האות. יש לציין כי הבניין בוושינטון ולכן הבנייה שם שונה מהארץ והכל בנוי מקירות דקים וגבס ולא כמו בישראל שישנם קירות בטון וחדרי ביטחון אשר קוטלים ומבטלים את האות, האם ישנה אפשרות להגדיל את הקליטה של הנתב שברשותי עד כדי כך? במידה ולא, יש ממולי בית מלון כשמידי פעם אני קולט אות חלש ויכול להתחבר על הרשת שלהם,האם יש אפשרות להגדיל את האות שיהיה חזק יותר???? תודה!!!
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אתמול בערב העלתה חברת "בזק" קמפיין שיווקי לשני נתבים משולבים חדשים, מלווה בסרטון פרסומת, אותו היא מכנה "Super Wifi". בשבוע שעבר הכריזה חברת HOT על ה-FiberBox - מכשיר משולב הכולל ממיר מקליט באיכות HD, מודם כבלים ותמיכה שני קווי טלפון. מה האמת מאחורי שמות מפוצצים אלה? כל התשובות כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=4221
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, נכון לעכשיו אני משתמש בWINDOWS XP יש לי רשת מודם: B-FOCuS 312+ נתב: http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=22&category_id=30&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 מחשב שני מחובר דרך זה: http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=33&category_id=27&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 מחשב נייד- יש לו במחשב כבר משהו לזהות. עכשיו הבעיה היא שהכל טוב יפה,המהירות הורדה לא השתנה מוריד מהר מאוד. אבל הבעיה היא בטעינת דפים'היא איטית מאוד!!,לפעמים בזמן טעינת הדף הוא עוצר וכתוב Connection Int…
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
נתב אלחוטי + מודם D-LINK DSL-6740U 300Mbps VDSL2 נמכר עכשיו ב-Ivory, ואני לא מוצא עליו ביקורות ברשת. מישהו מכיר?
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
העלילה מצדיקה את השם, הוט ברוב חוצפתם בתמיכה העסקית אומרים כל פעם אותו דבר "יש בעיה איזורית SNR רעשים בקוים ואין צפי בדרך כלל זה 3 שעות" ועוד המנהל שלהם אומר שאין צפי וזה יכול לקחת חודש,חודשיים," אין בושה! אז במשך כבר שבוע שלם יש את הבעיה הזאת כל יום במשך יותר מ 6 שעות וגם אחרי זה הוא עובד בצורה לא תקינה. היום זה עבר את הגבול ש-מ 8:30 עד 00:00 לא היה אינטרנט בכלל בכלל, יותר מ 99% איבודי מידע וניתוקים. וגם ב 01:00 שזה חזר יש יותר מטריליון שגיאות בתוך המודם. רק מכבה ומדליק את המודם ויש יותר מ 5000 שגיאות. בלי שאני יעשה כלום זה עולה ללא הפסקה, רק לוחץ ריפרש וזה קופץ. ובזק המעפנים האלו שיעשו כבר NGN ברמת גן, די נמאס, כבר 80% עשו ואנחנו פה אחרונים. יש מישהו ברמת גן שגם סובל מכ…
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-