רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,521 דיונים בפורום זה
-
היי, בשבוע-שבועיים האחרונים התחילה תופעה מוזרה עם הראוטר האלחוטי שלי, Edimax BR-6504n. הוא מחובר למחשב הראשי בחיבור חוטי והכל בסדר, והקישוריות WiFi שלו פתוחה ופעילה - אבל לא ניתן להתחבר אליה. מה שקורה זה שכל המכשירים שניסיתי (טלפון, טלפון נוסף, לפטופ) כולם מזהים את הרשת, ובעוצמה מלאה. כשאני מנסה להתחבר אליה הם מגיעים לשלב שהם מבקשים סיסמה, אבל אח"כ פשוט לא מתחברים. הלפטופ עם Win7 מחזיר הודעה של "enable to connect" או משהו בסגנון, הטלפונים פשוט לא מתחברים. ניסיתי להחליף ערוצים, ניסיתי להגדיר אותו כ-B+G בלי תקן N סתם כדי לנסות, ניסיתי אפילו להחליף ESSID .... כמובן שביצוע reset זה משהו שניסיתי עשרות פעמים. כלום לא עזר. בדקתי אם יש עדכון firmware, וראיתי שאני כבר משתמש …
-
- 19 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני בבזק בינלאומי ולמשל ב-Overwatch אני מקבל פינג 70 מהשרתים של בליזארד. השאלה שלי היא האם באמצעות VPN שיוציא אותי לאירופה על פינג נמוך יותר אני אוכל להוריד קצת את הפינג שלי? נגיד אם בניתוב הרגיל של בזק בינלאומי אני יוצא לאירופה עם פינג 65 (סתם לדוגמא)... האם אפשר למצוא איזשהו VPN באירופה שאני אצא באמצעותו לאירופה עם פינג 55 למשל ושמשם אני אגיע לשרת של בליזארד? (כך שלפי הדוגמא הזאת הפינג שלי ירד בערך ב10) משהו יודע מאיפה אפשר לצאת לאירופה מישראל עם הפינג הנמוך ביותר? אני זוכר שפעם היו שרתים מאיטליה שהייתי מקבל מהם פינג בסביבות ה50 (וזה נשמע לי די הגיוני כי הכבלים התת ימיים עוברים דרך איטליה לפי מה שאני מכיר) אשמח לשמוע את דעתכם
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בבניין שבו אני מתגורר יש אינטרנט בקומה התחתונה לשימוש הדיירים שמוגן ע"י סיסמא שיש לי אותה ברשותי. אני גר 6 קומות מעל.האם יש אפשרות להגדיל את טווח הקליטה של הראוטר שברשותי?? לפי מה שבדקתי הנתב בקומה התחתונה הוא G ועכשיו קניתי במיוחד נתב USB מסוג N אבל אני לא יכול לקלוט את האות. יש לציין כי הבניין בוושינטון ולכן הבנייה שם שונה מהארץ והכל בנוי מקירות דקים וגבס ולא כמו בישראל שישנם קירות בטון וחדרי ביטחון אשר קוטלים ומבטלים את האות, האם ישנה אפשרות להגדיל את הקליטה של הנתב שברשותי עד כדי כך? במידה ולא, יש ממולי בית מלון כשמידי פעם אני קולט אות חלש ויכול להתחבר על הרשת שלהם,האם יש אפשרות להגדיל את האות שיהיה חזק יותר???? תודה!!!
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום שאני מעאלה דרך דפדפן לחשבון google drive - ממש אחריי כמה שניות, האינטרנט "קורס" באופן חלקי , כלומר לא ניתן לגלוש בשום אתר אך תהליך העאלה ממשיך דרך התוכנה זה לא קורה, אבל לא הצלחתי לשתף מה שאני צריך מבלי לתפוס גודל פיזי בכונן C מה שבעייתי ביותר(משתמש בכמה חשבונות לגיבוי 100GB+). האינטרנט מעולה, 100MB דרך בזק בינלאומי(בלבד) ומקבל 60-70 מגה הורדה בארץ / 3 מגה העאלה מצליח להוריד על 5-6 מגה לשניה בטורנטים (כלומר 50 מגה) למה זה קורה והאם יש פתרון? תודה
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר על חוטי ואני רוצה להתחבר אליו עם המחשב הנייח. הבעיה היא שהראוטר בקומה הראשונה והמחשב בשנייה. יש איזה סטיק USB שאוכל להתחבר באמצעותו לראוטר.
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
הי לכולם :-) מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה ההבדל המדויק בין SWITCH ל HUB ? הרי הם גם נראים דומה, לא ? הוסבר לי בקצרה, שההבדל הוא באיזשהם תבלאות של כתובות, אבל מהו ? תודה מראש לכל עונה :-)
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
חיבור 10 מגה, בזק + בין-לאומי. DSL לאחרונה יש לי האטה רצינית בהורדה מטורנטים, בהורדה ישירה הוא בסדר גמור. אני משתמש ביוטורנט גרסה 2.0.4 אני עם ראוטר של TP-LINK דגם: TL-WR641G מודם: AZTECH 600E מערכת הפעלה: WIN764bit פתחתי את הפורט בראוטר. המהירות שאני מגיעה אליה בטורנטים היא בסביבות 400-600 KBs במקום 1.2MB. התקשרתי אל אתמיכה של בזק לשאול "יש לי האטה בהורדות..." איש התמיכה כצפוי שלח אותי לכל מיני אתרים לבדיקת מהירות הורדה, וכמובן שהכל יצא תקין. אמרתי לו שההאטה היא בטורנטים ואז הוא אמר ל משהו דומה לזה: "אנחנו לא אחריאים להורדה מחו"ל, אין לנו שליטה על שרתים מחו"ל..." ואמר שאין דבר שהוא יכול לעשות בעניין.
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הי יש ברשותי מודם SIEMENS C2-010 שמשרת אותי נאמנה כבר 7 שנים ללא תקלה אחת מחובר לנתב NETGEAR WGR614v9 מעודכן. אני משלם על מהירות 5M\500 תשתית כנל צד ספק באותה המהירות (אין NGN ) בימים האחרונים אני מקבל מהירויות הורדה לא תקינות של 1.78~2.80 ומשתנה מדי פעם באתר הבדיקה של בזק. מה שמצחיק זה שמהירות ה-UPLOAD תקינה לחלוטין ומקבל בה 530Kb. בדיקה באתר הספק נטוויז'ן מתקבל 5.3Mb . חברתי את המודם ישירות למחשב ללא הנתב חיבור @1 לא מצליח לבצע בדיקת מהירות גם אחרי שינוי כתובת ה-IP ידנית בכרטיס הרשת (DGW 10.0.0.138 כנל הוגדר גם DNS 10.0.0.138)> בנוסף נבדק עם מחשב נייד ואותה התוצאה. בחיבור לספק עם היוזר המקורי מתקבלת אותו טווח המהירות 1.78~2.80Mb. אפסתי את המודם והחזרתי ל…
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי כבר כמה שנים את האינרטנט של בזק בינלאומי במהירות 1.5 מגה . במחשב הקודם שהיה לי עם מעבד E2140 ווינדוס XP הגלישה הייתה רצה . עכשיו במחשב חדש I5 760 ווינדוס 7 אולטימה 64 ביט האינטרנט זוחל . אני מדגיש שזה אותו מודם ואותה מהירות רק המחשב זה מה ששונה . הייתי בטוח שאולי מחשב חדש יאיץ את מהירות הגלישה ודווקא ההפך זה מה שקרה . מהירות ההורדה היא בסדר גמור רק המהירות גלישה בעייתית . אשמח לפתרון .
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
קיבלתי היום נתב של בזק את האינטרנט סידרתי אבל את שיתוף הקבצים אני לא יודע איך לעשות איך אני עושה את זה? עריכה: ניסיתי הרבה דרכים ושום דבר לא יוצא ב DHCP TABLE אני רואה את שני המחשבים שמחוברים אליו ויש בשניהם אינט' הבעיה שאין בינהם קשר...(שיתוף)
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, לאחר שהגעתי למסקנה שמהירות הגלישה שלי נמוכה כתוצאה מבעיה בכרטיס הרשת, החלטתי להוציא אותו ולהחזיר, לראות אם זה ישנה משהו, עכשיו הדלקתי את המחשב אחרי שחיברתי את הכרטיס ואין לי בכלל חיבור לאינטרנט. ב Local Area Connection כתוב לי unidentified network. הרצתי את "פותר הבעיות" של ווינדוס והוא אומר לי : Local Area Connection doesn't have a valid IP configuration. מה אני יכול לעשות? תודה, תומר.
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מה קורה חברה...יש לי בעיה הרשת... יש לי שלושה מחשבים שמחוברים לראוטר... 1 - מחובר ישירות לרוטר 2- מחוברים אליו דרך מתאם אלחוטי אחד המחשבים שמחוברים דרך המתאם האלחוטי לא מצליח להתחבר לאינטרנט, אז נכנסתי ל- Network Connections וראיתי שם שפתאום נעלם לי ה-Local Area Connection האיקון שלו....אין לי מושג איך זה פתאום קרה... ועכשיו אני לא יכול להתחבר עם המחשב הזה לאינטרנט...אני חייב עזרה חברה, איך אני פותר את זה ?
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מבין שזה משהו באינטרנט שלי אבל אני לא יודע מה. משום מה אני וגם אחי לא יכולים לשחק במשחק בגלל האינטרנט לא יודע למה לפעמים זה נותן לפעמים לא. וזה רושם שזה בעייה עם הfirewall או משהו דומה עשיתי מה שהם אומרים בסרטון וזה לא עובד. יש לי ראוטר של בזק ספקית זה נראה לי הוט. כן הצלחתי להכנס למשחק ואז בטעינה של השחקנים זה מראה לי חלון שחור ולא פותח לי את המשחק אני לוחץ שוב התחבר ועוד פעם חלון שחור. אני בבאן כבר ל30 דקות ואני לא מצליח לפתור תבעיה. ממש ממש אשמח לעזרה ותודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
כנראה ביום ראשון מתקינים לי אינטרנט בכבלים של תבל יש למישהו עצות או דברים שאני צריך לדעת לפני שעושים לי את זה??
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
עליתי בגורל של בזק והם שלחו לי בחינם את המודם הזה. נכון לעכשיו יש לי מודם של LEVEL ONE WBR-3407A. האם כדאי לי להשתמש במה שקיבלתי במקום הנוכחי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מתאמי HomePlug הם מוצר שקשה מאוד להשיג אותו בארץ, במיוחד במחיר אטרקטיבי. על הרקע הזה יש לברך את חברת בנדא על כך שהחלה להפיץ בארץ, בצורה מסודרת, את הקיט TL-PA7020. הקיט, התומך במהירות של 1000Mbps, כולל שני מתאמים בעלי שני פורטים של 1G התומכים בחשמל תלת-פאזי. המחיר הנוח - סביב 330 שקל לזוג מתאמים - הופך אותם לרכישה מומלצת מאוד. https://translate.google.com/translate?hl=en&sl=de&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.tp-link.de%2Fproducts%2Fdetails%2FTL-PA7020-KIT.html
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה! אשמח אם תוכלו לעזור לי, יש לי בעיה בשיתוף 2 מחשבים בעבודה: ביצעתי את הWIZARD של XP על שני המחשבים וקבעתי כמובן ששניהם ישבו על אותו WORKGROUP, המחשב הראשי רואה את המשני בWORKGROUP COMPUTER כשאר המחשב המשני לא רואה את הראשי. בדקתי פינג מהמשני לראשי ויש פינג כמו שצריך. כמו כן ניסיתי לבטל את הפיירוואל ואת האנטיוירוס על שני המחשבים וכלום לא עוזר. ניסיתי גם להגדיר WORKGROUP חדש, כלום! אני מעוניין להגדיר את המדפסת שעל הראשי כמו שצריך על המשני ובגלל שאין שיתוף - אין לי אפשרות לעשות כן. אשמח אם תוכלו לייעץ. תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לדעת מה השיטה הטובה והמדויקת ביותר לקביעת רייטינג אתרים בישראל אני רוצה להיכנס לשיתוף פעולה עם אתר גדול ולא רוצה ללכת בעקבות העדר אלא בעקבות הסטטיסטיקה. האם יש דרך לבצע בדיקה אמיתית מדויקת ואולי אפילו פשוטה ? אם כן כמובן שאשמח ללינקים
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
המדריך לפתיחת פורטים במודם אלקטל מקונפג (משודרג לראוטר) לפי שלבים הדברים שנכתבו כאן באו לעזור למעוניינים לפתוח פורטים במודם אלקטל מקונפג. האינפורמציה הגיעה ממקורות שונים ואנשים טובים. אני ריכזתי הכל לפי סדר הפעולות הנדרש והוספתי הערות. יש לוודא תחילה מהי הכתובת הפנימית של המחשב שלך. לשם כך:start>run> לרשום: cmd enter לרשום: ipconfig בדרך כלל תראה: 10.0.0.1 10.0.0.2 או 10.0.0.3 וכך הלאה עתה הפעולה מתחילה: start>run> לרשום: telnet 10.0.0138 תתבקש להכניס user - לא חייב enter תתבקש להקיש סיסמה (אותה קבעת כבר מראש) enter לרשום: nat enter create enter protocol: tcp enter inside port: XXXX (הפורט שברצונך לפתוח לדוגמה: 4661 עבור e-mule inside adrr:10.0.0.1 (כל אח…
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שידרגתי את המודם ADSL שלי לראוטר ועכשיו ההתחברות לרשת אצלי היא ישרות דרך התחברות לרשת (PPP). אני עובד עם מערכת XP ואיפשרתי את האיקון של הרשת להיות זמין ב-Notification area. עכשיו האיקון הזה קצת שונה מאשר חיבור VPN, הוא מציג את כמות המידע המועברת ב- Packets (KByte) ולא ביחידות Bytes. הבעיה היא שהכמות של השליחה לא נכונה. היא די קרובה לכמות של ההורדה וזה לא הגיוני. אני תוהה אם מישהו יודע אם אפשר לסדר את זה שהנתונים יוצגו בצורה תקינה ..
-
- 25 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לפעמים האינטרנט מתנהג מאוד מוזר במהירויות העלאה(תקוע). אם יש לי נתב אלחוטי באופן עקרוני אפשר לגלוש לי עליו?
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מיתכוון לערוצי חדשות זרים וחינמיים כמו BBC CNN NBC ABC . שמעתי כבר שאפילו youtube מאפשרים צפייה בתכנים באיכות גבוהה 720P -כך שיתכן וכבר בזמן הקרוב יהיה ניתן לראות את הערוצים שהזכרתי קודם באיכות סבירה. http://computers.walla.co.il/?w=/4007/1385550 מצד שני,אני יודע שתשתית האינטרנט בארץ מפגרת בשנים רבות אחרי מדינות המערב,כך שיש לי ספק רב אם זה יתאפשר בארץ בעתיד הקרוב ולכן אני מתלבט אם כדאי לי להתקין צלחת לווין פרטית בעלות של 1350 שקל. האם יש דרכים\אתרים שאפשר לראות את הערוצים שהזכרתי למעלה ב-LIVE ובאיכות סבירה של לפחות רזולוצייה של 800 על 600 ? תודה
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בהורדת סדרות יש פתרון לזה כרגע זה על 6.4KB/S
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
כרגע ראיתי שתבל מתחילה לשווק אינטרנט מהיר ! סוף סוף : הידיעה: http://www.cables.org.il והכתבה: http://www.ice.co.il/article.asp?catId=4&pgId=31964 עכשיו, הבנתי שב ADSL כשנותנים מודם חינם הוא USB. האם גם המודם של הכבלים שמקבלים בחינם (המבצע של 012) הוא מודם USB ??? אם כן, אפשר לבקש אחר? בתודה, sgsg :smoke:
-
- 26 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי ידידה שלי רכשה מחשב נייד,והיא רוצה לחבר אותו באלחוט,יש לה בנייח מודם USB של מוטורולה. האם ישנה דרך לחבר מודם של הוט (המחובר בUSB למחשב) לנתב? או שצריך לרכוש מודם\נתב יעודי לכך?
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-