עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הי יש ברשותי מודם SIEMENS C2-010 שמשרת אותי נאמנה כבר 7 שנים ללא תקלה אחת מחובר לנתב NETGEAR WGR614v9 מעודכן. אני משלם על מהירות 5M\500 תשתית כנל צד ספק באותה המהירות (אין NGN ) בימים האחרונים אני מקבל מהירויות הורדה לא תקינות של 1.78~2.80 ומשתנה מדי פעם באתר הבדיקה של בזק. מה שמצחיק זה שמהירות ה-UPLOAD תקינה לחלוטין ומקבל בה 530Kb. בדיקה באתר הספק נטוויז'ן מתקבל 5.3Mb . חברתי את המודם ישירות למחשב ללא הנתב חיבור @1 לא מצליח לבצע בדיקת מהירות גם אחרי שינוי כתובת ה-IP ידנית בכרטיס הרשת (DGW 10.0.0.138 כנל הוגדר גם DNS 10.0.0.138)> בנוסף נבדק עם מחשב נייד ואותה התוצאה. בחיבור לספק עם היוזר המקורי מתקבלת אותו טווח המהירות 1.78~2.80Mb. אפסתי את המודם והחזרתי ל…

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. Started by esaly,

היי חבר'ה! אשמח אם תוכלו לעזור לי, יש לי בעיה בשיתוף 2 מחשבים בעבודה: ביצעתי את הWIZARD של XP על שני המחשבים וקבעתי כמובן ששניהם ישבו על אותו WORKGROUP, המחשב הראשי רואה את המשני בWORKGROUP COMPUTER כשאר המחשב המשני לא רואה את הראשי. בדקתי פינג מהמשני לראשי ויש פינג כמו שצריך. כמו כן ניסיתי לבטל את הפיירוואל ואת האנטיוירוס על שני המחשבים וכלום לא עוזר. ניסיתי גם להגדיר WORKGROUP חדש, כלום! אני מעוניין להגדיר את המדפסת שעל הראשי כמו שצריך על המשני ובגלל שאין שיתוף - אין לי אפשרות לעשות כן. אשמח אם תוכלו לייעץ. תודה מראש

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. Started by Guarding angel,

היי ידידה שלי רכשה מחשב נייד,והיא רוצה לחבר אותו באלחוט,יש לה בנייח מודם USB של מוטורולה. האם ישנה דרך לחבר מודם של הוט (המחובר בUSB למחשב) לנתב? או שצריך לרכוש מודם\נתב יעודי לכך?

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. קניתי ראוטר אלחוטי של אדימקס BR-6424N ,אני מחובר דרך הכבלים,מודם של טומסון,חיבור ללא חייגן,מערכת הפעלה שלי היא XP. הבעיה היא כזאת,לפעמים אתרים מכובדים וגדולים שאני רוצה להכנס אליהם פשוט לא עולים לי,כאשר אני מוציא תכבל רשת שמוחבר מהמודם לראוטר ומחבר אותו ישירות לכרטיס רשת במחשב(עוקף את הראוטר),אז אני מצליח להכנס לאותם אתרים שלא הצלחתי להכנס שהוא הייה מחובר לראוטר. אני לא יודע עם זה קשור,אבל יש לי תוכנה אבטחה במחשב של מצלמות אבטחה וכדי לראות מרחוק,פתחתי מספר פורטים בראוטר(21,80,4550,5550,8860 אותם פתחתי.) עשיתי גם עדכון לראוטר הגירסה שהייתה לי 1.32 ועכשיו יש לי 1.58. יש לציין,שבזמן שאתרים כמו ו"אללה" "וגוגל" לא עולים לי,המסנגר ואתרים אחרים כן עולים. אשמח לקבל תשובה,כי זה פש…

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by XpHunTeR1,

נתנו לי היום מודם בחיבור לכרטיס רשת בחינם. כמו כן, מחר אני קונה את החלקים האלו: 3COM Wireless 11g Cable/DSL Router - 3CRWE554G72T EDIMAX EW-7128G PCI 54Mbps הראוטר לא מגיע עם מודם מובנה. סה''כ מה יש לנו? מודם ADSL המתחבר לכרטיס רשת ראוטר ללא מודם ADSL מובנה כרטיס רשת אלחוטי את הכרטיס הבנתי שמחברים בתוך המחשב, על הלוח אם ככל הנראה, ואת האנטנה מחברים אליו מבחוץ. איך מחברים את שאר הדברים? במודם: 1 ספק כוח 1 ETHERNET שזה החיבור לכרטית רשת 1 חיבור לקו טלפון מה מחברים למה? בבקשה תסבירו לי במונחים של "כבל של קו טלפון" , "כבל של רשת".. כי אני נוב בזה תודה רבה למי שיעזור לי. מצטער שלא הסברתי את עצמי: אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בין 2 מחשבים הנמצאים במפלסים שונים…

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. המדריך לפתיחת פורטים במודם אלקטל מקונפג (משודרג לראוטר) לפי שלבים הדברים שנכתבו כאן באו לעזור למעוניינים לפתוח פורטים במודם אלקטל מקונפג. האינפורמציה הגיעה ממקורות שונים ואנשים טובים. אני ריכזתי הכל לפי סדר הפעולות הנדרש והוספתי הערות. יש לוודא תחילה מהי הכתובת הפנימית של המחשב שלך. לשם כך:start>run> לרשום: cmd enter לרשום: ipconfig בדרך כלל תראה: 10.0.0.1 10.0.0.2 או 10.0.0.3 וכך הלאה עתה הפעולה מתחילה: start>run> לרשום: telnet 10.0.0138 תתבקש להכניס user - לא חייב enter תתבקש להקיש סיסמה (אותה קבעת כבר מראש) enter לרשום: nat enter create enter protocol: tcp enter inside port: XXXX (הפורט שברצונך לפתוח לדוגמה: 4661 עבור e-mule inside adrr:10.0.0.1 (כל אח…

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. Started by NickNolte,

היי יש לי 2 ראוטרים הראשון של נטויז'ן (NETBOX VV3220 ADB) שגם מכיל מודם ומשמש כנקודת אינטרנט אלחוטי וחוטי ומחובר למחשב הראשי שלי. בנוסף יש לי ראוטר נוסף של (Edimax (BR-6428ns שאני רוצה לחבר במיקום אחר כך שיקלוט אינטרנט מהראשון ויפיץ אותו לחיבורים הקווים שלו (מדיה סנטר, פלייסטישן ועוד) ז"א שבמקום להפיץ אינטרנט הוא יקלוט אותו וירבב אותו לשקעי הLAN שלו. להבנתי זה אפשרי, אני רק לא מצליח להבין באיזה אופציה עליי להשתמש ומה יהיו ההגדרות. (לחילופין אני פשוט לא מבין את הביטויים הנכונים בז'רגון). יש לי: AP Mode Station‐Infrastructure AP Bridge: Point to Point AP Bridge: Point to Multi‐Point AP Bridge: WDS Universal Repeater עזרה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  8. Started by the_saint,

כנראה ביום ראשון מתקינים לי אינטרנט בכבלים של תבל יש למישהו עצות או דברים שאני צריך לדעת לפני שעושים לי את זה??

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. שלום רב, מדובר בעסק עם כ- 40 משתמשי קצה ברשת (25 מחשבים, 15 סלולר או טאבלטים) כרגע אנחנו עם מודם פשוט שהגיע יחד עם החבילה בבזק (NETGEAR VEN2610) ו- 2 סוויצ'ים של TPLINK TL-SG1024. כמעט כל המחשבים מחוברים קווית (אורכים משתנים, בין 3 מטרים ל- 10 מטרים). מהירות ההעברה הפנימית היא באזור ה- 10 מגה/שניה. יש לציין שאנחנו עם תשתית בזק + ספק בזק, במהירות של 40 מגה הייתי מעוניים לשדרג את הציוד הקיים כיום: 1. הדרישה היא רשת נפרדת למשתמשים עם סמארטפון או טאבלט. 2. כרגע כל הציוד, שיתוף קבצים וכו' מוגדרים על 10.0.0, אשמח אם זה ישאר כך ולא 192.168 או משהו אחר. 3. אשמח לשמוע הצעות לתחליף לראוטר (או שזה מודם) של בזק רב תודות! נתן

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. Started by omerha,

הקמתי שרת FTP שיש בו גם קבצים בעברית אני רואה אותם בג'יבריש. אני משתמש ב FTP של XP, ההגדרות של המערכת הפעלה תומכות בפונט בעברית, עדיין רואה ג'יבריש, יש דרך לסדר את זה?

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. Started by Cheif,

מתאמי HomePlug הם מוצר שקשה מאוד להשיג אותו בארץ, במיוחד במחיר אטרקטיבי. על הרקע הזה יש לברך את חברת בנדא על כך שהחלה להפיץ בארץ, בצורה מסודרת, את הקיט TL-PA7020. הקיט, התומך במהירות של 1000Mbps, כולל שני מתאמים בעלי שני פורטים של 1G התומכים בחשמל תלת-פאזי. המחיר הנוח - סביב 330 שקל לזוג מתאמים - הופך אותם לרכישה מומלצת מאוד. https://translate.google.com/translate?hl=en&sl=de&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.tp-link.de%2Fproducts%2Fdetails%2FTL-PA7020-KIT.html

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by Drazick,

היום התקנתי את ה- Zyxel VMG3926 בתור נתב מודם ADSL במקום ה- Netgear VVG2000 של בזק. ראשית, אשמח ממישהו בעל ידע על הרשת של בזק שיאמר האם ההגדרות שבחרתי נכונות. אלו מסכי ההגדרות של ה- Zyxel: הגדרות ADSL: הגדרות VDSL: אלו ההגדרות המתקדמות: אלו נתוני החיבור: עם ההגדרות הללו ותנאי החיבור האלה חוויתי כל 10-15 דקות איפוס של הקו והתחברות מחדש (כולל "אימון"). מאידך ה- Netgear VVG2000 הישן, עם הפרמטרים הבאים: נתוני חיבור האלה: כמו שניתן לראו…

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. שלום חברים, אשמח לדעת מה השיטה הטובה והמדויקת ביותר לקביעת רייטינג אתרים בישראל אני רוצה להיכנס לשיתוף פעולה עם אתר גדול ולא רוצה ללכת בעקבות העדר אלא בעקבות הסטטיסטיקה. האם יש דרך לבצע בדיקה אמיתית מדויקת ואולי אפילו פשוטה ? אם כן כמובן שאשמח ללינקים

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. מה קורה חברה...יש לי בעיה הרשת... יש לי שלושה מחשבים שמחוברים לראוטר... 1 - מחובר ישירות לרוטר 2- מחוברים אליו דרך מתאם אלחוטי אחד המחשבים שמחוברים דרך המתאם האלחוטי לא מצליח להתחבר לאינטרנט, אז נכנסתי ל- Network Connections וראיתי שם שפתאום נעלם לי ה-Local Area Connection האיקון שלו....אין לי מושג איך זה פתאום קרה... ועכשיו אני לא יכול להתחבר עם המחשב הזה לאינטרנט...אני חייב עזרה חברה, איך אני פותר את זה ?

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. איך אפשר לנתק אותם מהראוטר שלי? אני לא מדבר על הצפנת הראוטר וכו', אלא פשוט לנתק את אותו אדם ושלא יוכל להתחבר שוב. תודה.

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. היי, בשבוע-שבועיים האחרונים התחילה תופעה מוזרה עם הראוטר האלחוטי שלי, Edimax BR-6504n. הוא מחובר למחשב הראשי בחיבור חוטי והכל בסדר, והקישוריות WiFi שלו פתוחה ופעילה - אבל לא ניתן להתחבר אליה. מה שקורה זה שכל המכשירים שניסיתי (טלפון, טלפון נוסף, לפטופ) כולם מזהים את הרשת, ובעוצמה מלאה. כשאני מנסה להתחבר אליה הם מגיעים לשלב שהם מבקשים סיסמה, אבל אח"כ פשוט לא מתחברים. הלפטופ עם Win7 מחזיר הודעה של "enable to connect" או משהו בסגנון, הטלפונים פשוט לא מתחברים. ניסיתי להחליף ערוצים, ניסיתי להגדיר אותו כ-B+G בלי תקן N סתם כדי לנסות, ניסיתי אפילו להחליף ESSID .... כמובן שביצוע reset זה משהו שניסיתי עשרות פעמים. כלום לא עזר. בדקתי אם יש עדכון firmware, וראיתי שאני כבר משתמש …

• 19 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by rjjb7,

האם קיימת אפשרות לשנות IP בראוטר בלי לכבות אותו? הראוטר מחובר לארבעה מחשבים שונים אצלנו בבית וכמובן שכולם מקבלים את אותו IP פנימי 127.0.0.1. העניין הוא שאני מוריד מראפיד-שר והדרך היחידה להוריד בלי להיות משתמש פרימיום (הדרך היחידה שאני מכיר לפחות) היא לשנות את האייפי ורק אז מתאפשרת הורדה עם המתנה קצרה של דקה וחצי ולא המתנה של כשלושת-רבעי שעה. כמובן שישנם דרכים כמו תוכנות שונות לעקוף את ראפיד-שר באמצעות מחיקת הקוקיז ומחיקת עקבות או דרך התחברות אנונימית דרך "Annonymous" שגם היא לא פועלת (לפחות אצלי אולי בגלל הראוטר) בכל מקרה הדרך היחידה שבאמת עוזרת היא אכן כיבוי הראוטר אחרי כל 2 הורדות >> משתנה האייפי הכללי >> אפשר להוריד שוב פעמיים ברציפות בלבד. אז עד שיחשבו על …

18. Started by sgsg,

כרגע ראיתי שתבל מתחילה לשווק אינטרנט מהיר ! סוף סוף : הידיעה: http://www.cables.org.il והכתבה: http://www.ice.co.il/article.asp?catId=4&pgId=31964 עכשיו, הבנתי שב ADSL כשנותנים מודם חינם הוא USB. האם גם המודם של הכבלים שמקבלים בחינם (המבצע של 012) הוא מודם USB ??? אם כן, אפשר לבקש אחר? בתודה, sgsg :smoke:

• 26 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. לא ידעתי אם ניסחתי כותרת כראוי אבל מה שאני רוצה לשאול זה מה קורה כאשר אני מחובר ל-2 ספקיות אינטרנט דרך תשתית של כבלים? איך מודם קובע באיזו ספקית לגלוש, נתון שאני מתחבר לאינטרנט ללא חייגן? למשל מודם שלי מוגדר בחיבור דינאמי. מה יקרה אם אצטרף לספקית אינטרנט נוספת? דבר שני שרציתי לעלות זה שיש לי נתב אלחוטי ישן בתקן-G. האם כדאי לי לשכור מודם מהוט או בזק או לדאוג לרכוש חדש? אם לרכוש חדש, איזו נתב אלחוטי טוב היום בתקן N-300 ובאיזה מהירות הוא מסוגל לעבוד? נתב שלי ישן לדוגמה מספק לא יותר מי 15 מגה ואני מעוניין לדעת איך זה עם תקן N-300. אני מניח אם 54G מספק 15 מגה אז סביר להניח ש-N-300 יספק פי 4 יותר, דהיינו 60 מגה? תודה

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by GMTK,

טוב אז ככה אני מבין שזה משהו באינטרנט שלי אבל אני לא יודע מה. משום מה אני וגם אחי לא יכולים לשחק במשחק בגלל האינטרנט לא יודע למה לפעמים זה נותן לפעמים לא. וזה רושם שזה בעייה עם הfirewall או משהו דומה עשיתי מה שהם אומרים בסרטון וזה לא עובד. יש לי ראוטר של בזק ספקית זה נראה לי הוט. כן הצלחתי להכנס למשחק ואז בטעינה של השחקנים זה מראה לי חלון שחור ולא פותח לי את המשחק אני לוחץ שוב התחבר ועוד פעם חלון שחור. אני בבאן כבר ל30 דקות ואני לא מצליח לפתור תבעיה. ממש ממש אשמח לעזרה ותודה מראש.

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. שלום לכולם, עקב בעייה שהייתה לי בכרטיס רשת שפשוט היה מפסיק לפעול ברגע שהיתה מהירות הורדה גבוהה לאורך זמן, חבר הציע לי לשנות את ה-SPEED & DUPLEX מ-AUTO NEGOTIATION ל-10mb Full Duplex לאחר שעשיתי זאת אכן הבעייה נפתרה אבל השינוי הכי גדול שהרגשתי שפשוט אתרים התחילו לעלות הרבה יותר מהר. אבל לאחר השינוי בהגדרה זו, צנחה מהירות העברת הקבצים בתוך הרשת הביתית בצורה דרסטית (העברת קובץ של 2GB לפי ווינדוס תיקח באיזור ה-20 שעות) ברגע שאני מחזיר ל-AUTO אז זה מסתדר. רציתי לדעת למה זה משפיע על מהירות הרשת הביתית? והם יש דרך לסדר שזה ישאר על 10MB FULL DUPLEX ועדיין לקבל מהירות העברת קבצים גבוהה בתוך הרשת הביתית? העברת הקבצים עצמה היא בין המחשב הנייח שלי-שבו שיניתי הגדרה זו, לבין הנ…

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. אני בבזק בינלאומי ולמשל ב-Overwatch אני מקבל פינג 70 מהשרתים של בליזארד. השאלה שלי היא האם באמצעות VPN שיוציא אותי לאירופה על פינג נמוך יותר אני אוכל להוריד קצת את הפינג שלי? נגיד אם בניתוב הרגיל של בזק בינלאומי אני יוצא לאירופה עם פינג 65 (סתם לדוגמא)... האם אפשר למצוא איזשהו VPN באירופה שאני אצא באמצעותו לאירופה עם פינג 55 למשל ושמשם אני אגיע לשרת של בליזארד? (כך שלפי הדוגמא הזאת הפינג שלי ירד בערך ב10) משהו יודע מאיפה אפשר לצאת לאירופה מישראל עם הפינג הנמוך ביותר? אני זוכר שפעם היו שרתים מאיטליה שהייתי מקבל מהם פינג בסביבות ה50 (וזה נשמע לי די הגיוני כי הכבלים התת ימיים עוברים דרך איטליה לפי מה שאני מכיר) אשמח לשמוע את דעתכם

23. שלום לכולם , אני מנסה כמה שפחות להפחית את הלאגים שיש לי במשחקי רשת על ידי כל מיני דרכים . משהו שנראה לי מאוד משפיע על הלאגים שיש לי זה הכמות הענקית של הerrors בTraffic Statistics , תמונה- http://img383.imageshack.us/img383/5709/10944006fe8.jpg. כמו שאתם רואים יש שם 6442 erros ב Wan Received וגם 117 erros בWireless Transmitted זה כמות עצומה של erros מה עושים עם זה? כל מה שאני יודע שצריך לעשות זה לשנות את הערוץ (אני על ערוץ 11 ) . איזה עוד דרכים אפשר לטפל בerros האלה חוץ משינוי הערוץ ? גם בDsl line לא חסרות erros , תמונה- http://img383.imageshack.us/img383/212/sdsdhi1.jpg . תשתית ADSL , בזק בינלאומי 5 מגה ביט , ראוטר Rotal RTA 1025W .

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by nemy,

יש לי נתב Netbox של נטוויז'ן. הבן משחק ב DOTA2 יש לו לאגים והפינג קופץ לו עד לרמה שהמשחק בלתי שחיק ואף מתנתק. הציעו לנו לעבור לטריפל C. אני מעוניינת להשאיר את קו הטלפון על נטוויז'ן וזה אומר שיהיה לי נתב שלהם. טריפל C אומרים שאפשר להשאיר את הNetbox גם אם מתחברים דרכם (באנדל שזה ספק + תשתית) ומה שצריך לעשות הוא לקבל מהם ססמה ושם משתמש לבקש מנטוויז'ן שיגדירו את הנתב. השאלה שלי היא האם הבעיה במשחק יכולה לנבוע מהנתב או שלא משנה איזה נתב יש לי והגורם החשוב הוא הספק והתשתית. תודה

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. שלום לכולם, קודם כל הקונפיגורציה של האינטרנט אצלי: בזק בינלאומי + הוט חיבור MPLS לראוטר BR 6204 WG, חיבור חוטי למחשב ולPS3 הולכים מהראוטר. עכשיו הראוטר קיבל DNS אוטומטי והוא: Primary DNS : 192.117.235.235 Secondary DNS : 62.219.186.7 ובמחשב ובPS3 (מחוברים לראוטר) כאשר אני עושה אוטומטית אני מקבל: Primary DNS : 192.168.1.1 Secondary DNS : 0.0.0.0 הPrimary הזה הוא הכתובת של הראוטר ברשת. עכשיו חשבתי שזה לא בסדר וקיבעתי במחשב ובPS3 את הDNS שמצאתי ברשת של בזק בינלאומי שזה: שרת DNS ראשי (Netex)* 192.115.106.35 שרת DNS משני (Netex)* 62.219.186.7 שרת DNS ראשי (ללא Netex)* 192.115.106.31 שרת DNS משני (ללא Netex)* 62.219.186.12 קיבעתי את הDNS ללא NETE…

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים