רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
בשבועות האחרונים החלה חברת "פיקוק", היבואנית הרשמית של מוצרי EDIMAX, לשווק בישרל נתב חדש המכונה BR-6478Gn. זהו נתב בעל שתי אנטנות, התומך בתקן N באופן מלא וכולל 4 יציאות LAN במהירות של 1G. בנוסף לכך הוא כולל מפסק פיזי לכיבוי והדלקת הרכיב האלחוטי ויכולת להשתמש בו ככרטיס רשת אלחוטי. הנתב מבוסס על רכיב ותיק של חברת REALTEK המכונה RTL8198 שניתן למצוא אותו הן בנתבים (כמו ה-TL-WR1042ND של TP-LINK) והן נקודות גישה (כמו ה-EW-7438RPn של EDIMAX). הנתב אינו כולל כניסת USB ובניגוד למרבית המוצרים של EDIMAX הוא מגיע בצבע שחור. עלותו בארץ נעה סביב 210 שקלים. http://www.edimax.com/edimax/merchandise/merchandise_detail/data/edimax/global/wireless_routers_n300/br-6478gn/
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בוקר טוב! שאלה קטנה למומחים! יש לי כרגע מודם של הוט MOTOROLA SB4200 מחובר ביציאת קואקס. אני רוצה לחבר מודם. האם זה אפשרי ואיך? איזה ראוטר מומלץ (הראוטר צמוד למחשב ככה שמרחק לא בעיה)! אני רוצה לחבר את הסוני,ואת YES (ממיר VOD) וכמובן המחשב.
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בבזק התחילו לשווק שבוע שעבר ריפטר של נטגייר. ראיתי שהיית מעט התעניינות אתמול אז זה הדגם המודובר. עדיין לא יצא לי לשמוע תגובות מלקוחות אבל בגדול נראה מוצר לא רע בכלל. כמובן שגם את המוצר הזה בזק מוכרת במודל חיוב זיכוי למשך שנתיים (משלמים 20 מקבלים החזר של 10) http://kb.netgear.com/app/products/model/a_id/13017
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
היי עברתי לבזב"ל כשהתחילו את הניסוי ב PowerNGN והכל היה מצויין אבל מאז שעברו לכבל באופן סופי הפינגים נהרסו והפכו להיות אותו זבל כמו שהיה. ככה זה אצל כולם? איך זה אצלכם? גיימר משפר את הפינגים באופן משמעותי? מצורפת התוצאת בדיקה לסרבר בפראנקפוט... [attachment deleted by admin]
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בבקשה תעזרו!!!!!!!!!!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 28 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
נראה לי שכבר בסביבות החודש, האינטרנט לא ממש סוחב בשעות האלה. זה כולל הורדות וגלישה. אז לפני שאני מרים אליהם טלפון עצבני, הייתי רוצה לדעת האם גם אתם נתקלתם בבעיה הזאת?
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי ! אני עברתי מבזק בינלאומי ל012 כי הייתה ל012 תקופה של יציבות ממשית לכמה שבועות. בבוקר יש לי פינגים ממש אבל ממש מעולים לחו"ל 89ms ל www.jolt.co.uk ו90-120 למקומות אחרים עכשיו הבעיה היא שבדיוק בשעה 1:20 בצהריים הפינג קופץ מ100 ל300-400 ואני לא יודע אם אני היחידי או שיש עוד כמה כאלה שזה קורה להם... למישהו יש אולי הסבר ??? בתודה טיגר
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
לא ידעתי אם ניסחתי כותרת כראוי אבל מה שאני רוצה לשאול זה מה קורה כאשר אני מחובר ל-2 ספקיות אינטרנט דרך תשתית של כבלים? איך מודם קובע באיזו ספקית לגלוש, נתון שאני מתחבר לאינטרנט ללא חייגן? למשל מודם שלי מוגדר בחיבור דינאמי. מה יקרה אם אצטרף לספקית אינטרנט נוספת? דבר שני שרציתי לעלות זה שיש לי נתב אלחוטי ישן בתקן-G. האם כדאי לי לשכור מודם מהוט או בזק או לדאוג לרכוש חדש? אם לרכוש חדש, איזו נתב אלחוטי טוב היום בתקן N-300 ובאיזה מהירות הוא מסוגל לעבוד? נתב שלי ישן לדוגמה מספק לא יותר מי 15 מגה ואני מעוניין לדעת איך זה עם תקן N-300. אני מניח אם 54G מספק 15 מגה אז סביר להניח ש-N-300 יספק פי 4 יותר, דהיינו 60 מגה? תודה
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הראוטר נמצא ברשותי ויש לי כמה שאלות בנוגע להגדרות בתוך הממשק: קודם כל האפשרויות שניתנות לבחירה הם: dynamic ip static ip pppoe pptp l2tp telstra פרוטוקול מוזר שלא שמעתי עליו בכל אופן אני מחובר לכבלים-נטויז'ן כמו שהבנתי אני אמור לבחור באופציה לפני האחרונה כלומר L2TP מקווה שעד פה הכל בסדר עכשיו לתוך ההגדרות של L2TP כמה דברים שלא הבנתי: HOST NAME: MAC ADRESS מה אני אמור למלא בכל אחת מההגדרות? מה אני אמור להכניס לMAC ADRESS? בהגדרות למטה מתחת לשם משתמש וסיסמא רשום L2TP GATEWAY מה אני אמור להכניס שם? איפה אני אמור להכניס את כתובות הDNS של נטויז'ן? אצלי בבית יש ראוטר של חברת LEVEL ONE אני מחובר לאותם החברות אבל כל מה שהייתי צריך למלא בשדות אצלי הם שם משתמש ,סיסמא, וכתובת של השר…
-
- 24 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר dlink 655 הראוטר מחובר להוט בוקס (שמשמש כמודם), לראוטר מחובר סוויצ מנוהל עם 8 יציאות (כל היציאות של הראוטר והסוויצ מחוברות), ובנוסף מחובר לראוטר AP בצורה קווית באמצעות רשת החשמל. לפחות פעם ביום הראוטר קורס וכתוצאה מכך גם הרשת ואינטרנט בבית. בזמן הקריסה כשאני מתחבר לראוטר רואים שהוא נמצא במצב אתחול ולאחר מכן הראוטר חוזר למצב תקין וחוזר חלילה. החלפתי את הראוטר עם אחר שיש לי tplink 1043, וגם איתו התופעה חוזרת לפחות פעם ביום (רק שאיתו צריך לנתק מהחשמל ולהחזיר שוב). מה הסיבה לכך? האם הראוטרים האלה "פשוטים" מידי ולכן לא עומדים ב"עומס" ? או שבכלל משהו בחיבורים שלי גורם לזה?
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בבית אינטרנט במהירות 100 מגה וכנראה שאגדיל בקרוב ל-200 ללא תוספת תשלום (הוט+ראוטר לינקסיס EA6350). אח שלי מתגורר כ-30 מטר ממני ומהוריי (משק במושב) ויש לו מנוי אינטרנט משלו. ישנם אי-אילו מכשלוים רכים בדרך (עץ פה עץ שם) אבל אני בטוח שמגדיל טווח באיכות ראויה יתגבר עליהם. חשבנו פשוט לבטל את האינטרנט אצלו ושהוא יתחבר לאינטרנט שלנו באמצעות מגדיל טווח או משהו (חשבתי על לינקסיס RE6700 או משהו בסגנון ולא אין לי שום קשר לחברה). אלא שיש לי כמה הסתייגויות - 1. לאחרונה נולד לו תינוק. אני לא בטוח לגבי הקרינה ואשמח לייעוץ. האם יש ממה לחשוש עבור התינוק/עבורו ועבור אשתו/עבורנו? המגדיל טווח הזה די חזק להבנתי. 2. לגבי הלוגיסטיקה - (עריכה) א…
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
https://ksp.co.il/?ref=mobileToDesktop&uin=95490 רכשתי את הנתב של D-Link מדגם DSL-245GR ונורית ה DSL מסרבת להידלק. לפניו היה לי נתב DSL-225 שעבד, לא שיניתי כלום מלבד הנתב. הכול מחובר תקין עם פילטרים וכו'. יש רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם הגדלתי את מהירות האינטרנט שלי 4 מגה בבזק עכשיו אני אמור להרוריד על 500KB או מ.. 470KB מעלה כי אני לא מגיע ל 500KB אלא רק ל 450-470 הטכני שלהם אמר לי שככה אמור להיות אז אמרתי לו למה שהיה לי 2.0 מגה הורדתי על 260KB הוא אמר לי שזה שונה מ 4 קיצר איך זה אצלכם או איך זה אמור להיות אני בדוק דרך מדיקת מהריות זאתר של בזק גם
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה מאד מוזרה... :s05: יש לי כמה מחשבים שמחוברים ברשת חלקם עם כבל וחלק אלחוטי.. הרשת הביתית שלי עובדת בצורה כזו: מודם=>ראוטר=>סוויץ כך שהראוטר אלחוטי... (יש ברשותי מהירות גלישה של 7 מב אים זה משנה) ברשת מוחברים כ 4~5 מחשבים שאחד מהם בעל נפח מאד גדול של 4T שבוא נמצא כל התכנים המשותפים כמו סרטים מוזיקה תמונות ועוד... הכל עובד יפה עד כאשר אני מנסה להפעיל תוכנות שיתוף כבדות כמו אימיול או ביטורנט וכדומה ואז הכל נופל!!.. הכרטיסי רשת מראים שאין חיבור והם מנסים לייבא כתובת. האלחוטי מציג רשת אבל לא יכול להתחבר! זה ראטור מסוג D-LINK DI524 ו סוויץ פשוט ביותר של DYNAMODE. יש לכם מושג מדוע זה כך?? אולי זה הגדרה? אולי זה חלק דפוק פשוט?? אמור להיות קשר מסוים לתוכנות …
-
- 30 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום! לגבי מה שציינתי בכותרת, למה למשל בכבלים בארץ מתחברים בדרך כלל דרך VPN L2TP ? מהם היתרונות \ חסרונות של כל אחת מהשיטות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום חברים ושבת שלום. לא מזמן התחלתי להשתמש במודם/נתב של HOT המכונה גם HOTBOX. מאז, אני לא מצליח לראות או להתחבר לרשת WIFI מהפלאפון. ממחשב נייד כן. חשוב לציין שלפני הייתי משתמש בנתב של DLINK ומוצא ומתחבר לרשת ללא בעיות. אולי משהו בהגדרות של הנתב?
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
כבר חצי שנה אני סובל מלאגים לשרתי משחק ישראלים, חשבתי שזה מהמחשב או בעיית תשתית.. אבל לאחר שפניתי לתמיכה הטכנית של המשחק, הם הפנו אותי לתוכנה שמריצה פאקטים ובודקת את החיבור אינטרנט שלך 1) Visit ftp://ftp.ea.com/pub/origin/patches/uo/uotrace.exe and download the UOTrace program. 2) After installing this, open the program. If a pop up box appears telling you UO Server List not found, click "No". 3) Click the "Options" menu at the top of the window, and select "Advanced". 4) Next, in the rectangular window where the server is listed, type in master.gamespy.com and peerchat.gamespy.com to check the connection to the servers. 5) Click the button labeled "Trace route", which …
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בבניין שבו אני מתגורר יש אינטרנט בקומה התחתונה לשימוש הדיירים שמוגן ע"י סיסמא שיש לי אותה ברשותי. אני גר 6 קומות מעל.האם יש אפשרות להגדיל את טווח הקליטה של הראוטר שברשותי?? לפי מה שבדקתי הנתב בקומה התחתונה הוא G ועכשיו קניתי במיוחד נתב USB מסוג N אבל אני לא יכול לקלוט את האות. יש לציין כי הבניין בוושינטון ולכן הבנייה שם שונה מהארץ והכל בנוי מקירות דקים וגבס ולא כמו בישראל שישנם קירות בטון וחדרי ביטחון אשר קוטלים ומבטלים את האות, האם ישנה אפשרות להגדיל את הקליטה של הנתב שברשותי עד כדי כך? במידה ולא, יש ממולי בית מלון כשמידי פעם אני קולט אות חלש ויכול להתחבר על הרשת שלהם,האם יש אפשרות להגדיל את האות שיהיה חזק יותר???? תודה!!!
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני כבר משתגע אני מנסה להגדיר את אחד המחשבים ברשת כ-DMZ אבל אני לא מצליח להתחבר אליו מבחוץ (הוא מריץ Apache). תצורת הרשת שלי היא כזו.מודם Aztech DSL-600E שמחובר לנתב Edimax 6524n נכנסתי למודם והגדרתי את ה-IP של הנתב כ-DMZ ראו תמונה אח"כ נכנסתי לנתב והגדרתי את המחשב כ-DMZ ככה האם יש עוד משהו שאני צריך להגדיר? אני כבר משתגע זה לא עובד
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני רוצה להקים חיבור ישיר בין מחשב למחשב לצורך העברת מידע וכו' בעזרת כבל רשת. מישהו יודע איך לעשות את זה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
עשיתי את זה לפורום אחר, אז אם כבר אני אשים את זה גם פה. המדריך קצר ומאוד פשוט. 1. תתקינו FireFox 2. תתקינו את ChatZilla 0.9.89 http://chatzilla.hacksrus.com/xpi/chatzilla-0.9.89.xpi אחרי שהתקנתם את ChatZilla תיכנסו אל FF אל חלון הAddons ושם תבטלו את האפשרות של לעדכן באופן אוטומטי את ChatZilla, הסיבה לכך היא שFF שינו משהו בקוד שלהם מבחינת PROXIES מה שגורם לגירסא 0.9.90 לא לעבוד עם הautodl-irssi. ואז ללחוץ על MORE ולבטל את העידכון האוטומטי: לאחר מכן אפשר לסגור את FF. לאחר מכן נתקין את התוסף לChatZilla IRC Torrent Auto Downloader http://sourceforge.net/projects/autodl/ זה קובץ EXE פשוט תורידו וזה יתקין את זה בתקייה של ChatZilla: "C:\Users\------\AppData\Roami…
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית מודם-ראוטר של בזק עם חבילת top40. בצד השני של הבית הקליטה ממש חלשה על לא קיימת... כאשר התיקנו לי YES בבית חיברו לי את הממיר המרוחק עם חיבור ישיר בכבל רשת עד למודם, כך שיש לי כבר רשת שרץ לצד השני של הבית. האם אני יכול לעשות שימוש בכבל הזה כדי להוסיף נקודת שידור נוספת ל-wifi? במידה וכן, מה צריך לעשות? חשבתי פשוט לשים switch בסוף הכבל - ולחבר יציאה אחת לממיר של yes ויציאה אחת לאנטנה. אני רק לא כל כך יודע אם זה אפשרי ואיזו אנטנה אני צריך... תודה מראש על התגובות.
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לדעת מה השיטה הטובה והמדויקת ביותר לקביעת רייטינג אתרים בישראל אני רוצה להיכנס לשיתוף פעולה עם אתר גדול ולא רוצה ללכת בעקבות העדר אלא בעקבות הסטטיסטיקה. האם יש דרך לבצע בדיקה אמיתית מדויקת ואולי אפילו פשוטה ? אם כן כמובן שאשמח ללינקים
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
העלילה מצדיקה את השם, הוט ברוב חוצפתם בתמיכה העסקית אומרים כל פעם אותו דבר "יש בעיה איזורית SNR רעשים בקוים ואין צפי בדרך כלל זה 3 שעות" ועוד המנהל שלהם אומר שאין צפי וזה יכול לקחת חודש,חודשיים," אין בושה! אז במשך כבר שבוע שלם יש את הבעיה הזאת כל יום במשך יותר מ 6 שעות וגם אחרי זה הוא עובד בצורה לא תקינה. היום זה עבר את הגבול ש-מ 8:30 עד 00:00 לא היה אינטרנט בכלל בכלל, יותר מ 99% איבודי מידע וניתוקים. וגם ב 01:00 שזה חזר יש יותר מטריליון שגיאות בתוך המודם. רק מכבה ומדליק את המודם ויש יותר מ 5000 שגיאות. בלי שאני יעשה כלום זה עולה ללא הפסקה, רק לוחץ ריפרש וזה קופץ. ובזק המעפנים האלו שיעשו כבר NGN ברמת גן, די נמאס, כבר 80% עשו ואנחנו פה אחרונים. יש מישהו ברמת גן שגם סובל מכ…
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת של brother mfc-j470dw שמחוברת לרשת דרך Wi-Fi. התקנתי את הדרייברים במחשב שלי (מק מיני ומקבוק אייר) וגם את האפליקציה של brother באייפון. החיבור לרשת האלחוטית עובד והוא גם מדפיס דוח שמראה שהכול עובד תקין. הבעיה היא שלאחר החיבור הראשוני כמעט ואף פעם לא ניתן להדפיס או לעשות כל פעולה אחרת. המחשב מראה כי המדפסת במצב Offline גם לאחר שאני מדליק ומכבה אותה ומוודא שהיא עובדת. ראוטר D-Link DIR-615 מישהו מכיר פתרון לבעיה הזו?
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-