רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
היי אני מנסה להשתמש באפשרות Wake on LAN על מחשב אחד ברשת שלי. המחשב הזה מחובר לנתב שאליו מחוברים, מן הסתם, שאר המחשבים. כן, חיברתי את חוט מכ. הרשת אל הלוח, איפשרתי את האופציה בביוס, וכשהמחשב כבוי רואים שהוא "מאזין" לפינג. אני שולח פינג לפורט 7 של המחשב הכבוי דרך התוכנה WakeonLAN של Depicus אז למה זה לא עובד?!
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לחבר נתב אלחוטי TL-WR841N חדש אל נתב אלחוטי HOTBOX קיים באופן קווי, בכדי להגדיל את טווח הרשת האלחוטית בבית. בהגדרות ההוטבוקס(DCHP) רשום : Starting IP : 192.168.1.10 Number of CPEs : 245 בהגדרות ה TL - IP ADDRESS 192.168.1.1 איזה כתובת IP אתם ממליצים לתת לנתב החדש (TL) , לא ברור לי איזה כתובות IP מחלק ההוטבוקס. אני משתמש במדריך :http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
ברצוני לחבר שני מחשבים בכבל רשת ע"י Home-Group שבווינדווס 7. שתי הגרסאות הן ultimate, אחת 32 ואחת 64 bit/ חיברתי את הכבל למחשב (64bit)לחיבור רשת המובנה בלוח אם (זה בסדר??) ואת הצד השני לחיבור רשת של המחשב שני (מחשב נייד 32bit). פתחתי HomeGroup אך הם לא מזהים זה את זה. זאת הבעיה באופן כללי. ניסיתי לתת כמה שיותר מידע למי שיכול לעזור..תודה!! :s05:
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי בתקן n נייד, שהוא גם משדר וגם קולט במהירות של 300Mb, עד עכשיו קניתי שתי כרטיסים שהיו אמורים להיותשל 300Mb אבל בפועל הם שדרו על 150 וקלטו על 300, ובלחיצה על הכרטיס רשת(ב-win( כתוב לי שהחיבור הוא 150Mb אתם מכירים כרטיס(מנסיון) שהוא גם משדר וגם קולט על 300Mb, והעברת קבצים איתו הייתה מעל 15MB בתנאים אופטימלים??
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, אני עובר בקרוב דירה ומחפש המלצה לספק אינטרנט עם פינגים נמוכים ומהירות גבוהה ויציבה לתשתית בזק. ביררתי מול בזק ואוכל לקבל 100 מגה באזור. אשמח אם גם תציינו את המחיר שאתם משלמים לצורך מיקוח עתידי. בנוסף, האם כדאי לקחת ראוטר מבזק או לרכוש אחד עצמאית? תודה
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, המצב כיום הוא שנקודת האינטרנט של בזק היא בממ"ד ושם גם נמצא הראוטר ואליו מחובר מחשב נייד. הראוטר הוא ראוטר של בזק (D-Link DSL-6740U). בגלל שהראוטר נמצא בממ"ד הקליטה חלשה מאוד בשאר הבית מה גם שלפעמים יש צורך לסגור את דלת הממ"ד ואז אין בכלל קליטה. אני רוצה לקנות אקסס פוינט אותו אשים בסלון אשר יחובר בתור התחלה עם מעבירי רשת על גבי חשמל שיש לי ובהמשך אולי אעביר כבל רשת ישירות אליו. כרגע חשבתי על 2 אופציות : 1. לקנות אקסס פוינט ולשים בסלון. 2. לקנות ראוטר מומלץ (שבטח יהיה טוב יותר מהאוטר של בזק) אשר יחובר לנקודת בזק ואליו יחובר קווית מחשב בו המהירות היא חשובה יותר ולהשתמש בראוטר של בזק (אם אפשרי) בתור אקסס פוינט בסלון. יש לציין כי המחשב שמחובר קווית מצוייד בכרטיס רשת תקן …
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב Toshiba L50 A 1D5. ראוטר ASUS ac87U Windows 8.1 64Bit קניתי באיביי כרטיס רשת אלחוטי Intel 7260AC Dual band יש לו בעיה להתחבר לראוטר לרשת 2.4G אם אני פותח נקודת גישה דרך ה LG G2 שיש לי הוא מתחבר בלי בעיה. לרשת ה 5G AC של הראוטר הוא מתחבר אבל לפעמים עושה בעיות ומתנתק. מה יכולה להיות הבעיה? פרטים מ NETSH netsh>wlan show driver Interface name: Wi-Fi 2 Driver : Intel® Dual Band Wireless-AC 7260 Vendor : Intel Corporation Provider : Intel Date : 19/09/2013 Version : 16.5.3.6 INF file : C:\Windows\INF\oem87.inf Files …
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום . ברשותי ראוטר\מודם מדגם SIMENS SL2-141 שמשמש ארבע מחשבים בקו נייח ועוד מחשב נייד ברשת האלחוטית . הבעיה שלי היא שהראוטר נמצא בממ"ד וכאשר הדלת אצלי סגורה ( בממ"ד ) אין קליטה ברחבי הבית , הקליטה צריכה להיות מהגינה האחורית עד למרפסת שבחוץ כולל הסלון החדרים וכל הבית . הבנתי שיש אפשרות לקנות מגבר \ אקסס פוינט שאני לא מבין ממש מה זה ועד כמה זה יעיל , יש לי את ה400-500 שקל להשקיע ואפשר לחרוג אם זה באמת ייתן שיפור משמעותי , בכל מקרה יש המלצות למה לעשות ומהו הפתרון ? דבר נוסף הבנתי שהראוטר\מודם שלי על הפנים , אתמול שדרגתי את החבילה ל5 מגה , אם אני יבקש את הראוטר של אסוס אני ירגיש בהדל כלשהו ? מה ההבדלים בכלל ? תאכלס אין לי שום בעיה עם הסימנס עד היום ... חוץ מזה שאני פותח…
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מנוי להוט אינטרנט 5MB באנדל עם בזק (הוט תשתית ובזק בין-לאומי ספק). יש לי את המודם הטלפוני הזה Terayon TA-102/202 ובנוסף יש לי את המודם אינטרנט שלי Thomson 425. השאלות שלי הם: 1.מה כל אחד מהם עושה? 2.האם אני באמת צריך את שניהם? 3.אני מתכוון לשדרג בקרוב ל-UFI 12/10 MB. אשמח לקבל המלצה למודם טוב שיש להוט. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מנסה כמה שפחות להפחית את הלאגים שיש לי במשחקי רשת על ידי כל מיני דרכים . משהו שנראה לי מאוד משפיע על הלאגים שיש לי זה הכמות הענקית של הerrors בTraffic Statistics , תמונה- http://img383.imageshack.us/img383/5709/10944006fe8.jpg. כמו שאתם רואים יש שם 6442 erros ב Wan Received וגם 117 erros בWireless Transmitted זה כמות עצומה של erros מה עושים עם זה? כל מה שאני יודע שצריך לעשות זה לשנות את הערוץ (אני על ערוץ 11 ) . איזה עוד דרכים אפשר לטפל בerros האלה חוץ משינוי הערוץ ? גם בDsl line לא חסרות erros , תמונה- http://img383.imageshack.us/img383/212/sdsdhi1.jpg . תשתית ADSL , בזק בינלאומי 5 מגה ביט , ראוטר Rotal RTA 1025W .
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ? אני חשבתי על הAirport extreme base station. יש אחרים? תודה מראש לעוזרים.
-
- 22 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני לא מצליח להגיע לקצב גבוה יותר מ9 מגה בייט לשנייה. ניסיתי בFTP ובהעברת קצבים של ULTRA VNC. בדיקה בIPREF הצליחה להגיע למהירות של: 92 - 212 Mbits/s (תלוי בפרמטרים) אשמח לדעת מה אפשר לעשות על מנת להגיע לתוצאה טובה יותר כמו כן, אלו פרמטרים להכניס בIPREF בצד השרת ובצד הקליינט? (לא כל כך הבנתי מה הפרמטרים המומלצים לבדיקת רשת גיגה קוית) המצב אצלי הוא כך: בזק --> ראוטר סימנס(אורנג) --> סוויץ אדימקס (גיגה, 8 פורטים) --> שני מחשבים ראוטר מחובר מיציאה LAN 1 לעבר כניסת LAN1 בסוויץ כבלים CAT 7 של טלדור שני המחשבים מראים חיבור של 1Gbps בתוך הנתב של אורנג כתוב ששניהם מחוברים ב100 מגה ביט (כנראה שזה בסדר כי זה מתכוון לחיבור לאינטרנט, נכון?) הבנתי שאני צריך להגדיר JUMBO FRAME,…
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם הגדלתי את מהירות האינטרנט שלי 4 מגה בבזק עכשיו אני אמור להרוריד על 500KB או מ.. 470KB מעלה כי אני לא מגיע ל 500KB אלא רק ל 450-470 הטכני שלהם אמר לי שככה אמור להיות אז אמרתי לו למה שהיה לי 2.0 מגה הורדתי על 260KB הוא אמר לי שזה שונה מ 4 קיצר איך זה אצלכם או איך זה אמור להיות אני בדוק דרך מדיקת מהריות זאתר של בזק גם
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הראוטר נמצא ברשותי ויש לי כמה שאלות בנוגע להגדרות בתוך הממשק: קודם כל האפשרויות שניתנות לבחירה הם: dynamic ip static ip pppoe pptp l2tp telstra פרוטוקול מוזר שלא שמעתי עליו בכל אופן אני מחובר לכבלים-נטויז'ן כמו שהבנתי אני אמור לבחור באופציה לפני האחרונה כלומר L2TP מקווה שעד פה הכל בסדר עכשיו לתוך ההגדרות של L2TP כמה דברים שלא הבנתי: HOST NAME: MAC ADRESS מה אני אמור למלא בכל אחת מההגדרות? מה אני אמור להכניס לMAC ADRESS? בהגדרות למטה מתחת לשם משתמש וסיסמא רשום L2TP GATEWAY מה אני אמור להכניס שם? איפה אני אמור להכניס את כתובות הDNS של נטויז'ן? אצלי בבית יש ראוטר של חברת LEVEL ONE אני מחובר לאותם החברות אבל כל מה שהייתי צריך למלא בשדות אצלי הם שם משתמש ,סיסמא, וכתובת של השר…
-
- 24 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי טלפוני IP עם תשתית של סלקום ורצים על FreePBX. כרגע מוגדר לי בשיחות יוצאות (.) - הכל אפשרי... אני רוצה להגביל שיחות יוצאות רק עבור סלולרי בישראל, טלפון קווי בישראל, מספרי חינם 1800, מספרי חירום, ולחו"ל רק מספרים עם קידומת של 013. אשמח לעזרתכם בכתיבה הנכונה של התבניות עבור מספרים מסוג זה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
עשיתי את זה לפורום אחר, אז אם כבר אני אשים את זה גם פה. המדריך קצר ומאוד פשוט. 1. תתקינו FireFox 2. תתקינו את ChatZilla 0.9.89 http://chatzilla.hacksrus.com/xpi/chatzilla-0.9.89.xpi אחרי שהתקנתם את ChatZilla תיכנסו אל FF אל חלון הAddons ושם תבטלו את האפשרות של לעדכן באופן אוטומטי את ChatZilla, הסיבה לכך היא שFF שינו משהו בקוד שלהם מבחינת PROXIES מה שגורם לגירסא 0.9.90 לא לעבוד עם הautodl-irssi. ואז ללחוץ על MORE ולבטל את העידכון האוטומטי: לאחר מכן אפשר לסגור את FF. לאחר מכן נתקין את התוסף לChatZilla IRC Torrent Auto Downloader http://sourceforge.net/projects/autodl/ זה קובץ EXE פשוט תורידו וזה יתקין את זה בתקייה של ChatZilla: "C:\Users\------\AppData\Roami…
-
- 19 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היה לי חיבור בחייגן , ומאז שהבאתי ראוטר זה הפך לאיי פי קבוע. אם איזו תוכנה או פקודה גורמים לאיי פי להשתנות ?
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אז ככה.. מערכת חדשה, הדבר היחיד שנותר הוא המודם, באשר לו שום דבר לא השתנה.. חיבורים וכדו' לפי הצעת נטויז'ן החלפתי מחיבור USB ל-RJ45 משום שאין תמיכה של זה ב-Win7 מאז המעבר ל-RJ45-- שתי נורות דולקות קבוע, השתיים הראשונות/העליונות, כל השאר לא נדלקות בכלל ב-HOT אמרו לי שהמודם תקין לפי בדיקה שלהם ושאין להם איך לעזור לי יותר חששתי שזה קשור לכבל שהשתמשתי בו, אז ניסיתי אחד נוסף. האם יש כבל מיוחד שאני צריך להשתמש בו? דרייברים של המודם מותקנים, כרטיס הרשת מותקן ומזוהה.. ה-Local area connection מסומן ב-X (רשום Network cable unplugged) והאופציה שם היא Disable בלה בלה.. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, עברתי דירה והזמנתי תשתית 40 של בזק וקיבלתי את ה Dlink 6850u מאז עברו איזה שבועיים ואחת לכמה ימים (קרה כבר 3 פעמים) הראוטר מפסיק לתקשר עם העולם. אלחוטי: לפטופ וטלפונים מזהים את הרשת אבל לא מצליחים להתחבר אליה חוטי: אין אינטרנט ואין תשובה מהכתובת של המודם (http://10.0.0.138) הדרך היחידה לפתור את הבעיה היא לנתק ולחבר את המודם מהחשמל .. ממש מציק.. בעיה מוכרת? להחליף ראוטר? להעביר למצב מודם ולהשתמש בראוטר משלי? משהו אחר?
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום :)) נכנסתי לבית חדש מקבלן בקשתי בכל חדר יציאה לאינטרנט עכשיו אני רואה אין כניסה לכבל רשת יש כניסה של כבל טלפון רגיל מחוברים אליו 2 גידים ולידו לא מחוברים עוד 2 גידים אמרו לי שצריך לקנות מתאם כזה שמחליפים ומוסיפים את 2 הגידים הנוספים זה נכון מישהו התעסק עם זה ?? אם זה נכון איך קוראים לזה איפה קונים?
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה יש לי בעיות אינטרנט קשות ובאחת השיחות עם התמיכה טכנית נדהמתי לגלות כי לבזק יש את האפשרות להכנס לראוטר מתי שרק בא להם... קראו לי פרנואיד אבך אני לא אוהב את העובדה שהם יכולים לראות את כל ההגדרות שאני משנה בראוטר. הדרך לחסום אותם היא שינוי הסיסמא של המשתמש SUPPORT אבל אני לא ממש מצליח נכנסתי לראוטר ב TELNET וניסיתי לראות את הסיסמא אבל היא מוצפנת הייתי רוצה לדעת איך אפשר לאפס אותה או אם בכלל אפשר למחוק את היוזר הפקודה שניסיתי היא: passwd support new_password תודה
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי בבית את הראוטר שבזק מחלקים ROTAL RTA 1025W שאליו מחוברים שני מחשבים בחיבור קווי ושני לפטופים באלחוטי. כולם גולשים איתו בכיף והכל עובד סבבה, רק בעיה אחת קטנה... אין לי מושג איך אני עושה SHARING לרשת ככה שיהיה אפשר להכנס ממחשב אחד לשני ולשלוח להדפסה ממחשב אחד לשני. אני עובד עם WIN 7, וכל שאר המחשבים עם XP SP3. הIP מוגדר סטטי 10.0.0.1 (על המחשב שלי וכל השאר בסדר עולה). תודה רבה רבה מראש וחג שמח !
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אם יש לי TPLINK גירסה 9.3 בדגם 841N. איזה גירסה אני צריך להוריד של OpenWRT? כי אין שם את 9.3 ספציפית.
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
טוב הסיפור הוא כזה . אני לפעמים משתמש ב NetMeeting ,אני יודע שתוכנה חרא אבל אני לא צריך יותר מזה . אז הבעיה היא כזאת : אחרי שאני כבר מחובר דרך PPP עם המודם אנשים לא מצליחים להיתחבר עלי כשאני ה Host בNetMeeting . אני רק יכל להיתחבר עליהם . כשהייתי דרך PPTP לא היתה אצלי כזאת בעיה יכלתי להיות הHost בלי בעיה ,עכשיו אני לא יכל להיות יותר . אז אני לא יודע עם מישהו ניתקל בבעיה כזאת או שיש לו איזה רעיון כיצד לפתור את זה ,אני מאוד ישמח לשמוע תגובות ורעיונות .
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-