רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
איך אני משנה את ה IP שלי? כי כל הזמן תוקפים אותי מהאינטרנט (KASPERSKY תופס)
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אוקיי יש לי ADSL רגיל, ואבא שלי קנה HUB שהוא גם ROUTER אלחוטי, כדי שיוכל לעבוד עם המחשב הנייד. התקנתי את העסק לבד, יש לנו שני מחשבים שולחניים ומחשב נישא. עכשיו כמו שאני מבין את זה, מעכשיו הHUB עצמו מבצע את האותנטיקציה והחיבור לאינטרנט, כי נכנסתי להגדרות שלו (דרך הכנסת הכתובת שלו בדפדפן) וקבעתי שם את צורת ההתחברות. ועכשיו לבעיה: המחשבים עובדים בסדר, יש רשת ויש אינטרנט, אבל אתרים מסויימים בחו"ל פשוט לא עובדים לי, למשל tripod.com אם אני מנסה להיכנס אליו, הוא לא מוצא אותו ומביא אותי לעמוד החיפוש של GOOGLE (משום שיש לי את הGOOGLE TOOLBAR) ושם הוא מראה שהאתר אכן קיים, אבל בלחיצה על הלינק האתר פשוט לא עובד. בנוסף, באתרים ישראלים כמו וואלה!, האתר עולה, אבל חלק מהתמונות באתר לא ע…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה 600E מחובר לראוטר WRT54GL , מחובר לשתי מחשבים , חוטי כמובן , מחשב אחד לידו האינטרנט עובד אחלה מחשב שני משום מה לפני איזה שבוע , המחשב שלי , התחיל לעשות בעיות עם האינטרנט , מתנתק מדיי פעם , כאילו אני מאבד תקשורת , לפעמים לא מצליח להיכנס לדף של הראוטר , לפעמים לא מקבל פינגים , לפעמים מצליח שתיהם ואינטרנט לא עובד , ובמחשב השני עובד סבבה עכשיו אני חושב אולי יש בעיה בכבל , או בכרטיס רשת , או בראוטר (ראוטר סבירות נמוכה) איך אני יכול לשלול תקילות כבל? איך לשלול תקילות כרטיס רשת? הכוונה לבדוק תקינות כרטיס רשת+כבל רשת יש עוד רעיונות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום, רצית לברר לגבי המודם/ראוטר DSL-N17U ראיתי שיש לו תמיכה ב-VDSL2 ו- Vectoring איך הוא מבחינת האמינות? והאם בכללי זה נתב ממולץ? עריכה: יש באפשרותי להזמין גם את הנתב: vmg1312-b10d אשמח לחוות דעת של המומחים. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי את המחבר שממיר מחיבור רשת בקיר לחיבור USB למחשב מכיוון שהלך לי כנראה החיבור רשת המובנה במחשב הנייד. הבעיה שתתואר באמת באמת סבוכה ולא הצליחו למצוא לה בעיה באוניברסיטה שאני לומד בה. אני אשמח אם מישהו יוכל להעיר עיניי כיצד לפתור הבעיה.. אז ככה... לקחתי את המחבר בפעם הראשונה אלי הביתה והתקנתי לו את הדרייבר שהגיע איתו וחיברתי אותו לראשונה דרך סוויץ (בלבד) לאינטרנט HOT ישירות למודם. המחבר עבד כמו קסם המנורה עליו הבהבה והחיבור היה מעולה ולא התנתק לרגע. לקחתי את המחשב הנייד (איתו עבדתי בבית דרך הסוויץ) ובדקתי אותו במעונות, אז אמנם הוא מזהה אותו במעונות מחובר ב-USB אבל החיבור רשת עם איקס אדום, כאילו ולא מקבל אינטרנט בכלל אבל יש אינטרנט כי לקחתי מחשב של חבר וחיברתי אותו לש…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר כבל רשת מהממ"ד לסלון דרך התעלות שעוברים בהם היום קוי הטלפון ו-YES. בין נקודות הקצה הכבל יעבור בארון התקשורת שבתוך הבית. (אורך כבל משוער 20 מטר) השאלה העיקרית נובעת מהרצון שלי לחסוך בקניית ציוד שצריך רק פעם אחת - לוחץ. בכוונתי לקנות כבל מוכן עם פלגים RJ45 בקצוות , לחתוך באמצע להשחיל לתעלות , להפגש באמצע - בארון התקשורת ושם לחבר ידנית כל אחד מ-8 הגידים למקביל שלו מהצד השני. האם חיבור ידני שכזה יפגע באיכות/מהירות הקו ? יש טיפים לביצוע העבודה ? עוד שאלות: האם אני צריך כבל cat5e/cat6 ? FTP/STP ? קראתי קצת ת'רדים בנושאים דומים בפורום, אבל אשמח לקבל הצעות וטיפים. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
יש משהו אחר מומלץ בטווח מחירים עד 400 ש"ח?
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
כרגע אצל סבתא שלי עדיין יש חיבור עם מודם רגיל, בושה וחרפה אני מנסה לראות מה האופציה הכי זולה כאשר הם עם טלפון קווי של בזק וחיבור טלוויזה בכבלים. אשמח לעזרה. כמו כן אני מחפש את מה שיהיה הכי פשוט שאפשר, ויחסית אמין. תודה מראש רום
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
במחשב שלי מותקן כרגע Winxp, ובמחשב השני בבית שלי (שאותו אני מעוניין לחבר למחשב שלי) יש Win98se (יש שמה כרטיס רשת מותקן כבר). השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר את 2 המחשבים ברשת, אם כן, כיצד?
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לחבר בין 2 ראוטרים. השתמשתי במדריך הבא בשביל לעשות זאת, אבל איפשהו אחרי ההגדרה השנייה אני מאבד את זה, ניסתי כמה פעמים http://www.netcheif.com/Articles/Router ... erAsAP.htm - האם יש מישהו שיכול לתת הכוונה מסודרת ? ? ? הראטור הקיים הוא RTA1025W הראוטר החדש הוא D-link DSL-6740U
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
שלום אני צריך מודם-ראוטר, שכולל את הדברים הבאים: - מודם ADSL - Wi-Fi שיהיה טוב ואמין ויעבוד בלי בעיה ולא יעשה בעיות ב-Wi-Fi או דברים כאלה.. אני מתלבט בין Linksys ו-TPLink. מי מבין שני הבאים מומלץ יותר? Linksys WAG120N with ADSL Modem TP-Link TD-W8960 with ADSL Modem תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי רשת בבית ואני הצלחתי לאתר לעצמי את ה WEP KEY עכשיו לא ברור לי מה פיסת האינפורמציה הזאת נותנת לי האם אני יכול להתחבר מהנייד שלי לרשת שלי שמצאתי את ה WEP KEY הכל בתור נסיון למידה והבנה הרי מה עוזר לי רצף המספרים האלו שאני בכלל זקוק לססמא שלי בעת התחברות ולא למפתח הנל
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה בכותרת, מקווה לשמוע ייתרונות וחסרונות של כרטיס PCI אלחוטי או להתקן USB נייד מה עדיף מבחינת ביצועים, תודה :-)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי נתב אלחוטי מדגם siemens SL2-141 עכשיו כשהאינטרנט האלחוטי פועל, מהלפטופ שלי למשל אני מצליח להכנס בלי בעיה אבל כשניסיתי להכנס מלפטופ עם ווינדוז אקס פי ולא שבע הוא לא מצא את הרשת וגם בסמארטפון, אני מוצא את הרשת אבל אומר שיש שגיאה והרשת בעצם לא קיימת או משהו כזה.. למישהו יש מושג אילו הגדרות אני צריך לשנות? ראוי לציין שבטלפון שלי בכל הרשתות האלחוטיות האחרות בעבודה לימודים וכו אין בעיה להתחבר, כמוכן דרך רשת של מישהו אחר מהבניין.. תודה מראש, אור.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי הביתה ואני שוקל לקנות את 3COM 3CRWER20075 קישור לאתר הבית שלו: http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&sku=3CRWER200-75&pathtype=purchase רציתי לדעת האם למישהו יש את הדגם הזה ספציפי ויכול להגיד לי איך הוא. אני מעוניין לדעת כמה הממשק שלו נוח, להגדיר פורטים (האם יש הגבלה על כמות הפורטים) ודברים אחרים... תודה
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, מחפש פתרון לקליטה גבוהה של הרשת האלחוטית. מרוחק כ-30-40 מטר מהראוטר ואות הקליטה נמוך מאוד, מה האופציות לשיפור הקליטה? ראוטר אחר או מגביר אות כלשהו? תודה.
-
- 11 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי מודם B-FOCuS 270 שעושה לי בעיות. לאחר שיחה עם התמיכה הטכנית של בזק הם לא הצליחו לפתור לי הבעיות והוחלט להחליפו. אני מחליף למודם רשת כמו הנוכחי ולא למודם USB . האם זה משנה איזה מודם אבקש (אלקטל, ECI , וכד'...) או שמה זה לא כל כך משנה - אם בכלל? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
בלוטות' יכול לשמש גם לגלישה באינטרנט אלחוטי למחשבי pc או רק לפלאפונים אוזניות ושאר הגאג'טים? wi-fi עובד רק בתקן של 802.11 או ש wi-fi זה כל סוג של אינטרנט אלחוטי? אם בלוטות' משמש גם לגלישה באינטרנט אז מה ההבדל בינו לבין wi-fi ?
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
טוב, אני לא הכי מבין בכל העניין הזה, אז יש לי כמה שאלות נאביות: 1. מה זה כתובת IP? 2. מה זה שרת פרוקסי? 3. אם יש לי בבית רשת ביתית והמחשב שלי מחובר למודם שבמחשב של אחי(זה כבלים)- אז המהירות מתחלקת בין שני המחשבים?? ואם כן אז זה רק כששנינו גולשים נכון?? והאם זה יכול להשפיע למשל על משחק שאני משחק ברשת- כלומר שהוא ייתקע לי כל כמה זמן, בגלל שאחי גולש/מוריד משהו במחשב השני?? 4. מה זה בדיוק פינגים? 5. מה בדיוק ההבדל בין כבלים לADSL ומה עדיף?? אז תענו לי בבקשה על כל השאלות, ותסבירו כמה שאפשר, חפירות יתקבלו בברכה תודה!
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים שמחוברים לאינטרנט דרך רשת אלחוטית. הראוטר\מודם מחובר למחשב שלי ככה שאם אני מכבה אותו גם למחשב השני אין אינטרנט. השאלה שלי היא איך אני יכול למנוע מהמחשב השני גישה לאינטרנט (ולעשות את זה דרך המחשב שלי) מבלי שהגישה שלי לאינטרנט תיפגע?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הבעייה נפתרת רק כאשר אני נותן כתובת IP בהגדרות Tcp/Ip של ב- Local Area Connection. האם המודם מקולקל? האם כדאי להחליפו? מה המשמעות של מתן כתובת Ip באופן יזום ולא לקבל באופן אוטומטי?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעייה שמשגעת אותי כבר חודש...האינטרנט במחשב הנייח שמתחבר אלחוטיל איטי בצורה מזעזעת. כמה נתונים ודברים שניסיתי/בדקתי: *לפטופ אחר והטאבלט עובדים בסדר על אותה רשת אלחוטית באותו חדר *ב-safe mode with networking האינטרנט עובד בסדר *כרטיס הרשת האלחוטי הוא Realtek 8191se *הראוטר הוא D-Link DIR300, שסיסמת ברירת המחדל לא עובדת וכפתור הריסט לא נראה שמשפיע עליו... *ניסיתי לכבות פיירוול של ווינדוס וה-mse - לא עזר.... יש למישהו רעיון? מישהו נתקל בזה? ניסיתי לחפש בפורום פתרון ולא מצאתי....
-
- 32 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
במקום "העבודה" שלי מותקנת תוכנת websense החוסמת כניסה לאתרים מסוימים... :'( לאו דווקא לפורנו! דבר שמגביל אותי מאד ופוגע קשות באיכות עבודתי... האם יש פתרון למשהו ? חיפוש בגוגל לא העלה כלום.
-
- 5 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
חברה אני בטוח שאני לא הראשון שבא לכם עם בעיות בקשר לאינטרנט זהב אבל האם מישהו שם לב(לקוחות אינטרנט זהב) שההתחברות לכל שרת FTP איטית מאוד ואפילו ההורדה עוד יותר איטית (3KB!!) מה עושים??? אגב בדקתי עם עוד שלושה חברים שלי שהם לקוחות אינטרנט זהב ואצל כולם זה אותו הדבר..
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכם .. היום התקשרה אליי אשת מכירות מאוד נחמדה של נטוויז'ן והציעה לי לעבור אליהם במחיר מאוד אטרקטיבי .. שאלתי אותה אם זה בלי חייגן והיא אמרה שזה בלי .. סבבה אמרתי לה שהיא יכולה לנתק אותי מ012 ונרשמתי לנטוויז'ן .. אחרי יום שלם שאני מחכה ואין שום דבר חדש .. מהירות רגילה דרך IP של 012 .. דיברתי עם נציג טכני של נטוויז'ן והוא אמר לי שאצלהם החיבור לאינטרנט זה רק דרך חייגן .. עכשיו .. אני לא רוצה חייגן .. אני שונא חייגנים .. לפי ניסיון ומה שאני יודע .. חייגן פירושו חיבור יותר איטי ... ויותר ניתוקים ובעיות עם האינטרנט .. זה נכון ? בכל מקרה .. לנטוויז'ן באמת יש חיבור אינטרנט רק עם חייגן ? מה הבעיה לעשות חיבור ללא חייגן ? אם אין להם ללא חייגן אני אבטל את הניתוק מ012 ואחזור אליה…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-