עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אהלן! יש אתר סדרות הודיות https://www.zee5.com/global/tv-shows/details/zee-rishtey-awards-2021/0-6-4z568134/latest שלא נותן לנגן את הסדרה כל עוד אני מחובר לרשת של סלקום (בסיבים). הסדרות כן מתנגנות בספקים אחרים (כולל סלקום שזה לא סיב) וגם אם אני גולש בנקודת גישה בסלולר. וידאתי שגם חבר נוסף בסלקום סיבים לא מסוגל לצפות. ניסיתי להחליף שרתי DNS, לא עובד. ניסיתי את אותו ראוטר עם ספק אחר, עובד. בשיחה עם סלקום, הם טוענים שאין שום חסימה מהצד שלהם. הם טוענים שכנראה האתר חוסם את סלקום. יכול להיות? יש מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  2. Started by ZiRo,

הי, הראוטר הנוכחי (VR900) לא עומד בעומס של הרשת הביתית ואני מחפש תחליף ראוי. נראה לי שאלך על RT-AX82U או RT-AX-58U ורציתי לדעת באופן כללי האם יש איתם בעיה מיוחדת. אני זוכר שבעבר היה לדגם מסוים שלהם בעיות חמורות של ניתוקים מרשת 2.4 ורציתי לדעת האם הם נפתרו בדגמים האלו. כל המלצה על ראוטר אחר שיכול לתמוך ב כ 40 התקנים מחוברים (רובם בית חכם עם מינימום צריכת נתונים ומחוברים לרשת 2.4), עם רשימה של ניתוב סטטי תתקבל בברכה. כיום אני בבזק VDSL ואולי בעתיד אשדרג לסיב. תודה מראש, זיו

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  3. שבת שלום, התחברתי לסיב אופטי וקניתי נתב חדש Tp Link AX3000 בנוסף לרשת קיימת של שלושה Deco M5. חיברתי את הנתב החדש כנתב ראשי במקום הדקו (שבינתיים ניתקתי מהחשמל) חיבור קווי ישיר של מחשב לנתב החדש AX3000 שהיה מחובר ישירות למודם (מתאם סיב) - היה תקין עם מהירות של 1GB חיבור אלחוטי של אייפון 11 גם היה תקין. חיבור קוי של הנתב AX3000 לסוויצר - מכשירים שהיו מחוברים קווית בהצלחה עם הדקו לא מתחברים לאינטרנט, וגם אייפד ישן ואייפון 7 לא מצליחים להתחבר אלחוטית לרשת האלחוטית החדשה. מחשב נייח שהיה מחובר קווית - ניסיתי לבצע ipconfig release, renew וכו ועדיין לא מתחבר לאינטרנט. שמתי לב שכתובת שלו היתה 168.68.68. שזה היה הטווח שהקצה הדקו ו…

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  4. Started by עדי עדי עדי,

שלום אשמח לעזרה אני קניתי ראוטר של אדימקס שאני הגדרתי אותו והוא עבד מעולה במשך כמה חודשים עד שהוא פתאום הפסיק לעבוד ולא ניתן להתחבר לאינטרנט אני איפסתי והתקנתי אותו מחדש וניסתי כל דבר אפשרי אך עדיין הוא מצליח להתחבר אך ללא אינטרנט אשמח לתשובות אם מישהו יודע

5. סוגיה פשוטה אך תמוהה. אני משתף כוננים ממחשבים שונים ברשת הביתית כדי לתת גישה מלאה. משום מה מחשב אחד קיבל גישה רק לכונן אחד וזורק שגיאה על האחרים - שאין permissions לגשת לכונן. מיותר לציין שבהגדרות השיתוף נתתי הרשאות מלאות לכתיבה, קריאה וכו'. כשאני מנסה לשתף את המחשב השני לאותו מחשב לא הצלחתי לחבר שום כונן. רעיונות? אם זה משנה משהו, מחשב אחד עם ווינדוז 10 והשני עם 11.

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  6. Started by פינגרס,

איזה ספר טוב יש לרשתות , הספר של סיסקו של וונדל אדום גרוע , ולא מובן איזה עוד ספרים מומלצים

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  7. שלום לכולם, אשמח להמלצה לראוטר בתקציב 200 שח +- שיחליף את הנוכחי DSL-G256DG. אני על תשתית בזק 40mb כרגע. אין דרישות מיוחדות, חשוב לי דיליי טוב בחיבור עם כבל. wifi פחות משמעותי. תודה!

8. Started by iveco,

הולה משתף את האינטרנט שלי שאני מבצע חיבור אליהם ומקבל מהם איי פי או שברגע שאני מתקין את התוכנה שלהם בלי להתחבר אפילו האינטרנט שלי משותף ? מישהו יודע ?

9. שלום, קניתי ראוטר HUAWEI Wi-Fi ax3 כשיש לנו אינטרנט רגיל של בזק, אבל מסיבה שלא ברור הוא לא מצליח לשדר ומראה כאילו אין רשת למרות שאני רואה את הנקודת גישה ברשת ויפי. מישהו יודע להגיד מדוע?

• 0 תגובות
    • 385 צפיות
  10. Started by pssheba,

שלום, נתקלתי פעמים רבות ב stories ב facebok בצורת וידאו. ניסיתי להעלות קובץ mp4 ל story שלי אך ניתנו לי 2 אפשרויות בלבד: העלאת טקסט העלאת תמונה כיצד אחרים מעלים וידאו? תודה

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  11. אהלן יש לי מצלמת ezviz c8pf וברצוני לחבר אותה למחשב והשתמש בתוכנת מצלמות פרטית ולא בשל החברה יש דרך לעשות זאת ? אשמח לקבל עזרה תודה

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  12. Started by davidmath,

למה צריך את תוכנת BIND לגרסאותיה השונות בשימוש בשרתי DNS? הרי מדובר בפעולה פשוטה ולא מסובכת של המרת שם דומיין וכתובת אינטרנט ל-IP. מה יש בתוכנה זו והסיבה לגרסאות השונות שלה?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  13. Started by kalda01,

איזה נתב מומלץ שתומך במהירות של סיב 1000/100 ? לא חייב כניסת סיב כי יש לי כבר מתאם מסיב ל RJ45. גם WIFI לא חשוב לי....חשוב שיהיה ממשק נוח להגדרות של ניתוב פורטים.

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  14. הי ,לאחר בדיקה וחקירה של חודש שלם אפשר להגיע למסקנה אחת. סוני מגבילה את מהירות העלאה(שזה מאוד חשוב למשחקים ולסטרימינג) . מי שמחובר נחושת עם חבילות 500/12. 100/10 יקבל בין 3 מגה ל 7 מגה העלאה כאשר בסיבים יקבל בין 4 מגה ל 10 מגה העלאה. זה נתון חשוב למשחקים.. הדבר הזה נבדק עם קבוצת חברים בווצאפ. כולנו עשינו בדיקות מהירות החודש ולכולנו בין 3 ל 10 העלאה חלקנו עם סיבים. בדיקות וויפי במחשב ובסמארטפונים נותנת 100 העלאה בסיבים ו 10 העלאה בנחושת.בכבל ישיר ובוויפי. אין בעיה בתשתיות או בספק. נעשו אגב עשרות בדיקות. קבוצה של 50 איש מכל רחבי הארץ. רק בקונסולות של פלייסטיישן הבדיקות מראות חוסר יציבות וקצב העלאה נמוך מאוד...גם בוויפי וגם בחיבור כבל רשת ישיר. המשחקי…

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  15. הסבר מורחב לכותרת: ברשותי אינטרנט מהיר שבאופן טבעי יש מידי פעם תקלות ונפילות וכשזה קורה אני מיד משתף אינטרנט מהפלאפון והמחשב ממשיך להיות מחובר לאינטרנט. הבעיה היא זה דורש התעסקות של ניתוק וחיבור למקור השני וחוזר חלילה. איך אני יכול להגדיר 2 מקורות כאשר הראשי מתנתק אז שיתחבר לנקודה החמה שבפלאפון? ומתי שהאינטרנט הראשי חוזר לפעילות שיתחבר אליו. אני יודע שיש דבר כזה כאשר רוכשים מודם כמו זה: https://he.aliexpress.com/item/1005003456334398.html למכר שלי יש אותו והמכשיר פשוט מתחבר כאשר האינטרנט הראשי לא זמין וכאשר זמין אז האינטרנט מהמכשיר מתנתק. אך אם יש לי פלאפון נייד עדיף לי כבר להשתמש בו כמקור נוסף לאינטרנט…

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  16. שלום, רציתי לבחון מה אפשרות הטובה ביותר לפרוס חיבור אינטרנט בדירה חדשה (תשתית של כבלים): בסלון ובחדר עבודה שבו נדרשים האינטרנט - ישנם תעלות של הטלפון: תעלה אחת בסלון, היכן שהטלויזיה (עם נקודת תקשורת ראשית כולל טלפון). ותעלה שניה בחדר עבודה, במיקום של המחשב. שתי התעלות מגיעות לקופסא תקשורת ראשית בסמוך ללוח חשמל. למיטב הבנתי יש את האפשרויות הבאות: 1. לשים את הנתב היכן שהטלויזיה - ומשם להעביר כבל רשת לקופסא הראשית, בקופסה הראשית לשים SWITCH , לאותו SWITCH נחבר לכבל רשת שיעבור דרך התעלה של חדר העבודה למחשב. 2. לשים את הנתב בקופסת תקשורת ראשית ומשם כל כבל יגיע לחלל של הסלון ולחדר עבודה (לא בטוח שיש נקודת חשמל בקופסת תקשורת לכן אני לא ב…

17. שלום לכולם, התחברתי לאינטרנט הסיבים האופטים, כרגע אני עוד עם ראוטר שלהם. אני יודע שיש אפשרות לרכוש ממיר אופטי ומתאם SFP ולהשתמש בראוטר פרטי שאין בו חיבור סיב אופטי. העניין הוא שיש לי איזו שריטה, שאני רוצה להתחבר בציוד פרטי אבל ישירות (בלי הממיר והמתאם SFP). למיטב ידיעתי אין לקנות בארץ באופן פרטי ראוטרים כאלו, תקנו אותי אם אני טועה. השאלה אם כך, אם יש המלצה לראוטר עם חיבור סיב אופטי, שאוכל להזמין מחו"ל ולהשתמש עם החיבור לבזק ואולי בהמשך לפרטנר. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Idan Korngut,

שלום, יש לי תשתית של הוט והוטבוקס4 וקיבלתי מהעבודה ראוטר של LINKSYS. אני רוצה לחבר את הראוטר אלחוטית כדי שישמש שמגביר/מגדיל טווח ולא הצלחתי למצוא איך עושים את זה. תודה!

19. Started by Cynicoren,

שלום, לאחרונה עברתי מבזק ADSL לפרטנר פייבר, והחלו בעיות שונות ומוזרות: 1. ישנם אתרים שאני לא מצליח להכנס אליהם משום מחשב בבית כמו למשל האתר של איזיג'ט, שמראה לי רק חלקים מהאתר. 2. יש לי מחשב בסלון (WIFI) , שעד למעבר עבד כרגיל. עתה הוא מתנתק מהרשת לעיתים קרובות, כשהאינדיקציה של הרשת מראה שאני עדיין מחובר. כדי להמשיך לגלוש עלי להנתק ולהתחבר מחדש. חשבתי שהבעיה היא בדפדפנים (ניסיתי את שלושתם - כרום, פיירפוקס ואדג'), אך הניתוקים מתרחשים גם בגלישה בדפדפנים וגם במשחקי רשת. במחשב אחיר שמחובר ב WIFI אין את בעית הניתוקים. החלפתי נתבים אך זה לא עזר. האם יש בדיקה רציפה של החיבור? מה כלי לעשות כדי לתקן? פרטנר אמרו לי שזה לא קשור אליהם. …

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  20. Started by StrikeEagle,

שלום לכולם, אני לקוח של הוט (ספק + תשתית) במסלול של 200 מגה. הנתב שברשותי הוא HOT Box 2 הבעיה היא שהרשת מפסיקה לעבוד מידי פעם - המחשב מחובר אבל בפועל אין אינטרנט. תופעה זה קורה רק ברשת האלחוטית (חיבור קווי עובד טוב). מה שגורם לי לחשוב שמדובר בבעיה בשידור של המכשיר. דיברתי עם התמיכה של הוט מס' פעמים ללא הועיל. בנוסף יש בעיות קליטה גם בטווח של 5 מטרים מהמכשיר (ללא קירות). האם אפשרי לקנות ראוטר פרטי מאמאזון לדוג' ולהחליף את ההוט בוקס? במידה וכן כמה התהליך הזה מורכב? תודה לעוזרים

21. Started by Leo101,

אהלן חברים, אני זקוק לנתב חדש ואשמח לעזרתכם לבחור בין מספר דגמים שהתכנסתי אליהם. דרישות: * יציבות, יציבות, יציבות - חשוב לי מאוד שלא יהיו ניתוקים והביצועים יהיו טובים * אין צורך ב-MESH * שימוש: יחובר קווית למחשב נייח ואלחוטית לשתי טלוויזות (+שני ניידים). גיימינג מזדמן, אינטרנט והרבה צפייה בוידאו (יוטוב/נטפליקס ב-4K) הנתב יחובר לנתב BE של בזק שמשמש כנתב ראשי. אני אגדיר אותו באחד משני מודים (עוד לא סגור עד שלא אנסה): 1. ACCESS POINT - אכבה את ה-DHCP ואתן ל-BE לנהל הכל (קונפיגורציה פשוטה יותר) 2. Router - אגדיר את אחת הרגלים של הנתב מול BE עם כתובת IP שה-BE מחלק. והצד השני ינוהל ע"י הנתב מול הציודים בבית שלי עם טווח כתוב…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by KF,

שלום לכולם. נקרע לי הכבל סיב אופטי של האינטרנט (בזק) וכרגע אני מושבת. מהיכן ניתן לקנות כבל כזה? (צירפתי תמונה) האם רק דרך טכנאי של בזק?

23. כאשר המחשב מחובר לכבל רשת אני מקבל סביב ה 900 מגה. ב WIFI עם כל מכשיר אחר אני מקבל 100-130 מגה גם כאשר אני מטר מהראוטר. מה אתם ממליצים לעשות? אני מצרף תמונה של הגדרות ה WIFI בראוטר. אשמח אם תוכלי לייעץ לי עבור שינויים אפשריים.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  24. Started by kalda01,

אני מחובר 5 חודשים לתשתית סיבים של בזק עם הספק שלהם. הנתב שלי דגם AX10 מחובר למתאם מדייה שרכשתי בחנות בזק. עד לפני שבועיים לא היו ניתוקים בכלל. בשבועיים האחרונים, יש נתק כמעט כל יום למספר דקות. מסתדר מעצמו תמיד. ניסיתי להחליף נתב והבעייה לא נפתרה. כלומר הבעייה כנראה אצל בזק או ברמת התשתית או ברמת הספק. האם טכנאי יוכל לאבחן את מקור הבעייה גם אם לא יהיו ניתוקים בזמן שיבקר אצלי ? מישהו נתקל בתופעה כזאת לאחרונה?

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  25. שלום לכולם יש לי נתב סלולרי עם טכנולוגיה של דור ארבע, אם אני משדרג את חבילת התקשורת של הסים לדור חמש אני אראה ביצועים יותר מהירים?

• 0 תגובות
    • 471 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.