עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי רשת בכבל של XP ובנייד ווינדוס 7 כיצד מגדירים את קבוצת העבודה ואת הרשת בצורה שווה כדי שהמחשבים יהיו מחוברים, הנייחים בכבל והנייד באלחוטי? - - - נערך: - - - ש לי רשת בין שני מחשבים נייחים שמחוברת על ידי כבל במחשבים אלו מותקנת מערכת הפעלה של XP ובנייד שלי מותקנת מערכת ווינדוס 7 כיצד מגדירים את קבוצת העבודה ואת הרשת בצורה שווה כדי שהמחשבים יהיו מחוברים, הנייחים על ידי הכבל והנייד באלחוטי? - - - נערך: - - - יש לי רשת [בראוטר של בזק] בין שני מחשבים נייחים שמחוברת על ידי כבל במחשבים אלו מותקנת מערכת הפעלה של XP ובנייד שלי מותקנת מערכת ווינדוס 7 כיצד מגדירים את קבוצת העבודה ואת הרשת בצורה שווה כדי שהמחשבים יהיו מחוברים, הנייחים על ידי הכבל והנייד באלחוטי?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  2. Started by mechubar,

שלום. יש לי מחשב נייח עם ויסטה שמחובר למודם רשת נתב SIEMENES SL2-141 ומתחבר לאינטרנט בחיוג, אל הנתב הזה מחובר בכבל רשת ישיר מחשב נייח נוסף שבו WINDOWS XP אני רוצה לשתף את חיבור האינטרנט כדי שאוכל לגלוש בשניהם. השאלה: איך אני מגדיר במחשב הנייח שמחובר לנתב בכבל רשת, את הגדרות ההתקשרות לאינטרנט שיהיו אוטומטיות דרך הנתב? זה כרגע תקוע לי על חיוג ומאחר ובוצעה כבר התחברות בחיוג דרך המחשב הראשי שמחובר לנתב, זה לא מאפשר חיבור לאינטרנט. (נ.ב. במחשב עם WINDOWS XP מוגדרים כמה חשבונות משתמשים ואני רוצה שבכולם ההגדרה תהיה זהה לחיבור האינטרנט) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  3. Started by MMi,

קראתי את הת'רדים השונים על הראוטרים הקוויים ויצאתי ממש מבולבל.. אני מחובר לADSL עם מודם Aztech DSL-600E ורוצה לעשות רשת בין 2 מחשבים. איזה ראוטר קווי אתם ממליצים ? D-Link DI-604 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_814&products_id=3946 Edimax BR-6104K http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_739&products_id=7674 Level-One FBR-1418 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_2315&products_id=15502 Netgear RP-614 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_1704&products_id=10527 תודה מראש על העזרה !

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  4. יש לי ADSL 750K עם מודם ECI חיצוני שמתחבר לכרטיס רשת שבזק נתנה לי יש לי גם רשת ביתית, ואני משתף אינטרנט עם המחשב של אחותי. עד כאן הכל טוב ויפה (אולי חוץ מהעובדה שאחותי מורידה כל הזמן דברים מה-KAZAA אבל זה משהו אחר...) עכשיו מתחילה הבעיה: רציתי לשתף את המחשב הנייד שלי באינטרנט של המחשב שמתי לב שיש לו אינפרא אדום וגם לי יש ואפילו הצלחתי לחבר בין 2 המחשבים (בערך) אבל אני לא יודע איך לעשות שהאינטרנט ישותף גם לרשת ה IR בו זמנית עם הרשת הביתית למישהו יש רעיון ? זה אפשרי בכלל ?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  5. יש לי שתי מחשבים והייתי רוצה לשתף אותם ברשת ולחבר את המחשב השני ,לגלישה באינטרנט יש לי במחשב הראשון מודם ECI B-FOCUS ROUTER 270PR במחשב הראשון יש כבר כ.רשת נוסף - אז השאלה שלי היא :איך אני מחבר אותם לרשת ביתית ומשתף אותם? (לשני המחשבים מותקנת מערכת הפעלה WIN XP PRO- ובמחשב השני יש גם כמובן כ.רשת) תודה

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  6. ??? ראוטרspeedstream(לכבלים-אינטרנט זהב)מי יודע חברים יקרים ומומחים אנחנו מחוברים בבית דרך הכבלים לאינטרנט זהב,עד לפני כחודש היינו יכולים שני ילדים להתחבר דרך HUB היה אפשר לחייג פעמיים את הסיסמא, אבל הם שינו כנראה הכל ולכן קנינו ראוטר(נתב) מדגם SPEEDSTREAM אבל אנחנו לא יודעים ולא מצלחים איך לקנפג או איך לגרום לו לתת לנו לעבוד מול האינרנט זהב בכדי שנוכל עד 4 משתמשי הבית להיות מחוברים בו זמנית, האם מישהו מכן יכול לתת עצה \ או הדרכה כל שהיא הרבה תודה לכל מי שיתמוך בשאלתנו בתודה דודי twin464@walla.co.il אפשר להשאיר לנו הודעות כאן בפורום או לכתוב לנו למייל ושוב תודה לכולכם

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  7. Started by As-21,

בנינו בית חדש עכשיו אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי + חוטי טוב מאוד שלא יעלה על 1800 שקלים לשניהם. שיוכל להתמודד עם מודם כבלים. ואני צריך המלצה ל HUB שאחבר לראוטר עם לפחות 30 יציאות. התוכנית היא ככה: לכל חדר יש שקע עם חוט של RJ45 וכל החוטים מתרכזים בנקודה אחת שבא אני עושה ארון תקשורת. יש לי שם שקע טלפון למקרה שאני אעבור ל ADSL ושקע של כבלים. עכשיו אני רוצה להקים רשת בייתית אלחוטית וחוטית כאחד. יש לי מודם של כבלים TERAYON TJ 715X. הבית הוא שניי קומות ארון התקשורת יהיה בקומה התחתונה ככה שלגבי האינטרנט האלחוטי אני אצטרך משהו שיכול להתמודד ולשדר לקומה העליונה. אם יש דבר כזה בכלל אם לא אז רק לקומה של ארון התקשורת. אני אצטרך לפחות 30 נקודות חוטיות שעובדות תמיד. מחכה להמלצות שלכם …

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  8. יש לי מחשב שאליו מחובר מודם ADSL לכרטיס רשת אחד, וסוויץ' לכרטיס רשת אחר. שאר המחשבים מחוברים לסוויץ'. שיתפתי את חיבור האינטרנט. אבל מה שקורה שאני יכול לחייג לחיבור ולהתחבר רק ממחשב אחד כל פעם. למשל אם חייגתי מהמחשב שהמודם מחובר אליו ישירות אז רק לו יש אינטרנט (אם ממחשב שמחובר דרך הסוויץ' אז רק לו יש אנטרנט). בבקשה עזרה! נפתר - תודה

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  9. בעזרת ראוטר? שני המחשבים מקושרים לאותו ראוטר וזה מתיש לצרוב כל פעם שרוצים להעביר קבצים ממחשב למחשב.. יש דרך אחרת? יש לי עוד שאלה.. אני רוצה לקנות למחשב כ.רשת אלחוטי.. איך אני יודע איזה לקנות? הראוטר הוא של DLINK דגם DI614+

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  10. האם אפשר לתת רק לאותה קבוצה לראות את אותם מיקומים? או רק למחשב מסוים

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי נתב של לינקסיס מדגם WRT54GL. אני גר בבית פרטי בן 3 קומות וצריך אינטרנט לנייד בכל הבית (אלחוטי), למחשב נייח בקומה מעליי (גם אלחוטי) ולמחשב נייח בתוך מקלט (40 ס"מ בטון מזויין באותו המבנה) ורצוי שיהיה גם אלחוטי. עכשיו הלינקסיס הנוכחי דווקא מצויין וקולט בכל הקומות חוץ מהמקלט. בכל הקומות האות הוא חלש חוץ מהקומה בה הוא נמצא. אני רוצה להחליף אותו ורצוי שהכל יתחבר אלחוטית כי נמאס לי מהחוטים שהיו כאן מחוברים דרך הקומות למחשבים הנייחים. הבנתי שיש ללינקסיס דגם שנקרא WRT350N והוא בתדר N וטווח מוגדל. האם הוא מסוגל לבצע את כל מה שאני מבקש ? האם תדר N ייתן לי את הצרכים שלי מבחינת מהירות ? אני מוריד סרטי היי דפינישן וצריך קצב מהירות גדול. אשמח לטיפים ועזרה בנושא ואם יש…

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  12. אז ככה. רוכש מחשב חדש לעבודה. מעוניין שיהיה לו אינטרנט. כרגע יש לי מודם רגיל במחשב המשפחתי שלי. אני מעוניין שגם במחשב החדש יהיה אינטרנט. עכשיו ככה. שמעתי שאפשר לעשות רשת חוטית ואלחוטית. מכיוון והמחשבים לא באותו חדר. אני כנראה אעשה את זה אלחוטי. אין לי כח לקידוחים בקירות... בכל אופן, באתר של בזק כתוב שזה עולה 12 שקל לחודש למשך 12 חודשים, שזה נחמד. אבל ההתקנה עולה 200 שקל. אתם כבר יכולים להבין לבד מה אני חושב על זה חחח בכל אופן השאלה שלי היא אם אני בתור משתמש שמבין פה ושם דברים, אוכל להתקין לבד ראוטר, או שצריך מקצוענות בשביל זה? אשמח גם להמלצות בנושא, נתבים וכל מה שמסביב. תודה מראש =]

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  13. Started by pak82,

יש לי אינטרנט בכבלים 5MB וקניתי נתב של DLINK דגם DIR300 איך אני מגדיר את הנתב כדי שאני יוכל לגלוש בכלל? וכדי שאני יוכל לנצל את מקסימום המהירות? ואם יש פיירוול בנתב איך אני פותח את הפורטים?

14. שלום יש לי שני מחשבים מחוברים בבית ושניהם באותו ה-workgroup אני רוצה להתחבר למחשב שנקרא kids והוא כל פעם מקפיץ לי את החלון ( מצורף קובץ ) עם שם משתמש Guest של המחשבי אליו אני רוצה להתחבר! ואיך אני מנחש מה היא הסיסמא של ה-אורח? איך אני משנה את השם משתמש? ההתחברות אפילו לא נותנת לי אפשרות להיכנס עם שם משתמש אחר כמו אדמין [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  15. שלום יש לי נתב של 3com ופיירואל פנימי של nvidia אינני מצליח להיכנס לתפריט ההגדרות של הנתב בכתובת http://192.168.1.1 רק כאשר אני מבטל את הפיירוול אז רק אז אפשר להיכנס ולשנות הגדרות. מה צריך לשנות בפירואל בכדי שאוכל להיכנס לתפריט הנתב בלי לבטל את הפיירואל. לאחר ששיניתי את ההגדרות בנתב בשיטת חיבור )L2PT הצלחתי לגלוש אך לא לכל האתרים רק לחלק מהם כמו למשל אתר זה!! לא הצלחתי להיכנס, וכאשר אני מבטל את הפיירואל אז אפשר להיכנס לכל האתרים. האם הבעיה בנתב או בפיירואל ? ומה אני צריך להגדיר כדי לתקן את זה? בתודה מראש שי ???

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  16. Started by finish,

אני רוצה לעשות תיקיה כזאת שנגיד אני מכניס משהו לשם ואחותי דרך המחשה שלה יכולה לקחת את זה משם אךי עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  17. Started by Bose,

ראיתי שבאתר הרבה הצביעו לFIREFOX כהדפדפן האהוב עליהם, אז החלטתי שגם אני רוצה לנסות אותו. נכנסתי לאתר והוא ממש מסובך אין בדף הראשון לינק להורדה ואני לא יודע איפה למצוא אותו. אז למי שזה לא טרחה בשבילו אני מבקש שיביא לי לינק ישיר. תודה

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  18. NOTE: כמובן שמדובר ברשת פתוחה ( בלי הצפנות , סיסמאות וכדו' ) . הסקר נפתח בעקבות הדיון (הנעול) הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=215627.0 תודה .

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  19. Started by Shadowman,

שלום. כל פעם שאני מנסה לבדוק דואר אני מקבל רפשרשים אין סופיים, ובלתי אפשרי להיכנס לאתר!!!??? מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  20. מה הביעה איך אני מונע דברים כאלה ומוודא שגם המידע שלי מאובטח?

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  21. אני מחפש ספר שיכול ללמד על מבנה רשתות והתיפעול שלהן באופן בסיסי ז"א כדי להיכנס לעולם הזה (לאדם שאין לו ידע בנושא). אני חושב שיותר בכיוון של רשתות windows ומה שקשור אליהן. תודה

22. יש מלא סרטונים באתר של גוגל ווידיאו ובYOU TUBE שלא עולים לי גם בנענע TV WTF ואתרים רבים בעיקר אם סיומת .COM שלא עולים לי לא יכול להיות שהאתר של אמריקס ארמי והאתר של C# במיקרוסופט וfilefront וניואוג ועוד כמה אתרים לא עולים לי מבחינת הורדה הכל עובד טוב האימיול מתחבר והביטורנט גם והורדתי אתמול בפיירפוקס קובץ ששקל 900 מגה בייט בלי עצירות על מהירות קבועה (הבעיה נמצאת גם בפייר פוקס) מה קורה פו זה התחיל לפני כמה ימיים תחילת הלחימה בצפון HELP HELP HELP

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  23. Started by incentive,

אהלן חבר'ה יש לי בעיה יש לי סבבה די סי (בעברית) והיום פתאום גיליתי שחלון ה"הורדות" שלי ריק והוא לא מציג את התיקיה בכלל - מסך ריק לא יודע מה יכל לגרום לזה או מה השתנה..בדקתי שלא השתנו הגדרות תיקיה בתוכנה עצמה והתקנתי שוב את התוכנה עליה וזה לא עזר. מה שכן, כשאני מתחיל להוריד משהו חדש זה כן מופיע בחלון ההורדות והתיקיה כן מופיעה אבל רק עם ההורדה החדשה... מה קרה מישהו יכול להגיד לי? עוד משהו: יש מהירות הורדה..לא ברור לי מה נסגר עם זה..איך אני מחזיר את זה? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  24. יש לי רשת בייתית אלחוטית , בעבר היה לי בנוסף לסמל של הרשת סמל של האינטרנט שהייתי יכול להתנתק ממנו בלבד , אפילו ממחשבים אחרים . התקנתי רשת חדשה והפונקציה הזאת כבר לא זמינה . למישהו יש מושג איך ניתן לעשות זאת (כן המטרה היא לשנות IP , הוא לא מוגדר אצלי כקבוע ) . אני לא רוצה לחבר ולנתק מהחשמל כל הזמן , אני חושש שהמערכת תתקלל . תודה מראש , חופש נעים . דוד .

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  25. כרגע יש לי בבית רשת חוטית של 3 מחשבים.... האם אני יכול לחבר מחשב מתוך השלושה למחשב אחר שלא קשור לרשת בצורת אד-הוק? אני רוצה ששני המחשבים יעבירו נתונים בין אחד לשני, אין צורך בחיבור לאינטרנט.... אם יש מדריך איך עושים את זה אני אשמח.... הבנתי שקוראים לזה AD-HOC, יש לכם המלצות לשני כרטיסי רשת אלחוטיים טובים? (שתומכים בזה) תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים