עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, עד עכשיו עבדתי עם מודם אלקטל כנתב של הרשת הביתית שלי, כאשר המודם נפרץ על ידי לנתב והוא מחייג לבד לרשת, הוא מחובר להאב של 8 יציאות בעזרת כבל רשת מוצלב אני חושב, ומשם יוצאים כבלים ארוכים לכל חלקי הבית כאשר הכבלים הארוכים הם ישרים (אם אני לא טועה). כעת, יש לי מחשב נוסף שאני רוצה שהוא יהיה הראוטר, ממספר סיבות: א. להגביל רוחב פס לחלק מהמחשבים בבית. (יש תוכנה לזה, לכן דרך המודם עצמו אי אפשר) ב. להשאיר עליו תוכנות הורדה כך שאוכל להשתמש במחשב שלי לדברים אחרים ולא להעמיס אותו יותר מדי עם כל התוכנות הורדה שתמיד רצות לי ברקע. לכן, אני הולך להמיר את המודם חזרה למודם פשוט, לחבר אותו למחשב (1. בעזרת איזה כבל אני מחבר אותו למחשב?) ומכרטיס רשת שני הוא יתחבר להאב (2. בעזרת איזה כבל …

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  2. יש לי כרגע אינטרנט במהירות 1.5 מגה ואני רוצה לשדרג ל3 מגה. לא מעניין אותי מהירות הUPLOAD. הספק שלי הוא ברק והתשתית היא הוט. עכשיו השאלה שלי היא אם אני אתקשר רק לברק ואשדרג ל3 מגה אז אני באמת יוריד במהירות של 3 מגה או שאני חייב לשדרג גם אצל הוט.

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  3. Started by MODI,

אני מעוניין לקנות אתtp Link wa701nd שישמש לי כap אז נכנסתי לksp ורשום שם בפרטים שהוא לא תומך בהוט בוקס. זה הגיוני, הרי הוא בסך הכל ap

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  4. אוקיי אז הבעיה שלי היא: אני מחובר ברשת אלחוטית, והמחשב שלי מחובר ברשת חוטית למחשב נוסף לידו, אני יכול לפתוח פורטיפ במחשב שמחובר ברשת האלחוטית אבל במחשב השני שמחובר אליי ברשת חוטית לא נפתח לו פורטים. הגדרתי שאני יכול למשוך קבצים מהמחשב שמחובר ברשת חוטית למחשב שמחובר ברשת אלחוטית (ממה שאני נמצא עכשיו). ומהמחשב השני אין גישה למחשב שאני נמצא בו כעת (בוא נקרא למחשב בעל חיבור הרשת האלחוטית -1 ולמחשב שמחובר ברשת חוטית למחשב מספר 1, נקרא - 2). במחשב מספר 1 ניתן לפתוח פורטים ובמחשב מספר 2 שאני מנסה לפתוח פורטיפ אי אפשר ההודעה המתקבלת היא: Invalid IP address! It should be set within the current subnet. מה אני עושה? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  5. Started by miclando,

שלום אני מחפש לרכוש ראוטר לדירה של קומה אחת בלי ממד כך שיכסה בצורה טובה את הדירה. אשמח לשמוע המלצות על חברות טובות או על דגמים ספציפים תודה מראש.

6. Started by Rule The Pc,

אהלן כבר איזהח ודשיים אותו אתר שולח לי כל יום 4 אימיילים ואני משתגע פשוט ציפיתי אחרי חודש זה יפסיק אבל הם לא מתייאשים בחודש הראשון כל הזמן זרתקי את האימיילים לJUNK ודיווחתי על JUNK אבל זה המשיך אז עכשיו אני סתם מוחק איך לעשות בלוק לאתר הזה?!?!

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  7. שלום , אני גר בבית דיי גדול והראוטר רחוק ממקום המחשב שלי ומועבר דרך הקירות. עכשיו לא מזמן קניתי Xbox 360 וחברתי אותו לאינטרנט גם אך הוא נמצא באותו מקום עם המחשב ושם יש לי רק כניסה אחת לכבל אינטרנט. אז התחלתי בכך שאני כל פעם אעביר את הכבל מדבר לדבר אך הדבר קשה במיוחד כי הXbox נמצא בתוך מדף שקשה לי להגיע אליו, אז תהיתי אם יש איזה דרך לפצל את כניסת האינטרנט הזאת ל2 (או יותר). שמעתי אל הדברים Hub וSwitch וניסיתי לקרוא כאן כמה דברים אך לא הבנתי. אם תוכלו לפרט גם כמה כסף צריך להשקיע כדי שמהירות האינטרנט לא תהרס לגמרי. ד"א, המחשבים האחרים ושלי שבבית מתחברים לRouter (של Edi-Max משהו כזה) ומהRouter לModem של ברק. תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  8. האינטרנט ביוזר האדמין פשוט מתנתק כאשר מחליפים יוזרים זה מאוד מעצבן מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  9. Started by Norm4nde,

איך אני מסדר את זה !@?# זה לפעמים אתרים שאני פותח קופאים LOL מה לעשות . תמונת מצב: http://img377.imageshack.us/my.php?image=flycz3.jpg

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  10. לחבר מחשב נייח עם כרטיס רשת מובנה של hp אם מחשב נייד שיכול להתחבר wireless או באמצעות כרטיס רשת realterk מעדיף לחבר באמצעות wireless הראוטר ישמש לחיבור לאינטרנט ולשיתוף קבצים במהירות המקסימלית האפשרית תודה מראש

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  11. Started by NIR36,

שלום בסטיקי מצוין לגבי רשת קווית אני מעונין לדעת אילו רכיבי חומרה אני צריך אגב 2 המחשבים מצוידים בGIGALAN ON BOARD? (כרטיסי דלוקס של אסוס) ואם יש שוני בהגדרות התוכנה השונות תודה ניר

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  12. Started by huba,

יש לי בעיה באינטרנט, אני לא יכול להוריד קבצים מהדפדפן, וזה קורה בכל הדפדפנים שיש לי על המחשב גם באקספלורר וגם באוונט, לעומת זאת מהקאזה ומהאימיול אני כן יכול להוריד קבצים... זה מה שהוא כותב לי כשאני מנסה להוריד משהו: http://img197.imageshack.us/my.php?image=14vj.jpg תודה לכל מי שעוזר...

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  13. Started by mechubar,

שלום. יש לי מחשב נייח עם ויסטה שמחובר למודם רשת נתב SIEMENES SL2-141 ומתחבר לאינטרנט בחיוג, אל הנתב הזה מחובר בכבל רשת ישיר מחשב נייח נוסף שבו WINDOWS XP אני רוצה לשתף את חיבור האינטרנט כדי שאוכל לגלוש בשניהם. השאלה: איך אני מגדיר במחשב הנייח שמחובר לנתב בכבל רשת, את הגדרות ההתקשרות לאינטרנט שיהיו אוטומטיות דרך הנתב? זה כרגע תקוע לי על חיוג ומאחר ובוצעה כבר התחברות בחיוג דרך המחשב הראשי שמחובר לנתב, זה לא מאפשר חיבור לאינטרנט. (נ.ב. במחשב עם WINDOWS XP מוגדרים כמה חשבונות משתמשים ואני רוצה שבכולם ההגדרה תהיה זהה לחיבור האינטרנט) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  14. Started by Ben in Black,

אוקיי יש לי 2 מחשבים בבית ויש לי אינטרנט 750 עשיתי רשת בין המחשבים ועכשיו אני רוצה לדעת איך אני עושה אינטרנט בשתיהם מישהו יכול לעזור לי תודה מראש

15. Started by Dj NaSh,

שלום, זה נראה שרוב החברות מציעות חבילות איחסון בסיסיות של בין 100-200 מגה, בעלות חודשית של כ-10-20$. עם זאת, נראה שהם מציעים גם חבילות רסלרים הכוללות Shared Server עם 10-20 ג'יגה (!) שטח איחסון, בעלות חודשית של כ-30-40$. על אף שאולי לא הרבה אנשים מחפשים להיות רסלרים, אני לא מצליח להבין את הסיבה למה בעל אתר שצריך קצת יותר שטח, יכול להוסיף בסה"כ כ-10$ ולקבל שטח איחסון של עד פי 100 יותר! מה ה-catch פה? ממה צריך להיזהר? שאלה נוספת: בחנתי חברה בחו"ל בשם Reyox המציעה חבילות איחסון. חבילה רסלר בסיסית של 15 ג'יגה איחסון, בעבור 20$ לחודש, וחבילת Dedicated Server בסיסית עם שטח של 20 ג'יגה איחסון, בעבור 50$ לחודש. האם המחירים נשמעים לכם סבירים, ולא זולים מדי? כי מחיר זול מאוד יכול ל…

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  16. Started by bigbosf,

שלום חברים קניתי נתב לא ממזמן. הוא היה עובד בקצב של 54Mbps.. עכשיו אני רואה שזה עובד על 36Mbps מה קרה ? לא שיניתי או הוספתי מכשירים חשמליים לאיזור.. זה אמור להפריע אם זה 54Mbps או Mbps 36 . מה זה אומר ערוצים? הנתב מוגדר על 6. אם אני ישים על 12 זה ישנה משהו? תודה

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  17. Started by lior_alt,

שלום רב, יש לי בבית מס' מחשבים העובדים על אותה רשת אלחוטית,וביניהם יש שיתוף קבצים (לעיתים כוננים שלמים ולעיתים ספריות מסוימות). האם יש דרך שהכניסה לספרייה מסויימת/כונן מסויים המשותף ברשת תהיה מותנית בהכנסת סיסמה ? אני אסביר את הצורך שלי על מנת להיות ברור יותר... מגיעים אלי חברים לפעמים עם המחשבים הניידים שלהם בשביל ללמוד אז מן הסתם אני נותן להם את הסיסמה של הרשת בשביל שיוכלו לגלוש אבל אני לא רוצה שיוכלו להיכנס לספריות השיתוף שלי בנייח( שעליו רץ XP דרך אגב)... זקוק לעזרה הזאת דיי בדחיפות... תודה,ליאור.

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  18. Started by pizzaguy,

אני רוצה לקנות כרטיס רשת חדש כי יש לי 10/100 ושמעתי שיש 10/100/1000 או 20/200/2000 או משו כזה ואני לא יודע אם יש כל כך הרבה פרטם לבדוק.. כאילו זה רק כרטיס רשת אז מה אתם אומרים על זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=403100 תודה מראש רועי

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  19. שלום אחרי שחרשתי את הפורום( ) הבנתי - שמחברים את המודם לנתב והוא מתחבר לכל המחשבים. יש לי מודםALE 130 (בחיבור USB) והמקור מתח שלו זה ה-USB כמובן , איך אני יחבר לו מקור חשמל או שהוא מקבל אותו מהרשת הטלפונית? ועוד דבר שחשבתי עליו שאפשר להחלף את המודם למודם רשת של ECI שניתן להפוך אותו לנתב ולחבר אותו לשאר המחשבים עם HUB/Switch ולחסוך את עלות הנתב , האם זה כדאי?? לגבי חלקים - האם כ.רשת שעולה 30 ש"ח שווה קניה ?? ואיזה נתב מומלץ ?

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  20. הבעיה נפתרה! היום הגעתי בבוקר ופתאום זה עובד. היתכן שיש זמן שיש להמתין לאחר שינוי פרוטוקולים בWINDOWS SERVER 2003??? ההודעה המקורית: [tt] שלום לכולם. לאחרונה התחלתי להתעסק עם ניהול רשת של כ40 מחשבים... אני מעוניין שמספר יוזרים לא יוכלו לראות מהו השם משתמש האחרון שאיתו נכנסו לווינדוז. הגדרתי פרופיל CLASS USERS , והכנסתי לתוכו את היוזרים הדרושים... לאחר מכן נכנסתי בGROUP POLICY OBJECT EDITOR לתוך: Computer Configuration, Windows Settings, Security Settings Local Policies, Security Options ושם שיניתי את ערך האופציה Interactive logon: Do not display last user name ל- ENABLED תחת סימון Define this policy setting ... זה לא עבד. כל היוזרים שהגדרתי בפרופילים עדיין יכ…

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  21. שלום יש לי נתב של 3com ופיירואל פנימי של nvidia אינני מצליח להיכנס לתפריט ההגדרות של הנתב בכתובת http://192.168.1.1 רק כאשר אני מבטל את הפיירוול אז רק אז אפשר להיכנס ולשנות הגדרות. מה צריך לשנות בפירואל בכדי שאוכל להיכנס לתפריט הנתב בלי לבטל את הפיירואל. לאחר ששיניתי את ההגדרות בנתב בשיטת חיבור )L2PT הצלחתי לגלוש אך לא לכל האתרים רק לחלק מהם כמו למשל אתר זה!! לא הצלחתי להיכנס, וכאשר אני מבטל את הפיירואל אז אפשר להיכנס לכל האתרים. האם הבעיה בנתב או בפיירואל ? ומה אני צריך להגדיר כדי לתקן את זה? בתודה מראש שי ???

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  22. האם הראוטר Linksys WRT54GL יעבוד טוב עם כרטיס הרשת הזה Edimax EW-7128g Wireless PCI Adapter ? אם לא יש המלצות לכרטיס רשת אחר שיעבוד טוב עם הראוטר ?

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  23. קניתי לאחרונה יחידה חיצונית לדיסק קשיח המתפקדת כFileServer. המכשיר עובד, מזוהה טוב ברשת ואפילו ביצעתי לו עדכון. הבעיה היא שכאשר אני מנסה לגשת אליו מהמחשבים ברשת שעליהם מותקן Windows XP התעבורה איטית להחריד (200kb/s) לעומת זאת, מהמחשב שעליו מותקן Vista המהירות הינה פי 10 ודומה למהירות הרגילה של שיתוף הקבצים ברשת (רשת חוטית). דיי ברור לי שזה קשור במשהו להגדרות הרשת בXP, השאלה מה. דא"ג - שלושת המחשבים מוגדרים בIP קבוע (192.168.2.* ,לא DHCP) ומחוברים בינהם ולFileServer שגם הוא מוגדר בIP קבוע דרך ראוטר של Edimax. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  24. האם מישהו מכיר אתר לאחסון קבצים בארץ, בעל נפח של לפחות 5 ג'יגה ובחינם? אני הייתי מעוניין לגבות קבצים מהמחשב שלי על אתר כזה. הבעיה באתרים בחו"ל כמו xdrive היא שהתקשורת אליהם היא איטית. אני הייתי מעוניין באתר בו ניתן לצור תיקיות. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  25. Started by Sweet_Tooth,

לא מזמן הגיע אלי המודם/ראווטר האלחוטי של בזק (SIEMENS) ורציתי להפיק את המקסימום ממנו אבל נוא ממוקים בקומה בראשונה (תחתונה) שרק בה ובחדר שמעליה יש אינטרנט אלחוטי אבל אני רוצה שיהיו בשתי קומות אז שמעתי שיש מכשיר BRIDGE שדרכו אני יכול לעשות את זה הוספתי סרטוט קצת עלוב שאולי יכול להבהיר את מה שאני רוצה עריכה: אני לא יכול לשנות את מיקום המודם!

• 0 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים