עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ras81,

שלום הייתה לי פעם תוכנה ששומרת על החיבור לאינטרנט, כלומר אם החיבור מתנתק היא מתקשרת מחדש, הבעיה שאני לא זוכר את שמה אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  2. שלום חברים מה אתם היתם קונים ? d-link di704up הוא edimax br-6104kp

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  3. Started by K0sTa,

אוקיי, אז פעלתי ע"פ המדריך המעולה בדביק ועכשיו יש לי אינטרנט בשני המחשבים בעזרת כבל מוצלב. אבל כשאני נכנס ל Network connection, אני לא רואה את המחשב השני וזה רלוונטי לשתי המחשבים. איך אני מגדיר שיהיה גם אינטרנט וגם רשת , ואני חוזר, כבר יש לי ICS.. עריכה: אוקיי, קראתי את הדיון ב FAQ ניסיתי להוסיף והשגיאה שהוא מראה לי זה שאין למחשב גישה לנטוורק contact the admin ובלה בלה.... מה עושים? מה לא מוגדר נכון ? עריכה 2: ThePorscher :-* אתה גאון ;D

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  4. שלומצ'יק ... אז ככה .... במוסד אקדמי מסוים קיימת רשת אלחוטית שאני יכול להתחבר אליה בעזרת לפטופ השאלה שלי היא מעין פרויקט ... אני מעוניין להקים מעין תת רשת ובכך להגדיל טווח קליטה בשביל זה אני צריך שני דברים עיקריים. 1. למצוא דרך לקבל יותר מIP אחד . 2. למצוא דרך להגדיל טווח קליטה . לבעיה השנייה נראה לי שאני אלך על לשים P1 פלוס ראוטר שמריץ לינוקס במקום גבוהה . הבעיה הראשונה נובעת מזה שיתחברו יותר מאדם אחד למחשב וזה יכול לחנוק את רוחב הפס שניתן לי . האם ניתן לפתור בעיה ראשונה ע"י הוספת כרטיס שני או משהוא בסגנון (אשמך לאיזה מדריך על אופן עבודת רשתות אלחוטיות :איך מחולקת IP למחשבים) בתודה מראש .........

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  5. אוקי כולם לפני כמה חודשים פתחתי פה את אותו תראד קיבלתי תשובה "תריץ חיפוש" הרצתי חיפוש מה קיבלתי ? הסבר צולע ומקוטע אז בוא אני יתאר תבעייה יש לי מודם כבלים שמחובר ל ראוטר של אקימס 6104k עכשיו לפי ההודעה שמצאתי בחיפוש צריך לעשות static ip יענו ip קבוע ניסתי אבל זה לא עובד ולא בטיח אם מישהו פה יכול לתת הסבר או מדריך (רצויי עברית) איך לפתוח תפורטים + הגדרת static ip אני יודה לו מאוד!

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  6. אני לא מצליח לחבר רשת ניסיתי הכול מה לעשות עכשיו : יש לשני המחשבים איי פי משלהם 192.168.0.1 192.168.0.2 מה עכשיו אני צריך עזרה טלפונית אני משתגעעעעעע........ הינה המספר פלא שלי תקשרו אליי חייב את עזרתכם 0546404766

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  7. Started by Rule The Pc,

אהלן כבר איזהח ודשיים אותו אתר שולח לי כל יום 4 אימיילים ואני משתגע פשוט ציפיתי אחרי חודש זה יפסיק אבל הם לא מתייאשים בחודש הראשון כל הזמן זרתקי את האימיילים לJUNK ודיווחתי על JUNK אבל זה המשיך אז עכשיו אני סתם מוחק איך לעשות בלוק לאתר הזה?!?!

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  8. Started by nimrodim,

ברשותי 2 מחשבים עם ICS תקין. הבעיה - אני לא מצליח להתקין שיתוף קבצים ו מדפסות בין השניים. יש PING בין שני המחשבים. מחשב אחד נמצא בקבוצת WORKGROUP ו ניתן לראות זאת תחת VIEW WORKGROUP COMPUTERS באותו מחשב. את המחשב השני ניסתי מספר פעמים להגדיר כחלק מרשת WORKGROUP - עושה RESTART בסוף - אבל הוא אינו מופיע אף פעם תחת VIEW WORKGROUP COMPUTERS באף אחד מהמחשבים. עצות?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  9. שלום יש לי שני מחשבים בבית.. פעם הם היו מחוברים ברשת אלחוטית אבל עכשיו כשעברנו דירה המרחק יותר מדי גדול. הייתי רוצה לדעת איך לפתור את זה עם מינימום תשלום בלי להעביר חוט באורך של איזה 30 מטר.. עם מקסימום הוצאות של 400-500 ש"ח תודה מראש. המטרה שלי היא ששני המחשבים יוכלו לגלוש באינטרנט בו זמנית. עריכה: ברשותי ראוטר: EDIMAX Wireless broadband router ומודם של ADSL : B-FOCuS Router 270pr לא יודע אם זה עוזר P: יש גם דבר כזה שנקרא bluetooth שמחברים אותו למחשב אחד ואז הוא מתחבר לראוטר בטווח של עד 100 מטר?! או שסתם אני מדמיין? http://wex.co.il/product_info.php?products_id=1236 עכשיו גם ראיתי עוד כרטיס רשת לטווח של 30-100 מטר עם דלתות אם יהיה לי את זה אז אני יוכל לקלוט? http://www…

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  10. Started by tembo,

שלום, אני חושב שאני צריך לשאול את זה כאן כי נראה לי שזו בעיה שקשורה לרשת הביתית שלי. יש לי מסגנר ב 2 המחשבים שמחוברים אחד לשני (אחד מהם מקשור לאינטרנט). לכ פעם שאני מפעיל את המחשב ומעלה MSN הוא כותב לי שאני כבר מחובר! וכאילו מנתק אותי ממקום אחר שאני לא יודע מאיפה. אין שום אייקון של המסגנר שעובד לפני זה ואני לא יודע איך לגרום לזה שהוא לא יתחבר לי. כמו כן הבעיה מופיעה כמישהו מפעיל או מכבה את המחשב השני, כלומר כשמעלים את המחשב השני הוא פתאום מנתק אותי מה MSN שלי אבל הוא לא מתחבר עם ה MSN במחשב השני לפחות לא רואים. אולי זה מפעיל את זה בקובץ שמעלה את כל התוכנות בהרצה הראשונה. יש אולי שם קובץ לMSN שאוכל לחפש אם המערכת מעלה לי את זה כל הזמן?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  11. אני הולך לפרמט את הדיסק ולהתקין את מערכת ההפעלה Windows XP - Prof התקנה חוזרת (בכדי לרענן את המחשב שמותקנות עליו יותר מדי תוכנות - לא עקב תקלה). אני מעוניין לגבות את הגדרות כרטיס הרשת שלי, החייגן וכד' בכדי שלאחר ההתקנה לא אצטרך להגדיר הכל ידנית (כתובות IP ת שרתי DNS וכד'). האם יש דרך לבצע זאת?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  12. יש לי רשת ביתית המחשב שלי הוא המחשב שמחובר לאינטרנט (לכבלים דרך USB) יש לי כבל שיוצא מהמחשב שלי (מהכרטיס רשת) למחשב השני לכרטיס רשת שלו.... בכללי הכל עובד כשורה הרשת הכל עובד כמו שצריך... בזמן האחרון הבנתי (מאוחר מידי) שאני צריך אבטחה למחשב כי נכנסו לי כל הזמן ווירוסים למחשב דרך האינטרנט. לכן הורדתי את פנדה אחלה תוכנה מאוד ממולצת.... פתרה לי הרבה מאוד בעיות אבל כאשר התקנתי את פנדה הרשת שלי נפלה כאילו המחשב שלי לא שולח נתונים למחשב השני... אמרתי לעצמי בטח פנדה לא מסוגלת לעבוד עם רשת ביתית כזו.. אז עברתי לנורטון סיקיריטי 2004 וגם אותו דבר בדיוק לאחר ההתקנה הרשת לא מגיבה... לי יש אינטרנט אבל למחשב השני אין.. זה ניראה כך שהתוכנות האלו חוסמות את הגישה להעברת הנתונים בין המח…

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  13. Started by Bizi,

עשיתי לפי כל ההגדרות שמופיע במדריך הסטיקי(-יש לי ADSL. המחשב עם הXP הוא השרת וה98 הוא אורח. בכל זאת איני מצליח מה98 לראות את הHOST ומה XP, איני מצליח לראות את הקבצים אבל אני רואה שיש אורח.הוא נותן לי שגיאה שאין לי השראה לראות את הקבצים ושורה מתחת הוא רושם:נתיב לא קיים(משהו כזה) לא איכפת לי שלפחות אני יכול רק להעביר קבצים. הלוואי שתעזרו לי.אמן!!!

14. Started by shaihood,

אוקיי רציתי לשאול מספר שאלות לגבי הדרך שהכי כדי לי לחבר בין מחשב PC רגיל שיש לי בבית לבין מחשב נייד! -אני רוצה לחבר את הנייד והמחשב שלי הרגיל ברשת אבל לא כשהראשי כבוי אז אין אינטרנט. יש לי מודם ADSL "אלקטל" אז כך שאין בעיה להפוך אותו לראוטר. בכל מקרה מה אני צריך לקנות עכשיו (כולל כרטיסי רשת אלחוטיים) כדי לחבר את הרשת? -עכשיו יש אפשרות שרק הנייד יהיה ברשת אלחוטית כי האב יהיה קרוב למחשב הרגיל אז יש אפשרות לחבר אותי ישירות להאב את המחשב? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  15. מישהו יכול לתת הסבר איך אני פותח פורטים בראוטר AHT E300 של סמסונג ? יענו מה אני צריך למלא בשדות שם למה לא כל כך הבנתי

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  16. Started by sherlock1212,

כל פעם שנאי מנסה להתחבר לאיי סיי קיו הרשת נכבת וישר שהאיי סיי קיו מתנתק הרשת חורזת. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  17. Started by xDa,

מה נשמע חברים ? אף פעם לא היה לי ככה, אבל בזמן האחרון אני מקבל המון פאקט לוס במשחקים. נע בין 5-20 אחוז. עכשיו, ברמת העיקרון זה קרה לי מאז שצירפתי לבית את הדקו של TP-LINK. חבר הגיע ואמר לי שצריך IP קבוע או משהו כזה, ומה שהוא עשה הוא חיבר את המודם שלי (BE של בזק) לדקו ואת הדקו ישירות למחשב בקו. וניתק את האופצייה של ה WIFI בנתב של BE. איך אני מתקין בצורה הנכונה והטובה את הדקו, בלי שיהיו לי פאקטים ? הוא הרי לא אמור להיות מחובר למחשב ישירות, אני דיי בטוח שהוא גורם הבעיה.. מישהו יודע לומר לי משהו בנושא הזה ? תודה מראש וגמר חתימה טובה לכולם !

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  18. עם PINGPLOTTER אני מקבל פינגים גבוהים מומצע 2MS וספייקים קופצים ל40MS לפעמים יכול להיות שהכבל רשת ? מה עוד כדאי לבדוק ? תודה עריכה: מצאתי את הבעייה מכשיר מזבל את הרשת

19. Started by XEON123,

ערב טוב, שאלה למומחים,אני מחובר לבזק סיבים 1 GB והכל עובד תקין ומהיר.יש לי בסלון מסך OLED LG מחובר קווי לראוטר ובחדר משפחה מסך פלזמה PANASONIC VIERRA VT50 (מסך עם תמונה מצויינת,לכן חבל להחליף) למסך יש חיבור רשת אבל המהירות חלשה מאוד,לדוגמה אני רואה את התפריט של נטפליקס אבל הוא לא מסוגל להריץ סרט,וכך גם יוטיוב.השאלה אם אפשר בעזרת רכיב או מתאם רשת חיצוני להתגבר על הבעיה של המהירות תודה מראש

20. Started by House M.D.,

בזמן האחרון שמתי לב שהרבה מאוד מהקבצים שאני מוריד יורדים פגומים. לא מדובר על סרטים או מוזיקה, אלא על קבצי RAR שבהם כל ביט חשוב, ואם יש משהו פגום כל הקובץ פגום ואי אפשר לחלץ אותו מהארכיון .. ואותו דבר עם ההעלאה, אני משתמש בתוכנת גיבוי אונליין (IDrive אם זה חשוב) והרבה מהקבצים המועלים מועלים שוב כי הם הגיעו פגומים זה לא היה ככה פעם , אני יודע שיש איזה קוד לתיקון שגיאות , אז איזו סיבה יש לבעיות האלו לקרות? יש לי ראוטר Linksys WRT54GL ומודם Siemens sl2-141 עברתי דירה לא מזמן, וחשבתי אולי יש כאן איזדו בעיה בקו אבל הנתונים על הקו נראים יותר טובים ממה שהיה קודם הנה הנתונים מהמודם: Statistics Downstream Upstream Line Rate 3136 Kbps 320 Kbps Attainable Line Rate 10080 Kbps 1…

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  21. יש לי מחשב ראשי שמחובר לאינטרנט אליו חיברתי מחשב נוסף בכבל מוצלב-הפעלתי את האשף בשניהם והכל עובד, יש שיתוף ויש אינטרנט. הבעיה היא שכאשר אני מכבה ומדליק את המחשב המשני הרשת "מתקלקלת" המחשב לא מצליח לקבל כתובת איי פי, רק ביצוע ריסטרט למחשב הראשי פותר את הבעיה באופן זמני. יש למישהו רעיון? יש לציין כי הבעיה קיימת גם במצב שהאינטרנט מקושר במצב חייגן ו או במצב ראוטר. כאשר אני נותן כתובת איי פי סטטית יש רשת אבל כמובן אי אפשר לשתף אינטרנט.

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  22. Started by pyosef,

ברצוני לבנות אתר, האם יהיה יותר כדאי לבנות דרך אתר מסויים או לבנות לבד (שזה קצת יותר מורכב)? והיכן אפשר למצוא הסבר, מדריך או אתרים שתומכים בנושא? תודה.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  23. לא נותן את האופציה רק ADVENCED SHARRING שזה לא עוזר כי למרות שאני מזהה במחשב השני את הכונן הוא לא נותן לפתוח אותו ומקשקש לי משהו על איות אותו גישה...

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  24. לא מצליח לראות אתר עם FLASH כאשר THIN CLIENT מתחבר לשרת, דרך השרת עצמו אני כן מצליח ... מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  25. אני לא מצליח למצוא איפה אני מגדיר אותה בהגדרת אבטחה של הראוטר ברשת האלחוטית אין בעיות פורטים והכל עובד טוב במחשב הנייד הבעיה היא בנייח שמחובר עם כאבל, שם למרות שאני פותח פורטים ליו טורנט הוא פשוט לא משתף.. גם הגלישה בFF עושה בעיות וגם המסנ

• 3 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים