עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by wombat,

שלום, יש לי כבל רשת שלא עובד(אין אור בראוטר ואין אור בכרטיס רשת) ואני רוצה לתקן אותו(הוא ארוך מאוד ועובר דרך הגג אז לקנות חדש זו אופציה אחרונה). מכיוון שהוא נמצא בגג אני לא ממש יכול לבדוק אם אין קרע באמצע או משהו כזה, החיבורים עצמם נראים בסדר(הכבלים הקטנים נראים בסדר לפי המדריך בפורום) אבל באחד מהם יש כבל קטן שיוצא מהכבל כולו(תמונה מצורפת). החיבור השני נראה בסדר, מצורפת תמונה שלו גם כן(אם כי באיכות לא טובה כל כך). שאלות, איך אני יכול לדעת איפה הבעיה בלי ציוד מיוחד? איך אני יכול לתקן את הבעיה? אם הבעיה באחד החיבורים חשבתי לחתוך כבל רשת אחר, לחתוך את החיבור הלא טוב ולחבר אותם אחד לשני מכיוון שאין לי את המהדק הזה. תודה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  2. Started by anorex,

יש לי שתי חיבורים לאנטרנט באותו חדר ( 2 מחשבים אם צריך גם)...שתי ספקיות שונות שתיהם 1.5. רציתי לדעת אם יש איוזו שהיא אפשרות שאני יכוללרכז את שתי החיבורים למחשב אחד ולנצל את שתי הספקיות. (רוחב הפס המצטבר)? סאאבבה

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  3. אוקי כולם לפני כמה חודשים פתחתי פה את אותו תראד קיבלתי תשובה "תריץ חיפוש" הרצתי חיפוש מה קיבלתי ? הסבר צולע ומקוטע אז בוא אני יתאר תבעייה יש לי מודם כבלים שמחובר ל ראוטר של אקימס 6104k עכשיו לפי ההודעה שמצאתי בחיפוש צריך לעשות static ip יענו ip קבוע ניסתי אבל זה לא עובד ולא בטיח אם מישהו פה יכול לתת הסבר או מדריך (רצויי עברית) איך לפתוח תפורטים + הגדרת static ip אני יודה לו מאוד!

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  4. Started by stav_r,

נסיתי לעשות רשת ICS בין שני מחשבים לפי המדריך http://www.netcheif.com/Articles/ICS/ICS.htm מחשב ה clinet לא מצליח לראות אתרים באינטרנט , לאחר שהגדרתי אותו לקבל כתובת IP קבועה , הוא מצליח לעלות רק את אתר הבית . כאשר עולה הדפדפן הוא שואל אותי האם לעבוד במצב offline הוא להתחבר, במידה ואני בוחר offline הוא גולש לאתר הבית. לאחר מכן אני מנסה לגלוש לאתרים אחרים , אך הוא שואל אותי האם להתחבר או להישאר offline , לא משנה מה אני עושה האתר לא עולה. כיצד לפתור את הבעיה ? השרת הוא windows XP והלקוח הוא וינדוס 98 ipconfig /all מהשרת Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : natasha-72cf848 Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . …

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  5. הוא עולה 470 שקל על הנייר סבבה יש לו מתאם סיבים מובנה מתאים ל GPON ו P2P אבל אין פירוט על המעבד / זיכרון / ROM כלום , חסר פרטים חשובים איזה מהירות WIFI 6 ? לא רשום פירוט על ה 2.4 /5 גיגה הרץ מהירות WIFI כלום , מחביאים את הנתונים בכוונה ? כי על הנייר זה נשמע ראוטר טוב אבל אם החומרה נורא חלשה זה יכול לפגוע בביצועים והאינטרנט יעבוד דיי מגומגם תקיעות וכו' , מישהו רכש את הראוטר הזה ויש לו ניסיון איתו ?

6. Started by _OZ_,

תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  7. מישהו יכול לתת הסבר איך אני פותח פורטים בראוטר AHT E300 של סמסונג ? יענו מה אני צריך למלא בשדות שם למה לא כל כך הבנתי

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  8. Started by Thunder^,

שלום! אני לא יודע אם זה מתאים לפה אבל זה נראה לי המקום הכי מתאים. היום התחברתי לנטוויזון בתור ספק האינטרנט שלי. הגלישה וההורדה מצויינות אבל כשאני בא לשחק במשחקי רשת הפינג חרא וזה בשרתים של הארץ... בכול זה היותר חרא..... התקשרתי לנטוויזן והם אמרו שזה לא בתחום שלהם כדי לעזור לי..... אם יש מישהוא יודע מה לעשות אז בבקשה תעזרו לי. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  9. חלונות אינטרנט לא מפסיקים להפתח לי באופן מאד רגיש שאני גולש ולוחץ על כפתור בעכבר זה היה לי בעבר אבל אחרי שפירמתי את המחשב זה הפסיק,אני בטוח שזה הגדרה מסוימת,זה לא וירוס. סתם דוגמא אני לוחץ על אחדש הטאבים ואז ניפתח לי עוד חלון אינטרנט.זה פשוט מציק תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  10. שלום אני צריך המלצה על ראוטר אלחוטי שיעבוד לי עם תשתית של כבלים=הוט וגם שיגיע לחדר ממד שנמצא קרוב למקום שבו ישב הראוטר(קיר מפריד) צריך שהוא יהיה ראוטר חזק שלא מתנתק חברה מוכרת וטובה ושיעמוד בתנאים הנל ואם יש משהו כזה שלא צריך גם מודם וגם ראוטר אלא רק ראוטר זה הכי טוב תקציב עד 300 שקל אם זה בעיה העניין של הממד אז תציעו לי פתרונות של העברת חוט אגב.. האם מספיק אינטרנט במהירות 1.5 לשני מחשבים תודה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  11. Started by noodle,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות את הראוטר הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746556 וכולם פה בפורום ממליצים על תקן N, אני יודע שזה התקן המתקדם ביותר שתומך בהעברת נתונים בקצב של 300MB/s , הנתון הנ"ל מתייחס להעברת קבצים בין הרשתות או פשוט בתמיכה של מהירות גלישה של 300MB ? בנוסף ציטוט מויקיפדיה לגבי תקן N: "תפוקת המידע הטיפוסית צפויה להיות בסביבות 74 מגהביט לשנייה, עם תפוקה מרבית של כ-248 מגהביט לשנייה." אז 300 זה סתם עוד מספר מנופח שדוחפים לצרכנים או יש בסיס כלשהו? שאלה נוספת : עד כמה נחות השימוש בתדרי 2.4GHz לעומת 5GHz? הבנתי ש-2.4 הוא תדר עמוס יותר מאשר 5. הגישה להגדרות הראוטר מתבצעת כמו הראוטר הנוכחי שלי (דרך האינטרנט עם הכתובת 192...) ? תודה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  12. Started by ras81,

שלום הייתה לי פעם תוכנה ששומרת על החיבור לאינטרנט, כלומר אם החיבור מתנתק היא מתקשרת מחדש, הבעיה שאני לא זוכר את שמה אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  13. Started by chenrp,

איך הוא עובד? IP לפי יום או מה? האם זה עבור עמוד ראשי של האתר שלי או עבור כתובת כללית או עבור על הלינקים שיש לי באתר? הוא סורק לי את כל האתר או חלק? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  14. Started by andrey12341,

^^^

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  15. עריכה: הסתדרתי לבד, אפשר לנעול שלום כולם. המצב הוא כזה: יש שתי מחשבים שהיו מחוברים ברשת והכול עבד יופי. חיברתי מחשב אחר במקום אחד הישנים, הגדרתי הכול, יש פינג, אבל העברת קבצים לא עובדת. נסיתי עם FlashFXP, והמחשבים לא מתחברים (connection refused) ודרך הווינדוס, כשאני נכנס לתיקיה של המחשב השני הוא דורש סיסמא למרות שלא הגדרתי אחת. כול כרטיסי הרשת הם OB תודה מראש

16. Started by dolevc2,

כל ריסטרט או סליפ (לא סגור על זה) החיבור של הכרטיס רשת יורד מ100 מגה לשנייה ל10 מגה לשנייה. למה זה ואיך אני פותר את זה? אני צריך להוסיף שכאשר אני עושה לו Disable בDevice manager ואז Enable הוא חוזר ל100 (עד הריסטרט הבא).

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  17. שלום חברים מה אתם היתם קונים ? d-link di704up הוא edimax br-6104kp

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  18. היי, שלום יש אצלי ראוטר וכרטיס רשת של TPLINK שניהם פועלים על תקן N, הצפנת WPA2 וכאלה. הראוטר חובר כסוויצ' למודם (המודם מחובר און-ליין כל הזמן, ואין צורך לקבוע חייגן וכאלה). הסיבה שיש סוויצ' היא שמחובר בנוסף עוד מחשב אחר פיסית. איכות הסיגנל פנטסטית. והחיבור מתנדנד בין 108M ל-162M ומעלה (תלוי באנטנות וכאלה, עוד לא הצלחתי למצוא הצבה מתאימה). ההורדות הרגילות והגלישה באלחוטי - עוברות סבבה, אבל כאשר מפעילים ביטורנט, קצב ההורדה עומד על פחות מעשרים ק"ב, כאשר אם אני מחבר את המחשב בחיבור פיסי ישיר לראוטר (ולא אלחוטית) - אני משיג קצב הורדה של 300K לפחות לאותו קובץ שאני מוריד. יכול להיות שאני שוכח משהו או שזה פשוט ככה באלחוטי שהביטורנט לא משתף פעולה? כי הורדות רגילות מהדפדפן רצ…

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  19. שלום לכולם אני חדש בפורום אז ככה יש לי ראוטר של ECI 352 אלחוטי, המחשב הנייח מחובר אליו בצורה אלחוטית תחת הבטחת WEP ואין שום בעיה, גם עם מחשבים ניידים אין איתו בעיה. עכשיו יש לי מחשב של נוקיה דגם N810, מחשב קטן מסך מגע 4.2" מבוסס על לינוקס. הוא מתחבר לראוטר בלי בעיה גולש באינטרנט והכל. הבעיה היא שאי מיילים לא עוברים שם, ניסיתי דרך שתי תוכנות מייל למכשיר. גם שירות UPDATE לא עובד ועדכנת תוכנות דרך האינטרנט לא עובד, פשוט כאילו התקשורת חסומה.. כנ"ל גם עם אני מנסה לראות סרטוני יוטיוב דרך תוכנה מיועדת(דרך האינטרנט כמובן). הבעיה היא רק בראוטרים של ECI ניסיתי כבר ב3 מקומות, בראוטרים של ASUS ו SIEMENS זה עובד בלי בעיות. יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  20. מה הפקודה שמראה על כמה נמצאים ה half-open connections ?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  21. שלום , אני מחפש ראוטר שיחבר בין מחשב נייח למחשב נייד (מחשב נייד- WIFI ) , יכול להיות שיהיו גם 2 ניידים. לגבי הראוטר , רצוי כמה שפחות קרינה ועוצמת שידור. תודה אבי

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  22. אוקיי אז הבעיה שלי היא: אני מחובר ברשת אלחוטית, והמחשב שלי מחובר ברשת חוטית למחשב נוסף לידו, אני יכול לפתוח פורטיפ במחשב שמחובר ברשת האלחוטית אבל במחשב השני שמחובר אליי ברשת חוטית לא נפתח לו פורטים. הגדרתי שאני יכול למשוך קבצים מהמחשב שמחובר ברשת חוטית למחשב שמחובר ברשת אלחוטית (ממה שאני נמצא עכשיו). ומהמחשב השני אין גישה למחשב שאני נמצא בו כעת (בוא נקרא למחשב בעל חיבור הרשת האלחוטית -1 ולמחשב שמחובר ברשת חוטית למחשב מספר 1, נקרא - 2). במחשב מספר 1 ניתן לפתוח פורטים ובמחשב מספר 2 שאני מנסה לפתוח פורטיפ אי אפשר ההודעה המתקבלת היא: Invalid IP address! It should be set within the current subnet. מה אני עושה? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  23. אז יש המלצות ? המחיר עד 350 גג ......... ושיהיה תואם לכבלים ולADSL ואם אשר אז שהנתב יהיה יציב כי אין לי חשק להתחיל לשחק איתו....... שמעתי של אדימקס 6104 יש מעט בעיות עם הכבלים ... זה נכון ?

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  24. Started by רן.ט,

כל פעם שאני מנסה להתחבר לשרת כלשהו הוא אומר לי Your 4662 port is not reachable. Please review your network config לא משנה מה ניסיתי לעשות זה לא עזר...יש לי רשת אז פתחתי את הפורטים וכלום לא עבד... למישהו יש רעיון איך לסדר את זה??

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  25. בבקשה תעזרו לי לדעת אם אפשר לחבר ראוטר לכרטיס רשת אלחוטי לקליטת רשתות אלחוטיות של השכנים השם: CRWER200-75

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.