עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Iv0ry,

אני מחפש כרטיס רשת שלא יעשה לי בעיות התנתקות ולא יתחמם לא usb עד 100 ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  2. בעזרת ראוטר? שני המחשבים מקושרים לאותו ראוטר וזה מתיש לצרוב כל פעם שרוצים להעביר קבצים ממחשב למחשב.. יש דרך אחרת? יש לי עוד שאלה.. אני רוצה לקנות למחשב כ.רשת אלחוטי.. איך אני יודע איזה לקנות? הראוטר הוא של DLINK דגם DI614+

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  3. האם אפשר לתת רק לאותה קבוצה לראות את אותם מיקומים? או רק למחשב מסוים

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  4. Started by GALR,

ניסיתי לעשות סריקה של המחשב מהאתר של נורטון והוא אומר שיש בעיה עם ה-ACTIVE X

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי נתב של לינקסיס מדגם WRT54GL. אני גר בבית פרטי בן 3 קומות וצריך אינטרנט לנייד בכל הבית (אלחוטי), למחשב נייח בקומה מעליי (גם אלחוטי) ולמחשב נייח בתוך מקלט (40 ס"מ בטון מזויין באותו המבנה) ורצוי שיהיה גם אלחוטי. עכשיו הלינקסיס הנוכחי דווקא מצויין וקולט בכל הקומות חוץ מהמקלט. בכל הקומות האות הוא חלש חוץ מהקומה בה הוא נמצא. אני רוצה להחליף אותו ורצוי שהכל יתחבר אלחוטית כי נמאס לי מהחוטים שהיו כאן מחוברים דרך הקומות למחשבים הנייחים. הבנתי שיש ללינקסיס דגם שנקרא WRT350N והוא בתדר N וטווח מוגדל. האם הוא מסוגל לבצע את כל מה שאני מבקש ? האם תדר N ייתן לי את הצרכים שלי מבחינת מהירות ? אני מוריד סרטי היי דפינישן וצריך קצב מהירות גדול. אשמח לטיפים ועזרה בנושא ואם יש…

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  6. שלום יש לי שני מחשבים שמחוברים בכבל מוצלב ביניהם. אני מחובר ל1.5 מגה דרך WOW ומסיבה לא מובנת שיתוף הקבצים בין שני המחשבים פועל אך ורק כאשר שיתוף האינטרנט מופעל. הבעיה היא ששיתוף האינטרנט הזה גורע מן המהירות שלי. הפרדתי בין שני המחשבים שלי, כלומר, אחד מיועד לאינטרנט (הורדות וכד') והשני מיועד למשחקים וכד'. למישהו יש מושג איך אני יכול לכבות את שיתוף האינטרנט בין המחשבים מבלי לכבות את שיתוף הקבצים? תודה.

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  7. אז ככה. רוכש מחשב חדש לעבודה. מעוניין שיהיה לו אינטרנט. כרגע יש לי מודם רגיל במחשב המשפחתי שלי. אני מעוניין שגם במחשב החדש יהיה אינטרנט. עכשיו ככה. שמעתי שאפשר לעשות רשת חוטית ואלחוטית. מכיוון והמחשבים לא באותו חדר. אני כנראה אעשה את זה אלחוטי. אין לי כח לקידוחים בקירות... בכל אופן, באתר של בזק כתוב שזה עולה 12 שקל לחודש למשך 12 חודשים, שזה נחמד. אבל ההתקנה עולה 200 שקל. אתם כבר יכולים להבין לבד מה אני חושב על זה חחח בכל אופן השאלה שלי היא אם אני בתור משתמש שמבין פה ושם דברים, אוכל להתקין לבד ראוטר, או שצריך מקצוענות בשביל זה? אשמח גם להמלצות בנושא, נתבים וכל מה שמסביב. תודה מראש =]

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  8. אני מסיים לבנות אתר למועדון שלי. (ג'יו ג'יטסו) אשמח לקבל מכם המלצות על חברות אירוח אמינות ויציבות. האתר אמנם לא גדול או כבר במיוחד אבל לא בא לי לשלם בשביל אירוח ברמת מהירות של משהו חינמי.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  9. שלום יש לי שני מחשבים מחוברים בבית ושניהם באותו ה-workgroup אני רוצה להתחבר למחשב שנקרא kids והוא כל פעם מקפיץ לי את החלון ( מצורף קובץ ) עם שם משתמש Guest של המחשבי אליו אני רוצה להתחבר! ואיך אני מנחש מה היא הסיסמא של ה-אורח? איך אני משנה את השם משתמש? ההתחברות אפילו לא נותנת לי אפשרות להיכנס עם שם משתמש אחר כמו אדמין [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by anorex,

יש לי שתי חיבורים לאנטרנט באותו חדר ( 2 מחשבים אם צריך גם)...שתי ספקיות שונות שתיהם 1.5. רציתי לדעת אם יש איוזו שהיא אפשרות שאני יכוללרכז את שתי החיבורים למחשב אחד ולנצל את שתי הספקיות. (רוחב הפס המצטבר)? סאאבבה

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  11. תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  12. Started by _OZ_,

תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  13. שלום לכולם , יש לי רשת ביתית של בזק ויש לי נתב: נתב אלחוטי AZTECH 600EW ןמתאם USB לרשת אלחוטית.. עכשיו איפה שיש לי נתב הכל בסדר במחשב הזה אבל איפה שהמתאם נמצא (במחשב ה2) יש בעיה רצינית... כל הזמן שאני מדליק את המחשב עולה לי הדבר הזה: איך אני מבטל את זה שלא יעלה אם הwindows ? בעיה 2 : האינטרנט איטי בטירוף עד שהוא נכנס לאתר אחד לוקח לפחות 2 דקות.. התקשרתי לבזק והם רוצים 300 שקל למשך שנתיים בישביל התמיכה...מקווה שתוכלו לעזור לי...

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  14. Started by Cyron,

יש לי בעיה מתמשכת עם הרשת בבית במחשב שמחובר לנתב של 2wire אין שום בעיה, הכל עובד חלק והמהירות טובה במחשב השני שמוחבר עם מתאם קו טלפון-USB יש כל הזמן ניתוקים, הוא מתנתק וחוזר כל כמה דקות, לפעמים עובד שעה-שעתיים, לפעמים מתנתק 100 פעמים בשעה. עשיתי בדיקה קטנה, החלפתי בין המחשבים, חיברתי את הנתב למחשב הבעייתי ופתאום אין שום בעיה. אני כבר ממש לא יודע מה לעשות, התמיכה של בזק היו בבית מספר פעמים ולא מצאו שום בעיה בקו או בנתב והמתאם. יכול להיות שהבעיה מהמחשב עצמו... מישהו נתקל בבעיה כזאת ? מישהו יכול לעזור ? תודה

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  15. חלונות אינטרנט לא מפסיקים להפתח לי באופן מאד רגיש שאני גולש ולוחץ על כפתור בעכבר זה היה לי בעבר אבל אחרי שפירמתי את המחשב זה הפסיק,אני בטוח שזה הגדרה מסוימת,זה לא וירוס. סתם דוגמא אני לוחץ על אחדש הטאבים ואז ניפתח לי עוד חלון אינטרנט.זה פשוט מציק תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by RavivRavR,

יש לי רשת אלחוטית בבית עם 2 מחשבים שמחוברים לראוטר (LINKSYS WRT54GL). 2 המחשבים שאחד מהם XP PRO ואחד ויסטה מחוברים בעזרת כבל כי הם נמצאים באותו החדר עם הראוטר. יש ברשותי גם מחשב נייד עם ויסטה. כל התיקיות המשותפות הם במחשב עם ה-XP כאשר המחשב עם הויסטה נכנס אליהם בלי בעיה אבל הנייד לא למרות שעד עכשיו הוא גם היה נכנס ופתאום הוא לא מצליח. כל המחשבים מוגדרים על אותו WORKGROUG (קראתי להם פשוט WORKGROUG).

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  17. Started by אופיר מ,

שלום אני דיי חדש לכל הנושא של רשת.... שנים שאני גולש בבית רק על מחשב אחד, אך בעתיד הלא רחוק אני קונה עוד מחשב. רציתי לדעת האם שווה לשהקיע ברשת אלחוטית לבית (התחשב בעובדה שמחשב אחד תמיד מחובר לאינטרנט..... וכמעט כל הזמן אני מחובר לאזוראוס), או ששווה לי לחבר פיזית בין המחשבים ? אם רשת אלחוטית, אז איזה ראוטר שווה לקנות (האם זה משנה שאני משתמש באזוראוס למיניהם ?) לחיבור של 5 מגה ? המחשבים יהיו במרחק של 10-15 מטר אחד מהשני. תודה

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  18. Started by noodle,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות את הראוטר הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746556 וכולם פה בפורום ממליצים על תקן N, אני יודע שזה התקן המתקדם ביותר שתומך בהעברת נתונים בקצב של 300MB/s , הנתון הנ"ל מתייחס להעברת קבצים בין הרשתות או פשוט בתמיכה של מהירות גלישה של 300MB ? בנוסף ציטוט מויקיפדיה לגבי תקן N: "תפוקת המידע הטיפוסית צפויה להיות בסביבות 74 מגהביט לשנייה, עם תפוקה מרבית של כ-248 מגהביט לשנייה." אז 300 זה סתם עוד מספר מנופח שדוחפים לצרכנים או יש בסיס כלשהו? שאלה נוספת : עד כמה נחות השימוש בתדרי 2.4GHz לעומת 5GHz? הבנתי ש-2.4 הוא תדר עמוס יותר מאשר 5. הגישה להגדרות הראוטר מתבצעת כמו הראוטר הנוכחי שלי (דרך האינטרנט עם הכתובת 192...) ? תודה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  19. Started by ward,

שלום כולם...! יש לי שאלה ... ממש מסובכת כפי שהזכרתי בעבר אני מחובר דרך WOW...ומה ששמתי לב לפני כמה שעות שאני עדיין לא התנתקתי מהכבלים..! אז נסיתי את זה ככה...! חיברתי את מודום ה WOW ל כרטיס רשת כמובן...! וחיברתי את מודם הכבלים ל USB...! עכשיו לכבלים יש את Local Area Connection 4 ול כרטיס רשת יש את Local Area Connection 2 ול WOW יש את ה ADSL...! אתם יודעים ש כבלים אני מחובר בלי סיסמה ושם מתמש (כל הזמן מחובר) ..! אז גם לפני שאני מחיייג בחייגן ה ADSL אני גם יכול לגלוש וכו.! ואחר כך ... חייגתי .. והתחבר לי ..! ואני מחובר.! אבל המהירות עדיין אותו דבר..! כמעט אין הבדל .וזה משמעותי ב UP LOAD כי זה לא עלה לי בכלל.! ניסיתי לעשות התקשרות גשר אז לא יכולי להתחבר בכלל..! אז מה …

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  20. Started by amirh,

היי רציתי לדעת אם מישהו כבר התקין כרטיס רשת USB של WiFi, ואם כן - זה דורש דרייברים (תחת XP) או שזה כמו DISK-ON-KEY - מזדהה ככרטיס רשת וזהו?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  21. שלום! יש לי מחשב נייד עם סלוט ExpressCard ואמנם יש כ. רשת אלחוטי מובנה אבל טווח הקליטה שלו לא נראה לי כזה גדול כי אני עובד לא רחוק מקניון הזהב ולא מצליח להתחבר לאינטרנט האלחוטי שיש שם. הייתי רוצה לקנות רכיב עם טווח גדול יותר, נגיד 400 או 500 מטר, האם יש דבר כזה ל USB או ExpressCard? המחיר שאני מוכן להוציא הוא עד 150 ש"ח ואין לי בעיה לרכוש גם דרך אתרים בחו"ל ולהזמין לארץ. תודה =)

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  22. אני רוצה לעדכן את הנתב שלי (510) לגרסה של 4.2.7 יש לי את קובץ העדכון ועכשיו מה אני עושה הלאה כי היבנתי שאני צריך לעדכן שוב את הפרטים בנתב

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  23. Started by liiight,

אני משתמש בתוכנת FLASHFXP במספק אתרים. בזמן האחרון, אני מקבל שגיאות בפתיחת קבצי RAR מסויימים. אני מוחק את הקובץ ומוריד אותו מחדש והכל תקין, כלומר הבעיה היא לא באתרים סביר להניח, מה גם שאני נתקל באותה בעיה בכמה אתרים. אני חושד בראוטר שלי (הDLINK 614+ הידוע לשמצה...) אני מקבל גם בעיה בגלישה רגילה באינטנרט לפעמים. אני מקבל הודעה שהדף לא נמצא, אבל הוא מעלה אותו לאחר רענון. לעומת זאת, קבצים שאני מוריד דרך הEXPLORER או הGETRIGHT תקינים לחלוטין תמיד... מישהו יכול לטכס לי עצה?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  24. Started by kobi38,

יש לי כרטיס רשת REALTEK RTL כאשר הוא מובנה על הלוח אם כולו כולל הכרטיס קול . עכשיו הכרטיס רשת הזה מידי פעם עושה בעיות , האם מישהו ניתקל ב-REALTEK ככרטיס רשת בעייתי , והאם יש כרטיסי רשת יותר טובים ממנו ? אני מחובר דרך מודם של בזק TNN DSL-600E בלי ראוטר תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  25. Started by sherlock1212,

כל פעם שנאי מנסה להתחבר לאיי סיי קיו הרשת נכבת וישר שהאיי סיי קיו מתנתק הרשת חורזת. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים