רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,517 דיונים בפורום זה
-
יש לי סים של 012 ואני מקבל מהירות DL שנעה בין 3-15 Mbit ומהירות UP שנעה בין 6-15 Mbit , העניין שיש לי SIM דור 3.5 שביקשתי מהשירות של 012 סים חדש שישלחו לי דור 4 הם אמרו לי שזה שטויות ושהמהירות לא תלויה בתמיכה של ה SIM הם עשו פעולה מרחוק ובמקום שאני אראה H במהירות אני רואה עכשיו קבוע 4G אבל המהירות נשארה אותה מהירות נמוכה לעומת זאת יש לי שכן עם 012 מובייל עם סים דור 4 והמהירות שלו גבוהה משלי לא בהרבה , יש קשר בין הסים למהירות ? או שממילא אין בארץ מהירות של דור 4 והסים 3.5 מספיק ? דור 4 זה מהירות של מינימום 40 מגה DL לא ? נ.ב. אני חושב שהם מסרסים את ההורדות בכוונה , שאני מנסה להוריד או להעלות קובץ המהירות איטית רצח!!! חשבתי להחליף ספק הוט מובייל 100…
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים יש לי שני מחשבים ובניתי רשת בינהם ע"י כבל מוצלב ושימוש בהגדרות XP בזמן ששני המחשבים עובדים יחדיו מהירות הגלישה יורדת ... רציתי לדעת אם ע"י חיבור של מתג וממנו חיבור של כל מחשב בנפרד הענין ישתפר או אף יפתר? תודה
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בכבלים 5MB וקניתי נתב של DLINK דגם DIR300 איך אני מגדיר את הנתב כדי שאני יוכל לגלוש בכלל? וכדי שאני יוכל לנצל את מקסימום המהירות? ואם יש פיירוול בנתב איך אני פותח את הפורטים?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
1. שיהיה עם תעבורה בלתי מוגבלת 2. בלי פרסומת של שרת החינם ואם כן אז שתהיה בחלון נפרד אבל לא באותו הדף של האתר 3. שטח אכסון: 10 מגה ומעלה זהו, מקווה שיש לכם מה להציע. בדקתי כבר מלא ואף אחד לא התאים לדרישות שלי :-\
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שני מחשבים שחיברתי ברשת ע"י כך שהפכתי את האלקטל שלי גם לראוטר. עכיוש יש לי גם מדפסת עם כרטיס רשת ככה שאני לא צריך שהמחשב שאליו היא מחוברת יהיה דלוק אבל כל פעם אחרי שאני מדליק את המדפסת מחדש היא מחליפה IP ואני לא יכול להדפיס ממנה מהמחשב השני. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
התבקשתי להשים חסימה של תוכן פורנוגרפי במחשב של אחותי.. מה הדרך הכי טובה לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ראיתי שבאתר הרבה הצביעו לFIREFOX כהדפדפן האהוב עליהם, אז החלטתי שגם אני רוצה לנסות אותו. נכנסתי לאתר והוא ממש מסובך אין בדף הראשון לינק להורדה ואני לא יודע איפה למצוא אותו. אז למי שזה לא טרחה בשבילו אני מבקש שיביא לי לינק ישיר. תודה
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי במחשב אחד ווינדווס XP ובשני ווינדווס ME הרשת מחוברת דרך נתב 2WIRE אלחוטי ואין מחשב אחד ששולט ברשת אלה האינטרנט עובד בשני המחשבים בלי שום תלות. האינטרנט עובד, הכל טוב ויפה... אבל כשניסיתי לשתף קבצים קצת הסתבכתי. השתמשתי באשף הגדרת הרשת של XP. שם בחרתי ברשת שמחוברת דרך HUB או משהו כזה כי שאר האפשרויות לא היו רלוונטיות סיימתי עם האשף (גם במחשב השני השתמשתי באשף לפי ההוראות שניתנו) שמתי את שני המחשבים באותה קבוצת רשת שמכונה WORKGROUP עכשיו בשני המחשבים יש לי SHARD FOLDER אבל היא לא משותפת. כשאני בוחר ב - הוסף מיקום רשת, יש לי אפשרות להקליד מיקום או לעשות עיון. בעיון מופיע WORKGROUP ובתוכה שני השמות של המחשבים (כלומר זה מזהה את המחשבים - לפי הבנתי) אבל כשאני מנסה לפתוח א…
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
חלונות אינטרנט לא מפסיקים להפתח לי באופן מאד רגיש שאני גולש ולוחץ על כפתור בעכבר זה היה לי בעבר אבל אחרי שפירמתי את המחשב זה הפסיק,אני בטוח שזה הגדרה מסוימת,זה לא וירוס. סתם דוגמא אני לוחץ על אחדש הטאבים ואז ניפתח לי עוד חלון אינטרנט.זה פשוט מציק תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אהלן אפרט את הבעיה - באגודה בה אני מתנדב יש נתב אלחוטי 54mb פשוט שממוקם בקומה הראשונה. עכשיו - בקומה השניה יש חדר ובתוך החדר הזה יש עוד חדר. בשני החדרים הנ"ל יש מודם אלחוטי. החדר החיצוני יותר מקבל אות,ומשדר טוב. אך החדר הפנימי - מתנתק ומתחבר, בהתאם לסגירת דלתות(משהו שהוא חובה). עכשיו יש כמה נקודות - *אי אפשר להעביר לשם כבל LAN *ניתן לקנות עוד מודמים אלחוטיים(אולי לחבר 2 למחשב הקרוב יותר כך שאחד יקבל רשת והשני ימסור רשת וכך תפתר הבעיה) *חשבתי על קניית מגביר אות - אך אני לא מבין מספיק ואשמח לעזרה. אשמח לשמוע עצות,בתודה מראש חברים
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
לא מזמן קיבלתי נתב level1 WRB-3406TX ואני מנסה לשתף בין 2 מחשבים. חיברתי את הנתב למודם ואת המחשב לנתב ובנייד יש לי כרטיס אלחוטי. בעיקרון השיתוף עובד(קבצים וכו) אבל האינטרנט לא פועל כשאני מנסה ללחוץ בהגדרות חייגן "שתף אינטרנט" אז הרשת בנייח פשוט נהפכת ל "בלתי מוכר" והכי מתנתק. בשני המחשבים יש ויסטה. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
דבר ראשון אני רוצה ראוטר חדש כי שלי לא משהו אי לא קולט בסלון בכלל שזה בערך10 מטר מהנתב . אני רוצה ראוטר מהיר וגם שהקילטה שלו תיהיה טובה חבר המליץ על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694190 הוא אומר שזה גם מהיר 300 Mbps וגם קליטה טובה (3 אנטנות) מה אתם אומרים? עכשיו אם אני קונה את הנתב הזה אני צריך כרטיס רשת שונה\אחר\מהיר יותר או שזה לא משנה? שאלה נוספת, יכול להיות לי בעיות לחבר אותו מבחינת הספק אני אסביר הנתב שלי עכשיו (AIRLIVE)סופק לי מאינטרנט זהב והם מאבטחים לי את הרשת אם אני אחפיף אני צריך לדבר איתם קודם, זה יכול להיות בעיה מבחינתם? תודה רבה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולכם רציתי לקבל עזרה בקשר לרשת ביתית אלחוטית עם מודם ALCATEL עם נתב D LINK אני משתמש בתוכנה netmeeting קיבלתי את הרשת לפני פחות משבוע מאותו רגע שקיבלתי את הרשת אני לא מצליח לקבל שיחות והוציא שיחות דיברתי עם מחלקת התמיכה אבל נאמר לי שצריך לפתוח פורטים שונים בכל מקרה זה נעשה אבל עדין לא הסתדר האם מישהו יודע איזו פורט צריך לפתוח ?ואיך ניתן לעשות זאת ?אני עובד עם מערכת windows xp אשמח לקבל עזרה התודה מראש עריכת המודר: הכותרת צריכה להיות עניינית. לא התאור.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם מישהו כבר התקין כרטיס רשת USB של WiFi, ואם כן - זה דורש דרייברים (תחת XP) או שזה כמו DISK-ON-KEY - מזדהה ככרטיס רשת וזהו?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
מה הביעה איך אני מונע דברים כאלה ומוודא שגם המידע שלי מאובטח?
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ברצוני לקנות סטרימר PLAY ON HD ובנוסף צריך לקנות אנטנה שהיא בתקן N אצלי בבית יש ראוטר אלחוטי של HOT בתקן G ברצוני לדעת האם המכשירים יוכלו "לדבר אחד עם השני" או שאני חיב לקנות ראוטר אלחוטי בתקן N כדי שאני אוכל להעביר סרטים שירים וכו' בסטרימר האם ישנם גם בעיות שיכולות לצוץ עקב שימוש בשני תקנים שונים
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שמתי תאמייל שלי באתר alljobs.ואח"כ הבנתי שלקבל הצעות זה בתשלום.איך אני מפסיק שישלחו לי אמיילים,זה כבר מטרד תודה
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום אני הולך להצטרף לאינטרנט של סלקום עם תשתית של בזק (לא סיבים). סלקום רוצים 25 שקלים בחודש על הראוטר/מודם. הבנתי שאפשר לקנות ולחסוך את התשלום הזה. אני לא צריך מהם וויפי בכלל (יש לי כבר ראוטר סביר שאני אחבר) רק את המודם עם חיבור קווי rj45. אשמח להמלצות לראוטר מודם בסיסי וזול (הדרישות שלי מינימליות) שיחליף את הציוד של בזק/סלקום ויחסוך לי 300 שקל בשנה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם לא ידעתי אם להמשיך את הת'רד הקודם שפתחתי מלפני כעשרה ימים (בלינק המצורף)..אך רק אתמול יצא לי לבדוק מה שנאמר . http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=231327.msg2028863#msg2028863 בכל מקרה , הצלחתי לשתף את המדפסת ברשת ולגשת אליה מהמחשב השני כפי שהוסבר ותודה למי שעזר . הבעייה כעת שכאשר אני מנסה לגשת ממחשב WIN95 למדפסת הרשת ב-WINNT או בכלל למחשב עם ה-WINNT הוא רואה ברשת את המחשב אך כשאני לוחץ לכניסה ,הוא מבקש ממני סיסמה . המחשב 95 מוגדר כמובן עם אותו SUBNET ו-GATEWAY . רק IP שונה ברשת . האם הבקשה לסיסמה היא בגלל שאין אפשרות מתחנת 95 לגשת ל-WINNT ? (אגב, הפוך כן ניתן) תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
מה שיש לי זה ראוטר שאליו מחובר המחשב, למחשב יש כתובת פנימית והפורט של ה-REMOTE DESKTOP שהוא 3389 פתוח לכתובת הספציפית של המחשב, בראוטר שלי (D-Link DIR655) יש אפשרות ל-DNS ככה שאני לא צריך להכניס את ה-IP כל פעם שאני מתחבר וגם לא צריך להתקין תוכנת צד שלישי על המחשב כמו NO IP, אז אני מכניס את השם משתמש שלי (פתחתי ב-D-LINK) והכל עובד טוב. לאחרונה אני פשוט לא מצליח להתחבר למחשב שלי לא באמצעות DNS NAME ואפילו לא עם אני מכניס את הכתובת IP. כמובן שבדקתי את ההגדרות ולא השתנתה לי הכתובת IP (מוגדר בראוטר לפי MAC) וגם הפורט נשאר פתוח, וגם אף אחד לי ביטל את האופציה בווינדוס שפותחת את האפשרות להשתלט. מה זה יכול להיות ?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
התקשרתי לבזק בינלאומי אמרתי להם שאני רוצה לשדרג כי חבר שלי אמר לי שהוא שידרג תמורת 10 שקל נוספים לחודש ל512 אז התקשרתי אליהם והם לא יודעים על מה אני מדבר.. הם באמת לא יודעים על מה אני מדבר או שפשוט הם לא רוצים לעשות לי את זה?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום , אני גר בבית דיי גדול והראוטר רחוק ממקום המחשב שלי ומועבר דרך הקירות. עכשיו לא מזמן קניתי Xbox 360 וחברתי אותו לאינטרנט גם אך הוא נמצא באותו מקום עם המחשב ושם יש לי רק כניסה אחת לכבל אינטרנט. אז התחלתי בכך שאני כל פעם אעביר את הכבל מדבר לדבר אך הדבר קשה במיוחד כי הXbox נמצא בתוך מדף שקשה לי להגיע אליו, אז תהיתי אם יש איזה דרך לפצל את כניסת האינטרנט הזאת ל2 (או יותר). שמעתי אל הדברים Hub וSwitch וניסיתי לקרוא כאן כמה דברים אך לא הבנתי. אם תוכלו לפרט גם כמה כסף צריך להשקיע כדי שמהירות האינטרנט לא תהרס לגמרי. ד"א, המחשבים האחרים ושלי שבבית מתחברים לRouter (של Edi-Max משהו כזה) ומהRouter לModem של ברק. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
אני רוצה להוכיח לאבא שלי שברק חוסמים אותנו ואני צריך רק ל-5-10 דקות מי שיכול שישלח הודעה פרטית או ישאיר מסנגר או אייסיקיו תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
המלצה על נתב שיהיה גם אלחוטי אבל את שתי המחשבים בבית אני אחבר דרך חוטים... צריך המלצה על חברה ודגם. מחיר? -עד 450ש"ח... עדיפות לסביבות 350ש"ח
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-