רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איך ניתן לפתור את הבעיה הסבוכה הזו? מישהו הצליח להגדיר חייגן שמצליח להתחבר?
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
קראתי את הת'רדים השונים על הראוטרים הקוויים ויצאתי ממש מבולבל.. אני מחובר לADSL עם מודם Aztech DSL-600E ורוצה לעשות רשת בין 2 מחשבים. איזה ראוטר קווי אתם ממליצים ? D-Link DI-604 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_814&products_id=3946 Edimax BR-6104K http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_739&products_id=7674 Level-One FBR-1418 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_2315&products_id=15502 Netgear RP-614 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_1704&products_id=10527 תודה מראש על העזרה !
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 250 ש"ח לראוטר [300 אם זה ממש שווה את זה] אני צריך ראוטר שיש בו מודם מובנה [זאת אומרת שהראוטר עצמו תמיד מחובר ואין התקנים נוספים וכל מחשב שיחובר אליו ישר יקבל אינטרנט אני ב-ADSL במהירות 2.5 מגה עדיף אלחוטי למרות שחוטי יתקבל גם כן כרגע יש לי אחד שמתנתק כל בערך 15 דקות זאת לא בעיה ברשת ועדכנתי קושחה מה שיש לי כרגע הוא של u.s.robotics תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי בבית פיירוול מסוג S-BOX של חברת CheckPoint וכידי להגדיר ולשנות הגדרות אני צריך את הסיסמה וכמובן שספק האינטרנט שלי לא מוכן למסור לי אותה . האם ישנה איזשהי דרך לפרוץ את זה ? אני לא כלכך מתלהב מלנסות לאפס את הקופסה .
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני לא ידעתי איפה לפתוח תנושא הזה ..עם זה לא מתאים לפה אז תעבירו איך בודים אייפי ,עם הוא ישראלי או בחול.. אלה האייפים 118.126.10.194 115.211.174.103 220.169.235.69 211.142.170.170 222.79.73.235 95.35.195.83 221.1.81.220 203.81.29.205 187.79.234.199 110.176.77.95 זה ממש דחוף לי תודה
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
בעיה עם אינטרנט אלחוטי במשחקי רשת יש לי אינרנט אלחוטי עם ראוטר. במהלך משחק רשת המשחק נתקע לכמה שניות וחוזר וזה לא רק קורה אצלי, לכל מי שיש אינטרנט אלחוטי וראוטר אך מטפלים בבעיה הזאת? וזה לא ירוסים וכו', זה רק בגלל האינטרנט האלחוט והראטור תודה ענקיתתתת למי שיצליח לעזור מקווה שפירסמתי בפורום המתאים
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום]הבאתי מבזק את הDLINK 2760U, אליו אני מחבר, דרך היציאות USB האחוריות שיש לו 2 כוננים ניידים. עושה להם mount בווידוס וfstab בלינוקס.2 בעיות: 1: לא הוידוס ולא הלינוקס לא מראים את הגודל שלהם, כתוצאה מכך גיבויים אוטומטיים נתקעים בטענה שאין מספיק מקום. 2: מהירות כתובה מקס' בחיבור קווי מכרטיס רשת 100\10 - 700 kb\sec ?? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
לא מצליח לראות אתר עם FLASH כאשר THIN CLIENT מתחבר לשרת, דרך השרת עצמו אני כן מצליח ... מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אז ככה. רוכש מחשב חדש לעבודה. מעוניין שיהיה לו אינטרנט. כרגע יש לי מודם רגיל במחשב המשפחתי שלי. אני מעוניין שגם במחשב החדש יהיה אינטרנט. עכשיו ככה. שמעתי שאפשר לעשות רשת חוטית ואלחוטית. מכיוון והמחשבים לא באותו חדר. אני כנראה אעשה את זה אלחוטי. אין לי כח לקידוחים בקירות... בכל אופן, באתר של בזק כתוב שזה עולה 12 שקל לחודש למשך 12 חודשים, שזה נחמד. אבל ההתקנה עולה 200 שקל. אתם כבר יכולים להבין לבד מה אני חושב על זה חחח בכל אופן השאלה שלי היא אם אני בתור משתמש שמבין פה ושם דברים, אוכל להתקין לבד ראוטר, או שצריך מקצוענות בשביל זה? אשמח גם להמלצות בנושא, נתבים וכל מה שמסביב. תודה מראש =]
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום אני כבר הרבה זמן מוריד מהאתר isohunt (טורנטים) במהירות גבוה ולאחרונה שמתי לב שחלה ירידה משמעותית בקצב הההורדה .. יש אפשרות שנטויזן חסמה את האתר ? או בזק?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
היי לכולם וחג שמח! לפני מספר ימים שדרגתי את הקשוחה של הנתב / ראוטר ופתאום לא הצלחתי לגלוש באייפון לאחר הרצה של חיפוש בגוגל התברר לי שהקשוחה החדשה עושה בעיות חיבור עם האייפון שאני מנסה להעלות את הקובץ הישן של הקשוחה לנתב - הוא בעצם לא מעדכן ומשאיר את העדכון הכי חדש שביצעתי לפני יומיים רציתי לדעת האם יש לי אפשרות להיכנס קבצים של הנתב, זאת אומרת איפה שהקבצים האלה יושבים. ואז משם אולי אני אמחוק את הקובץ החדש ויעלה את הישן. אשמח לעזרה, חג שמח!
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אהלן יש לי רשת ביתית מזה זמן מה. אני מחבר אליה PS3, מחשב נייד ועוד מחשב נייח שלא נמצא בשימוש (אליו הראוטר מחובר חוטית). היום אני מקבל מחשב חדש שייחליף את הנייח ויש לי שאלה, האם אני אצטרך להתקין את הראוטר / רשת מחדש כמו שעשיתי לראשונה שקיבלתי את הרואטר? ועוד שאלה בקשר לרשת ביתית, שמתי ססמא לרשת ושחכתי אותה, יש אפשרות לאתר אותה מחדש? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום. ברשותי נתב מסוג siemens SL2-141 בשבוע האחרון עשיתי פירמוט. לאחר הפירמוט פשוט חיברתי את הנתב לפי כל החיבורים שהיו לפני הפירמוט. הנתב מתחבר לאינטרנט! הוא מראה סימנים של עבודה תקינה (הלדים). אבל כשאני מאפשר את החיבור רשת (עושה לו ENABLE) אז הוא רושם הרבה זמן ACUIRING NETWORK ADRESS ובסוף מופיע לי הודעת בועה שרשום בה ש THIS CONNECTION HAS LIMITED CONNECTIVITY OR NO CONNECTIVITY AT ALL האם הבעיה היא שלא מוגדרות כתובות IP ? ואיך אני יודע איזה כתובות לרשום אם כן? ואם אני רוצה שה IP ישתנה עבור כל חיבור מחדש האם זה אםשרי עם נתבים ? תודה ! עריכה: מה אתם רציניים? חחח לאף אחד אין קצה של מושג? בעסה
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
השתמשתי בחיפוש והאמת למדתי הרבה.. אני רוצה לעשות רשת חוטית בין 3 מחשבים..ואני צריך ראוטר, מחיפוש קצר בפורום הבנתי שהכי עדיף לי זה ה ?Edimax BR-6104K עכשיו מה שאני יודע כל המחשבים התחברו דרך כל ישר לראוטר.. אז סתומרת שאני צריך לקנות 3 כבלים ישרים.. ו..אני צריך לחבר את הראוטר למודם דרך יציאת הWAN ..אז השאלה שלי היא איזה כבל צריך כדי לחיבר בין המודם לראוטר הזה.. אגב..יש לי כבלים.. חוץ מזה..כל מה שאמרתי בהתחלה הוא נכון? אם אפשר בבקשה תשובה מהירה, כי אני רוצה לקנות את הראוטר עוד היום...תודה!!
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
-
אוקיי, אסביר בצורה איורית את זרם האינטרנט ברשת האחוטית שלי בין שני מחשבים. מקרא: - = התקשרות תקינה. | = התקשרות אי תקינה. --------||||---------|||---------|||||-------------- ההסבר המילולי שהוא בעצם יש מעבר של נתונים אבל תוך זמן קצר כאילו האינטרנט התנתק ואחרי שנייה-שתיים הכל חוזר וכן הלאה. הבעיה הזאת באה לידי ביטוי בהורדות,משחקי הרשת ובגלישה באינטרנט עצמו. אמנם זה ל1-2 שניות בכל 5 שניות אבל זה בכל זאת מטריד מאוד! מה לא בסדר???
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית עם 2 מחשבים שמחוברים לראוטר (LINKSYS WRT54GL). 2 המחשבים שאחד מהם XP PRO ואחד ויסטה מחוברים בעזרת כבל כי הם נמצאים באותו החדר עם הראוטר. יש ברשותי גם מחשב נייד עם ויסטה. כל התיקיות המשותפות הם במחשב עם ה-XP כאשר המחשב עם הויסטה נכנס אליהם בלי בעיה אבל הנייד לא למרות שעד עכשיו הוא גם היה נכנס ופתאום הוא לא מצליח. כל המחשבים מוגדרים על אותו WORKGROUG (קראתי להם פשוט WORKGROUG).
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
כמו כן האם המהירות שלו היא המקסימלית? http://shop2.outpost.com/product/4860010?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG תודה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם לא ידעתי אם להמשיך את הת'רד הקודם שפתחתי מלפני כעשרה ימים (בלינק המצורף)..אך רק אתמול יצא לי לבדוק מה שנאמר . http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=231327.msg2028863#msg2028863 בכל מקרה , הצלחתי לשתף את המדפסת ברשת ולגשת אליה מהמחשב השני כפי שהוסבר ותודה למי שעזר . הבעייה כעת שכאשר אני מנסה לגשת ממחשב WIN95 למדפסת הרשת ב-WINNT או בכלל למחשב עם ה-WINNT הוא רואה ברשת את המחשב אך כשאני לוחץ לכניסה ,הוא מבקש ממני סיסמה . המחשב 95 מוגדר כמובן עם אותו SUBNET ו-GATEWAY . רק IP שונה ברשת . האם הבקשה לסיסמה היא בגלל שאין אפשרות מתחנת 95 לגשת ל-WINNT ? (אגב, הפוך כן ניתן) תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכל החברים יש לי בבית מחשב שולחני מחובר עם חייגן לראוטר חוטי עם ספק אינטרנט "בזק". כרגע נוסף אלינו הביתה מחשב נייד, שהצורך בו הוא חיבור לאינטרנט מכל מקום בבית. השאלה שלי היא מה הדבר הכי טוב לעשות בשביל לחבר אותו גם דרך בזק. כלומר כיצד מבצעים את פעולת החיבור הכי יעילה? (לקנות נתב ולחבר אותו) אני פשוט לא מכיר את האלטרנטיבות הטובות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
ה NETLIMITTER עושה לי בעיות ואני רוצה תוכנה שתעשה את אותו הדבר בדיוק..אבל רק שלא תהיה אותה תוכנה.. מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
יש לי רשת בייתית אלחוטית , בעבר היה לי בנוסף לסמל של הרשת סמל של האינטרנט שהייתי יכול להתנתק ממנו בלבד , אפילו ממחשבים אחרים . התקנתי רשת חדשה והפונקציה הזאת כבר לא זמינה . למישהו יש מושג איך ניתן לעשות זאת (כן המטרה היא לשנות IP , הוא לא מוגדר אצלי כקבוע ) . אני לא רוצה לחבר ולנתק מהחשמל כל הזמן , אני חושש שהמערכת תתקלל . תודה מראש , חופש נעים . דוד .
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
איך זה יכול להיות משהו פה מוזר? אני על 1.5 128k אמרתי להם לשדרג לי את הקו ל 3M 287k אבל הם לא עשו את זה עדיין או שכן ו 33 זה מהר מדייי ל 278? לא? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, אני יודע איך לשתף תיקיות ברשת האלחוטית בבית אבל שמתי לב שבווינדוס פרו יש למטה שלוחצים לחצן ימני - שיתוף ואבטחה וקיימת האפשרות שתף תיקיה זו ברשת... לעומת זאת בווינדוס HOME אין לי את האפשרות הזו... נכנסתי בלוח בקרה לאפשרויות הצגת תיקיה ושמתי לב שאין לי את האפשרות כמו שווינדוס פרו, השתמש בשיתוף פשוט. אז רציתי לדעת האם יש עוד דרך לשתף את תיקיות ברשת למרות שיש לי XP HOME? תודה.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם הכרטיס הנ"ל נתמך במחשב נייד מסוג HP Pavilion dv6-3060ej מצורפת תמונה, על פניו הכרטיס החדש נראה ארוך יותר. האם המידה שיש לי במחשב היא לא MINI PCI? אלא HALF MINI PCI ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-