רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שלום עשיתי לפי מדריך מסוים שמצאתי באתר שלכם או לא, לא זוכרת כבר. נאמר לסמן באפשרויות התיקיה את הסימון שיתוף ולשים את המחשבים המחוברים לרשת באותה קבוצת עבודה, ומה עוד? כל הדברים העיקריים נעשו, ובכל זאת אינני רואה במיקומי הרשת שלי את המחשב השני או את הקבצים ששמתי לשיתוף מהמחשב השני. אשמח לעזרה כיצד אפשר לשתף קבצים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייח עם ויסטה שמחובר למודם רשת נתב SIEMENES SL2-141 ומתחבר לאינטרנט בחיוג, אל הנתב הזה מחובר בכבל רשת ישיר מחשב נייח נוסף שבו WINDOWS XP אני רוצה לשתף את חיבור האינטרנט כדי שאוכל לגלוש בשניהם. השאלה: איך אני מגדיר במחשב הנייח שמחובר לנתב בכבל רשת, את הגדרות ההתקשרות לאינטרנט שיהיו אוטומטיות דרך הנתב? זה כרגע תקוע לי על חיוג ומאחר ובוצעה כבר התחברות בחיוג דרך המחשב הראשי שמחובר לנתב, זה לא מאפשר חיבור לאינטרנט. (נ.ב. במחשב עם WINDOWS XP מוגדרים כמה חשבונות משתמשים ואני רוצה שבכולם ההגדרה תהיה זהה לחיבור האינטרנט) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים מחוברים ברשת שאני משתף ביניהם חיבור רשת (המחשב השני הוא מחשב נייד) את המחשב הנייד נתתי למישהו שחיבר אותו עם מחשב אחר ועכשיו שהחזרתי את המחשב לרשת שבבית הוא אמנם פועל ואפשר להעביר קבצים בין המחשבים אבל האקספלורר רושם הודעת שגיאה: Forbidden You were denied access because: Access denied by access control list. ואי אפשר לגלוש ??? בשני המחשבים מותקן windows xp תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום הבנתי שלרוב הספקיות יש בעיות עם רוחב פס לחול. עכשיו השאלה שלי היא האם גם בארץ יש להם בעיות בתשתיות או שבארץ הם יכולים לספק 8 מגה ולמשל אני אוריד באימיול במהירות 8 מגה ממשתמשים ישראלים.
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית אך אין לי ראוטר. תהיתי אם אני יכול לחבר אותם בכבל CROSSOVER CAT5 וזה יתן לי את האפשרות לשחק בLAN במשחקי מחשב. כמו כן, אם זה באמת אפשרי, הייתי רוצה לדעת אם אני יכול להכין כבל CROSSOVER מCAT5 רגיל, או שאני צריך לקנות אותו במיוחד? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
??? ראוטרspeedstream(לכבלים-אינטרנט זהב)מי יודע חברים יקרים ומומחים אנחנו מחוברים בבית דרך הכבלים לאינטרנט זהב,עד לפני כחודש היינו יכולים שני ילדים להתחבר דרך HUB היה אפשר לחייג פעמיים את הסיסמא, אבל הם שינו כנראה הכל ולכן קנינו ראוטר(נתב) מדגם SPEEDSTREAM אבל אנחנו לא יודעים ולא מצלחים איך לקנפג או איך לגרום לו לתת לנו לעבוד מול האינרנט זהב בכדי שנוכל עד 4 משתמשי הבית להיות מחוברים בו זמנית, האם מישהו מכן יכול לתת עצה \ או הדרכה כל שהיא הרבה תודה לכל מי שיתמוך בשאלתנו בתודה דודי twin464@walla.co.il אפשר להשאיר לנו הודעות כאן בפורום או לכתוב לנו למייל ושוב תודה לכולכם
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
האם אפשר לקנות ראוטר שאין לו פיירואל מובנה ושאני לא אצתרך לפתוח פורטים...? פשוט הכל יהיה נגיש ואם אפשר מישהו יכול לתת לי המלצה על ראוטר כזה כי שלי מעפן ועושה מלא בעיות הוא כל הזמן מתנתק ולא מאפשר להפעיל ביטורנט ותוכנות הורדה אחרות
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס רשת שלא יעשה לי בעיות התנתקות ולא יתחמם לא usb עד 100 ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
האם אפשר לתת רק לאותה קבוצה לראות את אותם מיקומים? או רק למחשב מסוים
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נתב של לינקסיס מדגם WRT54GL. אני גר בבית פרטי בן 3 קומות וצריך אינטרנט לנייד בכל הבית (אלחוטי), למחשב נייח בקומה מעליי (גם אלחוטי) ולמחשב נייח בתוך מקלט (40 ס"מ בטון מזויין באותו המבנה) ורצוי שיהיה גם אלחוטי. עכשיו הלינקסיס הנוכחי דווקא מצויין וקולט בכל הקומות חוץ מהמקלט. בכל הקומות האות הוא חלש חוץ מהקומה בה הוא נמצא. אני רוצה להחליף אותו ורצוי שהכל יתחבר אלחוטית כי נמאס לי מהחוטים שהיו כאן מחוברים דרך הקומות למחשבים הנייחים. הבנתי שיש ללינקסיס דגם שנקרא WRT350N והוא בתדר N וטווח מוגדל. האם הוא מסוגל לבצע את כל מה שאני מבקש ? האם תדר N ייתן לי את הצרכים שלי מבחינת מהירות ? אני מוריד סרטי היי דפינישן וצריך קצב מהירות גדול. אשמח לטיפים ועזרה בנושא ואם יש…
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני קניתי 11g Wireless Broadband Router (one level) מדגם WBR-3406TX רוצה לשדר דרכו אינטקנט למחשב נייד עם רשת אלחוטית מובנית, אך לא מצליח. אני לא מבין כלום באיך להתקין נכון את ההגדרות ואיזה נתונים יש להכניס. יש לי אינטרנט כבלים עם ספק 012. תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
האם תהיה קליטה בין שני מחשבים, שנמצאים בשני בתים שונים (קרקע), הבתים במרחק של כ-30 מטר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש בעיות שהנתב משתתק . לא ניתן להיכנס אליו ולא ניתן לעשות כלום אני מחובר ל ADSL
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
אני מחובר כרגע עם מחשב אחד, מודם Thomson 425, חיבור בחיוג (נטויזיון) אני כרגע לפני פריסה של רשת חוטית בבית לחיבור מחשב מולטימדיה בסלון למחשב העבודה (בממ"ד). לפי בדיקה שעשיתי, ה-425 לא יכול להיות ראוטר. למישהו יש המלצה לפתרון פשוט וזול לחיבור שני המחשבים זה לזה (שיתוף קבצים) ולאינטרנט ?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות תיקיה כזאת שנגיד אני מכניס משהו לשם ואחותי דרך המחשה שלה יכולה לקחת את זה משם אךי עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
ראיתי שבאתר הרבה הצביעו לFIREFOX כהדפדפן האהוב עליהם, אז החלטתי שגם אני רוצה לנסות אותו. נכנסתי לאתר והוא ממש מסובך אין בדף הראשון לינק להורדה ואני לא יודע איפה למצוא אותו. אז למי שזה לא טרחה בשבילו אני מבקש שיביא לי לינק ישיר. תודה
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אהלן אפרט את הבעיה - באגודה בה אני מתנדב יש נתב אלחוטי 54mb פשוט שממוקם בקומה הראשונה. עכשיו - בקומה השניה יש חדר ובתוך החדר הזה יש עוד חדר. בשני החדרים הנ"ל יש מודם אלחוטי. החדר החיצוני יותר מקבל אות,ומשדר טוב. אך החדר הפנימי - מתנתק ומתחבר, בהתאם לסגירת דלתות(משהו שהוא חובה). עכשיו יש כמה נקודות - *אי אפשר להעביר לשם כבל LAN *ניתן לקנות עוד מודמים אלחוטיים(אולי לחבר 2 למחשב הקרוב יותר כך שאחד יקבל רשת והשני ימסור רשת וכך תפתר הבעיה) *חשבתי על קניית מגביר אות - אך אני לא מבין מספיק ואשמח לעזרה. אשמח לשמוע עצות,בתודה מראש חברים
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית עם 2 מחשבים שמחוברים לראוטר (LINKSYS WRT54GL). 2 המחשבים שאחד מהם XP PRO ואחד ויסטה מחוברים בעזרת כבל כי הם נמצאים באותו החדר עם הראוטר. יש ברשותי גם מחשב נייד עם ויסטה. כל התיקיות המשותפות הם במחשב עם ה-XP כאשר המחשב עם הויסטה נכנס אליהם בלי בעיה אבל הנייד לא למרות שעד עכשיו הוא גם היה נכנס ופתאום הוא לא מצליח. כל המחשבים מוגדרים על אותו WORKGROUG (קראתי להם פשוט WORKGROUG).
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות את הראוטר הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746556 וכולם פה בפורום ממליצים על תקן N, אני יודע שזה התקן המתקדם ביותר שתומך בהעברת נתונים בקצב של 300MB/s , הנתון הנ"ל מתייחס להעברת קבצים בין הרשתות או פשוט בתמיכה של מהירות גלישה של 300MB ? בנוסף ציטוט מויקיפדיה לגבי תקן N: "תפוקת המידע הטיפוסית צפויה להיות בסביבות 74 מגהביט לשנייה, עם תפוקה מרבית של כ-248 מגהביט לשנייה." אז 300 זה סתם עוד מספר מנופח שדוחפים לצרכנים או יש בסיס כלשהו? שאלה נוספת : עד כמה נחות השימוש בתדרי 2.4GHz לעומת 5GHz? הבנתי ש-2.4 הוא תדר עמוס יותר מאשר 5. הגישה להגדרות הראוטר מתבצעת כמו הראוטר הנוכחי שלי (דרך האינטרנט עם הכתובת 192...) ? תודה מראש לכולם
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
דבר ראשון שבוע טוב לכולם אני צריך את עזרתכם,אף אחד אחר לא הצליח,ניסיתי כבר בתמיכה שך ספק האינטרנט שלי (סמייל) ובבזק.והם לא ידעו איך לעזור לי,ניסיתי איתם כל מיני דברים. אתם הכתובת האחרונה שלי יש לי ויסטה אולטימיד 64 ביט ויש לי בעיה עם האינטרנט.כל כמה דק' הוא פשוט מתנתק לי בלע כל התראה ושאני מנסה להתחבר שוב הוא לא מצליח.רק לאחר ריסט הוא מתחבר ושוב לאחר כמה דק' הוא מתנתק בחזרה (בלי שום קשר לאתרים שאני נמצא בהם ואם אני מוריד או לא מוריד קובץ מסויים. אם אני מסתכל על הסמל של החיבורי רשת בשורת המשימות אני רואה שני חיבורים-על אחד (כנראה של הכרטיס רשת) כתוב local area conection ועל השני של הסמייל אני רואה local and internet וזה במקרה שיש אינטרנט,שאין אני רואה שם רק לוקאל אני משתמש…
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
איך הוא עובד? IP לפי יום או מה? האם זה עבור עמוד ראשי של האתר שלי או עבור כתובת כללית או עבור על הלינקים שיש לי באתר? הוא סורק לי את כל האתר או חלק? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני יודע שזה איטי אני שואל מכיוון ואני מעוניין לייצור רשת באמצעות תשתית החשמל והיא עובדת במהירות זאת. כמה זה בערך 14 MPS, לדוגמא כמה זמן ייקח לטעון דף אינטרנט ממוצע (של האתר לדוגמא), הרשת לא תשמש להורדת קבצים או משהו כזה, סתם כדי שאבא שלי יוכל להיות באינטרנט בלי לשבת לי על הגב
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
יש מלא סרטונים באתר של גוגל ווידיאו ובYOU TUBE שלא עולים לי גם בנענע TV WTF ואתרים רבים בעיקר אם סיומת .COM שלא עולים לי לא יכול להיות שהאתר של אמריקס ארמי והאתר של C# במיקרוסופט וfilefront וניואוג ועוד כמה אתרים לא עולים לי מבחינת הורדה הכל עובד טוב האימיול מתחבר והביטורנט גם והורדתי אתמול בפיירפוקס קובץ ששקל 900 מגה בייט בלי עצירות על מהירות קבועה (הבעיה נמצאת גם בפייר פוקס) מה קורה פו זה התחיל לפני כמה ימיים תחילת הלחימה בצפון HELP HELP HELP
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-