רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
שיכול לתת לי יותר מ50 מגה (לא 50...אלא יותר מזה) בחינם. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
מה זאתי ההודעה הזאתי ובאילו מקרים אני מקבל אותה?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת בבית שמורכבת ממודם אזטק 600E שמחובר לראוטר אלחוטי D-Link DI-524. לאחר החיבור האינטרנט נהפך איטי פתאום, ואין לי מושג למה (אני מחובר ישירות דרך כבל, למרות שגם האלחוטיים לא עובדים טוב). כמו כן, רציתי לדעת איך ניתן לחלק את רוחב הפס בין משתמשי הרשת.
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שאליו מחובר ראוטר אלחוטי של D-link דגם 524 ורסיבר ביתי בחדר מרוחק שיש לו חיבור לרשת וכרגע אני מחבר בין המחשב לרסיבר בעזרת כבל . הייתי רוצה לדעת מה אני צריך להוסיף כדי לחסוך את הכבל כך שהרסיבר יתקשר עם מחשב בצורה אלחוטית ? תודה
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים(נייד ושולחני), אני מעוניין ליצור תיקיה שתתעדכן בכל פעם שאני יבצע בא שינוי באחד המחשבים זאת אומרת, בכל פעם שאני עובד עם הנייד מחוץ לבית ומעדכן קבצים, אני רוצה שברגע שאני מחבר את הנייד לרשת המחשבים יסתכרנו והתיקיה תתעדכן לבד!! לצורך הבהרה! אני לא מתכוון לשיתוף תיקיות רגיל! עם זה אין לי בעיה! תודה מראש לירון
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם, חיוטתי כבל cat7 באורך 20 מא לנקודה בבית לצורך psp הכבל חווט לפי תקן 568b. בדיקת מהירות שאני עושה לאחר התקנה מראה לי ירידה משמעותית במהירות 100-200 בעוד שבחיבור ישיר לרואטר אם כבל קצר אני מקבל 700 האינטרנט שלי הוא במהירות 1000/100 מישהוא יכול לתת לי הסבר מדוע זה ככה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש משהו אחר מומלץ בטווח מחירים עד 400 ש"ח?
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
ברשותי שתי מחשבים רגילים במחוברים לרשת ביתית ע"י סוויצ' לאחרונה רחשתי מחשב נייד ברצוני לחברו אותו לרשת הנוככנית אף פעם לא השתמשתי בראוטר השאלה שלי היא האם מספיק רק ראוטור במקום הסוויצ' בשביל לחבר את המחשבים בניהם ולאינטרנט או שאלי לחבר את הראוטור לבוויצ' בשביל להעביר מידע בין המחשבים? תודה
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי אני מחובר בכבלים לחבילה של 5 מגה ובדקתי את החיבור שלי באתר הבא http://pcpitstop.com אין נראה לכם ??? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני אנסה לפרט על הבעיה... לפני כמה שבועות נכנסתי ל-GMAIL שלי דרך הדפדפן FIREFOX גירסה 2.0.0.9, ופתאום גיליתי שה-GMAIL במצב basic HTML view, והוא מפנה אותי לעמוד הזה לפיתרון הבעיה: https://mail.google.com/support/bin/answer.py?ctx=%67mail&answer=15046 שום דבר שכתוב שם לא עוזר. המצב הזה די מציק, ומפריע לשימוש ב-GMAIL... מישהו מכיר אולי פיתרון לבעיה ואיך להחזיר את החשבון שלי ב-GMAIL ל-standard Gmail view? תודה לעוזרים מראש נ"ב נכנסתי לחשבון שלי דרך IE 7 ושם אין את הבעיה...
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום. עשיתי כמה שינויים ברשת הביתית שלי לא מזמן. היה לי שני מחשבים: אחד השרת, שהיה מחובר אליו מודם והשני היה מחובר אליו והיה מקבל ממנו את האינטרנט. אבל המחשב שהיה מחובר לשרת היה צריך שהשרת יהיה דלוק בשביל לקבל את האינטרנט (אגב השרת מתחבר לאינטנט דרך חייגן). חוץ' מאינטרנט הייתה גם גישה לתיקיית שיטוף שיש בכל מחשב (ז"א הייתי יכול להעביר קבצים ממחשב אחד לשני). בעקבות כל זה קניתי סוויץ'. עכשיו המודם ושני המחשבים מחוברים לסוויץ', ואני יכול להתחבר דרך חייגן בכל מחשב, כלומר אני מחייג בו זמנית בשני המחשבים ואז יש לי גישה לאינטרנט. אבל עם כל זה אין לי גישה לתיקיית שיתוף, ז"א אני מקבל הודעת שגיעה שהוא לא מצא את תקיית השיתוף ברשת (גם ממחשב ראשון וגם ממחשב שני)(הדרך היחידה לראות את ת…
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
האם אפשר לקנות ראוטר שאין לו פיירואל מובנה ושאני לא אצתרך לפתוח פורטים...? פשוט הכל יהיה נגיש ואם אפשר מישהו יכול לתת לי המלצה על ראוטר כזה כי שלי מעפן ועושה מלא בעיות הוא כל הזמן מתנתק ולא מאפשר להפעיל ביטורנט ותוכנות הורדה אחרות
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום! לאור המצב החמור בארץ של הפינגים ביננו לבין ארה"ב \ אירופה, מעניין אותי כיצד הפינגים בין ארה"ב לאירופה, או לחילופין, אם תרצו, בין אירופה לארה"ב? הכוונה למדינות אירופאית מפותחות כמו שבדיה \ נורבגיה \ בריטניה \ הולנד \ צרפת \ פינלנד \ גרמניה וכו'. *השאלה שלי כמובן מופנת לאילו ששהו \ שוהים שם ואולי שמעו מקרובים או חברים...
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
אני צריך המלצות לכרטיס רשת אלחוטי PCI שיתמוך ב802.11g אין צורך שיתמוך ב 11N או בכול ה טווח ארוך 108mbs השימוש הוא לרוב שימוש רגיל אבל שיהיה פתוח לאופציות כמו משחקי LAN מזדמנים ותעבורת קבצים. הכי חשוב הוא שיהיה עם כמה שפחות בעיות וקליטה טובה (מרחק עד ראוטר הוא בערך 7מ)..... תודה
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה החלה לעלות לי הודעת ההתקשרות הבאה: הודעה זו לא הופיעה לי אף פעם ועכשיו היא עולה בתדירות של אחת ל-10 דקות. די מציק העניין. האם מישהו נתקל? ישנה רשת אלחוטית אם זה משנה משהו. תודה מראש לעונים, עדו
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה או פקודה שסוגרת את כל הסשנים הפתוחים מישהו מכיר משהו אני רוצה לסגור את כל המישתמשים מדובר ב SERVER 2003
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה יחידה חיצונית לדיסק קשיח המתפקדת כFileServer. המכשיר עובד, מזוהה טוב ברשת ואפילו ביצעתי לו עדכון. הבעיה היא שכאשר אני מנסה לגשת אליו מהמחשבים ברשת שעליהם מותקן Windows XP התעבורה איטית להחריד (200kb/s) לעומת זאת, מהמחשב שעליו מותקן Vista המהירות הינה פי 10 ודומה למהירות הרגילה של שיתוף הקבצים ברשת (רשת חוטית). דיי ברור לי שזה קשור במשהו להגדרות הרשת בXP, השאלה מה. דא"ג - שלושת המחשבים מוגדרים בIP קבוע (192.168.2.* ,לא DHCP) ומחוברים בינהם ולFileServer שגם הוא מוגדר בIP קבוע דרך ראוטר של Edimax. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
טוב אז נגמרה לי ההתחייבות עם 012, לא היה לי בעיות בטורנטים, TL עבד מעולה, אבל במשחקים הפינגים קופצים לשמיים(250), לעומת חבר שלי שיש לו 014... עם פינג 180,ואין לו חבילת גיימרים פעם שמעתי ש013 טובים, אבל הם התאחדו עם נטוויזן..., אז לא ;D 012 עם סמייל.... ומה שנשאר זה בעצם את 014, אבל מצד שני לפי מה שקראתי פה רק בלילות המהירות גבוהות... 012 ו-014 הציעו לי 40 שקל בחודש..., 3 מגה- תשתית יש לי של הוט.. אז מה עושים!?!?!?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
היי שלום לכולם ובוקר טוב, שלשום נשרף לי הראוטר 2wire, ולכן רכשתי ראוטר הבא http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=22&category_id=30&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 למחשב השני קניתי את זה http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=33&category_id=27&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 מתאם שיחפש רשת למחשב הנייח. והכל עובד טוב. עכשיו יש לי שאלה ה מתחמם דווקא מהר לאחר 30 דקות הוא ממש חם. יש לי לדאוג מזה ? או שזה ככה רגיל. תודה
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לאחרונה קניתי נתב אלחוטי מדגם 3com 3crwer100-75 יש לי מודם אלקאטל שחור ( speed touch home) ואני ממש לא מצליח להגדיר אותו ככה שתיהיה לי גישה לאינטרנט תמונה מצורפת... שאלה: ניסיתי לעשות לנתב RESTART (החזרתו למצב יצרן) ניסיתי לפי מספר שיטות שמצאתי באתר 3COM הישראלי והעולמי וגם לפי הספרים בשום אחת מין השיטות הסיסמא שלי לא התאפסה, האם זה עילה להחליף את הנתב(הוא חדש...)? בתודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אמרו לי שיש פרסומת לאינטרנט + מסך "מתנה" ולאור העובדה שאני צריך מסך דיי דחוף אני דיי מעוניין רק מה שאני לא ראיתי את הפרסומת ואין לי ממש זמן לראות אז אם מישהו בבקשה יכול להגיד לי איזה חברה זה אני מאד אודה לכם
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני מנסה להגיב בפורום הזה: http://www.tevalife.com/forum/topic.asp?FORUM_ID=235&tevalife=yes ומשום מה אני ממשיך לקבל שגיאה! בפיירפוקס השגיאה המופיעה מצורפת, באקספלורר פשוט מופיע לי דף שגיאה "the page cano't be displayed"! איך אני מתקן את הבעיה? אני רואה שאנשים אחרים הצליחו לפרסם בפורום ההוא! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש באינטרנט דרך ראוטר אלחוטי D-LINK שאליו מתחבר מודם של בזק - AZTECH ADSL2+ הגדרתי את הכל והאינטרנט עובד לי גם דרך הפורטים הפיזיים וגם דרך האלחוטיים וכל המחשבים בבית (4) עובדים דרכו חלק אחרי הפרמוט האחרון של המחשב שלי (XP SP2) התחילו להיות לי בעיות מוזרות האינטנט פשוט נתקע אחרי כמה שעות שהוא מחובר ביתר המחשבים בבית הוא עובד חלק בזמן שאצלי אין פינגים אפילו לראוטר האלחוטי.. לכל המחשבים אצלי בבית יש XP SP2 אבל רק אני עדכנתי ל EXPLORER 7 יש מצב שזה מכניס לי איכשהו בעיות תקשורת? מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לטפל בה? תקלה ממש מוזרה ומציקה! תודה
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולכם רציתי לקבל עזרה בקשר לרשת ביתית אלחוטית עם מודם ALCATEL עם נתב D LINK אני משתמש בתוכנה netmeeting קיבלתי את הרשת לפני פחות משבוע מאותו רגע שקיבלתי את הרשת אני לא מצליח לקבל שיחות והוציא שיחות דיברתי עם מחלקת התמיכה אבל נאמר לי שצריך לפתוח פורטים שונים בכל מקרה זה נעשה אבל עדין לא הסתדר האם מישהו יודע איזו פורט צריך לפתוח ?ואיך ניתן לעשות זאת ?אני עובד עם מערכת windows xp אשמח לקבל עזרה התודה מראש עריכת המודר: הכותרת צריכה להיות עניינית. לא התאור.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-