רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מהאנשים שלא ממש מבינים והייתי שמח אם מישהו יוכל (למרות שבטח עשיתם את זה מליון פעם) לענות לי על השאלות ולתת לי מעט הדרכה : יש לי מחשב אחד נייח שמחובר לאינטרנט (עם כבלים ונטוויז'ן) ואני רוצה לחבר מחשב אחר שנמצא במרחק 3 מטרים ע"י רשת אלחוטית. הבנתי שאני צריך ראוטר אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי אחד, אבל : 1. מה אני מחבר למה ? כל אחד אומר לי משהו אחר.... 2. איזה ראוטר ואיזה כרטיס עליי לקנות ? יש הרבה באותו המחיר ואני לא יודע מה ההבדל בניהם וחושש שאולי אקנה משהו שלא יתאים לי. 3. ב "נטוויז'ן" הציעו לי את הכל תמורת התקנה בקצת יותר מאלף ש"ח. עדיך לתת להם לעשות לי את זה למרות שזה עולה כמעט פי שניים ? אם אפשר לקבל תשובה מאוד מפורטת, כולל דגמים, זה יהיה ממש טוב. אגב, קראתי…
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום!!! אני רוצה לבנות רשת ביתית בין 2 מחשבים דרך כבל רשת...מחשב 1 עם XP PRO ושני 98SE... יש לי ADSL 1.5M ומודם קטן של בזק WOW...איזה נתב מומלץ...ואיך מסדרים את הכבלים הקטנים בתוך הראש שנכנס לנתב...ואיך ממשיכים משם...? תודה מראש לכל העוזרים!!!
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מבוסס על מקור בבזק היום לפני 1 בצהרים נקרע סיב אופטי וגרם לקריסה עצומה של מנוי ADSL(לא ידוע מה עם כבלים) אני בברק ולי זה קרה עכשיו אני רוצה להבין האם זה קרה לעוד אנשים בחברות אחרות
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, פעלתי בדיוק לפי המדריך ואני עדיין לא מצליח בשום אופן לגלוש במחשב הלקוח. מחשב השרת מתחבר לאינטרנט (012 בכבלים עם חייגן). ב network connections אני את החייגן בחלק של ה VPN ולמטה שני כרטיסי רשת, אחד של הרשת הביתית ואחד שמחובר למודם. הגדרתי את זה של הרשת הביתית כ IP קבוע 192.168.0.1 במחשב הלקוח יש רק כרטיס אחד והוא מוגדר קבוע עם 192.168.0.2 וכל השאר כמו שהוסבר במדריך. ביטלתי בשני המחשבים את הפיירוול והגדרתי את בשרת את כרטיס הרשת של המודם כשיתוף אינטרנט, למה זה לא עובד ??? אני לא מצליח אפילו להוציא פינג ביניהם... במחשב הלקוח הסטטוס הוא שולח בלבד ומקבל 0 (כשאני מסתכל על מצב הרשת). אודה לעזרתכם! ניר
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות נתב אלחוטי בכדי לקשר בין מחשבים ברשת והתחברות לאינטרנט. יש כל כך הרבה נתבים בשוק עם כ"כ הרבה אותיות... איזה נתב כדאי לי לקנות? באיזה מחיר? יש לי מודם ADSL של אלקטל (5 נורות, הישן) ו-SWITCH. תודה!
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר מחשב שהיה מחובר קווית לרשת הוויפי, במקום בו היה מחשב אחר שהיה מחובר לוויפי. ניסיתי להתחבר עם 2 מתאמים - (: Linksys AE3000 and Dlink 160,), את שניהם בתחילה המחשב לא זיהה, ולאחר שזיהה (אחרי מספר איתחולים, התקנות והסרות של דרייברים) הוא לא מצליח למצוא רשת ובtaskbar אני מקבל את סמל הוויפי באפור עם איקס אדום. כשאני מנסה troubleshooting אני מקבל בשניהם Unexpected error. ד"א,כרגע הלינקסיס AE3000 מחובר, מופיע במנהל ההתקנים בשמו המלא, אך איננו מוצא רשת. המחשב רץ על ווינדוז 7 HOME 64BIT לעזרתכם אודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיום יש לי את מה שבזק נתנו, ולמעשה אין לי בחדר כמעט אינטרנט. המרחק בין הראוטר לחדר הוא כ-20 מטר אווירי, אך עם 5 קירות בדרך. או לחילופין מרחק לא אווירי של כ-30 מטר. מחפש ראוטר חזק, כמובן בתקן הכי עדכני שיש. אני היום על תשתית של בזק ואינטרנט של בזק בינלאומי, ולכן אם אסיים עם שלי אצטרך אני מניח גם מודם. למיטב הבנתי ישנם ראוטרים משולבים עם מודם, וניתן גם להביא מודם חיצוני. אשמח לקבל המלצות לכאן ולכאן ומה יותר עדיף. בתודה רבה מראש, ושנה טובה, זיו.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
Cable/DSL Wireless Router 54 Mbps/2.4 GHz
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
המצב לא יהיה טוב יותר... שוב הפס הרחב מוצע רק לעשירון העליון שמסוגל להרשות לעצמו... וזה לא הכל.
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום ראיתי פה פעם מדריך איך לקחת ראוטר אלחוטי ולגרום שהוא יקלוט מראוטר אחר וישלח למחשבים אחרים ועל ידי זה לגרום להארכת הטווח של הראוטר שמחובר לאינטרנט. אפשר לקבל לינק?
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
אין לי צורך להוסיף פרטים בשלב הזה, אבל אתם מוזמנים... Prog.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. אז לפני כשבוע הזמנתי דרך ספקית האינטרנט שלי [נטויז'ן] ראוטר חדש. הראוטר הגיע היום ואיתו גם הוראות זריזות כיצד להגדיר אותו להפעלה ראשונית. תחילה אפרט מה המערכת שלי: -מע' הפעלה Win7 -הראוטר החדש - D-link Dir615 -מודם כלשהו של חב' מוטורולה -אינטרנט כבלים [נטויז'ן+HOT] במהירות 12 מגה. בכל אופן, לאחר שחיברתי את הראוטר כפי שצריך לחבר אותו, והרצתי את דיסק ההתקנה שלו, נכנסתי להגדרות הנתב. בדיפולט, הראוטר היה מוגדר בInternet Connection Type על DHCP [Dynamic IP[ כאשר הוא היה מוגדר כך - הכל עבד טוב. האינטרנט רץ על המחשב, וכל המחשבים\מכשירים [2 לפטופים, אייפון וסטרימר PCH A200] קולטים אותו טוב, אינטרנט רץ מהר ומקבלים אות חזקה. עם זאת, קיבלתי חוברת הוראות של נטויז'ן…
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, קניתי ראוטר של TP-LINK, אני רוצה לחבר אותו במקום הראוטר של בזק שמשמש גם כ-מודם. חיפשתי מדריכים בגוגל ולא הצלחתי למצוא מדריך ספציפי לזה. אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת מדריך או בהסבר קצת איך עושים את זה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש קשר בין השניים ? לפי מה שזכור לי ככל שהתדר נמוך יותר הטווח של האות גדל ואם באיזור שלי יש הרבה ראוטרים שמשדרים על אותו ערוץ יש השפעה על איכות ומרחק האות?
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי מחשב בקומה תחתונה בבית שהקליטה שלו במצב דיי קשה, WIN7 מדרג אותה כ "FAIR" משמע 2 קווים. הרואטר הוא של VERIZON (אני מתגורר בארה"ב) בטכנולוגיות FIOS שתומך בתקנים B/G בלבד (אין להם עדיין ראוטרים עם תקן N). בכל מקרה, כל הכרטיסי רשת שלי בבית הם בתקן N כולל אותו מחשב בעייתי, יש לו כרטיס רשת מסוג: LINKSYS WMP110 IEEE 802.11b/g/n PCI RangePlus http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833124297 בכל מקרה חשבתי על ראוטר חזק שיכסה לי את אותו הטווח (של קומה בודדת ואולי יציאה לחצר, מדובר על רדיוס של 10-15 מטר לערך בקו אווירי). אני יודע גם שתקן N תומך ב 5GHZ לעומת 2.4GHZ בתקנים הקודמים. חשבתי על הראוטר הבא: LINKSYS WRT400N http://www.newegg.com/Product/Produc…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי בבית ADSL ואני רוצה לעשות רשת אלחוטית. איזה מהנתבים הבאים הכי ממולץ? ואיזה כרטיס רשת אלחוטי הכי מומלץ? ז"א שתהיה לו את הקליטה הכי טובה שיכולה להיות, אם אפשר אז גם דרך ממ"ד. עוד שאלה: אני קונה עכשיו מחשב חדש, אז מה עדיף, לשלב את הכרטיס רשת האלחוטי במחשב או בתור USB? תודה.
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
הייתי משחק הרבה במשחקים באינטרנט עד שהתקנתי Windows XP בגלל שעכשיו יש לי פינגים גבוהים של מ200 עד 500 ויש לי ADSL!!! לפני שהתקנתי XP הפינגים שלי היו 30-100 :'( :'( מישהו יכול לעזור לי לסדר את זה????? ??? ??? ??? :'( :'( :'(
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, יש לי כרגע 10 מגה (תשתית + ספק בזק). יש לי שלושה מחשבים בבית, אחד מהם בממד ויש לי מודם לא חדיש במיוחד וזוג הום-פלאגים ומתאם USB שתומך עד תקן G. (עזבו איך הסתדרתי עד עכשיו, היה לי פיתרון זמני). בכל מקרה אני מתלבט מה לעשות. אני יכול לקבל מודם-נתב מבזק בחיוב זיכוי (על סך 24.90) את ה D-LINK DSL-2760U בהתחייבות לשנתיים. יש לציין שאני כבר מחויב להם לכשנה-שנה וארבעה חודשים. לפי מה שהבנתי זה לא כולל אחריות ותמיכה (מישהו יודע כמה זה עולה? והאם זה כדאי בכלל?). באפשרותי גם לקנות הום-פלאג נוסף (שעולה כחמישה שקלים לחודש בהתחייבות לשנתיים אם אני לא טועה) אבל אז אני מפסיד את ה WI-FI בבית. דרך אגב אני לא כ"כ אוכל להשתמש בחיבור USB שיש לנתב לצורך המדפסת מכיוון שהיא ממוקמת בממד ואני מנ…
-
- 9 תגובות
- 991 צפיות
-
-
לפני מספר שנים רכשתי את הראוטר הנ"ל של D-Link, שהוא למעשה מודם סלולרי עם מספר יציאות LAN שכולל SLOT לכרטיס סים. אחלה מכשיר, רק שכבר לא מייצרים אותו ולא ניתן כבר להשיג אותו היום. אני מחפש משהו חדש, אבל שמבוסס בדיוק על אותו הדבר. הראוטרים היחידים שאני מוצא הם כאלה שתומכים בדונגל USB סלולרי, וזה לא ממש טוב לצרכים שלי. מישהו יכול לעזור לי בחיפושים?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם מנסה למצוא איך להגדיר wps או wds מישהו יודע איפה ההגדרה הזו תודה לכלום
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
זאת שעובדת במרכזייה של הקיבוץ שלי לא רוצה לפתוח את הפורטים לאימיול שיעבוד על high id.. איך אני יכול לעקוף ת'בעייה?
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אם אפשר רק לשאול מה ההבדלים בניהם חוץ מהממשקים השונים? דרוש רק שיציג ביצועים טובים ברמת הקליטה.. שכן יהיה מרחק לא קטן. 801.11g או b - זה משנה משהו? עריכה: אה כן.. שלא יהיה גדול מידי ושיהיה עמיד בפני נפילות קלות, לא חתיכת פלסטיק שמתפרקת מכל נגיעה. אם פספסתי פרט כלשהו, רק תגידו ואני אעדכן תודה מראש. דניאל. :anim-jjd:
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
סוף סוף שיכנעתי את הורים שלי לADSL ועכשיו אני צריך לדעת איפה הכי זול משתלם ומהיר בבקשה וגם לדעת על מה אני בדיוק משלם כמו התקנה של טכנאי איזה מודם לקחת ולמה ( לא USB יש לי כרטיס שת שאני משיג בחינם מחבר של 3COM ) ואגב יש לי YES ואני מעוניין בחבילה של O.5 MB.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז מה לעשות?לא שיניתי שום דבר בהגדרות אני פשוט פותח פורט ונותן לו לעשות את שלו
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב נייד הוא גר בלוק לידי בקומה 1 ואני בקומה שלישית יש לו אינטרנט אלחוטיי והמרחק ביננו רחוק ויש קירות וכו' הוא בא אליי עם המחשב הנייד ואנחנו הצלחנו להתחבר לאינטרנט מאצלי לראוטור האלחוטי שלו זה בערך איזה מרחק של 100 מטר לפחות אני רוצה לקנות\ למחשב שולחני שלי כ.רשת אלחוטי כדי להתחבר אליו ואני והוא נעשה רשת אלחוטיתית ביחד ונשתף תמחשב שלי השני וכך העברת קבציןם מהירה תהיה לנו אני לא יודע איזה כ.רשת אלחוטי שיקלוט תתטווח הזה שהוא יותר מ 100 מטר יש לי מחשב נייד שלי ישן שעם כ.רשת שהוספתי לו וזה לא קלט בכלל כי הכרטיס רשת ישן מפעם שהטכנולגיה הזאת רק התחילהץ....... אז במה לבחור כי ראיתי מלא מלא כרטיסים ב 100 שקל וראיתי גם כמה 200-300 .. השאלה מה אני צריך מה יתאים לי...
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-