רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
אהלן! אני מתגורר בבית עם 2 קומות ומחובר להוט כאשר הראוטר המרכזי הוא הפייבר בוקס קיימות בעיות קליטה בקומה העליונה שלא באמת מביאה את המהירות שקיימת למטה. כלומר למטה אני יכול לקבל מהירות של עד 500MBPS ולמעלה מגרד את ה40. קנינו ראוטר של Tplink אך הוא לא טרם ככ.. חשבתי לנסות לחבר את הראוטר החדש למעלה על מנת שיהיה קליטה טובה יותר. עכשיו אני יודע שתמיד יש את האופציה להעביר כבל אבל זה להתעסק עם קדיחות וכו' אצלי בחדר קיים חיבור לטלוויזיה שהוא חסר שימוש (ללא ממיר) חיבור קואקסיאלי. קראתי מעט על מכשיר הMOCA ורציתי לדעת האם זה יהיה רעיון טוב לדבר עם הוט ולהביא מכשיר כזה? אשמח לעזרה ולטווח המחירים לפתרון הבעיה הנ"ל. המון תודה!
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אשמח לדעת האם יש לי אפשרות לשתף בדרייב קבצים וישאר לי שליטה עליהם שאם ארצה אוכל למנוע את המשך ההשתמשות בקובץ. כי גם שאני משתפת ללא אפשרות עריכה והורדה וכדומה עדין יש אפשרות למקבל השיתוף ליצור עותק מהקובץ ואז הוא הבעלים על הקובץ החדש וגם אם אמחוק את הקובץ ששיתפתי נשאר ביד מקבל השיתוף את העותק שיצר זה לפעמים קריטי שמשתפים דבר אישי ויתכן שירצו אחרי זה למחוק אשמח לקבל תגובה כאן או במייל האישי yp2030yp@gmail.com תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הקבוצה. יש לי ראטור של הוט(hotbox4) שאליו אני רוצה להוסיף עוד access point או repeater. אז יש לי ראטור ישן של חברת kasda דגם : KW62293. יש בראוטר הזה אפשרות לrepeater אבל זה לא הצליח לי. עשיתי disable ל DHCP. שיניתי את הכותבת של הראוטר אבל שום דבר לא נראה שעוזר. האם יכול להיות שהוט חוסמים את האפשרות לחבר נתב \ ראוטר נוסף? מישהו נתקל בבעיות כאלו אם הראטור של הוט? תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי חיברתי היום את הראוטר לשקע בזק ולחשמל הראוטר בהתחלה הסתנכרן ואחרי שהגדרתי אותו הוא הפעיל את עצמו מחדש ולא ניסה אפילו להסתנכרן הdsl נשאר כבוי למישהו יש רעיון למה?
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי יש לי ממיר פייברבוקס 4k שהוא גם מודם/ראוטר. אני רוצה להשתמש במחשב-ראוטר עם pfsense כמודם/ראוטר ולהגדיר את הפייברבוקס כbridge. רציתי לדעת אם הדבר הזה אפשרי, ומה ההגדרות שאני צריך להגדיר בממיר תודה!
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
-
אהלן, הדירה כ-100 מ"ר יש לי בסלון ראוטר של TPLINK ARCHER 600 החדרים הרחוקים (כ-10 טר מהראוטר) בדירה הם ללא קליטה :הממ"ד ומולו חדר נוסף שהקליטה שם היא ממש רק בכניסה. בממ"ד יש חיבור רשת. את ה-WIFI אני לא צריך בממ"ד אלא בחדר שמולו מה בעצם האפשרויות שלי? האם להתקין סוג של מפיץ WIFI דרך חיבור הרשת בממ"ד ובשאיפה זה גם יגיע לחדר ליד? האם יש המלצות לא להתקין מכשיר שמפיץ WIFI בממ"ד שהוא חדר ילדים?
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אהלן, אני מבחין בירידה משמעותית בעוצמת הWIFI בבית לאחר שאני מחבר את האוזניות האלחוטיות לבלוטות. הראוטר הוא DLINK 225 (לא תומך 5GHZ), האוזניות הן JBL 500BT. מבירורים באינטרנט ניסיתי למנוע כל מיני חסימות בקליטה מהוויפי למחשב (פלורסנטים, מכשירים שמשדרים בתדר דומה), לשנות ידנית את הערוץ דרך הגדרות הראוטר אבל זה פתרון זמני שלא באמת פותר את הבעיה. מהירות הוויפי נפגעת פי 7 בעת חיבור לאוזניות האלחוטיות. יש פתרון אחר מלבד לקנות dongle לבלוטות? או דווקא להשקיע בראוטר תומך 5GHZ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שבועיים בערך עברנו ל 500 מגה בהוט, בשבוע הראשון הכל עבד פרפקט ומאז הכל נדפק. צריך להתקשר כל יום להוט ובסוף הם אומרים לנתק ולהחזיר את הראוטר והבעיה מסתדרת. אני מקבל APIPA במחשבים שמחוברים בכבל רשת (לפני שמתקשרים לתמיכה של הוט). בנוסף אין לי פינג לראוטר, רק אחרי ריסטארט לראוטר הפינג חוזר והממשק עובד לי. אתמול והיום כשניסיתי לעשות פינג לא משנה לאן זה כתב לי : ב 200 מגה גם היו בעיות אבל לא ככה, הייינו מתקשרים פעמיים / 3 בחודש. רציתי לדעת אם לקנות ראוטר חיצוני וטוב ולחבר את ההוטבוקס 4 כ BRIDGE יכול לפתור את הבעיות ? לדעתי יש בעיה עם ה DHCP בהוטבוקס שהוא לא מצליח לחל…
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום, יש לי בית בן 4 קומות בכל קומה שקע רשת קווי לחיב ור LAN . כיוון שה Router של הוט אינו חזק מספיקיש לי בכל קומה אביזר של TP-LINK שמצד אחד יש לו תקע חשמל ויציאת רשת שבאמצעותה הוא מתחבר למודם של הוט ובצד השני מגבר WI-FI שבאמצעותו יש לי רשת WI-FI עם שם שונה בכל קומה ,האביזר TP-LINK באחת הקומות התקלקל ואין לי מושג איזה דגם מדובר , האם האביזר מגדיל טווח TP-Link TL-WA855RE 300Mbps מתאים כתחליף לאביזר שהתקלקל , אם לא מה האביזר המתאים
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי, יש לי מודם אלחוטי של חב׳ הוט שנמנצא ליד הטלוויזיה. כמה מטרים משם יש לי מערכת אזעקה שאני צריך לחבר אותה לרשת בעזרת כבל רשת בלבד ולא באופן אלחוטי. אני רוצה להימנע מלמתוח כבל רשת ממערכת האזעקה ועד למודם האלחוטי. יש איזה רכיב שאני יכול לקנות כדי שיקלוט את האינטרנט מהמודם האלחוטי ואני אוכל לשים אותו ליד מערכת האזעקה ולחבר אליו את כבל הרשת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי לכולם מנסה למצוא איך להגדיר wps או wds מישהו יודע איפה ההגדרה הזו תודה לכלום
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היי חברים, היה לי מודם ראוטר kasda kw5212, עבד על הפנים. הגדרתי אותו כ-bridge וקניתי נתב C2 AC900, עבד פצצה כמה שנים. היום המודם מושבת. נסיתי לחפש מודם בלבד אבל נראה שלא מוכרים רק מודם אלא מודם וראוטר משולב. האם לקנות מודם משולב "פשוט" שמתאים ל100MB כלומר VDSL ולהגדיר אותו כBRIDGE? אודה לעזרתכם, ליאב.
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אהלן, אני עובר לדירה חדשה ואני מעוניין לחבר מכשירים (טלוויזיה, מחשב) בחדרים שונים בחיבור קווי לאינטרנט אני לא רוצה להעביר כבלים מהראוטר לרחבי הבית מחיפוש קצר ראיתי שיש אופציה להשתמש ברישות הטלפון או החשמל על מנת לספק חיבור קווי לאינטרנט בחדרים שונים (בכל חדר יש חיבור לטלפון בקיר) אם זה רלוונטי, כרגע הדירה לא מחוברת לאינטרנט כלל, התכנון הוא להתחבר ל PartnerFiber כי הם היחידים שמספקים סיב אופטי בבניין אשמח לעצות: מהו הפתרון הכי טוב להעברת חיבור אינטרנט לחדרים שונים באמצעות שימוש ברשת קיימת (חשמל\טלפון)? האם זה דורש ראוטר מיוחד, או מתאמים מיוחדים, מהם הדגמים המומלצים? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, הגיע הזמן לזרוק את הציוד של בזק לפח(ואני מתכוון לנתב Be הלא יוצלח), ואני צריך המלצה לראוטר + מודם, שיתאים ככל הניתן לתשתית של בזק, שמעתי גם שבזק מתכננים בקרוב להציע מהירות של 200 מגה, ולכן אשמח אם הראוטר+מודם יתאים למהירות כזאת.. תודה לעוזרים 🙏🏻
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
הי אני עובד בחיבור מרחוק. יש לי 200 מגה בהוט וזה לא עובד כמו שצריך, לפעמים נתקע ולפעמים מתנתק. אם אני מתחבר לאינטרנט דרך הוט ספוט מהטלפון, זה עובד ממש יותר טוב. והטלפון הוא הוט מובייל. איך אני יכול להבין מה ההבדלים ביניהם ולנסות להשיג חיבור אינטרנט ביתי שיאפשר לי את אותה מהירות? הזמן של הפינג הוא אותו דבר תודה
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי בבית 500MB סיב של פרטנר, מתחבר לברידג' שסופק לי ע"י פרטנר ומשם מתחבר עם כבל אתרנט ישירות לכניסת WAN של הראוטר שלי - Linksys WRT1900ACS. מה שקורה כיום הוא שבחדר ממ"ד אין קליטה של ה-WiFi בכלל אבל כן יצרתי נקודת רשת בחדר (CAT 5e). חשבתי אולי לקנות Access Point ולחבר אותו לנקודת רשת, הבעיה שהוא גדול מדי ואין לי איפה לשים אותו. עוד חשבתי על אלטרנטיבה של רכישת יחידה אחת של Mesh (סליחה אם אני מתנסח לא הכי נכון.. שולט בחומר אבל לא מצטיין), לחבר אותה באופן קבוע לנקודת רשת ואז למעשה הצלחתי להביא אינטרנט אלחוטי לחדר. השאלות הן: 1. האם זה רעיון טוב? 2. האם המוצר הזה יכול להיות מחובר באופן קבוע לנקודת רשת? 3. האם לאחר חיבור המכש…
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית חשמל תלת פאזי , מעוניין לחבר לילד את האקס בוקס בממד.. לא מגיע לשם אינטרנט טוב.. יש איזה מכשיר לחיבור אינטרנט על גבי החשמל?... משהו שיכול לעבוד על התלת פאזי?... לתודה למי שיכול לסייע
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה נכון או שקר : יש לי תשתית ישנה של 15 מגה בזק ורציתי לקחת מאקספון 018 מהירות ספק 200 מגה בהנחה שבעתיד הקרוב אני אשדרג את התשתית ואהנה ממהירות גבוהה יותר , אבל באקספון אמרו לי שיהיו לי הרבה ניתוקים ובעיות א. כי 200 מגה זה של הוט ! מה הקשר ? זה ספק , ב. כי חייב להיות התאמה בין מהירות תשתית וספק אם התשתית 15 מגה גם הספק צריך להיות 15 מגה אחרת יש בעיות זה נכון או חרטה ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי מגבר wifi של שיואמי - mi wifi repeater 2 עבד עד עכשיו מצוין, עברתי חברה ועקב כך הביאו לי ראוטר חדש, משום מה אחרי הגדרה של המגבר עם הראוטר החדש לא מקבלים אינטרנט כשמתחברים דרך המגבר עם הראוטר הישן עדיין עובד(אני צריך להחזיר אותו ככה שאי אפשר להישאר לעבוד איתו) מה יכולה להיות הבעיה? אני מניח שזה קשור לאיזו הגדרה בראוטר הראוטר הישן שזה עובד בו הוא dlink dsl-6850u החדש dlink dsl 224
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בית 2 קומות אך בקומה העליונה אין קליטה של wifi רכשתי מגדיל טווח אך הדבר לא עזר (יש קליטה מאוד נמוכה ולא יציבה של ה wifi ). ניסיתי לשים את מגדיל הטווח בכמה נקודות שונות, אך ללא שינוי. ספקית האינטרנט שלי היא hot, ויש בבית תשתית של בזק ישנה מאוד (בית ישן) כך שסוגי החיבור הם כבל טלפוני רגיל. לצערי המודם נמצא בממד כי שם יש נקודה של כבל קואקסיאלי. בקומה העליונה גם כן יש נקודה שכזו אך בהחלפה בממד אין קליטה. איך אני יכול לקבל קליטה טובה בקומה העליונה? מה אני צריך לרכוש בשביל זה (לא משהו יקר)?? תודה
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום עליכם גיבורי חיל, אנחנו עוברים לבית עם סלקום בתור ספק, נתב vv5822. קניתי ערכה של 3 tp-link deco M4 לטובת WiFi, יש לי 4 מתאמי MOCA, אין תשתית CAT, יש תשתית קואקס בבית. אשמח לעזרה עם מספר שאלות: 1. האם בפתרון mesh מוותרים על ה wifi של הראוטר? 2. ה mesh נותן כתובות משלו, או משתמש ב pool הכתובות של הנתב (ז"א האם משתמשי wifi ומשתמשים קוויים נמצאים באותה רשת?) 3. הילד ישחק במחשב נייח מרוחק מהראוטר: האם חיבור MOCA נותן פתרון או דופק את ה ping? חיבורי eth מיחידת mesh יתן מענה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אחים יקרים. רציתי לשאול את החכמים מביננו שמבינים ויש להם נסיון. קניתי ראוטר+מודם, שוואלה אני לא ממש מרוצה ממנו. זה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=32548. עכשיו בעיקרון, אני לא יודע מה לעשות. האם יש לי אפשרות עוד למכור אותו? אשמח לעצות אבל בינתיים מה שבטוח זה שאני צריך לקנות ראוטר חדש. עכשיו השאלה שלי זה, האם עדיף לי לקנות רטואר + מודם חדש, או להשתמש בראוטר+מודם שלי בתור Bridge, ולקנות ראוטר? האם זה יצא לי יותר טוב, משתלם? בנוסף, שכחתי לציין, יש לי את מגדיל הטווח הזה: https://bstore.bezeq.co.il/computer/4729. ראוטר – https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=32548 מהירות אינטרנט: 100 mb כרגע מקבל בין 15-20 הורדה, ו2-3 העלאה (בשימוש אלחוטי עם ה…
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
היי כולם! אז גיליתי לאחרונה שחיברו את הבניין שלי (חיפה) לאנלימיטד ולסלקום פייבר. אני רוצה לעבור לאחד מהם (כרגע מחובר לבזק, מקבל מהירויות חצי כוח) ולא ממש יודע האם יש הבדל אמיתי והאם יש יתרונות/חסרונות לכל אחד מהם.. אשמח לשמוע מניסיונכם האם יש משהו עדיף מהשניים, ובמידה וכן, למה? תודה ענקית מראש!
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-