רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,504 דיונים בפורום זה
-
הי אני מעוניין לרכוש טלפון נייח שיעבוד על בסיס כרטיס סים ללא חיבור קווי. יש המלצות? אם אני קונה דרך איביי- צריך להיזהר ממשהו שיגרום לטלפון לא לעבוד? ( חוסר תמיכה ברשתות בארץ וכד') ראיתי את המודעה מטה, זה נראה בסדר? אשמח לעזרה בבקשה תודה רבה https://www.ebay.com/itm/Fixed-Wireless-GSM-Desk-Phone-SIM-Card-Mobile-Home-Office-Desktop-Telephone/202548730022?_trkparms=aid%3D444000%26algo%3DSOI.DEFAULT%26ao%3D1%26asc%3D20171010182220%26meid%3Df4990cc99e5344f5b1e9eff5a60049ad%26pid%3D100891%26rk%3D1%26rkt%3D2%26sd%3D202654828057%26itm%3D202548730022%26pg%3D2349624&_trksid=p2349624.c100891.m5206
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם החיבור לנטויזן מתבצע בדרך כלל PPTP עם חיגן בגלל סיבות כל שהן, ביקשתי והועברתי לחיבור ללא חיגן, DYNAMIC IP, ששמור למקרים יוצאי דופן כאלו. מה עדיף (בהנחה שכרגע זה לא משנה), מה מהיר יותר? מה היתרונות והחסרונות בכל חיבור? איזה חסרון SECURITY יש לי בחיבור כזה? מה !! אף אחד לא יודע את התשובה???? בתודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של USR ויש לי איתו כמה בעיות לפעמים כשאני מקליד את הIP שלו כדי להיכנס להגדרות של הראוטר, הדפדפן בכלל לא מבין על מה אני מדבר ושולח אותי לאיזה אתר חיפוש גנרי אם התוצאות הכי קרובות למה שרציתי מין הסתם שמתי IP שבדרך כלל עובד :-\ אבל ככל הנראה זה לא תמיד ככה.. יש דרך לסדר את זה זה די מעצבן.. ??? חוץ מזה אני רוצה לפתוח פורטים בראוטר אבל לא פורטים יחידים (כי את זה אני יודע לעשות) אלא סידרה נגיד מ6881 עד 6999 איך אני עושה את זה ? אממ אין יותר שאלות בינתיים... יש לי XP על AMD אטלון XP 1700+ (מישהו אולי יכול להגיד לי למה הוא כותב 1400 ?? איך אפשר לסדר את זה? ) טוב אמרתי די אם השאלות אז די מקווה לתשובה ויעריך מעוד כל עזרה חן. בין העונים יוגרל דיסקט פלופי שכ…
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
לקראת ההשקה הרשמית בשבוע הבא, העלתה הבוקר חברת IBC את הגרסא העברית של האתר שלה. הסלוגן תחתיו בחרה החברה להשיק את שירותיה הוא TrueFiber. http://www.ibc.net.il/he/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מבקש הנחיות לשולחן עבודה מרחוק עים תוכנת vns ברשותי ראוטר ומודם
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך שרת הדפסה אלחוטי ובגלל המחירים הלא שפויים לזה בארץ (תקנו אותי אם אני טועה), החלטתי לקנות מאיביי אני מתלבט בין 2 (לא רוצה לעבור את ה 200 ש"ח) הראשון זה: http://cgi.ebay.com/NEW-in-BOX-ViewSonic-Wireless-Print-Server-802-11G_W0QQitemZ130272258262QQcmdZViewItemQQptZCOMP_HN_Print_Servers?hash=item130272258262&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2%7C65%3A15%7C39%3A1%7C240%3A1308 והשני: http://cgi.ebay.com/NEW-Linksys-WPS54G-Wireless-USB-PC-Network-Print-Server_W0QQitemZ400009163419QQcmdZViewItemQQptZCOMP_HN_Network_Adapters?hash=item400009163419&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2%7C65%3A15%7C39%3A1%7C240%3A1318 כמובן שאם יש הצעות יותר טובות אנ…
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני נמצא בעבודה וכל כמה שנייות מתנתק לי ה wifi עושה identefying ומתחבר שוב,יש לי אינטרנט בין ניתוק לניתוק לפעמים אני גם עושה troubleshooting וזה מתקן לי את האינטרנט לדקה שתיים ואז עוד פעם אותו סיפור. יש לי מחשב dell vostro 3460 דברתי עם הטכניים של דל הוא הביא לי דרייברים חדשים וניסינו להריץ מsafe mode אבל לא השתנה כלום. הwifi בבית עובד לי חלק וגם במקומות אחרים, פה לכל שאר החברה זה עובד חלק ורק לי זה קורה . בtroubleshooting הוא בדרך כלל רושם שהוא עושה ריסט ל network adapter או משהו עם acess point. המחשב חדש (חודש בערך) קשה לי להאמין שזה בעייה במחשב עצמו. אם יש לכם רעיונות אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
BR-6114Wg Firmware Version : 2.11 Edimax Web Site Release Note ( BR-6114 WG ) 2.11 2005.05.28 Fixed: - The PPPoE's connect on demand function can not work properly. - URL blocking enabled sometime will cause problem. - Ftp ALG problem, sometime will cause connect failed. - The current time is wrong. - PPTP pass-through with cisco VPN router problem. - PPPoE can not attach service name problem. - Router will reboot when traffic over 30 Mbps (packet siz 64). - URL blocking can't block subdirectory in URL or directory only. - Can't filter MSN in IP filter problem. - DDNS will registered LAN IP in l2tp mode problem. - PPPoE compability with Philippine ISP…
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום לכולם התחלתי לבנות רוטוא ליקנוס רק יש 4 בעיות 1 Mandrake SNF 7.2 בקישור שניתן במדריך לא נמצא שם בבקשה אפשר לינק ישיר או משהו 2 יש לי מעבד פנטיום 1 100 הרץ זה יספיק? 3 יש לי שני כרטיסי רשת רק יש בכול כרטיס רשת כניסה אחת אז איך אני מחבר תמודם ואת שני המחשבים שיש לי? יש לי מדום אלקטל ADSL לא משודרג 4 האם השיתוף של האינטרנט יחשוף אותי לפריצה לרשת שלי? וגם האם זה יאט את המהירות יש לי חבילה של 750 קילו ? בבקשה תשבות אני חייב עזרה!
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי את הגרסה הנ"ל על הנתב, בזמנו כשהתקנתי את הגרסה היא לא תמכה ב-L2TP אבל מכיוון שעכשיו היא כן תומכת ואני נותן את הנתב שלי לאחי שמחובר בהוט (ללא חייגן) אני רוצה לשדרג את הגרסת קושחה לזאת שתומכת בחייגן L2TP. נכנסתי לאתר הרשמי, הכנסתי את הדגם שלי וקיבלתי רשימה של כמה גרסאות\ורסיות. במה לבחור ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, 1) אני צריך המלצה למודם סלולרי (סטיק) סביר ולא יקר. 2) האם אני צריך חבילה יעודית או שאפשר לרכוש חבילה סלולרית רגילה (למשל 100GB של 012מובייל כולל שיחות וכו'...) וזה יעבוד? תודה
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להתחבר למחשב אחר ברשת אני מתבקש להכניס שם משתמש וססמא... עכשיו לאף מחשב אין לי ססמא ואני לא יודע מה אני אמור להכניס שם... שם משתמש במחשב שלי/שם משתמש במחשב השני... כמובן שהוא לא נותן לי להתחבר לאף מחשב. המחשב שלי הוא היחיד ברשת עם ויסטה, כל השאר XP PRO... והכי מוזר שמחשבים אחרים מתחברים למחשב שלי (לויסטה) בלי בעיות. אבל לאחרים צריך שם משתמש וססמא...
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני משתמש ב-RE450 של TP-LINK כ-AP. יש לו 3 אנטנות חיצוניות שב-5GHz משדרות כ-3x3dBi, החיבור בפנים הוא U.FL/IPEX. בקצה השני של הבית אמנם יש קליטה טובה והמהירות בסדר (מקבל 200-230 מתוך 500), אבל יש מדי פעם קפיצות משמעותיות בפינג לכמה שניות שמורגשות במשחקים אונליין. נתקלתי באמאזון באנטנות חיצוניות, 60-70 שח ואפשר להחליף את 3 האנטנות שמשדרות ב-3dBi ל-8dBi, שזה אמור להיות שיפור משמעותי מבחינת עוצמה השידור. האנטנות: https://www.amzn.com/B07R21LN5P השאלה היא האם אפשר לצפות להבדל בביצועים בין האנטנות של ה-8 דציבלים לאנטנות הקיימות של 3 דציבלים? או שזה לא משנה כי יש הגבלות כלשהן במכשיר עצמו שימנעו ממני לשדר חזק יותר?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי נתב/ראוטר של בזק ולו 4 יציאות קוויות וכן wifi בתדר 2.4G & 5G. המערכת עובדת בקצב מובטח של 40M כשבפועל אני מקבל כ 60M בבדיקות שונות שאני עושה. כאשר הטלפון שלי (Samsung Note 9) מתחבר לרשת הביתית (ב wifi) כל האינטרנט הקווי ובכלל קורס (רק הטלפון שלי מקבל את הנתונים). לדוגמא, אני עושה ping קבוע ל google למשל, וכשהטלפון מתחבר אני רואה שזמן התגובה עולה ואפילו יש timeout קבוע עד שאני מתנתק מה wifi. התופעה הזו לא קוראת כשאני מתחבר לרשתות wifi אחרות (לא בבית). טכנאי אינטרנט בדק את המכשיר והנתונים/הגדרות מסביב ואמר שהכל תקין (החליפו לי לייתר ביטחון את הראוטר). גם טכנאי הרשת הקווית בדקו ואמרו שהכל תקין מבחינתם. אם הטלפון שלי (בפועל זה…
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי: 1) מחשב ראשי שאליו מחובר האינטרנט ישירות, למחשב זה יש כרטיס רשת אלחוטי של ASUS שעובד כ AP וכ STATION (לוח P5W-DH) 2) ROUTER WIFI של EDIMAX 3) מחשב שני בבית אני רוצה: 1) לחבר מחשב שני לאינטרנט 2) לשמור על רשת פנימית בין שני המחשבים לשיתוף קבצים ומשחקים הבעיה: המחשב הראשי חייב להתחבר לאינטרנט ישירות, אני יודע שאני יכול לחבר את ה ROUTER לאינטרנט ואת שני המחשבים אליו אבל זאת לא אופציה, חובה שמחשב ראשון יתחבר לאינטרנט ישירות. 1) אם אני מפעיל את המחשב הראשי כ STATION אז יש לי רשת פנימית אבל אין לי אנטרנט במחשב השני. 2) אם אני מפעיל את המחשב הראשי כ WIFI-AP ומחבר את ה ROUTER אליו כאילו שהו ה ISP אז יש לי אינטרנט במחשב השני אבל אין לי רשת פנימית. האם יש דרך לסדר…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקבל lowid כל הזמן ואין לי מוסג אך אני פותח את פורטים..... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי הראוטר שלי של 3 com לאחר שנתיים נדפק הוא פשוט חוסם את הפורטים עכשיו אני מתלבט בין נתב 3CRWER10075 של 3COM ל BR6204WGו Edimax ראיתי ששניהם מומלצים הבעיה שאני מחובר דרך 012 ב l2pt והבנתי ש 3com בעיתי בקשר לזה מה עדיף מבינהם או שיש משהו אחר מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת חוטית ועל חוטית עם מודם נתב אלחוטי של בזק asus am 604g. אני רוצה (שתי קומות) להוסיף לאחד ה HUB ים switch אלחוטי netgaer GS605 שישמש לי כ Access point לרשת (שלא יהיה נתב ברשת ויתנגש בנתב הקיים, אלה יהיה כניסה אלחוטית נוספת לרשת הקיימת [בקומה אחרת]). איך מגדירים את הנטגיר? אשמח לסיוע ותודה בכל מקרה
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
חברת TP-LINK הציגה ב-CES 2012 רק 3 מוצרים חדשים אבל הצהירה על כוונות שאפתניות מאוד. כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=1903
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
קניתי לאפטופ של Dell מותקנת בו מערכת הפעלה WINDOWS XP HOME E הוא מחובר ברשת לאינטרנט עשיתי לו עדכונים כמה שאפשר אבל מאיזו סיבה הוא לא נכנס לי לאתרים מסויימים שיש בהם JAVA ו FLASH וכו... וכותב לי "שגיאה בדף" או שגיאה בהצגת הדף. מה אני צריך לעשות כדי שיפעלו לי האתרים האלה (כמו בנק דיסקונט,NETEX ו כו...), לא ניתקלתי בבעיה זו בעבר מישהו יכול לעזור ? ראיתי שעוד מישהו עם אותה בעיה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?PHPSESSID=4c880abc267057d8086497aed9ff28fa&topic=107887.0 בבקשה עזרה.... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני מחפש אתרים טובים ומקצועיים שיבדקו אם יש לי פירצות אבטחה במחשב ואם הפיירוול שלי מתפקד כראוי אנא אני מחפש אתרים מקצועיים
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש בנרות אתר עם הסברים על כל הפקודות בטלנט של אלקטל משודרג (281@8606). יש שם הרבה מאוד פקודות, וה-help לא מביא הסברים ממש מספקים. אם למישהו יש אתר שמסביר בדיוק יותר בפירוט על כל פקודה ופקודה, אני אשמח לקבל לינק. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני לא מצליח לחבר רשת ניסיתי הכול מה לעשות עכשיו : יש לשני המחשבים איי פי משלהם 192.168.0.1 192.168.0.2 מה עכשיו אני צריך עזרה טלפונית אני משתגעעעעעע........ הינה המספר פלא שלי תקשרו אליי חייב את עזרתכם 0546404766
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
כל העולם ואחותו גולש כנראה על המודם ואין לי ססמא, איך אני עושה ססמא לזה? המודם הוא של בזק - DLINK DSL 2650U תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, יש לי שני הום פלאגים בבית שרכשתי מבזק. הדבר היחידי שכתוב עליהם זה "billion". עכשיו אני רוצה לקנות עוד זוג הום פלאגים, האם הם יעבדו עם ההום פלאגים הקיימים? ועל איזה דגם אתם ממליצים? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-