רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,504 דיונים בפורום זה
-
Zone Alarm Suite לא נותן למירק שלי להתחבר לשרתים! הוא רושם ככה - [01:03] -irc.rizon.net- [ Blocked by Zone Labs Security ] [01:03] -irc.rizon.net- [ Blocked by Zone Labs Security ] מוזר!? ניסיתי לפתוח פורטים ולא הלך! למישהו יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
[table][tr][td][/td][/tr][tr][td]שלום חברי הפורום, ברצוני לשאול אתכם, האם אתם יכולים להמליץ לי על ראוטר אשר אינו קורס בחיבור חייגן במהירות 12 מגה? (חיבור L2PT) משום שכבר שנתיים הראוטר שלי (אדימקס BR65BN) קרס כמה פעמים ביום בגלל החיבור הזה... לפני חודשיים הבעיה הזאת נפתרה סוף סוף על ידי כך שהעבירו אותנו לחיבור ללא חייגן..הראוטר לא קרס מאז אולם בעיות אחרות החלו להופיע בעקבות תעדוף נמוך (טורנט נמוך, הורדות איטיות בשעות העומס..) (הנושא שפתחתי פה לגבי הבעיה הזאת וכל ההסברים... לינק) לאחר קריאה קטנה פה הגעתי למסקנה שבחיבור ללא חייגן אני נחשב בתור משתמש רגיל ושרק על ידי חיבור חזרה לחייגן,אני אחשב בתור לקוח גיימר (כמו שהייתי פעם) הבעיות הללו יפתרו..אבל הבעיה היא שזה יגרום לבע…
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, יש לי מספר מחשבים ניידים המשוייכים לדומיין, לפעמים מתחברים ב LAN לפעמים ב VPN וניגשים לשיתופים על שרתי קבצים וכד'. אני מתלבט האם לאפשר למחשבים להוריד חומר מהשרתים ואז אצטרך לדאוג להצפנה שלהם (אין BitLocker , מכירים פתרון אחר?) או פשוט למנוע הורדה של מסמכים למחשבים, כך שיעבדו רק על מסמכים בשרת וכאשר אינם במשרד יתחברו ב VPN (כמו שקורה היום) הרגישות של המסמכים די גבוהה, אך צריך גם לאפשר לעובדים לעבוד.. מה האיזון הנכון בין שני הדברים? תודה רבה.. מחשבים ניידים: windows 7 pro DC: sbs 2008 servers: win server 2008 r2
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי מאריח טווח של חברת TPLINK הגדרתי אותו כמו שצריך בדפדפן וניסתי לחבר אותו להוטבוקס 1 והוא עדיין עושה לי בעיה עם הוויפי דרך ה tplink כולל ניתוקים לפעמיים דגם :wa850re גירסת תוכנה 3.14.8 Build 140826 [ATTACH=CONFIG]9346[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9344[/ATTACH]
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס רשת פנימי למחשב נייח. לאחרונה ראיתי שאני לא מצליח חזהות רשתות אלחוטיות באזור(אני יודע בברור שקימות כאלה באזור שלי),אז פתחתי את המארז והכרטיס לא היה מחובר כראוי,אז חיברתי אותו כמו שצריך. ניסתי לחפש רשתות,אבל לא מצאתי ... אחרי בדיקה במנהל ההתקנים ראיתי שהדרייברים של הכ.ר מסומנים בסימן שאלה,מחקתי את הדרייברים הקודמים והתקנתי אותם שוב,ועדיין לא הצלחתי למצא רשתות אלחוטיות באזור. אשמח לקבץ ייעוץ\עזרה בנושא. בברכה, Gif.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יצרתי שיתוף רשת בין המחשב שלי לבין מחשב נייד שמחובר אלחוטית לרשת במחשב הנייד יש 2 משתמשים אחד אדמין ואחר רגיל . עשיתי שיתוף למספר תיקיות מהמחשב שלי ואני רוצה שהמשתמש הרגיל מהמחשב הנייד יהיה מוגבל בגישה לאחת התיקיות המשותפות . מה שזה נותן לי לבצע , הגבלה כוללת לכלל המשתמשים ב homegroup מה הטריק ? וסילחה על הבלבול מוח
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום. לחברת XIAOMI יש ראוטר בשם Xiaomi Mi WiFi Router 3C. רציתי לדעת אם אוכל לרכוש ראוטר זה כדי לעשות בו שימוש כ AP (אקסס פוינט, בוסטר, ריפיטר). על פניו, איני רואה כל מניעה, אך אני הדיוט בתחום. אשמח לשמוע כל עצה או דעה לפני ביצוע רכישה. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
היום ביצעתי התקנה של הקושחת צד שלישי DD-WRT Firmware: DD-WRT v24-sp2 (03/19/12) std על הנתב TP-LINK TL-WR1043ND הצלחתי להגדיר כמעט את כל מה שאני צריך למעט הגדרת FTP SERVER שכאן הסתבכתי ולא הבנתי איך מגדירים, אני רוצה להגדיר כמו בגרסה המקורית את שרת ה FTP וגם לספק גישה החוצה מה LAN (כלומר WAN) ואני לא מצליח, נכנסתי תחת services --> NAS ואיפשרתי אותו והגדרתי שם שיתוף, הוא מוביל אותי לאתר אך אני לא מצליח לראות את הקבצים, הוא מבקש ממני שם משתמש וסיסמא ולא משנה מה שהגדרתי לו בדף ההגדרות, הוא לא מקבל כלום, ואני לא מצליח לראות את הקבצים שיש לי בכונן ה USB שמחובר אליו. את הגרסה הזו החלטתי להתקין על מנת לבדוק האם הנתב עובד יותר טוב ויציב מאשר הגרסה המקורית של TP-LINK שעושה בעיו…
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה צצה לי בעיה במחשב הגדול אחרי ששדרגתי את מהירות האינטרנט שלי. לפני הייתי בהוט + בזק בינלאומי 30 מגה, המחשב הגדול תפס עד 30 מגה (המודם הוטבוקס הוא חדר ליד) הוטבוקס מוגדר כמודם TP 1043ND נתב השינויים: המהירות בהוט + בזק בינלאומי גדלה ל100 מגה ההוטבוקס הפך למודם + נתב המחשב הנייד תופס יפה עד 50 מגה המחשב הגדול עם כרטיס רשת edimax pcie wlan version 700 תופס 3 מגה, ולא מוכן לעבור את ה3 מגה ניסיתי להתקשר להוט הם רוצים שאני אחבר את המחשב הגדול ישירות בכבל למודם הוט בוקס. זה בלתי אפשרי בשבילי מכיוון שהמחשב בחדר השני. בכל מקרה הם לא מוכנים להמשיך לעזור לי בלי התהליך הזה שאני אחבר את המחשב בכבל. אז אני נאלץ לפנות אליכם (גם כן שירות לקוחות) תדריכו אותי מה לעשות.. תודה
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי ראוטר VV5820 של סלקום ועוד ראוטר שלי Linksys WRT32X AC3200 הבעיה היא בחיבור בין שניהם,האינטרנט עובד - אך לא בצורה אופטימלית. יש לי בגלל הבלאגן הזה Double NAT. לא משנה איפה חיפשתי לא מצאתי, איך להפוך את הראוטר של סלקום לBridge. לפי קצת מחקר שעשיתי הדגם אכן תומך ל Bridgeהבעיה היא שסלקום שמים Firmware שלהם על המכשיר, וזה מסיר את האפשרות לBridge. האם יש דרך להחזיר את הראוטר לסטוק? מה הפתרונות שעומדים מולי? חייב קצת עזרה בנושא. תודה, דן.
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מצאתי כאן מדריך ממש נחמד ואינטאיטיבי לרכישת דומיין, תהנו חברים
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אהלן! אני מתגורר בבית עם 2 קומות ומחובר להוט כאשר הראוטר המרכזי הוא הפייבר בוקס קיימות בעיות קליטה בקומה העליונה שלא באמת מביאה את המהירות שקיימת למטה. כלומר למטה אני יכול לקבל מהירות של עד 500MBPS ולמעלה מגרד את ה40. קנינו ראוטר של Tplink אך הוא לא טרם ככ.. חשבתי לנסות לחבר את הראוטר החדש למעלה על מנת שיהיה קליטה טובה יותר. עכשיו אני יודע שתמיד יש את האופציה להעביר כבל אבל זה להתעסק עם קדיחות וכו' אצלי בחדר קיים חיבור לטלוויזיה שהוא חסר שימוש (ללא ממיר) חיבור קואקסיאלי. קראתי מעט על מכשיר הMOCA ורציתי לדעת האם זה יהיה רעיון טוב לדבר עם הוט ולהביא מכשיר כזה? אשמח לעזרה ולטווח המחירים לפתרון הבעיה הנ"ל. המון תודה!
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי מדגם Edimax BR-6114WG וכרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7128g. הסיבה שבגללה רציתי ראוטר אלחוטי זה להמנע מלהעביר כבל בכל הבית... כשהתקנתי את הראוטר, העלתי את המחשב עם הכרטיס האלחוטי למעלה, במצב הזה הקליטה של הכרטיס הייתה מאה אחוז, היה אינטרנט רשת והכל... כשהורדתי את המחשב למקוםם שלו הקליטה הייתה 18% והוא לא מצא את הרשת. כשקירבתי טיפה יותר והקליטה הייתה 70% הוא עדיין לא מצא את הרשת ולא התבר לאינטרנט. מה שאני רוצה לשאול זה: א. האם זה נורמלי, צריך להיות ככה? ב. יש דרך להאריך את האנטנה? החוט שלה הוא באורך 70 סנטימטר, היא מתחברת על ידי הברגה. תודה מראש לכל העוזרים, עומר
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אהלן, עברתי בשעה טובה ליחידת דיור ואני חווה ניתוקים מידי פעם באינטרנט (מראה שמחובר באייפון אבל לא גולש, במחשב התנתק לגמרי מהרשת). כיום יש בקיר חיבור אחד בלבד עגול בקיר להולך לקופסה קטנה של יס. לקופסה הזו שלושה חיסורים נוספים : 1. חיבור עגול נוסף לממיר של יס 2. כבל רשת שמחובר לממיר של יס 3. כבל רשת להולך למכשיר TPLinkWA901ND הממיר : כל מה שרשמתי שמגיע מהקופסה וHDMI לטלוויזיה הtplink : הכבל מקופסה של יס וחשמל מה מספק את האינטרנט? הtplink רק יוצר נקודת WiFi? ממה לדעתכם נוסעים הניתוקים? משהו של יס? החיבור לא תקין? הtplink?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתם חייבים יציאות רשת נוספות אבל אין בנמצא שקע חשמל אליו תוכלו לחבר את הסוויץ'. מה עושים? קוראים את הפוסט הבא ורואים שיש פתרון קל ופשוט. http://www.netcheif.com/blog/?p=5184
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש מידע על bluetooth (ולא מצאתי בחיפוש באתר) ועל תקשורת אלחוטית לסלולרי ולמחשבים מישהו מכיר לינקים או יכול לתרום איזה הסבר קצר בעצמו?
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום היום הייתה לי בעיה שהאייפון שלי מזהה את הרשת שלי אבל שאני נכנס להגדרות הראוטר דרך ההגדרות של האייפון אז לא היה רשום כלום הנתונים היו ריקים אמרו לי לנסות לאתחל את הראוטר האם זה מה שאני צריך לעשות,או שאתם מציעים לעשות משהו אחר? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מישהו נתקל בבעיית תיפקוד של DDNS בנתב כנ"ל (או נתבים אחרים של די-לינק מאותה סידרה)? תיאור התופעה הוא כזה: הגדרת DDNS בנתב תקינה. בעת כבוי/הדלקה הוא גם יוצר קשר עם שירות DDNS ומעדכן את שם ה- HOST אצלם. אולם לאחר זמן מה הוא לא מצליח להתקשר יותר ונשאר בסטטוס disconnecte, וכמובן שהעידכונים נפסקים. התופעה מתרחשת בצורה זהה מול כל שירותי ה- DDNS הקיימים. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן החלטתי ללמוד את SERVER 2003 אז.. לקחתי מחבר ספר והורדתי כמה PDFים התארגנתי על 2 מחשבים יחסית ישנים P4~ והקמתי לי שרת ולקוח עם דומין ככה נוצרה לה מאין סביבת תרגול ולימוד אני מאמין שיהיו לי הרבה שאלות אבל אני בטוח שבעזרת המון מקורות מידע ברשת וכמובן פה בפורום אני די ימצא מענה על כל מני שאלות אני לא ממהר ואני לומד לשם הידע ועכשיו לשאלה... מדיניות הסיסמאות ב 2003 היא מאוד כבדה יש דרישות לסיסמא שמכילה גם אותיות גדולות וגם קטנות וגם סימנים כגון $#@ שלא תהיה מבוססת על שם המשתמש וכו' אני מצליח לבטל את הקומפלקס כבד של המדיניות ע"י המדריך באתר של פטרי http://www.petri.co.il/disable_password_requirement_in_win2003_domain.htm אבל אני לא מוצא איך אני יכל…
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם המסנג'ר זה התחיל ברגע שעברתי לראוטר אלחוטי כי נשרף לי הראוטר החוטי הבעיה היא שהמסנג'ר מתנתק כל כמה זמן מתי שבא לו ולפעמים אנשים שולחים אליי הודעות ואני לא מקבל אותם או שאני שולח והם לא מקבלים הבעיה היא לא רק במחשב שלי אלא גם בשאר המחשבים שברשת יש לי ראוטר של WRT54GS LinkSys מה הבעיה? איך אפשר לסדר את זה? כי זה ממממש מעצבןןןןןןןןןןןן נ.ב: אם זה לא קשור לפורום הזה אני מצטער תעבירו למקום המתאים
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום רכשתי שקע משולב לקו טלפון +חיבור לאינטרנט על טיח . שאלתי :כמה חוטים אני צריך בסה"כ ? מהו הסימן שלהם בכל נקודת חיבור? ומה ציבעם ?
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי בבית רשת חוטית ואני רוצה שהpsp שלי יוכל גם להתחבר לרשת אז חשבתי אולי לחבר למחשב שלי כרטיס רשת אלחוטי ובעצם ליצור רשת אלחוטית רק בין המחשב לpsp זה אפשרי? והעיקרון כל מה שאני יצטרך זה כרטיס רשת אלחוטי?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מחפש נתב פשוט לחיבור מחשב נייד באופן אלחוטי. האם ה-TP-LINK הבסיסי ביותר, יעשה את העבודה? כעקרון, יש לי נסיון טוב איתו וכך גם לחבר. למען האמת כבר התכוונתי לרכוש אותו, אבל אז ראיתי אדימקס בעוד כמה פרוטות.. (TP-LINK חדשים אבל מאד פופולריים בעוד שאדימקס מוכרים אבל לא נמצאים בכל חור). מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-