רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,517 דיונים בפורום זה
-
ברשותי 3 מחשבים(2 נייחים ו 1 נייד). ברצוני לחבר את כולם ברשת היות והם מרוחקים אחד מהשני (בשתי קומות נפרדות בבית). מה ההמלצות לגבי נתב וכרטיסים? ראיתי ביום שישי פרסומת של באג בעיתון וזה נראה טוב - מה אתם אומרים? למה כדאי לשים לב כשקונים נתב?איזה מומלצים?מה עובר את קירות הממ"ד? אשמח לתשובות מפורטות.
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר ויודע היכן ניתן לרכוש כרטיסים לרשת אלחוטית, ומחירים? אשמח לקבל תגובות
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי כמה כרטיסי רשת שעבדו על מחשבים מסוימים התקנתי אחד מהם ויש לי את הדבר הבא מה זה אומר שהכרטיס לא תקין או מה (כי עם אני מחזיר אותו למחשב הישן הוא עובד שם )
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני צריך לרכוש חבילת vps מבוססת linux, ויש לי כמה שאלות - דבר ראשון, clubvps.com - מבחינתי הייתרונות הם שיש להם שרתים בישראל, משום מה הם נראים הכי אמינים בעיני מבין האפשרויות שנתקלתי בהן עד כה - ומציעים חבילה נחמדה מבחינת העלות מול החבילה והתועלת. רציתי לדעת, האם באמת החברה איכותית מבחינת שירות לקוחות גם במידה ואני לא עסק "רווחי" מבחינת הכנסה חודשית בעינייהם מכיוון שיש לי "בסך הכל" חשבון אחד? שירות לקוחות זה הדבר החשוב לי ביותר, אם למישהו יש כאן עסקים איתם והוא יכול לספר מנסיונו האישי אני יותר מאשמח! דבר שני, מבחינה טכנית, האם השרתים שלהם מהירים ונגישים באותה מידה גם כשניגשים אליהם מחוץ לארץ? תעבורה - מה עדיף, לקחת חבילת תעבורה של 1…
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכם. בלי קשר לקנייה של מחשב חדש שאני מתכנן (חשבתי על לוח אם עם Wi-Fi מובנה, אבל המחירים של אלו יקרים יחסית) אני מעוניין להיפטר מכבל הADSL שרץ לאורך הקיר אצלי. לכן אני צריך כרטיב רשת אלחוטי - ראוטר אלחוטי כבר יש בשביל הלפטופ. ישנן מסםר אופציות: 1. כרטיס רשת בחיבור USB (אני מתכוון לאלו שיושבים על השולחן, הגדולים והיקרים יותר. לא הכרטיסונים הקטנים) 2. כרטיס PCI עם אנטנה מובנית 3. כרטיס PCI עם אנטנה חוטית שאותה צריך למקם רחוק יותר מהמארז. ברגע שאקנה כרטיס כזה, הראוטר יעבור לעמוד ליד נקודת הטלפון שנמצאת בחדר אחר (כשני קירות מפרידים באלכסון) 1. איזה מהכרטיסים יספק קליטה מיטבית? 2. האם כרטיס בחיבור USB איטי יותר מחיבור PCI? 3. האם כרטיסי הPCI עם האנטנה המובנית מחלקם האחורי …
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי 2 קווים של אינטרנט בבית. אחד מגה וחצי על שני מחשבים (נטוויז'ן) עם אלקטל שהוא גם ראוטר (ההורדות הם רק ממחשב אחד) ועוד חבילה של אינטרנט 750 בכבלים. עכשיו ההורדות בחבילה של ה-750 (ואני מתכוון להורדות מתוכנות שיתוף קבצים) מהירות יותר. יכול להיות שהאלקטל שלי לא טוב,או שיש בו איזה בעיה?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני חדש פה באתר. קראתי כל מיני כתבות, ויש הרבה מאוד, על HUB וDNS. אני מבקש שתעזרו להבין מה הם שני המונחים האלה ומבקש בצורה הכי עממית שיש, ז"א שיהיה הכי קל להבנה. כשאני התחלתי לברר מה זה אז מין הסתם נסחפתי לעוד כל מיני מושגים שכדי לדעת את מה שביקשתי צריך להבין אותם. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
טוב אז ככה: יש לי 2 כרטיסי רשת, האחד הוא כרטיס רשת מובנה של Gigabit, גרסאת 3Com שיושב לי על הלוח אם Albatron K8X800 Pro 2, וזהו הכרטיס שבו אני משתמש. השני הוא Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC שממנו אני מחובר כרגע. בנוסף, אני מחובר לרשת באמצעות ראוטר של Linksys Wireless-G לשם הפרוטוקול. אתמול חזרתי מ Lan Party קטן של חברים ומאז בעצם החלה הבעיה, ברגע שחיברתי את המחשב חזרה בבית נתקלתי בה, והבעיה היא: אני מחבר את קאבל הרשת מהראוטר לכרטיס הרשת והנורה הכתומה שבדר"כ נדלקה ברגע שחיברתי את הקאבל לא נדלקת והווינדוס מודיע "A Network Cable is unplagged" ואני יודע בבירור שזה לא כך ולכן אני לוקח את הקאבל ומחבר אותו לכרטיס הרשת השני ואופ, הנורה נדלקת (בצב ירוק במקרה של…
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
כשאני מחבר את החיבור רשת למחשב הXP חושב (מאתר כתובת IP נראה לי) ולאחר כמה דקות רושם שהחיבור פעיל. אבל..... כשאני לוחץ על הIE הוא רושם לי שלא התגלה חיבור כלשהו לאינטרנט (כנ"ל לגבי כל תוכנה אחרת לא רק הIE)!!! מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
טוב יש לי בעיה ממש מוזרה יש כמה אתרים ש ב 100% עובדים בכל מקום שאני נכנס הם עובדים שאני ניכנס מהבית שלי הם לא עובדים החלפתי מודם במודם חדש אבל זה לא פתר את הבעיה התקנתי WINDOWS XP כרטיס רשת חדש +כבל רשת חדש ולא ניפתרת הבעיה הורדתי את חומת האש כלום מה זה יכול להיות אני כבר ???
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי ראוטר 604 d-link שהבעיות העיקריות שלו הם התנתקויות מתי שמורידים במהירות מלאה (בעיקר בטורנטים), בעיות פינגים במשחקי רשת ועוד. בדקתי עם הספקית ועם התשתית (שניהם בזק) והבעיה לא אצלהם, זה בעיה בראוטר. אני צריך המלצה לראוטר חזק, איכותי, קווי (ללא אופציה לאלחוטי), ADSL וכבלים ועם לפחות 4 חיבורי רשת - רצוי יותר אבל לא חייב. צריך שלראוטר תיהיה תמיכה טובה בפורטים כי בראוטר הישן הוא החליט על דעת עצמו מתי לפתוח את הפורטים ומתי לסגור. יש לי תקציב עד 500 שקל, עדיף לא לבזבז את כולו אבל אם יש משהו ששווה מאוד והחריגה שלו מהתקציב היא סבירה (50-100 ש"ח) אז עדיף אותו.
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אז ככה, חשוב לציין שאני במקצועי איש מחשבים ואני לא מדבר כאדם ללא ידע בנושא. מזה כמה זמן היו לי בעיות באינטרנט, מהירות איטית בעיקר בשעות העומס, ניתוקים חוזרים למאית השנייה שבקושי מורגשים וכו'. אחת הבעיות המוזרות הייתה שבזמן הורדה דרך שרתי רפידשייר לא הייתה אפשרות להתחיל הורדה מהאמצע (והשרת כן תומך בעניין). הייתי חייב לחדש את ההורדה כל פעם, כמו כן לא הייתה לפלאשגט אפשרות לפצל הורדות. התמיכה הטכנית של 012 הייתה על הפנים, טכנאים חסרי ידע ולא מקצועיים שניסו לערבב אותי ולהאשים את המחשב שלי בבעיות. לפני מספר חודשים התווספה עוד בעיה ופשוט לא יכלתי לגלוש לאתרים/שרתים מסוימים, סתם ככה, ללא קשר בין השרתים. מוזר מאוד. אחרי ריבים רבים ואיומים הגיע טכנאי "בכיר" לביתי והחליף את המתאם שי…
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני מחפש, מכשיר שיאפשר לי לשלוט על הספקת הכוח של מחשב ושליטה על המחשב (מקלדת, עכבר, מסך) ברמת BIOS. אם יש דבר כזה בכלל... ואם יש לך מידע על אבטחה של מכשיר כזה. TNX יבגני
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
עשיתי לפי כל ההגדרות שמופיע במדריך הסטיקי(-יש לי ADSL. המחשב עם הXP הוא השרת וה98 הוא אורח. בכל זאת איני מצליח מה98 לראות את הHOST ומה XP, איני מצליח לראות את הקבצים אבל אני רואה שיש אורח.הוא נותן לי שגיאה שאין לי השראה לראות את הקבצים ושורה מתחת הוא רושם:נתיב לא קיים(משהו כזה) לא איכפת לי שלפחות אני יכול רק להעביר קבצים. הלוואי שתעזרו לי.אמן!!!
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
לפי המדריך שיש בפורום. אני עושה מאפיינים על החייגן, מתקדם, אך אין לי את האפשרות של שיתוף אינטרנט..., ואני יודע שאמור להיות שם. זה החלון הזה:
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
חיברתי מחשב נייד לרשת הביתית שלי,מחשב ראשי מריץ חלונות 7, מחשב נייד מריץ ויסטה. 2 המחשבים רואים את המחשב המארח אבל בנסיון כניסה אני מקבל חלון שם וסיסמא וזאת על אף שאין סיסמאות בשני המחשבים, יש שיתוף כוננים, יש נוד 32 מבוטל ופיירוול מבוטל. מה יכולה להיות הסיבה, מחובר דרך ראוטר אלחוטי ( נעשה נסיון גם דרך קווי) TP-LINK/ אשמח לרעיונות
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
איך זה יכול להיות משהו פה מוזר? אני על 1.5 128k אמרתי להם לשדרג לי את הקו ל 3M 287k אבל הם לא עשו את זה עדיין או שכן ו 33 זה מהר מדייי ל 278? לא? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם הכרטיס הנ"ל נתמך במחשב נייד מסוג HP Pavilion dv6-3060ej מצורפת תמונה, על פניו הכרטיס החדש נראה ארוך יותר. האם המידה שיש לי במחשב היא לא MINI PCI? אלא HALF MINI PCI ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
מה הבדל בין USB ל INTERNET CABLE שמחובר ל MODEM? מה יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
ברשותי שני מחשבים בבית, רציתי לדעת איך ניתן לגלוש בשניהם בו זמנית ב Adsl יחד ?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
לספורט 5 ישנו ערוץ צפייה דרך האינטרנט המיועד לתושבי חו"ל בלבד - בתשלום . אני מהארץ ואין לי כבלים ואני מעונין להצטרף לשירות שלהם בתשלום אלא שכמובן אני מקבל הודעה שאני מזוהה כתושב הארץ ולכן איני יכול לצפות בשידורים . האם ישנה דרך לחסום להם את האפשרות לזיהויי כתושב ישראל ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אהלן כולם כפי שהבנתם יש לי Linksys WRT54GL חדש אני אתחיל במה שכן הצלחתי לעשות: - הצלחתי להעביר את המודם-נתב BFOCUS 312 שלי למצב Bridge על מנת לבטל את הראוטר שבו. - הצלחתי לקנפג את הראוטר שיתחבר למודם ומחשבים שמחוברים בחוט מקבלים גישה לאינטרנט (בדקתי 2 מתוך 3) - הצלחתי להגדיר אבטחת WPE ולהתחבר מהלפטופ לאינטרנט בצורה מאובטחת ומה שלא הצלחתי לעשות, ובזה אבקש את עזרתכם, זה ככה: - כשהלפטופ היה מחובר עם חוט הוא היה רואה תיקיות משותפות של מחשבים אחרים ברשת והיתה גישה אליהם. בחיבור אחוטי הוא לא רואה - יש משהו שצריך לעשות על מנת לראות את התיקיות? - במודם ששימש כראוטר מקודם היתה אופציה "לנעול" IP פנימי מסוים עבור אחד המחשבים ואז יכולתי להגדיר שבIP הזה הNAT יעביר לי נגיד את הפור…
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים(נייד ושולחני), אני מעוניין ליצור תיקיה שתתעדכן בכל פעם שאני יבצע בא שינוי באחד המחשבים זאת אומרת, בכל פעם שאני עובד עם הנייד מחוץ לבית ומעדכן קבצים, אני רוצה שברגע שאני מחבר את הנייד לרשת המחשבים יסתכרנו והתיקיה תתעדכן לבד!! לצורך הבהרה! אני לא מתכוון לשיתוף תיקיות רגיל! עם זה אין לי בעיה! תודה מראש לירון
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
השאלה בכותרת אני מוחק את הווינדוס ואני רוצה להעביר את המועדפים של FIREFOX לא של EXPLORE
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-