רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, יש לי בעיה שהתעוררה לאחר משחקים של נציגי 012 בנתב שבאחריותם. הכל היה תקין עד אז. נתונים: - האינטרנט עובד. - 3 מחשבים מחוברים דרך נתב של Level1. - 2 מחשבים רואים את כל המחשבים ולכן אין בעיה של הרשאות ברמת המחשב. - המחשב השלישי לא רואה את 2 האחרים. שימו לב שבקובץ המצורף נראית הרשת (ZEUS) ותחתיה שלושת המחשבים. ל- Dev2, TradingPost אין תת ספריות ולכן אני לא יכול למפות אליהם. לאן לגשת? מה לעשות? ראו קובץ מצורף. תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש מחשב שרת +4 עמדות מחשב. תמיד יש 2 יוזרים שאמנם בצד ימין למטה במסך שלהם רשום שהאינטרנט מחובר, אבל כל דף אינרנט שנפתח מראה את הדף הלבן הזה שאומר שכאילו אין חיבור. מה עושים? (יש לי רק גישה לשרת עצמו וראיתי שמה כל מיני adminTools אבל לא יודע מה לעשות
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נכנס לדירה החדשה שלי עוד 3 חודשים ואני רוצה לבנות רשת אלחוטית בבית החדש. המפרט שלי הוא: 1. מחשב פנטיום 4 עם גיגה זכרון 2. מחשב פנטיום 3 עם 300 מגה זכרון 3. מודם כבלים רשת (לא USB) אני רוצה לבנות את הרשת בצורה כזאת: מחשב מספר 1 יהיה בממ"ד (חדר עבודה) ומחשב מספר 2 יהיה בסלון, מרחק של בערך 15 מטר מהממ"ד. (את מחשב מספר 2 אני מתכנן לחבר לטלויזיה ולהתקין עליו תוכנת MEDIA CENTER ולשלוח אליו את כל מה שאני מוריד בחדר עבודה) החוסר ידע שלי בתחום הוא אפסי עד שקראתי פה חלק ממה שכתבתם והבנתי שאני צריך נתב (ראוטר) אלחוטי ושני כרטיסי רשת אלחוטיים, אחד לכל מחשב. חשבתי ללכת בכיוון של WRT54GL Linksys כי ראיתי שמאוד המלצתם עליו. מחשב 2 יהיה מספיק חזק כדי לעבוד עם הרשת האלחוטי…
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
האם מספיק לפתוח את הפורטים בנתס האלחוטי או שצריך לפתוח את הפורטים גם במודם<? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
האינטרנט ביוזר האדמין פשוט מתנתק כאשר מחליפים יוזרים זה מאוד מעצבן מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב שהרבה מאוד מהקבצים שאני מוריד יורדים פגומים. לא מדובר על סרטים או מוזיקה, אלא על קבצי RAR שבהם כל ביט חשוב, ואם יש משהו פגום כל הקובץ פגום ואי אפשר לחלץ אותו מהארכיון .. ואותו דבר עם ההעלאה, אני משתמש בתוכנת גיבוי אונליין (IDrive אם זה חשוב) והרבה מהקבצים המועלים מועלים שוב כי הם הגיעו פגומים זה לא היה ככה פעם , אני יודע שיש איזה קוד לתיקון שגיאות , אז איזו סיבה יש לבעיות האלו לקרות? יש לי ראוטר Linksys WRT54GL ומודם Siemens sl2-141 עברתי דירה לא מזמן, וחשבתי אולי יש כאן איזדו בעיה בקו אבל הנתונים על הקו נראים יותר טובים ממה שהיה קודם הנה הנתונים מהמודם: Statistics Downstream Upstream Line Rate 3136 Kbps 320 Kbps Attainable Line Rate 10080 Kbps 1…
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
בין אחד חדש עם לוח ABIT NF7-SL וכרטיס רשת מובנה לאחד בלי כרטיס ולוח בן 3שנים. ואני לא מדבר על אלחוטית!!!!!!!! אנא הסבירו לי איזה דברים צריך לקנות/להוסיף/לחבר ואיך. אין לי מושג בזה אז בלי הסברים קצרצרים בבקשה. תודה
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
אוקיי אז ככה ראוטר ל2 מחשבים כרגע הרשת הולכת להיות רשת חוטית אבל אני רוצה שהיא תתמוך גם באלחוטי בעקרון אני מעדיף אלחוטי אבל בגלל שזה מחשב של משחקים וכאלה אז חוטי יותר יציב אז עדיף תקציב 200-350 החיבור אינטרנט שלי כרגע זה : כבלים ו 012 מהירות 1.5 על 500 דרוש נתב חזק ללא ניתוקים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
בזמן האחרון לי, כמו לעוד הרבה אנשים לפי הפורום, יש בעיות במהירות ההורדה דרך הביטורנט. לפי מה שנראה, ספק האינטרנט (נטוויז'ן) פשוט חוסם אותי. ניסיתי הצפנה דרך היוטורנט אבל זה לא עבד. מישהו יודע על דרך אחרת להצפין שאולי תעבוד ותפתור את הבעיה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
כשגלשתי היום באינטרנט קפץ לי פתאום איזו הודעה על acticeX ואני ברוב טיפשותי לחצתי "אישור" פתאום נפתח לי אייקון חדש משמאל לשעון למטה שמהבהב לי כל שנייה קוראים לו security alarm (לא של הווינדוס) והוא כל 5 דקות מודיע לי שהמחשב שלי בסכנה ופותח לי את האקספלורר לכתובת של אתר שמשווק תוכנות של ספייוור וכו' נכנסתי לtools--->manage addons באקספלורר ועשיתי disable לכל מה שרשום לידו activeX אבל יש איזה addon שאני לא מצליח לעשות לו disable ולא למחוק אותו כי הוא רושם לי שיש איזו תוכנית שמשתמשת בו. התנתקתי מהאינטרנט וניסיתי למחוק ועדיין אותה בעיה.... בבקשה תעזרו לי...זה מחרפן אותי!!![br]פורסם בתאריך: 1.01.2007 בשעה 11:16:40 השם של ה addon הוא system alert
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני ניסיתי לפתוח פורטים באלקטל שלי אבל... בחלק מהתוכנות זה עבד כמו שצריך ובחלק לא למשל בקאונטר אני יכול ליצור שרטים אבל הפורט החיצוני נורא מוזר שונה ממה שאמרתי לו nat create tcp inside add:10.0.0.1 insideport:27015 outsideadd:0.0.0.0 outsideport:27015 save exit טוב אבל בכל זאת הפורט החיצנוי הוא שונה לגמרי כי אם מנסים להכנס ב27015 אז לא מוצאים את השרת ואם אני מחפש בlist ז אני מוצא את הפורט המוזר הזה ואז זה עובד... וזה גם קרה לי בapache אני לא יודע מה הבעיה אבל למשל ב פייל שר פרו זה לא קרה לי אנשים נכנסים לאתר שלי בפורט שאמרתי זה מאוד מוזר
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
כרגע אני גולש בחבילה של 12 מגה. האם זה מציין מהירות או רוחב פס ומה ההבדל ביניהם? הרי בפועל אני לא מקבל מהירות הורדה של 12 מגה בייט לשניה... יש מצב שזה מגה ביט? אם כן, מה המהירות האידיאלית שאקבל? ובמה זה תלוי? עוד עניין: ברגע שכבר הבנתי מה מהירות ההורדה שאני צריך לקבל. האם זה אומר שמהירות ההורדה תתחלק שווה בשווה בין מספר קבצים שמורידים וסה"כ תסתכם במהירות המקסימלית או שפשוט כולם ירדו באותו קצב מקסימלי במקביל? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש נתב אלחוטי שמותקן אוטומטי בלי להגדיר תמחשב עם אי פי וכו'?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אז ככה : ניסיתי ליצור רשת (של שיתוף קבצים) בין שני מחשבים (על שניהם מותקן WIN XP PRO) , אחד ביתי ואחד נייד . חיברתי כבל רשת בין שני המחשבים והלכתי לפי ההודעה של THE PORSCHER בלינק הבא : http://hwzone.co.il/community/index.php?board=11%3baction=display%3bthreadid=29725%3bstart=msg272298 בדיוק אחרי שסיימתי את השלב הראשון עשיתי ריסט למחשב הנייד . ולפתע , כשניסיתי להכנס לוינדוס במחשב הנייד במסך ה-LOGON כרגיל מסתבר שהסיסמה לא נכונה . ניסיתי כל מיני סיסמאות ושמות משתמש שונים אבל שום דבר לא עזר . איך אני מצליח להכנס למחשב ( למה שונתה הסיסמה או השם משתמש או שאולי כרגע זה חשבון שונה) ? אולי צריך להגדיר משהו במחשב הביתי ? וכמו כן , חשוב שכבל הרשת יהיה מחובר כל הזמן בין שני המחשבים…
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי יש אפשרות שתעלו סקירה על רשת ביתית באמצעות קווי הטלפון (כמו שעשיתם עם קווי מתח- סקירה מעולה דרך אגב )? איך זה עובד, כמה זה אמור לעלות, אם זה אפשרי בכלל וכאלה.. תודה רבה !!
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אהלן, העלתי קטע לרשת ביוטוב וניסיתי לפרסם בפייסבוק כדי לעשות שמיעה ישירה ישירות מהפייסבוק, אבל בכל פעם שאני מעלה את הקטע הוא רק נותן לינק ישירות לאתר, לא משנה מה אני מנסה לעשות, העלתי כבר כמה פעמים. מדוע זה? כל קטע אחר שאני עושה עם איזה שיר אחר זה כן עובד, רק עם הקטע הזה ספציפית לא. אגב העלתי כ"ציבורי" וגם בחיפוש הוא לא עולה. לעומת קטעים אחרים שכן העלתי. אולי בגלל שהקטע חדש ויצא רק ב 4 ליולי? תודה! נ.ב מדובר בקטע הנ"ל Protoculture Feat. Shannon Hurley - Sun Gone Down (Alex M.O.R.P.H and Chriss Ortega Remix)
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
קורה לי יותר מדי פעמים בזמן האחרון, שאם אני רושם כתובת בשורת הכתובות ומנסה להיכנס אליה, הדף לא מצליח להיטען. אבל נגיד שאני לוחץ על קישור מסוים (לדוגמא:בפורום פה, אני אלחץ על הקישור לפורום אינטרנט) אז זה עובד. גם האייסיקיו,אימיול, ותוכנות אינטרנט אחרות עובדות. ניסיתי גם באקספלורר וגם בפיירפוקס וזה אותו הדבר, לפעמים עובד, ולפעמים לא. אם אני עושה ריסטרט לראוטר אז לפעמים זה מסדר את זה, אבל לא להרבה זמן. מה עושים? תודה על העזרה וסליחה על החפירה!!
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
ישלי 2 מחשבים שמחוברים ברשת ומוגדרים לעבוד על אותו חיגן כאילו לשתי המחשבים יש אותו אי פי עכשיו ניסיתי דרך כל התוכניות ----עזרים-----תקשורת------חיבור לשולחן עבודה מרחוק שמתי תאי פי והוא אומר כיאלו שזה האי פי שלי יש דרך אחרת עם תוכנה או משהו אני רוצה להיכנס למחשב השני ליראות להזיז תעכבר ושטויות כאלה ועם אפשר לינקים בבקשה
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
לפתע ביום אחד שרתים כמו rapidshare, netload, megaupload, yastorage כאילו מוגבלים למהירות מסויימת. יש לי 5 מגה ועד לפני כשבועים הייתי מוריד במהירות 640 מגה וברגעים פחות טובים 550 ,400 וכו'. לפני כשבועים, הורדה משרת כלשהו מוריד לי 220 מגה באופן קבוע. לפעמים פחות אבל אף פעם לא יותר מ 220 מגה. כאילו שזה מתוכנת או משהו. מכל סוגי השרתים 220 מגה. הורדות שאינם משרתים מהסוג הנ"ל ו הורדות מ http ממשיכים להוריד 650 מגה כרגיל. גם תוכנות ההורדה השונות פועלות כרגיל. אני יודע שזה נשמע הזוי ומשונה אבל זה מה שקורה. לפני כשבועיים החלפתי לוח אם מעבד וזכרונות (התחיל מאותו יום) אבל אני משתמש באותו כרטיס רשת למרות שניסיתי גם עם כרטיסים שונים וגם עם המובנה בלוח. לא זז מ 220 מגה.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שאלה: איך מעתיקים ספריות וקבצים על שרת או ברשת ושומרים על ההרשאות שלהם?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי רשת בבית בין 2 מחשבים הראשון עם WIN XP והוא מחובר לאינטרנט והשני עם WIN 98 התקנתי את הרשת והכל טוב אבל רק בWIN 98 אין לי גישה למחשב השני אבל יש לי אינטרנט בו במחשב הראשון הכל עובד טוב ויש גישה לקבצים. במחשב השני אני רואה את המחשב הראשון בקבוצת העבודה אבל שאני בא להיכנס מופיעה הודעת שגיאה לפיה אין לי הרשאה
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
יש לי 2 קווים של אינטרנט בבית. אחד מגה וחצי על שני מחשבים (נטוויז'ן) עם אלקטל שהוא גם ראוטר (ההורדות הם רק ממחשב אחד) ועוד חבילה של אינטרנט 750 בכבלים. עכשיו ההורדות בחבילה של ה-750 (ואני מתכוון להורדות מתוכנות שיתוף קבצים) מהירות יותר. יכול להיות שהאלקטל שלי לא טוב,או שיש בו איזה בעיה?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתר 100webspace ומנסה להירשם אז כתוב שהטווח ip שלי לא מורשה. אז אני מחפש אתרי איחסון אחרים שנותנים 50 mb לפחות mysql database ו-php בחינם. אם אתם מכירים אז תגידו לי.
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני משתמש ברווטר חזק מתוצרת אנדימקס המגיע ל 300 מהירות הורדה . השאלה שלי היא , אם אני מתחבר אלחוטית ע"י חיבור N של נייד האם אני מקבל את המהירות המקסימלית או שכדאי לי להתחבר חוטי ל- 10/100/1000 שיש לי בנייד ? תודה שי
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-