עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Guy950,

היי (: אני רוצה לקנות בקרוב מחשב חדש ולהוסיף למפרט כרטיס רשת אל חוטי מובנה, בנתיים אני מחובר עם כרטיס רשת USB אלחוטי במחשב הנוכחי, אבל הוא ממש באמת גרוע בלהתייצב בנוגע לקליטה. הוא לא ממש מאוזן. אז החלטתי לקנות כרטיס עם אנטנה ופה אני צריך לדעת מה יותר טוב ובעל קליטה חזקה יותר? בנתיים מצאתי 2 אופציות אבל אם יש משהו יותר טוב אז אני אשמח שתיידעו אותי (: גיא. http://tms.co.il/product/4933 http://tms.co.il/product/5566

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  2. Started by רוני1,

קראתי בחיפוש על אימיול והבנתי שזו תוכנה לשיתוף קבצים אך למה בדיוק הכוונה?? האם זוהי מתחרה של קאזה שמורידים ממנה סרטים ושירים וכדומה ??? ומה זה בדיוק הפורטים שמדברים עליהם כל הזמן??.. תודה...

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  3. חברה ברשותי לפטופ עם כרטיס רשת 2200BG של אינטל. עכשיו נאי מעוניין להתחבר לרשת אלחוטית מסויימת, והוא לא מתחבר לומרות שהכל בסדר זה UNSECURE והכל טוב.. אבל הוא מתעקש לא להתחבר פשוט אם לוחצים על התחבר הוא כזה אומר "מתחבר" ובעצם אף פעם לא מתחבר לעומת זאת ישנם רשתות שהוא מתחבר ככה בקלות בלי לחשוב יותר מדי. מה הבעיה? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  4. Started by eladh16,

שלום לא ידעתי איפה לשים בדיוק את הנושא, אבל בגלל שזה קשור לרשת האינטרנט, אז כאן. בקיצור אני משחק במשחק Flight Simulator 2004 באינטרנט, על שרת(vfs). השרת vfs מוחזק באחת מהחוות של ספקי האינטרנט, והוא שרת די חזק. והנה לבעיה שלי. כאשר אני מתחבר לשרת הזא, וטס עם עוד אנשים באינטרנט, אז לעיתים קרובות, או יותר נכון בקביעות של כמה דקות, השרת מתנתק לי, וגם מה שמוזר הוא שכל האינטרנט קורס לכמה שניות, וחוזר אוטומטי. מה שיותר מוזר הוא שכשאני בחנייה כולשהי עם המטוס שלי, השרת באופן מוחלט לא מתנתק לי, אפילו אם אני חונה ולא זז לכמה שעות. ורק מתי שאני עולה לאוויר, השרת מתנתק לי בקביעות של כמה דקות , וכל האינטרנט קורס לשניה, עם זה הסקייפ שמתנתק, המסנגר, הטיימ ספיק, בקיצור כל האינטרנט. ו…

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  5. שלום לכולכם רציתי לקבל עזרה בקשר לרשת ביתית אלחוטית עם מודם ALCATEL עם נתב D LINK אני משתמש בתוכנה netmeeting קיבלתי את הרשת לפני פחות משבוע מאותו רגע שקיבלתי את הרשת אני לא מצליח לקבל שיחות והוציא שיחות דיברתי עם מחלקת התמיכה אבל נאמר לי שצריך לפתוח פורטים שונים בכל מקרה זה נעשה אבל עדין לא הסתדר האם מישהו יודע איזו פורט צריך לפתוח ?ואיך ניתן לעשות זאת ?אני עובד עם מערכת windows xp אשמח לקבל עזרה התודה מראש עריכת המודר: הכותרת צריכה להיות עניינית. לא התאור.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  6. ברצוני לקבל עזרה במציאת שני כרטיסי PCI לחיבור שני מחשבים בתצורת AD-HOC ללא נתב. הבעיה הכי גדולה שלי היא שאני רוצה להעביר בינהם קבצים גדולים של בערך 1G והתקן WIFI אומר שבתצורה כזו גם אם הכרטיס הוא בטכנולוגיה G אז המהירות המקסימלית היא 11MB כמו בתקן B. אבל שמעתי שישנם כרטיסים אשר בכל זאת נותנים אופציה לעבוד עם AD-HOC בחיבור בין מחשבים ובמהירות 54 וגם 108. אני אשמח אם משהו יכול לעזור לי כי באמת חשוב לי לא לחבר נתב ולעבוד בצורה רגילה. המטרה הסופית היא העברת קבצים גדולים בין שני מחשבים ולהשתמש בשני כרטיסי PCI. תודה מראש, יוסי.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  7. היי, אני מחובר ב 100 מגה הוט + 014 החלטתי בסופו של דבר למרות הכל להתחבר עם חייגן בשל חבילת הגיימר. האם יש משמעות לחיבור על גבי mpls עם חייגן כאשר האיפי הוא 84 וכו? או שאני צריך לעבור לאיפי של הוט 172 בכדי לקבל ניתוב של גיימר? תודה

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  8. מה הביעה איך אני מונע דברים כאלה ומוודא שגם המידע שלי מאובטח?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  9. Started by gshhar,

יש לי 2 קווים של אינטרנט בבית. אחד מגה וחצי על שני מחשבים (נטוויז'ן) עם אלקטל שהוא גם ראוטר (ההורדות הם רק ממחשב אחד) ועוד חבילה של אינטרנט 750 בכבלים. עכשיו ההורדות בחבילה של ה-750 (ואני מתכוון להורדות מתוכנות שיתוף קבצים) מהירות יותר. יכול להיות שהאלקטל שלי לא טוב,או שיש בו איזה בעיה?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  10. שלום, לאחרונה הגדרתי את הGmail שלי כך שיוריד את ההודעות לאוטלוק אקספרס. לצערי, לאחר זמן כלשהו החיבור ביניהם מתנתק ואני לא יכול להמשיך להוריד (הבעיה מפריעה כמובן רק בקבצים גדולים) למישהו זה קרה ויודע ממה זה נובע? תודה, עידו.

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  11. Started by Liran3331,

התלוננתי וצעקתי שאני רוצה להתנתק והפלא ופלא הטורנטים מתחילים לטוס!!! הם פתחו את הפורטים כנראה לאחר תלונות רבות שהם קיבלו והבינו שזה יכול לפגוע בהם בגדול

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  12. אהלן. יש לי אינטרנט בכבלים ואני מנוי של 013. אני עם חיבור חייגן , גם כי אני אוהב את זה וגם בשביל הורדות. לאחרונה כל הזמן מעיפים לי את החייגן וזה לא מפתיע בהתחשב בכל מה שקורה לאחרונה עם סגירת פורטים, האטת מהירויות, חסימות לאתרים וכל הדברים ששומעים עליהם. אני מתקשר אליהם תמיד ואחרי "יומיים" שהם בעצם שבועיים מחזירים לי את החייגן. מכיוון שאני לא סגור שאני עובר לתשתית ADSL וכרגע נשאר עוד עם הכבלים, רציתי לדעת אם בבזק בינ"ל מאפשרים חיבור עם חייגן. או במילים אחרות-עוזבים את הבנאדם לנפשו. תודה מראש לעונים. :s05:

13. Started by incentive,

אהלן חבר'ה יש לי בעיה יש לי סבבה די סי (בעברית) והיום פתאום גיליתי שחלון ה"הורדות" שלי ריק והוא לא מציג את התיקיה בכלל - מסך ריק לא יודע מה יכל לגרום לזה או מה השתנה..בדקתי שלא השתנו הגדרות תיקיה בתוכנה עצמה והתקנתי שוב את התוכנה עליה וזה לא עזר. מה שכן, כשאני מתחיל להוריד משהו חדש זה כן מופיע בחלון ההורדות והתיקיה כן מופיעה אבל רק עם ההורדה החדשה... מה קרה מישהו יכול להגיד לי? עוד משהו: יש מהירות הורדה..לא ברור לי מה נסגר עם זה..איך אני מחזיר את זה? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  14. Started by cap123,

האם מישהו מכיר דרך לבדוק כמה MB מורד למחשב בזמן הצפייה. איזשהו מונה או משהו. תודה

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  15. שלום לכולם כבר פתחתי נושא לפני יותר מחודש וחצי..אך קצת פחות מפורט והיה לי קצת פחות ניסיון מה שיכול לעזור לכם שתעזרו לי :\ (ניסוח גרוע). - יש ברשותי כרגע רשת קווית בין 2 מחשבים בלבד. - מהירות החיבור לאינטרנט: 2MB, הספק: Netvision. -- הבעייה: פינגים גבוהים בזמן ששניי המחשבים "משחקים" (אח שלי ואני) באותו משחק הרשת וגם כאשר מחשב אחד בסה"כ גולש באינטרנט. - הפיתרון: מחכה למושיע. - איור של התשתית אצלי בבית: http://img383.imageshack.us/img383/1821/sirtut8ft.jpg (* כדיי שיהיה מספיק ברור - תדמיינו את הכבל הירוק המקווקוו מאחורי מחשב א' (הוא לא עובד דרכו). הכבל הירוק שמתחבר מהמודם לשקע ב' הוא כבל ADSL). **** אני יודע שהבעייה היא לא בראוט…

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  16. בזק 1500/96Kb ב-30 ¤ לחודש למשך שלושה חודשים ולאחר מכן 60 ¤ לחודש למשך תשעה חודשים. 2000/96Kb ב-35 ¤ לחודש למשך שלושה חודשים ולאחר מכן 69.90 ¤ לחודש למשך תשעה חודשים! 012 1.5MB/128Kb מהירות של 1.5Mb ב 39 ש"ח לחודש בלבד רק 39 ש"ח לחודש למשך שלושה חודשים ולאחר מכן רק 79 ש"ח לחודש. מהירות 2Mb ב 59 ש"ח לחודש בלבד ! מינימום לתשלום - חצי שנה. קצב נתונים של עד 2Mb/96Kb קודם כל !! בזק נותנים גם לאחד וחצי וגם ל2 מגה 96 קילו יאפלוד ! והספק נותן באחד וחצי 128 וב2 מגה 96 איך זה הגיוני שבזק נותנים לאחד וחצי 96 כאילו אני מקבל 96 ולא ת 128 לפי הספק !! וגם המחיר לא הגיוני עדיף לעשות 2 מגה כי חצי שנה משלמים 59 שקל לספק.. אחרי זה אלוקים גדול לא? כי כל הכסף ששים על האחד וחצי זה בדי…

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  17. Started by dol222,

שלום יש לי מחשב שלושה מחשבים בבית...אחד עם VISTA ושניים עם XP. אני לא מצליח לעשות תקיית שיתוף בינייהם. מה שהצלחתי לעשות זה לראות מהמחשב עם ה-VISTA את שני המחשבים עם ה-XP אבל אני לא רואה את ה-VISTA מה-XP. מה עושים?!

18. שלום, יש לי רשת בבית שמורכבת ממודם אזטק 600E שמחובר לראוטר אלחוטי D-Link DI-524. לאחר החיבור האינטרנט נהפך איטי פתאום, ואין לי מושג למה (אני מחובר ישירות דרך כבל, למרות שגם האלחוטיים לא עובדים טוב). כמו כן, רציתי לדעת איך ניתן לחלק את רוחב הפס בין משתמשי הרשת.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  19. אני שוקל לעבור לחבילות האעפלואד הטעים של הכלבים אבל מפחיד אותי סיפורי הראוטרים שלהם האם אני אוכל להיות במצב כמו בADSL שהמודם הוא גם ראוטר ללא חייגן, וכל מה שצריך זה לחבר אותו לסויץ' הבייתי?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  20. Started by NIR36,

שלום בסטיקי מצוין לגבי רשת קווית אני מעונין לדעת אילו רכיבי חומרה אני צריך אגב 2 המחשבים מצוידים בGIGALAN ON BOARD? (כרטיסי דלוקס של אסוס) ואם יש שוני בהגדרות התוכנה השונות תודה ניר

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  21. Started by alonz1,

אני מנסה לפתוח פורטים ע''י המדריך הזה : http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/MSI/RG54GS2/Battlefield_Bad_Company_2.htm אבל אנילא מצליח כי כל פעם שאני עושה save הוא עושה ככה : http://www.siz.co.il/my.php?i=mjknjwhojnlz.png ניסיתי לשים את הפורטים אחד אחד ורק אחרי שפתחתי את 80 ועשיתי save הוא לא עשה את הבעיה , בשאר הפורטים הוא עושה את הבעיה אני רוצה לפתוח אותם , מה הבעיה ?? עוד שאלה על הדרך, הקשבתי למישהו בפורום אחר שאמר לכתוב ב CMD את זה: netsh interface tcp set global ecncapability=disabled מה זה עושה ? זה טוב ? אם אני רוצה להחזיר למצב הקודם אני פשוט כותב enabled בסוף ?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  22. שלום, הבעייה נפתרת רק כאשר אני נותן כתובת IP בהגדרות Tcp/Ip של ב- Local Area Connection. האם המודם מקולקל? האם כדאי להחליפו? מה המשמעות של מתן כתובת Ip באופן יזום ולא לקבל באופן אוטומטי?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  23. יש לי משרד שמתעסק בהנהלת חשבונות וראיית חשבון. במשרד שישה מחשבים שמחוברים לרשת ללא שרת (תשתית קווית שמחוברת לרכזת ולראוטר) שמשתפים קבצים ביניהם לאחרונה הוחלט לעשות שינוי במשרד לעבור לתוכנות יותר חדשות שיעבדו ברשת להוציא את כל הניירת מהמשרד ולהפוך הכל למדיה דיגיטלים( לקנות סורקים גדולים וכ"ו) הדרישות הם שרת חיצוני שיוכל לתת לי שיתוף תוכנות ודטה בייס וגישה מרחוק לנתונים -ממחשב נייד או מהמחשב בבית(התשתית כבר קיימת) שאלתי היא איזה חומרה אני צריך כדי לבצע את זה. איזה שרת? איזה תוכנה? ומה העלויות.

24. Started by fog87,

כשאני משתף אינטרנט בין 2 מחשבים בעזרת נתב הם מתחלקים ברוחב הפס או שכל אחד מהם מקבל רוחב פס שלם? (נניח אם המקסימום שאני יכול להוריד זה 300k/s ומחשב אחד מוריד ב-200k/s אז המקסימום שהשני יכול זה 100k/s??)

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  25. Started by bigbosf,

שלום חברים קניתי נתב לא ממזמן. הוא היה עובד בקצב של 54Mbps.. עכשיו אני רואה שזה עובד על 36Mbps מה קרה ? לא שיניתי או הוספתי מכשירים חשמליים לאיזור.. זה אמור להפריע אם זה 54Mbps או Mbps 36 . מה זה אומר ערוצים? הנתב מוגדר על 6. אם אני ישים על 12 זה ישנה משהו? תודה

• 1 תגובה
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.