עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by abnatan,

היי חברים, ברשותי 2 נתבים מתוצרת TP-Link: 1043ND - נתב ראשי המחובר ל-HOTBOX 941ND - נתב המוגדר בתצורת WDS ומשמש להגדלת טווח הרשת. בשני הנתבים נעשה שימוש בקושחה המקורית בגירסה האחרונה. ה-1043 מפגין יציבות טובה, אך ה-941 קורס לפחות פעם ביום ומצריך הדלקה מחדש כדי שישוב לתפקד. האם הניתוקים התכופים יכולים להעיד שה-941 לא תקין חומרתית? אשמח לעצות בנושא

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, התקנתי ווינדוס 7 64ביט על נייד של ASUS. ניסיתי להתחבר לאנטרנט דרך ה-wifi אבל הכפתור של הדלקת ה - wifi לא עושה כלום. חיברתי את הנייד ישירות לכבל וגם אין שום דבר. מסתבר שאין Ethernet Driver. ניסיתי לחבר את ה - wifi דרך חיבור USB (כרטיס רשת אלחוטי) וגם חסר דרייבר, הורדתי את הדרייברים שהיו אמורים לפתור את הבעיה אבל זה לא עזר. אני צריך עזרה - - - תגובה אוחדה: - - - נמצא הדרייבר המיוחל אפשר לסגור/למחוק את הפוסט. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by -eyal-,

יש לי בסלון מכשיר VOD של יס. בגלל שאין לי בסביבתו נקודת טלפון הוצע לי לחבר אותו לרפיטר/AP שיעבוד מול הראוטר שיש לי בבית. בדקתי ובזק מוכרים את זה - http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/rafiter.html שיכול לשש גם כרפיטר וגם כ AP. מה דעתכם ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by eyal.vl,

שלום, יש לי ראוטר של בזקNETGEAR והוא מחובר באחד החדרים באופן קווי לרשת (בראוטר יש חיבור WIFI ) יש לי ראוטר נוסף (KEEBOX) בבית עם חיבורים קווים ויש בו גם WIFI אני רוצה לשים את הראוטר השני בסלון אבל אני לא רוצה שיהיה חיבור פיזי לראוטר השני אלה רק חיבור דרך WIFI יש אפשרות כזו ?! המטרה : לחבר את הממיר מסלון לרשת דרך הWIFI שראוטרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. עדיפות לתמיכה בתקן AC. עד 300 ש"ח. החיבור למחשב יהיה דרך האלחוטי אז עדיפות לראוטר שינצל כמה שיותר את החבילה שלי בהוט.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by panda2004,

אהלן, אני קונה מחשב חדש. יש לי בדירה מחשב אינטרנט אצל אחד השותפים שמחובר לראוטר. אני רוצה להתחבר לאינטרנט ממנו. להלן הדרישות: האינטרנט במהירות 100 מגה (זה יוצא 66 מגה ביט לשניה בבדיקה שערכתי). אשמח לרכוש מתאם שיכול להתקרב למהירויות האלו. בתקווה, המתאם לא יפיץ קרינה. ידוע לי שזה פחות מסרטן מראוטר, כי זה רוב הזמן קולט ולא משדר אבל עדיין. יש מתאמים שראיתי שעם הרבה אנטנות. המתאם יהיה פנימי (PCI). חיצוני, בתצורת USB, נראה לי מגושם ושברירי משום מה. המלצות יתקבלו בברכה. כרגע זה המוצר שמישהו המליץ לי עליו, אפשר להתחיל מלבקר אותו: http://www.tms.co.il/product/7050 תודה רבה! אשמח לתשובה בהקדם!

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  7. Started by Cheif,

חברת D-Link ישראל פתחה ערוץ תמיכה בוידאו הכולל סרטוני הדרכה הנוגעים להתקנה והגדרה של נתבים שונים מתוצרתה. https://www.youtube.com/channel/UCssDQlHRfRGl2u3ypyuMW6g

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by hardgore1,

נא למחוק את ההודעה תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by PriorTak,

הי. חבר שגר בארה"ב ביקש ממני להמליץ לו על ראוטר. הדרישות הן תמיכה בתקן AC וב2.4\GHZ5. חשבתי על אחד מאלה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833127516 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833320174 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833124531 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833124505 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833122581&Tpk=33-122-581&cm_sp=WirelessNetworking-_-VisNav-_-WirelessRouters http://www.aliexpress.com/item/hot-sale-router-TP-LINK-TL-WDR7500-1750M-11AC-double-frequency-gigabit-WDR7500-1-75-G/1025294133.html בעיקרון התקציב הוא עד 250 דולר. אם יש משהו עדיף…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. חבילת גלישה: 30 מגה ספק: 012 תשתית: HOT מודם: HOTBOX שדרגתי לפני כשלושה שבועות את חבילת הגלישה שלי מ12 מגה ל30, ומאז, בשעות מסוימות, לפעמים ערב ולפעמים צהריים, אני לא יכול לשחק במשחקים מסוימים(בעיקר משחקי STEAM) בגלל פינגים גבוהים מאוד. קאונטר-סטרייק למיניהם לא שחיקים, אבל באטלפילד 3-4 ובאד קאמפני 2 לא מושפעים. בדקתי שרתים מסוימים בסיאס שהפינג שלי אליהם נמוך בדרך כלל(70+), ובשעות שזה מתרחש הפינג במשחק גבוה פי שתיים מהפינג שמוצג כשאני עושה להם "פינג" באמצעות CMD. לפעמים לנתק את המודם לכמה דקות ולחבר שוב משיב את הפינג לנורמלי, אבל אחרי מספר דקות הוא קופץ למספר מגוחך. שדרגנו את חבילת הגלישה בין השאר, מפני שרצינו פינג נמוך יותר. כעת אנחנו משלמים יותר ולא יכולים לשחק במשחק…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם כבר יומיים שאני מנסה לחבר את הAP(שנמצא בסלון כדי להגדיל את טווח הWIFI) לראוטר שנמצא בממ''ד עם המחשב ולא מצליח עברתי על כל האינרנט וחיפשתי מדריכים ולא מצאתי והרמתי ידיים מישהו יוכל לכוון אותי בהגדרות או מכיר מדריך מפורט שמסביר איך לעשות את זה בדיוק? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by 00Amir,

הראוטר האלחוטי בסלון ובחדר עבודה אני עם דונגל WIFI שקולט את הרשת, הבעיה היא שהדונגל שלי הוא כנראה ישן ויודע להעביר עד 20 מגה , בעוד שבבית יש לי 100מגה, יש לי דונגל של Level One WUA-0600 , אשמח להמלצה על דונגל שיודע להעביר מהירויות יותר גבוהות תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by dkosteniov,

שלום לכולם! רציתי להתקין עמוד נחיתה על הרשת הביתית שיאפשר גלישה אך ורק למי שיסמן וי בצ'קבוקס ספציפי. עשיתי לנתב linksys wrt54g עדכון קושחה עם dd-wrt יש לי בעיה שאני לא מצליח להכנס לאיפי שלו לפעמים מתוך הרשת וגם הסיסמה שהגדרתי לא עובדת. יש המלצות לנתב אחר או עדכון תוכנה אחר? מישהו יכול לחשוב על פתרון לבעיה? בנוסף הייתי רוצה להתחבר לנתב מרחוק דרך remote access או משו, אפשרי?

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  14. כבר איזה שבוע יש לי ניתוקים מעצבנים של איזה שניה כל פעם בחיבור קווי. הוט טוענים שזה לא מהצד שלהם. אני משתמש בHOTBOX נראה לי שיש ניתוקים בעוד מכשירים אבל אני לא בטוח (אני לא מצליח לתפוס את זה "על חם"). מה שבטוח בלפטופ שלי זה הכי חמור. הnetwork adapter שלי זה realtek pci fe family controller הדרייבר שלו מעודכן. היו לי בעיות של התחממות בזמן האחרון ואני פוחד שאולי הכרטיס רשת נפגע, הגיוני? הכבל רשת חדש אבל הוא בסלילה עצמית קצת חובבנית. נראה שכל הגידים יושבים במקום וחוץ מזה אני לא זוכר שהיו בעיות איתו לפני השבוע האחרון. הוט אמרו לי שהם יכולים לשלוח טכנאי אבל אם הוא יראה שהבעיה לא נגרמה מציוד שלהם הוא יוכל לחייב אותי. מה לעשות? לקרוא לטכנאי?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אהלן. בזמן האחרון אני לא יכול להתחבר עם חייגן ולא לשרתי פרוקסי. יש פה מישהו בHOT עם המכשיר הוטבוקס שיכול לבדוק אם אחת מהאפשרויות עובדות? ואם כבר, יש פה למישהו עצה איך לשנות IP בלי חייגן ובלי פרוקסי? אני חייב את זה בשביל אתר מסוים שחסם לי גישת התחברות בגלל שחרגתי ממספר הנסיונות של login. תודה! עריכה: הבהרה: עד לפני מספר שבועות גם פרוקסי דרך openvpn וגם חיבור חייגן (תכנה) של Triple C וגם של בזק בינלאומי עבדו.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יש נתב, אין קליטה. פתרון: להוסיף רפיטר באמצע הדרך. יש גם D-Link 6740U ישן, גם של בזק, שיכול לעשות את זה. הבעיה היא שאני לא מצליח לגלות איך עושים את זה... נראה שה- 6850 לא תומך ב- WDS, אני לא מוצא שום דבר בהגדרות שלו וזה גם מה שאמרו לי בתמיכה של בזק (למרות שעליהם לא הייתי סומך, התומך שדיבר איתי כנראה לא הבין על מה אני מדבר), אבל גם לפי הטכנאי שהתקין את הנתב וגם לפי האתר של בזק, ישנו רפיטר של D-Link שיכול להתחבר אלחוטית לנתב הזה, כך שכנראה שבכל זאת אפשר לחבר ביניהם. מישהו יודע איך?

17. Started by ZaKeN17,

שלום, אני מחפש ראוטר איכותי שיתמוך ב L2TP ושיהיו לו 4 יציאות קוויות לרשת ביתית ותמיכה ברשת ואלחוטית בתקן מתקדם, הסתכלתי במדריכים ובפורומים ולא הצלחתי למצוא דגם מומלץ. כרגע אני משתמש ב- WRT54GL של Linksys, אבל הוא תומך עד 12מגה לצערי ומתנתק לפחות פעם ביום, אשמח לקבל המלצות לראוטר, התקציב כפי שציינתי עד 400 ש"ח תודה מראש! מאור

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום , אני מחובר לאינטרנט במהירות 30 מגה בחב' הוט .האינטרנט מחובר למודם ARRIS ושמתחבר לראוטר ומהראוטר יוצא כבל למחשב ובנוסף יש לי 2 מחשבים ניידים שגולשים דרך הראוטר ,לאחרונה היתה לי תקלה במודם ARRIS והוט החליפו לי , אבל מאז ירדה לי המהירות של האינטרנט ל5 מגה לניידים ורק מחשב נייד שעומד סמוך לראוטר ( 20 ס"מ ) מגיע ל 12 מגה . עד התקלה הזאת אף פעם לא ירדה המהירות פחות מ 20 מגה . הוט טוענים שבבדיקה שלהם הכל בסדר . החיבור הקווי למחשב נייח עדין נותן 30 מגה .למישהו יש רעיון ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 4.6k צפיות
  19. Started by nachum37,

שלום וברכה. קיבלתי מחבר ראוטר D-Link DIR-632 תקול. תיאור הבעיה: כאשר חיברתי את הראוטר לשנאי, הנורות בחזית הראוטר לא נדלקו למעט נורת ה-USB שדלקה בירוק באופן רציף. לאחר מחקר ברשת ביצעתי את ההליך הבא: ניתקתי את הראוטר מהחשמל, חיברתי את הנתב ישירות למחשב מאחת הכניסות, לחצתי על כפתור הריסט וחיברתי את החשמל כשאני ממשיך ללחוץ על כפתור הריסט למשך עשרה שניות. נורת הUSB כבתה ונורת ההפעלה נדלקה בכתום. מאז כך הראוטר נשאר ללא שינוי. אשמח אם מישהו יעזור לי לפתור את הבעיה. - - - תגובה אוחדה: - - - עדכון: טוב שהיה לי את השכל לפתוח את הנתב פיזית. הוא מלא קורוזיה...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Cheif,

חברת טמרס, שפרסה כבל תת-ימי בים התיכון, קיבלה רישיון לפרוס כבל תת ימי גם בים סוף. המשמעות היא שהתעבורה לאתרי אינטרנט במזרח הרחוק ואוסטרליה תשתפר באופן משמעותי.http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3640805,00.html

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. שלום חברים, בבית שלי אנחנו עובדים בעיקרון עם 2 ראוטרים, אחד - הראשי הוא הראוטר של בזק, Netgear DGN2200(ראוטר\מודם). ובקומה התחתונה, משורשר אליו Asus RT-AC68U עם כבל מושחל. עד עכשיו הגדרתי את השרשור כ- Lan to Lan. זה היה די פשוט ועובד אפילו אם לא הגדרתי מצב Access point. הבעיה שעכשיו אני רוצה להוסיף DDNS. ובגלל שלאסוס יש שירות כזה בחינם, חשבתי למה לא? הבעיה שצריך לשרשר LAN TO WAN. חשבתי שזה היה פשוט גם, אבל משום מה הסתבכתי. הגדרתי IP קבוע בראוטר הראשי לאסוס(10.0.0.1) והוצאתי אותו מתחום ה-DHCP, באסוס ווידאתי LAN IP זהה למה שנקבע. לגבי ה-WAN באסוס: לא הייתי בטוח מה אני אמור לעשות ב-SUBNET MASK. אז השארתי בברירת מחדל 255.0.0.0. ה-WAN IP הבנתי שאני צריך לשנות את ספרת התחום לכן…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אהלן, קניתי ראוטר חדש בשם Edimax Br-6478AC (תומך בתקן AC) היה\יש ברשותי בנוסף את הראוטר של בזק Dlink 6740u שאותו הפכתי למודם (עשיתי אותו ברידג') . הסיפור הוא כזה- הWIFI עובד, הרשת הקווית עובדת.. אבל: 1) כל פעם שאני משנה הגדרות כלשהן בראוטר, והוא מתאפס - כל המכשירי הWIFI מתחברים אוטו', בעוד שמכשירי הרשת הקווית LAN תקועים , ז"א עם סימן צהוב על אייקון הLAN- . בעיית התחברות לשרת DNS. הפתרון הזמני שמצאתי זה ניתוק וחיבור הרשת (בתוך הווינדוס 8.1 שיש לי אני עושה בתוך המנהל התקנים ניתוק וחיבור) אחרי כמה פעמים זה עובד. מדוע הוא לא מצליח להתחבר אוטומטית? 2) במחשב שני שיש לי, גם שנגיד לו נוגעים בו והוא אחרי מצב שינה, יש לו גם בעיית DNS. ולא תמיד הטריק שעשיתי למחשב הראשי עוזר. …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by avi5991,

שלום כלום וחג שמח, ברשותי 2 נתבים של D-LINK ( בזק ) , הראשון מדגם D-Link 6740U-H1 אשר מחובר לקו הטלפון וכל המכשירים מחוברים אליו אלחוטית. בגלל שבקומה העליונה של האות של הקליטה חלשה, חשבתי להשתמש בנתב השני שברשותי D-Link 2760U-E1 כמגבר אות - רפיטר . אשמח לעזרה והדרכה איך אני מבצע זאת. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Aviv Galay,

לנעול

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שינויים: ** Important changes since RC3 ** [[FONT=Verdana]* various ath9k related fixes * a few board related fixes * fixes for packages depdending on curl * per feed download folders[/FONT] [FONT=Verdana]** Important changes since RC2 ** * NAT & firewall throughput improvements * Security updates for OpenSSL & PolarSSL * Minor fixes in DHCP & DHCPv6 handling * Configuration support for GRE tunnels * Various other fixes[/FONT] [FONT=Verdana]** Important changes since RC1 ** * fix a long standing ath9k deadlock bug * all feeds are now built * image builder now works and RC2 contains all board specific images * various board/stability fixes[/FONT] [FONT=Verdan…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.