עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by alex15,

יש לי ראוטר D-LINK שובר למודם ונותן אינטרנט . המחשב המחובר חוטי עובד בסדר אלא שהמחשב שמחובר אלחוטי עושה כמה בעיות ... יש לי במחשב לא כרטיס רשת אלא USB ETHERT שזה אומר USB שקולט אינטרנט של LEVELONE ולא קניתי מודם רשת אלחוטי ... ועכשיו האוטר 20 מטר מה LEVELONE שהוא USB שמתחבר לכניסה USB והוא קולט בין 50 ל 70 זה טוב או שאני צריך לקנות כרטיס רשת שיהיה בתוך המחשב ? ולא גלוי לקטנים ...הם ישברו אותו . כי אני מחבר אותו מקדימה ולא מאחורה אם מאחורה הוא יתן 40 או 30 אני חושב שבגלל שהמחשב מסתיר את הקליטה ....נכון ?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  2. Started by meidan,

שלום, אני מחפש נתב משולב אלחוטי/קווי לרשת ביתית. לנתב יחובר מחשב אחד קווית ועוד 2-3 אלחוטית. לא צריך יותר מדי פיצ'רים מיוחדים, משהו פשוט וזול. טווח שידור גם לא משמעותי, רק בתוך הדירה, 20-30 מטר. הנתב יחובר למודם TCM25 Thomson של הכבלים. חשבתי על http://www.dlink.com/products/?sec=0&pid=316. דעות לחיוב או לשלילה יתקבלו בברכה. תודה.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  3. Started by Home Boy,

יש לי adsl 750kb ולאחרונה התקנתי את ה- NORTON personal firewall... עכשיו כל פעם שאני מנסה לגלוש לוקח לו שעות עד שהוא מתחיל לקבל נתונים מהאתרים ולכן הוא מעלה אותם לאט יותר (אתר כמו גוגל שלוקח לו לעלות כרגיל שנייה עולה בעשרים שניות)...כאשר אני עושה disable ל- firewall הכל פועל חלק... מה לעשות???? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  4. שלום לכם. בלי קשר לקנייה של מחשב חדש שאני מתכנן (חשבתי על לוח אם עם Wi-Fi מובנה, אבל המחירים של אלו יקרים יחסית) אני מעוניין להיפטר מכבל הADSL שרץ לאורך הקיר אצלי. לכן אני צריך כרטיב רשת אלחוטי - ראוטר אלחוטי כבר יש בשביל הלפטופ. ישנן מסםר אופציות: 1. כרטיס רשת בחיבור USB (אני מתכוון לאלו שיושבים על השולחן, הגדולים והיקרים יותר. לא הכרטיסונים הקטנים) 2. כרטיס PCI עם אנטנה מובנית 3. כרטיס PCI עם אנטנה חוטית שאותה צריך למקם רחוק יותר מהמארז. ברגע שאקנה כרטיס כזה, הראוטר יעבור לעמוד ליד נקודת הטלפון שנמצאת בחדר אחר (כשני קירות מפרידים באלכסון) 1. איזה מהכרטיסים יספק קליטה מיטבית? 2. האם כרטיס בחיבור USB איטי יותר מחיבור PCI? 3. האם כרטיסי הPCI עם האנטנה המובנית מחלקם האחורי …

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  5. Started by warrior-,

תראו! יש לי אינטרנט של כבלים ויש ברשותי HUB, הקיצור ל HUB אני מחבר את המודם של הכבלים (MOTOROLA), ואת שלושת המחשבים שלי בבית בשניים מהם יש אינטרנט באחד אין הוא לא קולט את האינטרנט והוא לא נותן איי פי של מתב! מה יכולה להיות הבעיה? שמעתי שיש כזאת פקודה ששמים ב CMD שמשחזרת את כל ההגדרות של הכרטיס רשת לברירת מחדל אולי זה יכול לעזור , אם למשהו יש תפקודה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  6. Started by almogila,

יש לי PS3 ואני מנסה להתחבר איתו לאינטרנט אך אני מקבל שגיאה ב NAT TYPE אני מצליח לגלוש ולהורד דרך ה PS STORE אך לא להתחבר למשחקי אונליין יש לי נתב של לינקסיס WRT54 ואני מנסה להתחבר באלחוטי (אחד המחשבים בבית מחובר באלוחטי לנתב לא כל בעיה) עכשיו אני מחובר דרך ברק בתשתית של ADSL אשמח עם משהו יוכל להסביר לי מה זה NAT?, איפה משנים את זה?, וכמובן איך פותרים את הבעיה הזאת תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  7. שלום, ברשותי נתב אלחוטי שמתאים לרשת בזק. כיום אני מחובר ל-HOT. בבית יש מחשב ראשי שמחובר ישירות לאינטרנט ומחשב נייד. חשבתי על התצורה הבאה על מנת לנצל את הנתב להקמת רשת אלחוט. חיבור מחשב לנתב וחיבור הנתב למודם - שניהם בפורטים של LAN - ועי"כ להפוך את הנתב למתג. יצירת ICS במחשב הנייח ושיתוף שלו על גבי רשת אלחוטית שהנתב יצור - וכך אוכל לחבר את המחשב הנייד שלי. האם תצורה שכזו תעבוד - ואם כן האם צריך להגדיר משהו מיוחד?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  8. Started by prigat_a,

למה בכל פעם שאני מנתק את החשמל או שיש הפסקת חשמל. ראוטר D-LINK ומודם של חברת הכבלים - ספק נטויז'ין. צריך לחכות רבע שעה עד שהאינטרנט יחזור לעבוד?

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  9. Started by miki26,

שלום עד עכשיו היה לי רשת בבית בין מחשב נייח גדול ונייד עם הנייד אני גולש דרך הגדול עם הרשת של הXP (רק גלישה כי לא הצלחתי ליצור גם שיתוף קבצים וזה אחרי מאות נסיונות ושאלות בפורומים אבל לא זאת הבעייה...) מכרתי את הנייד הישן ויש לי נייד חדש עם כרטיס רשת אלחוטי ושאלתי היא: האים אני משתף את האינטרנט באותה צורה? האים אני צריך לקנות איזשהו משדר שאותו אחבר לכרטיס רשת שעל המחשב הנייח שהוא ישדר למחשב הנייד? תודה על התשובות...

10. Started by hage,

יש לי נתב TPlink - TLwr841n שמתנתק לי כמעט כל יום יש למישהו המלצה לנתב אחר-התייאשתי מהתשובות שאני מקבל מהם

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  11. Started by MasteRoi,

שלום רב, הרשת שלי בנויה כך: מחשב ראשי מחובר לאינטרנט -> אליו מחובר מחשב בעל שני כרטיסי רשת - > ומחשב שלישי שמחובר למחשב השני ומקבל את האינטרנט מהשני כביכול.. הצלחתי לעשות מעין שיתוף אך הוא חד כיווני. המחשב ההראשון יכול לגשת למחשב הראשון והשלישי וכן השני אך לעומת זאת המחשב השלישי לא יכול לגשת לאף מחשב.. מה עושים? תודה מראש!

12. בבית שלי יש רשת מחשבים (מחשב אחד של המשפחה כשרת ושלי עם חיבור מוצלב קווי עד החדר). חבילת האינטרנט היא 1.5M ו128K (אם אני לא טועה) בכבלים(הוט) וברק 013 מספק תאינטרנט. המודם הוא תומסון אמרו שהוא טוב מאוד. אז ככה יש לי משחק מקוון באינטרנט שאני כבר משחק 3 שנים. בבית שלי הוא פועל עם לאגים כל שניה ואז יוצא מהמשחק מרוב הלאגים הקשים. אצל אבא שלי יש מחשב פחות טוב עם אינטרנט איטי יותר ורשת אלחוטית עם ראוטר אלחוטי ושם המשחק פועל חלק וטוב. ניסיתי לשים את המחשב שלי כשרת וזה לא עבד ( אפילו הבאתי טכנאי של הוט והוא ראה שאין בעיה באינרנט והקשר בין המודם לשרת). ניסיתי להביא את המחשב של אבא שלי ולחבר אותו אל הרשת בהתחלה כלקוח לא עבד טוב וגם כשרת הוא לא עבד טוב (המשחק). יש אילו פתרונות או ה…

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  13. האם אני יכול לשים את המחשב במהלך הלילה במצב זה והוא ימשיך להוריד קבצים (שזה מה שאני רוצה כמובן).

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  14. Started by NoSbOy2k4,

שיכול לתת לי יותר מ50 מגה (לא 50...אלא יותר מזה) בחינם. תודה מראש.

15. Started by asafbar,

שלום לכולם לאחרונה התעוררה בעיה ברשת הביתי שלי בשליחת דואר מתוכנת האאוטלוק הדואר נשאר בתיבת הדואר היוצא ואין שום תנועה ב-UpLoad , הבדיקה הראשונה שביצעתי היתה לחבר את החייגן ישירות למודם ואכן הדואר יצא בשניות. ולכן החלטתי לבצע חיפוש אחר פתרון לבעיה הנ"ל וכמובן נתקלתי בהמלצות חמות להשתמש בגרסאת DD-WRT, אכן ביצעתי את העדכון קושחה לגרסא V23 Sp1 אני מחובר לבזק בינ"ל דרך הכבלים עם חייגן L2TP וכמו שקראתי כאן לא פעם בפורום שהגרסא הנ"ל אינה תומכת בחייגנים מסוג זה אני פונה לחברי הפורום כאן ע"מ לקבל המלצה חמה ועזרה בהגדרת הראוטר, אני אכן מעוניין לבצע שידרוג שכזה היות ואני בטוח בהחלט שהם הרבה יותר טובות וחזקות וכמובן משפרות את הקליטה של WireLess אז אנא , אם מישהו מכם משתמש בנתב כזה ו…

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  16. Started by XMB,

יש משהו אחר מומלץ בטווח מחירים עד 400 ש"ח?

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  17. Started by yilya,

ברשותי שתי מחשבים רגילים במחוברים לרשת ביתית ע"י סוויצ' לאחרונה רחשתי מחשב נייד ברצוני לחברו אותו לרשת הנוככנית אף פעם לא השתמשתי בראוטר השאלה שלי היא האם מספיק רק ראוטור במקום הסוויצ' בשביל לחבר את המחשבים בניהם ולאינטרנט או שאלי לחבר את הראוטור לבוויצ' בשביל להעביר מידע בין המחשבים? תודה

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  18. Started by arik100,

אוקיי אז ככה ראוטר ל2 מחשבים כרגע הרשת הולכת להיות רשת חוטית אבל אני רוצה שהיא תתמוך גם באלחוטי בעקרון אני מעדיף אלחוטי אבל בגלל שזה מחשב של משחקים וכאלה אז חוטי יותר יציב אז עדיף תקציב 200-350 החיבור אינטרנט שלי כרגע זה : כבלים ו 012 מהירות 1.5 על 500 דרוש נתב חזק ללא ניתוקים תודה מראש

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  19. Started by Dj NaSh,

שלום, זה נראה שרוב החברות מציעות חבילות איחסון בסיסיות של בין 100-200 מגה, בעלות חודשית של כ-10-20$. עם זאת, נראה שהם מציעים גם חבילות רסלרים הכוללות Shared Server עם 10-20 ג'יגה (!) שטח איחסון, בעלות חודשית של כ-30-40$. על אף שאולי לא הרבה אנשים מחפשים להיות רסלרים, אני לא מצליח להבין את הסיבה למה בעל אתר שצריך קצת יותר שטח, יכול להוסיף בסה"כ כ-10$ ולקבל שטח איחסון של עד פי 100 יותר! מה ה-catch פה? ממה צריך להיזהר? שאלה נוספת: בחנתי חברה בחו"ל בשם Reyox המציעה חבילות איחסון. חבילה רסלר בסיסית של 15 ג'יגה איחסון, בעבור 20$ לחודש, וחבילת Dedicated Server בסיסית עם שטח של 20 ג'יגה איחסון, בעבור 50$ לחודש. האם המחירים נשמעים לכם סבירים, ולא זולים מדי? כי מחיר זול מאוד יכול ל…

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  20. שלום רב, ברצוני לדעת איך לחבר שני מחשבים שאין בהם אינטרנט לרשת, בשני המחשבים יש ווינדוס אקס פי פרו? בבקשה בבקשה תכתבו לי כאן, כי במדרך לא הבנתי כמעט כלום.. והסתבכתי עם זה... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  21. Started by adidasnizgoda,

בזמן האחרון לי, כמו לעוד הרבה אנשים לפי הפורום, יש בעיות במהירות ההורדה דרך הביטורנט. לפי מה שנראה, ספק האינטרנט (נטוויז'ן) פשוט חוסם אותי. ניסיתי הצפנה דרך היוטורנט אבל זה לא עבד. מישהו יודע על דרך אחרת להצפין שאולי תעבוד ותפתור את הבעיה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  22. Started by lopo2,

היי עברתי דירה ושידרגתי את האינטרנט של בזק מ 15 מגה למאה מגה. יש לי מודם ישן של בזק netgear שהטכנאי אמר לי שהוא לא תומך במאה מגה וניסה למכור לי ראוטר חדש. בקיצור אני מחפש מודם ראוטר חדש שיתמוך ברשת ADSL של מאה מגה מה צריך לבדוק במפרט? אני מחפש משהו זול שישמש בעיקר לWIFI בבית ממש קטן כך שקליטה לא תהיה בעיה. זה למשל בסדר? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18194 אני צריך VDSL2?

23. Started by omrit,

שלום, אני מחפש נתב אלחוטי, אין לי צורך ב Print Server, במחיר נמוך (בערך 300). חשבתי על edimax או level1 מישהו מכיר דגמים ספציפים מומלצים? אני אהיה יותר ספציפי- זה- http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8626 או זה? http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6083 תודה!

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  24. שלום, ברשותי מחשב נייד עליו מותקנת תוכנת VPN Client אשר משמשת אותי לעבודתי. כאשר אני מנסה להשתמש בה תוך כדי שימוש בכרטיס אינטרנט אלחוטי של פלאפון (או משהו כזה) היא עובדת ללא בעיה. הבעיה היא שכאשר אני מגיע הביתה ומנסה להתחבר לתוכנה דרך הרשת האלחוטית בבית שלי (ראוטר 3com 3crwe554G72) התוכנה עובדת למספר דקות ונופלת. המליצו לי להגדיר בראוטר DMZ לכתובת הIP של המחשב הנייד אבל זה לא עזר. יש למישהו פה רעיונות מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  25. קניתי את הראוטר הזה השאלה שלי אם אני חייב כרטיס רשת מאותה חברה או שאני יכול למשל לקנות כרטיס רשת של אדימקס הכרטיס רשת של לינק סיס עולה הרבה מדיי

• 1 תגובה
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים