עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by hellyeahmofo,

מדובר על דגם 3CRWER100-75 , ראוטר אלחוטי לא מצליח לגלוש במחשב שאליו הראוטר מתחבר, נוריות ה DSL דולקות גם במודם וגם בראוטר, ברגע שאני מחבר את ב-RJ45 בחזרה למודם אין לי שום בעיה לגלוש

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  2. Started by 8-Ball,

ה NETLIMITTER עושה לי בעיות ואני רוצה תוכנה שתעשה את אותו הדבר בדיוק..אבל רק שלא תהיה אותה תוכנה.. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  3. Started by jambo222,

שלום אני לא מבין גדול ואני צריך עזרה אני מנוי הוט אינטרנט 500 ג'יגה עדיין אין אצלנו סיבים אופטיים. לגבי אינטרנט חוטי אני מקבל בין 350 ל 400 ג'גה . לגבי WIFI 2.4 G תלוי במרחק שלי מהפייבר בוקס אני מקבל אות סביר לגבי 5G WIFI אני מקבל אות חלש. קניתי משקפי OCULOS 2 והם לא פועלים תקין ב 5g wifi חלש . השאלות 1. איך אני מחזק את האות WIFI 5G ? 2. קיימת אפשרות לקנות כבל USB למשקפיים ולוותר על WIFI, האם זה יפתור את הבעיה ? תודה

4. אני רוצה שתהיה לי רשת אלחוטית בבית. אני לא בין בכל התחום הזה של הרשתות וזה.. עוד מעט יתווסף לי מחשב נוסף לבית.(MAC) אני רוצה נתב שיוכל לפעול גם עם הPC וגם עם הMAC. אני מווה שזאת לא בעיה.. דיי הרבה מכשירים יתחברו דרך הנתב לאינטרנט. IPOD 2 מחשבים ניידים 2 נייחים 2 פלאפונים. כמובן לא כולם באותו הזמן... אבל אני לא רוצה שהאינטרנט יתנתק או יהפוך לאיטי פתאום. פשוט נמאס לי להתחבר מהנייד או מהפלאפון או מהIPOD לאינטרנט מהשכנים שלי חחח צריך עוד דברים בשביל שיהיה לי WIFI בבית..? רשת אלחוטית? או שפשוט אני קונה. ומתקין וזהו יש לי..? איזה מדריך או משהו יעזור המון. או כמה הסברים בשפה של עילגים חח.. תודה

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  5. Started by essam,

שלום חברים, מי יכול להמליץ על נתב מסויים שיעבוד בטווח של 400 מטר (OUTDOOR)? (אבל שיהיה בדוק לא לפי הפרסומים שמפרסמים היצרנים) תודה

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  6. Started by prigat_a,

למה בכל פעם שאני מנתק את החשמל או שיש הפסקת חשמל. ראוטר D-LINK ומודם של חברת הכבלים - ספק נטויז'ין. צריך לחכות רבע שעה עד שהאינטרנט יחזור לעבוד?

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  7. מה קורה חבר'ה? אני מתחיל ללמוד עם שותף בקרוב, ואנחנו מחפשים ראוטר אלחוטי שיהיה טוב גם למשחקים וגם לאינטרנט חברים שלי המליצו על 3COM - יש הצעות אחרות? או איזה דגמים לקחת? בעקרון הראוטר יהיה במטבח או בסלון, ואנחנו צריכים שהוא יגיע גם לחדרים באיכות טובה. יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  8. מה הבדל בין USB ל INTERNET CABLE שמחובר ל MODEM? מה יותר טוב?

9. Started by matizami,

יש לי מודם DSL 600E וראוטר NETGEAR WGR614. בימים האחרונים אני לא מצליח להתחבר לאימיול כי אני מקבל LOW ID. ביוטורנט, למטה, איפה שכתוב אם החיבור טוב, אז הוא לא מופיע ירוק וכתוב לי לבדוק את ההגדרות. לא נגעתי בהגדרות בשום תוכנה, לא בראוטר.

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  10. Started by erbu,

היי חברים, אין לי מושג ממה נגרמת הבעיה שאני אתאר כאן: יש לי מחשב דסקטופ ומחשב נייד. שניהם מחוברים ברשת אלחוטית כאשר הדסקטופ מחובר לאינטרנט דרך ADSL (דרך כרטיס רשת לא USB) ומעביר את האינטרט לנייד דרך כרטיס רשת אלחוטי. הווי אומר אין ראוטר במערכת אלא רק שני כרטיסי רשת אלחוטיים המקשרים בין הנייד לדסקטופ (מה שנרא ADHOC). הבעיה הנוכחית שלי היא שהמחשבים מחוברים אני יכול לעשות PING מאחד לשני וגם REMOTE DESKTOP עובד נפלא. יותר מזה, על הנייד עובד גם הסקייפ זאת אומרת הם מחוברים ויש שיתוף. למרות זאת אני לא יכול לגלוש באינטרנט באקסלפורר, ומקבל את הדף המעצבן שאומר לא ניתן להגיע לדף המבוקש. מה לעזאזל קורה פה? אני מיואש כבר!

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה במחשב, כאשר אני נכנס לאתר פייסבוק, אחרי כמה דקות של גלישה הדפדפן אומר לי שהדף לא נמצא וחוזר לפעול רק לאחר שאני מנקה את כל נתוני הגלישה. זה קורה בפיירפוקס, כרום ואקספלורר. תודה מראש )

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  12. Started by yaelbd,

יש לי ראוטר wrt54gl ואני מחוברת להוט ול- 012. (שני מחשבים בבית, אחד נייח אחד נייד) לפני חצי שנה, כשקניתי את הראוטר, התקנתי אותו עם הדיסק התקנה (את הנתונים הנדרשים קיבלתי מ 012), והוא עבד מצויין. לפני כמה ימים, הלך לי ההארד דיסק בלפ טופ, והחלפתי לחדש. מאחר ובטמטומי לא כתבתי לי באיזה מקום את הסיסמא של ההתחברות לראוטר, לא נותרה לי כל ברירה אלא לאפס את הגדרות הראוטר ולהגדירו מחדש. טמטומי ממשיך בכך שגם זרקתי את הדיסק התקנה, כך שעכשיו אני צריכה להגדירו דרך ה- setup מבוסס web. עד כאן הכל סבבה, הבעיה היא שמרגע שנכנסתי ל setup (דרך 192.168.1.1 או מה שזה לא יהיה) הכל השתבש: כבר מהשלב שבו הייתי צריכה לבחור ב- pptp, l2tp, dhcp וכו', לא ידעתי במה לבחור. וגם אחרי שניסיתי כל אחד מהם, …

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  13. אוקי ככה הולכת הרשת ** אם התמונה לא עובדת כנסו לפה http://img485.imageshack.us/my.php?image=ics9se.jpg** מחשב של אחי כרטיס רשת ובנה מחובר עם כבל רשת רגיל למודם כרטיס רשת שהוספתי pci עם כבל רשת מוצלב למחשב שלי עכשיו הנה תמונה שמארה איך הכול מוגדר בחיבורי רשת יש 3 דברים 1 החייגן 2 הכרטיס רשת המובנה שמחובר למודם 3 הכרטיס רשת pci שמחובר למחשב שלי ***עכשיו הגדרות השיתוף של החייגן לפי המדריך פה של ה ICS אמרו לבחור את הרשת עם המחשב הלקוח אבל אצלי זה אומטית בחר את הרשת של הכרטיס רשת המובנה למודם*** עכשיו מבחינת כול החיבורים החייגן מוגדר כרגיל לקבל איפי אומטית וככה הרשת של הכרטיס רשת המובנה למודם כנ''ל והרשת בין הכרטיס רשת הpci ולבין המחשב שלי מוגדר ככה כמו בתמ…

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  14. האם אני יכול לשים את המחשב במהלך הלילה במצב זה והוא ימשיך להוריד קבצים (שזה מה שאני רוצה כמובן).

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  15. שלום לכולם. אני חייב עזרה דחופה. אני בסוף השבוע הבא הולך לקנות את המחשב הנייד הזה של ASUS: ‏Asus N53SN-SX103V‎ עכשיו, בתכונות של המחשב יש את הכרטיס רשת הזה: ‎Integrated 802.11 b/g/n‎ אני עובד עם אינטרנט אלחוטי יום יום. אני יודע שזה תלוי איפה אני נמצא והכל. אבל כשאני בבית. אני רוצה שהאינטרנט האלחוטי יעבוד לי על הצורה הטובה ביותר. (עזבו את הקטע של המרחק וכל זה, אני אסתדר. אני שואל בשביל להבין באופן כללי) חשבתי בהתחלה לקנות בנוסף למחשב את הכרטיס רשת אלחוטי USB, את הדגם הזה: Linksys WUSB600N ואז חשבתי לקנות את הראוטר הזה: Linksys E3000 עכשיו, מה אני צריך באמת? גם את הראוטר וגם את הUSB? אני לא מבין בזה בכלל. אני צריך את עזרתכם. אני רוצה שיהיה לי את הביצועים הכי טוב…

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  16. Started by D-Bang,

המחשב הראשי שלי מחובר לנתב כל פעם שאני מפעיל בו את הMule הוא מתחבר לי ב LOWID, זה קשור לראוטר איכשהו? איך אפשר לתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  17. Started by mikmik,

שלום, המצב הוא כזה: שני מחשבים מחוברים דרך switch למודם של alcatel speed touch home שאותו הפכתי ל- pro לפי המדריך שיש כאן בפורום.... מאז החיבור של שני המחשבים (אחד PC ואחד MAC) האינטרנט לא עובד חלק והכוונה היא לניתוקים אינסופיים, איטיות גלישה באופן מחריד וכו'. המחשבים שינו מיקום (עברו דירה) והמצב לא השתנה. אחרי התייעצות כאן בפורום ניסיתי לחבר רק את ה- PC ל- switch המצב טיפה השתפר אבל לא ממש, אז חיברתי את המחשב ישירות למודם והמצב השתפר מאד. אז השאלה היא האם הבעיה יכולה לנבוע מה- switch ? הדגם שלו זה switch fast ethernet של EDIMAX במהירות 100M. אם כן למה מומלץ להחליף אותו? ואם לא מה יכולה להיות הבעיה????? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  18. Started by amig2,

יש לי חיבור adsl של נטוויז'ן ואני סובל מלאגים בלתי נסבלים שמונאים ממני לשחק משחקי רשת. אין לי ררשת אלחוטית או משהו כזה שיכול לשבש את החיבור. האם הלאגים זה כי הרוחב פס של נטוויז'ן דפוק (בהרבה פורומים רצות שמועות שבנטוויז'ן יש הכי הרבה לאגים), או בעיקר בעיקר בגלל המהירות הנמוכה שלי (750 kb/s)

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  19. לפני שבוע בקשתי עזרה בנוגע לניתוקים ברשת אלחוטית וקיבלתי מספר עיצות אבל בעיית הניתוקים לא נפתרה. מה שאני ממש צריך היא תוכנת Automatic recovery לכרטיס רשת אלחוטי. לא אכפת לי שהרשת תתנתק מפעם אבל אני חייב שהחיבור יתאושש באופן אוטומטי אם אני לא לייד המחשב! בבקשה, כל מי ששמע על תוכנה/אופצייה כזאת. אני מאוד אשמח לעזרה. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  20. לחבר שלי יש אינטרנט בכבלים (ללא חייגן) אז יש לו שני מחשבים הראשי אליו מחובר המודם עם Win 98 SE והמשני Win ME בקיצור הוא ניסה לשתף עם ה Win98SE את האינטרנט וזה לא הלך. הוא התקין XP ואז זה כן הצליח... אבל הבעיה היא שהוא שונא את ה - XP והוא רוצה למחוק אותו. אז מה שאני רוצה לשאול האם יש דרך לשתף את האינטרנט ב Win Me או ב Windows 98? אבל שזה יעבוד? תודה.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  21. יש לי משרד שמתעסק בהנהלת חשבונות וראיית חשבון. במשרד שישה מחשבים שמחוברים לרשת ללא שרת (תשתית קווית שמחוברת לרכזת ולראוטר) שמשתפים קבצים ביניהם לאחרונה הוחלט לעשות שינוי במשרד לעבור לתוכנות יותר חדשות שיעבדו ברשת להוציא את כל הניירת מהמשרד ולהפוך הכל למדיה דיגיטלים( לקנות סורקים גדולים וכ"ו) הדרישות הם שרת חיצוני שיוכל לתת לי שיתוף תוכנות ודטה בייס וגישה מרחוק לנתונים -ממחשב נייד או מהמחשב בבית(התשתית כבר קיימת) שאלתי היא איזה חומרה אני צריך כדי לבצע את זה. איזה שרת? איזה תוכנה? ומה העלויות.

22. שלום רב, ברצוני לדעת איך לחבר שני מחשבים שאין בהם אינטרנט לרשת, בשני המחשבים יש ווינדוס אקס פי פרו? בבקשה בבקשה תכתבו לי כאן, כי במדרך לא הבנתי כמעט כלום.. והסתבכתי עם זה... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  23. Started by בניה,

מה האורך המקסימלי שאפשר למתוח כבל מסוכך בין מחשב ורכזת ללא משחזרים.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  24. Started by dinamo,

אני לא ידעתי איפה לפתוח תנושא הזה ..עם זה לא מתאים לפה אז תעבירו איך בודים אייפי ,עם הוא ישראלי או בחול.. אלה האייפים 118.126.10.194 115.211.174.103 220.169.235.69 211.142.170.170 222.79.73.235 95.35.195.83 221.1.81.220 203.81.29.205 187.79.234.199 110.176.77.95 זה ממש דחוף לי תודה

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  25. Started by matt3000,

אז ככה בזמן באחרון אני מנסה, דגש על מנסה, להקים רשת אלחוטית בבית. הבעיה היא שהחלפתי כמה וכמה ראוטרים שקיבלתי בעיקר מה שבזק מחלקת חינם עם התחייבות (hpna3 - 720G , ו siemens SL2-141, שתיהם אגב משולבים מודם), מה שאני מציע הם ראוטרים גרועים מאוד במידה ואתם צריכים כמה קומות. יש לי מרתף ושם הוא לא קולט כלום ולעומת זאת באותה קומה הוא קולט בסדר. אז ככה אני מתכוון להחזיר להם את הראוטר ולקנות אחד לא משולב מודם ואני מתלבט בין שתי אלה: AR7265WNA Edimax ל BR6504N Edimax שהבדל המחירים בינהם הוא גדול אבל משום מה לא הצלחתי להבין את השוני בינהם אז אם מישהו יכול להמליץ לי על אחד מה או על אחד אחר חזק אני יהיה אסיר תודה! בכל מקרה תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים