עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. האם יש ראוטר אלחוטי משולב עם חוטי? במחיר של 300-400ש"ח? מרחק הגלישה יהיה מקסימום 25 מטר(ללא ממד)

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  2. בבקשה תמליצו לי על ספק אינטרנט אם פינגים טובים לאירופה אני אכשיו ב 012 NET 1.5MB והפינגים ב BF2 לאירופה ^&*# רק בבוקר הפינגים טובים 70-119

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  3. Started by 8-Ball,

שלום, יש לי SP2 ופיירוול של ZONE ALARM בנוסף הפעלתי את הPATCH שמשנה את מס' ההתחברויות מ10 ל50 האימיול שלי עובד מעולה, אבל ממש מעולה לעומת זאת הקאזה שלי יש איתו בעיה, למצוא קבצים אני מוצא מהר מאוד אבל להוריד אני לא מצליח מיותר מ2 יוזרים למרות שכשאני מחפש אז זה מוצא את השיר המסויים להרבה אנשים וניסיתי את זה על הרבה קבצים אני לא סתם מפרסם פה ת'ראד לפעמים הוא מגיע לי למהירויות גבוהות (40 אפילו) אבל עדיין הוא מוריד רק מ2 משתמשים (מקסימום 3) ואני השתמשתי בגרסה הזאת של הקאזה והורדתי מ8-12 יוזרים אפילו.. אם זה משנה יש לי ADSL 1.5 מה שאני מבקש זה דרכים לפתור את זה..אפשר אולי לפתוח פורטים לקאזה או משהו? אם כן אז איזה פורטים ואיך עושים את זה? אני לא הכי בקיא בנושא תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  4. Started by rbik,

שלום, אני רוצה לקבל גישה לקבצים שעל המחשב שלי , מתוך טלויזיה שיש בה כניסת USB עבור דיסק חיצוני. האם יש ציוד/מתאם כלשהו שיתחבר ל-USB בטלויזיה ומצד שני לרשת הביתית ויתן לטלויזיה גישה לקבצי המחשב ? אני יודע שסטרימר יכול לעשות את זה. אבל בטלויזיה יש סטרימר מובנה (לצערי ללא כניסת רשת) ואין בכוונתי לקנות סטרימר. מעל לכל אני מעוניין לדעת האם בכלל יש פריט חומרה כמו שאני מתאר . תודה מראש

5. היי, יש לי מחשב בבית שמחובר לרשת עם כרטיס רשת USB. היה לי כרטיס של edimax, הוא נהרס (המחשב לא זהה אותו כמו שצריך) אחרי שנה +/- והוחלף במסגרת האחריות, הכרטיס השני גם החזיק אותה תקופה בערך והוחלף לכרטיס של TP-LINK, שנהרס אחרי יום האם יכולה להיות בעיה בחיבור USB במחשב שגורם נזק לכרטיס או שפשוט התוחלת חיים של הכרטיסים האלה היא קצרה?

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  6. ייש לי רשת אלחוטית יש לי שני דברים שאני צריך אני צריך את ה פורטים של האימויול ושל הkazza ושל kad והדבר השני יש לי בעיה שאני נכנס למשחקי רשת ושאני מנסה לחפש סרברים הוא שהתנב מתקנתק או שזה אומר שאין אנטרנט איך אני מסדר את זה תודה לעוזרים אני חיפשתי את התשובות בפפורום ולא מצאתי אם מצאתם אז תביאו לי קישור בבקשה :xyxthumbs: edimax 6104wg

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  7. Started by Ac-Boy,

שלום =] אני גיימר לא קטן של MMORPG מי שלא יודע זה משחקי רשת. עכשיו מאז שעשיתי אינטרנט אל חוטי וקיבלתי את הראוטר המבחיל הזה אני לא נהנה כלל! יש לי לאגים דילי מטורף לפעמים לא מתחבר לסרברים וכו'! יש לי מהירות 1.5 אני בכבלים של הוט ואינטרנט 013 ברק. הראוטר הוא של חברת AIR LIVE והדגם הוא WT-2000R יש דרך שאני אוכל לתקן את זה? תודה ענקית מראש!

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  8. האם אני יכול לשים את המחשב במהלך הלילה במצב זה והוא ימשיך להוריד קבצים (שזה מה שאני רוצה כמובן).

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  9. אז יש המלצות ? המחיר עד 350 גג ......... ושיהיה תואם לכבלים ולADSL ואם אשר אז שהנתב יהיה יציב כי אין לי חשק להתחיל לשחק איתו....... שמעתי של אדימקס 6104 יש מעט בעיות עם הכבלים ... זה נכון ?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Started by rosesr,

^^^ תודה לכל העונים!

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  11. Started by yambtz,

המליצו לי פה בת'ראד קודם לא לעבוד עם האלקטל כנתב אם אני מחבר רשת אלחוטית. הבעיה היא שהמדריך שדרוג כבר לא קיים ובמקומו יש דף אחר(אם מנהל קורא את זה, כדאי לעדכן את הסטיקי) ואני ממש לא זוכר איך עושים את זה. אני די בטוח שאפשר לעבוד איתו כמו עם הרגיל גם כשהוא "משודרג" אבל באמת שלא זוכר איך. אגב, גם האתרים של ה challenge script שדרוש לשדרוג כבר לא עובד, לפחות אצלי. אם זה לא מספיק אז הבחור הזקן כבר לא מגיב לכפתור defaults מאחור. תודה

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  12. אני רוצה לחבר מודם אחד בקומה למעלה ואחד לקומה למטה, איך אני עושה זאת מבלי לשלם תוספת לספק? איזה מודם אני צריך לקנות? יש לי תשתית של בזק וספק בזק בינלאומי.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  13. Started by cateye,

חשבתי לקנות אותו אבל הוא ממש יקר לי :-[ יש מישהו שיש לו אותו, קרא אותו, וחושב שהוא טוב?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  14. Started by w7_znay,

אני חדש פה ועדיין לא הבנתי את הכול . עם אני רוצה לעשות רשת אלחוטית אני צריך כרטיס רשת ומודם המיתחבר לכרטיס רשת ראטור או משהו כזה שמחובר לכרטיס רשת במחש השני וזהו כן עם אני טועה תקנו אותי בבקשה תורבה רבה לכול מי שעזור .

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  15. Started by alonz1,

אני מנסה לפתוח פורטים ע''י המדריך הזה : http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/MSI/RG54GS2/Battlefield_Bad_Company_2.htm אבל אנילא מצליח כי כל פעם שאני עושה save הוא עושה ככה : http://www.siz.co.il/my.php?i=mjknjwhojnlz.png ניסיתי לשים את הפורטים אחד אחד ורק אחרי שפתחתי את 80 ועשיתי save הוא לא עשה את הבעיה , בשאר הפורטים הוא עושה את הבעיה אני רוצה לפתוח אותם , מה הבעיה ?? עוד שאלה על הדרך, הקשבתי למישהו בפורום אחר שאמר לכתוב ב CMD את זה: netsh interface tcp set global ecncapability=disabled מה זה עושה ? זה טוב ? אם אני רוצה להחזיר למצב הקודם אני פשוט כותב enabled בסוף ?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  16. שלום יש לי מחשב P4 (בן שנה בערך), עובד עם WINXP, שמחובר לכבלים והספקית אינטרנט זהב. לפני כמה ימים הגלישה התחילה להיות מקוטעת. מדי פעם יש ניתוקים, מדי פעם גולש\לא גולש. התקשרתי לאינטרנט זהב, הם אמרו שהEXPLORER לא בסדר. לפני שהתקשרתי לביל גייטס, התקשרתי לכבלים, הם שלחו טכנאי. הוא תיקן מה שתיקן, האינטרנט עבד כמה שעות וחזרה הבעיה. עכשיו בכבלים טוענים גם שהמחשב לא בסדר. הכרטיס רשת מובנה, חשבתי לשים כרטיס נוסף ולבדוק, אבל אולי הבעיה בתוכנה? איך פתאום כזה דבר קורה, הכל עובד כמו שצריך.. . לפעמים אני מקבל פינגים טובים, ולאתרים ישראלים זה גולש בדר"כ טוב, אבל לגוגל למשל הדפדפנים בכלל לא נכנסים. ב-FIREFOX אותה בעיה. למישהו יש רעיון מה הצרה? תודה

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  17. Started by laufgas,

היי חברים. יש לי שאלה. אני כרגע מתגורר בחו"ל ויש לי אינטרנט Wimax. רציתי לדעת אם יש בעייתיות מסויימת לחבר את המודם של ה-Wimax לראוטר, ובכלל מה אני צריך לעשות כדי לחבר אותו לראוטר? זה אותו הדבר כמו עם חיבור ADSL?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  18. Started by the king2006,

מישהו יודע מה הפורט של המסינגר 8 לייב?? תודהה

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  19. שלום. ראיתי את הבעייה בלאן של 3DV שהייתי מחובר לרשת אך לא יכולתי לראות סרברים אחרים בתוך הרשת.. אבל כשמישהו הביא לי אייפי יכולתי להכנס.. עכשיו אני אצל חבר ומחר אנחנו עושים מיני לאן פרטי ועכשיו ניסינו לשחק ביחד ואני פשוט לא רואה את הסרברים והבעייה שגם אני לא מצליח להתחבר ישירות לסרבר.. אני מחובר לרשת ב100% יש לי אינטרנט... שיניתי את הworkgroup לאותו דבר כמו של חבר שלי וזה עדיין לא עובד.. מה הבעייה FFS =( תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  20. Started by avivlevy,

טוב לאמא שלי יש אימייל בוואלה . יש מכתבים שמגיעים אליה בצורה לא יפה הכתב נראה כמו ב"notepad" שזה ממש מכוער וגם הכתב מצד שמאלה מה לעשות?!

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  21. Started by Shbd,

ברצוני לקנות ראוטר חדש שיתאים לכבלים, משהו משתלם ולא יקר מדי. (סביבות 200-300 ש"ח) ורצוי שלא ישרף ושיעבוד נון סטופ כי נשרפו לי כבר 2 ראוטרים. :'( (נראה לי יותר ביש מזל)

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  22. שלום לכולם, בחודשים האחרונים יש לי בעיית איטיות חמורה ברגע שאני מחובר עם הנתב. אני מחובר דרך HOT + בזק בינלאומי ללא חייגן. ראשית כל אני מחובר דרך כבל לחייגן אז בטוח לא מדובר בבעיות קליטה. איך אני חווה את האיטיות? קודם כל בהרגשה בגלישה (אבל פה אני לא יודע את מי להאשים, את הראוטר או החברות), ואז בעצם רציתי לראות אם יש הבדל במהירויות ההורדה למשל, ואז שמתי לב לדבר הבא: כשאני מחובר ישירות עם הכבל למחשב ואני עושה בדיקת מהירות של בזק בינלאומי - אני מוריד יציב על 312KBps כמו שצריך. ברגע שאני מחובר דרך הנתב (כל שאר המחשבים מכובים) ואני מוריד את אותו קובץ בדיקה - המהירות שלי נעה על 280~ מטפסת ל-300 ונופלת שוב.. אני כבר משתגע. כשהבלאגן התחיל חשבתי שזו הגרסה, הורדתי את החדשה ביותר - …

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  23. שלום אני רוצה להתקין כעת מתאם voip ,המתאם הוא handytone-486 שכולל נתב בסיסי בתוכו, אבל אני רוצה שלמרות שהוא יהיה מחובר למודם ואז אני יוכל לחבר איליו טלפון, אבל שלא יוכלו להתחבר לאינטרנט מהמחשב אלא עם סיסמא [לפחות שמשמש מסוים בwindows לא יוכל להתחבר {עם סיסמא אין לי בעיה שהוא יוכל}]אצין שיש לי שני מחשבים 1 עם xp והשיני עם 98 אך אני לא מחבר אף פעם את שניהם ביחד לאינטרנט אלא פעם את זה ופעם את השיני ולכן אני צריך את ההגנה הזו בשנהם, מטרתי היא שהילדים שלי לא יוכלו לגלוש באינטרנט ולכן חשוב לי שלא יוכלו לפרוץ את ההגנה אך ילדי הם לא מומחים מאוד גדולים למחשבים וגם אין להם חברים מומחים לכן צריך הגנה סבירה אבל במידה מספקת

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  24. Started by ravenclock,

שלום לכולם יש לי שרת אדימקס 6504N שאליו מחובר דרך כבל המחשב שלי (והבעייתי, למעוניינים ראו בפורום תקלות) והשרת מתחבר ישירות לאינטרנט. עכשיו יש לי בעיה במחשב שלי שכאשר אני מוריד הורדות ישירות דרך HTTP יש לי על הזמן מכל אתר connection to server was reset או שההורדה עצמה נכבית.. זה לא דחוף לי והאמת אני מאמין שהבעיה היא במערכת ההפעלה שכן חיברתי מחשב אחר למודם וממנו ההורדות ירדו נהדר. עכשיו הבעיה השנייה והיותר מוזרה.. פתחתי פורט לתעבורה ליוטורנט, יש לי אייפי קבוע ושמתי לב שכל כמה שעות כאשר אני עושה בדיקה באתרים המתמחים לכך רשום שהפורט סגור למרות שבשרת רשום שהוא פתוח כמו כן בימים האחרונים המהירות גלישה בקנטים אני מאמין שזה עבודה של בזק או הוט או עבודה של שתיהן ביחד. מישהו יכול…

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  25. Started by 3d7,

יש לי ברשת שלושה מחשבים. הראשון מריץ XP SP2, השני מריץ Vista x64 SP1 והשלישי מריץ XP SP3. XP SP2 וVista x64 SP1 מדברים ביניהם בלי בעיות. XP SP3 מצליח להריץ קבצים משני המחשבים האחרים, אבל שני המחשבים האחרים לא מצליחים להעתיק ממנו קבצים (הם רואים אותו ברשת). כל המחשבים נמצאים באותו Workgroup. מוגדרת מחיצה לשיתוף קבצים. פיירוול של Windows מבוטל. כל המחשבים מוגדרים בפיירוול שלהם (קומודו) לפי IP נכון. סגרתי את הפיירוול בכל המחשבים, ועדיין אין גישה. בנסיון להעתקת קבצים, אני מקבל הודעת שגיאה: to perform this action You need permission. מה הבעיה? :s05:

• 4 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים