עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by mazam,

נכון ב 013 חוסמים פורטים? והם עכישו התחברו ביחד עם נטוייזן אז זה אומר שגם NTVISION חוסמת פורטים??

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  2. שלום אני הולך להחליף את המושם הקיים שלי בבזק כי ככל הנראה הוא התחיל להתשגע.( יש לי את ה ALCATEL Speedtouch ). 1.איזה מודם הכי ממולץ לקחת ? 2.האם יש מודם שבא יחד עם ראוטר שמומלץ לקחת אותו? תודה לעוזרים. TOMCAT383

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  3. רשמתי בערך כל מה שאני צריך בנושא אבל בכל מקרה... הראוטר כנראה יונח בתוך חדר ממ"ד. אני מבין שזאת בעיה אבל אודה לכם אם תעזרו לי... אין לי המון מחשבים בבית (רק 2) ככה שאם המחיר יהיה גבוה מדי אנחנו פשוט נחליט להעביר כבלים. לממ"ד חלון מזכוכית ממוגנת ודלת ברזל לא עבה במיוחד (שגם לא סגורה רב הזמן) המרחק בין הראוטר למחשב המיועד הוא איזה 7-8 מטרים

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי בבית 2 מחשבים. אחד נמצא בקומה למטה בחדר ממ"ד, ויש לו קולט USB. השני נמצא בקומה למעלה, ויש לו ראוטר והוא מחובר אליו בכבל. הבעיה היא כזאת: המחשב שלמטה לא קולט את הראוטר שנמצא למעלה. מה אפשר לעשות כדי ששני המחשבים יהיו מחוברים בלי הרבה כבלים ובלאגן, ובלי להעביר את הראוטר למקום אחר. תודה.

5. Started by danielbr,

יש לי רשת בי שני מחשבים עם כבל מוצלב ולשני המחשבים יש כרטיסי רשת במהירות של 1GBPS אבל המקסימום שיש לי בהגדרות של שני המחשבים הוא 100MBPS בנוסף לדעתי זה עובד לאט גם בשביל 100MBPS) 20 דקות ל 350M). למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  6. אוקיי, אסביר בצורה איורית את זרם האינטרנט ברשת האחוטית שלי בין שני מחשבים. מקרא: - = התקשרות תקינה. | = התקשרות אי תקינה. --------||||---------|||---------|||||-------------- ההסבר המילולי שהוא בעצם יש מעבר של נתונים אבל תוך זמן קצר כאילו האינטרנט התנתק ואחרי שנייה-שתיים הכל חוזר וכן הלאה. הבעיה הזאת באה לידי ביטוי בהורדות,משחקי הרשת ובגלישה באינטרנט עצמו. אמנם זה ל1-2 שניות בכל 5 שניות אבל זה בכל זאת מטריד מאוד! מה לא בסדר???

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  7. שלום לכולם! אני חדש פה וכבר קפצה לי שאלה לראש .. יש בביתי הקט שלושה מחשבים וברצוני לחבר את שלושתם ברשת . וגם שאני אוכל לחבר את שלושתם לאינטרנט דרך המודם שלי כמו ילד טמבל עם איי קיו של אפגני ממוצע התקשרתי לבזק .. הם רצו על החיבור 1200 שקל!!!!! אחרי התייעצות קלה עם אנשי מקצוע וקריאת המדריך שפורסם פה..החלטתי שאני צריך לקנות ראוטר סביר בשביל רשת ביתית קטנה . עכשיו אחרי כל הסיפור המרתק הזה .. איזה ראוטר אני יכול לקנות בתקציב של פחות מ 300 שקל (אני מוזיקאי עני..תתחשבו!) תודה רבה! אדון החבובות.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  8. Started by ras81,

שלום הייתה לי פעם תוכנה ששומרת על החיבור לאינטרנט, כלומר אם החיבור מתנתק היא מתקשרת מחדש, הבעיה שאני לא זוכר את שמה אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  9. Started by alex15,

יש לי ראוטר D-LINK שובר למודם ונותן אינטרנט . המחשב המחובר חוטי עובד בסדר אלא שהמחשב שמחובר אלחוטי עושה כמה בעיות ... יש לי במחשב לא כרטיס רשת אלא USB ETHERT שזה אומר USB שקולט אינטרנט של LEVELONE ולא קניתי מודם רשת אלחוטי ... ועכשיו האוטר 20 מטר מה LEVELONE שהוא USB שמתחבר לכניסה USB והוא קולט בין 50 ל 70 זה טוב או שאני צריך לקנות כרטיס רשת שיהיה בתוך המחשב ? ולא גלוי לקטנים ...הם ישברו אותו . כי אני מחבר אותו מקדימה ולא מאחורה אם מאחורה הוא יתן 40 או 30 אני חושב שבגלל שהמחשב מסתיר את הקליטה ....נכון ?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  10. מעוניין לקנות כרטיס רשת איכותי+ אנטנה,העדפה לחיצוני -USB. ראיתי את זה http://dealextreme.winwin.co.il/p/360000n--dual-38dbi-antenna-2-4-ghz-150mbps-802-11b-g-n-wireless-network-dongle---white---grey-108934 מה אתם אומרים עליו? אני מחפש משהו שיקלוט רשת ממרחק גדול יחסית. תודה

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  11. Started by Classify,

יש לי בית 2 קומות מחשב 1 בקומה 2 ומחשב אחד בקומה למטה (1), ברצוני להוציא כבל מהמחשב בקומה השנייה שיתחבר לראוטר (לא בטוח שזה החלק שאני צריך) בסלון של קומה ראשונה, המכשיר הזה שיעמוד בקמוה ראשונה (זה שקראתי לו ראוטר) יצטרך לשדר באלחוטי למחשב שנמצא בחדר ליד. האינטרנט מחובר למחשב בקומה השנייה והמטרה של כל זה שהמחשב של קומה ראשונה יהיה מחובר וגם שיהיה אפשר לגלוש בפוקטפיסי מהסלון. איזה חלקים אני צריך לקנות בשביל זה..? רצוי מKSP.

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  12. נניח שהמצב כזה יש ראוטר שמחובר למחשב , ואני רוצה להוציא ממנו כבל מוצלב נוסף למחשב אחר כדי שיהיה גם בו אנטרנט. אילו הגדרות אני צריך להגדיר בשני המחשבים בכדי שיהיה חיבור אנטרנט גם בשני? בראשון אני צריך לעשות שיתוף לאנטרנט, ובשני להגדיר שהוא יקבל כתובת אוטומטית? [היכן מגדירים את השיתוף אנטרנט?]] WIN XP תודה

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  13. Started by wooper,

שלום האם יש נתב שיש בו יציאה למדפסת שימנע את הניצול של המחשב כלומר עכשיו יש לי רשת אבל כל הזמן שמדפיסים דרך המדפסת אצלי המחשב מאוד מקרטע

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  14. ברשותי שני מחשבים בבית, רציתי לדעת איך ניתן לגלוש בשניהם בו זמנית ב Adsl יחד ?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  15. Started by yaelbd,

יש לי ראוטר wrt54gl ואני מחוברת להוט ול- 012. (שני מחשבים בבית, אחד נייח אחד נייד) לפני חצי שנה, כשקניתי את הראוטר, התקנתי אותו עם הדיסק התקנה (את הנתונים הנדרשים קיבלתי מ 012), והוא עבד מצויין. לפני כמה ימים, הלך לי ההארד דיסק בלפ טופ, והחלפתי לחדש. מאחר ובטמטומי לא כתבתי לי באיזה מקום את הסיסמא של ההתחברות לראוטר, לא נותרה לי כל ברירה אלא לאפס את הגדרות הראוטר ולהגדירו מחדש. טמטומי ממשיך בכך שגם זרקתי את הדיסק התקנה, כך שעכשיו אני צריכה להגדירו דרך ה- setup מבוסס web. עד כאן הכל סבבה, הבעיה היא שמרגע שנכנסתי ל setup (דרך 192.168.1.1 או מה שזה לא יהיה) הכל השתבש: כבר מהשלב שבו הייתי צריכה לבחור ב- pptp, l2tp, dhcp וכו', לא ידעתי במה לבחור. וגם אחרי שניסיתי כל אחד מהם, …

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  16. ייש לי רשת אלחוטית יש לי שני דברים שאני צריך אני צריך את ה פורטים של האימויול ושל הkazza ושל kad והדבר השני יש לי בעיה שאני נכנס למשחקי רשת ושאני מנסה לחפש סרברים הוא שהתנב מתקנתק או שזה אומר שאין אנטרנט איך אני מסדר את זה תודה לעוזרים אני חיפשתי את התשובות בפפורום ולא מצאתי אם מצאתם אז תביאו לי קישור בבקשה :xyxthumbs: edimax 6104wg

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  17. לספורט 5 ישנו ערוץ צפייה דרך האינטרנט המיועד לתושבי חו"ל בלבד - בתשלום . אני מהארץ ואין לי כבלים ואני מעונין להצטרף לשירות שלהם בתשלום אלא שכמובן אני מקבל הודעה שאני מזוהה כתושב הארץ ולכן איני יכול לצפות בשידורים . האם ישנה דרך לחסום להם את האפשרות לזיהויי כתושב ישראל ? תודה!

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  18. Started by yaron1000,

שלום יש לי 2 מחשבים ואני רוצה לחבר אותם ברשת ושהיה כמה שיותר זול לפי מה שהבנתי מחבר שלי אפשר לקנות כבל רשת ולחבר את הכרטיס רשת שלהם אם דבר כזה אפשרי וגם אם יש אפשרות לשלוט על כמה רוחב פס כל אחד יקבל ועוד שאלה בהנחה שאני קונה נתב רגיל לא אלחוטי אם מספיק שיש לי כרטיס רשת אחד במחשב שהוא השרת אני לא יכול לפתוח ולשים בו כרטיס רשת כי זה יבטל תאחריות איך הנתב הקוי מתחבר ישירות למודם ומשם לכרטיס רשת הלוח אם שלי במחשב השרת הוא DFI NF4 U INF ובלקוח ABIT NF2 הרגיל ואם שווה לעשות את אחד ממבצעים כרגע מפרוסמים אל רשת אלחוטית תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  19. שלום לכולם. אני חייב עזרה דחופה. אני בסוף השבוע הבא הולך לקנות את המחשב הנייד הזה של ASUS: ‏Asus N53SN-SX103V‎ עכשיו, בתכונות של המחשב יש את הכרטיס רשת הזה: ‎Integrated 802.11 b/g/n‎ אני עובד עם אינטרנט אלחוטי יום יום. אני יודע שזה תלוי איפה אני נמצא והכל. אבל כשאני בבית. אני רוצה שהאינטרנט האלחוטי יעבוד לי על הצורה הטובה ביותר. (עזבו את הקטע של המרחק וכל זה, אני אסתדר. אני שואל בשביל להבין באופן כללי) חשבתי בהתחלה לקנות בנוסף למחשב את הכרטיס רשת אלחוטי USB, את הדגם הזה: Linksys WUSB600N ואז חשבתי לקנות את הראוטר הזה: Linksys E3000 עכשיו, מה אני צריך באמת? גם את הראוטר וגם את הUSB? אני לא מבין בזה בכלל. אני צריך את עזרתכם. אני רוצה שיהיה לי את הביצועים הכי טוב…

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by ShaDj,

האם ניתן להפוך את הראוטר ל-AP במידה מסויימת אני קונה ראוטר אחר של LINKSYS WRT54G V7 אני רוצה להפוך את ה-D-LINK ל-AP (מגדיל טווח) האם ניתן לעשות את זה ואיך תודה על התשובה. ???

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  21. אני רוצה להוכיח לאבא שלי שברק חוסמים אותנו ואני צריך רק ל-5-10 דקות מי שיכול שישלח הודעה פרטית או ישאיר מסנגר או אייסיקיו תודה רבה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  22. Started by D-Bang,

המחשב הראשי שלי מחובר לנתב כל פעם שאני מפעיל בו את הMule הוא מתחבר לי ב LOWID, זה קשור לראוטר איכשהו? איך אפשר לתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  23. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

היי אחרי חודש ומשהו שלא הייתי מחובר אני חוזר בנתיים אני גולש דרך בזקנט במהירות מדהימה של 19.2KBPS מהיר אהה חחח טוב אז ככה ביום שני אני אמור לקבל 2MB של בזק אני ינסה חודשיים כאילו ואז יוריד למגה וחצי מה דעתכם? כי חודשיים ראשונים זה חינם!! והמחיר של זה אחרי חודשיים זה 80 ש"ח ופלוס לספק הטוב שלי שאני מחובר דרכו כבר 5 שנים!! אולי יותר קווי זהב 012 !! מת אליהם והם נותנים לי את ה-2MB במחיר 49 ש"ח אולי אפילו נוציא מהם את זה ב-39 ש"ח קיצר מה דעתכם?? בבקשה לא להעביר אני גולש בבזקנט וזה איטי ואם אחד המנהלים מעביר בבקשה תשלח לי בפרטי הודעה שאני לא יחפש חצי שעה

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  24. Started by lidor_abo,

חברה יש לי את המודם הזה שמצוין בכותרת ואני מצלחי להתחבר לשם משתמש של הספק שלי אבל האינטרנט אל עובד נכנסתי להגדרות המתקדמות של הראוטר וגיליתי שרשום ב eroor no ip concevity משהו כזה תעזרו לי לפתור את הבעיה בתודה lidor_Abo

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  25. אז ככה היום קניתי מבזק את הראוטר D-LINK וגם מתאם רשת של בזק,אככה במחשב שאליו מחובר הראוטר אין ניתוקים ביכלל!! ובמחשב שאליו מחובר המתאם רשת אלחוטית קורה שפעם בחצי שעה שעה האינטרנט מיתנתק ומיתחבר אחרי 5 שניות,וזה בעיה כי עם מורידים משהוא ומפסיקים אז נידפקת ההורדה,מישהוא יודע למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים