רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,517 דיונים בפורום זה
-
אחת המדפסות ברשת (מחוברת בUSB לשרת)כל כמה ימים מפסיקה לעבוד ממחשבים אחרים, רואים אותה ברשימת המדפסות אבל אי אפשר להדפיס אליה עד שמוסיפים אותה מחדש. אני רוצה ליצור SCRIPT שיריץ את הnet use כל כמה ימים. למיפוי כונן אני יודע מה הפקודה, למיפוי מדפסת לא. משהו יכול לעזור? תודה (קצת דחוף)
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה יחידה חיצונית לדיסק קשיח המתפקדת כFileServer. המכשיר עובד, מזוהה טוב ברשת ואפילו ביצעתי לו עדכון. הבעיה היא שכאשר אני מנסה לגשת אליו מהמחשבים ברשת שעליהם מותקן Windows XP התעבורה איטית להחריד (200kb/s) לעומת זאת, מהמחשב שעליו מותקן Vista המהירות הינה פי 10 ודומה למהירות הרגילה של שיתוף הקבצים ברשת (רשת חוטית). דיי ברור לי שזה קשור במשהו להגדרות הרשת בXP, השאלה מה. דא"ג - שלושת המחשבים מוגדרים בIP קבוע (192.168.2.* ,לא DHCP) ומחוברים בינהם ולFileServer שגם הוא מוגדר בIP קבוע דרך ראוטר של Edimax. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום אני צריך להעביר מחשב קיים למקום שבו אין לי תשתית קווית בבית. קיים נתב D-Link DI524 (תומך בתקן G) המחשב יימצא בקומה מעל לנתב, יפריד ביניהם קיר אחד וריצפה, ויש מרחק אווירי של כ-7 מטר קראתי כאן שהכרטיס הזה: Edimax EW7128G נחשב לכרטיס טוב האם יעמוד בנתונים שלי? תודה
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים ועל שניהם יש WIN XP מחשב אחד מחובר עם כבל USB למודם, והמחשב השני מחובר עם כבל רשת למחשב הראשון. כך הוא מקבל גם אינטרנט וגם יש רשת בין 2 המחשבים. כבר פעמים קרה לי שאחרי שאני מעדכן את המחשבים ומתקין את SEVICE PACK 2 הרשת נופלת ולא חוזרת. בשני המחשבים מופיעה לי ההודעה: "קישוריות מוגבלת או חסרה" ובמחשב השני כמובן שגם אין אינטרנט. איך פותרים את זה כי זה משגע אותי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, ברשותי הנתב של Linksys מדגם WRT54GL. יש לי בעיה עמו - משום מה יש לי ניתוקים רבים ברשת ופעמים שבהן האינטרנט קופא וצריך לחכות כמה שניות כדי שהוא יוכל להמשיך לעבוד. זה נורא מעצבן ולפעמים זה תוקע טעינת אתרים ופורומים ואני משתגע מזה! אני משתמש בקושחה של DD WRT ,האם ידוע למישהו על בעיות כאלו עמה? אשמח אם תעזרו לי! :-* יום טוב!
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
לילה טוב למומחי הפורום, אני מחפש מודם שהוא גם ראוטר בנתיים למחשב אחד עם אופציה לחיבור ישיר (קווי) + אופציות לאלחוטי בעתיד. כל זאת בתקווה שיפתרו הבעיות עם הAZTECH הגרוטאה שקבלתי מבזק. האם זהו מודם איכותי? טוב משמעותית מהAZTECH? (אם אפשר להשוותו לאלקטל 510) http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=3CRWDR101A75&Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=325&aff=Zap# מוכן להשקיע כמה שצריך בשביל איכות. אודה למגיבים בנושא המשך לילה טוב
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני יודע שכתוב בנעוצים אבל אין לי כוח לקרוא עכשיו אז אם מישהו יכול לכתוב בקצרה מה צריך לדוגמא צריך 2 כרטיסי רשת וראוטר או רק כרטיס רשת או משהו כזה בעיקרון לכול מחשב יש כרטיס רשת אחד השאלה אם צריך עוד ומה צריך עוד תודה
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני מנוי כרגע לאינטרנט זהב, אמרו לי שהחברה הזו חוסמת P2P, אני לא יודע אם זה נכון או לא, כי לא יכולתי להשוות בכל אופן, כרגע אני שוקל לשדרג, השאלה אם להשאר אצלהם או לעבור לספקית אחרת. יש המלצה לספקית שטובה גם במחיר וגם באיכות ובמהירות? דגש על המחיר והמהירות...... תודה
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
מעוניין לקנות כרטיס רשת איכותי+ אנטנה,העדפה לחיצוני -USB. ראיתי את זה http://dealextreme.winwin.co.il/p/360000n--dual-38dbi-antenna-2-4-ghz-150mbps-802-11b-g-n-wireless-network-dongle---white---grey-108934 מה אתם אומרים עליו? אני מחפש משהו שיקלוט רשת ממרחק גדול יחסית. תודה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכל החברים יש לי בבית מחשב שולחני מחובר עם חייגן לראוטר חוטי עם ספק אינטרנט "בזק". כרגע נוסף אלינו הביתה מחשב נייד, שהצורך בו הוא חיבור לאינטרנט מכל מקום בבית. השאלה שלי היא מה הדבר הכי טוב לעשות בשביל לחבר אותו גם דרך בזק. כלומר כיצד מבצעים את פעולת החיבור הכי יעילה? (לקנות נתב ולחבר אותו) אני פשוט לא מכיר את האלטרנטיבות הטובות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר בין שני מחשבים, אחד עם xp והשני 2000 . הצלחתי רק לשתף אינטרנט ביניהם בלי שיתוף מדפסות ומיסמכים. לאכר ביקור באתר מיקרוסופט מצאתי שאין אפשרות לשתף מדפסות ומסמכים בין xp ל-2000 , וגם בין xp ו-win95 ,ן-xp ולינוקס אלה עם מישתמשים עם תוכנות שיותף מתאימות שעליהם הם לא הרחיבו. ושאלתי היא איזה תוכנות שיתוף אני צריך כדי לחבר בין מערכות ההפעלה שעליהם דיברתי קודם. בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אוקי אז נתחיל ככה..אני ואח שלי לא רצינו ראוטר HUB או דברים כאלה החלטנו לעשות רשת ביתית הכי פשוטה.. אז יש לנו שני מחשבים ושלושה כרטסי רשת ככה שפה הבעיה נפתרה..(דרך אגב עשינו את כל הדבר הזה ממזמן אבל אני תמיד שוכח לשאול את השאלה..)..פשוט שמנו במחשב שלי שני כרטיסי רשת (אחד על הלוח אם ועוד אחד חיצוני..)..ואז חברנו את המודם למחשב שלי..קנינו כבל רשת מוצלב של 15 מטר כדאי לחבר את שני המחשבים שלנו אחד עם השני..ואז פשוט עשינו שיתוף להתקשרות של האינטרנט..ואז ברגע שאני מחובר גם אח שלי מחובר ולהפך..עכשיו החלק הבעייתי בכל הסיפור הזה שהוא ממש מוזר!! אח שלי כנראה קיבל מה שנקרא דבר לא הגיוני "כמות אינטרנט יותר גדולה" עכשיו מזה המשפט הדפוק הזה אין כזה דבר...אבל רק ככה הצלחתי להגדיר את זה …
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
תגידו אחרי פירמוט יש איזה דרייבר שצריך להתקין על מנת שהוא יזדהה או שמספיק פשוט לחבר אותו דרך הכבל אינטרנט או הUSB? ד''א חייגן 012
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום, כבר למעלה משנה שיש לי פינגים למעלה מהנורמה ואני כבר מיואש מזה! התקשרתי לבזק מספר פעמים אבל הם אומרים שאין בעיה והם לא יכולים לעזור מצדם... הטכנאי הביא לי גם לעשות פקודת TRACE לאחד משרתי המשחק שבהם יש לי פינג גבוה ולשלוח לו אבל הוא לא החזיר לי תשובה אז רציתי לבקש ממכם שאם מישהו מבין להגיד לי אם זה חריג או לא! http://img262.imageshack.us/img262/9390/tracecx0.jpg אם יש לכם עוד אמצעים לבדוק את הבעיה אני ישמח מאוד. תודה,בן
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
אני רוצה שתהיה לי רשת אלחוטית בבית. אני לא בין בכל התחום הזה של הרשתות וזה.. עוד מעט יתווסף לי מחשב נוסף לבית.(MAC) אני רוצה נתב שיוכל לפעול גם עם הPC וגם עם הMAC. אני מווה שזאת לא בעיה.. דיי הרבה מכשירים יתחברו דרך הנתב לאינטרנט. IPOD 2 מחשבים ניידים 2 נייחים 2 פלאפונים. כמובן לא כולם באותו הזמן... אבל אני לא רוצה שהאינטרנט יתנתק או יהפוך לאיטי פתאום. פשוט נמאס לי להתחבר מהנייד או מהפלאפון או מהIPOD לאינטרנט מהשכנים שלי חחח צריך עוד דברים בשביל שיהיה לי WIFI בבית..? רשת אלחוטית? או שפשוט אני קונה. ומתקין וזהו יש לי..? איזה מדריך או משהו יעזור המון. או כמה הסברים בשפה של עילגים חח.. תודה
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
איך אני יכול לגרום לשיפור בקליטה, בלי קניית דברים יקרים..? אולי לבנות איזה משהו? אני לא רוצה להגדיל את תווח הראוטר רק את הקולט.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נתב אלחוטי שמתאים לרשת בזק. כיום אני מחובר ל-HOT. בבית יש מחשב ראשי שמחובר ישירות לאינטרנט ומחשב נייד. חשבתי על התצורה הבאה על מנת לנצל את הנתב להקמת רשת אלחוט. חיבור מחשב לנתב וחיבור הנתב למודם - שניהם בפורטים של LAN - ועי"כ להפוך את הנתב למתג. יצירת ICS במחשב הנייח ושיתוף שלו על גבי רשת אלחוטית שהנתב יצור - וכך אוכל לחבר את המחשב הנייד שלי. האם תצורה שכזו תעבוד - ואם כן האם צריך להגדיר משהו מיוחד?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
למה בכל פעם שאני מנתק את החשמל או שיש הפסקת חשמל. ראוטר D-LINK ומודם של חברת הכבלים - ספק נטויז'ין. צריך לחכות רבע שעה עד שהאינטרנט יחזור לעבוד?
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר דרך לבדוק כמה MB מורד למחשב בזמן הצפייה. איזשהו מונה או משהו. תודה
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
בבית שלי יש רשת מחשבים (מחשב אחד של המשפחה כשרת ושלי עם חיבור מוצלב קווי עד החדר). חבילת האינטרנט היא 1.5M ו128K (אם אני לא טועה) בכבלים(הוט) וברק 013 מספק תאינטרנט. המודם הוא תומסון אמרו שהוא טוב מאוד. אז ככה יש לי משחק מקוון באינטרנט שאני כבר משחק 3 שנים. בבית שלי הוא פועל עם לאגים כל שניה ואז יוצא מהמשחק מרוב הלאגים הקשים. אצל אבא שלי יש מחשב פחות טוב עם אינטרנט איטי יותר ורשת אלחוטית עם ראוטר אלחוטי ושם המשחק פועל חלק וטוב. ניסיתי לשים את המחשב שלי כשרת וזה לא עבד ( אפילו הבאתי טכנאי של הוט והוא ראה שאין בעיה באינרנט והקשר בין המודם לשרת). ניסיתי להביא את המחשב של אבא שלי ולחבר אותו אל הרשת בהתחלה כלקוח לא עבד טוב וגם כשרת הוא לא עבד טוב (המשחק). יש אילו פתרונות או ה…
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום החלטתי שאני רוצה לעשות רשת אלחוטית במקום הlan על איזה ראוטר ו3 כרטיסי רשת אלחוטיים אתם ממליצים עד +- 1000שקל עדיף שתהיה כמה שיותר מהירה(אם בתקציב נכנס wifi n) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
האינטרנט ביוזר האדמין פשוט מתנתק כאשר מחליפים יוזרים זה מאוד מעצבן מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 מחשבים ואני רוצה לחבר אותם ברשת ושהיה כמה שיותר זול לפי מה שהבנתי מחבר שלי אפשר לקנות כבל רשת ולחבר את הכרטיס רשת שלהם אם דבר כזה אפשרי וגם אם יש אפשרות לשלוט על כמה רוחב פס כל אחד יקבל ועוד שאלה בהנחה שאני קונה נתב רגיל לא אלחוטי אם מספיק שיש לי כרטיס רשת אחד במחשב שהוא השרת אני לא יכול לפתוח ולשים בו כרטיס רשת כי זה יבטל תאחריות איך הנתב הקוי מתחבר ישירות למודם ומשם לכרטיס רשת הלוח אם שלי במחשב השרת הוא DFI NF4 U INF ובלקוח ABIT NF2 הרגיל ואם שווה לעשות את אחד ממבצעים כרגע מפרוסמים אל רשת אלחוטית תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום אני נמצא בחו"ל עם 2 ניידים אחד עבודה אחד פרטי...הנייד של העבודה מחובר לרשת קווית וממנו הגדרתי את האלחוטי שיעבוד כ-AD HOC הגדרתי גם אבטחה וכו' הנייד הפרטי מזהה את הרשת ומתחבר אליה מקבל את הכתובת IP שלו...יש לי פינגים בין אחד לשני וגם יש לי שיתוף קבצים כלומר אני יכול להעביר קבצים מאחד לשני...הבעייה היא שאין לי אינטרנט בנייד הפרטי...אני לא יכול לגלוש או להפעיל MSN וכו' , מה יכולה להיות הבעייה? האם לא הגדרתי משהו? אודה לכם על עזרתכם
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
המחשב הראשי שלי מחובר לנתב כל פעם שאני מפעיל בו את הMule הוא מתחבר לי ב LOWID, זה קשור לראוטר איכשהו? איך אפשר לתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-