רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
יש לי כמה כרטיסי רשת שעבדו על מחשבים מסוימים התקנתי אחד מהם ויש לי את הדבר הבא מה זה אומר שהכרטיס לא תקין או מה (כי עם אני מחזיר אותו למחשב הישן הוא עובד שם )
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
המודם מוגדר כנתב הגירסה שודרגה ל 4.2.3 עובד ב pppoa הכל עובד טוב חוץ מ:רוב הזמן הוא לא נכנס לי להגדרות של המודם ב 10.0.0.138 ואז אני מנתק אותו הוא נכנס אבל אחרי כמה זמן הוא שוב לא נכנס (גם לא בטלנט) מישהו נתקל בזה?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
מה הבדל בין USB ל INTERNET CABLE שמחובר ל MODEM? מה יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
ברשותי שני מחשבים בבית, רציתי לדעת איך ניתן לגלוש בשניהם בו זמנית ב Adsl יחד ?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה שהתעוררה לאחר משחקים של נציגי 012 בנתב שבאחריותם. הכל היה תקין עד אז. נתונים: - האינטרנט עובד. - 3 מחשבים מחוברים דרך נתב של Level1. - 2 מחשבים רואים את כל המחשבים ולכן אין בעיה של הרשאות ברמת המחשב. - המחשב השלישי לא רואה את 2 האחרים. שימו לב שבקובץ המצורף נראית הרשת (ZEUS) ותחתיה שלושת המחשבים. ל- Dev2, TradingPost אין תת ספריות ולכן אני לא יכול למפות אליהם. לאן לגשת? מה לעשות? ראו קובץ מצורף. תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אחד עם XP והשני עם 2000? ניסיתי ולא הצלחתי. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום =] אני גיימר לא קטן של MMORPG מי שלא יודע זה משחקי רשת. עכשיו מאז שעשיתי אינטרנט אל חוטי וקיבלתי את הראוטר המבחיל הזה אני לא נהנה כלל! יש לי לאגים דילי מטורף לפעמים לא מתחבר לסרברים וכו'! יש לי מהירות 1.5 אני בכבלים של הוט ואינטרנט 013 ברק. הראוטר הוא של חברת AIR LIVE והדגם הוא WT-2000R יש דרך שאני אוכל לתקן את זה? תודה ענקית מראש!
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אז ככה.. אחרי שאני מדליק את המחשב אחרי זמן מה, האקספלורר נהיה איתי מדי ברמות מטורפות ממש.. עמוד אחד לוקח לו 2 דקות .. עכשיו זה קורא על כל דפדפן אחר (פיירפוקס) מה אפשר לעשות ניסתי לשחזר את המערכת לתאריך שלפני הבעיה מישהו יכול לעזור לי ...זה כבר מעיק ..
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת בבית שמורכבת ממודם אזטק 600E שמחובר לראוטר אלחוטי D-Link DI-524. לאחר החיבור האינטרנט נהפך איטי פתאום, ואין לי מושג למה (אני מחובר ישירות דרך כבל, למרות שגם האלחוטיים לא עובדים טוב). כמו כן, רציתי לדעת איך ניתן לחלק את רוחב הפס בין משתמשי הרשת.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אלוהא, אחד משני המחשבים השולחניים בביתי הפך ללפטופ (לא הפך כמו רובוטריק - קנינו) - עכשיו, לאחר שנת עבודה ברשת חוטית מאחורי ראטור Aztec וסוויץ' של Edimax הגיע הזמן להביא אלחוטי לבית. המצב הרצוי: מחשב אחד (לפטופ) עובד על אלחוט (תקן 802.11g) והשני מחובר בכבל ארוך, שחור וחזק (היהי). השאלה: שמתי עין בחיפוש כאן וגם בהמלצות כל הנתב שבכותרת. זול, יש אותו ב-KSP מרחק מטר מהבית והוא נשמע כמו אחלה נתב בכלליות. הדבר היחיד שאני תוהה לגביו (ולגבי נתבים אלחוטיים בכלל) זה האם חומת האש שלו, כשתופעל, תשכנע אותי לזרוק את zone alarm לכל הרוחות ולהישאר רק עם אנטי-וירוס, או שבשביל דבר כזה צריך נתב יותר יקר? אם כן, איזה? האם זה בכלל שווה את הכסף? והשאלה היותר חשוב - אם אני אכן קונה את הנתב ה…
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע מודם+נתב של ASUS 604 מבזק (ADSL). אני קונה נתב אלחוטי שאמור להחליף את הנתב המובנה במודם של ASUS. האם לפני שאני מחבר את הנתב החדש, עלי לנטרל את הנתב הישן (המובנה במודם של ASUS) או שזה קורה אוטומטית?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חייב עזרה דחופה. אני בסוף השבוע הבא הולך לקנות את המחשב הנייד הזה של ASUS: Asus N53SN-SX103V עכשיו, בתכונות של המחשב יש את הכרטיס רשת הזה: Integrated 802.11 b/g/n אני עובד עם אינטרנט אלחוטי יום יום. אני יודע שזה תלוי איפה אני נמצא והכל. אבל כשאני בבית. אני רוצה שהאינטרנט האלחוטי יעבוד לי על הצורה הטובה ביותר. (עזבו את הקטע של המרחק וכל זה, אני אסתדר. אני שואל בשביל להבין באופן כללי) חשבתי בהתחלה לקנות בנוסף למחשב את הכרטיס רשת אלחוטי USB, את הדגם הזה: Linksys WUSB600N ואז חשבתי לקנות את הראוטר הזה: Linksys E3000 עכשיו, מה אני צריך באמת? גם את הראוטר וגם את הUSB? אני לא מבין בזה בכלל. אני צריך את עזרתכם. אני רוצה שיהיה לי את הביצועים הכי טוב…
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
המחשב הראשי שלי מחובר לנתב כל פעם שאני מפעיל בו את הMule הוא מתחבר לי ב LOWID, זה קשור לראוטר איכשהו? איך אפשר לתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי אחרי חודש ומשהו שלא הייתי מחובר אני חוזר בנתיים אני גולש דרך בזקנט במהירות מדהימה של 19.2KBPS מהיר אהה חחח טוב אז ככה ביום שני אני אמור לקבל 2MB של בזק אני ינסה חודשיים כאילו ואז יוריד למגה וחצי מה דעתכם? כי חודשיים ראשונים זה חינם!! והמחיר של זה אחרי חודשיים זה 80 ש"ח ופלוס לספק הטוב שלי שאני מחובר דרכו כבר 5 שנים!! אולי יותר קווי זהב 012 !! מת אליהם והם נותנים לי את ה-2MB במחיר 49 ש"ח אולי אפילו נוציא מהם את זה ב-39 ש"ח קיצר מה דעתכם?? בבקשה לא להעביר אני גולש בבזקנט וזה איטי ואם אחד המנהלים מעביר בבקשה תשלח לי בפרטי הודעה שאני לא יחפש חצי שעה
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי נתב של 3com ויש לי באי מיול low id האם זה קשור ומה עושים
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום, המצב הוא כזה: שני מחשבים מחוברים דרך switch למודם של alcatel speed touch home שאותו הפכתי ל- pro לפי המדריך שיש כאן בפורום.... מאז החיבור של שני המחשבים (אחד PC ואחד MAC) האינטרנט לא עובד חלק והכוונה היא לניתוקים אינסופיים, איטיות גלישה באופן מחריד וכו'. המחשבים שינו מיקום (עברו דירה) והמצב לא השתנה. אחרי התייעצות כאן בפורום ניסיתי לחבר רק את ה- PC ל- switch המצב טיפה השתפר אבל לא ממש, אז חיברתי את המחשב ישירות למודם והמצב השתפר מאד. אז השאלה היא האם הבעיה יכולה לנבוע מה- switch ? הדגם שלו זה switch fast ethernet של EDIMAX במהירות 100M. אם כן למה מומלץ להחליף אותו? ואם לא מה יכולה להיות הבעיה????? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב P4 (בן שנה בערך), עובד עם WINXP, שמחובר לכבלים והספקית אינטרנט זהב. לפני כמה ימים הגלישה התחילה להיות מקוטעת. מדי פעם יש ניתוקים, מדי פעם גולש\לא גולש. התקשרתי לאינטרנט זהב, הם אמרו שהEXPLORER לא בסדר. לפני שהתקשרתי לביל גייטס, התקשרתי לכבלים, הם שלחו טכנאי. הוא תיקן מה שתיקן, האינטרנט עבד כמה שעות וחזרה הבעיה. עכשיו בכבלים טוענים גם שהמחשב לא בסדר. הכרטיס רשת מובנה, חשבתי לשים כרטיס נוסף ולבדוק, אבל אולי הבעיה בתוכנה? איך פתאום כזה דבר קורה, הכל עובד כמו שצריך.. . לפעמים אני מקבל פינגים טובים, ולאתרים ישראלים זה גולש בדר"כ טוב, אבל לגוגל למשל הדפדפנים בכלל לא נכנסים. ב-FIREFOX אותה בעיה. למישהו יש רעיון מה הצרה? תודה
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה ראוטר ל2 מחשבים כרגע הרשת הולכת להיות רשת חוטית אבל אני רוצה שהיא תתמוך גם באלחוטי בעקרון אני מעדיף אלחוטי אבל בגלל שזה מחשב של משחקים וכאלה אז חוטי יותר יציב אז עדיף תקציב 200-350 החיבור אינטרנט שלי כרגע זה : כבלים ו 012 מהירות 1.5 על 500 דרוש נתב חזק ללא ניתוקים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
לחבר שלי יש אינטרנט בכבלים (ללא חייגן) אז יש לו שני מחשבים הראשי אליו מחובר המודם עם Win 98 SE והמשני Win ME בקיצור הוא ניסה לשתף עם ה Win98SE את האינטרנט וזה לא הלך. הוא התקין XP ואז זה כן הצליח... אבל הבעיה היא שהוא שונא את ה - XP והוא רוצה למחוק אותו. אז מה שאני רוצה לשאול האם יש דרך לשתף את האינטרנט ב Win Me או ב Windows 98? אבל שזה יעבוד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום ... רציתי לדעת איך אני מגידר רשת ביתית בין שתי המחשבים בבית האינטרנט עובד כרטיסי הרשת גם הכבל מחובר הכל .... רק קציתי לדעת איך אני מגדיר זאת בכרטיסי הרשת תודה לעוזרים :
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט של בזק ובזק בינלאומי במהירות של 4 מגה. המהירות מעולה והאינטרנט טס. הבעיה היא..שכאשר אני מסיים להוריד קבצים גדולים(מעל 3 ג'יגה שמחולקים למלא וינרארים)בעיקר בטורנטים(utorrent) אני מקבל שגיאות של חוסר קובץ ולא מצליח לפתוח את הקבצים(וינרארים) או ליפעמים אני כן מצליח לפתוח את הקבצים(וינרארים) אך במהלך ההתקנה אני מקבל שגיאה(שקוראת רק לי) וההתקנה מתבטלת. כניראה בזמן הורדה מהירה מאוד 450kbp's אני מאבד כמה קבצים...האם זה הגיוני, ומה אני עושה כדי לפתור את זה? תודדדה!!
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 250 ש"ח לראוטר [300 אם זה ממש שווה את זה] אני צריך ראוטר שיש בו מודם מובנה [זאת אומרת שהראוטר עצמו תמיד מחובר ואין התקנים נוספים וכל מחשב שיחובר אליו ישר יקבל אינטרנט אני ב-ADSL במהירות 2.5 מגה עדיף אלחוטי למרות שחוטי יתקבל גם כן כרגע יש לי אחד שמתנתק כל בערך 15 דקות זאת לא בעיה ברשת ועדכנתי קושחה מה שיש לי כרגע הוא של u.s.robotics תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום אחרי שחרשתי את הפורום( ) הבנתי - שמחברים את המודם לנתב והוא מתחבר לכל המחשבים. יש לי מודםALE 130 (בחיבור USB) והמקור מתח שלו זה ה-USB כמובן , איך אני יחבר לו מקור חשמל או שהוא מקבל אותו מהרשת הטלפונית? ועוד דבר שחשבתי עליו שאפשר להחלף את המודם למודם רשת של ECI שניתן להפוך אותו לנתב ולחבר אותו לשאר המחשבים עם HUB/Switch ולחסוך את עלות הנתב , האם זה כדאי?? לגבי חלקים - האם כ.רשת שעולה 30 ש"ח שווה קניה ?? ואיזה נתב מומלץ ?
-
- 8 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני מקבל בטורנט לפעמים CONNECTION CLOSED BY PEER , אין תקשורת לTRACKER , אבל אני מצליח להתחבר לאתר מה אני יכול לעשות? האם HTTP PROXY יכול לעשות? מאיפה אני משיג ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
קניתי נתב BELKIN עם ה 3אנטנות PRE-N מדובר על טווח קליטה של 400 מטר. התקנתי אותו בבית מול מחשב נייד של DELL וכ.רשת אלחוטי פנימי לא הגיע יותק מ 50 מטר (בקושי) אות נמוך מאוד האם מישהו הצליח להגיע לטווח יותר גדול עם הנתב הזה? האם אני חייב לקנות כרטיס רשת גם של BELKIN PRE-N? תודה והמשך יום טוב
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-