רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כרגע מודם ADSL שמחובר לראוטר/hub (רשת חוטית). אני רוצה לחבר מחשבים בצורה אלחוטית לרשת הזאת. 1. האם אני צריך לחבר ACCESS POINT לראוטר החוטי ? 2. כמה מחשבים יוכלו להתחבר ל-ACCESS POINT ? 3. מדובר בבית בן 3 קומות כשהראוטר נמצא בקומה 1, האם צפויות בעיות קליטה בקומה 3 ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה ראוטר ל2 מחשבים כרגע הרשת הולכת להיות רשת חוטית אבל אני רוצה שהיא תתמוך גם באלחוטי בעקרון אני מעדיף אלחוטי אבל בגלל שזה מחשב של משחקים וכאלה אז חוטי יותר יציב אז עדיף תקציב 200-350 החיבור אינטרנט שלי כרגע זה : כבלים ו 012 מהירות 1.5 על 500 דרוש נתב חזק ללא ניתוקים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, זה נראה שרוב החברות מציעות חבילות איחסון בסיסיות של בין 100-200 מגה, בעלות חודשית של כ-10-20$. עם זאת, נראה שהם מציעים גם חבילות רסלרים הכוללות Shared Server עם 10-20 ג'יגה (!) שטח איחסון, בעלות חודשית של כ-30-40$. על אף שאולי לא הרבה אנשים מחפשים להיות רסלרים, אני לא מצליח להבין את הסיבה למה בעל אתר שצריך קצת יותר שטח, יכול להוסיף בסה"כ כ-10$ ולקבל שטח איחסון של עד פי 100 יותר! מה ה-catch פה? ממה צריך להיזהר? שאלה נוספת: בחנתי חברה בחו"ל בשם Reyox המציעה חבילות איחסון. חבילה רסלר בסיסית של 15 ג'יגה איחסון, בעבור 20$ לחודש, וחבילת Dedicated Server בסיסית עם שטח של 20 ג'יגה איחסון, בעבור 50$ לחודש. האם המחירים נשמעים לכם סבירים, ולא זולים מדי? כי מחיר זול מאוד יכול ל…
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי מחשב + מודם+ ראוטר אלחוטי בקומה למעלה למעלה יש קליטה מציונת לאינטרנט אבל בקומה למטה הוא קולט אבל לא הכי טוב והאינטרנט איטי יותר. יש מכשיר שמגביר את האות, שאני ישים אותו למטה ויהיה לי קליטה כמו למעלה?
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס רשת חדש כי יש לי 10/100 ושמעתי שיש 10/100/1000 או 20/200/2000 או משו כזה ואני לא יודע אם יש כל כך הרבה פרטם לבדוק.. כאילו זה רק כרטיס רשת אז מה אתם אומרים על זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=403100 תודה מראש רועי
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
טוב לאמא שלי יש אימייל בוואלה . יש מכתבים שמגיעים אליה בצורה לא יפה הכתב נראה כמו ב"notepad" שזה ממש מכוער וגם הכתב מצד שמאלה מה לעשות?!
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי ברשת 2 מחשבים שמחוברים בינהם ע"י כבל רשת בין מחשב למחשב אני רוצה להוסיף מחשב נוסף לרשת הבנתי שאני צריך ראוטר (נתב) נכון? מישהו יכול להמליץ לי על משהו כזה? במחיר סביר 200-300 שקל בערך דרך אגב אני מעדיף אחד כזה בלי פיירוואל מובנה או כל מיני שטיות כאלה לא רוצה שזה יחסום לי פורטים במחשב ואיך מגדירים את הרשת אחרי הנתב?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
התקנתי שרת apache ע"ג מחשב עם מעבד AMD ומע. הפעלה win2000. בסוף ההתקנה קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה: the system cannot find the file specified: no installed service named "Apache2 והשרת לא עובד. למישהו יש פיתרון לזה או אולי מכיר תכנית התקנה ל apache המתאימה למפרט שלי ואשר אינה מסתיימת בהודעת שגיאה? אודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מה האורך המקסימלי שאפשר למתוח כבל מסוכך בין מחשב ורכזת ללא משחזרים.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
כפי שרשמתי בכותרת עם אני הראוטר הזה,הכל היה בסדר גמור עד לפני כשבוע ואז הורגשה איטיות רצינית בגלישה. נכנסתי לאתר של 012 הורדתי את הקובץ של ה-60M שאיתו אמורים לבדוק את מהירות ההורדה ולהפתעתי המקס' שהגעתי אליו היה 180KBS ורוב הזמן זה היה באזור ה-150KBS כשאני בעצם אמור להוריד על 307.5 בערך... נכנסתי לממשק של הראוטר,התנתקתי והתחברי שוב ואז הכל היה בסדר עד היום. היום שוב נכנסתי ואותו הסיפור מתחיל מחדש. צריך לציין ששום תוכנת שיתוף לא פעלה ברקע. יכול להיות שמישהו גונב ממני אינטרנט בצורה אלחוטית? משיחה שלי עם 012 לא דיווחו לי שיש להם איזה שהם תקלות באזור שלי שאמורות לגרום לעניין הזה..
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
בנינו בית חדש עכשיו אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי + חוטי טוב מאוד שלא יעלה על 1800 שקלים לשניהם. שיוכל להתמודד עם מודם כבלים. ואני צריך המלצה ל HUB שאחבר לראוטר עם לפחות 30 יציאות. התוכנית היא ככה: לכל חדר יש שקע עם חוט של RJ45 וכל החוטים מתרכזים בנקודה אחת שבא אני עושה ארון תקשורת. יש לי שם שקע טלפון למקרה שאני אעבור ל ADSL ושקע של כבלים. עכשיו אני רוצה להקים רשת בייתית אלחוטית וחוטית כאחד. יש לי מודם של כבלים TERAYON TJ 715X. הבית הוא שניי קומות ארון התקשורת יהיה בקומה התחתונה ככה שלגבי האינטרנט האלחוטי אני אצטרך משהו שיכול להתמודד ולשדר לקומה העליונה. אם יש דבר כזה בכלל אם לא אז רק לקומה של ארון התקשורת. אני אצטרך לפחות 30 נקודות חוטיות שעובדות תמיד. מחכה להמלצות שלכם …
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
קניתי נתב BELKIN עם ה 3אנטנות PRE-N מדובר על טווח קליטה של 400 מטר. התקנתי אותו בבית מול מחשב נייד של DELL וכ.רשת אלחוטי פנימי לא הגיע יותק מ 50 מטר (בקושי) אות נמוך מאוד האם מישהו הצליח להגיע לטווח יותר גדול עם הנתב הזה? האם אני חייב לקנות כרטיס רשת גם של BELKIN PRE-N? תודה והמשך יום טוב
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום. קראתי את המדריך ודי הסתבכתי.. אז ככה: אני רוצה להקים רשת ביתית, שהחיבור אליה מתבצע דרך האב בצורה ששני המחשבים + האינטרנט מחוברים באופן ישיר להאב. לפי מה שהבנתי הצורה הזו של החיבור איננה ממולצת אבל אין לי במחשב שני יציאות את'רנט .. אם מישהו יוכל לעזור לי לחבר את הרשת ככה שגם יהיה אפשר לשתף קבצים וגם להתחבר לאינטרנט אני אשמח מאוד ד"א .. בינתיים האינטרנט עובד בשני המחשבים אבל אין שיתוף .. תודה רבה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
ברשותי שני מחשבים, אחד נייד, המצויד בכרטיס רשת אלחוטי מובנה, ואחד נייח שאינו בעל כרטיס שכזה. אני מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית(קומה אחת) כדי לאפשר שימוש באינטרנט דרך הנייד בכל הבית. כמו כן, אני מחפש פיתרון שיאפשר לי לחבר את המחשב הנייח לראוטר ללא צורך בקניית כרטיס רשת אלחוטי נוסף אלא דרך כבל. האם ישנה אפשרות שכזו? מה הציוד הנדרש כדי להקים רשת שכזו בבית? הבנתי שצריך ראוטר ואנטנה לנייד. האם ישנם המלצות לדגמים מסויימים? כדאי לציין שיש לי טלפון אלחוטי שעובד בתדר 2.4GHZ. האם זה עלול לעשות בעיות? בנוסף אני שוקל להחליף ספקית. אני גולש בADSL עם חבילת 2MB\200KB . כרגע אני באינטרנט זהב, ויש לי אפשרות לעבור לבזק בינ"ל(014) או נטויז'ן, או לחלופין להישאר עם אינטרנט. האם המעבר כדאי? ת…
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
הנתב הוא של edimax מדגם 6204Wg. כאשר אני מנסה לפתוח פורטים, אני מקבל את ההודעה הבאה: Invalid IP address! It should be set within the current subnet. ואני משתמש בכתובת הIP שלי, בדקתי בIPCONFIG ובwhatismyip.com הצלחתי לפתוח עם איזה IP אחר שמצאתי אי שם בנבכי הגדרות הראוטר וזה עבד, אבל הutorrent עדיין מראה שהפורטים סגורים. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היי . יש לי SERVER2003 , ואחד הקליינטים השעון שלו לא מסונכרן עם השרת . ניסיתי להגדיר דרך ה GP ומשום מה זה עדיין לא מסתנכרן . הרצתי סקריפט בקליינט מול השרת ועדיין לא עזר , הבעיה היא שהשעון בקליינט מאחר בשעה ולא מעודכן עם השרת . הסקריפט שהרצתי בקלינט הוא net time /setsntp:ipserver מי שהוא יכול לתת לי עוד עצות בנושא ... ???
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי רשת ביתית של בזק ויש לי נתב: נתב אלחוטי AZTECH 600EW ןמתאם USB לרשת אלחוטית.. עכשיו איפה שיש לי נתב הכל בסדר במחשב הזה אבל איפה שהמתאם נמצא (במחשב ה2) יש בעיה רצינית... כל הזמן שאני מדליק את המחשב עולה לי הדבר הזה: איך אני מבטל את זה שלא יעלה אם הwindows ? בעיה 2 : האינטרנט איטי בטירוף עד שהוא נכנס לאתר אחד לוקח לפחות 2 דקות.. התקשרתי לבזק והם רוצים 300 שקל למשך שנתיים בישביל התמיכה...מקווה שתוכלו לעזור לי...
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני לא יודע מה לעשות אני משתגע אני מחובר לברק בכבלים L2TP ואני חייב IP סטטי למחשבים ברשת הפנימית מה אני עושה דחוף דחוף דחוף
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אוקיי, אז פעלתי ע"פ המדריך המעולה בדביק ועכשיו יש לי אינטרנט בשני המחשבים בעזרת כבל מוצלב. אבל כשאני נכנס ל Network connection, אני לא רואה את המחשב השני וזה רלוונטי לשתי המחשבים. איך אני מגדיר שיהיה גם אינטרנט וגם רשת , ואני חוזר, כבר יש לי ICS.. עריכה: אוקיי, קראתי את הדיון ב FAQ ניסיתי להוסיף והשגיאה שהוא מראה לי זה שאין למחשב גישה לנטוורק contact the admin ובלה בלה.... מה עושים? מה לא מוגדר נכון ? עריכה 2: ThePorscher :-* אתה גאון ;D
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
NOTE: כמובן שמדובר ברשת פתוחה ( בלי הצפנות , סיסמאות וכדו' ) . הסקר נפתח בעקבות הדיון (הנעול) הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=215627.0 תודה .
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי את המשחק Company OF Heroes ואני צריך לפתוח פורטים כדי לשחק בלי בעיות חיבור, יש לי את הרואוטר TP-LINK TL-R460 וגם איפה אני יכול למצוא במשחק את ה-TCP,UDP שלהם?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אינני רואה במחשב אחד את המחשב השני וגם לא מצליח להתחבר לאינטרנט מהמחשב המרוחק. יש לי ווינדוס 2000 פרו בשניהם. יש לי שני כרטיסי רשת בסרבר ואחד בקליינט וניסיתי לעבוד לפי המדריך עם ההתקנה של ה ics. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
היי לכולם אני קצת חדש פה .... יש לי שאלה אני מנסה לשתף מדפסת ברשת הביתית שלי הנה קצת מפרט על הרשת : ראוטר EDIMAX שמחובר למחשב שלי עם מודם של הכבלים מערכת ההפעלה WINDOWS XP SP3 בכל המשחבים שברשת (כמובן שמדובר ב-HOME EDITION) בכל מקרה שיתפתי את המדפסת אבל אני לא מצליח לראות את המחשבים ברשת הביתית זה ההודעה שאני מקבל "אין אפשרות גישה ל-MSHOMEייתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאות גישה רשימת השרתים לא זמינה כעת " תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
משהו יודע איך אפשר לחבר לכבל של הכבלים את הראש שלו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-