רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי נתב של 3com ופיירואל פנימי של nvidia אינני מצליח להיכנס לתפריט ההגדרות של הנתב בכתובת http://192.168.1.1 רק כאשר אני מבטל את הפיירוול אז רק אז אפשר להיכנס ולשנות הגדרות. מה צריך לשנות בפירואל בכדי שאוכל להיכנס לתפריט הנתב בלי לבטל את הפיירואל. לאחר ששיניתי את ההגדרות בנתב בשיטת חיבור )L2PT הצלחתי לגלוש אך לא לכל האתרים רק לחלק מהם כמו למשל אתר זה!! לא הצלחתי להיכנס, וכאשר אני מבטל את הפיירואל אז אפשר להיכנס לכל האתרים. האם הבעיה בנתב או בפיירואל ? ומה אני צריך להגדיר כדי לתקן את זה? בתודה מראש שי ???
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
טוב לאמא שלי יש אימייל בוואלה . יש מכתבים שמגיעים אליה בצורה לא יפה הכתב נראה כמו ב"notepad" שזה ממש מכוער וגם הכתב מצד שמאלה מה לעשות?!
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום, כמו שהרבה יודעים, גירסת הfirmware המוצעת באתר של אדימקס מעוררת את בעית ההתקשרות עם הראוטר לאחר זמן לא מוגדר. האם מישהו יכול להפנות אותי אל הfirmware של הראוטר אותו מקבלים ישר מהקופסה? שמעתי אגב שקיימת גרסה 2.78 שלו שמסדרת גם את הבעיה. בכל אופן אם מישהו יוכל לעזור לי, אודה מאוד תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
1. שיהיה עם תעבורה בלתי מוגבלת 2. בלי פרסומת של שרת החינם ואם כן אז שתהיה בחלון נפרד אבל לא באותו הדף של האתר 3. שטח אכסון: 10 מגה ומעלה זהו, מקווה שיש לכם מה להציע. בדקתי כבר מלא ואף אחד לא התאים לדרישות שלי :-\
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ממש תודה רבה! כבר שבוע שאני מנסה לזהות את הבעיה בחיבור רשת, ופשוט עקבתי אחרי המדריך וזה עובד! דנקה!
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי רשת בין שני מחשבים בבית אני זה בעל האינטרנט ואחותי היא מתחברת דרכי לאינטרנט הבעיה היא שאני התקנתי SP2 ופתאום הופיע לי בעיה של Limited oror no connectivity מה אני עושה כדיי להחזיר את החיבור
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
לפני כמה זמן שעשיתי את הבדיקה של פורטי הTCP לאימיול באתר הרשמי היא נכשלה חשבתי שהבעיה היא רק בפורטים האלו - ניסיתי פורטים אחרים אבל הבעיה לא נפתרה עכשיו גיליתי שככה זה אצל כל פורט במחשבי - כולל 6881 של הביטורנט והפורטים של קאזה וכל פורט אחרר הXP שלי בן כמה ימים נטול וירוסים ספייבוטים ככה שזאת לא הבעיה אולי קונפיגורציה לא נכונה איפהשהו (כמובן שניסיתי לפתוח את הפורטים בפיירוול של הXP וכמובן שניסיתי לבטל אותו בכלל אך הבעיה לא נובעת מעצם קיום הפרייוול אני מחובר דרך ברק 013 תשתית כבלים 1.5 מגה) how can i resolve this problem ? :-\
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם מישהו כבר התקין כרטיס רשת USB של WiFi, ואם כן - זה דורש דרייברים (תחת XP) או שזה כמו DISK-ON-KEY - מזדהה ככרטיס רשת וזהו?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
כפי שרשמתי בכותרת עם אני הראוטר הזה,הכל היה בסדר גמור עד לפני כשבוע ואז הורגשה איטיות רצינית בגלישה. נכנסתי לאתר של 012 הורדתי את הקובץ של ה-60M שאיתו אמורים לבדוק את מהירות ההורדה ולהפתעתי המקס' שהגעתי אליו היה 180KBS ורוב הזמן זה היה באזור ה-150KBS כשאני בעצם אמור להוריד על 307.5 בערך... נכנסתי לממשק של הראוטר,התנתקתי והתחברי שוב ואז הכל היה בסדר עד היום. היום שוב נכנסתי ואותו הסיפור מתחיל מחדש. צריך לציין ששום תוכנת שיתוף לא פעלה ברקע. יכול להיות שמישהו גונב ממני אינטרנט בצורה אלחוטית? משיחה שלי עם 012 לא דיווחו לי שיש להם איזה שהם תקלות באזור שלי שאמורות לגרום לעניין הזה..
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הגדרתי את הGmail שלי כך שיוריד את ההודעות לאוטלוק אקספרס. לצערי, לאחר זמן כלשהו החיבור ביניהם מתנתק ואני לא יכול להמשיך להוריד (הבעיה מפריעה כמובן רק בקבצים גדולים) למישהו זה קרה ויודע ממה זה נובע? תודה, עידו.
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי, אני מנסה לשתף קבצים בין הנייח שלי למחשב הנייד. בין המחשב הנייח למחשב של אחותי הנייח שמחובר ב-WIFI אין בעיה.. אבל הנייד לא מצליח לתקשר עם המחשב הרגיל, יש את השגיאה המפורסמת של אין לך הרשאה וכזה... ניסיתי הכל.. אפילו לחבר אותם בכבל רשת מוצלב, אבל זה לא עוזר.. =/ ביטלתי את הפיירוואל הרגיל, אגב.. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום רב יש מחשב של העבודה של אבא שלי לקחתי אותו והוא היה מכוון ברשת שלו שיהיה עם domain אז איפסתי את זה שיהיה מחובר לרשת רגילה ב mshome אז הוא הפעיל את המחשב מחדש ומשם הוא מבקש שם משתמש וסיסמא שאין לי מה אני עושה ?! אני זוכר משהו שצריך להקיש administrator או משהו כזה אבל זה לא הולך לא הגיונס שאני פשוט ננעלתי בחוץ חייב להיות משתמש אוניברסלי שהוא הברירת מחדל הוא משהו כזה... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי בבעיה מאוד מעצבנת. לאחר זמן שימוש מסוים במחשב ובאינטרנט, פרוטוקול ה HTTP פשוט מתפגר לו. כל שאר השירותים עובדים: Icq, Messenger, Emule, Azuerus, אך כל מה שקשור ל HTTP פשוט ומסרב לעבוד. גם ה FF וגם ה IE אומרים שלא ניתן למצוא את הדף, כאילו בכלל אין חיבור. לאחר RESET למחשב הבעיה מסתדרת. אני משתמש במודם רשת שהוסב לנתב Aztech 600E, ובסוויץ' 8 פורט של Edimax. החיבור הוא חיבור קבוע. ניסיתי גם לחבר את המודם ישירות למחשב, אך הבעיה עדיין נשארת. לדעתי הבעיה היא במערכת ההפעלה - Service או הגדרה שגויה. הבעיה התחילה לפני שלושה ימים, כאשר הדבר האחרון שעשיתי הוא ניסיון Tweaking ל FF. אחרי שהבעיה התחילה חזרתי להגדרות ברירת המחדל אך הבעיה לא נפתרה. הצעות מישהו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שאליו מחובר ראוטר אלחוטי של D-link דגם 524 ורסיבר ביתי בחדר מרוחק שיש לו חיבור לרשת וכרגע אני מחבר בין המחשב לרסיבר בעזרת כבל . הייתי רוצה לדעת מה אני צריך להוסיף כדי לחסוך את הכבל כך שהרסיבר יתקשר עם מחשב בצורה אלחוטית ? תודה
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
-
-
אהלן. יש לי אינטרנט בכבלים ואני מנוי של 013. אני עם חיבור חייגן , גם כי אני אוהב את זה וגם בשביל הורדות. לאחרונה כל הזמן מעיפים לי את החייגן וזה לא מפתיע בהתחשב בכל מה שקורה לאחרונה עם סגירת פורטים, האטת מהירויות, חסימות לאתרים וכל הדברים ששומעים עליהם. אני מתקשר אליהם תמיד ואחרי "יומיים" שהם בעצם שבועיים מחזירים לי את החייגן. מכיוון שאני לא סגור שאני עובר לתשתית ADSL וכרגע נשאר עוד עם הכבלים, רציתי לדעת אם בבזק בינ"ל מאפשרים חיבור עם חייגן. או במילים אחרות-עוזבים את הבנאדם לנפשו. תודה מראש לעונים. :s05:
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב נייד עם סלוט ExpressCard ואמנם יש כ. רשת אלחוטי מובנה אבל טווח הקליטה שלו לא נראה לי כזה גדול כי אני עובד לא רחוק מקניון הזהב ולא מצליח להתחבר לאינטרנט האלחוטי שיש שם. הייתי רוצה לקנות רכיב עם טווח גדול יותר, נגיד 400 או 500 מטר, האם יש דבר כזה ל USB או ExpressCard? המחיר שאני מוכן להוציא הוא עד 150 ש"ח ואין לי בעיה לרכוש גם דרך אתרים בחו"ל ולהזמין לארץ. תודה =)
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי כרגע אינטרנט במהירות 1.5 מגה ואני רוצה לשדרג ל3 מגה. לא מעניין אותי מהירות הUPLOAD. הספק שלי הוא ברק והתשתית היא הוט. עכשיו השאלה שלי היא אם אני אתקשר רק לברק ואשדרג ל3 מגה אז אני באמת יוריד במהירות של 3 מגה או שאני חייב לשדרג גם אצל הוט.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הגדרתי הכול טוב יש אינטרנט במחשב השני אבל אחרי שמכבים את המחשב הראשי אז הוא כבר לא מתחבר ככה כול שניה זה מתנתק ומתחבר בלי סוף.... מה אפשר לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להגדיר אייפי בשביל DMZ מה אני צריך להגדיר ב2 השורות האחרונות? ב PREFERED DNS SERVER ו ב - ALERNATE DNS SERVER [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נתב אלחוטי, אין לי צורך ב Print Server, במחיר נמוך (בערך 300). חשבתי על edimax או level1 מישהו מכיר דגמים ספציפים מומלצים? אני אהיה יותר ספציפי- זה- http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8626 או זה? http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6083 תודה!
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
בנינו בית חדש עכשיו אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי + חוטי טוב מאוד שלא יעלה על 1800 שקלים לשניהם. שיוכל להתמודד עם מודם כבלים. ואני צריך המלצה ל HUB שאחבר לראוטר עם לפחות 30 יציאות. התוכנית היא ככה: לכל חדר יש שקע עם חוט של RJ45 וכל החוטים מתרכזים בנקודה אחת שבא אני עושה ארון תקשורת. יש לי שם שקע טלפון למקרה שאני אעבור ל ADSL ושקע של כבלים. עכשיו אני רוצה להקים רשת בייתית אלחוטית וחוטית כאחד. יש לי מודם של כבלים TERAYON TJ 715X. הבית הוא שניי קומות ארון התקשורת יהיה בקומה התחתונה ככה שלגבי האינטרנט האלחוטי אני אצטרך משהו שיכול להתמודד ולשדר לקומה העליונה. אם יש דבר כזה בכלל אם לא אז רק לקומה של ארון התקשורת. אני אצטרך לפחות 30 נקודות חוטיות שעובדות תמיד. מחכה להמלצות שלכם …
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
כרגע יש לי בבית רשת חוטית של 3 מחשבים.... האם אני יכול לחבר מחשב מתוך השלושה למחשב אחר שלא קשור לרשת בצורת אד-הוק? אני רוצה ששני המחשבים יעבירו נתונים בין אחד לשני, אין צורך בחיבור לאינטרנט.... אם יש מדריך איך עושים את זה אני אשמח.... הבנתי שקוראים לזה AD-HOC, יש לכם המלצות לשני כרטיסי רשת אלחוטיים טובים? (שתומכים בזה) תודה לעוזרים מראש
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
חלונות אינטרנט לא מפסיקים להפתח לי באופן מאד רגיש שאני גולש ולוחץ על כפתור בעכבר זה היה לי בעבר אבל אחרי שפירמתי את המחשב זה הפסיק,אני בטוח שזה הגדרה מסוימת,זה לא וירוס. סתם דוגמא אני לוחץ על אחדש הטאבים ואז ניפתח לי עוד חלון אינטרנט.זה פשוט מציק תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-