עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by SHPATS,

היי אנשים! לא מזמן התקנתי רשת אלחוטית של rotal 1025w. יש לי בבית שני מחשבים שמחוברים לרשת, וכאשר אני מוריד בשני המחשבים במקביל, מהירות ההורדה מתחלקת (יש לי 1.5 מגה, כל מחשב מוריד במקביל רק עד 80-90 K). כמובן כאשר שאני מוריד רק במחשב אחד, מהירות ההורדה כפולה. האם יש דרך לך ששני המחשבים יורידו במהירות מירבית במקביל? בתודה

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  2. אז ככה.אני חיברתי 2 מחשבים ברשת עם כבל רשת בלבד לפי מדריך שפירסם פה אחד הגברים. הבעיה שלי היא שאני לא מצליח להפעיל את המסנג'ר במחשב הלקוח.הורדתי וביטלתי כל חומת אש ואנטיוירוס ועדין זה לא עובד. אם למשהו יש פתרון עבורי אני אודה לו מאודדדדד. תודה ושבת שלום אנשים

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  3. אני צריך עזרה בשיתוף 2 מחשבים בוינדוס סרבר 2003 אני מנסה כבר כמה חודשים ועדיין לא הצלחתי רואים את שני המחשבים ברשת אבל אין גישה למחשבים (נדמה לי צריך להדליק משהו בוינדוס) מי שיודע איך שיעזור בבקשה.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  4. Started by adlanm,

שמשתמש רגיל לא יבחין בה

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  5. אני מנסה להגיב בפורום הזה: http://www.tevalife.com/forum/topic.asp?FORUM_ID=235&tevalife=yes ומשום מה אני ממשיך לקבל שגיאה! בפיירפוקס השגיאה המופיעה מצורפת, באקספלורר פשוט מופיע לי דף שגיאה "the page cano't be displayed"! איך אני מתקן את הבעיה? אני רואה שאנשים אחרים הצליחו לפרסם בפורום ההוא! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  6. Started by TALKATZ,

שלום אני מחובר מחדרי למחשב שנמצא בחדר אחר ע"י כבל מוצלב שהמחשב שאליו אני מחובר מחובר למודם אך יש בעיה איני מצליח לפתור את בעיית הLOW ID באימיול איך אני פותר זאת?

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  7. Started by GTxZ,

טווח קליטה הכי חשוב. תודה.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  8. Started by theduck,

מישהו מכיר ויודע היכן ניתן לרכוש כרטיסים לרשת אלחוטית, ומחירים? אשמח לקבל תגובות

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  9. מעוניין לקנות כרטיס רשת איכותי+ אנטנה,העדפה לחיצוני -USB. ראיתי את זה http://dealextreme.winwin.co.il/p/360000n--dual-38dbi-antenna-2-4-ghz-150mbps-802-11b-g-n-wireless-network-dongle---white---grey-108934 מה אתם אומרים עליו? אני מחפש משהו שיקלוט רשת ממרחק גדול יחסית. תודה

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  10. שלום יש לי שאלה אליכם. כרגע אני מוריד איזה טרילר של סרט בביטכומט, ומהירות ההורדה עומדת על 20-30 קילובייט. לעומת זאת מהירות העלאה שלי יותר גבוה ועומדת על 50 קילובייט. כאשר נכנסתי לפרטי הטורנט בביטכומט, ראיתי שהעלתי יותר ממה שהורדתי. איך הדבר אפשרי? הרי אני צריך קודם להוריד אלי את הקובץ ואז רק להעלות, לא כך הדבר? אשמח להסבר, הדבר מסקרן אותי. תודה

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  11. יש לי רשת (טרמינל) ואני רוצה להיכנס לשרת בכמה מחשבים באותו שם משתמש... איך עושים את זה? נ.ב בשרת יש לי WIN2003 SERVER ובתחנות העבודה שממנה ניכנסים יש WIN98 נ.ב.ב תודה ענקית מראש

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  12. נניח שהמצב כזה יש ראוטר שמחובר למחשב , ואני רוצה להוציא ממנו כבל מוצלב נוסף למחשב אחר כדי שיהיה גם בו אנטרנט. אילו הגדרות אני צריך להגדיר בשני המחשבים בכדי שיהיה חיבור אנטרנט גם בשני? בראשון אני צריך לעשות שיתוף לאנטרנט, ובשני להגדיר שהוא יקבל כתובת אוטומטית? [היכן מגדירים את השיתוף אנטרנט?]] WIN XP תודה

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  13. Started by sahar69,

אני מנסה לחבר בין שני מחשבים, אחד עם xp והשני 2000 . הצלחתי רק לשתף אינטרנט ביניהם בלי שיתוף מדפסות ומיסמכים. לאכר ביקור באתר מיקרוסופט מצאתי שאין אפשרות לשתף מדפסות ומסמכים בין xp ל-2000 , וגם בין xp ו-win95 ,ן-xp ולינוקס אלה עם מישתמשים עם תוכנות שיותף מתאימות שעליהם הם לא הרחיבו. ושאלתי היא איזה תוכנות שיתוף אני צריך כדי לחבר בין מערכות ההפעלה שעליהם דיברתי קודם. בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  14. Started by 8-Ball,

ה NETLIMITTER עושה לי בעיות ואני רוצה תוכנה שתעשה את אותו הדבר בדיוק..אבל רק שלא תהיה אותה תוכנה.. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  15. Started by Ran B,

אוקי אז נתחיל ככה..אני ואח שלי לא רצינו ראוטר HUB או דברים כאלה החלטנו לעשות רשת ביתית הכי פשוטה.. אז יש לנו שני מחשבים ושלושה כרטסי רשת ככה שפה הבעיה נפתרה..(דרך אגב עשינו את כל הדבר הזה ממזמן אבל אני תמיד שוכח לשאול את השאלה..)..פשוט שמנו במחשב שלי שני כרטיסי רשת (אחד על הלוח אם ועוד אחד חיצוני..)..ואז חברנו את המודם למחשב שלי..קנינו כבל רשת מוצלב של 15 מטר כדאי לחבר את שני המחשבים שלנו אחד עם השני..ואז פשוט עשינו שיתוף להתקשרות של האינטרנט..ואז ברגע שאני מחובר גם אח שלי מחובר ולהפך..עכשיו החלק הבעייתי בכל הסיפור הזה שהוא ממש מוזר!! אח שלי כנראה קיבל מה שנקרא דבר לא הגיוני "כמות אינטרנט יותר גדולה" עכשיו מזה המשפט הדפוק הזה אין כזה דבר...אבל רק ככה הצלחתי להגדיר את זה …

16. Started by essam,

שלום חברים, מי יכול להמליץ על נתב מסויים שיעבוד בטווח של 400 מטר (OUTDOOR)? (אבל שיהיה בדוק לא לפי הפרסומים שמפרסמים היצרנים) תודה

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  17. Started by matizami,

יש לי מודם DSL 600E וראוטר NETGEAR WGR614. בימים האחרונים אני לא מצליח להתחבר לאימיול כי אני מקבל LOW ID. ביוטורנט, למטה, איפה שכתוב אם החיבור טוב, אז הוא לא מופיע ירוק וכתוב לי לבדוק את ההגדרות. לא נגעתי בהגדרות בשום תוכנה, לא בראוטר.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  18. ברשותי שני מחשבים בבית, רציתי לדעת איך ניתן לגלוש בשניהם בו זמנית ב Adsl יחד ?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  19. Started by Ac-Boy,

שלום =] אני גיימר לא קטן של MMORPG מי שלא יודע זה משחקי רשת. עכשיו מאז שעשיתי אינטרנט אל חוטי וקיבלתי את הראוטר המבחיל הזה אני לא נהנה כלל! יש לי לאגים דילי מטורף לפעמים לא מתחבר לסרברים וכו'! יש לי מהירות 1.5 אני בכבלים של הוט ואינטרנט 013 ברק. הראוטר הוא של חברת AIR LIVE והדגם הוא WT-2000R יש דרך שאני אוכל לתקן את זה? תודה ענקית מראש!

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  20. Started by rosesr,

^^^ תודה לכל העונים!

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  21. ממש תודה רבה! כבר שבוע שאני מנסה לזהות את הבעיה בחיבור רשת, ופשוט עקבתי אחרי המדריך וזה עובד! דנקה!

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  22. Started by yanushka,

אוקי, לחבר שלי יש בעיה בעייה בפתיחת שרת FTP באמצעות התוכנה Bullet Proof Server משום שיש לו ראוטר. משהו מכיר פתרון לבעיה? בתודה, יניב

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  23. Started by D-Bang,

המחשב הראשי שלי מחובר לנתב כל פעם שאני מפעיל בו את הMule הוא מתחבר לי ב LOWID, זה קשור לראוטר איכשהו? איך אפשר לתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  24. Started by lidor_abo,

חברה יש לי את המודם הזה שמצוין בכותרת ואני מצלחי להתחבר לשם משתמש של הספק שלי אבל האינטרנט אל עובד נכנסתי להגדרות המתקדמות של הראוטר וגיליתי שרשום ב eroor no ip concevity משהו כזה תעזרו לי לפתור את הבעיה בתודה lidor_Abo

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  25. השאלה בכותרת אני מוחק את הווינדוס ואני רוצה להעביר את המועדפים של FIREFOX לא של EXPLORE

דיונים חדשים בפורומים