רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
היי חברים. סיימתי התחייבות לספק האינטרנט שלי (נטוויזן) כלקוח עסקי ואני בודק מספר אופציות של ספק. אני כרגע עם הוט במסלול טריפל ולכן הם ההולכה שלי. אני גולש במהירות 12 מגה. משום מה הבנתי שעד היום היה לי IP קבוע ולכן גבו לי מחיר יקר יותר. ראשית השאלה היא האם אני בכלל זקוק לאי פי קבוע? אני מחובר עם ראוטר של אדימקס ל 3 מחשבים ואקסבוקס. אני מוריד הרבה קבצים דרך האימיול וגולש. האם בכלל אני צריך אי פי קבוע. השאלה השנייה היא איזה ספק יותר טוב מבחינת מהירות והגבלות לענייני הורדות. על הפרק כרגע: 012 להתחבר למחלקה הפרטית ב 45 ש"ח לשנה ללא אי פי קבוע. נטוויזן כלקוח עסקי 64.90. שניהם טוענים שמקבלים גם אנטי ספאם וכדומה. מה דעתכם? תודה חנן
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה בעיות! לפני שבוע בערך התקינו לי רשת של אינטרנט בין שתי מחשבים (של בזק בינלאומי), לא אלחוטית! מכיוון שזאת פעם ראשונה, אינני מבין כלום בנושא זה, הייתי רוצה שמישהו ידבר איתי בטלפון ויסביר לי דבר דבר! אבל אם לא, אז בכל מקרה... 1. באימיול יש לי low id, ולפי מיטב הבנתי זה בגלל הרשת! מה אני יכול לעשות? 2. איך אני יכול לנתב את המשאבים של המודם (adsl), לכל מחשב? המון תודה!
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום אני מחובר בראוטר 3com ב012 אני רציתי לבדוק את הראוטר ולכן השתמשתי רק במודם בשביל לגלוש שמתי לב שהמהירות גלישה הרבה יותר גבוהה ואין תקיעות יכול להיות שזה הגדרות בראוטר? איך אני יכול לבדוק שהראוטר תקין?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם, מצטער אם אני פותח ת'רד על משהו שכבר שאלו, לא מצאתי נושאים ישנים על זה. יש לי אינטרנט של בזק+ בזק בנלאומי, שילשום שידרגתי לחבילה של 4 מגה, היה לי 2.5 מאז השידרוג המהירויות UP שאני מקבל בביטורנט נעות בסביבות 20, לפעמים זה עולה קצת ל-30 ולפעמים יורד גם הרבה מתחת ל-20. בזמנים נדירים אני מצליח לנצל את מלוא רוחב הפס. עד לפני השידרוג, תמיד הייתי מעלה במהירות מקסימלית של בערך 34 ק"ב לשניה. מה אפשר לעשות? נראה לי שמצב הזה כבר עדיף לחזור לחבילה הקודמת, אבל אני מפחד שגם שם יעשו לי תיעדוף עכשיו. וחוץ מזה שזה בכלל באלגן עכשיו לחזור לחבילה הקודמת כי עשו לי התיחיבות חדשה.. בבקשה עזרה, אני ממש מיואש..
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את הראוטר של TP-LINK TL-WR1043ND, התקנתי גירסת DD_WRT - v24SP2- (03/25/13) std SVN 21061. אני מנסה לחבר מדפסת בחיבור ה USB של הראוטר אבל כלום לא קורה. קראתי שאני צריך לחפש הגדרת JFFS אבל אני לא מוצא את ההגדרה בGUI. אשמח לעזרה, אם מישהו מכיר את הנושא. תודה רבה וחג שמח!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחובר בהוט ל500/10, וכבר תקופה שהמהירות לא יציבה ולפעמים גם ניתוקים. החליפו לי ציוד כבר פעם אחת וגם היה טכנאי שאמר שהחליף מפצל (מחוץ לבית). גם אחרי ההחלפה החיבור מאוד לא יציב, אפשר לעשות בדיקת מהירות ולקבל בה 470-500 הורדה, ובדיקה נוספת (ממש ישר אחרי, לאותו שרת) לקבל פחות מ200. לפעמים יש ניתוקים וגם תקיעות בIPTV (סלקום). אני מסתכל בעמוד של הערוצים ולפי קריאה שעשיתי נראה שהעוצמות תקינות למעט הuncorrectables: הנתונים האלה נלקחו 25 דק' לאחר ריסטרט למודם. נראה גם שכל השגיאות קורות בערוצים בערוצים ספציפיים. יש מה לעשות עם זה? מה להגיד לתמיכה? אני מרגיש שהנציגים מנחשים וצריכים קצת הכוונה. …
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, הגדרתי VPN SERVER על וינדוס 7 כמו שמתואר במדריך הזה http://www.howtonetworking.com/VPN/win7vpn1.htm בנוסף הגדרתי VPN CLIENT גם כן על וינדוס 7, אני מצליח להתחבר מה CLIENT ל SERVER ולשתף קבצים בניהם והרשת עובדת הבעיה היא שה SERVER משום מה לא משתף את חיבור האינטרנט שלו, למישהו יש מושג כיצד מגדירים ל SERVER לשתף את חיבור האינטרנט מצורפות שתי תמונות אחת של ה CLIENT ואחת של ה SERVER דבר מוזר נוסף הוא שב SERVER ברגע שה CLIENT מתחבר הוא מראה כאילו הוא לא מחובר (ראו תמונה) למרות שבפועל הרשת עובדת ואני מצליח לשתף קבצים בין שני המחשבים למישהו יש מושג למה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
קודם לכן השאלה נעלה בתהום הנשייה בשל נושאים חשובים יותר, אבל אשמח לדעת: HOTBOX - מעוניין לבצע הפניית פורטים של פורט 3389 לכתובת IP פנימית של מחשב ספציפי, כך שחיבור מרחוק לכתובת ה IP החיצונית של הבית (או לכתובת No-IP), תאפשר להתחבר ב RDP למחשב, בראוטר הקודם פשוט כתבתי את ה IP הפנימי של המחשב הספציפי, את הפורט וזה הכל, אבל בממשק הנוכחי אני צריך להזין כתובת פנימית וגם כתובת חיצונית (ניסיתי את כתובת הנתב ואת כתובת ה IP האמיתית), והנ"ל לא עובד, אשמח להנחיות.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מודם מסוג הנ"ל ואני מנסה להגדיר אותו, אך כשאני נכנס להגדרות שלו, חסרה לי הלשונית "Basic" שקיימת במדריך למשתמש. מצרף 2 תמונות: IM1 - תמונה מהאתר בו קניתי את המודם, ושם מופיעה הלשונית (בעיגול אדום). IM2 - תמונה מהגדרת המודם שלי, ושם הלשונית לא קיימת. האם מישהו יודע היכן הבעיה? האם זה אומר שהמודם לא תקין? ואיך ניתן לפתור את הבעיה? תודה, אולג
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. במידה ולא מחזירים את המודם שניתן לי מבזק, האם ישנו קנס? האם משתלם להשאיר את המודם ולשלם את הקנס? האם המודם הקיים תומך בטכנולגית ה VDSL? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברה שלי יש רווטאר Thomson ST-780WL של SPEEDTUCH והוא עושה לה בעיות מסוג: 1-הוא מתנתק(ממש המחשב רושם "כבל רשת מנותק") כאשר היא רוצה לראות סרטון באיטרנט באתר מסויים כמו זה: http://www.hidabroot.org/Site/ProDetile.asp?id=9606&CategoryID=9&subID=9143&StrCategory=הסוד 2- אני ניסתי להוריד דרייבר של המודם מצאתי אבל באמצע ההתקנה רשום: שם משתמש וסיסמא?!.. ואני לא מצאתי באיטרנט... 3-ניסיתי אולי להוריד דפדפן אחר "פיירפוקס " ושם הוא לא מתנתק הוא נתקע..גם ניסיתי להתקין מחדש קודקים לא עוזר? אם למישהו יש פתרון אני אשמח לקבל רעיונות תודה לעוזרים אני מעריך...
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היי חברים, אחי הקטן נמצא בלאס ווגאס לתקופה של חודשיים. הוא מעוניין לדעת מהו הנטסטיק הכי משתלם לאזור הזה? למישהו יש ידע בעניין?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של חברת AIR LIVE דגם הראוטאר WT-2000R לא נכנס לאתר שלו שזה האייפי: 192.168.1.254 בשביל להיכנס צריך לכתוב: admin וססמא: airlive פשוט לא נכנס.. =| מה אני צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
בתקן 802.11g שיתחבר לנתב Linksys WRT54GL (כן, אני מתכנן להחליף את ה- Firmware). המחשב אליו יחובר הכרטס מריץ פדורה ואובונטו. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי ברשותי מחשב כף יד 3850 של IPAQ והייתי מעוניין לקנות כרטיס רשת אלחוטי מתאים על מנת שאני יוכל להתחבר לאינטרנט. השאלה שלי היא האם קיים כרטיס רשת שמתאים לממשק שבא עם המחשב. אשמח לקבל תשובה מהירה. גל.
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
ניסיתי לעשות את הICS שאף פעם לא השתמשתי(אני תמיד משתמש בSYGATE HOMENETWORK) והגעתי למצב כזה יש שיתוף קבצים ויש זיהוי של מחשבים עכשיו אני נכנס דרך הלקוח לאינטרנט ואין... מה לעשות אני משתמש בשני כרטיסי רשת אחד לאינטרנט ואחד לרשת חשוב להזכיר יש לי במחשב שרת ויסטה ובלקוח XP עשיתי גם שהכל יהיה על אוטומאטי אבל לא עובד... ממתין לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי רשת מחשבים ואני צריך מודם שיתחבר לראוטר של + D-link 714P יש הצעה של בזקסטור ב- 400 ש"ח https://www.bezeq.co.il/application/bezeqstore/default.asp שווה?
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
עריכה: פתרתי את הבעיה בעצמי,תודה בכל מקרה.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
הי חדש בפורום. ברשותי טלויזיה חכמה בת 6.5 שנים של סמסונג .רק לאחרונה חיברתי אותה לרשת .אני משתמש רק ברשת קווית .באופן עקרוני נמנע מ ווי פי . התחברתי לנטפליקס ויש אפליקציהע"ג הטוי. ולא ניתן להפעיל לא נטפליקס ולא שום אפליקציה אחרת בסמרט טיוי. בבדיקת מהירות גלישה מופיעה הערה באדום.כי מהירות האינטרט אינה מספיקה להעברת smart vod החיבורים הם כדלקמן. ראוטר של בזק מחובר קווית ל2 מחשבים סמוכים .כבל נוסף בן כ 15 מטר מחובר למפצל בסלון .מהמפצל קיים חיבור למחשב הנמצא בסלון ומחובר למערכת קולנוע ולטלויזיה בנוסף מהמפצל יוצא כבל רשת לממיר של יס ולטלויזיה עצמה. דרך המחשב אני רואה נטפליקס בטלויזיה .המחשב מראה מהירות גלישה 100 מג . חיברתי את הכבל בן ה15מטר ישירות לטלויזיה ללא תיווך המ…
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
הזמנתי לי ראוטר D-LINK 825 אשר תומך ב 2.4 וגם 5 GHZ עכשיו אני צריך כרטיס רשת אלחוטית שתומך בזה דבר ראשון רציתי לדעת אם היה הבדל בין USB ל PCI EXPRESS אני מודע לזה שתקן N 300Mb עדיין יותר קטן מ USB 2.0 שזה 480Mb ואני חושב שהראוטר מוגבל באלחוטי ל 100Mb במוצרים של D-LINK מצאתי ב USB רק את ה DWA-160 שיעלה כ 100 שח לא מצאתי PCI-E שלהם אבל מצאתי אחד של LINKSYS WMP600N שיעלה כ 350-400 שח השאלה אם יש סיבה להשקיע ב PCI-E ?
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר 2 יחידות עם כבל רשת (מאחורי ראוטר ראשי) ואת השלישית באלחוט ועדיין לקבל רשת אלחוטית עם SSID בודד ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המודמים של בזק? ה NETGEAR DLINK תומכים? או שנהיה חייבים להחליף ציוד עם פריסת הוקטורינג?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי הבעיה היא כזו היה לי תשתית הוט וספק 012 עם 5 מגה המהירות הורדה שלי בבדיקה היא 310 במקום 620 בשלב מסוים החלפתי לתשתית של בזק והבעיה עדיין נשארה עשיתי בדיקות תקשורת מול 012 ומול בזק ושניהם יצאו תקינים אבל בתוך האינטרנט אני מצליח בבדיקות להגיע רק עד מהירות של 300 קילו בייט חיברתי את כבל הרשת ישירות מהמודם למחשב של אחי ואצלו זה עבד חלק והוריד במהירות הנכונה אז חשבתי שהכרטיס רשת דפוק, הלכתי קניתי כרטיס רשת חדש שמתחבר לפי סי איי. והתקלה עדיין ממשיכה מה יכולה להיות הבעיה? ואין לי וירוסים המחשב אחרי פירמוט
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-