עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by אבי ברזני,

יש לי מגדיל טווח tp link re200. חיברתי אותו לסטרימר במרפסת, 15 מטר מהראוטר, עם כבל והאות חלש. בדקתי בטלפון ויש קליטה מלאה. האם המגדיל טווח חלש? ואם כן איזה מומלץ

2. Started by Alexkmr,

יש אפשרות כזאת?

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  3. Started by dolby71,

אני מנסה לשתף את החיבור, אבל מסיבה מסויימת הוא אומר לי בחלון של השיתוף, שהוא לא יכול להציג את המאפיינים של החלון, ואני צריך לעשות SYSTEM RESTORE, הבעיה היא שהוא היה מכובה..... מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  4. Started by Cynicoren,

שלום, לאחרונה עברתי מבזק ADSL לפרטנר פייבר, והחלו בעיות שונות ומוזרות: 1. ישנם אתרים שאני לא מצליח להכנס אליהם משום מחשב בבית כמו למשל האתר של איזיג'ט, שמראה לי רק חלקים מהאתר. 2. יש לי מחשב בסלון (WIFI) , שעד למעבר עבד כרגיל. עתה הוא מתנתק מהרשת לעיתים קרובות, כשהאינדיקציה של הרשת מראה שאני עדיין מחובר. כדי להמשיך לגלוש עלי להנתק ולהתחבר מחדש. חשבתי שהבעיה היא בדפדפנים (ניסיתי את שלושתם - כרום, פיירפוקס ואדג'), אך הניתוקים מתרחשים גם בגלישה בדפדפנים וגם במשחקי רשת. במחשב אחיר שמחובר ב WIFI אין את בעית הניתוקים. החלפתי נתבים אך זה לא עזר. האם יש בדיקה רציפה של החיבור? מה כלי לעשות כדי לתקן? פרטנר אמרו לי שזה לא קשור אליהם. …

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  5. Started by KingYes,

שלום לכם, ראיתי את הכתבה: http://www.netcheif.com/Reviews/7438RPn/7438RPn.htm ואשמח לדעת מה קורה עם קרינה שמה? אני רוצה כזה מוצר להכניס בחדר ילדים (הוא קרוב מאוד לחדר העבודה שהוא ממ"ד), השאלה שלי האם זה מוציא קרינה מסוכנת או שזה בסדר לגמרי? - - - תגובה אוחדה: - - - ואם כבר אנחנו בדיון הזה: ראיתי בבזק דגם כאן: http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/ew7238il.html הדגם שמה נקרא: EW-7238iL, והוא עולה שמה פי 2 (300 שקל לעומת 160). השאלה שלי האם הדגם של בזק ממש טוב ששווה את ההשקעה? או מה ההבדלים ביניהם?

• 0 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by israelolcha,

שלום, רכשתי netplug של חברת LEA מרשת באג. הכל עובד מצויין טפו טפו. אני רוצה להוסיף עוד נקודה אבל ברשת באג מוכרים אותם רק בזוגות.... חיפשתי ב ebay ולא מצאתי... שאלותי הן: 1. האם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש יחידה נוספת של אותה חברה. 2. במידה ולא אצליח למצוא, האם ניתן לחבר יחידה של חברה אחרת ? מה בדבר האבטחה ? 3. איזו חברה נחשבת לטובה? סתם בשביל הידע הכללי. במקרה הכי גרוע ארכוש עוד זוג אבל סתם מבאס לזרוק כסף :) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  7. המטרה היא לשלוח הודעה ממחשב לקוח למחשב שרת ,ולראות שההודעה הזאת חוזרת אל הלקוח כאשר אני השרת, הכל בסדר אבל כשאני הלקוח , אחרי שאני כותב echoserver IP 1500 במקום INPUT אני מקבל.. כלום =\ ניסיתי גם עם echo_ver2 1500 אבל עדיין אין לי את האפשרות לנסות כתוב משהו ולראות אם זה חוזר . יכול להיות שהוינדוס חוסם משהו ,כלומר הפיירוול??

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  8. ברשותי SYNOLOGY DS-112J שאותו אני רוצה לחבר להוטבוקס. הבעיה היא שחיברתי אותו דרך דרך כבל רשת ולא מצליח למצוא אותו ולקבל גישה אליו. אשמח לעזרה כמו כן אציין שנותרית ה STATUS מהבהבת בכתום.

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  9. Started by Cheif,

תקופת החגים חלפה עברה ביעף ובזמן שאנחנו חגגנו, אכלנו ונפשנו יצרניות מוצרי התקשורת לא נחו על השמרים. בפוסט המצ"ב אני מסכם את כל ההכרזות החדשות מהשבועות האחרונים, הן בארץ והן בחו"ל. שנה טובה ובעיקר שקטה. http://www.netcheif.com/blog/?p=5971

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  10. Started by 3dcrgr,

שלום לכולם, נדמה לי פעם ראשונה שאני פותח פה אשכול אז קודם כל סליחה אם זה לא במקום הנכון. אני לא מבין כלום ברשתות (יודע לא יותר מלהגדיר נתב ולסדר את הרשת בבית) אז אני צריך את עזרתכם. אז ככה. בשבוע שעבר עזרתי לחבר שגר בחו"ל לעשות התקנה נקיה של הוינדוס ועל הדרך גם שידרגנו אותו לוינדוס 10. הוא פשוט לקח את המחשב האישי שלו מהמשרד, עשינו את כל הסיפור בבית שלו לאחר מכן הוא החזיר אותו למשרד. עזרתי לו להתקין כמה תוכנות שהוא צריך ובקיצור ולעניין הכל עבר חלק. עשינו כמעט הכל דרך Teamviewer. חייב לציין שלכל אורך הדרך המחשב שלו היה מחובר ב wifi לראוטר בבית דרך מתאם ולא התחברנו כלל ב LAN. ברגע שהוא הגיע למשרד וחיבר את הכבל רשת קרו הדברים הבאים: …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם יש לנו אתר אשר נועד לפרסם מוצר אותו אנו מוכרים פעם בשנה בתקופה של בין חודש לחודשיים . השאלה היא כזאת יש לנו כבר את האתר אבל לא ניתן לרכוש דרכו אלה רק לפנות לאימייל, הייתי רוצה להכניס אליו אפשרות של קניה דרך האתר באמצעות ישראכרט . ניסיתי להיכנס לכל מיני חברות אבל אני לא גאון גדול בנושא ולא הבנתי מה בדיוק אני צריך?(אני מחפש גם ממשק ניהול לרכישות) יש לנו כבר שם ואנחנו נמצאים ברוב המנועי חיפוש ראשונים בנושא. האתר לא מוכר יותר מדי מוצרים זה אולי 5 הייתי רוצה המלצות מה עלי לעשות ?ודרך איזה חברות? ראיתי גם שירות שיקל עלינו בנושא האימליים "רב מסר" הבעיה שהם לא נותנים שירת קצר וגם כנראה לא הכי מתאים לנו. אולי יש איזה תוכנה מומלצת לניהול התיבה שלנו? חוץ מזה האתר זקוק לש…

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  12. Started by Motix,

שלום לכולם. יש לי הוט 100 מגה. יש לי כמה מכשירים שמחוברים לאינטרנט: בWIFI: טלוויזיה smart tv es8000 (בסלון), מחשב נייד, 4 סמארטפונים (גלקסי) בכבל רשת: מחשב נייח, טלוויזיה של פיליפס, בלורי ורסיבר (בסלון) . כרגע אני מחובר כשHotBox עובד כמודם ואליו מחובר edimax BR-6524n ואליו אני מחבר את הנייח והטלוויזיה פיליפס בחדר. בסלון ובבית נמצאים שאר הדברים. אני לא יכול לחבר ככה את הרסיבר והבלוריי כי אין לי ראוטר/מודם בסלון. שאלות: 1. דיברתי עם הוט לשאול אם אפשר לחבר עוד מודם ואמרו שאי אפשר, הציע לי לקנות איזה pci משהו כזה כמו usb ב25 שקל לחודש שאוכל לחבר אותו בסלון. האם זה טוב? 2. אם אני אעביר מהחדר שלי 15-20 מטר של כבל רשת דרך הקיר, אחבר את המודם והראוטר בסלון ודרך הכבל אני אחבר את ה…

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  13. Started by g191181,

חיברתי אנטנה trendnet TEW-AO12O לראוטר של Edimax AR-7265WnA והתקנתי אותו על עמוד בגובה 5 מטר ואפילו שעומדים 10 מטר ממנו קולטים רק 50% אבל ברגע שמורידים אותו לגובה של מטר אז קולטים טוב אבל לא למרחק גדול. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  14. הוא כל הזמן שחור !!! אין לי וירוסים או ספייור אין לי פיירוול וזה קורה בכל טורנט שאני מוריד !!

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  15. בבזק מחליפים היום למודם רשת מסוג : eth- AZTECH DSL 600E יום יש לי מודם סמסונג מי מכיר את המודם החדש ? למי יש נסיון? מומלץ להחליף? יש להם אלקטל משומש בלבד ללא מידע כמה משומש ? והאם "שיחקו בו" והחזירו משום שיש בעיות תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. איפה אפשר לבדוק כמה גולשים יש באתרים בעיקר אתרים ישראלים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. יכול להיות שנתב EDIMAX BR6104K לא תומך ב-10 מגה? הוא מוריד לי על 3 מגה.... האם להחליף אותו ואם כן לאיזה נתב? תודה

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  18. Started by koby058,

ראשית מדובר במכונות הוירטואליות אחרי התקנת טרמינל לנסיון ל-120 יום אי אפשר להתחבר לשרת מרחוק אפילו לא אדמיניסטרטור (כמובן שהוספתי את המשתמשים הרצויים לקבוצה remote desktop users הן ב-dc והן בקבוצה הלוקאלית של הטרמינל) להלן השגיאה מצורף קובץ [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  19. Started by Jack_g,

ישנו שרת NT4 DOMAIN SERVERכן אני יודע זה נורא ישן. לפחות 30 עמדות המתחברות לשרת הזה חלקן WIN XP PRO והשאר WIN98 SE הבעיה הספציפית היא במחשב שיש לו WIN 98 SE הוא מתחבר לשרת בלי בעיה ורואה את כולם בשכנים ברשת וגם מצליח לגשת למשאבים של כל המשתמשים אבל שאר המחשבים רואים אותו מחובר אבל ברגע שמנסים לגשת למשאבים שלו ישנה הודעת שגיאה "אין כרגע שרתי כניסה פנויים למתן שירות בקשת כניסה" וההודעה הזאת מופיעה בכל העמדות ואפילו בשרת עצמו. מה שעוד יותר מוזר שהמחשב הזה מצליח לגשת אל עצמו דרך שכנים ברשת בלי בעיה. בבקשה חברה מי שיודע איך לפתור את הבעיה תעזרו זה נורא חשוב מדובר בעמדה עם הרבה נתונים. ניסיתי כבר את הדברים הנ"ל: הורדתי את כל הפרוטוקולים והתקנתי אותם מחדש עם כל ההדרות. החלפתי פי…

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  20. Started by D.A.Y.C,

שלום אני רוצה לבנות אתר למדריכים המחשב שלי. מאיפה כדאי לבנות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by yaela10,

שלום! יש לנו בית 3 קומות ( מרתף , קומה 0 וקומה 1) הטלוויזיה בקומה 0 מחוברת לראוטר של בזק וחיבור של yes. בקומה 1 יש עוד טלוויזיה עם ממיר שלyes ובמרתף יש מחשב נייד. אנחנו לא מצליחים לקלוט אינטרנט במרתף ולא בקומה 1 בצורה יעילה וטובה. מגדילי הטווח לא יעילים עבורנו כי אין לנו שקעים במסדרון, אבל שמעתי שיש אפשרות להגדיל טווח דרך החשמל. הבעיה שיש לנו תלת פאזי. ממש ממש אשמח לעזרה איך אפשר לגלוש בכל המקומות בהנאה גדולה תודה!! יעל

22. ערב טוב ושבת שלום , יש לי בעייה בכניסה למשחק WAR COMMANDER דרך הפייסבוק כל ערב מהשעה 23:30 עד בערך 01:30 , המשחק הוא של חברת KIXEYE ויש להם אתר שאפשר לשחק דרכו ולא חייבים דרך הפייסבוק , גם שם אני נתקל באותה בעייה באותה השעה . יש לציין שרק למשחק או האתר הזה יש לי בעייה , אני מנוי בחברת הוט וכשאני בודק את מהירות הגלישה היא תקינה ( 100מ"ב) מעבר לשעות האלה המשחק או האתר עולים בלי בעייה ובלי באגים ... מישהו יכול להבין מה יכולה להיות הבעייה ?

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  23. Started by dsnir254,

שלום לכולם, הייתי מספר שנים בחברת אינטרנט מסויימת (ספק+תשתית 100 מגה) ועם הזמן גילתי שלעיתים רחקות במהלך היום יש לי עליה בפינג (200-1000ms) וניתוקים לסירוגין מה שמקשה עלי לשחק משחקי רשת תחרותיים. כמובן שבשירות הטכני לא יודעים מה להגיד ואומרים לי שזה עומס רגעי שחולף. על מנת לבדוק את זה עברתי לחברה ותשתית אחרות - וגם עכשיו ישלי את התופעה המוזרה הזאת. כמובן שגם הראוטר הוחלף במעבר. מה זה יכול להיות? הבנתי שיש מצב שאחד מהמכשירים המחוברים לראוטר עלול לגרום לזה, יש איך לנתר את זה? מת כבר לטפל בתקלה המטרידה הזאת! אשמח להמלצות בנושא בתודה גיימר ששוקל להתייאש ממשחקי הרשת.

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  24. Started by Raz Ben Even,

היי יש לי nvr שמחובר עי כבל רשת לswitch על הגג מהswitch יוצאים 4 כבלים ל 4 מצלמות רשת משום מה הוא מוצא לי רק אחת כאילו יש לו רק ip אחד האם צריך להחליף את הסוויץ לראוטר או משהו כזה או...?

• 0 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.