עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by The Dom,

הצטרפתי לחבילת 1.5 מגה בבזק אלחוטי. הם(בזק) רוצים למכור לי את הראוטר שלהם(של חברה של קוראים לה לינקסיס או משהו כזה), אבל לפני שהתפתתי לקנות ולסיים עם זה כבר רציתי להתייעץ איתכם אם יש ראוטרים יותר טובים ובמה זה מתבטא. עדיף ראוטר זול אבל אם זה משהו שלדעתכם יהיה טוב במיוחד.. תציעו אותו. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכם! לאחר שהבנתי שהכרטיס רשת הקודם שלי לא תומך בוויסטה, אז עליי לקנות אחד חדש. אם אפשר המלצה לאחד אמין וזול שתומך בוויסטה! תודה מראש אריאל

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  3. מחשבי ה XP ברשת הביתית שלי מתקשים להשתמש בכונן רשת ששיתפתי בוינדוס 7 לפעמים הוא רושם לי אין הרשאה, ולפעמים הכל בסדר. העניין הזה די מוזר, וגם קרה לי במחשב עם ויסטה מול מערכות XP. איך ניתן לסדר את זה? צירפתי צילום מסך של השגיאה כשאני מנסה להיכנס לכונן המשותף. תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 4.6k צפיות
  4. יש מחשב שרת +4 עמדות מחשב. תמיד יש 2 יוזרים שאמנם בצד ימין למטה במסך שלהם רשום שהאינטרנט מחובר, אבל כל דף אינרנט שנפתח מראה את הדף הלבן הזה שאומר שכאילו אין חיבור. מה עושים? (יש לי רק גישה לשרת עצמו וראיתי שמה כל מיני adminTools אבל לא יודע מה לעשות

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  5. שלום נתחיל מזה שהספקית שלי היא בזק בינלאומי והתשתית של הוט. כרגע יש לי מחשב נייח בחדר אחד של הבית שמחובר למודם בכבל רשת והמודם מחובר לכניסת כבלים בקיר (tv או radio, לא זוכר). יש גם ראוטר שמחובר למודם ו"מפזר" אינטרנט ברחבי הבית(עבור הסמארטפון ולפטופ). עכשיו לשאלה.. אני מכניס מחשב נייח נוסף לבית בחדר אחר בקצה השני של הבית, ואני רוצה גם לחבר אותו לאינטרנט דרך מודם בלבד. אני לא רוצה לחבר אותו בצורה אלחוטית (wifi) , איך אני עושה זאת ? גם פה אני פשוט צריך לקנות מודם לחבר אותו בכבל רשת למחשב ובכבל אחר לשקע כבלים בקיר ? ואיך מגדירים את כל העסק הזה שיעבוד ? יש צורך ליצור קשר עם הוט או בזק בינלאומי בשביל הגדרות ? והאם יש צורך באיזשהוא תשלום נוסף ? תודה אנשים.

• 7 תגובות
    • 4.3k צפיות
  6. באשכול הקודם כבר היו 2 עמודים, ובכל מקרה הבעיה שהוצגה בו (התקנת הנתב האלחוטי) כבר נפתרה, והדיון גלש לפסים תאורטים לא רלוונטים. בכל מקרה, כעת בעיה אחרת - משהו מאוד מוזר ולא יציב במערכת... יש לי מודם אלקטל 510 המתפקד כנתב (הזנתי לתוכו את היוזר והסיסמא, והוא מחייג לאינטרנט, בלי חייגן במערכת ההפעלה) שמחובר ליציאת ה LAN של הנתב האלחוטי DLINK 614+ (כלומר, השארתי את מלאכת הניתוב לאלקטל, וכעת ה DLINK משמש רק כ SWITCH ונקודת גישה אלחוטית). לנתב האלחוטי מחובר מחשב נייח שולחני בכבל רשת ובנוסף יש לי לפטופ המצוייד ברטיס רשת אלחוטי תואם DWL 650+ מדובר בחיבור ADSL, בזק בינלאומי הספק. התופעות (שלא קרו קודם לכן) : 1. חלק מהאתרים לא עולים לעיתים, ולאח כמה זמן/כמה ריסטרטים למחשב - הם עולים …

• 61 תגובות
    • 8.1k צפיות
  7. Started by kronin,

אחרי תוכנות השיתוף למיניהן הגיע תורו של youtube. בשלושה ימים האחרונים ישנה איטיות ממשית בגישה לאתר הוידאו המוביל youtebe. נסיון בגלישה לכל אתר אחר בישראל ובחו"ל מעלה תוצאה רגילה וטובה, אולם בגישה ליוטוב הכל זוחל עד צולע. אולי זה כרגע נסיון שמתחיל מכמה גולשים ואולי זה כבר אצל כולם, מה שברור הוא שאם יש אמת בדבר יש פה הפרת חוזה ומקום לתביעה יצוגית גדולה מאוד. הבעיה היא להשיג הוכחות שאפשר יהיה להסתמך עליהם בבית משפט ושהשופט לא יזרוק אותנו מכל המדרגות ללא הוכחות. זה דבר אחד לחסום משתפי קבצים וזה דבר אחר לחסום אתרי וידאו לגיטימיים.

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  8. איש העסקים פויו זבלדוביץ': "נשיק את הכבל בתחילת השנה האזרחית; כבר עכשיו יש מאות עובדים בשטח" הכבל ייפרש בנתיב ימי מישראל לקפריסין ומשם למרסי, בשונה מהכבל של בזק בינלאומי שייפרש עד לבארי באיטליה. הקיבולת של הקו היא אדירה - 42 טרה ביט (מול 7.2 טרה ביט בבזק בינלאומי) על שישה זוגות של סיבים אופטיים. http://www.themarker.com/hitech/1.1470977

• 29 תגובות
    • 6.3k צפיות
  9. Started by Ice_Box,

היי רציתי לדעת האם זה נכון שאי אפשר לחבר אינטרנט מהיר לווינדאוס 98? כי זה מה שהטכנאי אינטרנט אמר לחבר שלי שרוצה להתחבר ל ADSL ..

10. Started by elio,

OK, זה הסיפור. אני מחובר ב ADSL 0.5 לישראסרב. יש לי רשת ביתית עם HUB של 10 Mbits יש לי מודים אלקטל (השחור) מגירסה: KHDSAA.132 הפכתי אותו ל Pro לפי המדריכים, וזה אכן עובד ( בגדול) הבעיות ( יש 2 סוגים שחוזרים על עצמן) 1) - פחות שכיח - המודם יוצא מסנכרון ( הנורית השניה מימין מתחילה להבהב ...) 2) הכי שכיח - אחרי פרק זמן של עבודה - המודם עדיין מסונכרן, ונראה כאילו הוא "מחובר", אבל נתונים לא זורמים ממנו , כלומר אני עושה פינג, ומקבל טיימאאוט. מה שפותר את זה זה אחד משניים - אני עושה טלנט למודם ומשחק קצת בפקודות שם - למשל ip ping ופתאום החיבור מתאושש ... או שאני עושה system reboot , המודם מתחבר מחדש , והכל עובד. הבעיה שזה קורה כל כמה שעות וזה ממש מעצבן, כי אני לא יכול לתת למחשב…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. יש לי כרגע edimax br-6574 ונמאס לי שהוא לא מצליח לסחוב שימוש בחיבורים רבים. למשל שימוש בתוכנות p2p, אומנם הוא לא מתנתק, אך הוא מפסיק להגיב ולא ניתן לגלוש במקביל עד שעושים לו אתחול. אני מעוניין לרכוש ראוטר חדש שאין לו בעיה עם חיבורים רבים. בנוסף עם Lan 1gb תמיכה בתקן N במהירות 300MB ומעלה . אם זה אפשרי שיתמוך ב- dual- band ו- NAS. התקציב הוא כ- 100$ בקניה מחו"ל או 500ש"ח בקניה בארץ. לגבי ה- dlink 655, האם מישהו קנה לאחרונה את הראוטר הזה בארץ ויכול לומר לי איזה revision החומרה שלו (צריך להיות כתוב עליו מאחור תחת H/W Ver) יש A1/A2/A3/A4 ומאיפה הוא קנה (יבוא רשמי/מקביל)... תודה.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by eli_kats,

יש לי רשת בבית ואני הייתי רוצה לשתף תיקיות ויש תיקיות שאני גם רוצה לשתף אבל שיהיה נעולות על סיסמאות למשל כשאני הייתי פעם בבית ספר הייתי מחטת ברשת והיו תיקיות ברשת שכדי להיכנס אליהן צריך להקיש סיסמה אז אני הייתי רוצה לדעת איך אפשר לעשות את זה ולדעתי זה יהיה מצוין אם לעשות מדריך לאנשים שידעו את זה כי בטח אם יש רשת בבית ורוצים נגיד לשתף רק משהו בתיקיה ושרק הוא יוכל להיכנס אם סיסמה

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  13. Started by Bug2000,

יש לי איזה אתר בית שתוקע לי את האינטרנט, למשל, כשאני נכנס לאינטרנט האתר הזה מלא ב POP UPS והם תוקעים לי את האינטרנט ואני צריך לעשות ALT+CATRL+DEL בשביל לסגור אותו. איך אני מחליף את האתר הזה למשל ל MSN הקודם שהיה לי?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by danielmihl,

אנשים שמשתמשים בחבילת גיימינג של חברת פלאפון (אינטרנט סלולרי) למחשב איך הפינג שלכם במשחקים? שוקל לעשות את זה.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  15. Started by stav_r,

שלום לכולם, דבר ראשון אני מצטער אם זה לא הפורום המתאים , זה נראה לי הכי מתאים אבל אם לא מנהלים בבקשה להעביר. אני מנסה להפעיל את ה IIS שמותקן על הוינדוס (windows xp pro sp2) על מנת להריץ אתר . כאשר אני מקליד http://localhost/ בשורת הכתובת אני מקבל את השגיאה : Server Application Error The server has encountered an error while loading an application during the processing of your request. Please refer to the event log for more detail information. Please contact the server administrator for assistance. ב event log רשום Event Type: Warning Event Source: W3SVC Event Category: None Event ID: 36 Date: 03/02/2007 Time: 18:45:16 User: N/A Computer: STAVR Description: The serve…

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  16. Started by duzap,

הבנתי שקיימת אפשרות באינטרנט smile 015 להתחבר לרשת של IPV6 מסויימת, לא כ"כ הבנתי איך זה פועל והייתי רוצה לדעת פרטים נוספים. ניתן להתחבר לזה אם מוסיפים לשם משתמש username%ipv6 ואז אני מגיע לטווח אייפי 213.8 שאף פעם לא גלשתי עליו לפניכן. אז השאלה שלי איך אני משתמש בזה? אני ראיתי בעבר (ויש גם היום) אנשים שהתחברו לשרת מירק של EFNET עם הדבר הזה וזה היה נראה בערך ככה: 5f03::1200::836f:::: עכשיו מעניין אותי איך אני עושה זאת בעצמי... ואיזה אמצעים אני צריך. אני משתמש WINDOWS ואם יש צורך בלינוקס אז אני יכול לנסות להשתמש בשרת לינוקס שלי (fedora - מחובר ל-012) ולהתחבר איתו עם psybnc אשמח לקבל תגובות חכמות.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  17. Started by Kurt,

יש לי נטגיר 2610 כמודם ו-1034 בתור ראוטר. הכוונה ל-Downstream ו-Upstream שהיו מוצגים בעבר בממשק של ה-2610

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by ariel323,

היי שלום לכולם יש ברשותי סיבים אופטיים של סלקום תחת שוק סיטונאי של בזק,כבר איתם 4 חודשים מרוצה והכל עובד כמו שצריך רק שדלוקה אצלי מנורת pon אדומה בראוטר שלהם במשך חודש ודיברתי עם סלקום והם אמרו שזה בסדר שכל עוד שאין תקלות אצלי ברשת ובגלישה אז זה תקין ,עכשיו מבדיקה שביצעתי ברשת נורת pon אדומה זה לא טוב זה אומר עוצמות אות גבוהות ורק טכנאי עם ציוד מתאים יכול לבדוק זאת האם מישהו מכיר ויודע ? אם זה בסדר או לא?

• 3 תגובות
    • 13.3k צפיות
  19. Started by thebenjamin,

שלום, יש לי בעייה עם הפניית פורטים בIP מסויים. יש לי ראוטר מבזק, אני יודע איך להפנות פורטים וזה גם עובד. הספק שלי זה HOTNET, כשאני מקבל מהם IP שמתחיל אחרת מ213 כל הפורטים סגורים משום מה, למרות שהIP הפנימי של המחשב שלי הוא סטטי ונשאר זהה. זה ממש מתסכל כי אני צריך לרסט את הראוטר אינספור פעמים כדי לקבל כתובת IP שמתחילה ב213. לדוגמה כרגע, הIP שלי מתחיל ב149 ואני משתמש באתר http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ לבדוק את הפורטים. למרות שלא שיניתי כלום בהגדרות ווידאתי שהIP של המחשב שלי נשאר זהה זה מראה שהפורט סגור, וגם שפורטים 80/8080 סגורים. יש דרך לפתור? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by PreeMor,

שלום, ברצוני להתקין רשת ביתית שמחברת בין שתי מחשבים וששתיהם יוכלו לגלוש ב-ADSL בו זמנית באותה המהירות. אני משתמשת ב- WINDOWS XP PRO . הבעיה שלי שזה עולה 1600 ש"ח ואם תעזרו לי אני אודה לכם מאוד , בתודה, דור

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Homewish,

הי, אני גר בבית עם 4 מפלסים (2קומות) ועד היום הרשת האלחוטית מבוססת 4 יחידות של טנדה ששירתו אותי נאמנה כבר מעל 6 שנים הזקנה נותנת אותותיה והגיע הזמן להחליף ועל הדרך אשמח לשדרג יש לי חיבורי רשת בכל קומה ובכל חדר כולל הממד במרתף אני מעונין במש שמאפשר לכל יחידה להתחבר ישירות לרשת ולא רק להגביר את האות של היחידה הראשית או המשורשרת תיאור קצר של התשתית הנוכחית: סיבים של סלקום על תשתית של בזק לתוך ראוטר של סלקום משם לסוויץ U10 בארון תקשורת שמפצל בקאט6 חיבורי רשת לכל החדרים בבית (ולשאר צרכני התקשורת) שימושים יחסית סטנדרטיים למשפחה בת 6 נפשות + כלב חכם אשמח להמלצות תודה רבה

22. Started by th£»Light,

חיפשתי דרייבר למודם שלי motorola sb4200 surfboard driver ולא מצאתי שום דבר, חוץ מאחד שצריך להירשם שם ויש שם מלא פופ אפס וכל מיני ספיי וור... אני צריך את הדרייבר כי יש בעיה במודם שלי שאני מכניס כבל של USB אז עושה לי ריסטים... קיצר תודה לעוזרים.... אה ד"א הוא אמר לי (הנציג שרות שדל החברה שלהם) להוריד גם עידכון לUSB אם יש דבר כזה...אמר משו בסגנון..

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by chenrp,

יש לי ויסטא. למה זה קרה? התקנתי NETLIMITE 1.3 אולי בגלל זה? איך מסדרים את זה?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  24. Started by OR2OOO,

לפני יומיים הייתה לי הפסקת חשמל ששרפה לי את ה-TL-WR941ND. בעיקרון ה-941 עשה את העבודה, אבל התקשה בפעולות שמעמיסות עליו הרבה. אני מחפש ראוטר עם טווח גדול (שיעבוד בצורה תקינה גם עם טווח של 10-13 מטר), LAN של 1Gb, שלא לגמגם עם הרבה טורנטים, גיימינג וסטרימינג. באלחוטי נכון להיום מתחברים אליו 8-10 מכשירים, חוטי מחוברים שני מחשבים, הראוטר עצמו מחובר להוטבוקס. יש לי רק מכשיר אחד בבית שעובד עם 5GHz (ה-LG G3), אבל בעתיד כנראה עוד יעבדו בתדר הזה. אני מתלבט בין שני ראוטרים, אבל אני פתוח להצעות - TL-WR1043ND v2 (עובד ב-2.4GHz) או TL-WDR4300 (ראוטר Dual Band, אבל הבנתי שהקושחה הישראלית לא משהו). אשמח לשמוע את דעתכם.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. אתמול רכשתי את ה TP LINK 1043ND וחיברתי אותו לHOTBOX בתור מודם. הגדרתי את ה L2TP והכל התחיל לעבוד. בקומה העליונה - שבה תמיד הייתי קולט ב HOTBOX במלוא המהירות (12 מגה), פתאום בראוטר הזה שאמור להיות הרבה יותר 'חזק' קיבלתי מהירות של 1-1.5MB. ניסיתי לשנות את ה CHANNEL לבדיוק מה שהיה מיקודם וגם לשנות את ה MHZ- שום דבר לא עזר. יש לציין שבחיבור קווי הכל עבד מעולה. היום בבוקר קמתי וגיליתי שאין אינטרנט - לא ב WIFI ולא בחיבור קווי! אחרי ריסט של הראוטר- ההאינטרנט חזר לעבודה. אז מה אפשר לעשות עם הראוטר? הוא מקולקל ב 100%? (בדקתי ב TPLINK קושחה, יש לו את הקושחה האחרונה)

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.