רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש ב BPFTP Server איך אני יוצר איתה שרת FTP היא כל הזמן מוציאה לי שגיאות....
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש ברשותי סורק מסוג astra 4600 מתחבר בערת USB לאחד המחשבים אני מעוניין לשתף אותו ברשת האלחוטית בבית שלי איך משתפים סורק ברשת ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שני נתבים אלחוטיים מונחים אצלי בצד כאשר אני רוצה להשתמש באחד מהם כריפיטר לרשת אלחוטית. האם יש למישהו כאן ניסיון עם אחד הראוטרים הנ"ל Linksys befw11s4 D-link DIR-300 (אגב - תומך בDD-WRT) http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Supported_Devices אבל לצערי לא כ"כ הבנתי איך לבצע את עידכון הקושחה.. למעוניינים מבנה הרשת טיפה מסובך אבל בגדול מודם ראוטר של בזק לחיבור בתוך הבית ראוטר כלשהו של TrendNet מחובר לאנטנה גדולה חד כיוונית למרחק כ500 מטר ושם מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי PCI לצערי בגלל שאין קו אווירי ישיר בין המחשב לאנטנה הכיוונית (חשבתי שיש לפני הקניה אבל מסתבר שיש כמה צינורות מתכת בדרך וכשהצלחתי למצוא נקודה של קו ישיר הקליטה במחשב המרוחק היתה מלאה - אך לצערי לא …
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי כבר הרבה זמן שאני מנסה לעלות את האתר גיימר, אך כאשר אני מנסה לעלות אותו אני רואה רק רקע תכלת מה אני יכול לעשות בקשר לזה?
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי בבית שלושה מחשבים ובנוסף playstation 3, אחד מהמחשבים עובד עם המודם, אחד אינטרנט אלחוטי ועוד אחד עם כבל רשת שעובר בבית מפאת חוסר יכולת להתחבר אלחוטית ( לא אסתטי במיוחד). ה playstation 3 כרגע לא מחובר לאינטרנט כלל ולא קולט חיבור אלחוטי. אני לא מחבר את ה PS3 עם כבל מסיבות אסטתיות. דיברתי עם הטכנאי שלי והוא סיפר לי בקצרה אל אפשרות להעביר רשת חוטית דרך קו הטלפון בבית עם מתאמים ליד כל מחשב, כך האינטרנט יעבוד מצוין ולא יהיה צורך בחוטים בכל הבית. ניסיתי למצוא מידע לשווא וכאן אני צריך את העזרה שלכם.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעקבות המצב , אני כרגע נדרש ללמידה מקוונת , ולכן אני משתמש בתוכנה ZOOM מה שקורה בפועל שהתוכנה כל רגע נתקעת לי ומופיעה לי הודעה שהאינטרנט שלי לא יציב. ולכן אני לא יכול ללמוד בצורה כזו. מה שמביא אותי לשאול האם יש בעיה בנטסיק שאני משתמש איתו? יש לי דור 3 חברת VIVO אם זה מוכר למישהו , כאשר הספק שלי הוא 019. כשהתקשרתי ל019 נאמר לי שהם יעשו לי "רענון לסים" , ואם זה לא יעזור לנסות סטיק אחר ואז לדעת מה מקור הבעיה האם הסטיק או הסים. (עוד לא ניסיתי). האם החלפה לסטיק דור 4 תעזור במקרה הזה? עוד חשוב לציין שגם צפיה בסרטונים , וכן הורדה של דברים מאוד מאוד איטית ונתקעת לעיתים קרובות. תודה על עזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר N חדש מבית EDIMAX ה6524 אם אני זוכר נכון, לפטופ עם חיבור N ומחשב נייח עם כרטיס USB עם מודם D-Link DWA-130 מהירות ההעברה שלי ממש על הפנים. הראטור נמצא בחדר ליד (לא ממד ולא כלום) בין שני המחשבים הללו קצב ההעברה הוא משהוא כמו 2-2.5 מגה בייט לשנייה ובין המחשב האחד למחשב שמחובר ישירות בכבל לראוטר המהירות היא 4MB כאשר אני בחדר ליד ומשהוא כמו 6 כאשר אני באותו החדר עם הראוטר... מלבד זאת משום מה המודם D-LINK לא מתחבר לי ביותר מ150 לעומתו המחשב נייד כמעט תמיד מעל 200 גם אם הוא באותו המקום כמו המודם USB... אשמח לעזרה כיוון שאני ממש מיואש מהבזבוז כסף הענק על המעבר לN שבסופו של דבר מהירות ההעברה שלי כמעט זהה לחלוטין לG... תודה מראש. אהה אגב, הקליטה מקסימלית ויציבה...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב שמשמש אותי בתור שרת אכסון והורדות ביתי הייתי רוצה לדעת איך אפשר לגשת אליו ולשלוט בו דרך המחשב הראשי שלי? TEAM VIEWER משום מה מסרב להיתחבר ומוציא שגיעות בסגנון NOT CONNECTED TO THE ROUTER או UNKNOWN REASON. למרת שהכל מחובר וכדומה... יש תוכנות פשוטות( או תכונה עם מדריך מפורט בעברית להגדרות נכונות) ואמינות?
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
מתנתק מ013 ברק בסוף החודש - מהי הספקית המעודפת שכדאי להתחבר אליה נמאס לי כבר לריב עם ספקים על מהירויות נמוכות וכו'
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי, יש לי מודם אלחוטי של חב׳ הוט שנמנצא ליד הטלוויזיה. כמה מטרים משם יש לי מערכת אזעקה שאני צריך לחבר אותה לרשת בעזרת כבל רשת בלבד ולא באופן אלחוטי. אני רוצה להימנע מלמתוח כבל רשת ממערכת האזעקה ועד למודם האלחוטי. יש איזה רכיב שאני יכול לקנות כדי שיקלוט את האינטרנט מהמודם האלחוטי ואני אוכל לשים אותו ליד מערכת האזעקה ולחבר אליו את כבל הרשת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
הצטרפתי לחבילת 1.5 מגה בבזק אלחוטי. הם(בזק) רוצים למכור לי את הראוטר שלהם(של חברה של קוראים לה לינקסיס או משהו כזה), אבל לפני שהתפתתי לקנות ולסיים עם זה כבר רציתי להתייעץ איתכם אם יש ראוטרים יותר טובים ובמה זה מתבטא. עדיף ראוטר זול אבל אם זה משהו שלדעתכם יהיה טוב במיוחד.. תציעו אותו. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם! לאחר שהבנתי שהכרטיס רשת הקודם שלי לא תומך בוויסטה, אז עליי לקנות אחד חדש. אם אפשר המלצה לאחד אמין וזול שתומך בוויסטה! תודה מראש אריאל
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מחשבי ה XP ברשת הביתית שלי מתקשים להשתמש בכונן רשת ששיתפתי בוינדוס 7 לפעמים הוא רושם לי אין הרשאה, ולפעמים הכל בסדר. העניין הזה די מוזר, וגם קרה לי במחשב עם ויסטה מול מערכות XP. איך ניתן לסדר את זה? צירפתי צילום מסך של השגיאה כשאני מנסה להיכנס לכונן המשותף. תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
יש מחשב שרת +4 עמדות מחשב. תמיד יש 2 יוזרים שאמנם בצד ימין למטה במסך שלהם רשום שהאינטרנט מחובר, אבל כל דף אינרנט שנפתח מראה את הדף הלבן הזה שאומר שכאילו אין חיבור. מה עושים? (יש לי רק גישה לשרת עצמו וראיתי שמה כל מיני adminTools אבל לא יודע מה לעשות
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום נתחיל מזה שהספקית שלי היא בזק בינלאומי והתשתית של הוט. כרגע יש לי מחשב נייח בחדר אחד של הבית שמחובר למודם בכבל רשת והמודם מחובר לכניסת כבלים בקיר (tv או radio, לא זוכר). יש גם ראוטר שמחובר למודם ו"מפזר" אינטרנט ברחבי הבית(עבור הסמארטפון ולפטופ). עכשיו לשאלה.. אני מכניס מחשב נייח נוסף לבית בחדר אחר בקצה השני של הבית, ואני רוצה גם לחבר אותו לאינטרנט דרך מודם בלבד. אני לא רוצה לחבר אותו בצורה אלחוטית (wifi) , איך אני עושה זאת ? גם פה אני פשוט צריך לקנות מודם לחבר אותו בכבל רשת למחשב ובכבל אחר לשקע כבלים בקיר ? ואיך מגדירים את כל העסק הזה שיעבוד ? יש צורך ליצור קשר עם הוט או בזק בינלאומי בשביל הגדרות ? והאם יש צורך באיזשהוא תשלום נוסף ? תודה אנשים.
-
- 7 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
באשכול הקודם כבר היו 2 עמודים, ובכל מקרה הבעיה שהוצגה בו (התקנת הנתב האלחוטי) כבר נפתרה, והדיון גלש לפסים תאורטים לא רלוונטים. בכל מקרה, כעת בעיה אחרת - משהו מאוד מוזר ולא יציב במערכת... יש לי מודם אלקטל 510 המתפקד כנתב (הזנתי לתוכו את היוזר והסיסמא, והוא מחייג לאינטרנט, בלי חייגן במערכת ההפעלה) שמחובר ליציאת ה LAN של הנתב האלחוטי DLINK 614+ (כלומר, השארתי את מלאכת הניתוב לאלקטל, וכעת ה DLINK משמש רק כ SWITCH ונקודת גישה אלחוטית). לנתב האלחוטי מחובר מחשב נייח שולחני בכבל רשת ובנוסף יש לי לפטופ המצוייד ברטיס רשת אלחוטי תואם DWL 650+ מדובר בחיבור ADSL, בזק בינלאומי הספק. התופעות (שלא קרו קודם לכן) : 1. חלק מהאתרים לא עולים לעיתים, ולאח כמה זמן/כמה ריסטרטים למחשב - הם עולים …
-
- 61 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
אחרי תוכנות השיתוף למיניהן הגיע תורו של youtube. בשלושה ימים האחרונים ישנה איטיות ממשית בגישה לאתר הוידאו המוביל youtebe. נסיון בגלישה לכל אתר אחר בישראל ובחו"ל מעלה תוצאה רגילה וטובה, אולם בגישה ליוטוב הכל זוחל עד צולע. אולי זה כרגע נסיון שמתחיל מכמה גולשים ואולי זה כבר אצל כולם, מה שברור הוא שאם יש אמת בדבר יש פה הפרת חוזה ומקום לתביעה יצוגית גדולה מאוד. הבעיה היא להשיג הוכחות שאפשר יהיה להסתמך עליהם בבית משפט ושהשופט לא יזרוק אותנו מכל המדרגות ללא הוכחות. זה דבר אחד לחסום משתפי קבצים וזה דבר אחר לחסום אתרי וידאו לגיטימיים.
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
איש העסקים פויו זבלדוביץ': "נשיק את הכבל בתחילת השנה האזרחית; כבר עכשיו יש מאות עובדים בשטח" הכבל ייפרש בנתיב ימי מישראל לקפריסין ומשם למרסי, בשונה מהכבל של בזק בינלאומי שייפרש עד לבארי באיטליה. הקיבולת של הקו היא אדירה - 42 טרה ביט (מול 7.2 טרה ביט בבזק בינלאומי) על שישה זוגות של סיבים אופטיים. http://www.themarker.com/hitech/1.1470977
-
- 29 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת האם זה נכון שאי אפשר לחבר אינטרנט מהיר לווינדאוס 98? כי זה מה שהטכנאי אינטרנט אמר לחבר שלי שרוצה להתחבר ל ADSL ..
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
OK, זה הסיפור. אני מחובר ב ADSL 0.5 לישראסרב. יש לי רשת ביתית עם HUB של 10 Mbits יש לי מודים אלקטל (השחור) מגירסה: KHDSAA.132 הפכתי אותו ל Pro לפי המדריכים, וזה אכן עובד ( בגדול) הבעיות ( יש 2 סוגים שחוזרים על עצמן) 1) - פחות שכיח - המודם יוצא מסנכרון ( הנורית השניה מימין מתחילה להבהב ...) 2) הכי שכיח - אחרי פרק זמן של עבודה - המודם עדיין מסונכרן, ונראה כאילו הוא "מחובר", אבל נתונים לא זורמים ממנו , כלומר אני עושה פינג, ומקבל טיימאאוט. מה שפותר את זה זה אחד משניים - אני עושה טלנט למודם ומשחק קצת בפקודות שם - למשל ip ping ופתאום החיבור מתאושש ... או שאני עושה system reboot , המודם מתחבר מחדש , והכל עובד. הבעיה שזה קורה כל כמה שעות וזה ממש מעצבן, כי אני לא יכול לתת למחשב…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע edimax br-6574 ונמאס לי שהוא לא מצליח לסחוב שימוש בחיבורים רבים. למשל שימוש בתוכנות p2p, אומנם הוא לא מתנתק, אך הוא מפסיק להגיב ולא ניתן לגלוש במקביל עד שעושים לו אתחול. אני מעוניין לרכוש ראוטר חדש שאין לו בעיה עם חיבורים רבים. בנוסף עם Lan 1gb תמיכה בתקן N במהירות 300MB ומעלה . אם זה אפשרי שיתמוך ב- dual- band ו- NAS. התקציב הוא כ- 100$ בקניה מחו"ל או 500ש"ח בקניה בארץ. לגבי ה- dlink 655, האם מישהו קנה לאחרונה את הראוטר הזה בארץ ויכול לומר לי איזה revision החומרה שלו (צריך להיות כתוב עליו מאחור תחת H/W Ver) יש A1/A2/A3/A4 ומאיפה הוא קנה (יבוא רשמי/מקביל)... תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי רשת בבית ואני הייתי רוצה לשתף תיקיות ויש תיקיות שאני גם רוצה לשתף אבל שיהיה נעולות על סיסמאות למשל כשאני הייתי פעם בבית ספר הייתי מחטת ברשת והיו תיקיות ברשת שכדי להיכנס אליהן צריך להקיש סיסמה אז אני הייתי רוצה לדעת איך אפשר לעשות את זה ולדעתי זה יהיה מצוין אם לעשות מדריך לאנשים שידעו את זה כי בטח אם יש רשת בבית ורוצים נגיד לשתף רק משהו בתיקיה ושרק הוא יוכל להיכנס אם סיסמה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי איזה אתר בית שתוקע לי את האינטרנט, למשל, כשאני נכנס לאינטרנט האתר הזה מלא ב POP UPS והם תוקעים לי את האינטרנט ואני צריך לעשות ALT+CATRL+DEL בשביל לסגור אותו. איך אני מחליף את האתר הזה למשל ל MSN הקודם שהיה לי?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אנשים שמשתמשים בחבילת גיימינג של חברת פלאפון (אינטרנט סלולרי) למחשב איך הפינג שלכם במשחקים? שוקל לעשות את זה.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון אני מצטער אם זה לא הפורום המתאים , זה נראה לי הכי מתאים אבל אם לא מנהלים בבקשה להעביר. אני מנסה להפעיל את ה IIS שמותקן על הוינדוס (windows xp pro sp2) על מנת להריץ אתר . כאשר אני מקליד http://localhost/ בשורת הכתובת אני מקבל את השגיאה : Server Application Error The server has encountered an error while loading an application during the processing of your request. Please refer to the event log for more detail information. Please contact the server administrator for assistance. ב event log רשום Event Type: Warning Event Source: W3SVC Event Category: None Event ID: 36 Date: 03/02/2007 Time: 18:45:16 User: N/A Computer: STAVR Description: The serve…
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-