עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by PhP dUdE,

איך אני נרשם?

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  2. Started by 5t97s,

שלום לכולם! אני מחובר לבזק דרך usb adsl globspan modem אבל למודמ שלי אין driver למערכות הפעלה כמו לדוגמה freeBSD בגלל זה ובגלל עוד כל מיני בעיות אני רוצה לקנות rauter ADSL Modem Router with 10/100BaseTX + 1 USB LAN Port האם כדאי לי לקנות את הראותר הזה? אולי מישהו נתקל בבעיות אתו... וגם יש לי רשת של 3 מחשבים בבית שמחוברים לhub אם אני אקנה ראותר אני גם אחבר אותו ל hub אז אני רוצה לדעת אם זה יעבוד... תודה

3. Started by papoya,

שלום לכולם, רכשתי ראוטר של EDIMAX שכולל נקודה אלחוטית. חיברתי את מודם האלקטל של בזק לראוטר, שני מחשבים קווית ומחשב אחד אלחוטי. הכול עובד מצוין, אני גולש ומשתף הכול. הבעיה היא שלא הצלחתי להגדיר את הנקודה האלחוטית כ - AP אלא רק כנקודת P2P כל נסיונותי להגדיר את הנקודה כ - AP עלו בתוהו. אשמח להבין את המשמעות המדויקת של PEER TO PEER והאם ניתן לגלוש כך אלחוטית ביותר ממחשב אחד. ואשמח לדעת איך ניתן להפוך את הנקודה האלחוטית ל - AP כדי שחברים יוכלו לגלוש עם הניידים שלהם. תודה. ירון

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  4. Started by Wizard Of Oz,

האם אפשר לעשות רשת ביתית אלחוטית בשימוש עם בלוטות' במקום WI FI אני משתמש במחשב כף יד של איי פאק ויש לי USB DONGLE של בלוטות'.. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  5. התקשרתי ל-012 אתמול כדי לברר חבילות ומבצעים עבור לקוחות חדשים. נלקח מספר טלפון, תואמה שעה ונאמר לי כי יחזרו אלי יום למחרת ממחלקת מכירות; אתם בטח כבר מנחשים שלא חזרו... :-\ oh well, אמרתי לעצמי והחלטתי מתוך סקרנות ליצור קשר פעם נוספת ולו בכדי להעלות את העניין הזה, אבל הפעם המתנתי יותר מידי זמן על הקו וניתקתי. :-X בשלב הזה, כבר הייתי המום... מילא אחרי שהם מגייסים לקוח חדש אז השירות שלהם מתדרדר כי הוא כבר "שלהם", אבל אפילו בגיוס הם נכשלים ??? הם הרי צריכים לרדוף אחרי כל לקוח פוטנציאלי, "להפוך עולמות" בשבילו אתם וודאי חושבים... uber מוזר!!! כבר יש לי טעם מר בפה מחווית השירות הקלוקלת הזו. :-[

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Amir c,

לאחר שהתקנתי היום את הרשת והכל עכשיו פועל כמו שצריך נכנסתי כדי לשחק CS ואני מגלה שהפינג שלי קפץ ל 200~500 האם זה בגלל התקנה של הרשת ויש להזכיר שהמחשב השני לא מפעיל ולא מוריד כלום ברקע ולשאר האנשים הפינג נורמאלי ... מה הגורם לבעיה ?!

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  7. אהלן ! רציתי לפתוח טווח פורטים של הביטורנט.. יש לי בראוטר משהו שנקרא TRIGGER PORT זה קשור..? זה ראוטר אדימקס הנפוצים האלה.. מישהו יודע? תודה

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  8. Started by omrij,

(אני מקווה שאני בפורום הנכון) התקנתי פקס במחשב והגדרתי את winfax שידפיס פקסים נכנסים רציתי לדעת אם יש אפשרות שהמודם יענה רק לפקסים ויתעלם משיחות קוליות (האם הוא בכלל יכול להבדיל בין סוגי השיחות?)

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  9. עד היום היתה לי רשת בין 2 מחשבים (במחשב הראשי 2 כרטיסי רשת ובמחשב השני כרטיס רשת). לאחרונה קיבלתי עוד מחשב ורציתי לחבר גם אותו לרשת רק שאני לא מבין הרבה בעניין לכן אני צריך את עזרתכם. הבנתי שאני צריך שבכל מחשב יהיה כרטיס רשת ושאני צריך גם HUB וראוטר. יש לי מודם של אלקטל שפועל על כרטיס רשת והבנתי שאני יכול גם להפוך אותו לראוטר. מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה בדיוק אני צריך כדי לבנות רשת כזו ואיך אני מחבר הכל?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by desert,

אם אפשר , אפילו שיבוא בלי אפשרות לפירוול בתוכו כי כרגע יש לי בעיות עם זה ב DYNAMODE.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Idan-h,

יש לי כרטיס רשת Asound שבמוסס על צ'יפ Raeltek RTL8139. כשאני בוחר להתקין את הדרייבר של הAsound, המחשב לא מזהה לא את המודם ויש בעיות לעומת זאת שאני בוחר את הדרייבר של REALTEK מהדיסקט, כתוב לי שהוא לא חתום דיגיטלית ע"י הלוגו של וינדוס. מישהו יכול להביא לי דרייבר טוב לכרטיס רשת? וינדוס XP PRO. תודה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי את DYNAMODE דגם BR-6004 ומודם של ECI b-focus router 270pr ונהיה לי בנדנה על האימיול והפיירוול לא מופעל , בדקתי בדף הקינפוד והוא על DISABLED למה זה?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ori83,

אני יודע שזה לא בדיוק הפורום המתאים אבל לא ידעתי איפה לשאול. אני מחפש אתר שבו אני יכול למצוא לינקים כדי להוריד סדרות טלויזיה (לא מה MIRC). כרגע אני מנסה להוריד survivor7-8 ואני לא מוצא כלום.

14. Started by SubX,

הפכתי את המודם הנ"ל לנתב היום בבוקר ע"פ המדריך הבא :http://www.fresh.co.il/dcforum/Networking/6557.html הגדרתי כל מה שצויין במדריך, אך המודם לא היתחבר לאינטרנט, בנוסף לכך איפסתי (Erase) אותו והוא חזר להגדרות ממש של היצרן ובכלל הוא הישתגע ולא יכל להיתחבר לאינטרנט בשום מצב. הלכתי לבזק והחלפתי אותו בחדש. יש לי: מודם Switch 8 פורטים של Edimax שקניתי אתמול שלושה כבלים ישרים : 1. מהמודם לHUB 2. למחשב שלי 3. למחשב של אח שלי יש כאן מישהו עם המודם הזה שהפך אותו לנתב (ואם זה משנה, והוא גם מחובר לבזק בינלאומי) שיוכל לעזור לי? *חבל להרוס כזה מודם יפה וחמוד וכל הזמן ללכת לבזק ופעם אחת לא יתמזל מזלי ויביאו לי איזה מודם USB לבן ומסריח שנראה כמו עכבר מחו…

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  15. שלום לכולם! יש ברשותי מחשב שמחוברות אליו מצלמות במעגל סגור בעסק ובאמצעות מחשב זה אני גם משדר את התמונות דרך האינטרנט בשביל שאני יוכל לראות מהבית את מה שקורה בעסק עכשיו ישנם שתיי בעיות 1) שהאינטרנט מיתנתק אני נאלץ להגיע לעסק ולחבר מחדש כל פעם את המחשב לרשת 2) בשביל שאני יראה את השידור אני צריך לרשום את הכתובת IP. עכשיו מה שקורה זה שהכתובת משתנה כל פעם שיש ניתוק מהרשת ולכן אני לא יכול להתחבר אל הכתובת מפני שהיא השתנתה אלא אם כן אני יקנה מהספק שלי כתובת קבועה בישביל לפתור את הבעיות האלה המליצו לי על התוכנה הזאת http://www.kana.homeip.net/downcount.php?file=DynSetup&site=main והבעיה איתה זה שאני לא יודע איך להגדיר אותה אז אם מישהו יכול לעזור לי אני יודה לו מאוד תודה רבה

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  16. מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לסדר את זה.?

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  17. Started by NoLessThanSex,

שלום לכם יש לי בבית 2 מחשבים ... בהתחלה חיברתי אותם ישירות עם כבל מיוחד ששכחתי מה השם שלו. אני משתמש בתוכנה מסוימת כדי לשתף את האינטרנט בין שני המחשבים. הבעיה הייתה שהעברת קבצים בין המחשבים הייתה איטית מאוד. עברתי להאב וזה עדיין קיים. כדי להעביר קובץ 700מגה לוקח 20 דקות. מה אני עושה כדי לשפר את המהירות בין שני המחשבים ? איך אני משתף את המחשב השני במדפסת שבמחשב הראשון ? המחשב הראשון שהוא הסרבר הוא 2.0 סלרון והשני איי אם די 1.9. עוד בעיה היא שאם אני פותח למשל קובץ ראר במחשב הראשון הוא מעביר קבצים במחשב אז זה מעט את כל המחשב וגם את הגלישה ? איך אני מסדר את הסי פי יו רסורסרס ? ככה שזה לא ישתמש בהכל וישאיר קצת ליישומים אחרים? תודה

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  18. Started by yiftahorad,

שלום, רציתי לדעת האם כשאני מחשב מודם USB אני צריך שיהיה כרטיס רשת מותקן על המחשב או שרק במודם ETHERNET צריך? תודה

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  19. Started by sn@sh,

כרגע סיימתי להתקין את הווינדוס ה -xp pro החדש...SP2 ולפני זה היה לי -windows Me שהוא לא משהו אבל במילניום שנכנסתי לשרתי משחק היה לי פינג נורמלי 20-40 עכשיו לאחר שהתקנתי את הווינדוס - xp הפינגים שלי בשמים ואני לא יודע למה... הכל פועל כרגיל ומחוץ לשרת אני רואה פינג מצויין אבל שאני נכנס אני רואה משהו שונה לגמרי... וזה רק קורה לי אם הווינדוס -xp ניסיתי לפרמט והלתקין מחדש את הישן שלי את המילניום והפינג חזר לי להיות נורמלי אבל אני מעדיף להשתמש ב - xp אז אם משהו יודע לסדר את הבעיה בבקשה אני זקוק לעזרה.... תודה... D:

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אוקיי אז ככה... כולם מכירים את הבעיה המציקה הזאת של אתרים שמשתלטים על הדף בית, ובכן הפעם לא הצלחתי לפתור את הבעיה, לא hijackthis ולא cwshredder לא עזרו הפעם... הרצתי גם adawere se החדש לא עבד... בעיה נוספת היא שאחרי כמה זמן דפי אינטרנט לא נפתחים במחשב, לפעמים בכלל לא, לפעמים רק חלון אחד יכול להיות פעיל... מדובר במחשב שבו יש רשת כאשר מחשב אחד מחובר לאינטרנט ועוד אחד מחובר אליו...

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  21. Started by ras81,

שלום יש לי שאלה של מתחילים, קניתי מחשב חדש עם לוח + EPOX 3KDA3 ללוח יש גם כרטיס רשת של 1FBPS RJ45 LAN דרך מה עדיף לי לחבר למודם קבלים שלי USB או LAN? כמו כן חיברתי כרגע לחיבור LAN ולאחר הכיבוי הנורה ממשיכה לפיול ולהבהב (של הLAN), זה אמור לקרות? איך זה קורה עם כיביתי את המחשב, איך עדיין יש מתח? תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. פתחתי כבר נושא על זה, אבל כנראה לא ניסחתי את עצמי טוב ואנשים בכלל לא עזרו לי, אז עכשיו אני אנסח את זה בקצרה: יש לי רשת אלחוטית של ALCATEL שבזק התקינו לי, יש 2 מחשבים על הרשת, יש לי בעיית פינגים נוראית! כל חצי דקה בערך הפינג קופץ פי 5 בערך (אני ואח שלי משחקים במשחקי רשת אז אפשר לדעת לפי הפינג במשחק). זוהי הבעיה הכללית, יש לי פינגים נוראיים ופינג בלתי נסבל. מישהו כאן יוכל לעזור לי בלהציע לי דרכים איך לשפר את הרשת? תודה מראש ובבקשה לא לסטות מהנושא!

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  23. Started by ras81,

שלום האם יש אפשרות כלשהי להסתיר או לשנות את הIP שלי ברשת. שמעתי איפה שהוא שיש שרתי IP שנותנים לך IP זמני או משהו כזה, ואז פחות יש נסיונות פריצה וכו'

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  24. שלום, יש לי רשת ביתית בת שלושה מחשבים המחוברים להאב שמחובר לאלקטל פרו. באחד המחשבים לצורך העניין "מחשב 2" ישנה בעיה מוזרה. את "מחשב 1" הוא זיהה ישר בלי בעיות, אך את "מחשב 3" הוא לא הצליח לזהות. הוספתי את "מחשב 3" ידנית, וכעת מופיע לי שמחשב 2 נמצא בלוקל וישנה מחיצה בינו לבין מחשב 3 שנחשב תחת אינטרנט. למה זה? תודה מראש, יונתן

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  25. לא משנה כבר הסתדרתי אפשר למחוק את התר'ד הזה הובכן במוסד האקדמאי בו אני לומד קיימת תחנת רדיו וההינו מעוניינים לשדר אותה דרך האתר אינטרנט שלהם. השאלה כיצד אני עושה זאת? האם מספיק לי מחשב עם Windows Media Encoder שיחובר לציוד האודיו שם וכן שרת MMS שישדר זאת? או שמע אני זקוק לציוד/תוכנות נוספות? האם בכדי לשדר אני צריך רישיון כל שהוא מטעם מיקרוסופט? אודה לעזרה בנידון. נ.ב. עם ההודעה פורסמה בפורום הלא נכון אז נא להעביר לפורום המתאים.

• 2 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים