רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי להיכנס בתקופה האחרונה מספר פעמים ל- speedtest והשרתים המומלצים שאני מקבל (כוכב זהב) הם ברשות הפלסיטניאית או ירדן - עזה, שכם,.... בתוך הכוכב הזהוב יש כוכב כחול שכמעט בלתי אפשרי לבחור אותו ובו מופיעים השרתים הישראליים המוכרים מת"א וראש העין. ניסיתי עם קווי זהב והשרתים המומלצים שמופיעים לי "תקינים" עוד מישהו שם לב לתופעה הזו בבזב"ל ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח פורט בנתב שקיבלתי מבזק. יש לי כבר פורט אחר שפתחתי עבור מצלמת IP שעובד כמצופה ואני מצליח להגיע אל המצלמה מרשתות חיצוניות. כעת אחרי שהגדרתי את הפורט הנוסף באופן זהה, אין אליו גישה מבחוץ. בדקתי באמצעות: http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ ומתקבלת תשובה שהפורט סגור. ההגדרות שעשיתי בנתב: 1. תחת SECURITY ==> FIREWALL RULES הוספתי CUSTOM SERVICE בשם HomeDJ מסוג TCP ופורט 17829. 2. תחת Inbound Firewall Rules הוספתי הגדרה של Port Forwarding עבור HomeDJ אל כתובת הLAN הפנימית של המחשב שלי (כתובת מקובעת) עם הרשאה ALLOW_ALWAYS עבור כל שרת WAN (לא שרת ספציפי) לחצתי APPLY. (צרפתי צילום מסך) ההגדרה כעת קיימת אבל אין גישה לפורט 17829 מבחוץ. מה הבעיי…
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה מספר ימים לחבר את הראוטר הזה להוטבוקס 4 ללא הצלחה. לא משנה מה אני עושה, הראוטר מראה שאין לו אינטרנט (ולא כתובת IP) מההוטבוקס (לד של אינטרנט בצבע כתום). הגדרתי את ההוטבוקס כ bridge. חיברתי את הכבל לכניסה 1 של הוט בוקס ול wan של הראוטר. בראוטר הגדרתי DYNAMIC IP. השארתי הגדרה כ ROUTER MODE (אני רוצה לחבר אליו מחשב עם כבל ושיתן ויפי) MAC ניסיתי את שתי ההגדרות: CLONE ו USE DEFAULT MAC ADDRESS. ותמיד יש את הלד הכתום דולק. יש לי מחשב מחובר להוטבוקס והוא כן מקבל אינטרנט (IP ADDRESS). צרפתי תמונה של הראוטר. התקשרתי להוט ואין שום עזרה מהם (שונא את החברה הזאת). היה כאן טכנאי של הוט למשהו אחר ולא הסכים להסתכל ואמר שזה …
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
i got one maneger with my notebook and i heve the windows one and i want to disable the windows one and use the intel one but he wont let me bcouse he alredy uses the windows one... so... how can i disable the windows one with out disabling the whole card... tanks alot or
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר שיהיה גם מודם וגם תהיה לו יציאה לטלפון אינטרנט שאוכל לחבר אליו קו, אם אפשר שיתמוך ב wifi 6E או 7... נקודה חשובה אם ידוע שזה עובד יחד עם בזק בנלאומי בטלפון? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס אחד של VIGOR 510 ואני מרוצה ממנו עד הגג מאז שקבלתי אותו לפני שנתיים בערך לא היה לי בעיות איתו אף פעם. על המחשב השני שלי יש לי כרטיס של 3COM והוא עושה לי בעיות מפה ועד הודעה חדשה. מישהו יודע איפה מוכרים את הכרטיס הנל? הכוונה לVIGOR510 (אלחוטי). תודה.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
ציוד: 3com router 3CRWE554G72T. מודם: Speedtouch 510. 4 מחשבים ברשת- אחד מוריד. האחרים גולשים. בד"כ עובדים רק המחשב של ההורדות ו2 מחשבים גולשים. דרך 014/015 מוריד בערך 4 ק"ב באימיול, גם קבצים נפוצים. ביטורנט מגיע בד"כ רק ל13 ק"ב. לפני כמה חודשים הייתי מגיע בנטויז'ן ל27 ק"ב באימיול עד שנהיה להם עומס על הקווים. גם בחיבור מודם ישירות למחשב זה איטי. הורדה מבזק ומהספק תקינה וגם הגלישה. כמובן שכל המחשבים עוברים סריקות ספיוור ווירוסים ולא ידועה לי תופעה כזו. ד"א, הפורטים הרלוונטיים פתוחים. נשארתי בלי פתרונות? אולי רק מעבר לכבלים או לנסות לחבר מודם אחר. נסו לעזור, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אהלן, אני לא ממש בקטע של רשתות, ואני לא מומחה בנושא הזה. אני מחפש למכירה בישראל איפשהו באתר ROUTER שיתאים למוד של ADSL USB (של ROTAL), יש כזה דבר בכלל למודם ADSL USB ? חיפשתי בפנדס, אבל לא רשום שם מתחת לכל ראוטר האם הוא מתאים למודם USB או אלקטל, אז אני צריך לינק למקום שמוכרים כזה דבר. בתודה, Athlon~WINGS.
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי, כשאני רוצה לראות שידור מוקלט באינטרנט כמו חדשות בערוץ 1 או 2 אחרי דקת צפיה השידור נתקע לגמרי. ניסיתי למצוא רוגלות או וירוסים ולא מצאתי, העניין שבצפיה ישירה של סרטים באינטרנט או בקטעים מוקלטים קצרים יותר מדקה ביוטיוב וכדומה הכל בסדר ואין תקיעה. יש לי ראוטר אלחוטי של אדימקס 6204g האם יש פתרון לזה?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, רצית לברר לגבי המודם/ראוטר DSL-N17U ראיתי שיש לו תמיכה ב-VDSL2 ו- Vectoring איך הוא מבחינת האמינות? והאם בכללי זה נתב ממולץ? עריכה: יש באפשרותי להזמין גם את הנתב: vmg1312-b10d אשמח לחוות דעת של המומחים. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי נתב אלחוטי מדגם siemens SL2-141 עכשיו כשהאינטרנט האלחוטי פועל, מהלפטופ שלי למשל אני מצליח להכנס בלי בעיה אבל כשניסיתי להכנס מלפטופ עם ווינדוז אקס פי ולא שבע הוא לא מצא את הרשת וגם בסמארטפון, אני מוצא את הרשת אבל אומר שיש שגיאה והרשת בעצם לא קיימת או משהו כזה.. למישהו יש מושג אילו הגדרות אני צריך לשנות? ראוי לציין שבטלפון שלי בכל הרשתות האלחוטיות האחרות בעבודה לימודים וכו אין בעיה להתחבר, כמוכן דרך רשת של מישהו אחר מהבניין.. תודה מראש, אור.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, הבעייה נפתרת רק כאשר אני נותן כתובת IP בהגדרות Tcp/Ip של ב- Local Area Connection. האם המודם מקולקל? האם כדאי להחליפו? מה המשמעות של מתן כתובת Ip באופן יזום ולא לקבל באופן אוטומטי?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי שת'ה מחשבים בבית אחד מחובר לאינטרנט באמצעות מודם USB והשני מחבר לאינטרנט דרך המחשב שמחובר לאינטרנט עם המודם USB... המחשב השני (זה שלא מחובר ישירות לאינטרנט) גולש באינטרנט יפה מאוד ואני רוצה לדעת איך אני יכול להעביר קבצים בין המחשב הראשון לשני? כבר הסתכלתי בסטיקי שנימצא בראש הפורום אבל לא הבנתי ממנו כלום כי מה שמציגים שם ומה שמוצג אצלי בחלון של חיבורי הרשת הם דברים שונים לגמרי... אז איך בעצם אני יכול להעביר קבצים בין המחשב הראשון לשני? ואיך אני יודע שהמחשבים רואים אחד את השני? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים ישירות בקבל מסוכך (חיבור עגול כזה שמחובר למפצל T עם טרמיניטור בפיצול השני). שני המחשבים עבדו מצויין ברישת תחת win 98 אבל אין לי מושג מה צריכות להיות ההגדרות ב XP כי השתנו שם כל מיני דברים. בכל מקרה בשני המחשבים יש לי כרטיס רשת של SMC (די ישן אבל עובד) ומותקן בהם windows XP pro. הרשת עבדה כבר פעם גם במצב הזה אבל היה לי וירוס והייתי צריך לפרמט. ואין לי ממש גישה לזה שסידר לי אותה. ככה שאני די תקוע, אני יודע שזה אמור לעבוד רק לא יודע איך. :'(
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר שבועיים בלי אימיול. עברתי לפני שבועייםן לנטויז'ן והתקנתי ראוטר...הכל טוב ויפה עד שהפעלתי את האימיול והיה לי לו אי די והעיניים של החמור מכוסות. אמרו לי בפורום להכנס להגדרות> FIREWALL> ולסמן ו שרשום בו "UP" +משהו לא זוכר. עשיתי את זה והחמור הוריד את הכיסוי ועכשיו שאני בא להתחבר לאימיול, אני מפעיל אותו ואחרי שניה האינטרנט מתנתק לי ומופיע לי "כבל רשת מנותק" ! מה עושים? הורדתי את מספר החיבורים ל20 ואת מקס חצי החיבורים הפתוחים ל5 וזה לא עוזר!!! מה לעשות?! בבקשה תעזרו לי ניב
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הרצתי PORT SCANING וה FIREWALL לא נתן לי שם לוג למה? חץ מזה הוא הראה לי כמה PORTים פתוחים אצלי בנורטון היתי מקבל לוגים האם הבעיה בהגדרות או שכך הוא בנוי
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום. לאחר חודש של שיחות הלוך ושוב, נאמר לי סופסוף בהוט (HOT) שיש בעיות של רעש בקו. נאמר לי שהם צריכים לזהות את מקור הרעש ולתקן. כבר מעל חודש - ואין שינוי. בבדיקת פינגים (ping www.google.co.il -t) אני מקבל המון נפילות (צילום). יש דרך פעולה עבורי? שוקל לחזור לבזק, אבל היה לי איתם סיוט בעבר ומנסה להימנע. כל עצה תתקבל בברכה. האם אוכל לבד לזהות את המקור שגורם לרעש? אני מוכן ללבוש בגדי עבודה. הבעיה היא שמדובר בבניין גדול וישן במרכז העיר בירושלים (יפו). מצאתי את יציאת ה coaxial (כך זה נקרא?) של הוט, אבל היא עוברת במסדרון ואין לי מושג משם לאן. אם הייתי יכול הייתי מזהה לבד את הבעיה, אבל אני לא טכנאי או מ…
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש טכנאי מנוסה להגדרת מערכת NAS מסוג QNAP TS-431. נדרשת מומחיות ב: 1. הגדרת QSync 2. הגדרת גישה מרחוק מחוץ לרשת המקומית 3. ביצוע הגדרות מתקדמות נוספות מישהו יכול או מבין בנושא ויכול לעזור ? טל
-
- 0 תגובות
- 343 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, משתמשים מהעבודה אשר לוקחים את המחשבים הניידים לביתם לא מצליחים להתחבר לשיתופים שלהם לאחר שימוש ב- VPN . המשתמשים מתחברים עם הלפטופ גם בעבודה וגם בבית באותו פרופיל ,מפעילים VPN , מצליחים להתחבר לשרת אבל כאשר נכנסים ל"מחשב שלי" ולוחצים על השיתופים הם אינם פעילים ! גם שימוש ב-UNC \\server_name\Map_drive לא עוזר הוא גורר אחריו תיבת דו שיח הדורשת שם משתמש וסיסמה . * כאשר אני מקיש את שם המשתמש והסיסמה כפי שהם מוכרים ע"י ה- AD המערכת טוענת שנעשה שימוש ביוזר זה ועליי להחליפו , ורק כאשר אני מוסיף את שם השרת לפני שם המשתמש זה עובד , אבל רק עד האתחול הבא. האם למישהו יש רעיון איך לפתור זאת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
טוב אני כרגע עם 1.5 מגה של 012 ותשתית של בזק. חרא של אינטרנט, לאגים ועוד מלא בעיות. עכשיו השאלה שלי היא כזו: אם אני משדרג את הספק ל012+חבילת גיימר 2.5 מגה איך יהיו הפינגים? כמובן שמשדרג גם את התשתית ל2.5 איך יהיו הפינגים? אם זה חשוב אז בעיקר במשחק COD4. אני הייתי רוצה לעבור לבזק, אבל מסיבות כאלו ואחרות שאני לא אפרט עליהן פה, אני לא יכול להתנתק.
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של LEVONO V100 וכרטיס המובנה התקלקל צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי עד 150 שח תודה
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
ברשת בתצורת WORKGROUP ב WIN XP אני רוצה ליצור קבוצות משתמשים על מנת לתת הרשאות לתיקיות וקבצים שונים הסרתי את הסימון מ "השתמש בשיתוף קבצים פשוט" באפשרויות תיקיה כשאני נכנס ל"מאפיינים" "אבטחה" ורואהאת שמות הקבוצות והמשתמשים, ואני לוחץ על "הוספה" אני לא רואה אפשרות להוסיף משתמשים ממחשבים אחרים בלחצן "מיקומים" אני רואה רק את המחשב הנוכחי. השאלה היא: אם אני רוצה להוסיף הרשאות של משתמשים במחשב אחר ברשת איך אני יכול להוסיף אותם? תודה
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
רציתי לשאול איך שולחים לי הודעות במסנגר של פייסבוק למרות שכול אפשרויות הצא'ט מכובים,איך רואים שאני מחובר הרי הכול מכובה אשמח להסבר? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בהתקנת רוטר NETGEAR WGR614v5. יש לי מודם של אלקטל (5 נורות) של בזק עם חיבור של אינטרנט זהב. כאשר אני מנסה להתקין את הרוטר לפי הדיסק והשלבים ובדיקת עשרות פעמים שהחיבורים תקינים והנורות דולקות בצורה תקינה ברוטר. בשלב ההתקנה המחשב מאתר את הגדרות הרשת שלי ונותן לי את ה-IP ואת הDNS שלי לאחר מכן אני מתבקש לנתק את המודם ולחבר את הרוטר למודם ולמחשב, כעת תוכנת ההתקנה מנסה ליצור רשת חדשה לאחר מספר דקות מתקבלת לי הודעת שגיאה שמבקשת ממני לבדוק שהחוטים מחוברים בצורה תקינה - לא ברור מה הבעיה כי כמו שצינתי החוטים מחוברים והנורות דולקות בצורה תקינה ברוטר (אני בטוח שזה לא בעיה בכבלים - כי אני מצליח להתחבר למודם הרגיל עם 2 הכבלים בנפרד). ניסיתי לבדוק עם מחשב אחר ו…
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, החיבור האלחוטי שלי לא מספק את אפליקציית סלקום טיוי שמותקנת על סטרימר BeeLink GT1 שהומלץ בפורום בעבר, התוכן נתקע כל הזמן. בשאר האפליקציות כמו יוטיוב הכל תקין. חיברתי את הסטירמר ישירות לנתב בכבל רשת, ולהפתעתי אני מקבל הודעת " התוכן אינו זמין לצפייה כעת"... יוטיוב וכו' עובדים עדיין כרגיל... בניתוק הכבל רשת וחזרה לרשת אלחוטית - לא מופיעה ההודעה יותר וניתן לשוב ולצפות כרגיל בסלקום (מלבד התקיעות כאמור). ממש מפתיע... התמיכה של סלקום לא יודעת איך לעזור כאן... מקווה שכאן יש רעיונות... תודה
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-