עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by curdi1,

היי, אני רוצה להעביר בבית שלי על גבי תשתיות קיימות של חוטי טלפון (בלי קו עליהם) רשת מהנתב לממ"ד. יש ממירים כאלו בשוק ? תודה רבה !

• 9 תגובות
    • 3.9k צפיות
  2. Started by bora-aa,

יש לי נתב של INTELLNET 802.11g http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=22&category_id=27&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 ממוקם בקומה ראשונה ואני מחובר ממחשב אחר,קומה שנייה, יש לי כרטיס אלחוטי שמזהה רשתות,יש לי USB משום מה הוא התחיל לעשות לי בעיות ,כגון מגע לא טוב עם USB לדוגמא אני שם את הכרטיס רשת ה USB באיזה USB לפעמים הוא מזהה לפעמים לא מתי שהוא מחובר ותטעות אני מוזיז את המחשב זה מתנק מהאינטרנט החלטתי לעבור ל PCI אני צריך לקבל החלטה לגבי שלושתם Edimax EW-7128G 54Mbps PCI Edimax Wireless Lan PCI Adapter EW-7326Ig Edimax EW-7728IL nMax Wireless 802.11n (Mimo) PCI Card

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by online,

שלום אנשים, אני עוזר לבעלת עסק שגנבו לה את רוב ציוד המחשבים ומשלים לה מה שחסר. היא נמצאת בחבילת 2.5 + נתב של בזק בהתחייבות לשנתיים והנתב איננו. פניתי לבזק בבקשה להצטרף למסלול השאלה ולקבל מודם אבל נעניתי בשלילה, וקנייה של מודם דרך בזק תעלה לי 400 ש"ח. האם מישהו יכול להציע אופציה זולה יותר? יש הרבה נתבים בחנויות אבל מודמים לא ממש, ולי לצערי אין מודם פנוי בבית. באותה הזדמנות אשמח לקבל המלצה לנתב אלחוטי זול שיחזיק 1-3 מחשבים בשימוש קל, אבל שיהיה יציב. האם הזולים של אדימקס או TP Link טובים? תודה

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. אני עומד להתקין מחדש מערכת הפעלה בשל תקלות מסויימות. מערכת ההפעלה היא: WIN7 64 BIT מודם: AZTECH ADSL2 ראוטר: TPLINK WR1043 ND חשוב לי מיד להיות מחובר לאינרנט ושהרשת הביתית (מחשב נייד נוסף) תעבוד. שאלתי היא: האם בסיומו של התהליך קרי התקנת הדרייברים כולם, ברגע שאחבר את המודם והראוטר למחשב אוכל לגלוש כרגיל או שעלי לבצע פעלות מקדימות או לאחר ההתקנה. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שידרגתי לחבילה של 750 בבזק בינלאומי יש לי חייגן שהמהירות שליחה וקבלה מופיעה כ 128/928 מה זה?? מבקש רעיונות איך לעשות טוויקים באקס פי עיברית למיטוב האינטרנט המהיר ולדעת שהוא עובד הכי מהר שאפשר מבחינת דברים שבשליטה שלי ושאניי כול לשנות לצורך זה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by TermiNal,

אהלן, בביתי 3 קומות, ראוטר ומודם נמצאים בקומה העליונה ומשדרים אות תקין לקומה העליונה והאמצעית וכעת ישנו צורך בחיבור WIFI גם בקומה התחתונה. בקומה התחתונה ישנו חיבור אינטרנט קווי אשר עובר דרך הקיר ומחובר בצידו האחד לראוטר אשר בקומה העליונה ובצידו השני נמצא כשקע נקבה בקיר אשר בקומה התחתונה. רציתי לשאול האם ניתן לקנות ראוטר נוסף ולחבר אותו בקומה התחתונה? האם יש צורך לקרוא לטכנאי או שמא זו פעולה בסיסית שניתן לעשות בקלות? הראוטר שנמצא בבעלותי כרגע הינו - linksys wrt54g, אשמח לקבל המלצות לראוטר הנוסף שעליי לקנות. (אין צורך במשהו מפוצץ, ראוטר זול ופשוט יעשה את העבודה) תודה רבה!!

• 9 תגובות
    • 8.6k צפיות
  7. איך אני בודק את מהירות הUPLOAD שלי?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  8. Started by kinduv,

שלום, יש לי מחשב נייד אם מתאם אלחוטי מובנה ולרגל נסיעה לחו"ל אני לא רוצה שהילדים שלי יגלשו תמיד אנחנו גולשים ע"י אנטנה שממוקמת לא הרחק עכשיו לנתק אותו לגמרי אני לא רוצה כי אשתי צריכה את זה , רציתי לשאול אם יש תוכנה שחוסמת עם קוד? שזה נראה לי הכי נוח מי שיכול לעזור לי . . . לפני שאסע! ממש תודה

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. שלום. חבר שלי מתגורר בבנין רב קומות בקומה הראשונה. ההורים של אשתו גרים בקומה הרביעית. (נשמע כמו התחלה של שאלה באלגברה...) להורים יש רשת אלחוטית אבל אי אפשר לקלוט אותה בקומה הראשונה. יש לי ראוטר אלחוטי ישן שאני לא משתמש בו (דגם 6216MG של אדימקס אם אני לא טועה). קראתי שיש אופציה להשתמש בראוטרים כרפיטרים או משהו כזה ככה שהוא יהיה סוג של כרטיס רשת אלחוטי יותר חזק מהכרטיס USB הרגיל, האם הראוטר שלי תומך בזה ואם כן איך מבצעים את זה? תודה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by D-M-X,

(אני לא יודע אם זה הפורום המתאים, אם לא אז תעבירו בבקשה) יש לי אינטרנט בכבלים... איך אני עושה שכל פעם שאני עושה ריסטרט או מכבה ומדליק האינטרנט יהיה מחובר ולא צריך יהיה להתחבר כל פעם מחדש?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  11. יש לי ראוטר B-FOCuS 352+ עכשיו אני פותח פורטים וכל רבע שעה האייפי משתנה לי וככה אני צריך לפתוח כל פעם פורטים.. לדוגמא פתחתי פורטים באיי פי : 10.0.0.3 אז אחרי רבע שעה משתנה לי ל- 10.0.0.2 וזה קורה לי רק שאני פותח פורטים אם אני לא פותח לא משתנה לי האיי פי.. ונראה לי שזה קורה רק בוויסטא אני לא ממש ב-xp אבל נראה לי ששם לא משתנה האיי פי שאני פותח פורטים... עזרה מכל המבינים פליז תנו לי עצות רעיונות או משהו אני ינסה הכל זה מציק..

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  12. התשתית כרגע היא 10 מגה תשתית בזק 2 מחשבים + 2 פלאפונים יושבים על הרשת , כולם באלחוטי! האם לקחת את ה 1043ND או משהו אחר ? אני מאוד רוצה ללכת כבר היום בצהריים ולסגור את הסיפור הזה. כמובן שחשוב לי תמיכה לעתיד למהירויות יותר גבוהות. הדירה היא דירת 4 חדשים ממוצעת מבחינת גודל וכיסוי קליטה. תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  13. שלום וברכה, לאחרונה שדרגתי את המהירות של האינטרנט ל30מגה, ואמרו לי בבזק שאני צריך ראוטר שתומך בהעברה של 30 מגה. יש לי את הראוטר הזה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=694190 איך אני יודע עד איזה מהירות הוא תומך? זה מה שכתוב שם 300Mbps? תודה.

• 14 תגובות
    • 8.2k צפיות
  14. Started by The Prophet,

אהלן, קיימים אצלי שני מחשבים בבית. המחשב הראשון מחובר דרך כבל USB. והשני מחובר דרך כרטיס רשת. המחשב שמחובר דרך כרטיס רשת לא נכנס לאינטרנט. החלפתי,3 כרטיסי רשת - לא עזר. העברתי את המודם לחדר השני (שמחובר דרך כרטיס רשת) - לא עזר. החלפתי,את החריצים שבהם יושב הכרטיס רשת - לא עזר. התקשרתי לספקתי האינרטרנט שלי - הם לא עזרו לי בגרוש. התקנתי דרייברים - לא עזר. אני חייב להזכיר שהמחשב עובד דרך USB. יש לכם רעיונות נוספים כדי שהמחשב שמחובר דרך כרטיס רשת יעבוד? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  15. Started by Allanon,

שלום רב, אני משתמש ותיק ב HPNA3 ומחבר בעזרתו את המחשב השני בבית לאינטרנט. לצערי היום המתאם (PET-320) הפסיק לעבוד. אני דיי בבעיה שכן ה HOMEPLUG הוא לא פתרון טוב אצלי כי המהירות שהוא מצליח לעבוד בה נמוכה מאוד, כשליש מרוחב הפס המלא שלי ולכן אני דיי חייב HPNA. הבעיה היא שבזק הפסיקו למכור את המתאמים ואני לא מצליח למצוא מקור אחר. אשמח לשמוע אם משהו מכיר איכן ניתן לרכוש מתאם כזה (ראוטר תומך ב HPNA כמובן שכבר יש). תודה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. Started by roei88,

שלום עוד מעט אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לעשות רשת בשתי המחשבים אמרו לי שזה לא יעבוד וצריך hub או משהו כזה מישהו יכול להסיר לי מה צריך לעשות? תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  17. Started by Pavlik,

שלום, אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי טוב, משהו עם טווח גדול כי הוא יהיה בממ"ד ויש עוד קומה בבית. חשבתי על לינקסיס...הדגם של ה N ואני יודע שצריך כרטיס מתאים ושזה רק בשלבי טיוטא... או שיש משהו טוב יותר? לילה טוב, פבל.

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  18. שלום אני לא בטוח שהמקרה הוא פורטים אבל רק שאני מתחבר עם רשת ואני אומר רק כי עשיתי ניסוי להתחבר אישית עם חייגן אני נחסם לצפית סרטונים באינטרנט כמו למשל באתר נענע. אני לא מקבל שגיאה פשוט לוחץ פליי ולא קורה כלום אין את ה BUFFERING שיש בדרך כלל.. מישהו יודע אולי מה הבעייה איך אני אמור לפתור דבר כזה ועדיין להישאר מחובר ברשת? תודה. נ.ב הרשת היא קווית.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  19. קיבלתי מודם נתב חדש מבזק דגם נטגיר DGN1000 הגדרתי את ניתוב הפרטים כמו שרואים בתמונה (שמורכבת משני שוטים של שני מסכים שונים כמובן) ה IP שלי הוא סטטי (מוגדר נכון ב"חוק" של הפיירוול) הפורט של הטורנט הוא הנכון נראה לי שהכל שם מוגדר בסדר אבל זה עדיין לא מנותב אני מפספס משהו? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by sbwolf,

אני במסלול כבלים עם חייגן(חובה בגלל מסלול גיימר) והבנתי שיש בעיות עם ראוטרים מסוימים שלא נתמכים. אני צריך המלצות לראוטרים טובים שתומכים בחייגן וכבלים ובתקן N כמובן. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  21. שלום, מדובר בראוטר של DRAYTEK שיש לי שתי שאלות לגביו : 1. השאלה הראשונה היא בקשר לקינפוג המודם 3G USB, יש לי מודם כזה של TELIT, רציתי לדעת אם יש למישהו מושג מה הנתונים אותם אני צריך למלא בראוטר ? (המודם הזה הוא PPP?) מצורפת התמונה של עמוד הקינפוג. 2. כמו כן אני מעוניין לחבר בנקודה מרוחקת ראוטר נוסף, שישמש AP לאינטרנט אלחוטי בלבד (מדובר לבינקסיס 54G הישן והטוב עם קשוחת ddwrt. העניין הוא שב-DRAYTEL כיוונתי שהרשת האלחוטית תהייה מנותקת מהרשת הקווית, לא יהיה קשר בין הקליינטים, והרשת האלחוטית גם תקבל כתובות IP שונות. הייתי רוצה שהלינקסיס יקבל את האינטרנט מהרשת, ויחלק רק רשת אלחוטית בלי שום שיתוף אחר, ועדיף עם שרת DHCP הפנימי שלו בסט כתובות שונה. אשמח לכל כיוון.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  22. Started by ziko,

שלום לכולם בזמן האחרון אני חווה מהירות גלישה איטית במיוחד אני מחובר לתשתית בזק כאשר ספק האינטרנט שלי הוא 018 אקספון חבילת הגלישה הינה 15 מגה. המהירות הגבוהה ביותר אליה הגעתי היא 8.5 גיגה בבדיקה מול בזק שללו את האפשרות שספק האינטרנט הוא מקור הבעיה כלומר הבעיה נעוצה בתשתית. ביצעתי את הדברים הבאים : 1- החלפתי ראוטר מנטגיר ל D LINK - לא עזר 2- החלפתי כבל רשת ופילטר עדיין- לא עזר 3- השאלתי מחשב נייד להפתעתי היה די יציב על ה 15 גיגה 4- החלפתי כרטיס רשת במחשב עדיין לא עזר איזו בעיית חומרה\תוכנה במחשב יכולה לגרום להאטת המהירות נא עזרתכם האדיבה והמהירה

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  23. נא למחוק. כשפרסמתי את ההודעה היתה תקלה, חזרתי וניסיתי שוב. לא ידעתי שזה באמת פרסם...

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  24. Started by Psibeast,

שלום לכולכם. יש לי בעיה קשה למדי, שתזדקק למישהו שבאמת מבין לעומק במבנה פאקטים של TCP ו Firewalls. רכשתי לאחרונה Router אלחוטי של חברת D-Link. הדגם הוא DI-614+. התקנתי אותו בהצלחה, יצרתי שיתוף אינטרנט ברשת הביתית שלי, אפילו הצלחתי לפתוח את הפורטים בכדי ש Emule יקבל high ID. יש רק בעיה אחת: אני לא מצליח לשלוח אי-מיילים בעיקר, אבל גם דברים אחרים שהם מעל לכמה שורות. כרגע הנחת העבודה שלי (למרות שלא ידעתי איך לבדוק אותה בדיוק) היא שהגודל הקריטי שקובע אם הוא יצליח לשלוח או לא הוא ה MTU, מה שגורם לי לחשוד שהבעייה מקורה בניסיון ל fragmentation של הפאקט. התיאוריה הזאת יושבת טוב עם העובדה שהבעייה לא באה לידי ביטוי בגלישה רגילה (פאקטים של Ack הם בדר"כ קטנים מה MTU), ושאין בעיה לש…

• 17 תגובות
    • 5.8k צפיות
  25. קניתי את ה xtreamer PRO הכל טוב ויפה עד שמגיעים לחיבור הרשת האלחוטית. שאני מעביר מהמחשב שלי לXT הוא ממש איטי, היום הגעתי לשיא של 2MBPS שזה בערך 6 שעות להעברה של סרט BLURAY אבל לפחות אם זה היה מעביר! אחרי כ 10-15 שניות כבר אין חיבור ובטלויזיה שאליה מחובר ה XT אני מקבל No Signal ז"א הוא מאבד גם סיגנל של הוידאו! יש לי נתב אלחוטי Edimax BR-6574N, עקבתי אחר ההוראות שבמדריך והוא מתחבר (אני יכול לגלוש דרך ה XT לyoutube ושטויות כאלו, אבל גם אז... יותר מדי צפייה ויש קטיעות). האם זו בעיה נפוצה? איך אני פותר את זה?

• 12 תגובות
    • 4.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.