עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי ראוטר B-FOCuS 352+ עכשיו אני פותח פורטים וכל רבע שעה האייפי משתנה לי וככה אני צריך לפתוח כל פעם פורטים.. לדוגמא פתחתי פורטים באיי פי : 10.0.0.3 אז אחרי רבע שעה משתנה לי ל- 10.0.0.2 וזה קורה לי רק שאני פותח פורטים אם אני לא פותח לא משתנה לי האיי פי.. ונראה לי שזה קורה רק בוויסטא אני לא ממש ב-xp אבל נראה לי ששם לא משתנה האיי פי שאני פותח פורטים... עזרה מכל המבינים פליז תנו לי עצות רעיונות או משהו אני ינסה הכל זה מציק..

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  2. התשתית כרגע היא 10 מגה תשתית בזק 2 מחשבים + 2 פלאפונים יושבים על הרשת , כולם באלחוטי! האם לקחת את ה 1043ND או משהו אחר ? אני מאוד רוצה ללכת כבר היום בצהריים ולסגור את הסיפור הזה. כמובן שחשוב לי תמיכה לעתיד למהירויות יותר גבוהות. הדירה היא דירת 4 חדשים ממוצעת מבחינת גודל וכיסוי קליטה. תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  3. שלום וברכה, לאחרונה שדרגתי את המהירות של האינטרנט ל30מגה, ואמרו לי בבזק שאני צריך ראוטר שתומך בהעברה של 30 מגה. יש לי את הראוטר הזה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=694190 איך אני יודע עד איזה מהירות הוא תומך? זה מה שכתוב שם 300Mbps? תודה.

• 14 תגובות
    • 8.2k צפיות
  4. Started by The Prophet,

אהלן, קיימים אצלי שני מחשבים בבית. המחשב הראשון מחובר דרך כבל USB. והשני מחובר דרך כרטיס רשת. המחשב שמחובר דרך כרטיס רשת לא נכנס לאינטרנט. החלפתי,3 כרטיסי רשת - לא עזר. העברתי את המודם לחדר השני (שמחובר דרך כרטיס רשת) - לא עזר. החלפתי,את החריצים שבהם יושב הכרטיס רשת - לא עזר. התקשרתי לספקתי האינרטרנט שלי - הם לא עזרו לי בגרוש. התקנתי דרייברים - לא עזר. אני חייב להזכיר שהמחשב עובד דרך USB. יש לכם רעיונות נוספים כדי שהמחשב שמחובר דרך כרטיס רשת יעבוד? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  5. Started by Allanon,

שלום רב, אני משתמש ותיק ב HPNA3 ומחבר בעזרתו את המחשב השני בבית לאינטרנט. לצערי היום המתאם (PET-320) הפסיק לעבוד. אני דיי בבעיה שכן ה HOMEPLUG הוא לא פתרון טוב אצלי כי המהירות שהוא מצליח לעבוד בה נמוכה מאוד, כשליש מרוחב הפס המלא שלי ולכן אני דיי חייב HPNA. הבעיה היא שבזק הפסיקו למכור את המתאמים ואני לא מצליח למצוא מקור אחר. אשמח לשמוע אם משהו מכיר איכן ניתן לרכוש מתאם כזה (ראוטר תומך ב HPNA כמובן שכבר יש). תודה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. Started by roei88,

שלום עוד מעט אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לעשות רשת בשתי המחשבים אמרו לי שזה לא יעבוד וצריך hub או משהו כזה מישהו יכול להסיר לי מה צריך לעשות? תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  7. Started by Pavlik,

שלום, אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי טוב, משהו עם טווח גדול כי הוא יהיה בממ"ד ויש עוד קומה בבית. חשבתי על לינקסיס...הדגם של ה N ואני יודע שצריך כרטיס מתאים ושזה רק בשלבי טיוטא... או שיש משהו טוב יותר? לילה טוב, פבל.

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  8. שלום אני לא בטוח שהמקרה הוא פורטים אבל רק שאני מתחבר עם רשת ואני אומר רק כי עשיתי ניסוי להתחבר אישית עם חייגן אני נחסם לצפית סרטונים באינטרנט כמו למשל באתר נענע. אני לא מקבל שגיאה פשוט לוחץ פליי ולא קורה כלום אין את ה BUFFERING שיש בדרך כלל.. מישהו יודע אולי מה הבעייה איך אני אמור לפתור דבר כזה ועדיין להישאר מחובר ברשת? תודה. נ.ב הרשת היא קווית.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  9. קיבלתי מודם נתב חדש מבזק דגם נטגיר DGN1000 הגדרתי את ניתוב הפרטים כמו שרואים בתמונה (שמורכבת משני שוטים של שני מסכים שונים כמובן) ה IP שלי הוא סטטי (מוגדר נכון ב"חוק" של הפיירוול) הפורט של הטורנט הוא הנכון נראה לי שהכל שם מוגדר בסדר אבל זה עדיין לא מנותב אני מפספס משהו? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by sbwolf,

אני במסלול כבלים עם חייגן(חובה בגלל מסלול גיימר) והבנתי שיש בעיות עם ראוטרים מסוימים שלא נתמכים. אני צריך המלצות לראוטרים טובים שתומכים בחייגן וכבלים ובתקן N כמובן. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  11. שלום, מדובר בראוטר של DRAYTEK שיש לי שתי שאלות לגביו : 1. השאלה הראשונה היא בקשר לקינפוג המודם 3G USB, יש לי מודם כזה של TELIT, רציתי לדעת אם יש למישהו מושג מה הנתונים אותם אני צריך למלא בראוטר ? (המודם הזה הוא PPP?) מצורפת התמונה של עמוד הקינפוג. 2. כמו כן אני מעוניין לחבר בנקודה מרוחקת ראוטר נוסף, שישמש AP לאינטרנט אלחוטי בלבד (מדובר לבינקסיס 54G הישן והטוב עם קשוחת ddwrt. העניין הוא שב-DRAYTEL כיוונתי שהרשת האלחוטית תהייה מנותקת מהרשת הקווית, לא יהיה קשר בין הקליינטים, והרשת האלחוטית גם תקבל כתובות IP שונות. הייתי רוצה שהלינקסיס יקבל את האינטרנט מהרשת, ויחלק רק רשת אלחוטית בלי שום שיתוף אחר, ועדיף עם שרת DHCP הפנימי שלו בסט כתובות שונה. אשמח לכל כיוון.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  12. Started by ziko,

שלום לכולם בזמן האחרון אני חווה מהירות גלישה איטית במיוחד אני מחובר לתשתית בזק כאשר ספק האינטרנט שלי הוא 018 אקספון חבילת הגלישה הינה 15 מגה. המהירות הגבוהה ביותר אליה הגעתי היא 8.5 גיגה בבדיקה מול בזק שללו את האפשרות שספק האינטרנט הוא מקור הבעיה כלומר הבעיה נעוצה בתשתית. ביצעתי את הדברים הבאים : 1- החלפתי ראוטר מנטגיר ל D LINK - לא עזר 2- החלפתי כבל רשת ופילטר עדיין- לא עזר 3- השאלתי מחשב נייד להפתעתי היה די יציב על ה 15 גיגה 4- החלפתי כרטיס רשת במחשב עדיין לא עזר איזו בעיית חומרה\תוכנה במחשב יכולה לגרום להאטת המהירות נא עזרתכם האדיבה והמהירה

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  13. נא למחוק. כשפרסמתי את ההודעה היתה תקלה, חזרתי וניסיתי שוב. לא ידעתי שזה באמת פרסם...

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  14. Started by Psibeast,

שלום לכולכם. יש לי בעיה קשה למדי, שתזדקק למישהו שבאמת מבין לעומק במבנה פאקטים של TCP ו Firewalls. רכשתי לאחרונה Router אלחוטי של חברת D-Link. הדגם הוא DI-614+. התקנתי אותו בהצלחה, יצרתי שיתוף אינטרנט ברשת הביתית שלי, אפילו הצלחתי לפתוח את הפורטים בכדי ש Emule יקבל high ID. יש רק בעיה אחת: אני לא מצליח לשלוח אי-מיילים בעיקר, אבל גם דברים אחרים שהם מעל לכמה שורות. כרגע הנחת העבודה שלי (למרות שלא ידעתי איך לבדוק אותה בדיוק) היא שהגודל הקריטי שקובע אם הוא יצליח לשלוח או לא הוא ה MTU, מה שגורם לי לחשוד שהבעייה מקורה בניסיון ל fragmentation של הפאקט. התיאוריה הזאת יושבת טוב עם העובדה שהבעייה לא באה לידי ביטוי בגלישה רגילה (פאקטים של Ack הם בדר"כ קטנים מה MTU), ושאין בעיה לש…

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. קניתי את ה xtreamer PRO הכל טוב ויפה עד שמגיעים לחיבור הרשת האלחוטית. שאני מעביר מהמחשב שלי לXT הוא ממש איטי, היום הגעתי לשיא של 2MBPS שזה בערך 6 שעות להעברה של סרט BLURAY אבל לפחות אם זה היה מעביר! אחרי כ 10-15 שניות כבר אין חיבור ובטלויזיה שאליה מחובר ה XT אני מקבל No Signal ז"א הוא מאבד גם סיגנל של הוידאו! יש לי נתב אלחוטי Edimax BR-6574N, עקבתי אחר ההוראות שבמדריך והוא מתחבר (אני יכול לגלוש דרך ה XT לyoutube ושטויות כאלו, אבל גם אז... יותר מדי צפייה ויש קטיעות). האם זו בעיה נפוצה? איך אני פותר את זה?

• 12 תגובות
    • 4.2k צפיות
  16. אהלן אנשים. כרגע יש לי ראוטר אלחוטי של בזק שלא שווה משהו כל כך, ואני מחובר אליו עם כבל. עכשיו, אח שלי קיבל מחשב ואנחנו קצת בבעייה... המחשב שלו נמצא בערך 8 מטר מהמחשב שלי, ו 2 קירות בטון באמצע. חוט לא בא בחשבון כי הוא יעבור בסלון, ולפי מה שהבנתי אני צריך להשקיע בראוטר וכרטיס רשת איכותיים בעיקר בגלל הקירות. השאלה שלי היא איזה דגמים אמורים לעשות את העבודה במקרה כזה, וכמה בערך אני אצטרך להשקיע בכל הסיפור הזה. ועוד משו, לא תהיה בעייה לחבר את המחשב שלי בחוט לראוטר, ורק במחשב של אחי יהיה כרטיס רשת, נכון? תודה.

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  17. אני משתמש בתוכנה remote control ביטלתי את חומת האש ביטלתי גם את האנטי וירוס הפעלתי מחדש, גם המחשב השני ביטל את חומת האש. ואני עדין מקבל את השגיאה: can't connect to the server מה עוד אני יכול לעשות? (בהנחה שהבעיה אצלי)

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  18. שלום, היום הייתי צריך לברר כמה פרטים עם בזק ובזמן שהמתנתי לנציג הייתה הודעה קולית שאמרה שהאפלואד למהירויות 1.5,2,2.5 עודכן ללא תוספת תשלום. בכל מקרה שאלתי את הנציג לכמה זה עודכן לחבילת 2.5 מגה והוא אמר לי 500 או 512 (נדמה לי שזה היה 512). בכל מקרה זה עדיין לא התעדכן לי והוא אמר שייקח זמן עד שייתעדכן, ואם זה לא ייתעדכן אני ארים אליהם טלפון. אני מקווה שעד יום ראשון זה ייתעדכן.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by goldi19,

אני צריך המלצה לכרטיס טוב עד 100 פשוט שיהיה חזק בלי ניתוקים חייב USB כי זה מחשב נייד אם לא חייב לנצל את כל התקציב עדיף אבל אני רוצה משהו טוב שיחזיק לי הרבה זמן ושלא יהיה מבוזבז תודה ;D

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by nondos,

שלום, אני מתגורר בחו"ל, אני נורא אוהב לשמוע גלגל"צ בבית דרך האינטרנט הבעיה שהיא שכנראה החיבור בן השרת של גלגלצ לבית שלנו הוא לא טוב ויש הרבה קיטועים בשידור לעומת זאת מהמשרד שם כנראה רוחב הפס גדול יותר אני שומע גלגלצ מצויין חשבתי לבצע stream מהעבודה אלי הביתה של גלגלצ למישהו יש מושג איך לעשות זאת אולי דרך winamp (מבחינת הבעלים אין בעיה לעשות זאת כי אני הבעלים וכמובן שהכל נעשה לשימוש אישי ולא מסחרי) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  21. Started by DragSter,

מישהו יודע אם הראטור הזה יכול לשמש גם מודם במקום המודם של האינטרנט?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  22. כרגע יש לי שלושה מחשבים שמחוברים ל-HUB. למחשב הראשי מחובר מודם B-FOCuS Router 270PR (למחשב הראשי יש שני כרטיסי רשת- אחד מחובר למודם ואחד ל-HUB) ואני מתחבר לאינטרנט בעזרת חייגן. כרגע שאר המחשבים יכולים לגלוש רק כאשר המחשב הראשי דלוק. אני מעוניין לחבר את המודם ל-HUB כדי שכל מחשב יוכל לגלוש ללא תלות במחשב אחר. איך אפשר לעשות את זה? תודה מראש. תמונות של המודם ושל ה-HUB: http://photos.walla.co.il/ts.cgi?user=ci4

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היי מכירים extension לדפדפן שגולש אוטומטית לאתרים מהבוקמרקס שלך? יש אחד דומה לכרום בשם REVOLVER שעובר בין הטאבים הפתוחים ועושה להם רפרש. אני מחפש אחד דומה, כזה שאתן לו תיקיה מהבוקמרקס והוא יגלוש לכל האתרים שבתיקיה ותת התיקיות שם באופן אוטומטי. כל X שניות/דק' לאתר אחר. רצוי לכרום אבל אפשרי לדפדפנים אחרים.

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  24. שלום, יש ברשותי נתב Linksys WRT54GL, אני מעוניין לדעת איך אפשר להגדיר בנתב כתובת IP קבוע, Static נראה לי... שכאשר ויש נפילת מתח הכתובת משתנה לי...ואני צריך כל פעם להגדיר את הכתובת מחדש בגלל האימיול. תודה, שלומי

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by kobbyc,

שלום לכל המומחים, אני רוצה לקנות מודם (ראוטר) אלחוטי ללפטופ שיש לי בבית אבל אני לא מכיר את הנושא הזה בכלל. אני צריך מודם אלחוטי כזה שיוכל לתחבר גם למחשב שלי בבית וגם לשרת את הלפטופ. מישהו מכיר חברה טובה שכדאי לקנות? על איזה נתונים כדאי לי לשים גדש? ניסיתי לחפש פה בפורום תשובות לשאלות אבל לא מצאתי, אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה, קובי

• 1 תגובה
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.