רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
התקנתי רשת ואני יכול עכשיו בשני המחשבים להכנס לאינטרנט אבל אני לא יודע איך לעשות שאני אוכל לשטף את כל הכוננים ואת כל הדברים בין המחשבים וגם אני רוצה לעשות שהמחשב הראשי ישלוט על המחשב המישני בכל דבר ושמעתי שיש איזו שהיא תוכנה שמאפשרת לעשות את זה כמו להשטל על העכבר ולראות בדיוק כל דבר שהמחשב השני עושה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית רשת עם חיבור סיבים של סלקום. לרשת מחוברים בהצלחה מחשבים ניידים ונייחים. קיבלתי לפטופ של דל. הוא מצליח להתחבר לרשת גם בצורה קווית וגם אלחוטית. הבעיה היא שהוא לא מצליח להגיע לאף אתר אינטרנט. אפילו לא ל google com. אפילו כשאני מחבר אותו קווית ישירות לראוטר. אם אני מפעיל נקודה חמה דרך הטלפון הוא גולש בלי בעיה על הנקודה החמה. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 383 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מגדיל טווח לשקע חשמל הכי טובה וקליטה הכי חזקה כי בבית שלי יש דו קומותיים בקומה ראשונה יש קליטה טובה ואחד ראוטר לסלון ומטבח ואחד מגדיל טווח בחדר בקומה שניה יש קליטה פחות טובה, מה אתם ממליצים לי את איזה מכשיר יותר טוב ובטוח? אני רוצה שמכשיר בלי יוצר רשת חדשה כי אני רוצה שיהיה לי רשת אחת בבית. תודה על תגובתכם.. עופר
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ניסיתי לשחק איזה שהוא משחק באינטרנט על סרבר פרטי . המשחק פעל, הבעיה שהוא פעל עם lag רציני מסיבה לא ברורה. יש לי רשת ביתית, ואני יודע שהבעיה לא בשרת ולא אצל הספק כי ניסיתי להתחבר לשרת ממקום אחר ולא הייתה שום בעיה אז אני יודע שהבעיה אצלי. בפורום של המשחק ביקשתי עזרה ואמרו לי להריץ את הפקודה tracert עם שם השרת ומה שקיבלתי זה הרבה כוכביות. מישהו יודע מה הבעיה ומה אפשר לעשות כדי לפתור אותה? אה ועוד משהו, לא יודע אם זה משנה אבל הראוטר שלי הוא - speed touch home של ALCATEL וה - ethernet switch -hub תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני רוצה לקלוט שידור אינטרנט ספציפי מהאוויר. איזה נתונים אני צריך לדעת בשביל לקנות אנטנת WIFI שתתאים לקליטת השידור הספציפי מהאוויר ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי של D-LINK AIRPLUS DWL G510 . הוא שירת אותי נאמנה במשך כ3 חודשים יחד עם ראוטר של D-LINK ובזמן האחרון המחשב שאליו מחובר כרטיס הרשת פשוט מפעיל את עצמו מחדש אקראית, זה יכול להיות בהפעלה עצמה, כמה דקות אחרי שהוא נדלק או אחרי שמצחברים לאינטרנט. הגורם הוא כרטיס הרשת, כי כשאני מוציא אותו הבעיות נפתרות. למישהו מוכרת התקלה? יש למישהו פתרונות? תודה ...
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, לפי הבנתי תמיכה בוקטורינג דורשת רק עידכון תוכנתי למודם, האם זה נכון? אם כן, יש ברשותי מודם VDSL2 מדגם DSL-699U5 שקניתי מבזק סטור לפני כמה שנים (ממותג כמודם של בזק), מתוצרת T&W, ועליו מתוקנת קשוחה (וכנראה שגם הצ'יפ) של broadcom. הקשוחה עצמה לפי הנראה לעין לא מקוסטמת לבזק, ונראת קשוחה סטנדרטית של Broadcom. חיפשתי באתר שלך T&W מידע על המודם הזה, אבל לא מצאתי שום איזכור לדגם הנ"ל. ניסיתי לברר באיזה קשוחה של broadcom מדובר, אבל עדיין ללא הצלחה. חשבתי לפנות לבזק/T&W/Broadcom בעניין, למי לדעתכם כדאי לפנות בנושא הזה? והאם בכלל הם ירצו לעזור? חבל שיש לי מודם יחסית טוב שלא תומך כרגע בוקטורינג, אם זה אפשרי להוסיף לו תמיכה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כאשר המודם מנותק כל ההגדרות שכיוונתי קיימות וברגע שאני מתחבר הכל נעלם מסיבה לא ברורה(כן שמרתי את ההגדרות), אני מקבל הודעה "There are no NAPT entries defined" אבל ברגע שאני שוב מתנתק כל ההגדרות חוזרות ... למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להשתמש בפרוקסי עבור אתר שמשדר סדרות וסרטים בסטרימינג רק לארה"ב בעקרון כשאני מפעיל את הפרוקסי זה כבר לא מודיע לי שאני נמצא מחוץ לארה"ב אבל זה כן נותן שגיאות אחרות(כבר בערך 3 ימים שאני מנסה אז הסבירות שמשהו באתר לא תקין נמוכה כי כבר היו מתקנים את זה) 2 שגיאות בגדול: Sorry we are unable to stream this video. Please check your internet connection and try again ושגיאה נוספת לא זוכר במדויק שממליצים שם לנקות את ה-Cache של הדפדפן האם אני עושה משהו לא טוב ? האם הפורט של הכתובת של הפרוקסי משנה משהו ? בבחירה של הפרוטוקולים בפיירפוקס מה לבחור? עריכה: כן גם רציתי לדעת אם יש רשימה של שרתי פרוקסי חינמיים שאתם ממליצים עליה, מצאתי כמה בגוגל אין לי מדד אם זה טוב או לא...אני מ…
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, בזק החליפו לי ראוטר משום שהקודם התקלקל וקיבלתי את הראוטר 2650U של D-Link. עם הראוטר הקודם יכלתי לפתוח שרת ב COD4 והייתי נותן את ה IP לחברים והם היו מתחברים אלי ויכלנו לשחק. בראוטר החדש הם לא מצליחים להתחבר גם אחרי שפתחתי את הפורט שדרכו הם מתחברים (פורט 28960). למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי שלושה מחשבים בבית מחוברים ברשת. בכולם יש אקס פי. המודם מחובר ביו אס בי. פעלתי לפי ההוראות בפורום והרשת עובדת כמו שצריך. מה שבעצם קורה אצלי זה שהמחשבים הלקוחות צריכים להתחבר לרשת (Local Area Connection), ואז אוטומטית מופיע אייקון של החיבור לאינטרנט, אשר כבר פועל אוטומטית. כדי לצאת מהאינטרנט המחשבים הלקוחות צריכים לנתק את Local Area Connection אצלם. והנה הבעייה: כאשר (בטעות) מנתקים את האינטרנט ידנית (האייקון שהופיע אוטומטית), אי אפשר להחזיר את המצב לקדמותו, ואז שני המחשבים הלקוחות מאבדים את היכולת להתחבר לאינטרנט, גם אם הניתוק היה באחד מהם, גם אם הגדרתי את הכל מחדש בכל המחשבים, וגם אם התקנתי את המודם מחדש. יש לציין שהרשת עצמה עדיין פועלת, ומה שנדפק זה רק החיבור לאינ…
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי רשת חוטית עם ראוטר בעל 4 יציאות. אני צריך להוסיף עוד מחשבים אז אני רוצה לקנות SWITCH ולחבר אותו לראוטר אני צריך המלצה לSWITCH טוב עם 8 יציאות.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום חברים! יש לי שרת רדיו...(לא שרת שפותחים על המחשב..) אז אני לא מצליח לשדר דרכו כלומר אני לא יודע איך אני מיתחבר אליו...יש לי את הפלאגינים לוינמפ והכול... ואני לא מצליח לשדר דרך השרת...מישהו בבקשה יכול להסביר לי? בבקשה זה מאוד דחוף..! ולא הבנתי כלום במדריך שיש באתר של החברה....מישהו מוכן להביא לי מדריך בעיברים (אם יש בבקשה) רב תודות לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שני מחשבים מחוברים לרשת (אינטרנט) בעזרת ראוטר אלחוטי. מחשב ראשי עם WIN7 מחובר בחיבור קווי ישיר לראוטר. מחשב שני WINXP מחובר אלחוטי. המדפסת מחוברת ומותקנת במחשב הראשי (WIN7), יצרתי שיתוף מדפסת בלבד. במחשב השני (WINXP) ביצעתי חיפוש מדפסת ברשת ומה שנמצא הוא שקיימת רשת ביתית, קרי, המחשב הראשי מזוהה וכאילו אותרה מדפסת אך היא לא מופיעה. השלב האחרון לשיתוף התבקשתי לתת שם למדפסת וכאן נתקעתי. איך אני ממשיך מכאן, והאם זה באמת השלב האחרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את את הראוטר של שיואמי לראוטר של בזק מה ההגדרות שאני צריך לעשות בראוטר של בזק כדי לעבוד עם שיואמי?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, ראיתי תמדריך של השיתוף קבצים של פורש עם מחשב על XP ומחשב על ווינדוז 98 אבל זה לא ממש הלך לי וגם המדריך השני שייך רק ל XP(ניסתי לאלתר) לא ממש הלך אז אם מישהו יכול להגיד לי איך אני מחבר את זה שני המחשבים מחוברים דרך כבל רשת מוצלב והמודם מחובר ב USB המחשב עם החיבור אינטרנט הוא XP והמחשב בלי אינטרנט הוא 98 SE תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני כרגע משתמש ב ADSL 0.5MB ואני בספק IsraSRV פעם הם היו תותחים אבל עכשיו הם לא ממש טובים אין להם מהירות בחו"ל בתוך הארץ הכל עובד מהר והשליחה מהירה והכל. אבל ההורדה משרתים בחו"ל ממש איטית. רציתי לדעת אם מישהו רוצה להמליץ לי על ספק אינטרנט ל0.5MB עד 119 ש"ח. אני כרגע משלם 119 ש"ח ל IsraSRV. אבל אם ספקים טובים יותר בפחות כסף אני אשמח. תודה על העזרה .
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי נתב סלולרי עם טכנולוגיה של דור ארבע, אם אני משדרג את חבילת התקשורת של הסים לדור חמש אני אראה ביצועים יותר מהירים?
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
אני מעוניינת לקנות כרטיס רשת אלחוטי USB. הנתב הוא net=box של 013 תקן 802.11N מהירות הגלישה היא 10MB. המרחק בין הנתב לנייח הוא כ-5.5-6 מטר וחוצצים בינהם קיר גבס+ארון, מסדרון, דלת. הנייד של דל קולט בלי בעיות אבל בעבר קנינו כרטיס רשת אלחוטי USB (לא זכור מהו) שלא קלט. המליצו לי על edimax 7211 עם האנטנה אך נדמה לי שלאדימקס יש דגם משופר יותר מבחינת טווח קליטה 7622. האפשרות הנוספת היא של TL-LINK WN722 . אשמח לקבל חוו"ד על הנ"ל ואם יש אחרים מומלצים.
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי צורך בהקמת AP ללא סיסמה או לפחות WEP כי יש מכשירים שלא תומכים בWPA כמו למשל הנינטנדו DS LITE הבעיה שבוינדוס 7 הוא נותן לעשות את זה רק עם סיסמה של WPA2 אני מקים את הAP בדרך כלל עם התוכנה של ralink יש לי פתרון וזה פשוט מאוד לפתוח את הXP MODE ושם לעשות את הAP וככה אפשר גם בלי סיסמה או WEP אבל שמתי לב שכאילו האינטרנט לא אחיד אפילו שזה ב100% קליטה כי זה איזה חצי מטר מרחק מהסטיק, יש מצב שמשהו בXP MODE גורם לחיבור לקרטע?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נמצא כרגע בשלב של בדיקת התכנות ועלויות של אתר חדש שאני מתכוון לפתוח ויש לי הרבה שאלות. קראתי קצת ברשת אבל בעיקר התבלבלתי. אשמח אם מישהו יוכל לענות ולעשות קצת סדר. בגדול, מדובר באתר שיאפשר למשתמשים צפיה בסרטי וידאו ארוכים מאוד (בין שעה וחצי לשעתיים), כלומר סטרימינג של וידאו ארוך. השאלות שלי: 1. האתר ישרת בעיקר משתמשים מאירופה (כל אירופה, מזרח ומערב) - איפה כדאי למקם את השרת כדי שיהיה יעיל מבחינת מהירות? זה משנה בכלל? (ההעדפה שלי היא שהשרת יהיה בארץ. זה יקל עליי להעלות את החומר עליו. אבל לא על חשבון מהירות לחו"ל) 2. מדובר בסדר גודל של חצי עד 1 טרה של קבצי וידאו אבל אני לא חושב שיהיו יותר מ-10 צופים בו זמנית. אז צריך שטח אכסון גדול עם יכולת סטרימינג אבל רוחב …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר 2 קבצים של של 1GB כל אחד ממחשב אחד לשני יצרתי בשני המחשבים WORKGROUP עם אותו שם "WORK" עכשיו כל מחשב רואה את עצמו אבל אני לא יכול לראות אחד את השני ובתקיה שאני רוצה לשתף הפעלתי שיתוף עם PERMISSIONS לכולם למה אני לא מצליח?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אחרי התקנה אפשר בפשטות לעשות קליק ימני על כל תיקיה ולקבוע שהיא תסונכרן עם Dropbox שימוש שאני עושה כרגע זה שמירה של כל קיבצי ה SAVE של משחקים בDropbox לצורך שיחזור. http://satyadeepk.in/dropbox-folder-sync/
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
-
היי לא יודע למה אבל אני פתאום לא מצליח להתחבר לאינטרנט .. יש לי בעיה אם המודם trayon 715 יש לי מין שגיעה כזאת בין שתי המחשבים מין משולש צהוב ובפנים סימן הזהרה כזה ! עיכשו במודם מופיע שהכול כזושה כול הנורות דולקות דיברתי אם כבלים ובזק בן לאומי שאיתם אני מחובר והם אמרו לי שאצלי הבעיה אני מוחבר דרך usb bezeqint Hot כול פעם שאני מוחק את החומרה בשביל להתקין אותה מחדש היא חוזרת שוב לבד כול פעם שאני מחזיר בחזרה את ה usb
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-