רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
-
שלום הראוטר הנל ב59 דולר. הוא של חברת t mobile אבל אפשר לאפס אותו ולעשות אותו חופשי https://slickdeals.net/f/9330575-asus-tm-ac1900-wireless-ac1900-dual-band-gigabit-router-59-free-shipping
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני תיאור הבעיה אציין שהכל עבד מעולה עם המחשב הישן. קניתי מחשב חדש עם הלוח H87-D3H וכרטיס רשת Build in I217-V, ברשותי הראוטר של בזק Dlink 6740U כאשר אני מעביר קבצים להרדיסק בפופקורן a-210) דרך SMB העברת הקבצים תיכשל רנדומלית עם ההודעה "There is a problem accessing \\popcornhour.." ניסיתי להעביר קבצים עם ftp ושם אותה גבר בשינוי אדרת , גם באופן רנדומלי: "connection reset by peer" דברים שניסיתי: לשנות את ההגדרה תחת Network של auto ל 10/100 בהגדרות של הפופקורן בהגדרות של הכרטיס ניסיתי לשנות את המהירויות של ה Link Speed ל 10/100 דופלקס שלם וחצי דופלקס ריסטור ועדכון גירסא לפופקורן, התקנה מחדשה של האפליקציות אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הדגמה קצרה ודי מרתקת אני חייב לומר: http://www.businessinsider.com/harald-haas-light-bulb-2011-8
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
קודם היה לי מחשב אחד שמחובר למודם והכל היה פיקס. עכשיו יש לי מחשב נייד וחיברתי את החודם לנתב של 3COM WL537 והמחשב הרגיל מחובר אליו עם כבל והנייד עם 'WIFI. פתחתי פורטים בשביל EMULE ועכשיו הוא מיתחבר ואפילו עם HI ID אבל... בחמור לא היה רגע אחד קודם שהUPLOAD לא היה 10K ועשכיו הוא נע בסביבות ה6-7. בנוסף במחשב הרגיל ההורדה מHTTP באתרים חזקים היא בערך 10K כשקודם היה בערך 350K ובנייד זה עוד יותר מוזר, הוא לא עובר את ה 10.00 בול!! מה לאזאזל הבעיה???
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
האם יש אפשרות הפוכה? שאקבל את האימיילים שלי ל-SMS? (אני לא מתכוון לשירותים שיש בחברות הסלולר שמחייבות עלויות חודשיות ענקיות, 80 ש"ח לחודש, ולא ניתן לבודד את השירות, אלא רק לקנות חבילה שלמה של אינטרנט או משו כזה. אלא פשוט שירות של אתר שמקבל את ה-POP3 שלי ושולח אותו לSMS.) תודה.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
תיאור המבנה: בית פרטי של 2 קומות, כל קומה בערך כ-80 מ"ר. כרגע ישנו בקומה התחתונה נתב VEGN2610 ששייך לבזק. ישנן נקודות אינטרנט בקומה העליונה (כלומר, יש כבלי אינטרנט שמושחלים מהקומה התחתונה לעליונה וניתן לחבר קווית בין הנתב הנוכחי לנתב שאני מעוניין להוסיף). כרגע קליטת ה-wifi בקומה העליונה במקרה הטוב סבירה ובמקרה הרע לא קיימת (תלוי מיקום). לפי גודל הקומה העליונה, ובמידה שהתקציב עומד סביב ה-300 ש"ח (אפשר לחרוג ב 100-150 אם הכרחי), איזה נתב מומלץ לרכוש כדי להתקינו בקומה העליונה כנקודת גישה, על מנת שקליטת ה-wifi בכל הקומה תהיה סבירה פלוס-טובה (שוב, תלוי מיקום)? רק אציין שהקומה העליונה היא הקומה עם כל חדרי השינה, כלומר- יותר קירות. עריכה: האם …
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה חדשה פתאום אני לא מצליח לגשת אל המחשב של אחותי דרך המחשב שלי (מחובר בכבל רשת) אני נכנס למיקומי הרשת שלי לוחץ "הצג מחשבים בקבוצת עבודה" וזה רושם לי את ההודעה הבאה "אין אפשרות גישה אל workgroup. ייתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה. פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאות גישה. רשימת השרתים עבור קבוצת עבודה זו אינה זמינה כעת" ורשום ללחוץ על אישור מישהו יכול לעזור לי? ד"א וידאתי ששני המחשבים רשומים על אותו קבוצת עבודה
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי חברים! אני חדש פה! מה העניינים? אני רוצה שתגידו לי האם יש אפשרות להתקין כתובתvpn חדשה על אנדרואיד שמשתמש בספר של נטפרי. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה כל חצי שעה בערך המירק מתנתק ומתחבר מחדש זה התחיל כשעברתי לראוטר(חוטי) אבל האינטרנט לא מתנתק כי אני ממשיך לדבר עם חברים בונטרילו,או משחק במשחקי רשת אחרים. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מישהו הצליח להישתמש שם במצב של ה Super Webcam Mode ? חשבתי שלא עובד לי בגלל שאני עובד עם ראוטר , אחרי זה עשיתי חיבור ישיר כך ש ה IP יהיה על המחשב עצמו ועדיין לא מצליח להפעיל את המצב הזה ... האם זה עובד גם דרך H.323 ?
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
כשאני מנסה לשלוח אימיילים דרך תוכנת הדואר (חשבון ב Hotmail.com), אינני מצליח, אני מקבל הודאה שגיאה : Server reply : Forbidden. (לשלוח אימיילים מהאתר hotmail.com עצמו אפשר). מחקתי את החשבון מתוכנת הדואר, הגדרתי מחדש, לא עוזר. לקבל אימיילים אני מצליח, לשלוח לא. לפני יומיים קיבלתי אימייל מ MSN שטוען שע"מ להתגבר על מפיצי דואר זבל, הם מאמתים את זהות המשתמש מפעם לפעם, וצירפו לינק (שלא עובד) כדי שאזין כמה פרטים ואז החשבון שלי לא יהיה מוגבל (ממש כמו בבנק :-)) על פניו האימייל נראה מוזר, מעין Fishing, (מה גם שהלינק לא עבד, ולא מצאתי באתר MSN אופציה להזדהות ולשחרר חשבון מהגבלה כלשהי). אבל באמת יש בעיה בחשבון (גם ממחשבים אחרים אי אפשר לשלוח אימיילים ממנו, אלא רק לקבל). (סרקתי ספייוו…
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי בבית ראוטר מרכזי שמתחבר לאינטרנט ואליו חיברתי גם Access point בצורה חוטית על מנת לכסות את הקומה השניה בבית. עד כאן הכל בסדר. לאחרונה קניתי עוד ראוטר כדי לכסות עוד שטח בבית ברשת אל חוטית. חיברתי אותו בכבל רשת לראוטר המרכזי וניסיתי להפוך אותו לעוד access point כך שייתן לי עוד כיסוי רשת הבעיה שכנראה הראוטר החדש מתנגש עם ה AP שבקומה השניה והוא לא מעביר דרכו את האינטרנט. למישהו יש פיתרון מה עושים במקרה כזה??... תודה.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אז ככה,אני רוצה להתנתק מנטוויזוין,הכול איטי אצלי כל ההורדות שהם לא http לא עוברות את ה40 במקרה הכי טוב...אני בתשתית של הוט...והמהירות הנוכחית שלי היא הורדה:1.5mbit ואפלוד:128kb. עכשיו האם זה משתלם לי לשדרג את המהירות של התשתית ל2.5mbit ולהתחבר לספק אחר?,או שעדיף לי פשוט להשאר באותה המהירות ורק לעבור ספק? נ.ב. אני עובר מהם רק בגלל הבעיות של המהירות,וגם בגלל שיש להם בעיות לעלות אתרים. הפינגים במשחקים ממש טובים יש לי פינגים הכי נמוכים מכולם רוב הפעמים,וההורדות בhttp מהירות..אבל כמו שאמרתי הם מאוד בעייתים...יש כאלה שאומרים שזה בגלל התשתית בכלל,זה נכון? יש פה אנשים שמחוברים לתשתית של הוט על 1.5mbit והם מורידים נורמאלי מftp mirc וכו'?.יש מצב שזה לא יעזור לי אם אני יעבור רק ספקי…
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי, הבעיות שלי עם FTP: 1. שאני מעביר קבצים למחשב שלי משרת FTP הרבה פעמים זה פשוט עוצר באמצע ללא שום סיבה נראית לעין 2. שאני מתחבר לשרת FTP הרבה פעמים זה מראה לי שאין קבצים בשרת, אני עושה relog כמה פעמים ואז זה מראה את הקבצים בפתאומיות . משתמש בFileZilla Client ובFlashFXP . אותן בעיות בשתי התוכנות השרת FTP נמצא בגרמניה
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
הינה זה הנתב: http://www.buy4less.co.il/Product.asp?Pid=1763552&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=25 וזה המידע באתר החברה: http://www.dlink.com/products/?pid=6 ולגבי הכרטיס הינה הוא: http://www.buy4less.co.il/Product.asp?Pid=1855165&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=26 הינה עוד נתב של D-link (רק אני רוצה לדעת מה ההבדל בינהם) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_761&products_id=4008 יש לי מספר שאלות: (כי אני גם לא כל כך מבין בעסק הזה) - העם הנתב הראשון באמת יעביר נתנים ברשת במהירות 54 מגה ביט לשניה כמו שכתוב או פחות? - ואיזה נתב אתם ממליצים לי הכי לקנות מבין שניהם? ואם יש לכם כל מיני המלצות אתם יכולים לכתוב לי. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
חברים יקרים , זקוק לעזרה מכם. לאחר שנואשתי מהמודם ראוטר שמחולק על ידי בזק, קניתי את ה TP-LINK VR600 שמומלץ לרוב כאן בפורום ובשאר רחבי הרשת. לצערי , למרות נסיונות רבים לביצוע החיבור ל בזק לא הצלחתי (מדובר בשימוש דרך האפליקציה בטלפון). אשמח לכל עזרה בנושא , במידה ויש מדריך , אשמח לקבל (חיבור לספק 014). תודה מראש על כל עזרה , דרור .
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, האם משהוא יודע איך להפוך את TP-LINK VR600 Ver2.0 למודם בלבד (על תשתית בזק) , וללא יכולות ראוטר כלל ? אני מתעתד לחבר אליו נתב אחר חזק (ללא מודם) שישמש כנתב מרכזי ברשת הביתית שלי אשמח לקבל סדרת צעדים שיש להגדיר. בנוסף משהוא מכיר היכן משנים את סיסמת המודם/ראוטר הבסיסית ? (לא הגדרות רשת ISP ולא הגדרות רשתות אלחוטיות) בתודה מראש אמיר
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התחברתי ל unlimited והכרטיס רשת המובנה מספק לי רק 97mb הורדה ו 10mb העלאה מתוך ה 200 סימטרי שאני אמור לקבל. על איזה כרטיס רשת תמליצו לי כדי לנצל את המהירות הסימטרית ושתהיה לו אופציה למהירות גבוהה יותר במידה ואחליט לשדרג ל 500 מגה?
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום יש אנשים שרוצים להקים רשת אלחוטית כדי לחבר בין בתים, שכונות , ישובים ואולי ערים ? יש דבר כזה בעולם קבוצות של אנשים שמרימים אנטנות עם נתבים (עם לינוקס למשל) ונותנים ביניהם כל מיני שרותים : Ftp servers Voip servers Game servers File sharing IRC ועוד אני אישית מכיר את הרשת שיש בבואוס איירס , ארגנטינה (כי אני בא משם) אבל יש עוד הרבה כאן יש את הרשימה www.freenetworks.org הינה של בונוס איירס http://buenosaireslibre.org זה לא מיועד לשתף אינטרנט ההפך זה משהו חילופי . אני מתחיל ללמוד בכרמיאל אז אם יש אנשים מעוניינים אני ארים נתב עם אנטנה מחוץ לבית ואז אנשים גם יוכלו לראות ולהיכנס ל CAPTIVE PORTAL ולקרוא על מה מדובר. למשל אפשר לשים בLinksys wrt54gl גרסא של לינוקס שהחבר'ה מארגנ…
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום יש לי פיירוול עם 6 פורטים לכל פורט יש van משלו ומגיע לחדר אחר אני מעוניין לחבר מחשב אחד לרשת שנמצאת בחדר אחר , לדגומא יש לי שתי חדרי מחשבים חדר 1 - יושב על vlan 192.168.1.254 חדר 2 - יושב על vlan 192.168.2.254 יש מחשב 1 שנמצא בחדר 2 וצריך להיות מחובר לרשת של חדר 1 לפי מה שהבנתי יש לי שתי אופציות 1) להעביר כבל נוסף מהחדר הראשון לשני (מדובר על כ50-60 ומסובך) 2) לקנות סוויץ מנוהל שיקבל לחדר השני את שני ה vlan ואז יפצל את שני ה vlan אפשרות שניה נשמעת לי יותר הגיונית כרגע מבחינת עבודה + יכולת מספר שאלות 1) אני צודק בקשר לסוויץ המנוהל 2) איזה סוויץ מספיק לי? 3) ראיתי את זה ב…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למה האתר של קול חי לא נפתח לי אף פעם? הפעם האחרונה שהוא נפתח היתה לפני המון זמן.
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אהלן הראוטר הקודם שלקחתי מדגם 2760U של D LINK היה תקול, ובחנויות היה רק NETGEAR. דיברתי עם הנציג והוא תיאם לי שליח עד הבית והבטיח שיחליפו לי לאותו דגם. מה שהתברר שגם השליח נשלח שוב הדגם של NETGEAR 2200. נמאס לי כבר מכל הכאב ראש לדבר איתם שוב , הנציגים שם פשוט אטומים. בקיצור לדעתכם כדאי לי כבר להשאר עם ה-NETGEAR או שה-DLINK שווה את הכאב ראש?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, רכשתי טלוויזיה של שיאומי עם מערכת אנדרואיד ויש בה רק אפשרות לוויפיי אך יש שני יציאות USB אם אני רוצה חיבור פיזי ורוכש מתאם USB TO LAN יכול לעזור לי ????...
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחפש רשימת M3U ל-IPTV שכוללת ערוצים חיים (בעיקר חדשות) ב-HD/FHD בלבד. אתרים המציעים רשימות מתעדכנות יומית בדרך כלל לא אמינים, ורוב הערוצים הם לא באנגלית או באיכות זוועה (הערוץ לא עולה, מגמגם, לא עובד לאורך זמן וכו'). אשמח אם מישהו מכיר רשימה טובה ואיכותית לערוצים באנגלית באיכות HD - רצוי כולל כמה שיותר ערוצי חדשות איכותיים. בעיקר BBC WORLD NEWS HD, CNN EUROPE HD, FRANCE24 ENGLISH, DW ENGLISH וכדומה. תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-