עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by niv0us,

כיצד אני יכול לדעת עם יש לי תלת -פאזי האם אני עדיין יכול להשתמש ברשת דרך החשמל? ומודבר על 4 מחשבים, אז הסיכוי שהם יושבים על אותה פאזה הוא אפסי.

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  2. 1. שיהיה עם תעבורה בלתי מוגבלת 2. בלי פרסומת של שרת החינם ואם כן אז שתהיה בחלון נפרד אבל לא באותו הדף של האתר 3. שטח אכסון: 10 מגה ומעלה זהו, מקווה שיש לכם מה להציע. בדקתי כבר מלא ואף אחד לא התאים לדרישות שלי :-\

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  3. Started by oded6188,

1) ה FTP לא עובד, פתחתי את פורט 21, גם הפורט שמוגדר בתוכנות ה - FTP - Bullet Proof FTP הוא 21... וזה לא עובד... מה אמורים לעשות? 2) למה לאייסיקיו למשל אני לא צריך לפתוח פורט ול FTP אני כן צריך? 3) יש לי תוכנת שעושה אייפי קבוע... DNS נראה לי קוראים לזה... איך אני עושה שזה יעבוד כי זה גם לא עובד... 4) אפשר לעשות שיהיה אפשר להתעסק בהגדרות של המודם רק אם מכניסים סיסמה שאני קובע? אם כן איך? 5) שמעתי שיש אפשרות שהשליטה על המודם תהיה דרך האקספלורר... שכל האפשרויות יהיו דרך האקספלורר... ואז אני לא יצטרך להסתבך עם לינוקס שאני לא יודע וזה יהפוך את הכל לקל הרבה יותר... יש דבר כזה? - אם כן איך עושים? תודה!

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by ClassZ,

הי, אני בקרוב קונה מחשב חדש, ואני רוצה שמחשב זה, יחד עם המחשב הישן יהיו מחוברים לאינטרנט: אז אני מחבר את המחשב הישן (שימצא בחדר אחר) לחדש ברשת - חשבתי לחברם בעזרת כרטיסי רשת אלחוטיים, אבל קראתי שיש גם מעין Hub שכזה, שיכול להעביר את המידע ע"ג רשת החשמל (המחיר שלו זה בסביבות ה-350 ש"ח, ככה שזה יוצא יותר זול מקניית שני כרטיסי רשת אלחוטיים). מישהו יודע אם זה שווה משהו?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אבא שלי העביר את המשרד לבית, ובמקום שני מחשבים יש לנו 3 כרגע. הבעיה היא שהמחשב החדש רחוק משני המחשבים שמחוברים בינהם ברשת (כבל מוצלב). לכן אני אצטרך רשת אלחוטית כדי לחבר את המחשב הרחוק. השאלה שלי איך עושים ומה עושים. איזה רכיבים צריך. אחרי זה הגדרות (נתחיל מרכיבים0 לפי מה שהבנתי צריך האב ועוד כל מיני רכיבים). אם תוכלו לעזור אני אשמח. קצת פרטים: מחשב ראשי ווינדוס אקס פי פרו. מחשב קרוב ווינדוס 2000 מחשב רחחוק ווינדוס אקס פי הום. מודם: ALE070 (מודם USB ולא דרך כרטיס רשת). תודה מראש, עומר

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  6. כמו שאתם יודעים בשביל להתחבר היום לאינטרנט בדרך תשתית הADSL נדרש תשלום חודשי לבזק לפי גודל החבילה וכמו כן תשלום לספק אינטרנט (גם כן בהתאם לגודל החבילה המתאימה לחבילת בזק). אז זה הסיפור, לדודה שלי יש מנוי אצל Netvision לחבילה של 750KBit, כנ"ל לבזק. אנחנו פה גם מנוים לNetvision אבל לחבילה של 1.5MBit ומן הסתם גם משלמים לבזק בהתאם לחבילה... אבא שלי משתמש באינטרנט מהיר גם בעבודה ולאחרונה הוא תופס את המנוי בשעות הבוקר אז דודה שלי הציע לנו את המנוי והסכימה שנשתמש בו פה ושם כשהיא לא משתמשת בו. הכל טוב ויפה ואנחנו מתחברים על המנוי פה ושם ולשמחתינו גם איתו מהירות החיבור היא לא פחות מאשר 1.5Mbit ! ולא, דודה שלי לא הגדילה את החבילה, פעם האחרונה שהייתי אצלה (וזה היה כבר אחרי שהתחברתי …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני מחפש תוכנה שתוריד לי את הפינגים בצורה משמעותית, בגלל כל נושא הCS.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by fffSSS,

הייה לי לפני חודשים אינטרנט של בזק באינלאומי האנטרנט הייה איטי !! ובמשחקים הייה לי פינג 14-20-25 בכול השרתים של ET עברתי ל012 עכשיו האנרטנט הרבהההההההההה יותר מהיר אבל תמיד הפינג 48+- ויש לי את התוכנה אזות Ad-Aware SE Personal ואני כול יום עושה חיפוש עם התוכנה גם עשיתי למחשב פורמט איך אני מסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  9. שלום לכולם! צריך המלצה לקומבינציה ראוטר אלחוטי+מודם אלחוטי לנייד לעבודה עם ADSL של בזקץ תודה רבה מראש...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ClassZ,

על איזו חברה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  11. כל מיני הודועת שיש להם לחצן OK בלבד,ופשוט כתוב שם כל מיני פרסומות...חלונות ווינדוס כאלו,איך אני מפסיק את זה???? יש לי AD AWARE SE מותקן,הרצתי לא עזר. יש לי גם פיירוול ואנטיוירוס של Mcafee מעודכנים.

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  12. Started by prido,

אני מעוניין לחבר 2 מחשבים: הראשון פנטיום 3 - 1000 והשני לפטופ שנמצא 2 קומות מעל ( בבניין ) האופציה הראשונה היא חיבור wireless - אבל אמרו לי שיכול להיות שתהיה בעיה בקליטה ( בלפטופ יש כרטיס לחיבור wireless ) יש מצב שזה פתרון טוב? מה אני עוד צריך לקנות וכמה זה אמור לעלות האופציה השניה חיבור רגיל ברשת יש אופציה שלא חשבתי עליה? תודה..

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  13. Started by stingeR-,

אוקיי , לחבר שלי עד עכשיו היה מחשב אחד מחובר לראוטר של EDIMAX 4PORT , והראוטר מחובר למודם של ECI B-FOCUS שמסופק על ידי בזק , איזה טכנאי הגדיר אייפי אוטומטי והכל עבד סבבה ומהר והיה אינטרנט , באתי היום וחיברתי מחשב חדש לרשת , נתתי לו לעשות אייפי אוטומטי , הוא קיבל ויש רשת , אבל אין אינטרנט , בשני המחשבים! , אבל כן יש אינטרנט שמחברים את המודם ישירות למחשב(לשני המחשבים יש אינטרנט שהמודם מחובר ישירות דרך DIAL UP) בקיצור , מה הבעיה לדעתכם? , הבעיה כמובן בהגדרות... עזרו לי , דחוף..

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  14. Started by Mighty,

מישהו מכיר את תוכנת שיתוף הקבצים DC++? בכל אופן התוכנה חסומה על ידי פיירוול ואני רוצה לעקוף אותו רק בתוכנה הזאת יש לי רשת עם נתב ששמו מצויין בכותרת התקשרתי לספק אינטרנט שלי והם פתחו לי את כל הפורטים ומישומה התוכנה עדיין מתנהגת כאילו היא חסומה מי שיכול להסביר לי איך להגדיר פורטים ברשת ולעקוף אותם אני אשמח מאוד :]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by adlanm,

שמשתמש רגיל לא יבחין בה

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  16. היי , בכל פעם שאני מנסה להכנס לבלוג TV , של תפוז , זה רושם לי : ADODB.Field error '800a0bcd' Either BOF or EOF is True, or the current record has been deleted. Requested operation requires a current record. /BlogTVBU1/main1024.asp, line 24 למישהו יש מושג? זה קורה לי רק בבלוג טי וי הזה... רצוי לציין , שאני רואה את התמונה למעלה , כאילו , את מה שבעל הצ'ט משדר עם המצלמה שלו. אבל אני לא רואה את הצ'ט עצמו. מערכת ה הפעלה מעודכנת ... צרפתי גם תמונה : http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/s/a/g/i/m/o/r/1/2/3/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200402161937442770/200409042218254824/tapuz.JPG

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  17. שלום יש לי רשת ביתי של 2 מחשבים ללא נתב אך עוד מעט אני מוסיף עוד מחשב ואני הופך את הכל לרשת אלחוטית אם נתב... אני מעוניין שתהיה לי אפשרות לעבוד אם messanger דרך הרשת האם יש אפשרות לעשות זאת ואיך עודה לכם על העזרה...

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  18. הרשת מורכבת משני מחשבים בסך הכל, כאשר לכל אחד כרטיס רשת אלחוטי והם מחוברים במצב AD HOC. לאחד יש XP ולשני 2000 (והוא הקליינט). הכל עבד סבבה עד לפני יומיים... מצב התקשורת בשורת המשימות הוא עדיין על "מצויין" כלומר הכרטיסים מזהים זה את זה אבל בחלק של "פעילות" יש שתי קטגוריות: נשלח והתקבל. בשני המחשבים רואים ב"נשלח" מספר גדול, וב"התקבל" אפס. עשיתי גם שחזור ללפני כמה ימים במחשב הראשי (XP) ולא עזר. אין לי מושג מה השתנה...

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  19. שלום , יש לי אינטרנט בחיבור לאינטרנט במהירות של 2 מגה. עכשיו הבעיה היא כשאני משתמש בתוכנות שיתוף שונות , אז מהירות ההורדה בתוכנת השיתוף מאוד איטית. כשאני מוריד "רגיל" מ-HTTP , אז המהירות טובה מאוד(230 קילו יציב). המחשב נקי מתוכנות ריגול ומוירוסים. *כשאני מתכוון שההורדה בתוכנות שיתוף איטית , אז זה ממש איטי...אני מדבר על מהירויות לא הגיוניות של 14 קילובייט לשנייה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  20. Started by creative,

יש לי ראוטר של אלחוטי שלא מצליח להתחבר לאינטרנט (הרשת עובדת אבל האינטרנט לא) אני מחובר בכבלים בפרוטוקול L2TP כשהמחשב עולה הLAN מקבל אייפי אוטומטי ואז כדאי להתחבר לאינטרנט אני צריך להתקשר דרך חייגן L2TP זה בלי הראוטר מה שקורה בראוטר אני יכול לקבל איי פי אוטומטי אבל הוא לא עושה אח"כ את הפעולה של החייגן. או שאני יכול להגדיר L2TP שזו בעצם הפעולה של החייגן אבל קח הוא לא מקבל את האייפי האוטומטי הבעייה שאין אופציה להגדיר שהוא יקבל אייפי ואז ילך לL2TP (לחייג). אם אני מגדיר שהוא יקבל איי פי (האופציה הראשונה) אז הוא מגיע עד לGATEWAY של הספק ואפשר לעשות PING לכתובות אבל הוא לנכנס ל GATEWAY ויוצר חיבור רעיונות יתקבלו בברכה... ;D ???

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  21. Started by zuq,

שלום, הגדרתי רשת בין שתי מחשבים, ובמחשב השני אני יכול לגלוש רק ע"י כתובת הIP של השרת לדוגמא: אני לא יכול להכנס לwww.walla.co.il אך אני יכול להכנס ל192.118.82.140 אני מחובר לבזק בינ"ל והכנסתי כתובת DNS כ 192.115.106.31 ו192.115.106.35

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם יש לי Router של LevelOne 4port ומודם של כבלים של Terayon אני רוצה ליגרום ל Router לחיג לבד נעזרתי במדריכים אבל זה לא נתן לי כלום אני ב Router מה אני צריך לירשם אני ב אינטרנט זהב

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  23. Started by idofr,

הייייייי אנשים והיייי נועם (חחחח אף פעם לא הזיק להתחנף קצת סתאאאאאם) אוקיי אז ככה יש לי שני מחשבים לא באותו בית ושניהם מחוברים לאינטרנט עכשיו על אחד מהם אני עובד עם פוטושופ ואני רוצה שבשני תיהיה לי גישה לתמונות ששמרתי (לא יודע אם זה אומר משו אבל הם שמורות בתיקיות שלי my pictures ) עכשיו אני לא רוצה שלכול אחד תיהיה גישה אלא רק לי (יענטו עם השם משתמש והסיסמא שלי או משו כזה) ואני רוצה שזה יעבוד גם כשמשתמש אחר מחובר במחשב שעליו שמורות התמונות מישו בבקשה יכול להסביר לי איך אני מגדיר את זה? בתודה עידו love ya all

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  24. Started by asafm,

שלום כולם אני צריך שתסבירו לי כמה מושגים בסיסים ברשתות כמו מה ההבדל בין כבל מוצלב לכבל רגיל ומתי אני צריך להשתמש בכול אחד מהם ולמה? מה התפקיד של ראוטר ומה ההבדל בינו לבין מתג(SWITCH) ומה ההבדל בין מתג לבין HUB? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by LRa,

אני משלם עבור חבילת 750K : 110 ש"ח לבזק כל חודש ועוד 50 ש"ח לספקית. זה נראה לי מאוד יקר(התשלום לבזק), יש משהו יותר כדאי? או משהו יותר זול אצל בזק? תודה

• 60 תגובות
    • 5.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.