עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by adlanm,

שמשתמש רגיל לא יבחין בה

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  2. היי , בכל פעם שאני מנסה להכנס לבלוג TV , של תפוז , זה רושם לי : ADODB.Field error '800a0bcd' Either BOF or EOF is True, or the current record has been deleted. Requested operation requires a current record. /BlogTVBU1/main1024.asp, line 24 למישהו יש מושג? זה קורה לי רק בבלוג טי וי הזה... רצוי לציין , שאני רואה את התמונה למעלה , כאילו , את מה שבעל הצ'ט משדר עם המצלמה שלו. אבל אני לא רואה את הצ'ט עצמו. מערכת ה הפעלה מעודכנת ... צרפתי גם תמונה : http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/s/a/g/i/m/o/r/1/2/3/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200402161937442770/200409042218254824/tapuz.JPG

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  3. שלום יש לי רשת ביתי של 2 מחשבים ללא נתב אך עוד מעט אני מוסיף עוד מחשב ואני הופך את הכל לרשת אלחוטית אם נתב... אני מעוניין שתהיה לי אפשרות לעבוד אם messanger דרך הרשת האם יש אפשרות לעשות זאת ואיך עודה לכם על העזרה...

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  4. הרשת מורכבת משני מחשבים בסך הכל, כאשר לכל אחד כרטיס רשת אלחוטי והם מחוברים במצב AD HOC. לאחד יש XP ולשני 2000 (והוא הקליינט). הכל עבד סבבה עד לפני יומיים... מצב התקשורת בשורת המשימות הוא עדיין על "מצויין" כלומר הכרטיסים מזהים זה את זה אבל בחלק של "פעילות" יש שתי קטגוריות: נשלח והתקבל. בשני המחשבים רואים ב"נשלח" מספר גדול, וב"התקבל" אפס. עשיתי גם שחזור ללפני כמה ימים במחשב הראשי (XP) ולא עזר. אין לי מושג מה השתנה...

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  5. שלום , יש לי אינטרנט בחיבור לאינטרנט במהירות של 2 מגה. עכשיו הבעיה היא כשאני משתמש בתוכנות שיתוף שונות , אז מהירות ההורדה בתוכנת השיתוף מאוד איטית. כשאני מוריד "רגיל" מ-HTTP , אז המהירות טובה מאוד(230 קילו יציב). המחשב נקי מתוכנות ריגול ומוירוסים. *כשאני מתכוון שההורדה בתוכנות שיתוף איטית , אז זה ממש איטי...אני מדבר על מהירויות לא הגיוניות של 14 קילובייט לשנייה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  6. Started by creative,

יש לי ראוטר של אלחוטי שלא מצליח להתחבר לאינטרנט (הרשת עובדת אבל האינטרנט לא) אני מחובר בכבלים בפרוטוקול L2TP כשהמחשב עולה הLAN מקבל אייפי אוטומטי ואז כדאי להתחבר לאינטרנט אני צריך להתקשר דרך חייגן L2TP זה בלי הראוטר מה שקורה בראוטר אני יכול לקבל איי פי אוטומטי אבל הוא לא עושה אח"כ את הפעולה של החייגן. או שאני יכול להגדיר L2TP שזו בעצם הפעולה של החייגן אבל קח הוא לא מקבל את האייפי האוטומטי הבעייה שאין אופציה להגדיר שהוא יקבל אייפי ואז ילך לL2TP (לחייג). אם אני מגדיר שהוא יקבל איי פי (האופציה הראשונה) אז הוא מגיע עד לGATEWAY של הספק ואפשר לעשות PING לכתובות אבל הוא לנכנס ל GATEWAY ויוצר חיבור רעיונות יתקבלו בברכה... ;D ???

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  7. Started by zuq,

שלום, הגדרתי רשת בין שתי מחשבים, ובמחשב השני אני יכול לגלוש רק ע"י כתובת הIP של השרת לדוגמא: אני לא יכול להכנס לwww.walla.co.il אך אני יכול להכנס ל192.118.82.140 אני מחובר לבזק בינ"ל והכנסתי כתובת DNS כ 192.115.106.31 ו192.115.106.35

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם יש לי Router של LevelOne 4port ומודם של כבלים של Terayon אני רוצה ליגרום ל Router לחיג לבד נעזרתי במדריכים אבל זה לא נתן לי כלום אני ב Router מה אני צריך לירשם אני ב אינטרנט זהב

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  9. Started by idofr,

הייייייי אנשים והיייי נועם (חחחח אף פעם לא הזיק להתחנף קצת סתאאאאאם) אוקיי אז ככה יש לי שני מחשבים לא באותו בית ושניהם מחוברים לאינטרנט עכשיו על אחד מהם אני עובד עם פוטושופ ואני רוצה שבשני תיהיה לי גישה לתמונות ששמרתי (לא יודע אם זה אומר משו אבל הם שמורות בתיקיות שלי my pictures ) עכשיו אני לא רוצה שלכול אחד תיהיה גישה אלא רק לי (יענטו עם השם משתמש והסיסמא שלי או משו כזה) ואני רוצה שזה יעבוד גם כשמשתמש אחר מחובר במחשב שעליו שמורות התמונות מישו בבקשה יכול להסביר לי איך אני מגדיר את זה? בתודה עידו love ya all

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by asafm,

שלום כולם אני צריך שתסבירו לי כמה מושגים בסיסים ברשתות כמו מה ההבדל בין כבל מוצלב לכבל רגיל ומתי אני צריך להשתמש בכול אחד מהם ולמה? מה התפקיד של ראוטר ומה ההבדל בינו לבין מתג(SWITCH) ומה ההבדל בין מתג לבין HUB? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by LRa,

אני משלם עבור חבילת 750K : 110 ש"ח לבזק כל חודש ועוד 50 ש"ח לספקית. זה נראה לי מאוד יקר(התשלום לבזק), יש משהו יותר כדאי? או משהו יותר זול אצל בזק? תודה

• 60 תגובות
    • 5.3k צפיות
  12. Started by j-cool,

יש לנו 3 מחשבים בבית המחשב הרשאון מחובר פועל ברשת וגם המחשב השני היה מחובר והכל היה טוב בשביל שנה שלמה אז לפני יומיים פתאום במחשב השני לא היה רשת ואינטרנת בדקתי את החיבורים הגדרות והכול ולא מצאתי שום בעיה מישהו יכול לעזור לי????

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  13. ברשותי מחשב נייד איתו אני עובד בעבודה ובבית. המחשב מוגדר כחבר בדומיין בחברה בה אני עובד, ובכל פעם שאני נכנס למחשב אני מקיש במסך ה logon של windows שם משתמש, סיסמא, ובוחר את הדומיין. לאחרונה, שיניתי את הגדרות התקשורת ל workgroup ומאז אינני יכול להתחבר אם אותו שם משתמש (בו שמורים כל ההגדרות שלי, כגון ספרי טלפונים ב outlook) יש לי סיסמת administrator למחשב, אולם מאחר ואני בבית, אינני יכול להגדיר מחדש את הדומיין משום שבאשף ההגדרה המחשב מנסה ליצור תיקשורת אם שרת הדומיין שבחברה. השאלה שלי: האם אני יכול להתחבר לאותו היוזר מבלי מהגדיר מחדש את הדומיין? האם אפשר לשנות את הגדרות היוזר כך שתיהיה לו account מקומית? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. היי, הפכתי את המודם הנ"ל לראוטר כדי שאני אוכל לחבר אליו שני מחשבים. הכל הלך טוב ויפה (כולל שדרוג ה-Firmware לגרסה האחרונה 20040123), וזה עובד נהדר, עד שאני משאיר את המחשב מחובר לאינטרנט והולך. אחרי כמה שעות, אני מגלה שהנורה האדומה (Alert) של המודם דולקת, וכמובן שהחיבור לאינטרנט מת. רק כיבוי והפעלה מחדש של המודם עוזרים. התוכנות שרצות לי ברקע הן Emule, בדרך כלל Outlook וזהו פחות או יותר (לפחות אלה שניגשות לאינטרנט באופן קבוע). בימים האחרונים אני אפילו לא מוריד יותר מקובץ אחד באימיול, כך שאי אפשר לומר שאני ממש מעמיס עליו... מה עושים? קראתי את כל הדיונים ב-Fresh שקיימים על המודם הזה, כולל זה עם ה-400 תגובות שיש אליו קישור בסטיקי. לא מוצג שם פתרון אמיתי לבעיה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  15. Started by ohadbx,

הקמתי אתמול בבית רשת פשוטה בין 2 מחשבים, אחד מארח עם XP PRO והשני לקוח עם HOME. בהתחלה לא הייתה בעיה בחיבור לאינטרנט אצל הלקוח, ולא הייתי צריך להגדיר כלום- אבל השיתוף קבצים לא עבד. הרצתי את האשף ליצירת רשת במחשב המארח ואז הכנסתי את הדיסקט גם ללקוח והרצתי. עכשיו השיתוף קבצים עובד אבל השיתוף אינטרנט לא, ובמאפיינים של הכרטיס רשת בלקוח כתוב שהמחשב לא קיבל כתובת ברשת מה שיכול לגרום לביטול אפשרויות כמו גלישה באינטרנט. בדקתי ועושה רושם שההגדרות הן נכונות. עכשיו גם הדליי כשהווינדוס עולה הוא גדול מאוד, הבנתי שזה בגלל שהוא מחפש חיבורי רשת. בקיצור אני חושב שהאשף הזה דפק לי את ההגדרות, איך אני מתקן את המצב? (לא יצרתי נקודה לסיסטם רסטור) ניסיתי גם ללכת לפי המדריך בראש העמוד פה,וז…

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  16. Started by niv0us,

לאחר חיפוש מקיף, כי פה לא קיבלתי כל כך תשובות, מצאתי קישור מצויין באתר של מיקרוסופט על סוגי רשתות: http://www.microsoft.com/israel/windowsxp/home/using/howto/homenet/buildit.asp עכשיו למי שמבין בנושא זה, האם אני יכול לקנות את הציוד באופן אישי לרשת דרך קוי הטלפון(HPNA)כלומר את המתאמים. והאם יש לה חסרונות ביחס לרשת דרך חשמל, כי כנראה תהייה לי בעיה לעשות חשמל מכיוון שיש לי 3 פאזות. נ.ב. אין אפשרות לרשת חוטית

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  17. Started by lion03,

כולם אומרים שברק הם טובים זה נכון? וכדי לי להתחבר אליהם?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by rbu99fm,

יש לי שני מחשבים: 1. מערכת הפעלה Win 98 2. מערכת הפעלה Win XP Home Edition לשני המחשבים יש כרטיסי רשת. א. אני רוצה לדעת איך אפשר לחבר את שניהם ברשת? אני מבקש לפרט ככל האפשר, בבקשה... ב. איך אפשר שלפחות אחד מהם יהיה גם מחובר לאינטנט (רצוי המחשב עם Win 98) תודה

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  19. אז ככה: יש לי 2 מחשבים המחוברים בכל רשת רגיל בחיבור ישיר (ללא ראוטר). הבעיה שלי היא שכשאני לוחץ על view workgroup computers לוקח לו המון זמן להכנס ולהציג את המחשבים שברשת (שלי והמחשב השני) וגם כשאני לוחץ על השם של המחשב השני לוקח לו שנה להכנס וגם אחרי שאני לוחץ על התיקייה המשותפת בו ולפעמים הוא בכלל לא נכנס אלא נתקע ואז צריכים לסגור עם הטאסק מנג'ר :\ מה יכולה להיות הבעיה? איך אני יכול לתקן אותה?? תודה רבה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  20. Started by Bearzz,

טוב, אז אחרי הפתיח המעורפל, יש לי בעיה: יש לי רשת מקומית בין שני מחשבים, Alcatel Speed Touch Pro משמש כראוטר. אז בכל מקרה, כאשר שני המחשבים מחוברים להאב, אז האינטרנט לא עובד (או עובד לאט מאוד), כאשר מחשב א' מחובר לבד, האינטרנט עובד, לעומת זאת כאשר רק מחשב ב' מחובר - האינטרנט בו לא עובד. אני מניח שהבעיה היא בתוכנה של מחשב ב', אבל לא בהגדרה, כי אני בטוח שהרשת מוגדרת נכונה, אני לא יודע מתי זה נדפק, נראה לי כאשר הרצתי windows update - אבל כבר הספקתי להתקין מחדש את ווינדוס במחשב ב' (עם אותן הגדרות רשת - שתמיד עבדו) וזה עדיין לא עובד. יכול להיות איזה וירוס תולעת שמתעלק על הbandwidth של מחשב ב'? אנ,לא יודע, עזרה!

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  21. Started by coolspot,

במחשב פועל אצלי קובץ שנקרא sysky.exe הוא משתלט לי על האקספלורר ,וכל הזמן מעלה לי כל מיני פרסומות ועמודים מתי שפותחים את האקספלורר. ניסיתי את ad-aware ,spy-sweeper ו- apybot s&d התוכנות אמנם מוצאות ומוחקות את הספיי, והכל פועל כמו שצריך ,אבל שאני מפעיל מחדש את המחשב זה חוזר בחזרה לאותו מצב נואש כבר, ומעוצבן . מקווה שתדעו על מה אני מדבר כי מאוד משונה שבגוגל לא היו תוצאות. תודה לכולם .

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  22. Started by zvkel,

יש לי רשת ביתית של שלושה מחשבים שמחוברים כולם לנתב dlink 614 אחד המחשבים מתנתק מהרשת (הביתית , חיבור האינטרנט בנתב נשאר פועל) באופן קבוע לאחר זמן מסוים ללא שימוש אני לא יודע את הזמן בדיוק אבל כל פעם שאני קם בבוקר המחשב מנותק מהרשת (מופיע איקס על הסימן של שני המחשבים שמסמלים את החיבור בצד שמאל למטה) החיבור נשאר עובד אם אני משאיר הורדה כלשהי , ככה שאני מניח שזה בעית הגדרות כל שהיא כל מה שצריך בשביל להחזיר את החיבור זה לנתק את הכבל רשת ולחבר חזרה (בצד המחשב המחשב עובד על windows xp sp2 הבעיה היתה קיימת בעבר אבל מאז העידכון לsp2 היא מופיעה כל הזמן (הדבר לא קורה באף אחד מהמחשבים האחרים שמעודכנים גם הם) למישהו יש רעיון ?

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  23. Started by tzahi04,

שלום, יש לי כמה שאלות 1. האם IMAGE של GHOST שנעשה באמצעות שיטת SYSPREP יכול להיעתק לכל מחשב מכל חומרה שהיא? 2. מהי השיטה הטובה ביותר להפצת SYSPREP ברשת בשידור MULTICAST, האם היא באמצעות GHOST SERVER או שיש שיטות יותר טובות מזה? 3. היכן ניתן להשיג מדריכים בעברית בכל נושאים אלו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום יש לי שני מחשבים בבית מחוברים הראשון ראשי לאינטרנט השני עם כבל מוצלב שאלה איך אני מגדיר את המחשב השלישי יש לי את כל הכבלים הדרושים למשימה ואם אפשר בכלל להוסיף עוד מחשב חיברתי את כל כרטיסי הרשת ואת כל הכבלים מוצלבים כמובן בבקשה עזרה תודה .

25. Started by stam,

יש לי כבל רשת 4 גידים ואני צריך לחבר אותו בקצוות ל תקע /שקע RGB45 אולי מישהו יכול לעזור לי לתת לי איזה תמונה/שירטוט של החיבורים לפי צבעים או אולי איזה קישור למדריך ?? ( הכבל מיועד לרשת מחשבים קטנה ) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים