עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Evil,

ערב טוב לכולם , ברשותי ראוטר לבן של NETGEAR של בזק , שעושה לי תמיד בעיות עם הויאיפיי ( לאחותי כמעט ואין קליטה והמחרק בין החדר שלי שבו הראוטר לשלה הוא קיר דק אחד! ) הרבה פעמים אין קליטה כלל ואז אני צריך נתנק אותו מהחשמל ולהחזיר. בקיצור אני ממש לא מרוצה ממנו , האם יש ראוטר שיתאים לצרכים שלי במחיר של עד 400 שקל ? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. קניתי היום בבזק את מתאם הרשת שבנדון, חיברתי בהתאם להוראות את צד הנתב ואת הצד של המחשב המרוחק. עם השלמת החיבורים, במחשב המרוחק אין גישה לאנטרנט. מבדיקה, חשמל מסופק לשני המתאמים(צד קרוב וצד רחוק), הנורית בגב המתאם דולקת בירוק מצביע על חיבור תקין(לנתב בצד אחד ולכרטיס רשת בצד שני), מה עושים? תודה רבה,

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. ז"א תוכנת פיירוול ..? ( Zone Alarm Kerio and so ...) אם כן על איזו אתם ממליצים ... יש פייוול בראוטר ועשיתי MAC Filtering חוצמזה יש עוד משהו שצריך לעשות ? אמרו לי משהו עם ה SECURITY אבל אני צריך לעדכן את הגרסא בשביל שתהיה לי את הפונקציה אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את העדכון ואיך לעדכן תודה...

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  4. Started by shashkavil,

שלום אנשים לאחר המלצות חמות בפורום קניתי היום linksys 54gl. חיברתי אותו כפי שמוסבר וכעת המצב הוא כזה: אני מחובר דרך חייגן לכבלים. המחשב השולחני שלי מחובר לראוטר בצורה קווית ומאפשר גלישה חלקה באינטרנט. המחשב הנייד שלי מחובר לנתב האלחוטי עם עוצמת קליטה מקסימלית אבל כאשר אני מנסה לפתוח דף אינטרנט אני מקבל הודעת "The page cannot be displayed". אני ממש לא יודע מה לעשות. מבקש עזרתכם תודה, טל

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  5. שבת שלום . ברשותי נתב של SIEMENS ADSL SL2-141 אל הנתב אני מחבר את המחשב הביתי של בעזרת קבל RJ45 ואת המחשב הנניד שלי אני מחבר במקרה שאני רוצה להעביר קבצים מהמחשב הביתי , עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח להיכנס ברשת למחשב הביתי הוא מראה לי ב NETWORK את המחשב אבל הוא כותב לי שאין לי רשות לגשת למחשב ואם אני נגיד מנסה ההפך מהמחשב הביתי להיכנס למחשב הנייד הוא נותן לי להיכנס בלי שום בעיות , ואם נגיד אני פעול ב WI FI מהמחשב הנייד אז למחשב הביתי אני כן יכול להיכנס , מה יכולה להיות הבעיה ? תוכלו בבקשה לעזור לי ??? תודה .

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by Cheif,

האימוץ של ציוד אלחוטי התומך בתקן AC נמצא עדיין בעיצומו אך בפתח כבר עומד תקן חדש המכונה 802.11ax או בקיצור AX. כרגיל, התקן החדש מהיר יותר ומאפשר ליותר התקנים אלחוטיים לחיות בסביבתו אך יש בו גם חידוש הקורץ לשוק הישראלי - תמיכה בתדר 2.4Ghz - המתאים יותר לשיטות הבניה הנהוגות בישראל. במדריך המצ"ב אני סוקר את התכונות העיקריות של התקן החדש, את ישימותו בשוק הישראלי ותאריכי השיווק הצפויים לציוד בתקן זה. http://www.netcheif.com/Articles/80211ax/80211ax.htm

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. הנה כמה לינקים http://sunsite.dk/hwb/ca_Ethernet10BaseTCrossover.html http://sunsite.dk/hwb/ca_Ethernet10BaseTStraightThru.html http://sunsite.dk/hwb/ca_Ethernet100BaseT4Crossover.html

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. שלום רב, באיזה פורום אפשר לשאול ולקבל המלצה על מצלמות דרך לרכב? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם. אני מעוניין להקים רשת אלחוטית , יש לי 2 מחשבים שולחניים אני מעוניין לחבר את שניהם לראוטר אלחוטי (מחשב אחד בחיבור חוטי ומחשב שני בחיבור אלחוטי). אני מעוניין שהחיבור יהיה לפי 11G והתקציב שלי בסביבות 800 ש"ח. קראתי ב NETGURU סקירה על ראוטר של EDIMAX שדי עונה על הצרכים שלי בנוסף לכרטיס רשת של EDIMAX שגם תומך בתקן 11G נכנס לי בתקציב. אשמח לקבל המלצות לגבי אופציות אחרות או ביקורות מניסיון אישי לגבי אותו ראוטר. נ.ב על מחשב אחד שאמור להיות בחיבור חוטי יש WIN XPPRO ועל המחשב השני שיהיה על חיבור אלחוטי יש WIN98SE האם אמור להיות בעיה בקינפוג הרשת במצב כזה? תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  10. היי חבר'ה, קניתי מחשב חדש ואני רוצה שהמחשב הישן שלי יוכל גם להנות מהאינטרנט בבית, יש לי HUB כבלים והכל, אבל תכלס אין לי מושג מה עושים תעזרו לי! תודה מראש

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  11. Started by wooper,

שלום אני פותח פורטים לכתובת ip שלי ולמרות זו הפורטים נשארים סגורים הפעלתי בראוטר upnp בכל זאת הפורטים סגורים זה לא הפעם הראשונה שאני פותח פורטים בראוטר יש לי אותו כבר שנה יש לי כתובת שהגדרתי כקבועה כמובן תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  12. Started by NerVo,

שלום ! אני מחובר דרך ראוטר לאינטרנט, וכשאני נכנס לפוקר של פייסבוק הוא נותן לי שגיאה בקיצור לא מתחבר לי לפורט 9339. ניסיתי לפתוח את הפורט בראוטר אבל זה לא עזר. יש לי ראוטר של EDIMAX. מקווה שמישהו יכול לעזור , תודה !

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Idan Amar,

היי יש לי ממיר פייברבוקס 4k שהוא גם מודם/ראוטר. אני רוצה להשתמש במחשב-ראוטר עם pfsense כמודם/ראוטר ולהגדיר את הפייברבוקס כbridge. רציתי לדעת אם הדבר הזה אפשרי, ומה ההגדרות שאני צריך להגדיר בממיר תודה!

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  14. Started by puki,

עד עכשיו היה לי ראוטר COMPEX N27G, שהיה בסדר, אבל מאחר והוא ממוקם בתוך הממ"ד, הקליטה בסלון לא הייתה משהו, אבל יציבה יחסית מבחינת ניתוקים. עכשיו כשיש לי נטבוק (אסוס 1005HA) עם כרטיס רשת N, וגם סטרימר שתומך בזה, שדרגתי את הראוטר לN. הראוטר נרכש באיבורי מחשבים. מחובר למודם ADSL אם זה משנה. הגדרתי אותו לפי המדריך שלהם, עם אבטחה WPA, התחברתי בהצלחה, יש סיגנל טוב מאד בנטבוק, חשבתי שהנה הגעתי לשלווה והנחלה (אגב הוא כותב 150Mb זה לא אמור להיות 300 ? ) אבללל - זהו שלא. הנטבוק שיושב על השולחן, כל כמה דקות מקבל ניתוק מהרשת וחיבור מחדש, בלי שום התגרות מצידי... יש לי לידו גם לפטופ של IBM עם כרטיס G, והוא מחובר עם סיגנל טוב מאד, ובלי ניתוקים. ניסיתי להחליף ערוץ מ-6 ל-11, לא עזר. העברתי…

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  15. Started by thebenjamin,

שלום, היתה לי רשת עם שיתוף קבצים כשבשני המחשבים היה מותקן SP2.. הכל היה טוב ויפה. שדרתי את אחד המחשבים לSP3 ועכשיו אני לא שיתוף קבצים... פשוט יש אינטרנט ב2 המחשבים. כשאני בודק את המחשבים שב"קבוצת עבודה" זה מראה את שני המחשבים אז זה לא נותן לי להתחבר אל המחשב עם הSP3.. כשמחקתי את הSP3 הרשת חזרה.. יש דרך לבצע איזושהי התאמה ככה שתהיה רשת כשאצל מחשב אחד מותקן SP3 ובשני SP2?[br]

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  16. Started by kalda01,

אני מחובר 5 חודשים לתשתית סיבים של בזק עם הספק שלהם. הנתב שלי דגם AX10 מחובר למתאם מדייה שרכשתי בחנות בזק. עד לפני שבועיים לא היו ניתוקים בכלל. בשבועיים האחרונים, יש נתק כמעט כל יום למספר דקות. מסתדר מעצמו תמיד. ניסיתי להחליף נתב והבעייה לא נפתרה. כלומר הבעייה כנראה אצל בזק או ברמת התשתית או ברמת הספק. האם טכנאי יוכל לאבחן את מקור הבעייה גם אם לא יהיו ניתוקים בזמן שיבקר אצלי ? מישהו נתקל בתופעה כזאת לאחרונה?

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  17. Started by hararim,

יש לי ראוטר של TNN 600EW ואני לא יודע כיצד ואיזה פורטים אני צריך לפתוח בשביל האימיול. (עם האתר באנגלית לא הסתדרתי)

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  18. יש חיה כזאת? אגב ויסטה 32 ביט.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  19. חברה אתמול רכשתי את הנתב האלחוטי הנ"ל ונתקלתי בבעיה בפתיחת פורטים לאימיול מישהו יכול להדריך אותי איזה שלבים לעשות כדי לפתוח פורטים לאימיול דרך אגב נעזרתי באחד האנשים של בזק והוא הדריך אותי מה לעשות וזה לא עזר הוא טוען שאולי הפירוול במחשב שלי (nod32) חוסם אולי את האימיול אבל זה לא נכון כי עד שהחלפתי האימיול עבד מצויין בקיצור אני צריך עזרה בנושא הזה תודה !

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום רב. יש לי שאלה בנושא הקמת רשת ביתית וחיבור לאינטרנט דרך מחשב אחד. 1. יש לי מחשב שולחני שמחובר לאינטרנט דרך חיבור כבלים , החומרה ( המודם ) מתחבר דרך כבל USB 2. האם אני יכול להשתמש ביציאת ה ETHERNET לצורך החיבור למחשב הנייד. 3. במידה וכן .. יש לי כבל מוצלב אבל המחשבים לא מצליחים לזהות אחד את השני . 4. כאשר אני מתחיל את אשף התקנת הרשת הביתית ב XP אני מקבל את ההודעה " some of this hardware is still disconected " 5. האם יש חובה לרכוש HUB או SWITCH . עוד לא הגעתי למצב נואשות טוטלי אבל הכיוון נכון אשמח לקבל עזרה בנושא..... :s05:

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  21. Started by asmy999,

קיימת לי בבית רשת קווית (חיבור חוטי) שעובדת כראוי. אני מעוניין להפוך את אחת מהיציאות לאלחוטית.זהו מחשב נייד עם תקשורת WIFI מובנית האם ניתן לבצע זאת ע"י חיבור נקודת גישה אלחוטית ליציאה מה HUB? אני מעוניין רק בחיבור אלחוטי אחד, ולהשאיר את כל שאר החיבורים מחווטים. אשמח לקבל המלצות על מוצרים טובים. אודה לכם אם תענו לי במהרה אסף

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  22. Started by liliran,

שלום יש לי מחשב פנטיום 2 400 ואני רוצה להפוך אותו לשרת פרטי מישהו יכול לומר לי בבקשה איך עושים את זה? איזה מע' הפעלה צריך להתקין? מה ההגדרות? וכו... כיוון שהמחשב ישן, אני צריך משהו לא כבד מידי... תודה לירן

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  23. שלום! יש לי חייגן עם סיסמה כדי להתחבר לאינטרנט, והיום התקינו אצלי קו טלפון של 012 והם החליפו לי מודם לROTAL - RTA1320a שהוא מודם וראוטר ביחד כדי לחבר את המכשיר שלהם (VOIP) אליו, עכשיו הם אמרו שהם חייבים להגדיר בתוך הראוטר את הסיסמה של האינטרנט כי הטלפון חייב לעבוד על זה או שאני רוצה חייגן אבל הטלפון שלי יתנתק כל פעם שאני מנתק את האינטרנט לבסוף הייתי חייב להשאיר את האינטרנט מחובר כל הזמן, וזהו משהו שאינני חפץ בו. עכשיו שאלתי היא האם יש תוכנה שתחסום את האינטרנט למרות שהמודם מחובר לחיבור הרשת שלי וכדי לאפשר את האינטרנט אני אוכל להקיש סיסמה והכל יעבוד רגיל? תודה!

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  24. כמעט כל קונפיגורציה שאני מנסה ב80% מהמיקרים אני לא מצליח ליצור חיבור מוצלח בין שני מכשירי IOS שיש לי. אני בכוונה שם את זה פה כי לא נראה לי שזה ישירות בעיית קוד. אני משתמש בSOCKETS בC++ ובעוד שבמכשירי אנדרויד אין לי בעיה להתחבר בין אם למכשיר במדינה אחרת במסלול של מכשיר, ראוטר(WIFI), אינטרנט, ראטור(WIFI) מכשיר... ובין עם ברשת לוקלית ובין עם HOTSPOT... בIOS הרבה פעמים לא נוצר החיבור הראשוני, בין אם בהתחברות עם STREAM מה שקרוי "TCP" ובין עם קבלה של פאקט מUDP. במכשירי IOS זה פשוט עובד אחת ל... ולא ברור למה זה עובד או לא עובד. אוליי אפשר להתחבר בVPN כי אין ממש HOTSPOT אלא אם כן זה מכשיר סלולרי. זה די מעצבן שאם יש לך טאבלט בלי סלולרי אתה לא יכול לעשות HOTSPOT(תומכי האנדרו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by rander1,

שלום הראוטר אצלי בערך 3 שנים מחובר בכבל רשת למחשב נייח בשבוע האחרון המהירות המקסימאלית שאני מקבל זה גג 50 שבנורמאלי זה אמור להיות 65 ביצעתי חייגן במחשב וחיברתי את המודם ישירות והכל פיקס מקבל 65 ע׳מ לקבל דרך הראוטר את המקסימום שלי אני מתנתק מהאינטרנט בתוך הגדרות הראוטר ומתחבר שוב וזה מחזיק כמה דקות או ריסט לראוטר גם מחזיק כמה דקות ושוב המהירות יורדת. ביצעתי לו איפוס ברירת מחדל כללי שידרוג תוכנה עדכנית וכלום לא עזר לי האם הראוטר עשה את שלו? לקנות חדש?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.