רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! תראו אני כבר שבועיים מחפש באינטרנט איך לפתוח פורטים לנתב/מודם רשת מה שזה לא יהיה המודם הוא זה: http://www.dynalink.com.au/modemsadsl_cur.htm?prod=RTA1320 של dynalink 1320 rta זה המודם רשת שקיבלתי מ 012 הייתי בהמון אתרים באינטרנט והגעתי לportforward.com הבנתי שצריך לשנות את האיי פי לסטטי (מישהו יוכל להסביר לי מה זה מצב סטטי ולמה להעביר למצב כזה?) נתקעתי בשלב 4 לא הבנתי מה הוא רוצה ממני"We need to have the correct Name Server IP addresses" לא הבנתי מה זה אומר(איי פי של שם שרת??) אני מקווה שתוכלו לעזור לי אני שוקל להחליף נתב כי האי מיול לא זז לי מה גם שאני מנסה להיכנס לכתובות האלו והוא לא נותן לי http://192.168.2.2/ http://192.168.1.1/ http://192.168.62.1/ http:/…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח שרת לי לcs ולמכור לאנשים גם. ואני גם ארכיב מחשב בשביל זה . אני מתעניין ורוצה לדעת כמה יעלה חבילת אינטרנט מתאימה לזה. ואם מישהוא יכול להגיד איזה מפרט הוא ממליץ . אם מישהוא יודע או ניסה שיענה פה . או רוצה להמליץ לי על משהוא
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות netstick, מודם סלולרי שיתחבר למחשב נייד דרך USB, ויש לי כמה שאלות לבעלי הנסיון בנושא: 1. החברות מציעות כמה סוגים של מודמים, מישהו יכול לאמוד על ההבדלים, או להמליץ על אחד אמין וטוב - ממה שהבנתי יש מודמים החל מ-500 שקל עד ל-1000 שקלים ויותר.. 2. מה לגבי המהירות, הבנתי שהחבילות כרגע מוצעות ללא הגבלת מהירות / נפח גלישה, האם יש אמת בדברים הללו? 3. האם ניתן להשכיר מודם? 4. איזו חברה אתם ממליצים? אשמח אם מישהו יוכל לשפוך לי אור בנושא תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס רשת (130 שקל - גג!). יש המלצות? האם ההבדל מהותי בין PCI לUSB? תודה.
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על חברה, דגם של מודם וחבילה מתאימה(לא הולך לגלוש ממש הרבה, אז אני מעריך שחבילה זולה תעשה את העבודה)? אני מעדיף לא לעבור את ה-100 לחודש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחר את ה Linksys WRT54GL, ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. אם אני מעדכן את הראוטר מה ייצא לי מזה והאם זה מסיר את האחריות?? 2. אם הוא מתנתק מהחשמל ההגדרות מתאפסות?? 3. יש לו הרבה ניתוקים?? 4. איזה כבל לקנות שהוא מהיר יותר מהשאר לחיבור המחשבים אליו? 5. הוא ניתן לבטל את שידור האלחוט שלו?? 6. איך הוא בסך הכל מבחינת ביצועים?? האם הוא מאט את האינטרנט כמו ה D-LINK DI-524 שהיה לי? או שהוא עובד חלק?? תודה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לא מזמן רכשתי לפטופ חזק למשחקים, השימוש העיקרי שלי הוא צפיה בסרטים, משחקים כבדים ברשת כגון WoW או Call of duty וקצת youtube. אין לי צורך בהורדה של מחשקים או סרטים מכיוון שיש לי מחשב נפרד לכך. אבל כשאני נוסע ברכבת או נמצא במקום ללא אינטרנט עלה לי הרעיון לקנות נטסטיק. עשיתי קצת בירורים, הסתכלתי בפורומים ולא קיבלתי תשובה חד משמעית. לאיזה חברה כדאי לפנות , אולי משהו ללא התחייבות ? או שמועות על חברות שפתאום מורידות לך את מהירות הגלישה ואין ביכולתך לעשות דבר ? מחיר טוב עם חבילת גלישה טובה ? אני מאמין שיותר מ 15 ג'יגה לחודש אין לי שימוש. אז מה כדאי לעשות ? כל עצה תתקבל בברכה תודה
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
EDIMAX MIMO XRa BR-6216Mg Wireless LAN Broadband Router זה מה שאני חושב לקנות אין לי ממש הגבלה במחיר... אני באמת רוצה משהו שיעשה את העבודה כיום יש לי את כל הבית מרושת אבל אני רוצה אפציה של אלחוט לעתיד (אולי כבר בקרוב אני אכניס עוד מחשב עם חיבור לאחוטי) הבנתי ש MIMO זה סבבה ו QOS זה בכלל נחמד מאוד כשיש לך 3 אנשים על הנט בבית תודה מראש לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
עדיף לי אלחוטי? חוטי? ואיזה דגמים כדאי? אני רוצה לקנות מנטויזיאון או מבזק ושיבוא טכנאי להתקין לי? רעיון טוב? תודה!
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ראוטר+מודם מחוברים במכשיר אחד התקציב לא מוגבל. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות לאחותי רשת אלחוטית בין 2 מחשבים פשוטים...(מאוד) פנטיום 1 או 2.... ופנטיום 3... אני רוצה לדעת מה לקנות.. כמה איך ומה... אם אפשר.. מי שמבין ויש סבלנות לדבר באייסקייו או מסנג'ר... אז בבקשה... 169073926 killer_6@netvision.net.il תודה מראש... צ'יקו
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אז את השם משתמש הוא נותן אוטומטית, אבל מה הסיסמה? במחשב השני יש WINDOWS 2000. איך אני רואה את הסיסמה שלו?
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מודם עם VOICE שאני אוכל להתשמש ב-ANSWERING MACHINE, רציתי לשאול איך המודם הבא. האם הוא יענה על הדרישות של תוכנה שמשמת כמשיבון. http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=3151 תודה מראש!!!!
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי אינטרנט בתשתית של בזק וספק בזק בינלאומי במהירות 10 מגה עם הpowerngn החדש. יש לי ראוטר אלחוטי בן שנתיים בערך שסופק על ידי בזק והבנתי מאנשים שמבינים בזה שאפשר עם ראוטר חדש להשיג טווח גלישה אלחוטית הרבה יותר טובה. העניין הוא כזה: הראוטר נמצא בתוך ממ"ד, ומחובר בכבלי רשת לשלושה מחשבים, כשיש עוד לפטופ בחדר וכמה סמארטפונים בבית. הבעיה כשיוצאים עם הלפטופ מהממ"ד כבר אין קליטה אחרי כמה מטרים ובסלון כבר אי אפשר להתחבר כמעט בכלל. הבנתי שהבעיה בראוטר הישן ויש כאלה עם טווחים גדולים בהרבה חשוב לציין שהראוטר נמצא בתוך ממ"ד דבר אשר מוריד את טווח הקליטה, ולכן אני צריך אחד עם טווח גדול במיוחד. אני מוריד כבד מאוד לדעתי (במחשב הפרטי שלי לפחות 100 ג'יגה הורדה ו100 העלאה, ויש גם …
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי 2.5MB אינטרנט של הוט-נטוויז'ן על שלושה מחשבים ויש לאגים נוראים במשחקים מה המהירות המינימלית שצריך בשביל שלא יהיו לאגים? (כרגע אני משחק בעיקר MW3) הבנתי שגם הספק והתשתית חשובים בשביל פינגים נמוכים לחו"ל, האם זה נכון ואיזה ספק/תשתית נחשבים לטובים בתחום הזה? מה ההבדל בין חבילת גיימינג לחבילה רגילה? תודה
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
תראו אני מחובר לתשתית 750 ADSL דרך יס (Yes), והספקית שלי היא נטוויז'ן. עשינו מבצע ביס לשלוש שנים כולל תשתית ADSL 750K. כמה אני צריך להוסיף לYes כדי לשדרג ל1.5? ז"א מה ההבדל בין תשתית של 750K לתשתית של 1.5? וכמה עולה בדר"כ חיבור 1.5 של הספק? אני יודע שבשלושה חודשים ככה אני יכול להשיג את זה ב40 שקל בנטוויז'ן, מה אח"כ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם, רנמאס לי שהחומר על מחשב ובכלל נגמר לי המקום ולכן רוצה לשים על דיסק חיצוני + מתאם USB לרשת על הראוטר. (כפי הנראה אשים שני דיסקים עם מתג). מיועד לנתונים, תמונות ושאר דברים לא מהירים. 1) איזה מתאם USB לרשת לקנות? מה חשוב לבדוק? 2) שני דיסקים של טרה לגיבוי הדדי או דיסק 2T עם שני עותקי מידע? לתובנותכם אודה. בברכה, יהודה
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ניסיתי להעלות אותו למייל של ואללה שמכיל 1 GB אבל לא מצליח להעלות קובץ כזה גדול, ואין יל כח לפצל אותו בWINRAR כי הנמען לא יודע לתפעל WINRAR. איך אפשר בכל זאת לשלוח? (לא אי סי ולא מסנג'ר). האם יש איזה אתר שניתן להעלות לשם קבצים ואז החבר יוכל להכנס לאתר ולהוריד משם את הקובץ?
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אז ככה,אני חייב דחוף לשנות את הIP שלי, ( 84.111.48.110) וכל מה שאני מנסה לא הולך,ניסיתי לנתק ולחבר ראוטר\מודם שתיהם ביחד , לעשות ipconfig renew וכל מיני דברים שחיפשתי,וזה תמיד נשאר 84.111.48.110. מישהו יודע מה אני יכול לעשות זאת? בבקשה זה דחוף
-
- 16 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי עכשיו אינטרנט של 100/2 של הוט ולחבר שלי יש אינטרנט של 40/3 של בזק עכשיו השאלה שלי היא אם אני רוצה לקנות אינטרנט שמהירות ה-UPLOAD היא 3 מגה ומהירות ה-DOWNLOAD היא לפחות 40 ובמחיר הכי זול והכי טוב שאפשר שיהיה האינטרנט לאן אני צריך להתקשר מה להגיד כי אני רוצה תשתית בזק וספקית בזק אבל אומרים שבזק ביןאלומי יותר כדאי אז לאן להתקשר מה להגיד וגם שיהיה לי פינגים טוב ולא יתנתק האינטרנט כל יום. תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה להחליף נתב היה לי אחד של 3COM לא עבד טוב היה לי הרבה ניתוקים ולכן אני רוצה להחליף ראיתי שהרבה ממליצים את TP-Link WR1043ND אבל שמתי לב שהרבה מתלוננים על ניתוקים וזה אזור שאני מאוד רוצה להמנע ממנו אז אם אפשר איזה המלצה עד 400 שקל.
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אהלן אנשים. אני בקרוב רוכש מחשב חדש אשר ישמש אותי גם להורדות דרך האימיול וכו'. האינטרנט הנוכחי שלי הוא במהירות 5MB. בכל אופן, אני מעוניין לנצל את המהירות עד הסוף (קוראים לזה רוחב הפס? ) ומאמין שכרטיס רשת איכותי יעזור לי. אני מניח שהם לא עולים יותר מדי, אז אין הגבלת תקציב. אם הכרטיס ONBOARD יספיק אז אני מניח שאפשר פשוט לסגור את הטופיק. תודה רבה לעוזרים והמשך יום נעים.
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
באיחור רב מאוד, וכשבפתח כבר מסתמנת תחרות בתחום התקשורת לחו"ל, הכריז היום הממונה על ההגבלים העיסקיים על "מד נאוטילוס כבעלת מונופולין בשוק אספקת תמסורת הבין-לאומית". https://www.facebook.com/photo.php?fbid=297466293612409
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-