רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
היי, כבר כמה זמן שיש לי בעיה נורא מציקה: הפינג לחול גבוה מאוד- בSPEED TEST לתל אביב הפינג הוא 500~. בדקתי מחשב אחר ברשת ושם הפינג נורמלי- 30. בדקתי ב SAFE MODE- תקין- 14. בדקתי בUSER אחר ב WINDOWS- שוב 500. בנוסף יש בעיה של איבוד מידע- כשאני מעלה תמונה לאינטרנט כמעט תמיד יש פס בצבע בדרך כלל ירוק בצד הימני של התמונה (במקום שונה אבל תמיד מתחיל מהצד הימני)- אני מניח שזה אומר שיש פגיעה בנתונים שלנשלחים. עריכה: בדקתי בכרטיס רשת המובנה בלוח, פנימי שלא מובנה (בעל חיבור PCI) וחיצוני (חיבור USB), התוצאות זהות לכן אני מניח שהבעיה היא בתכונה בלבד. למישהו יש מושג למה זה ואיך אפשר לפתור את זה (בלי פירמוט)?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
לפני כמה ימים רכשתי מנוי + נתב בימים האלה הם משגעים אותי שהם לא מצליחים למצוא את התיבה והמיקום שלה מסרתי להם כבר כתובת שהם לא מוצאים במערכת, מס' טלפון שטוענים שלא פעיל ומס' תיבה עם 2 ספרות והם דורשים בין 5-6 ספרות. כרגע אני תקוע עם נתב ובלי אינטרנט מחובר לא יודע מה לעשות ואיך להתחבר אליהם. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שני בניינים שמחוברים בניהם אלחוטית ויש נתב בכל בניין. כאשר אני מתחבר בRDP מהבניין השני לראשון כל עשר דקות יש ניתוק לכל המשתמשים בבניין השני ולוקח לו חצי דקה להתחבר מחדש. בדקתי פינגים והם עוברים חלק כל הזמן גם כשהRDP נתקע. בדקתי פינגים גם עם TCPING על פורט 3389 וגם זה עובר חלק יש למישהו רעיון מה יכול לגרום לבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בכבל רשת מסוג cat 7 יש לי 200 מגה וכל פעם שאני עושה בדיקת מהירות זה מראה לי 90 מגה ואין לי מושג למה זה קורה מישהו יודע למה? (וכן הכרטיס רשת לי תומך במהירות של 1000 מגה)כי פעם זה עבד ופתאום זה הפסיק לעבוד.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי, אני מחפש להחליף את הראוטר-מודם BE של בזק במודם פשוט ואיכותי שיתחבר לראוטר DECO M5 ומערכת ה-MESH הביתית שלי. מכיוון שכבר יש לי את ה-DECO M5 אין לי צורך בראוטר ומודם משולבים כמו ה VR600 וחבל לי על הכסף. לכן מחפש פתרון בדמות מודם שיעשה את העבודה עם המערכת כפי שתיארתי אותה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכל התחיל לפני שהתקנתי לינוקס ושמעתי על השמועה שאפשר לחבר מודם ADSL בלינוקס טוב הורדתי את המדריך התקנתי לינוקס ואז הגיע המכה הוא שאל אותי איזה מודם יש לי Alcatel או משהו אחר... נכנסתי לדף הבית של ITeX וראיתי כתבה (באתר הרשמי כמובן) על דריברים שיצאו ללינוקס, כמובן שקפצתי משמחה הלכתי לעמוד הדריברים ומה אני רואה? כתוב שבשביל דריברים אני צריך לשלוח e-mail והם יחזירו לי... כבר עבר יותר משבועיים ולא קיבלתי תשובה. כמובן שניסחתי את המכתב הכי טוב שאפשר... אני פשוט לא מבין כמה דברים. 1 - למה אין להם עמוד דריברים רגיל. 2 - למה הם לא החזירו לי אימייל. פשוט חברה לא רצינית זה מה שאני יכול להגיד!
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
קניתי את הראוטר TP LINK WDR4300 לאחר שהבנתי שבאמת ביחס למחיר מדובר במוצר טוב. דיברו עליו המון ברשת במיוחד פה : http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=193413&postdays=0&postorder=asc&start=180 נטען שיש לו בעיית ניתוקים,משהו שאני כרגע כלל לא מרגיש גם עם קושחה "ישראלית",מה שעניין אותי לדעת זה האם פריצה הקושחה לגרסה "גלובאלית" תשפר לי את הטווח הקליטה? הבעיה היחידה זה שטווח הקליטה הממש חלש והרגיש לי בדיוק כמו בראוטרים שמקבלים מבזק,חשבתי שיהיה פה פער משמעותי אבל בכלל אין.. יש דרך לשפר קליטה לראוטר הזה? הוא נותן בתוך הבית (עם הרבה קירות בדרך) משהו כמו 7-8 מטר בלבד,ממש כמו ראוטר של 80 שקל... תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע משתמש ב- VVG2000 שקיבלתי מבזק ואני מעוניין להפוך אותו למודם ולקנות נתב. מאחר שמעולם לא יצא לי להתעניין בתחום הזה אני לא ממש יודע מה לחפש. מספר נתונים שאולי יהיו רלבנטיים: אני מנוי של נטויז'יון 100 מגה. נמצא ברשת עם עוד מחשב ומשתמש תדיר בוויפי. בנוסף, יצא לי להתקל בביקורות לא מחמיאות על ה-VVG2000 באופן כללי, ובפרט בכל הנוגע לברידג'. האם מומלץ לקנות אחד מהדגמים החדשים של בזק (מופיעים כאן http://www.bezeq.co.il/internetandphone/internet/wireless_net/super_wifi/support/ ) ואליו לצרף נתב? אין לי ממש תקציב כי אני לא יודע מה אני מחפש, אך אהיה מוכן להוציא יותר כדי לקבל מוצר טוב. תודה רבה עריכה: רק שתי הערות, הוויפי צריך להיות בעל טווח גדול. הנתב והמודם י…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יצרתי חיבור אלחוטי בין שני מחשבים האחד מחובר קווית לאינטרנט(LAN רגיל לראוטר הביתי שהוא ראוטר לא אלחוטי) והשני אלחוטית לזה שמחובר קווית (חיבור ad-hoc). במחשב שמחובר קווית יצרתי bridge בין הקישור LAN לקישור האלחוטי ובכך איפשרתי גם חיבור של זה המחובר ad-hoc לאינטרנט. הבעיה היא שברגע החיבור אני רואה קישוריות מעולה, כלומר עוצמת תקשורת excellent בקצב של 11Mbs אך כשאני מנסה לגלוש הקצב יורד ל 2 (עדיין חיווי excellent!!) והגלישה נורא איטית, לפעמים אפילו מתנתק. כמובן, המחשב המחובר קווית גולש ללא בעיות. מה הבעיה כאן? תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים עליהם אני עובד במקביל, האחד לאינטרנט והשני לנטו עבודה כאשר שניהם מחוברים ל SWITCH שיהיה יותר קל לבצע תחלופה ביניהם, פעם עבודה עם האחד ופעם עם השני. העיניין הןא שאני הרבה פעמים צריך להעביר קבצים בין מחשב אחד לשני ואני מבצע את זה כרגע עם DISK ON KEY שזה ממש מסורבל ומרגיז. רציתי לשאול את הצעתכם לפיתרון- אולי ליצור רשת בייתית או חיבור בין המחשבים. אני לא יודע מה לעשות בשניהם בכל מקרה . אשמח לשמוע את הצעתכם בעניין ומה צריך לעשות. (ניראה לי שרשת בייתית יותר תתאים לי - כך אוכל להתחבר מידי פעם לאינטרנט: עידכונים, להוריד דברים שאני צריך וכו'). יש לי מבזק את ה RTA-1320 - מה אני צריך לעשות - תוכלו להנחות אותי בבקשה.? תודה רבה מראש ;D
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים נייחים בבית בשניהם יש win 7 ultimate הרשת עם ראוטר היתה תקינה עד לפני כמה ימים והייתי משתף קבצים ברשת הכל היה תקין. כרגע ממחשב א' אני מצליח לראות את מחשב ב' אבל במחשב ב' אני לא מצליח לשתף בכל פעם שאני מנסה לשתף ממחשב ב', הוא מנסה להצטרף לרשת אך יש בעיה הוא מבקש ממני סיסמה טוב אני זוכר את הססמה רושם אותה ואין כלום הוא אומר שאי אפשר להתחבר טוב , אז ניסיתי לשנות סיסמה במחשב א' ואז אני מגלה שזה לא נותן לשנות או להציג את הסיסמה הקיימת פשוט לוחץ על זה וכלום לא קורה, עשיתי סורק בעיות הוא אומר שיש בעיה עם peer netwotking grouping והבעיה לא תוקנה . טוב אני לא יודע מה לעשות וגם ניסיתי ממחשב א' להתנתק מהרשת הביתית הזו גם לא נותן לי עזרה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום.. אני לא מצליח לפתוח פורטים בנתב מסוג Level one wbr-3406tx אני מחובר לאינטרנט דרך נטוויז'ן וגם הנתב נקנה דרכם. לא הבנתי בכלל איפה ואיך אני פותח את הפורטים.. אז אם מישהו יודע איך עושים את זה, אשמח לדעת.. תודה אמיר
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
במדריכים באתר יש ראוטר של לינוקס רציתי לדעת 1. אם יש בעיות עם ADSL 2. אם התוכנה תומכת במודם USB
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום. היום התקינו לי רשת אלחוטית. אני לא מחובר ישירות לראוטר \ מודם. אני מחובר עם כרטיס אלחוטי. עכשיו נזכרתי שאני רואה הרבה ברשת שאם יש לך ראוטר אז אתה צריך לעשות קונפיג שונה של אבטחה כי יש פיירוואל מובנה בראוטר או משהו כזה =(. וזה קצת ביאס אותי. אז אני רוצה בבקשה לדעת איך לעשות את הקונפיג אינלי טיפת שמץ בזה. האייסיקיו כבר לא עובד זה מעצבן. והראוטר של Edimax אם יש עוד כמה דברים שאני צריך לדעת אז בבקשה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם ישד לי מחשב שהוא סתם אומד עצלי ותמיד היא אליו לינקוס עכשיו אני החלתתי להשים אליו WIN 2000 SERVER עכשיו אני לא יודע איך אני מגדיר שיתוף אינטרנט ואני לא יודע איך אני מגדיר חיידן של PPPOE מישהו יכול לתת לי מדריך איך אני עושה את זה ?? תודה מראש GOLD $HARK
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי חבריה קבלתי את הרכזת הזו, מהיכן אני יכול לקבל מידע אודות בעברית תודה
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם. בעקבות שעברתי לחבילת 20Mb החליפו לי את המודם הפשוט שהיה לי עם מודם משולב נתב NetGear V Vg2000. לכן חשבתי להגדיר את הנתב שהשתמשתי בו עד היום- Edimax BR-6524N לנקודת גישה שתפעל בתור משחזר. ניסיתי לפעול ע"פ המדריך של CHEIF: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm אך נתקלתי בכמה קשיים בדרך, אשמח אם תוכלו לכוון אותי מעט: 1. כיצד אני יודע מה תחומי הסגמנט של הNETGEAR? ומה טווח הכתובות ששרת ה-DHCP שלו מחלק? האם ה"כתובת" שלו הינה 10.0.0.138? דרכה אני נכנס לממשק שלו.. המחשבים אצלי מקבלים כתובות של 10.0.0.1 10.0.0.2 וכו'- האם זה אומר שזה תחילת הטווח ? 2. כיצד אני יכול לדעת מה כתובת הEDIMAX? אני מניח שתשובה לסעיף 1 תעזור כאן.. האם כתובת הכני…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי רשת אלחוטית. במחשבים הניידים אני רואה אותה, ומתחבר מצויין. בנייח, גם הייתי מחובר מצויין, אבל העברתי את הכרטיס רשת למחשב חדש, התקנתי עליו WIN7, ומאז אני לא רואה במחשב זה את הרשת. אני רואה רשתות אחרות, אך לא את הרשת שלי. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן קבלתי לפטופ חדש של IBM דגם T41p. ניסיתי לשתף על גבי WIRELESS LAN את הלפטופ דרך 3COM 11 MBPS Wireless LAN Office Connect USB Adapter למחשב הביתי שלי. (שניהם מריצים מערכת WINXP PRO). דרך התוכנה שיש במחשב של IBM שהגיע איתו הצלחתי ליצור קשר בין המחשבים על גבי הרשת הזאת - הוא מראה לי שהוא מתחבר אליו בהצלחה. אך איני מצליח לגלוש באינטרנט ולשתף קבצים. ניסיתי להפעיל את המדריך שמופיע פה על הגדרות לשיתוף אינטרנט אבל הן לא עזרו... כרגע המצב הוא שהנייד מתחבר לכרטיס של 3COM ונוצר קשר ישיר בין המחשבים - אך בפועל לא קורה כלום ביניהם.. אשמח לעזרה ותודה מראש orrm.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי סוף סוף קיבלתי ת'מחשב החדש ועכשיו אני רוצה להקים רשת אלחוטית עם המחשב הישן . כרגע לשניהם יש כרטיסי רשת רגילים . אירגנתי תקציב של 500 שח לראוטר ועוד 200 מקסימום לכרטיס רשת אלחוטי אחד (אני מתכנן לחבר אחד מהמחשבים לראוטר דרך כרטיס רשת רגיל נכון לעכשיו) עכשיו יותר מהכל חשוב לי עניין האבטחה של הרשת טגם נוחות ההפעלה למרות שאני מאמין שאני יסתדר גם עם דברים מסובכים עוד דבר שאם אפשר שיהיה בראוטר זה האופצייה לחלק את רוחב הפס לכל מחשב. ראוי לציין שנכון להיום ההבנה שלי ברשותות היא מאוד מזערית ולכן אני צריך ת'עזרה שלכם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
לא מתחבר לEA LINK מה אפשר לעשות?? יש לי ראוטר העברתי פורטים לפי האתר תמיכה של EA ביטלתי את האנטי וירוס ועדיין כלום מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי רשת עם שרת ובעיה עם שני תחנות שמריצות WinXP, לאחר זמן מסוים שהם כבר מחוברות לרשת (ומסוגלות להיכנס לרשת דרך Microsoft Windows Network דרך My Network Places) לאחר פרק זמן לא ארוך אני כבר לא מסוגל לעשות Browse לרשת דרך My Network Places - אני מקבל הודעת שגיאה Network is not accessible you may not have the premissions to use this netowrk resource צריך לציין שכל שרותי הרשת שלי פןעלים ועובדים, אני נכנס לכל כונני הרשת, ונכנס לכל מקום ברשת דרך Start->Run רק לבצע Browse לרשת אני לא מצליח!!! קרה למישהו בעיה דומה? רעיון לפיתרון?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז יש לי שני מחשבים שמחוברים דרך קבל רשת. ומוגדרים בדיוק לפי המדריך כאן באתר. למרות זאת יש לי שתי בעיות : 1. אני לא יכול להכנס למחשב השני ומהחשב השני לא יכול להכנס אלי בגלל סיסמא 2. בעייה עוד יותר מוזרה- המחשב השני מחובר חלקית לאינטרנט. זאת אומרת הוא פותח רק אתרים מסוימים ומעביד רק אתרים מסוימים, אפילו כשאני סוגר את חומת האש בשני המחשבים ... אשמח לתגובות ??
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אם למישהו יש מידע מי מוכר את המודם של DrayTek מדגם ה-Vigor2600 אשמח מאד.. או בכל פרט בנושא היבואן הרשמי של חברת DrayTek, שלפי מה שאני יודע ניתן למצוא מודמי ISDN שלה בארץ.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-