עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני רוצה לחבר אנטנה חיצונית להגברת עוצמת האות לכל הכוונים (OMNI-DIRECTIONAL), לחבר לאקסס פוינט. מעדיף לפחות 15DBI, האם יש המלצה על אחת ספציפית טובה וזולה יחסית? (סדר גודל של 500 ש"ח)? לרוב האנטנות החיצוניות יש חיבור N TYPE ולאנטנה של האקסס יש Reverse SMA איזה כבל לקנות? אורך הכבל לא ככ משנה, את שניהם (האקסס והאנטנה)אני מעלה על עמוד גבוה. שאלה נוספת: האקסס עובד בשיטת g עד 54 מסלש ואני רוצה להתחבר במאה מסלש. האם אקבל 54 מקסימום? ואם צריך להחליף, איזה אקסס לקנות בשיטת N כך שאוכל לעשות בקרה כמו אינטרנט קפה של כל מי שמתחבר? -אני רוצה לחבר כמה משתמשים ולהגביל את מהירות החיבור שלהם כך שלא יתפסו את כל רוחב הפס. האקסס מחובר ישירות למודם. שאצטרך להחליף להוט בוקס של הוט. סליחה על הב…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. ניסיתי את כל המדריכים ולא הצלחתי ואף היו תופעות משונות אם זה משנה המחשב שמחובר לאינטרנט הוא XP H והמתחבר אליו P ובשניהם יש norton ins 05

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  3. Started by Offens1ve,

רכשתי כרטיס רשת של edimax 7118UN (מחירו 209) שלפי מחירו הגבוהה ציפיתי שיימצא לי כמות גבוהה של רשתות. הוא מוצא לי רק 12 רשתות. לעומת האנטנה הפשוטה שמגיעה עם האקסטרימר (שמחירה 99 ש"ח) זה כלום, הכרטיס רשת של האקסטרימר מוצא לי יותר מ23 רשתות!! וגם עם קליטה ומהירות יותר גבוהה מישהו יכול לשפוך לי קצת אור על הסוגיה הזו?

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  4. Started by mironm,

אוקי בוקר טוב לכולם קודם כל. עכשיו לבעיה לא מזמן היה לי בעיה בחיבור לאינטרנט בטענה שהסיסמא לא נכונה אז התקשתי לנטוויזן והם אמרו לי להתקין את החייגן מחדש סבבה התקנתי והאינטרנט עבד עד פה הכל טוב ויפה... עכשיו אחרי שאני רואה שהגלישה טובה אני הולך לנסות לשחק באחד ממשחקי הרשת שיש לי(ET). ומה אני רואה הפינגים נעים בין 60-250 לפני שהתקנתי חייגן חדש הפינג היה 20 יציב.. ועכשיו אני פשוט לא מסוגל לשחק אני לא מפעיל קאזזה עשיתי בדיקה עם AD aware מחקתי את הקבצים הזמניים מה לא עשיתי ואני עדיין עם הבעיה הזאת. למישהו יש מושג איך אפרש לפתור את הבעיה הזאת?? תודה

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  5. Started by Adam Russak,

היי חברים, אני מנסה להעביר CSV של לקוח מGmail ל-Outlook 365. אנשי הקשר שלא מעורבבים עברית ואנגלית (הרוב הגדול באנגלית) המערכות גם בGmail וגם בOutlook365 באנגלית... עד עכשיו כל מה שניסיתי לא עוזר, הקטע הוא שזה מעלה לו בין 180 ל250 אנשים...(אבל לא לפי הסדר, מדלג על חלק וחלק לא..) מה שעשיתי עד עכשיו: -הורדתי CSV של Microsoft והעברתי את הפרטים לפי העמודות\ - להוריד מGmail ולעלות - להעלות את הCSV לOUTLOOK 2016 (בהצלחה) להמיר לCSV של OUtLOOK ולהעלות לOutlook 365 (לא הצליח) אנא עזרו לי!

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  6. שלום אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך קוי זהב, ואני משתמש בחייגן שלהם כדי להתחבר לאינטרנט. אך החייגן הזה גורם להתנתקות כל פרק זמן קצר שבו לא עובר מידע. אני אני יכול להתחבר אליהם בלי החייגן אלא דרך הווינדוס?(xp)

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  7. Started by aquas,

שלום לכולם! יש לי רשת בבית של: 3 מחשבים נתב:speedtouch st - 510 -(מודם לשעבר) עם 2.5mb על 250kb סמייל 015+בזק רשת קווית יש לי את הנתב כבר שנתיים וחצי+ הנתב לא משהו - ניתוקים/מתחמם וכו' ואני חושב שהוא כבר עומד "לסיים את חייו" בשבוע האחרון היו לו בעיות , הוא פשוט התנתק לגמרי למשך יום וחצי אחרי בירורים אצל 015 ובזק שאמרו לי , שמבחינתם הכל בסדר ואני מחובר ללא בעיות לא מצאתי סיבה לניתוק החיבור היה חוזר לפעמים אחרי שמנתקים מהחשמל ומחזירים לזמן מוגבל , וגם כשמחשב אחד פועל אז יש חיבור והכל בסדר(לרוב) אבל , שיותר ממחשב אחד פועל אז זה כבר בעיה והחיבור "מת". ניסינו לחבר כבל קצר מהמחשב לראשי לנתב(אחרי שהחלפנו בכבל מאריך) אבל ללא תוצאות והבעיות נשארו אז מה אתם אומרים הוא , הנתב כבר א…

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  8. שלום לכולם. ברשותי רשת אלחוטית של שני מחשבים. במחשב המרוחק (זה שקולט את האות) ישנה בעיה מציקה ביותר בעיקר בעת ניסיון כניסה לאתרי אינטרנט. כמעט תמיד בעת כניסה לכל אתר, בעיקר אם זוהי כניסה לאתר חדש ולא מוכר, לאתר לוקח המון זמן (יכול גם לקחת כ-2 דק') לעלות. רוב הזמן הוא בניסיון גישה לאתר, ובחיפוש שלו. ישנה בשורת הכתובת למטה waiting for.... ושם האתר. לאחר שהאתר "נמצא" הוא עולה די מהר. ניסיתי לבצע בדיקה עם network speed זו שפועלת על דוס (CMD), והמהירות הממוצעת שהתקבלה בין המחשבים היא 2.5Mb . זוהי הבדיקה היחידה שאני מכיר פשוט. אני לא יודע אם זה תקין או לא. מערך הרשת שלי: במחשב הראשי מודם-נתב netgear vvg2000. במחשב השני מתאם אלחוטי edimax ew7128g שקולט את האות. ביניהם ראוטר אלחו…

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  9. האם יש למישהו נסיון עם מגדיל טווח אינטרנט אלחוטי מסוג NETIS ? איפה תריך למקם אותו ? האם הוא באמת עושה את העבודה ומגדיל טווח ? מה היתרונות והחסרונות שלו ?

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  10. שלום, יש לי DVR ן- IP קבוע, מנסה להכנס ולראות את המצלמות דרך האינטרנט, נא עזרתכם איך? תודה

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  11. Started by Guymz,

אהלן, קניתי נתב dlink dir645, הוא מחובר למודם DSL699U5 במצב ברידג'. עשיתי setup internet connection וכעת יש לי אינטרנט וכמובן הגדרתי סיסמא. השאלה שלי היא, האם יש איזה הגדרות שאני צריך לשנות חוץ מהדברים שציינתי? האם ישנן הגדרות שעלולות להאט\לשפר את מהירות הגלישה?

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  12. Started by regev_k,

שלום לכולם , יש ברשותי מודם ראוטר של בזק מאוד חלש(לא זוכר את הדגם) וגם ישן ונמאס לי להיות "כבול" . רציתי לדעת איך הראוטר הנ"ל https://ksp.co.il/index.php?uin=43614&select=&txt_search=%D7%A8%D7%90%D7%95%D7%98%D7%A8 האם הוא מתאים לתשתית של בזק ל 100MB ? או שיש משהו מומלץ אחר בטווח המחירים האלו ומטה. חייב לציין שחובה שיהיה DUAL BAND וקליטת WIFI טובה (ברור לי שיש הרבה משתנים לקליטה.

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  13. מתלבט האם לרכוש מערכת mesh של ax3000 או AX1800 ולא מבין האם ה3000 רלוונטי לארץ. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, אני מחובר דרך 014 ובזק במהירות 10 מגה, חיברתי נתב Edimax BR-6428nS והגדרתי אותו עם דיסק ההתקנה לעבודה עם 014. דרך כבל הרשת שמחובר לנתב אני מקבל מהירות מלאה של 10 מגה ואילו דרך הרשת האלחוטית (התחברות עם ipad2 בקליטה מלאה) אני מקבל מהירות של 4 מגה. האם יש למישהו מושג למה?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by avner_s,

יש לי כזה נתב ואני הסתבכתי בהגדרות שלו אופפפפ יש לי חיבור לחבלים ומודם של terayon הנתב תומך בפרוטוקול pptp זה מתאים, נכון ?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  16. Started by aleXtazi,

בזמן האחרון(כמה ימים כבר) יש לי איטיות ממש בילתי ניסבלת הביטורנט לא מוריד בגרוש אפילו מ TL וטורנטים שיש להם הרבה סידרים לפני שבוע הכל היה טוב כנל אימיול ביוטוב לוקח שנה עד שאני מצליח ליראות מהשהו זה בקושי טוען מהשהו הבעיה בעיקר בשרתים שנמצאים בחול אתרים בארץ פועלים בסדר איך שאני שמתי לב אני מחובר ל בזק ב ADSL דרך NETVISION (חבילה של 2וחצי מגה) מישהו נתקל גם בזמן האחרון באיטיות הזאת?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  17. בעקבות הסקירה על מצלמת ה-IP מדגם IC502w שפרסמתי לפני מספר ימים (LINK לסקירה יש למטה), מוזילה חברת בנדא-מגנטיק את מחיר המצלמה ב-50%. במקום מחיר של 1,000 שקל תעלה המצלמה לגולשי הפורום 500 שקל בלבד! מחיר זה כוללת את עלויות המשלוח של המצלמה לכתובת בישראל. המבצע תקף בחנות edigital ב-LINK הזה - http://www.edigital.co.il/edigital/product.aspx?p_id=5281 עד סוף השנה! את הסקירה המלאה אפשר לקרוא כאן - http://www.netcheif.com/Reviews/IC502w/IC502w.htm

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by gkman,

שלום. יש לי סדרות וסרטים על תיקייה משותפת במחשב שלי שאני רואה בסרימינג מהפלאפון שלי דרך הWIFI בתוכנת es file explore (אנדרואיד) הכניסה למחשב ולשיתופים איטי מאוד והסטרימינג איטי וקטוע. איך אני יכול לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Senator Stupidity,

שלום לחברי פורום רשתות - שוב הכתה אותי הבעיה המעצבנת מכולן - A Network Cable is Unplugged. המחשב שלי מסרב להכיר בקיומו של כבל רשת תקני לחלוטין (=פועל עם מחשב אחר) המחובר אליו באופן יציב למדי. משום מה כתובת הMAC של הכרטיס היא FF:FF:FF:FF:FF:FF, הוא מצליח לעשות פינג לעצמו (127.0.0.1) אבל כאמור הוא לא מקבל IP מהנתב (בניגוד ללפטופ שבו אני משתמש עכשיו) כי חושב שהכבל אינו לרמתו (שוב, בניגוד ללפטופ בו אני משתמש עכשיו). ניסיתי את הדברים הבאים: אתחול של המחשב. כיבוי והפעלת הכרטיס. מחיקת הכרטיס מ-Device Manager והתקנתו מחדש. netsh int ip reset netsh winsock reset התקנת דרייבר עדכני. שינוי סלוט PCI דרכה מחובר הכרטיס. שינוי הכרטיס. System Restore ההישג היחיד שהגעתי אליו אחרי רשימת …

20. Started by godar111,

שלום חברים, אני מחפש מספר מתגים להשוואה אשר דומים בתכונותיהם ל- 3Com® Switch 5500-EI 28-Port וזאת כדי לערוך השוואות מחירים. אודה לכם על כל עזרה שתתקבל. דף הבית של 3COM עם תכונות המוצר: http://3com.co.il/products/Product.asp?PID=3CR17161-91

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  21. Started by דביר כהן,

יש להורים שלי נתב (משולב ראוטר עם מודם) netgear 2200v2. הם מחוברים לבזק ב100 מגה ויש להם הרבה ניתוקים בהתחלה חשבתי לקנות להם רק ראוטר ולהשתמש במה שיש להם כמודם אבל ממה שהבנתי פה בפורום בגלל שזה adsl בכל מקרה צריך להחליף את המודם לvdsl. ראיתי פה המלצות לקנות מודם פשוט מebay וראוטר איכותי. ופה השאלות 1. אני לא מוצא בebay מודמים שנשלחים לארץ 2. האם כדאי לקנות אחד מהראוטרים הפשוטים של tp-link או kasda שיש בזאפ בעד 200 שקל ואם צריך לקנות ראוטר אחר חשוב שיחסית יצא זול (אם כי אם זה ממש על חשבון האיכות אפשר לעלות קצת במחיר) ממש אשמח להמלצות כי אני לא מוצא תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. האם רצוי לתת לריפיטר SSID זהה לזה של הנתב? אם שני ה- SSID של הנתב ושל הריפיטר זהים, למי יתחברו המכשירים הניידים? למי שיש את האות החזק יותר, או מי שענה למכשירים הניידים ראשון?

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  23. Started by danielnd,

היי חברים! אני רוצה שתעזרו לי עם שאלה שעלתה לי לראש. אם אני מחבר את המחשב שלי ל-2 רשתות אינטרנט שונות בו-זמנית (למשל, אחד דרך מתאם רשת אלחוטי ואחד דרך מתאם הרשת החוטי ) מהירות האינטרנט שלי תגדל?

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  24. Started by King_J,

שלום חברים , יש לי מרחק של 6 וחצי מטר בין המחשב לראוטר והמחשב נמצא בממ"ד , היה לי דונגל של אדימקס עם האנטנה והוא נשבר והחלפתי לUSB של TP - LINK מאז אני חווה בעיות וויי פיי קשות האינטרנט פעם קולט לי 30 מגה בייט( מתוך 100) ופתאום 3 מגה בייט , יש איזה דונגל מומלץ ? האם עדיף לקנות בכלל HOT SPOT כזה ולחבר את המחשב עם כבל , מה מומלץ חברים תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 978 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.