רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
עכשיו חזרתי עם מודם ECI הכחול הרגיל שבזק מחלקת ואני רוצה להתקין אותו ואני לא יודע איך להגדיר את הכרטיס רשת ומה לעשות , תעזור לי בבקשה , ועוד שאלה , צריך להתקין את הכרטיס רשת או שהוא מותקן ב XP .
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש קישורים שלed2kלאימיול, כמו באתר lionetworkשלוחצים וזה ישר זורק להורדה את הקובץ באימיול, אז זה עבד אצלי ופיתאום זה נותן על כל קישור ולא משנה מאיזה אתר הודעת שגיאה. מה עושים ? איך מסדרים את זה ? ואני חוזר ואומר שוב,זה עבד אצלי ,באימיול אני חושב שזה מוגדר נכון. אשמח לעזרה בתודה, עמית
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מכיוון שללפטופ שלי יש כרטיס רשת אלחוטי +D-Link DWL 650, אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי שגם הוא של D-LINK (למנוע בעיות תאימות). אך כמעט בכל חנות יש רק EDIMAX ושאר ירקות. 1. האם ידוע על בעיות בנתבים האלחוטיים של DLINK ? 2. האם למרות כרטיס הרשת האלחוטי שיש לי, אתם ממליצים על נתב אלחוטי אחר ? (אשמח מאוד לדגם ספציפי). תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי SP2 ופיירוול של ZONE ALARM בנוסף הפעלתי את הPATCH שמשנה את מס' ההתחברויות מ10 ל50 האימיול שלי עובד מעולה, אבל ממש מעולה לעומת זאת הקאזה שלי יש איתו בעיה, למצוא קבצים אני מוצא מהר מאוד אבל להוריד אני לא מצליח מיותר מ2 יוזרים למרות שכשאני מחפש אז זה מוצא את השיר המסויים להרבה אנשים וניסיתי את זה על הרבה קבצים אני לא סתם מפרסם פה ת'ראד לפעמים הוא מגיע לי למהירויות גבוהות (40 אפילו) אבל עדיין הוא מוריד רק מ2 משתמשים (מקסימום 3) ואני השתמשתי בגרסה הזאת של הקאזה והורדתי מ8-12 יוזרים אפילו.. אם זה משנה יש לי ADSL 1.5 מה שאני מבקש זה דרכים לפתור את זה..אפשר אולי לפתוח פורטים לקאזה או משהו? אם כן אז איזה פורטים ואיך עושים את זה? אני לא הכי בקיא בנושא תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
בעקבות הכתבה http://www.nrg.co.il/online/10/ART/794/259.html הזאת,רציתי לדעת כמה דברים. א.האם הפרוקסי שהספקיות מציעות מספק אנונימיות כמו כל פרוקסי אחר ב.האם כדי להשתמש בפרוקסי בשביל משחקי רשת ג.האם פרוקסי הוא באמת כלי יעיל לאנונימיות? תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני צריך להתקין modem Terayon TJ 715 X, שזה לא הבעיה. מה שאני לא יודע זה ההתקנת הRouter e Level One FBR 1405 TX 1 Port Broadband Router W/4 LAN Port . אין לי מושג איך להתקין אותו ש3 מחשבים יעבדו ביחד באינטרנת. אין לי ספר הוראות. מישהו יכול להזביר לי איך להתקין, שלב שלב? אתם יודעים לפי המודם, אבל אני רוצה לומר שזה זה אינטרנט כבלים תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא: Epox 8KDA+ עכשיו התקנתי את כל הדריברים והפיירוול והכל. אני רוצה לחבר את המודם של הכבלים לרשת. אני מחבר והאינטרנט לא פועל. ניסיתי להתקין את הדריברים - בדרך כלל לא צריך כי ישר האינטרנט פועל, אבל גם הדריברים לא עזרו. הם לא הצליחו לתקשר עם הכרטיס רשת. סגרתי את הפיירוול שיש על הכרטיס רשת וזה לא עזר. חיברתי כרטיס רשת אחר למחשב וחיברתי את הכבל למודם וישר היה לי אינטרנט בלי להתקין דריברים אפילו.
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום אני צריך להתקין modem Terayon TJ 715 X, שזה לא הבעיה. מה שאני לא יודע זה ההתקנת הRouter e Level One FBR 1405 TX 1 Port Broadband Router W/4 LAN Port . אין לי מושג איך להתקין אותו ש3 מחשבים יעבדו ביחד באינטרנת. אין לי ספר הוראות. מישהו יכול להזביר לי איך להתקין, שלב שלב? אתם יודעים לפי המודם, אבל אני רוצה לומר שזה זה אינטרנט כבלים תודה
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
תראו יש לי שני מחשב ( השני בקרוב) ואני צריך לעשות רשת לצערי... אז איזה ראוטר יעבוד לי טייס והאם לא יהיו לי בעיות כאלה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=89055.0 אם כן אני ישר מבטל ואין כזה דבר מעניין לי את הביצה :-X אני משחק מלא ואני לא מוכן שדברים כאלה יקרו! כמובן לא אלחוטי!!!
-
- 29 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך שתסבירו לי איך אני פותח פורטים מסויימים, אני צריך לפתוח את הפורטים הבאים: 6881 - 6889.
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני קניתי אתמול נתב ואני רוצה לפתוח את הפורטים איך אני פותח פורט ? אני יודע שאיתה שאלה כזאת כבר אני עשיתי חיפוש ולא מצאתי בגלל זה פתחתי
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה ב internet conection משום מה כתוב שם שהוא פועל במהירות של 1 mpbs ועל האיכון יש מנעול תוכלו לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם בזמן שהאינטרנט מחובר, הספק (NETVISION) יכול לשנות את ה DNS שלך? האם אתה מקבל IP שונה רק בזמן החיבור לאינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חיברתי ROUTER ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט יש לי ספק של ברק 013 ואמרו לי שאני צריך נתונים בשביל להתחבר אולי מישהו יודע מה הנתונים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מודם אלקטל 500 שהבאתי היום מבזסטור חיברתי אותו והתקנתי אותו.. התחברתי לאינטרנט ועשיתי רשת ביתית לעוד מחשב ושיתפתי האינטרנט איתו.. עשיתי הגדרות הרשת ואז צץ "גשר רשת" הבעיה שאחרי פרק זמן קצר מתנתק לי מהאינטרנט? מה הבעיה אמורה להיות? משהו בהגדרות? עוד מעט אשתגעע שמישו יעזור לי בבקשה ותודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום את המודם-נתב 2Wire Home Portal 1100 כדי ליצור רשת בין שני מחשבים על בסיס קו הטלפון. עכשיו כאשר חיברתי את המודם למחשב הראשי הכל היה בסדר, המודם פעל והנורה של הכרטיס רשת דלוקה כמו שצריך. עכשיו, כאשר נסיתי להתחבר לאינטרנט באמצעות האשף שסופק ע"י המודם הוא לא הצליח בטענה שהוא לא מקבל שום אות שהוא מחובר לקו ADSL. ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה.. כל החיבורים הם בדיוק כפי שהם צריכים להיות ועכשיו כשאני עם המודם הקודם (Samsung AHT E-300) אין שום בעיה להתחבר ולגלוש. ככה שהבעיה היא לא אצל בזק או הספק.. והדבר היחיד שנראה לי שלא מוגדר נכון הוא הכרטיס רשת. בחוברת הדרכה לא מצוין שום דבר לגבי ההגדרות של הכרטיס רשת ככה שאין לי מושג מה לעשות.. הסרתי את האנטי וירוס והפייר…
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום. ברשותי 4 מחשבים בבית. בחדר שלי יש האב שמתחבר עם המודם של הכבלים, המחשב שלי, המחשב של אחותי שנמצא בחדר הסמוך ומתחבר להאב השני שנמצא בחדר אחר. החדר האחר עם ההאב השני יש 2 מחשבים. אחד נייד ואחד רגיל. אני רוצה להקים רשת של שיתוף קבצים בין כל המחשבים, אבל שהמחשב הרביעי (מחשב נייד) יתחבר רק בשביל האינטרנט. הקטעכ של האינטרנט לא היה בעיה גדולה. עשיתי את זה כבר. אבל אז אתמול גיליתי שהמחשב שלי לא מצליח לתקשר עם המודם, אפילו כשחיברתי את המודם ישירות למחשב לא דרך ההאב. רק דרך ה USB הוא מתקשר. חשבתי שזה אולי הפיירוול החומרתי שיש בחיבור רשת שלי אז סגרתי אותו אז זה לא עזר. בינתיים זה מה שמונע ממני לעשת את הרשת. עוד בעיה שנתקלתי פה שהמחשב הישן שלי (win xp) אין לו אי פי. כשבתקתי עם …
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
ותודהה רבהה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי אותו ליפניי יומיים ומישום מה לא לא ניראה לי האם אני צודק לעומת זאת ניראה לי להחליף ללא תוספת ל TRENDnet החדש בשיטת g יחד עם כרטיס רשת USB שלהם אשמח לקבל דעה בעיניין
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אנשים אני צריך מכם המלצות על נתב שגם יחייג (או יחייג דרך אלקטל רגיל) וגם יהיה אלחוטי בנוסף שאלה קטנה מה ההבדל בין AC ל נתב אלחוטי? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלומות, א. אני חדש :] קבלו אותי בברכה ב. יש לי ראוטר, [אין לי מושג איזה חברה כלום, לא כתוב על הקופסא ולא כתוב על הראוטר כלום חוץ מ BroadBand Router]. שאני נמצא באינטרנט, פעם בכמה זמן האינטרנט מתנתק, ואני צריך לשנות משהו בהגדרות של הראוטר ואז להחזיר את מה ששיניתי והאינטרנט חוזר. שאני משחק משחקי רשת למינהם [דוגמא: Counter Strike] פעם בכמה דקות המשחק נתקע וכותב לי WARNING: CL_FlushEntityPacket ואחרי כמה שניות חוזר למשחק. זה קורה גם במשחקים אחרים רק שבהם לא כתובה השגיאה הנ"ל. מה לעשות? :{ זה מציק, כבר שנה+ זה ככה :[
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאני פותח סרבר בcs אי אפשר להכנס אליו כי יש לי רשת הבנתי שצריך לפתוח פורטים. איך ואיזה ? האם זה מסוכן ? האם אפשר רק למחשב אחד ברשת ? האם אפשר לפתוח סרבר בפיפא גם אם אי אפשר בcs שהורטים האלה סגורים ? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
איזה מודם רשת לבקש מבזק על מנת לשדרגו לנתב? כמה מחשבים ניתן לחבר לנתב המומלץ? האם הנתב הוא בעל FIREWALL מובנה?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אני מחובר דרך Switch לאינטרנט במחשב שמחובר למודם הפיירוול מנותק ומה Lan 2 גם מנותק הפיירוול דרך ה Switch או משהו?
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
היי השאלה היא פשוטה: אם אני שם כרטיסי רשת של 1G במחשבים מחוברים ביחד, זה יהיה יותר מהיר מאשר הם יהיו מחוברים בכרטיסי רשת 10/100? מישהו העלה בפני נקודה מעניינת, שהרי גם ככה קצב העברה של דיסק קשיח הוא מאוד איטי יחסית להעברת נתונים בין מחשבים ברשת, כך שגם אם אני אצור רשת יותר מהירה, צוואר הבקבוק יהיו הכוננים הקשיחים שיאיטו את העבודה! האם זה נכון, ולכן לא שווה לעבור לכרטיסי רשת 10/100/1000 ?
-
- 4 תגובות
- 5.5k צפיות
-