עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Drx,

היי לכם ומועדים לשמחה. חברה שלי רוצה להתחבר עכשיו לאינטרנט בכבלים (היא חייבת לעשות דרך הכבלים כי אין להם שיחות יוצאות בבית והיא מנוייה בhot). הציעו לה ב-hot מבצע של 79 ש"ח לחודש ל256kb (למשך שנה) - תשתית + תוכן. אני אישית הייתי מעדיף להוסיף 20 ש"ח ושזה יהיה 750kb אבל היא לא רוצה. נו טוב... בכול מקרה, הייתי רוצה לדעת דרך איזה חברה כדאי להתחבר? מבחינת מהירות, תמיכה (היא לא כ"כ מבינה במחשבים אז התמיכה חשובה), שירות לקוחות ושאר דברים בסגנון? בעיקרון היא מתלבטת בין אינטרנט זהב לנטוויז'ן, אבל אין בעיה עקרונית עם שאר החברות. מה אתם אומרים? מניסיון עם החברות האלה, מנויים בחברות כאלה או אחרות וכו'... בתודה.

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  2. Started by PayneBack3251,

שלום... ביומיים האחרונים יש לי בעיה של פינג גבוה במשחקי רשת... המשחק שאני משחק בו הוא CS:S הפינג שלי פעם עמד על 50+- ועכשיו הוא על 400-500 בדקתי איזה תוכנות עבודות רצלי ברקע מצאתי כמה דברים מוזרים כמו optimize ועוד משהו שאני לא זוכר... מחקתי אותם... עשיתי סריקות עם ad aware ו spybot spybot לא מצא כלום !!! ad aware מצא כמה דברים אבל זה לא שיפר כלום... אין לי שום דבר שעובד ברקע...כמו אימיול או משהו למרות שאני יכול לציין שפעם היה לי אימיול ברקע ועדיין הייתי משחק חלק בקאונטר אם מישהו יוכל לעזור לי אני יודה לו מאוד למה אני משתגע פה ! תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by alfus73,

שלום רב, קראתי את המדריך המקיף והוא עזר לי במקצת ולא בגלל שהוא לא טוב אלא כי הוא לא להדיוטות כמוני. מס שאלות. 1. האם תוכלו לתאר בצורה טכנית, שלב אחרי שלב, בעברית, כיצב "להפנות פורטים" כדי למנוע LowId ב- Emule ??? 2.איזה ערך צריך לרשום בהגדרות האבטחה כדי למנוע מאחרים לגלוש ברשת האלחוטית שלי ???במדריךרשמתם ש- wepהוא "חובבני" ("...בהקשר כדאי לציין שהגדרת האבטחה האלחוטית דרך תפריטי בזק, קובעת אבטחת WEP שהיא כמעט חסרת משמעות.") אני לא רוצהל שלם לבזק למשך שנתיים 7 ש"ח בגלל 2 שאלות אלה. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by zvikahalevi,

שלום לכולם! חתמתי עם בזק תשתית ל 15 לשנה ,אך בפועל המהירות יורדת בהדרגה אני עם הsiemens שבזק הביאו לי לפני 3 שנים, בבדיקה עם טכנאי של בזק נודע לי כי הראוטר איננו יכול לעבוד לאורך ולספק את המהירות של ה 15 הצעת בזק להחזיר את המודם הישן, ולהתחייב על מודם חדש לשנתיים. או לרדת במהירות הגלישה אני מעוניין לקנות נתב + מודם תקן N להתקשרות אמינה עם לפטופ ו פופקורן תודה מראש לכל העוזרים והיועצים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. כאשר אני מוריד בביטורנט האינטרנט מתנתק לי והמחשב מנסה להתחבר מחדש לאינטרנט. בזמן שהמחשב מנסה להתחבר אני יכול לגלוש במחשבים אחרים בבית ללא בעיה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ziv079,

שלום התקינו אצלי פרטנר פייבר (אינטרנט ע"ג סיב אופטי). בגלל בעיה טכנית מבנית נאלצתי להסכים להשתמש בראוטר שפרטנר סיפקו (D-Link DSL-G256DG). המהירות מדהימה (לעומת המהירות של 40 שבזק בינ"ל סיפקו לי) והנתב שלהם נחמד אך יש בעיה קטנה. מכיוון שהנתב הושאל מפרטנר הוא מכיל דלת אחורית (TR-069) המאפשרת לנציג שירות להתחבר לנתב ולתת תמיכה (וע"י כך בעצם כל העולם יכול לעשות את אותו הדבר). לצערי אין לי את הסיסמה (admin) של פרטנר המאפשר לכבות את זה ואני מקבל הודעה שרק אדמין יכול לכבות את זה (חיפשתי ברשת אבל לא מצאתי בשום מקום דרך שעובדת כדי לכבות את זה). כמובן שדיברתי עם נציג שירות שאמר לי שאסור לו לתת את סיסמת האדמין בגלל שהמכשיר לא שלי (אוי באמת - הרי הם יכולים לאפס…

7. Started by HiTiT,

שלום לכולם, בדירה שלי יש חיווט CAT7 מהארון תקשורת לכל החדרים. הכבלים ללא ראשים וללא שקעים... יש ברשותי מחברי keystone CAT6 מהסוג שלא צריך כלים עבורם (תמונות למטה). השאלה היא האם אפשר לחבר אליהם כבל CAT7? ואם כן אז מה הדרך הנכונה לעשות זאת? תודה!

8. יש לציין שאני מאחורי ראוטר+מודם Alcatel SpeedTouch 510.

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  9. Started by ^DaRk-MiNd^,

שלום יש לי רשת ביתית מבוססת על כבלים ללא חייגן המודם שלי הוא TERAYON TJ715X אין לי ראוטר, יש לי סוויץ' שמחובר ישירות למודם ומשם ל3 מחשבים. המוכר בחנות בזמנו אמר שאין צורך בראוטר (נועה מחשבים) והסידור הזה עובד כבר כ5 שנים. לאחרונה נתקלנו בבעיית איטיות קשה ברשת, עמודי טקסט בקושי זזים, תמונות נטענות לאט ועל STREAMING אין בכלל מה לדבר. משיחה של אבא שלי עם הוט המוקדנית טענה שהיא אינה רואה בעיות מהצד שלה. לאחר ניסוי קטן של חיבור המחשב ישירות למודם הבעיה נפטרת ואפשר לראות סרטונים בזרימה מלאה. ניסיתי להחליף פורטים בסוויץ' ומשחקים בסגנון אבל בעיית האיטיות לא נפטרת. האם למישהו יש רעיון לפתרון תוכנה\שינוי הגדרות מסויים או שהבעיה היא כנראה בסוויץ' ונדרש להחליפו? (ואם כבר אז בראוטר?)

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  10. Started by Evil Inside,

עד עכשיו הייתי מחבר את המחשב הנוסף שלי לרשת ע"י כרטיס רשת נוסף,הכל היה טוב ויפה..עכשיו יש לי מחשב חדש אז אני צריך לחבר שני מחשבים..מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה את זה? הבנתי שאני צריך ראוטר? איזה ראוטר מומלץ?אני מעדיף משהו עם פיירוואל ולא יקר..תודה

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  11. Started by alone66,

האם חייב את שנם לרשת או מה יותר טוב לרשת בין שני מחשבים hub או ראוטר תודה

12. בוקר טוב לכל המומחים אני עומדת לקנות HTPC חדש - קישור לדיון בפורום מפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=287891.0 והיות וזה יהיה המחשב השני בבית הבנתי שהדבר ההגיוני יהיה לעשות זאת באמצאות חיבור אינטרנט אלחוטי. 1. כעת,אני לא בטוחה אם זה אומר רשת אלחוטי כלומר ראוטור + כרטיס רשת או שיש דרך יותר פשוטה כי מעבר לשיטוף בחיבור האינטרנט של שני המחשבים ואם הדבר יתאפשר גם של טלפונים סלולארים תומכי WI-FI אין לי צורך בשוטפויות אחרות עם המחשב 2. אם אכן מה שאני צריכה זה חיבור רשת, עקב זאת שמדובר בשני קצוות הבית המליצו לי לי על הראוטר הבא: WRT54GL וLinkSys הבנתי שהוא מאוד טוב ומקצועי (סביר להניח שיותר מידי מקצועי בשבילי) אולם הוא מאוד אמין ולא אמור לעשות לי בעיות במ…

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  13. שלום וחג שמח קיימים אצלי בבית 3 מחשבים,ב2 מהם האינטרנט עובד מצויין אך בנייד האקספלורר/פיירפוקס לא מציגים דפים בכלל. חשוב לציין שהמחשב מזהה את הרשת ומתחבר אליה באופן תקין. (מהנייד) ניסיתי להתקין את הדפדפן מחדש אך הבעיה עדיין קיימת והדפדפן לא מציג דפים. מה הבעיה ? תודה מראש ! המערכת הפעלה על הנייד היא vista

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by davis5,

אני מחפש פרוקסי של ברק תודה

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  15. Started by nanus,

שלום יש לי בבית שני מחשבים עכשיו יש לי מודם קוי של בזק די לינק. ואליו מחובר סוויץ ולסוויץ מחוברים שני המחשבים באמצעות כבלים. וזה תיאור המצב הקיים מה שאני רוצה לדעת אם קיים איזה שהוא התקן שאני אוכל לחבר אותו לסוויץ והוא ישדר לי וייפי וכמובן שאני אוכל להגדיר לו סיסמה תודה

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  16. היי, ההורים שלי עברו לא מזמן לאינטרנט של סלקום (החבילה עם סלקום TV), ובעקבות זה התקינו להם ראוטר חדש של סלקום והגדירו להם מחדש את רשת הWIFI בבית. בלי קשר לזה, יש להם בבית מכשיר Dlink DAP-1360 שמתפקד כWireless Client - הוא קולט את רשת הWIFI, ומאפשר חיבור ממנו עם כבל רשת. הבעיה היא - כשאני מגדיר אותו לעבוד עם הרשת החדשה - הוא לא מצליח להעביר את החיבור לאינטרנט. הגדרתי את החיבור לרשת החדשה בדיוק כמו לרשת הקודמת, וזה פשוט לא עובד. ניסיתי לוודא שהבעיה היא לא במכשיר עצמו, וחיברתי אותו לרשתות WIFI אחרות, והכל עובד חלק. רק מול הרשת של סלקום הוא לא מצליח לעבוד. מישהו נתקל בבעיה דומה עם הרשת של סלקום? למישהו יש הצעה לפתרון?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by bd,

למה המחשב איטי אחרי שחיברתי את הראוטר?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. כפי שתראו בתמונות יש לי 9 חוטים בתוך ה-CAT5 - חוט אחד מנחושת בלי כיסוי. אני רוצה לחבר את הכבל לנקודה בקיר לשם הקמת רשת חוטית. אני מעוניין לחבר את כל הכבלים [כך שיתמוך ברשת בתעבורה של ג'יגה] אפילו אם עדיין אין בארץ ציוד ייעודי לשם כך כדי לעשות הכנה שכאשר יהיה ציוד תומך, כל החיבורים יהיו מוכנים ורק להחליף ראוטר. לא הבנתי לאן לחבר את החוט בלי הכיסוי [נחושת] ולאן בדיוק לחבר את כל הכבלים. בהנחה שאני צריך חיבור ישר ולא מוצלב איך אני עושה את זה? תקן A/B מה זה אומר? אני מצרף תמונות מקווה שזה יעזור.. 1 2 3 4 5

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. אני גר בערך 60 מטר מהבית של ההורים ואני רוצה להתחבר לרשת בבית מהמחשב הנייח שלי באמצעות אנטנה אלחוטית שתעלה בסביבות 100-150 אם מישהו יכול בבקשה להמליץ ולכתוב מה טווח הקליטה שלה ואיך אני מחבר אותה למחשב?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by orlupo,

ככל הידוע לי יש ל-אלקטל 510 SWITCH 4 PORT מובנה. בדיון הזה אמרתם שלזה שבזק מחלקים אין: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=79564.10 מה נכון ומה לא? כי רציתי לסחוט את בזק שיתנו לי מודם כזה בשביל לחסוך נסיעה וקניית SWITCH... בתודה מראש orlupo

21. Started by galfr,

שלום לכולם. הבעיה שלי היא כזאת. יש לי בבית שני מחשבים-שולחני ונייד. בשולחני יש לי גם ראוטר, שמשדר גם אלחוטי(רשת ביתית). עכשיו דרך השולחני אני מצליח להתחבר לאינטרנט והכל נחמד ויפה(הבעיה לא בראוטר). הבעיה היא עם הנייד. הבעיה היא כזאת- אני פשוט לא מצליח להתחבר עם הנייד לרשת האלחוטית שלי, ואני לא טירון או משהו כזה, כבר הגדרתי רשתות אלחוטיות ורוב הזמן זה עבד יפה מאוד. האמת היא שעד לא מזמן הצלחתי להתחבר עם הנייד בלי בעיה לרשת האלחוטית אבל עכשיו אני לא מצליח יותר!!! אם זה שווה משהו, ההתחברות תמיד נכשלת עוד בשלב ה applying wireless settings. עוד משהו שקשה להסביר-הראוטר עובד עם הגדרות אבטחה(הצפנת wpa-tkip למי שמכיר, מכיוון שיש לי הרבה שכנים ואני לא רוצה שיתעלקו לי על הרשת). והעניי…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הייתי מוריד על סביבות 100 - 130 כל הזמן אני מחובר דרך ראוטר אלחוטי אבל עם כבל לא WIFI. פורטים מוגדרים IP מוגדר הכל פיקס בדיקה של הפורטים באימיול נותנת תוצאה שהכל פיקס הייתי צריך לעשות ריסטרט ומאז המהירות צנחה לכמעט כלום כל הבדיקות מראות עדיין שהכל בסדר כשאני עושה בדיקת פורטים באימיול מתקבלת תוצאה שהכל תקין המזהה גבוה מה זה יכל להיות ? איפה לבדוק ?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  23. יש לי Firewall של nvidia , אני שם אותו על מצב ברירת מחדל שזה בינוני במצב הזה הדפדן עובד בסדר בלי בעיות איך שאני מעלה את ה- emule כל התעבורה נעצרת , גם ה- emule תקוע , וגם web איך שאני משבית ה- firewall של nv ונשאר רק עם ה- fw של windows ה- emule טס וגם יש לי web האם הבעיה מוכרת? אני חושב שלא כדאי להסתפק ב- fw של windows כי הוא לא דו כיווני , הוא לא יכול לחסום מידע שיוצא החוצה אם אין פתרון עם ה- fw של NV אשמח לקבל הצעות נוספות של fw - ים אחרים שאתם מכירים שעובדים טוב עם emule

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  24. Started by N N C,

זוכרים את ההתחייבות שלנו לנונסטופ ומתב ? ברגע שיוצא אינטרנט כבלים אנחנו מקבלים כרטיס רשת חינם ומודם חינם או בחצי מחיר אז היום אבא שלי בירר אצל מת"ב ודרש מהם למלא את ההתחייבות. ואלה התוצאות: אמרו לו להתקשר שבוע הבא כי מת"ב עוד לא התחילו לחבר לכבלים... אבל רוב הסיכויים שנקבל את הדברים הבאים: מודם חינם ! כרטיס רשת 3 חודשים חינם על אחת החבילות אני לא יודע איזה מהן אבל אני מניח שנלחם על ה-750 כל מה שנשאר זה ספק אינטרנט... אני מקווה רק שהם באמת יעמדו בהבטחה...

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by psxr,

אני מוריד באזאורס מטרקר פרטי והמהירות הכללית של הטורנט גבוהה יש שניים שלוש ליצרים בלבד ואני עדיין מוריד רק במהירות של גג 10K ובדרך כלל אפילו פחות. המחשב מחובר לראוטר לינקסיס wrt54gl עם קושחה dd-wrt בחיבור חוטי, כל הפורטים פתוחים גם בנתב וגם בפירוול של וינדוס. וגם המהירות שליחה שלי נמוכה מאוד, אני מגביל את המהירות עם netlimuter ל13-14K (יש לי אפלוד של 150Kb שיוצא בערך 19) והמהירות אפלוד שלי היא בערך 1-2K בלבד מה שמקשה מאוד לשמור על רטיו טוב אפילו אם אני ישאיר את המחשב פועל שנה. אני צריך עזרה דחופה בפיתרון הבעיה לפני שיעיפו אותי לכל הרוחות מהטרקר

• 2 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.