רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
ברשותי נמצא ה D-Link 614+, ואני רוצה לבטל לגמרי את הפיירוול שלו, הוא מפריע לי, אנ'לא יכול לארח משחקי רשת וכד'. פתחתי פורטים, יצרתי שרת וירטואלי, כלום לא עוזר, מה לעשות כדי לבטל את הפיירוול? או לעקוף אותו לגמרי?
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום. הבעיה היא כזו (סיפור ארוך, מצטער, אבל משום מה נראה לי שכבר נתקלתם בו): במחשב (XP) מותקן מודם TERAYON 175 בחיבור USB (להזכירכם - יש במודם גם את האפשרות של כרטיס רשת) . לאחרונה רבו הניתוקים ועשיתי מה שכל אחד עם הגיון בריא עושה - קניתי כבל רשת וחיברתי מהמודם לכרטיס. פה התחילו הצרות. אחרי שעה (!!!) עם תומך מאוד נחמד של נטוויז'ן לא הצלחנו להבין למה אין חיבור לאינטרנט ויש IP 0.0.0.0. הופניתי לתמיכה של ערוצי זהב ושם נאמר לי מיד כי זו בעיה מוכרת וידועה בכרטיס רשת הזה SIS 900 : ה XP מזהה לבד את הכרטיס אבל מתקין אותו לא טוב, ולכן בעצם כאילו לא הותקן למרות שבמנהל ההתקנים הוא מופיע. מה שצריך לעשות, הסביר הטכנאי זה להסיר את ההתקנה שעשה הXP , ולהתקין עם הדרייבר של לוח האם, א ב ל …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ממש תודה רבה! כבר שבוע שאני מנסה לזהות את הבעיה בחיבור רשת, ופשוט עקבתי אחרי המדריך וזה עובד! דנקה!
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים. יש עוד מחשב שמחובר בשיתוף דרך המחשב שלי לאינטרנט. כרגע אני מחובר עם מודם שה ip שלו די קבוע . רוצים להחליף לי אותו למודם אחר ואז אצטרך להשמש בחיוג כדי להתחבר לאינטרנט. מה עדיף?? כרגע אם אני לא נמצא והמחשב עושה restart אז הוא מתחבר אוטומטית שוב לאינטרנט ולמחשב שמחובר אליו אין בעיה לגלוש. האם מישהו יכול לומר לי מה היתרונות והחסרונות של 2 השיטות?
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
בכתבה נאמר כי בפרויקט משותף של סיסקו אינטל (ועוד כמה חברות) ועיריית ירושלים הותקנו במשך שלושת החודשים האחרונים נקודות גישה ל-Wi-Fi במרכז העיר (וברחבי העיר.. אני חושב) ונאמר שהשירות יהיה חופשי (חינם זה טוב) ואני מחפש אינפורמציה על שתי נושאים: א. ברשותי מחשב נייד, כמה יעלה לי לקנות כרטיס Wi-Fi? יש לי חריץ PCMCIA וכמה שקעי USB ו-FireWire. ב. איך אני יכול לגלות איפה נמצאות הנקודות האלו, האם אני צריך סיסמא, ומה הטווח שלהם?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
התצורה לפני שרכשתי את הנתב האלחוטי D-Link 614+ : מודם Alcatel Speedtouch 510 שחור שטוח שולחני חצוני. המודם מחובר לחשמל, מחובר בכבל רשת לכרטיס הרשת במחשב, ומחובר לשקע הטלפון (ADSL). הכל עבד יפה כעת ניסיתי להוסיף את הנתב האלחוטי לכל העסק (ובתור שלב ראשון רק לגרום למערכת לעבוד עם המחשב השולחני) : ביצעתי הכל לפי ה Manual. כעת המודם מחובר לחשמל ולשקע הטלפון. כבל רשת מחבר בין המודם לבין הנתב (לכניסת ה WAN). המחשב מחובר בכבל רשת לנתב (יש לו 4 כניסות, חיברתי לכניסה 1). התחברתי לנתב בכתובת http://192.168.0.1, הרצתי את ה WIZARD ופעלתי בהתאם להוראות, אני מניח שהפרט החשוב הוא הקביעה בנתב לפרוטוקול PPPOE וציון היוזר והסיסמא שקיבלתי מספק האינטרנט שלי (בזק בינלאומי) (אגב, או…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לשלוט לשם תמיכה על מחשב של קרוב משפחה שלי. אני יודע שיש כל מיני תוכנות אבל אני זקוק להמלצתכם. התקנתי 2 תוכנות שביקשו ממני להרשם ואפילו לשלם כסף (...), אבל אני בס"כ זקוק לתוכנה הפשוטה ביותר - אחת הסיבות היא שקרוב משפחתי הנו אדם מבוגר וזה ממש בלתי אפשרי לאתגר אותו עם כל מיני מספרי IP וכד'. אם היה אפשר לקבל הדרכה כלשהי - איך בכלל תוכנה כזו עובדת, זה מאוד היה עוזר-כי אחד החששות שלי היא כניסה של אורחים לא רצויים למחשב שלו. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני משתשמש בRADMIN בשביל פעולות תחזוקה בשני המחשבים (חיפוש SPYWARE וכאלה)האחרים שלי ויש לי שתי שאלות (שלמעשה קשורות) 1.איך לגרום למחשב(מרוחק) לעשות RESTART ולעלות מחדש בSAFE MODE WITH NETWORKING(אני מנחש שזה דרך שורת פקודה) 2.שיעלה את הRADMIN SERVER(הרי בSAFEMODE לא עולה הSTARTUP אז איך בכ"ז)? ואל תגידו לי להשתמש בREMOTE DESKTOP של הWINDOWS כי אני לא אוהב אותו!
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום התקנתי רשת אלחוטית, יש לי שני ראוטרים אחד של 3COM והשני של EDIMAX ( הם לא עובדים במקביל פשוט ניסיתי את שניהם ובשניהם התופעה חוזרת על עצמה) בכל אופן הכל תקין ואני גולש העניין הוא שלפני שאני מתחבר המחשב מחפש רשתות אלחוטיות באיזו ומזהה את הראוטר שלי ואז כתוב לי שזו רשת לא מאובטחת והוא שואל אם אני בטוח שאני רוצה להשתמש בה מה הכוונה ברשת לא מאובטחת והאם ניתן להתגבר על זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למישהו יש קישור לאתר המפרט את נקודות הגישה לינטרנט אלחוטי בארץ?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
השאלה בכותרת יש לי adsl
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
ה בי-פוקוס שלי לא עובד כמו פעם, כנראה יותר מדי ביטורנט :-X.. anyway, הם יכולים להחליף אותו לאלקטל הזה, או אם אני אחכה עוד קצת אז אפשר גם מודם אחר של ECI. מה שאני רותה לדעת זה מי יותר טוב מבינהם, את מי ניתן להמיר לראוטר, למי יש הכי פחות בעיות, והאם יהיו לי בעיות עם לינוקס עם אחד מהם ? תודה :-* הכותרת תוקנה.. (יחד עם ההודעה)
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום ... רציתי לדעת איך אני מגידר רשת ביתית בין שתי המחשבים בבית האינטרנט עובד כרטיסי הרשת גם הכבל מחובר הכל .... רק קציתי לדעת איך אני מגדיר זאת בכרטיסי הרשת תודה לעוזרים :
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
ביום חמישי בערב נציג של 012 התקשר אמר שהמחשב שלי תוקף תשרתים שלהם והפנה אותי לעשות בדיקת וירוסים באתר של פנדה עשיתי תבדיקה לא נימצאו וירוסים אחרי זה סרקתי אם נורטון אנטי וירוס 2005 גם לא מצא כלום סרקתי אם "THE CLEANER" אין שום טרוינים ויש פייר וואל מעודכן ביום שישי בלילה האינטרנט התנתק התקשרתי בשבת בבוקר אחרי וידאוי פרטים: אני:אממ תיראו בלילה האינטנט התנקת ושאני מנסה להתחבר זה אומר שהסיסמא לא נכונה ואני בטוח שזאת הסיסמא נציג:כן אתה תקפת את השרתים שלנו ולכן נאלצנו לנתק אותך אני: זה לא יכול להיות (מספר תסיפור למעלה) הנציג:אתה משתמש בתוכנות הורדה אני:כן הנציג:יכול להיות שזאת הבעיה אני:זה לא הגיוני זה תוכנות הורדה לא תקיפת שרתים הנציג:חכה רגע הנציג:תראה תוריד Ad-Aware אני:…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קישור עקרונית אני רק רוצה לשחק עם חברים בלאן זה בסדר? וכן אני לא מבין בזה שום דבר
-
יש לי חבר עם Laptop מחו"ל, אשר התחבר לאחרונה לכבלים. כאשר הטכנאי הגיע, הוא נדקק למספר קבצי התקנה מתוך ה- CD של Win98, שלא היה בנמצא. הגירסה היא Win98 SE 4.10.222A. האם ניתן לאתר את קבצי ההתקנה הדרושים לחיבור לרשת, מבלי לנסות להשיג את דיסק ההתקנה המלא?
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מהי ספקית האינטרנט הטובה ביותר בהתחשב במהירות,יציבות הקו,והתמורה למחיר? הסקר ייערך ארבעה ימים מיום היווצרותו (שישי). אך ורק בתום ארבעת הימים יוצגו תוצאות הסקר לכולם. אנא ממכם,שימרו על מקצועיות למען אמיתות הסקר. שימוש לב שרמת השירות הטכני ושירות הלקוחות אינה נמצאת בין הגורמים שמשפיעים על שיקול הדעת.
-
- 40 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן ביצענו איזה שינוי בחבילת הכבלים שלנו עקב כך הפכו לי את האינטרנט התמידי לאינטרנט בעזרת חייגן עכישו הבעיה שלי ממש פשוטה המהירויות ירדו כמו אני לא יודע מה מוריד לי הכי מהר על 10... במקום 80... אולי יש איזו בעיה כללית ל012 או למתב? ולא שום תוכנת שיתוף/מסנ/איציק לא פועלת ברקע גם ההעלאה נהייתה איטית רצח
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אז אוקי אני מנסה לחבר דרך כבל רשת בשניהם יש לן אז חיברתי את הכבל עשיתי אחד חוסט ואת השני גסט אבל כלום לא קורה הוא כאילו מחייג אבל לא מוצא את המחשב השני מה יכולה להיות הבעיה?<
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט מהיר בכבלים דרך ברק ויש לי חייגן שאני מחייג ומתחבר דרכו לאינטרנט. הבעיה שלי היא שאם האינטרנט מתנתק ולא משנה מאיזה סיבה אז אני צריך להיות מול המחשב כדי ללחוץ על החייגן ולהתחבר שוב לאינטרנט. אין תוכנה או כל דבר אחר שיכול לבצע את ההתחברות מחדש לאינטרנט באופן אוטומטי?! אולי יש דרך אחרת להתחבר לאינטרנט בלי החייגן של ברק?! זה בעיה כי לפעמים אני משאיר את המחשב כמה ימים פתוח כשאני לא בבית כדי שהוא יוריד לי דברים ואני חוזר ומגלה שכמה שעות אחרי שיצאתי מהבית האינטרנט התנתק... יש למישהו רעיון?!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש אלחוטי.. ויש חוטי.. את החוטי אני צריך לחבר את שני המחשבים לשקע של בזק?. יש לי ADSL... ואת האלחוטי לא?.. אני מחבר רק אחד? אם לא מה ההבדל ביניהם ומי עדיף??.. ונגיד יש את הפיפא איך אני פותח את הפורטים שאני אוכל לארח? ואיך אני יודע איזה פורטים צריך לפתוח בכל משחק?..
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי חבילת 750 עם התחייבות לשנה , אני משלם 60 ש"ח לחודש היום ללקוחות חדשים הם משווקים 1.5 באותו מחיר לדעתכם המונופול הזה יסכים לשדרג?
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני עושה לכונן אחד sharing ואם אני עושה נגיד לכונן במחשב השרת אז אני רואה אותו ב- my network places ואם נניח אני עושה לכונן במחשב הלקוח אז אני לא רואה אותו במחשב השרת. למה זה ככה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית,מודם USB והמחשבים מחוברים דרך כבל מוצלב. בשתי המחשבים מותקן WINDOWS XP PRO כיצד אפשר להגביל מהירות הורדה של המחשב שני ברשת? כלומר להגביל את משפק הKBPS של ההעלאה וההורדה שלו, תודה. (כדרך אגב,אי אני יכול לקבל על המחשב שני שליטה אבסולוטית וגישה לכל התיקיות והאפליקציות?)
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-