עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by yaelbd,

יש לי ראוטר wrt54gl ואני מחוברת להוט ול- 012. (שני מחשבים בבית, אחד נייח אחד נייד) לפני חצי שנה, כשקניתי את הראוטר, התקנתי אותו עם הדיסק התקנה (את הנתונים הנדרשים קיבלתי מ 012), והוא עבד מצויין. לפני כמה ימים, הלך לי ההארד דיסק בלפ טופ, והחלפתי לחדש. מאחר ובטמטומי לא כתבתי לי באיזה מקום את הסיסמא של ההתחברות לראוטר, לא נותרה לי כל ברירה אלא לאפס את הגדרות הראוטר ולהגדירו מחדש. טמטומי ממשיך בכך שגם זרקתי את הדיסק התקנה, כך שעכשיו אני צריכה להגדירו דרך ה- setup מבוסס web. עד כאן הכל סבבה, הבעיה היא שמרגע שנכנסתי ל setup (דרך 192.168.1.1 או מה שזה לא יהיה) הכל השתבש: כבר מהשלב שבו הייתי צריכה לבחור ב- pptp, l2tp, dhcp וכו', לא ידעתי במה לבחור. וגם אחרי שניסיתי כל אחד מהם, …

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  2. Started by avi2014,

בשבוע האחרון האינטרנט שלי איטי בטירוף שום הורדה לא מסוגלת לעבור את ה55-70 ק"ב ...נסיתי להוריד מ10 שרתים שונים, מטורנטלייץ 3 קבצים שהכי גדול היה עם 1200 סידרים(אמור לרדת בקצב מטורף..) דיברתי עם התמיכה של נטוויזן 4 פעמים עם תומך פעמיים. הם טוענים שהם לא מורידים מהירויות, שיתכן ויש וירוס אחד בכלל ניסה להעלות לי אפלואד בטענה שזה ישפר את המהירות.. אני גולש ב2.5 מגה.. תודה.

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  3. לכתבה : http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=85871&sid=10

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום ! יש לי ראוטר של חברת EDIMAX לא ידוע לי איזה דגם ספציפי אבל אני יודע שהוא תומך גם בכבלים וגם בADSL ! האינטרנט האלחוטי שלי לא עובד למרות שהמצב של האלחוטי בראוטר הוא על פעיל !!! מה אני צריך לעשות או לשנות כדי שזה יעבוד ??? בתודה מראש !!!

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  5. Started by VP24,

לפני כמה ימים ניסיתי להתחבר ל-PIA VPN. ההתחברות נכשלה והופיע לי הודעה שאני צריך להתקין מחדש את ה-TAP דרייבר. מאז ניסיתי כל מיני שיטות כדי להצליח להתקין אותו מחדש: * ניסיתי למחוק לגמרי את PIA VPN ולהתקין מחדש. * ניסיתי להתקין את הדרייבר בנפרד דרך ההתקנה של OpenVPN. * ניסיתי להסיר את הדרייבר דרך מנהל ההתקנים ואז לבצע את ההתקנות. * ניסיתי לערוך את קבצים ב-regedit לפי מדריכים שטענו שזה יפתור את הבעיה. שום דבר לא מצליח. מחיפוש בגוגל מצאתי שזה קרה/קורה לעוד אנשים... למישהו יש ניסיון עם הסיפור הזה או שיש לו רעיון איך לפתור את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. לפני הרבה זמן עשיתי רשת בבית ופעלתי לפי המדריך שלכם פה באתר.. עכשיו לפני כמה שבועות ניתקתי את הרשת (המחשב עכשיו מחובר ישירות לנקודה) והIP שלי תקוע על 10.200.1.1 ז"א הIP שלי משתנה כמובן,אבל נגיד התחלתי לשחק עכשיו בgenerals והlocal ip שלי הוא 10.200.1.1 ואני גם לא מצליח להתחבר לחברים ככה שזה בעיה אצלי בטוח.. עוד משהו שיש אתרים שפשוט כותבים לי שהאייפי שלי לא חוקי ואני לא יכול להיכנס לאתר 403 Forbidden Unauthorized IP address. בבקשה שמישהו יעזור לי עם זה....נמאס לי להיות תקוע ככה חח תודה רבה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  7. Started by d pro,

הנטלימטר מביא לי מסך כחול בויסטה כל יומיים בקשר ל tcpip.sys חיפשתי ולא מצאתי תוכנה דומה על ויסטה Netpeeker DU Supercontroller.. לא עובדים בכלל על ויסטה..

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  8. Started by Splashy,

6740U של D-Link מחובר כמודם לראוטר D-Link DIR-655 גרסת חומרה B1. הממיר של יס לא מצליח להתחבר לראוטר. בינתיים איפסתי את ה-6740 והחזרתי אותו למצב ראוטר ועכשיו ה-VOD עובד. אני מנויה על שירות DNS של Unblockus וה-DNS שלו היה מוגדר ב-655. יכול להיות שזו הסיבה שה-VOD לא עבד? אני מפחדת להחזיר את ה-655 ושה-VOD לא יעבוד שוב. אודה לעצתכם בנושא. תודה מראש לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 4.7k צפיות
  9. Started by asi1998,

אני ממש מתלבט בין שני ראוטרים: http://ivory.co.il/product.asp?producti ... atCode=581 http://ivory.co.il/product.asp?producti ... atCode=581 האחד אדימקס והשני טי פי לינק למהירות של 12 מגה, השימוש העיקרי יהיה ps3 וגלישה באינטרנט. מה אתם ממליצים? האם האדימקס יעמוד ב12 מגה? תודה!

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. אהלן. קיבלתי לפני שבוע את המחשב החדש שלי. יש לי בבית מחשב נוסף עם חיבור לאינטרנט דרך מודם USB ב- ADSL. עכשיו, אני רוצה לשתף את האינטרנט בשני המחשבים כדי שאני אוכל לגלוש במחשב החדש שלי. לכן, קניתי את הראוטר Edimax 6104K, שהבנתי שהוא המומלץ ביותר. אני אמור לקבל אותו היום. עכשיו, אני צריך כבלים, שתיים, נכון? אחד מהראוטר אל המחשב השרת (שעליו יש את המודם) ועוד כבל בצד השני של הראוטר, ממנו אל המחשב החדש. איזה כבלים אני בדיוק צריך כדי שיהיו מתאימים לראוטר? (כבל אחד שיהיה בערך שני מטרים, והשני בערך 15 מטרים.) תודה חברים

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by ^pb^,

היום קיבלתי ראוטר חדש וסוף סוף לא צריכים לחבר את המחשבים בבית בתצורה של ערבים. הראוטר הוא דגם כלשהו של EDIMAX. כמעט הכל עובד, הגדרתי את ההגדרות הנכונות בראוטר ולכל מחשב הקצתי כתובת סטטית בתוך הLAN. מחשבים 101 ו108 מריצים עליהם ווינדוס XP, מחשב 102 מריץ ווינדוס 7. למחשב 102 יש בעיה להתחבר עם 108 (ווינדוס 7 לXP). הפוך עובד, ו102 גם מסוגל להתחבר ל101 (שגם הוא XP). מחשב 102 כן מזהה את הNetBios של מחשב 108 וכן מציג אותו תחת אותו WORKGROUP, אבל לא מאפשר ללחוץ עליו. גם פינג מ102 ל108 לא נשלח. בעיה נוספת שקיימת היא פורטים שלא נפתחים משום מה. אני כרגע כותב ממחשב מספר 108, ואלה הרשומות שקיימות בport forwarding: אולם בבדיקת CanYouSeeMe.org: Error: I could not see your servi…

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  12. Started by MagnuM_47,

משום-מה, אתמול אני לא מצליח להתחבר לMSN ולICQ והפייסבוק לא מציג לי את כל התמונות על המסך והמון אתרים לא עולים לי פתאום. לא נגעתי בהגדרות של הפיירוול ולדעתי זה לא ישתנה לבד?! בנוסף סגרתי את הפיירוול AVAST ואת הפיירוול של הWINDOWS ונסתי להתחבר ועדיין לא עזר. תמונה של הFACEBOOK, לא מציג את כל התמונות: http://www.picamatic.com/show/2009/05/16/11/36/3655999_1168x806.JPG תמונה של הMSN לא מתחבר + עשיתי בדיקה להתחברות והוא רושם מה יכול להיות הסיבה לבעיה (שלא ממש הבנתי..) : http://www.picamatic.com/show/2009/05/16/11/39/3656011_563x930.JPG תודה רבה לעוזרים...

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  13. אצל החברה שמארחת את האתר? אצל החברה שמוכרת את הדומיין? תודה!

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by ROYANDROID,

שלום, אני רוצה לשנות הגדרות רשת וכאשר אני נכנס למקום שבו אני צריך להכניס את השם משתמש וסיסמה (אני מדבר על הadmin ולא על הוויפי) אני רושם admin בשם משתמש וadmin בסיסמא זה לא עובד..... אולי השם משתמש וסיסמה הם אחרים???? הראוטר הוא: cisco linksys תודה לעונים...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. איך עושים את זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 5.1k צפיות
  16. Started by PeaS,

ברשת אצלינו 3 מחשבים - A,B ו-C, בכולם מותקנת XP PRO. במחשב A יש מדפסת. אחרי שהגדרתי עליה שיתוף ניסיתי להוסיף אותה למחשב B וראיתי שהיא כבר הוספה אוטומטית, אך משום מה היא לא עבדה - אז הסרתי אותה והוספתי אותה ידנית ע"י הכתובת שבמקרה הזה היא - \\10.0.0.5\hp והיא עובדת. במחשב C המדפסת לא מופיעה אוטומטית וגם נסיון הסריקה\הוספה ידנית לא עבד. עברתי על כל הסרביסז כדי לראות שכל אחד מהם שקשור בדרך ישירה או עקיפה לרשתות ומדפסות פועל (בפעם קודמת זו הייתה הבעיה). איך פותרים את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by emmanuel,

שלום לכולם. רכשתי לאחרונה רכזת על מנת שאוכל לחבר את המחשב שלי יחד עם הסטריימר שלי. חיברתי הכול תקין יש חיוי תקין גם כן,אך אינני מצליח לגלוש דרך הסטיימר מה גם שברגע שאני מנסה להכנס לתייקיה של המחשב שלי שאי רואה דרך סטריימר אני מתבקש להזין משתמש וסיסמא למרות שלא מוגדר לי משתמש וסיסמא. האם מישהו הצליח לבצע את זה בעבר או ידוע לו איך אני מצליח לגלוש דרך הסטריימר? המערכת שלי WINDOWS 7 +XTREAMER+ מודם של הכבלים TERAYON+רכזת פשוטה בסיסית עם 8 יציאות. אודה לכול עזרה אני ממש אובד עצות

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות נתב לצורך חיבור מספר מחשבים (חלק קווי וחלק אלחוטי). אני מחובר לנטוויז'ן דרך הכבלים על קו של 3MB. המודם שלי הוא thomson tcm425 מאחר ואני מחובר לנטוויז'ן אני זקוק לנתב שיכול להשתמש גם בחייגן. כרטיס הרשת שיש לי במחשב הנייד הוא IEEE802.11 (יש לי מחשב נייד חדש יותר שגם בו יש כרטיס אלוחטי - אבל הוא לא אצלי עכשיו ולכן אני לא יכול לספק מידע לגבי הכרטיס שלו). מאוד חשוב לי הנושא של אבטחה - אני רוצה אופציה לא לפרסם את הרשת ולהגן על הרשת וכו'. אשמח לקבל המלצות לנתבים טובים - אם אפשר לקבל הסבר למה נתב מסויים נחשב טוב ולא רק את השם שלו. תודה! רם

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by computers-man,

לפני כשנה חיברתי כבל רשת מסוג CAT7 בבית עכשיו אני צריך להפעיל את הרשת בבית ואני לא מוצא קונקטור מתאים לCAT7 מאיפה אני יכול להשיג? והאם אחר כך אני יכול להתחבר עם זה לראוטר רגיל?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. שלום אני צריך עזרה לגבי עוצמות הוט בוקס, העוצמות נראות לי יותר מדי גבוהות המבינים בזה........ מה אפשר לעשות ? איך ניתן להוריד את העוצמות כי שמתי לב שאצל כולם פה העוצמות נמוכות וגם התדרים וה- power יותר מדי גבוהים איך אפשר לסדר את זה ? מה לא תקין? ומה צריך לתקן? כדי שאני אקבל עוצמות נכונות כמו שצריך? אני מבקש עזרה מהמומחים שמבינים בזה. http://jpg.co.il/view/50ec3ed806fa3.png/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום,אני מחקתי את ההודעה הקודמת משום שהיא אינה רלוונטית יותר. אבל יש לי עוד שאלה אחת. יכול להיות שתחשבו שהיא מטומטמת. האם אני יכול לשפר את הקליטה של הראוטר שלי בתוספת כלשהיא ? יש לי edimax br-6204wg. אני יכול אולי להוסיף משהו לאנטנה הקיימת או אולי להחליף אותה במשהו יותר רציני ? הקליטה בסדר באופן עקרוני אבל אני רוצה יותר מזה . תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  22. מחר אני צפוי לשדרג את האינטרנט שלי ל10M NGN מקריאה די מרובה פה בפורום ראיתי שיש אנשים שאומרים שבזק בינלאומי טוענים שאין חבילת גיימר לNGN לפני שאני הולך לדבר איתם רציתי לדעת: איזה חבילות תעדוף קיימות בבזק בינלאומי לNGN ואיזו חבילה עדיפה ? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. יש לי ראוטר 3COM שנמצא אצלי קרוב לשנתיים, מעודכן לגרסא אחרונה. מודם כבלים של Thompson. אני הייתי מחובר לברק דרך כבלים במשך תקופה די ארוכה עד שהבנתי שהם בלתי נסבלים ועברתי לבזק בין-לאומי כספק שירות - תשתית כבלים. אני מחובר כבר שבוע לבזק ושמתי לב שיש נתוקים תכופים מדי לטעמי של האינטרט. זה לא שאני תזמנתי או מדדתי אבל זה מרגיש שיותר מדי פעמים אני מחכה בזמן שהראוטר מנסה להתחבר מחדש. צירפתי כאן log של הראוטר שרואים שהוא מתנתק ומתחבר לאחר כמה דקות. ניסיתי חיבור ב L2TP וגם PPTP ולר נראה שיש הבדל בהתנהגות/בצועים. עצתכם עד כמה המצב גרוע ואיך כדאי לגשת לפתראון הבעיה. האם זה תשתית בכבלים או הספק? אני לא בטוח שלא התנתתי גם קודם אלה שאולי לא שמתי לב לזה.

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. לרפובליקת הבננות שבה אנו חיים זה סיפור מההפטרה כמו שנראה לי או שזה תהליך אנושי? (בהתיחס לנושא של שחרור מהמכס על טירטוריו והוצאותיו הנלוות ובהנחה שהנתונים הטכנים של הכרטיס לא חורגים מהמגבלות שהמציאו/ימציאו לנו החוכמולוגים במשרד התקשורת)

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום ברשותי כמה מחשבים שמחוברים דרך WIFI לאינטרנט , רק מחשב אחד מחובר דרך כבל ישירות לראורטר . רציתי לדעת האם קיימת דרך להגביל את רוחב הפס למחשבים שמתחברים לרשת דרך הWIFI? . זאת אומרת להקצות למחשב אחד 80 אחוז ולמחשב השני 20 אחוז . מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי מספיק טוב ???

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.