רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, כרטיס הרשת שברשותי כיום הוא: D-Link Wireless N PCI-E adapter 300Mbps האינטרנט בביתי 200 מגה ואני מחובר באופן קבוע רק באופן אלחוטי (אין לי אפשרות לחבר כבל רשת ישירות למחשב). האם יש כרטיס רשת אחר אשר יתן לי ביצועים טובים יותר? האם הביצועים יהיו שונים באופן משמעותי? איזה כרטיס רשת ממולץ לי לרכוש?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, מחר מגיע אלי הביתה טכנאי של בזק להתקין קו אינטרנט בדירה. אני מתחבר לאינטרנט דרך אקספון 018 חבילה תשתית+ספק. לאור העבודה הלכתי וקניתי את הנתב משלוב ראוטר הבאה TP-Link TD-W9980. ברצוני לדעת האם אני יכול לדרוש מהטכנאי שיגיע לחבר אותי לקו הרשת עם הנתב שאני קניתי? האם אני אהיה מחויב לקחת נתב מבזק? במקרה שלא, האם אני צריך להגדיר באופן מיוחד את הנתב? או שברגע שיש לי קו אני רק מחבר אותו דרך כבל רשת. ומבצע הגדרות WIFI דרך הIP של הראוטר?
-
- 13 תגובות
- 21.5k צפיות
-
-
חבריה, כותרת ,אני בפרטנר עם מודם ראוטר DLINK 225 לא איכותי בכלל . יש מתאים לרכישה?
-
- 13 תגובות
- 9.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אמרו לי באנגלית לעקוב אחרי לינק מאוד לא ברור וזה מטריף. אני בסך הכל רוצה לשתף מהמחשב ולעשות סטרימינג למוזיקה וסרטים. אוף ממש אשמח לעזרה
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בוקר טוב התקנתי מצלמות בבית ואני רוצה ספק אינטרנט ip קבוע הכי זול! נכון ליכשיו אני עם 012 והם רוצים 40 שח לחודש! מישהו מכיר משהו יותר זול?
-
- 13 תגובות
- 17.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, משהו יודע האם אפשר להשיג חבילת gamers אצל בזק בינלאומי בפחות מ 25 שקל?
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני כרגע מחזיק ב2 משתמשים של ספקיות אינטרנט - HOT ו CCC. הקטע הוא שאני גם מוריד הרבה וגם משחק ברשת. כשאני על HOT הפינגים מאוד גבוהים יחסית ויכולים להגיע ל180, תלוי מה בא להם, לפעמים גם אין תשובה לאור הLATENCY הגבוה. לעומת זאת הורדות טסות על כמה מגות לשנייה. כשאני עובר לCCC הפינגים הם על 70-90 , אבל ההורדות בקושי זזות מקסימום 500KBPS. האם מישהו חווה ספקית נורמלית? במחירים שפויים? אני על תשתית בזק, 100M, עם נתב DLINK 6850U רשת N וחיבורי 1GB.
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
למי שמהירות של 200M כבר לא מספיקה, החל מהשבוע הבא HOT תציע ללקוחותיה מהירות של 500M. עוד לא ברור מה תהיה מהירות העלאה אבל חצי גיג'ה בהורדה זה כבר סיפור אחר לחלוטין. השאלה הגדולה - מה היכולת של הנתבים הבייתים להתמודד עם מהירות זו. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000998066
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ראוטר שבנוי למהיריות גבוהות בפועל. לא חשוב לי העניין האלחוטי, כי אני מחבר רק מחשב אחד(כרגע לפחות). האם ישנו נתון כלשהו שעלי לבדוק, כדי לדעתם אם הדגם מתאים? אני רואה שרובם נופלים תחת הקטקגוריה של 300MBITS או 450, אך התחושה שלי היא שמדובר בנתון "גנרי", שלא בהכרח ישקף את המציאות. כדי להמחיש את מה שאני רוצה להימנע ממנו, הנה קישור להודעה שכתבתי לפני כמה שבועות על בעיה שיש לי , לאחר שדרוג ל15MBITS http://hwzone.co.il/community/threads/557114-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%94-%D7%91%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A7%D7%91%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%90%D7%97%D7%A8-%D7%A9%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%92-%D7%9C15MBITS?p=5000338#post5000338
-
- 13 תגובות
- 5k צפיות
-
-
כבר תקופה ארוכה שאני מקבל לפחות פעם ביום הודעה של IP conflict detected. אילו זו הייתה רק ההודעה שקופצת אז ניחא, אבל היא מלווה בניתוק רגעי מהרשת שמפריע מאוד. אם רלוונטי,יש לי ראוטר מגעיל שבזק הכריחו אותי להתקין וה-WIFI פעיל בבית. למישהו יש רעיונות איך לפתור את הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
איך ניתן להאריך את הטווח הקליטה בבית גדול עם הראוטר הזה? בקומה השניה אין בכלל אינטרנט לגמרי
-
- 13 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי חבר'ה, לאחר שבזק העלו לי את המחיר לחבילה בכ- 50 שקלים לחודש (119 שקלים), דיברתי עם אקספון והבנתי שהגלישה דרכם מתבצעת על תשתית של בזק. לאחר בירורים, סגרתי על החבילה של 100 מגה ואני צריך לרכוש ראוטר. אשמח לשמוע המלצה למודם ראוטר עד 500 שקלים, למשחקי רשת בין היתר ובעל טווח WIFI מירבי. תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 14.8k צפיות
-
-
ראשית ארצה להתנצל אם אני באיזור הלא נכון, התלבטתי אם לפרסם בתמיכה הטכנית או פה, אבל אני חושב שפה זה יותר יתאים. אז המחשב שלי מחובר לרשת הביתית בוייפי באמצעות כרטיס הרשת של Dlink ורוב הזמן החיבור יציב לחלוטין ומקבל את מלוא המהירות של האינטרנט, כ100 מגה. לאחרונה התחדשתי במכשיר שמיעה חדש ומעבד דיבור חדש אשר עובדים עם סטריימר יחודי בשם ComPilot שהוא מתחבר באמצעות בלוטות' לטלפון או לכל משדר בלוטות' ומזרים את הכל ישירות למכשיר השמיעה שלי. כדי לחבר אותו למחשב קניתי משדר בלוטות' שלא התאים והמוזיקה הגיעה לסטריימר בצורה מעוותת ולכן, לפי המלצת החברה של הסטריימר, קניתי את המשדר של sennheiser שעובד מצוין! אבל בהמשך התגלתה בעיה חדשה שאני לא מצליח לסדר אותה בכלל. האינטרנט שלי התחיל לסב…
-
- 13 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
היי, הייתי מחובר תקופה מסוימת לHOTNET מכיוון שקיבלתי ספק אינטרנט חינם בהצטרפות לHOTMOBILE. נתקלתי בבעיה איתם שלפעמים בערבים (במיוחד במוצ"ש) הפינגים לשרתים בחו"ל היו עולים מעל 120ms דבר אשר הקשה לשחק משחקי רשת... החלטתי לנסות ספק אינטרנט אחר אז החלטתי לנסות את CCC. בשבועות הראשונים היה נראה שהפינג שלי לשרתים בחו"ל אכן הרבה יותר טוב ונשאר יציב על 80~ לאורך כל שעות היממה. אך פתאום שמתי לב שהורדות הטורנטים שלי היו נורא איטיות... אפילו טורנטים שהיו להם כמויות מטורפות של סידרים... בהתחלה חשבתי אולי סתם נפלתי על כמה טורנטים ולא היה לי מזל לקבל חיבורים טובים... כעת לאחר כמה שבועות זה כבר ממש התחיל לעצבן אותי אז החלטתי לבדוק את העניין. עדיין יש לי גם ספק HOTNET שאני עדיין מקבל חינ…
-
- 13 תגובות
- 8k צפיות
-
-
שלום יש לי נתב של DREYTEK VIGOR 2710N ואני משום מה לא מצליח להגדיר אותו לגלישה באינטרנט בבזק בנלאומי, אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בזה. תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
ה-VMG1312 של חברת ZyXEL הוא נתב אלחוטי התומך בתקן N וכולל מודם VDSL מובנה התומך בטכנולוגית Vectoring. לנתב 2 אנטנות פנימיות התומכות בתדר 2.4Ghz, ארבע כניסות רשת (LAN) התומכות במהירות 100M וכניסת USB בתקן 2.0. כניסת ה-USB מותאמת להתקני אכסון וגם תומכת במודמים סלולרים 3G ו-LTE המשמשים כגיבוי לחיבור. בסקירה המצ"ב ניתן לקרוא על תכונות הנתב וביצועיו. http://www.netcheif.com/Reviews/VMG1312/VMG1312.htm
-
- 13 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל עזרה נכנסתי לבית חדש דו קומתי תשתית וספק של בזק הרוטר יהיה מחובר למחשב שממוקם בממד, בקומה הראשונה החדר שלי בקומה השניה ,קליטה בקומה השניה אין לי בגלל שהרוטר בממד וגם אני רוצה לגלוש קווי גם בקומה השניה ,כלומר לחבר את הPS4 שלי לא אלחוטי אלה על ידי כבל רשת קווי וגם שיהיה לי קליטה למחשב נייד שיש לי גם בחדר מה אני יכול לעשות ? קראתי קצת על המגליד טווח אלחוטי דרך החשמל זה לא פתרון מספיק הוא לא באמת נותן גלישה יותר טובה קווית וגם יש לי בבית תלת פאזי ראיתי שליד כל שקע טלפון בחדרים יש גם כניסה לכבל רשת , זה הפתרון הכי טוב השאלה האם זה רק הכנה או שצריך לחבר בארון איך אפשר לדעת ומה אני יכול לעשות כדי את הגלישה המקסימלית גם בקומה ה2 תודה רבה איתי. נ.…
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מיזם אינטרנט הסיבים של חברת החשמל ממשיך בזחילה אל עבר מטרתו, עם הבטחה להתחיל פעילות בקרוב בחלקים גדולים מהערים רמת גן ותל אביב לכתבה: http://hwzone.co.il/מיזם-אינטרנט-הסיבים-unlimited-מבטיח-להתחיל-לפ/
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, האם זה נכון שהוט מציעים 5 מגה מהירות העלאה ? (כמובן לא נפרד מה200 מגה מהירות הורדה, המיותרים?) האם בזק גם יכולה להציע 5 מגה העלאה בתוספת תשלום או משהו כזה ? בנוסף, מי שיש לו כאן מהירות של 5 מגה העלאה, יכול להועיל בבקשה בטובו לבדוק את מהירות ההעלאה לשרתים באירופה (הולנד, גרמניה, אנגליה) תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
היי , החלטתי להשתמש בנתב הזה שמצאתי בבויידם לטובת שיפור הוויפי בממ"ד (פינת המחשב הראשית שלי) יש לי אינטרנט בכבלים - הוט פיירבוקס בסלון ונק' קצה בממד של LAN המחובר למחשב . את אותו LAN חיברתי לנתב ועכשיו התווספו לי עוד כמה פורטים של LANs לשימושים נוספים - מה שלא היה לפני . עד כאן הכל טוב וסבבה , הכל גולש בצורה טובה והוויפי תענוג בממד אמאמאמממממ .... זה הרג לי את השיתוף ברשת יש לי NVIDIA SHIELD בסלון וכל המדיה שאני מוריד יושב על הדסקטופ בממ"ד ועכשיו לא מצליח לראות את התקיות ב SMB בקודי . כשאני מחבר ישירות את הLAN להוט הכל בסדר . ניסתי לשחק בהגדרות הנתב כלום לא עוזר חפרתי קצת באינטרנט אמרו להגדיר נטביוס הגדרתי וכלום אשמח אם יש למישהו רעיון איך בכל זאת לצלוח את ה…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! אני שבוע הבא אמור לעבור לסיבים אופטטים. ורצוני לשאול, 1. האם אוכל להתקין את הסיבים בחדר שבו המחשב הנייח שלי? 2. האם עבודת הטכנאי גובלת בקידוחים וכל דבר שגורם לכלוך בבית, או עבודה נקייה היא? תודה רבה!!
-
-
- 13 תגובות
- 4.2k צפיות
- 3 followers
-
-
היי אני רוצה לעבור לסיבים של פרטנר, מהירות 300 מגה. השכרת הנתב עולה 25 שקל לחודש, אז אני מעדיף כבר לקנות באופן פרטי. האם כדאי לקנות את ה SAGEMCOM 5770 שפרטנר משתמשים בו או עדיף ראוטר אחר? אני שואל גם מבחינת אפשרות מעקב ותיקון תקלות של פרטנר, כי תמיד הם אומרים שראוטר פרטי הוא בעייתי. עדיף דגם שניתן לרכוש בארץ. אני לא מבין כלום בראוטרים. אני רק רוצה ראוטר שיעבוד מהר, עם WIFI “חלק" וללא תקלות, ושיתאים לפרטנר מבחינת תמיכה. תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 12.3k צפיות
- 1 follower
-
-
איך מגדירים שרק כרטיסי רשת במחשבים שלי יוכלו להתחבר לרשת אלחוטית (מס סריאלי?)
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם . יש לי בעיה רצינית, החייגן שלי פשוט נעלם (לא חושב שזה קשור אבל זה קרה אחרי שעשיתי chkdsk) הורדתי חייגן דרך האתר של נטוויזן (נכנסתי עם כתובת IP), וכשאני מתקין את החייגן אני מקבל את ההודעה הבאה: Not all settings were configured. Try to connect. It failed, contact Netvision technical support. . והחייגן לא מופיע במחשב... . התקשרתי לנטוויזן וניסיתי להגדיר חייגן ידנית, אבל האפשרויות הופיעו באפור ולא היה אפשר ללחוץ עליו! נטוויזן אמרו שזה כנראה בעיה בוינדוס! . מישהוא בבקשה יכול לעזור לי? זה די דחוף...אני חייב אינטרנט! (אני עם XP וכבלים..Hot) ניסיתי כבר שיחזור מערכת... . תודה שבוע טוב יצחק
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, יש לי מודם מהסוג הנ''ל שמחובר בUSB, לאחר חיפושים רבים אני פשוט לא מוצא דרייבר שלו לויסטה, בלי זה אני פשוט לא יכול להתחבר... :-\ אני ממש אודה לכל מי שיעזור, זה לא הצד החזק שלי
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-