עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by OmerS,

היי, אני אומנם רק בן 17 אבל אני מתקן מחשבים ומתקין רשתות ויש לי מספר לקוחות קבועים.. בקרוב יש לי מספר עבודות של התקנת רשתות ביתיות ואני מחפש חנות שמוכרת ציוד לטכנאי רשתות אני מחפש חנות שיש לה את הדברים הבאים: - שקעים לרשת (רגילים וגם Gewiss - השקעים המודולריים שיש בבתים החדשים) - כבל השחלה (כבל פלסטי שמשחילים לצנרת בקיר לפני הכבל רשת, נראה לי שקוראים לזה סטלבנד) - לוחץ קורונות (אם מישהו יודע מה זה בכלל) - ראשים לכבל רשת - בודק תקינות של חיבורים בקשר לכבל עצמו יש לי מקום שאני קונה אותו די בזול אז אני לא מחפש את זה.. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על חנות באמצעות ה- ICQ: 98136519

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Poddy,

אוקיי אז ככה, יש לי מודם כבלים RCA THOMPSON DCM245 ושמתי לב שיש לי בו שני יציאות, אחת ל USB ואחת ל ETHERNET עכשיו מה שרציתי לדעת זה אם אני מחבר את המחשב הראשי ל USB והמחשב השני ל ETHERNET אני אוכל ששניהם יהיו מחוברים לאינטרנט בו זמנית? תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  3. שלום, אנחנו מנסים להקים רשת פרטית ע"י חיבור של אחד מהמחשבים למודם הכבלים (terayon 715x( ישירות, וחיבור של השאר דרך מתג אתרנט. המחשב שמחובר דרך הUSB מחובר לאינטרנט, אבל המחשבים שמחוברים דרך האתרנט לא מסוגלים לקבל כתובת IP. (גם כשמחברים אחד מהמחשבים ישירות למודם, ללא המתג). בתמיכה של הכבלים אמרו שהבעיה עשויה להיות במחשב או בכרטיס הרשת, אבל נראה ששניהם תקינים... למישהו יש איזו הצעה?

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  4. Started by chris_u16,

היום אני מגלה להפתעתי שחוייבתי בסכום של 149ש"ח רק מחברת הכבלים על האינטרנט. התקשרתי לשירות לקוחות והחוצפנים האלו אומרים לי שזה בגלל שנגמר 'המבצע' אז עכשיו הם מחייבים אותי מחיר מלא ואחרי שצעתי עליו הוא אומר לי שאי אפשר לבטל את החיוב הזה ושיש עכשיו מבצע ב59ש"ח..... כל מה שנגמר זה לא מבצע אלא התחייבות שבו הם גם ככה דפקו אותי במחיר של 89ש"ח לחודש, שכבר המחיר ירד לפני כמה חודשים! הם ממש מחפשים את מי לגנוב! לא זכור לי שנאמר לי בהצטרפות שאחרי ההתחייבות אני יחוייב במחיר כפול וכמובן שלא אמרו לי מאומה לפני, פשוט חייבו מבלי להודיע בכלל בסוף השיחה הוא אמר שירשום את הטענות שלנו, משום מה לא נראה לי שהם יחזירו לי את הכסף הזה בקלות מה אתם ממליצים לי לעשות?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. 1)טוב אז קודם כל שלום. בניתי מחשב חדש ואני נותן את שלי לאחותי עכשיו הוא יהיה בחדר שלה וזה קצת רחוק אז מה אני יצרך לקנות כבל כל כך ארוך או שיש פיתרון יותר זול...? 2)במחשב הישן שלי יש כרטיס רשת אחד שמחובר למודם וככה אני גולש... עכשיו במחשב החדש יש לי את החיבורים האלה: אז תסבירו לי מה לחבר למה לאן לחבר את המודם לאיזה חיבור במחשב החדש ולאיזה חיבור לקשר בין המחשב שלי למחשב של אחותי? תודה...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולם. יש לי בעייה מעצבנת ביותר אחרי זמן מה שאני מחובר לאינטרנט המחשב פשוט נתקע ושום דבר לא מגיב.. התקיעות מתרחשות בדר"כ כאשר אני מנסה להוריד משהו, לפתוח קישור או להפעיל תוכנות כמו ICQ ו MIRC הוא לא נתקע כל פעם שאני מנסה לעשות את אחת הפעולות האלו אלא רק אחרי שעבדתי זמן מה אם האינטרנט. הבעייה הזאת גם הייתה לי במחשב הישן וגם עכשיו במחשב החדש. יש לי WINDOWS XP SP1 מודם ECI בחיבור USB. תודה מראש לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  7. Started by nadav1379,

יש לי נתב של D-LINK DI-604 ואני רוצה לפתוח את הפורט של המשחק NFSU ואני לא יודע איך לפתוח ומה הפורט אולי מישהו יכול להגיד לי

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי בעיה שאין לי מושג איך אני מתגבר עליה וממה היא נובעת. יש לי מחשב נייד עם כרטיס אלחוטי מסוג 802B. חיברתי למחשב השולחני שלי כרטיס אלחוטי של D-LINK ויצרתי ביניהם רשת אלחוטית. הבעייה היא שכל פעם שאני מכבה את המחשב הגדול ומדליק מחדש שיתוף האינטרנט לא עובד וגם שיתוף הקבצים. איך סידרתי את זה? - אני פשוט עושה סיסטם ריסטור על הנייד לתאריך של אתמול והכל חוזר לעבוד עד הפעם הבאה שאני מכבה את המחשב הגדול שלי. דרך אגב את הנייד אני יכול לכבות ולהדליק כאוות נפשי וזה לא פוגע בכלום. רק כאשר אני מכבה את השולחני יש לי בעייה, ורק סיסטם ריסטור על הנייד עוזר. נו טוב אז בואו נראה אתכם עכשיו עם הבעייה הזו...... השתגעתי כבר!

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  9. Started by zvkel,

יש לי רשת של מספר מחשבים ואני רוצה להגביל את רוחב ה upstream של אחד המחשבים ברשת חיפוש בפורום מצא תוכנה שאמורים להריץ על הסרבר שאחראי לשיתוף האינטרנט מה אני עושה אם ברשת שלי אין סרבר ומי שאחראי לשיתוף הוא הראוטר?

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  10. שלום לכולם אני בעל מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO SP 2 רציתי לדעת איך אני יכול לשתף קבצים אך לא לתת גישה למשתמש מסוים אל קבצים אלה אודה לכם מאד על העזרההה -אלי-

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  11. Started by FireStar,

שלום לכולם בדיוק עכשיו סיימתי להתקין את המחשב של אח שלי, ואת הרשת הביתית ביננו. חיברתי את הרשת ביננו בנתב D-Link DI-604 , ואני רוצה לציין שהכל היה אוטומטי לחלוטין. רק חיברתי את הכבלים ביננו וזהו, לא הייתי צריך לגעת בכלום ולא להגדיר לנתב שום דבר...פשוט תענוג. עכשיו ניסיתי להתחבר ל- Emule והוא לא מצליח להתחבר בכלל, ואני מקבל הודעה: You have a lowid. Please review your network config and/or your settings. יש לציין ששני המחשבים עובדים עם XP, אני מחובר לבזקבינלאומי ללא חייגן, ואין לי פיירוול בכלל. מקריאה בדיונים אחרים הבנתי שאני צריך לפתוח פורטים, אבל כפי שציינתי אין לי פיירוול בכלל. מה אני אמור לעשות?

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  12. החלפתי לוח וכרטיס רשת ועכשיו האייפי שלי התחלף.. אני מחשב קליינט מחובר לראונטר.. פעם יכולתי לפתוח פורטים דרך המחשב שלי בראונטר.. עכשיו שאני בא לפתוחח הוא אומר לי Invalid IP address! It should be set within the current subnet איך אני מסדר את העסק שאני יוכל לפתוח פורטים שוב?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by amr_2000,

2 מחשבים ברשת אלחוטית עם מערכת הפעלה XP PRO האם זה אפשרי לפני שאני מתחיל להתברבר עם ניסיונות ואם כן ויש איזה טיפ אשמח לקבל תודה

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  14. Started by noobster,

יש לנו רשת ביתית עם SWITH ומחוברים 4 מחשבים. כול פעם שאני פותח במחשב שלי את המיול ולא משנה כמה אני מוריד את הגדרת החיבור של המיול אף אחד ברשת לא מצליח לגלוש יש לכם רעיונות איך אני יכול להגדיר את המיול? יש לכם לינק לתוכנה שקובעת מקסימום רוחב פס למחשב מתוח רשת ביתית?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  15. היי פתחתי את הפורטים 4661-4711 בפיירוול של הנתב, ורציתי לפתוח גם את הפורטים של הפיירוול בSP2 כי יש לי lowID קבוע, חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי, מישהו יודע איך פותחים את הפורטים בSP2? עריכה: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ביטלתי את הפיירוול של SP2 ועדיין יש lowID, אז חשבתי שאולי לא פתחתי טוב את הפורטים, אז איך בדיוק אני עושה זאת? (תמונה בסוף) תודה מראש Install מה בדיוק אני ממלא בתמונה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  16. היי! לפני כשבוע הזמנו מאינטנט זהב אינטרנט אלחוטי. אני אמרתי לאבא שלי שהם בטח ימכרו משהו זבל, אבל הוא אמר שהוא מעדיף לקנות מאינטרנט זהב כי הם בטוח לא ירמו אותנו... בכל מקרה, אתמול הגיע טכנאי, התקין את המערכת (של חברת LEVEL ONE. מישהו שמע עליה?) ומה שקרה הוא שאם מורידים קובץ בדיקה מהשרת של אינטרנט זהב זה יורד במהירות של 260KB/S (כמו שזה צריך להיות) ואם מורידים כל דבר אחר מכל אתר אחר, זה יורד ב50-60 ולאט לאט יורד לכיוון ה8KB/S! יש לציין שהקליטה בסדר גמור, וכאשר משתמשים בDOWNLOAD ACCELERATOR, הורדת הקבצים, מכל מקום אחר, זה יורד במהירות שצריכה להיות (230-260 בערך)... יש למישהו פתרןו לבעיה? הטכנאי אמר שזה אולי בגלל ששדרגנו ל2MB/S לפני זמן קצר מאוד, ואולי יש בעיות... בכל מקרה, ה…

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  17. Started by demonshlomo,

אהלן... יש לי ראוטר DI-604 של DLINK שאליו מחוהר מודם ADSL ומחשב עם XP.... מחובר גם מחשב עם 98 , הראוטר נותן למחשב הזה אינטרנט אבל אני לא יודע איך לעשות שיתוף קבצים בין שתי המחשבים. זה די דחוףףף ואין לי מושג מה לעשות... תודה רבה על התגובות!

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  18. יש לי 2 מחשבים בבית ויש לי "האב" מה אני צריך לעשות כך ששני המחשבים יוכלו לגלוש באינטרנט דרך המודם של alcatel st-510 v4.2.3

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  19. Started by miim17,

אני שוקל לקנות את הנתב ויש משהוא לא ברור במניואל שלו - בהרהב מקומות הם טוענים שיש לנתב שרת RADIUS פנימי לזיהוי משתמשים. אך בצילומי מסך שיש באותו מדריך אין זכר לשרת הנ"ל. (ולעומת זאת בגירסה היותר מוקדמת 6104W - מופיע בברור צילומי המסך של הפונקציה הזו) מישהוא מבעלי הנתב הזה יכול לבדוק את הנושא ולעזור לפתור את החידה ?! תודה

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  20. Started by urich,

טוב יש לי בעייה יש לי שתי מחשבים שאחד מהם מחובר לאינטרנט באמצעות מודם usb והם מחוברים בינהם באמצעות כרטיס רשת עכשיו כשרק מחשב אחד מחובר לאינטרנט והרשת הביתית לא מוגדרת יש לי high id והאיטרנט טס בכל האתרים אבל כשהם מחוברים אני אמנם יכול לגלוש בשניהם אבל חלק מהאתרים עולים לאט (לא ממש נורא) אבל הemule לא מתפקד ונותן לי low id בשניי המחשבים יש לי win98se עכשיו איך לשנות את הגדרות הרשת הביתית כך שהמחשבים יעבדו כמו שצריך. בתודה מראש urich

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, יש לי בבית שלושה מחשבים שמחוברים לרשת האינטרנט דרך המודם\ראוטר 2WIRE. פתחתי פורטים מסויימים דרך התוכנה של המודם אבל התוכנות שמשתמשות בפורטים עדיין עובדות לאט. רציתי לדעת אם יש תוכנה שבודקת איזה פורטים פתוחים למחשב שלי? וגם איך אני יכול לבדוק את מהירות הפס שלי (אני יודע מה בזק ונטויזן אומרים שרוחב הפס, אני רוצה לבדוק את זה אישית). איך אפשר לעשות את זה? תודה.

22. Started by Cyron,

יש לי רשת ביתית של בזק עם מודם 2wire ונתב במחשב השני. שני המחשבים גולשים ברשת ללא בעיה. אני מעוניין באפשרות להעביר קבצים ממחשב אחד לשני דרך windows xp, מישהו יודע איך אני עושה זאת ?

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  23. יצרתי רשת בין שני המחשבים בביתי אבל שאני מנסה ליצור תיקיה משותפת אז אני לא מצליח לראות אותה במחשב אחד ובמחשב השני כן .... למה זה???????? מה עושים?????. תודה...

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by or,

i got one maneger with my notebook and i heve the windows one and i want to disable the windows one and use the intel one but he wont let me bcouse he alredy uses the windows one... so... how can i disable the windows one with out disabling the whole card... tanks alot or

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  25. Started by aladin_7,

יש לי מחשב נייד ומחשב שולחני המחוברים בניהם באמצעות רשת בפרוטוקול שיתוף פשוט של מיקרוסופט. על שני המחשבים מותקנת מערכת הפעלה Win XP Pro . אני מעוניין בתוכנה או בקובץ אצווה או בכל דרך אחרת לסנכרן תיקיות מסויימות בין שני המחשבים (דוגמאת : Favorites, My Documents ועוד). מישהו מכיר , שמע או יודע איך מבצעים זאת כאשר כל הנתונים נשמרים על המחשבים עצמם (ללא שרת ). בברכה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים