עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by AiXC,

אני כיום על 15 מגה משלם 110 ש"ח לתשתית בזק ו 62 ש"ח לבזק בינלאומי על גיימר + POWER NGN, והציעו לי בבזק (התשתית) 30 מגה ב 125 ש"ח, עכשיו אם אני יאיים להתנתק אני יקבל במחיר יותר זול?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  2. שלום אני מחפש תוכנה שמודדת רוחב פס מהמחשב שלי לאתר שבוא אני מנסה לראות סרט או שידור חי זאת לאחר שאני מגלה שספק האינטרנט שלי במקום לתת לי 10240 KB רוחב פס למדינות שונות באירופה נותן לי 500 KB זאת גיליתי לאחר שאתר יורוספורט שטענתי שהוא לא משדר איכותי העלה תוכנה לנגן שמודדת קו נתונים על קו האינטרנט שלי ומגלה לי שספק האינטרנט שלי דופק אותי בגדול תמונה : http://img179.imageshack.us/img179/9683/53260245.jpg בתמונה אנו רואים : 1. שהתוכנה של סטטיסטיקה מודדת את איכות הקו שלי 2. כותבת שקצב הסיביות של השידור 448 KB 3. כותבת שרוחב פס זמין אצלי 484 KB ( וכאן אני יודע שמשהוא פגום כי אני משלם על חבילה של 10240 KB ) 4. כותב לי שרוחב הפס בשימוש 445 KB התוכנה מסבירה לי דרך סטט…

3. אהלן . יש לי רשת ביתית לא אלחוטית עם ראוטר של אדימקס ושני מחשבים עם XP. את אחד המחשבים אני לא מצליח לחבר לאינטרנט. אני אפרט את המצב: כרטיס הרשת מזוהה במנהל ההתקנים לא נראה שיש לו בעיה. הגדרות אייפי - אוטומטי. כשאני עושה :IPCONFIG אין בכלל כתובת - פשוט ריק. החלפתי בין שני המחשבים (כל מחשב עבר לחדר אחר) - המצב הוא כזה: זה שהתחבר -מתחבר גם פה. זה שלא - לא מתחבר גם פה. מכאן אני מסיק שאין בעיה בכבלים וגם לא ברואוטר. האם לדעתכם זה כרטיס הרשת (שעבד מצויין לפני הפירמוט) ? תודה

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  4. אני יודע איך לפתוח הגדרתי הכל... IP סטטי, בחומת אש של ווינדוס בuTorrent וקורה לי משהו מוזר כזה: http://img443.imageshack.us/img443/8132/problemz.jpg

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  5. Started by original,

כדאי לעבור מרשת אלחוטית לרשת על קווי חשמל? מה היתרונות והחסרונות? איך מבצעים את זה עם 4 מחשבים?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  6. Started by אמתי,

התערבתי אם חבר שלי שהתשית באה אלינו לבית אם כבלים והוא אומר שיש אנטנה שמביאה את האינטרנט לבהית ואם אתם שולאםי אנחנו מתכוונים לNGN אז מישהו יכול להסביר לי איך התשתית ת מגיע לבית ?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  7. Started by drevil,

באיזו דרך שמעון מישראל יכול להיכנס לאתר http://dynamic.abc.go.com/streaming/landing?lid=ABCCOMGlobalMenu&lpos=FEP ולשטות בו כך שיחשוב ששמעון מישראל הוא בעצם ג'ייסון מלוס אנג'לס כך שיוכל ללחוץ על Watch now בלי בעיות מיותרות..

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  8. שלום! ברצוני לערוך סקר מקיף על מהירויות החיבור של חברי הפורום לאינטרנט. אודה מאד למי שישתתף!

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  9. חוץ מהראוטר שצריך לקנות הספקית תחייב אותי בכסף על שאני עושה רשת ל-2 מחשבים? אני לא מומחה ברשתות מה לעשות תודה

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  10. Started by tecore,

כ. רשת אלחוטי USB, מ- KSP או IVORY טווח מחירים 40-70 שח. תקן N, קליטה כמה שיותר חזקה. היה לי ניסיון טוב עם EDIMAX כרגע יש לי ראוטר TPLINK 1043 שאני ממש לא מרוצה ממנו. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  11. Started by NoSbOy2k4,

שתיהיה אפשרת לקבל את המייל גם מתוכנות כמו Outlook. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  12. Started by Bypass,

שלום, לקביעת IP סטטי בכרטיס רשת אלחוטי בויסטה ראיתי שיש שני פטרוטוקולי TCP/IP , נדמה לי שצריך לקבוע את הכתובת בV4, לא ? שאלה שניה, האם ביטול block anonymous internet requests בפיירוול של הWRT54GL באמת הכרחי לפתיחת פורטים? כי היות ואין לי עדיין פיירוול תוכנתי על הנייד, אני מעדיף שזה של הנתב יהיה כמה שיותר יעיל. תודה...

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  13. הייתי ב012, ועברתי לNETVISION.. עכשיו, כרגע אני משחק משחק רשת שנקרא GUNZ, משחק SHOOTER כזה... ב012 היו לי פינגים מעולים, ובNETVISION הם הרבה יותר גבוהים, ומדי פעם גם קופצים למעל 1000... אני לא בטוח עם זה המשחק או אני שמהווים את הבעייה.. מישהו יודע לאיזה חברה יש פינגים טובים ? או שזאת שאלה כללית מדי...?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  14. רשת בין שני מחשבים עם כרטיסי רשת עם כבל. שתפתי תיקיה במחשב השרת ונכנסתי ל"מיקומי הרשת שלי" הכנסתי את התיקיה ששתפתי לעבוד\לפעול במחשב הלקוח\אורח נכנסתי גם ל"מיקומי הרשת שלי" ושם לא הצלחתי להכניס את התיקיה ששתפתי במחשב השרת כלומר מהמחשב הלקוח אני לא יכול להתחבר לתיקיה שמשותפת במחשב השרת. * אני משתמש בשיתוף פשוט. * בשני המחשבים יש מערכת XP. תודה

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  15. Started by cohenkobi1,

שלום! יש לי בעיה רצינית במחשב.... אני גולש באינטרנט, ואחרי 10 דקות בערך, פתאום הוא נהייה איטי... כאילו הוא עמוס מאוד, במשחקים הפינג עלה לי ליותר מ2000! ניסיתי להתקין את המודם מחדש, זה לא עזר.... בדקתי תוכנות spywere's עם search & destroy..... הוא לא מצא כלום... למישהו יש רעיון?? בבקשה אני נואש.... בתודה מראש. קובי.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  16. שלום לכולם אני חדש פה ומנסה להגדיר לעצמי רשת בין שני מחשבים בעזרת ראוטר מסוג Zonet ZSR0104CP ומודם של אלקטל (שאינו כולל נתב). המדריך הבא http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=ICS.php מפרט כיצד לחבר רשת דומה שבה אחד המחשבים משמש שרת ולכן עליו להיות פועל תמיד. במדריך מפורטים שלוש קונפיגורציות אפשריות. הקונפיגורציה הראשונה מתארת למעשה את מה שאני רוצה להשיג. האם מישהו יכול להתיחס למדריך ולציין מהם השינויים שיש לבצע על-מנת שהחיבור לאינטרנט יבוצע מתוך הראוטר ולא יהיה תלוי באחד המחשבים כלומר ללא תלות במחשב-שרת. אני מחובר לבזקבנלאומי בחיבור ADSL עם חלונות XP PRO. אשמח לכל תגובה.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  17. ברשותי נתב אלחוטי אדימקס 6204 ודנגל אלחוטי, המחשב האלחוטי מקבל IP ורשום שהוא מקושר לרשת אבל אני לא יכול להכנס לאינטרנט, פינג לנתב (192.168.2.1) לא נענה (טיים אוט). מה ניתן לעשות?

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  18. Started by maphisto324,

שלום לכולם... יש ברשותי ראוטר מבית alcatel\THOMSON והדגם הוא speedtouch 570 שפועלים ברשת אלחוטית. היום נפגע הפילטר שמחובר לשקע הטלפון, החלפתי אותו, מאז לא היה אינטרנט. ניסיתי דברים שונים, ביניהם ניסיתי להגדיר מחדש את הראוטר דרך הדף WEB שלו (10.0.0.138). כמו שאתם בוודאי מבינים, לא הצלחתי להגדיר אותו והאינטרנט לא עובד. כאשר אני בודק בלשונית connection אז הLINK אומנם connected אבל הSTATE תמיד DOWN. האם מישהו יודע ויוכל לעזור לי? כבר התייאשתי לגמרי ד"א אם דרושים לכם פרטים מסויימים כל הראוטר עצמו רק תגידו אני אעלה לכאן.. שוב תודה

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  19. האם יש כאן מישהו שיש לו מצלמת רשת, ומוכן לעזור לי לבדוק את שלי ( לבדיקה צריכים שניים ). התוכנה שמותקנת אצלי היא ה- Messenger שאמור לתמוך בזה, הבעיה היחידה היא שאני אחרי Firewall שיכול לעשות בעיות... או לחילופין, האם מישהו יכול לומר איך אני עושה חיפוש ב- Messenger של חברה שיש להם מצלמה ומעוניינים ב- Video conferencing אם מישהו מזדמן ? (לשם בדיקה של המצלמה שלי... ) תודה מראש, גיא.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  20. כאשר ניתן יהיה לפנות מכל מחשב למחשב דרך הרשת מדובר פה על ווינדאוז 2000 ומבקשים ממני שמספרי הרשת יהיו 110.0.0.0 הרי איפה אני מגדיר את זה...את הNETWORK ID כתוב לי ככה ... "כל זוג מחשבים יחובר ברשת LAN פרטית כאשר מספרי הרשת הם 110.0.0.0 ,120.0.0.0, 130.0.0.0 וכך הלאה לפי חלוקה של המרצה בכיתה" זה לפרוייקט........... תודה רבה

21. Started by Ron1999,

שלום מישהו יכול להעריך שווי AP שך סיסקו דגם 350? רון.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  22. Started by tomz,

יש לי שני מחשבים ומודם אלקטל שעשיתי אותו פרו יש לי גם האב כרגע זה המודם מחובר למחשב שלי ועוד כרטיס רשת במחשב שלי מחובר לאח שלי אני יכול גם לעשות את זה דרך ההאב, מודם להאב, אני להאב ואח שלי להאב השאלה היא כזאת יש אפשרות שיהיה הגבלת מהירות לכל יוזר במחשב משתנה נגיד אני לא בבית ואח שלי בקאזזה שלו הכל ילך אליו אבל נגיד הוא לא בבית ואני כן ואני יוריד הכל אלי ואם שנינו אז יתחלק לפי הצורך בקיצור תוכנה שמשנה את ההגבלה לפי הצורך (אולי זה ככה כבר מראש אני לא יודע) ואם יש, איזה מהסידורים אני צריך להישתמש כולם להאב או המודם והמחשב של אח שלי אלי

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  23. Started by arik100,

אני לא מבין מה הולך אבל ההורדה בטורנטים פשוט לא זזה והטורנטים שאני מוריד הם 012+HOT זה פשוט מטריף אותי

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  24. המדובר ברשת ביתית עם 2 מחשבים מחוברים פיזית לנתב מסוג LINKSYSWRT54G v5 (מעודכן קושחה אחרון) בנתב ביטלתי את האפשרות לשימוש האלחוטי כאשר מפעיל מחשב אחד נורות הנתב והמודם מהבהבות לאחר דקותיים כאילו אני מוריד ב 150 קב"ש ואז כמובן אני מתקשה לגלוש אפילו כאשר מכבה מחשב זה ונשאר עם המחשב השני הוא עובד בסדר והנורות לא משתוללות ניקיתי את ה REGISTRY עם 2 תוכנות וכנגד סוסים טרויינים עם 3 תוכנות (וכן נמצאו סוסים והוסרו) הסרתי כרטיסי רשת וכבלים והתקנתי והצרחתי ב WINDOWS TASK MANAGER הפסקתי פעולת כל ישום שניתן והכל לשווא תודה

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  25. היי חבר'ה אני מבקש הצעות לכל מיני נתנבים וכרטיסי רשת... נתב עדיף במחיר של 250 שח אני יודע שזה לא הרבה אבל קניתי מחשב ולא נשאר לי כסף חחח ואיזה כרטיס רשת אלחוטי(למחשב אחר) בתקציב של 100 שקל בערך.... תודההה

• 2 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים