רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
4 פורטים כולל שליטה במקלדת ועכבר צריך שיהיה תמיכה של DVI לפחות באחד או שניים מהפורטים אין צורך באודיו מחיר עד 1000 שקל תודה
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אם יש דרך קלה ומהירה להעביר את כול התוכן של מייל של יוזר מסויים למייל של יוזר אחר דרך הESM ?? תודה.
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
טוב אז ככה לקחתי הכרטיס דחפתי הכרטיס בסלוט הפעלתי המחשב זיהה הכרטיס אך משום המ כול פעם הוא מזהה אותו בתור כרטיס של RELTAK אבל הוא רושם שיש לי בעיה בתקשורת עכשיו הוא מתקין כרטיס רשת אשר הוא לא הכרטיס הנכון והוא מוכן להכיר רק אותו מה עושים בבעיה הזו הוא מתקין את הכרטיס הלא נכון שגורם להתנגשויות חומרה. מדובר במערכת הפעלה חלונות 98 בתודה מראש ינשוף
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית 2 מחשבים, ובקרוב 3. כל אחד מהם נמצא במקום אחר בבית, חובה לציין שהבית גדול. שקלתי לעבור לאנטרנט אלחוטי, האם כדי לא לקנות מספקית אנטרנט? או לקנות באופן פרטי ולהתקין לבד. ומה היתרונות של האנטרנט האלחוטי, ומה מומלץ לקנות? תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום לכם וערב טוב. חבר,עו"ד במקצועו,בעל משרד בירושלים הכולל תחנות עבודה ו שרת 2003 עם חיבור לאינטרנט,פתח משרד חדש בת"א. הוא רוצה לקשר בין 2 המשרדים. גם במשרד החדש יש לו תחנות ושרת 2003 - עם חיבור לאינטרנט. איך הוא מבצע את החיבור הזה (בהנחה שהוא רוצה לראות קבצים וגם להפעיל תוכנות שמותקנות על השרת המרוחק) תודה רבה אייל
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
שידרגתי אתמול את האינטרנט מ-1.5Mbs ל-2.5Mbs, יש תוכנה כלשהי שיכולה להגיד לי אם זה אכן גדלה המהירות ל-2.5Mbs ולא נשאר ב-1.5Mbs?
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
עריכה 2: הבעיה נפתרה, הסאבנט פשוט לא היה זהה בשני המחשבים..
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בווינדווס אקס פי באינטרנט אקספלורר 6 וכל פעם שאני פותח אותו ומנסה להקליד שם של אתר הוא לא פותח לי אוטומטית את הרשימה של כתובות שכבר נכנסתי אליהם (כלומר הוא לא משלים אותם לבד) ואני צריך להקליד את הכל... עכשיו אם נגיד אני כותב בשורת כתובת hwzone.co.il הוא לא ייכנס לי לאתר.. רק לאחר איזה דקה וחצי.... רק אם אני אכתוב http://www.hwzone.co.il רק ככה הוא ייכנס... וזה קורה בכל אתר גם באתריפ שלא מחייבים כתיבת הכתובת המלאה.... נראה כאילו משהו איטי במחשב.. אולי זה בהגדרות של האקספלורר.. לא יודע... והקטע שלפעמים איכשהו זה מסתדר ושוב חוזר ואין לי מושג למה.. בתודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3560543,00.html
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הגדרתי ראוטר אצל חבר שלי... של 3 מחשבים הכל עובד טוב ומצוין... אחד מחובר באלחוטי ושניים בקווי... הכל עובד מצוין והכל טוב עד ששמתי קידוד WPA וניסיתי לחבר את המחשב עם הרשת האלחוטית ולא הצלחתי למרות שיש לכרטיס קונפיגירציה חיצונית כזו בסגנון GUI מכיוון שלווינדווס 98 אין אפשרות איפה להקליד את הקוד כמו XP.... אז הקלדתי בתוכנה החיצונית של הכרטיס... הוא רשם שהוא התחבר אך כביכול אין רשת ולא פינג... לא יודע למה זה קרה.... רציתי לדעת למה... כי לבינתיים ההגנה ששמתי היא MAC FILTERING ... אם אפשר לקרוא לזה הגנה... דוגרי זה מסנן בסיסי ומשתמש בסיסי לא צריך יותר מזה ... כי לא נראהל י שמשהו יבוא לרשת ויעשה mac spoofing כדי להכנס לרשת שלי... וכדי שהוא יעשה את זה הוא צריך לעשות sniffing אז ל…
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן הסתיים לי ההתחייבות של עם בזק , רציתי לשאול כמה עכשיו עולה 2.5-3 מגה , ואם יש פה אנשים שמנויים לבזק ומה דעתם על השרות ועל האינטרנט. אני אישית לא ממש רוצה לעבור מבזק כי אין לי כוח להתעסק עם כל התשתיות והכאבי ראש. אבל אם יש דילים טובים בלי התחייבויות או התחייבות של שנה וחצי אני אשמח לשמוע. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
ידידי, אנא עיזרו לי. אני מרבה בנסיעות ויש לי לפטופ שאני תמיד סוחב איתי. רציתי לדעת איך בזמן שאני בחו"ל עם הלפטופ עלי ומחובר, בהנחה שהפי סי בבית גם מחובר לאינטרנט באותו זמן, אין אני יכול "למשוך" קבצים מהפי סי לנייד. מה הדרך הכי מהירה ? ואם אפשר, (ויותר חשוב) הדרכה על איך עושים זאת ברשותכם (במילים פשוטות אם אפשר) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי את ה 1043 ואני מתלבט האם לעדכן גירסא או לא (בעמוד הזה: http://www.tp-link.com/en/support/download/?model=TL-WR1043ND&version=V1#tbl_j מתוארים כל הפיצ'רים בגירסא החדשה) . יכול להיהרס המכשיר? האם זה מבטל אחריות?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
זה קורה לי הרבה פעמים במיוחד כשאני כותב נגיד בפורומים דברים ארוכים או משהו כזה ככה שזה עושה ריפרש ואז אני צריך להתחיל הכל מהתחלה בכל אופן אני מאמין שהבנתם אותי איך אני מפסיק את זה?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אז ככה, הנה הנתונים הבסיסים של הרשת א - מחשב נייח עם XP PRO מחובר לראוטר בשיטה החוטית משתמש "אורח" מבוטל, סיסמה נבחרה לADMINISTRATOR ושיתוף הקבצים הפשוט בוטל ב - מחשב נייח עם XP PRO מחובר לראוטר בשיטה החוטית משתמש "אורח" מבוטל, סיסמה נבחרה לADMINISTRATOR ושיתוף הקבצים הפשוט בוטל ג - מחשב נייח עם 98 SE מחובר לראוטר בשיטה החוטית מכיוון שאין אפשרות של ניהול משתמשים לא הוגדרה סיסמה לADMINISTRATOR ואין אפשרות לשנות את סוג השיתוף ד - מחשב נייד עם XP HOME מחובר לראוטר בשיטה האלחוטית אין אפשרות לביטול סוג השיתוף וניהול המשתמשים ולא הוגדרה סיסמא לADMINISTRATOR ועכשיו הבעיות. מחשב א' וב' רואים אחד את השני והגישה אליהם מלאה, השיתוף תקין - כדי להכנס לאחד המחשבים יש להכניס…
-
- 9 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אנשים שמשתמשים בחבילת גיימינג של חברת פלאפון (אינטרנט סלולרי) למחשב איך הפינג שלכם במשחקים? שוקל לעשות את זה.
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום , יש ברשותי ראוטר של חברת בזק wownet. הדגם הוא: TNN network DSL 600EW האינטרנט במחשב שאליו מחובר המודם עובד כמו שצריך , הבעיה שהראוטר כנראה מאוד חלש , וכדי להתחבר בעזרת לפטופ , צריך ממש להיכנס לחדר של המחשב (לא מדוברר בממ"ד , או משהו כזה..) האם אני יכול להתקשר לבזק מחר ולבקש מהר ראוטר אחר?, ואם כן איזה ממולץ?...(או שאולי יחליפו לאותו הדגם , למרות שיכול להיות שהוא חלש מיסודו..) אשמח לתגובות.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אני מדבר על אתרים באינטרנט. לפי תשתית בזק הוא מוריד לי רק על 400KB בדרך כלל בתשתית. לפי בזק בינלאומי מוריד על 320KB. באתר www.speedtest.net הוא מראה לי את הנתונים הבאים: אלה נתונים טובים אבל בפועל אני מלא מוריד ככה. אולי מעלה ב40-47KB אבל הורדה על הפנים. היה טכנאי בזק והוא בא עם מחשב נייד וראה שזה מוריד לו בתשתית על 400-420K יציב, ואמר שהוא לא יודע מה הבעיה. מה עושים? אני משלם על4MB ובפועל מקבל אולי 2.5MBIT .
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
איזה פורטים אני צריך לפתוח כדי לקבל קבצים באייסיקיו pro 2002 a (אל תציעו לי להחליף כי אני אוהב את הגירסא הזאתי) יש לי מודם B-Focus router 2700 והוא נתב .. מקווה שתענו לי בהקדם .. חיים
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
היי, לא מזמן קבלתי מבזק ראוטר אלחוטי ומתאם לרשת. אני רוצה לשפר את האבטחה לwpa2 ( היום האבטחה היא רק wep ) ולא מוצא מתאם מתאים. מישהו יכול להמליץ לי על מתאם כזה?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש ברשותי רשת שיש עליה שני DHCP האחד מותקן על ה DC הראשי והשני מותקן על ה DC הגיבוי (שני שרתים שונים בעלי מערכת הפעלה SERVER 2008) נתתי ל שני ה DHCP טווח כתובות שונה. הבעיה שלי היא שמחשב שמתחבר מקבל מדר"כ IP מה DHCP השני ולא מהראשי האם יש דרך להכניס עדיפות ?
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, אני משדרג את החיבור דרך הכבלים והספק מ- 5M ל- 12M. הנתב האלחוטי כיום הוא Linksys WRT54GS version 4. שימש אותי בנאמנות רבה כבר כ- 5 שנים. המהירות הנומינלית שלו 54 Mbps. האם לאור השדרוג ל- 12M יש להחליפו? האם הוא יהפוך לצוואר בקבוק? באותה הזמנות האם חשוב לעשות לו עדכון גרסה לקושחה? הוא עובד עדיין בגרסת המקור שהגיע (1.05) כאשר היום יש כבר ורסיה 4.21. האם חשוב לעדכן במיוחד על רקע השדרוג או במידה ואין בעיה אז אין צורך? בברכה ובתודה מראש על התשובה, שי
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי אמרו לי שיש בעיות קליטה עם הכרטיסים האלחוטיים האלה . אפשר לקבל המלצה לאחד טוב שלא יעשה בעיות קליטה ? מדובר ברשת ביתית פשוטה שהמרחק מהכרטיס לראוטר הוא 4-5 מטר ודלת של החדר שמפרידה . תודה .
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
הכל היה בסדר איתו והוא היה עובד מצויין, אבל פיתאום היום שניסיתי לחפש משהו בעיברית כל התואצות (מה שהוא מוצא) הכל מופיע לי ב ג'יבריש ובסינית .... ניסיתי לחפש גם ב גירסא אחרת של אימיול ועדיין זה לא עזר מה לעשות ????? helppppp meeeeeee בתודה, עמית עריכת המודר: כותרת.
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-