עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by zone51,

שיחקתי עם הנתונים של הנתב שלי, וכניראה ברוב טיפשותי חסמתי את הגישה אליו דרך ה WEB שאלתי היא איך לגשת לנתב שלא דרך האקספלורר? יש לי נתב linksys wrt54g

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  2. אני רוצה לפתוח שרת לי לcs ולמכור לאנשים גם. ואני גם ארכיב מחשב בשביל זה . אני מתעניין ורוצה לדעת כמה יעלה חבילת אינטרנט מתאימה לזה. ואם מישהוא יכול להגיד איזה מפרט הוא ממליץ . אם מישהוא יודע או ניסה שיענה פה . או רוצה להמליץ לי על משהוא

3. שלום לכולם. ברשותי שני מחשבים נייחים. האחד מחובר לאינטרנט המהיר בכבלים, והשני לא מחובר לאינטרנט לעת עתה. ברצוני לחברו לאינטרנט באמצעות רשת אלחוטית בתקן החדש (g?), אך אינני בטוח כי ברשותי הידע הנדרש לעשות זאת. ברצוני לשאול מספר שאלות: - אילו רכיבים הנני צריך לקנות עבור כל אחד מהמחשבים (בשני המחשבים מותקן כרטיס רשת רגיל), חוץ מנתב אלחוטי? חשבתי להקצות בסביבות ה 400-450 שקל לנתב, ועד 200 לכל כרטיס רשת. האם דרוש עוד רכיב? - כיצד לחברם? וכיצד לגרום לכל העסק לעבוד (מבחינת התעסקות בתוכנה והגדרות)? - כמו כן, הנני מחפש המלצות לנתב אלחוטי. החבות המוכרות לי מהידע המעט שיש לי בתחום, הם D-Link, Edimax ו 3Com. יש למישהו המלצה ספציפית על אחת מחברות אלו, או על נתב מסויים? כמו כן, האם קי…

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  4. לפני שבועיים התקנתי את הראוטר החדש של בזק (d-link2760U) אך המהירות בהעברת קבצים ברשת הביתית איטית מאוד אלחוטי - מגה לשניה חוטי- 11 מגה לשניה בערך מה עושים? איך מטפלים בבעיה ?

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  5. Started by b-a,

נכון אם אין לכם את הפלאש מותקן במחשב אחרי פרמוט או משהו אז ברגע שאתם נכנסים לאתר שיש בו פלאש זה שואל אותכם אם אתם רוצים להוריד את התכונה ? אני רוצה ליצור אתר שברגע שיכנסו אליו זה ישאל אם זה רוצה להוריד תוכנה שלי יש לכם מושג איך אני יכול לעשות את זה ?

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  6. היי, יש עניין שלא ברור לי, ואשמח אם מישהו יוכל להבהיר לי אותו: אם פורט אינו פתוח ויש לי ROUTER, איך ייתכן שעדיין תוכנת ה-P2P (במקרה שלי ביטורנט) מצליחה להוריד ולהעלות קבצים, ומה הקשר בין פתיחת הפורט למהירות ההורדה? תודה רבה!

7. Started by RonCohen,

כל פעם שאני מוריד משהו זה מספסיק את ההורדה אם אני מוריד את זה הרבה זמן משהו כמו שלוש שעות

8. יש לי בבית שני מחשבים. אחד מחובר ישירות לאינטרנט בצורה הרגילה דרך כבל USB וחייגן. כאשר מכניסים שם משתמש וסיסמא, ניתן לגלוש במחשב זה ללא בעיות. הבעיה שהתגלתה אצלי בשבוע האחרון (לא היתה קיימת עד לפני שבוע) היא במחשב השני. יש לי מחשב אחד שדרך שמחובר לאינטרנט דרך המחשב הראשון באמצעות כבל רשת (אדום כזה) שיוצא מהמארז של המחשב הראשון אל המארז של המחשב השני. חשוב לציין שאי אפשר לגלוש במחשב השני אם לא מתחברים לאינטרנט במחשב הראשון!! זה מעין חיבור פיראטי ולכן אני לא יכול לפנות לספק שלי שיסדר לי את הבעיה. הבעיה היא שאי אפשר לגלוש כרגע במחשב השני על אף שהאינטרנט במחשב הראשון תקין, כבל הרשת מחובר בשני הצדדים והכל פועל יופי!! מישהו יודע מה הבעיה במחשב השני? מה שמופיע לי זה קישורית מוגב…

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Started by Dimka,

ערב טוב לכל הפורום ;D כרגע אני מחובר לחבילת גלישה של 1.5 מגביט לשנייה (קו העלאה של 150 ביט לשנייה) כיוון שהמבצע נגמר בקרוב, אני צריך לעבור לחבילה אחרת... כרגע כל העסק עולה לי 40 ש"ח לתשתית (ADSL בזק - כאשר יס מסבסדת את המחיר במקום 60 ש"ח) ועוד 40 ש"ח ספק (בזק בינלאומי). התעוררה לי השאלה האם כדאי בכלל לעבוד לאינטרנט בכבלים דרך HOT? או בכלל... ואיזה חבילה כדאי לבקש וממי? השאלה בעצם היא בכדאיות... לא אכפת לי להוציא עוד סכום מסויים לחבילות טובות יותר, פשוט לא רוצה לצאת טמבל מכל העניין. (ממה שידוע לי, בזק בינלאומי ב-ADSL זה אמור להיות החיבור הכי טוב כרגע מבחינת איכות הקו והחבילות הקיימות...)

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  10. יש לי שני מחשבים ואחד מהם רוצה לקחת קובץ מתיקיית השיתוף. הבעיה שהקובץ אומנם נמצא שם , אבל כשהמחשב השני רוצה לקחת את הקובץ הוא מעתיק אותו ישר לאחד הכוננים והקצב העתקה איטי ברמות שזה קשה לתאר. יש פיתרון?

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  11. Started by amitaiz,

בהמשך לשאלותי על האקסציינג'. באקטיב דירקטורי הוספתי את כל היוזרים שאמורים להתחבר לאקסציינג', ומהמחשבים הגדרתי כל אחד להתחבר ליוזר שלו והכל עובד חוץ מהשיתוף! ז"א שלכל מחשב יש אווטלוק משלו שמאוחסן בשרת. שליחת דואר בין המחשבים עובדת. השאלה שלי איך אני גורם לכל המחשבים לעבוד על אותו בסיס נתונים שכשאני אוסיף משהו במחשב אחד כל שאר המחשבים יראו את זה. מן הסתם זו איזו שהיא הגדרה פשוטה אבל אני לא מוצא אותה. תודה לכולם!! אחלה פורום!!!! :yelclap:

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  12. שלום לכולם מאז עשיתי רשת האינטרנט פועל אחלה רק הבעיה היא בmirc אני לא מצליח להתחבר שמעתי משהו על פתיחת פורט. מישהו יכול לציין בבקשה את התהליך ולהגיד לי כיצד עושים זאת? תודה, אדם

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  13. שלום כולם! יש לי ראוטר של נטגיר WPN824v3 ואני רוצה להגדיל לו את הטווח. ביררתי מול נטגיר ויש לי אפשרות להשתמש בו כבסיס ולהוסיף לו ACCESS POINT. השאלה היא מה מומלץ? האם כדאי לקנות את אותו הנתב ולהשתמש בו כנקודת גישה? הנתב מעולה ואני נהנה ממנו אבל אני לא רוצה להסתבך עם הגדרות... מה אתם מציעים?? נמאס לי להקשיב למוכרים בחנויות....

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  14. אפשר אפילו לחרוג קצת.. חשוב שיהיו עליו ביקורות טובות, זרקו הצעות ותודה מראש שכחתי לומר שאם אפשר שיכלול חייגן VPNויעבוד על מספר פרוטוקולים כגון PPTP ו- PPPOE ו- L2TP וכו..

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  15. Started by shayh,

שלום, אבא שלי הקים רשת ע"י 012 באמצעות נתב של אידימקס (משולב חוטי ואלחוטי), המחשב הנייח (WIX XP HOME) שאליו מחוברת המדפסת מחובר לנתב בכבל רשת, והמחשב הנייד (WIN VISTA HOME BASIC) מחובר לנתב גם בכבל רשת וגם בחיבור אלחוטי. כרגע, מה שעובד זה האינטרנט בשני המחשבים, אני מעוניין לשתף את המדפסת בין שני המחשבים (לשלוח קבצים להדפסה גם מהנייד) ושתהיה יכולת להעביר קבצים בין המחשבים. אשמח לקבל הדרכה /הכוונה בנושא. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  16. מה הפורטים שאני צריך לפתוח לאמיול? יש לי נתב של trendnet tew421brp אני פותח דרך access control ואז פשוט מוסיף את הפורטים האלה לרשימה? תודה

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  17. כשאני מנסה במחשבים האחרים לחפש מדפסת רשת (בהוספת מדפסת) זה פשוט לא מוצא, למרות שבחרתי את האופציה shared בהגדרות של המדפסת. האם זה נובע מכך שהמדפסת במחשב עם XP?

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  18. Started by MODI,

רציתי לדעת האם יש התחייבות בנטוויז'ין השתמשתי בכפתור החיפוש אבל זה לא עזר לי מספיק בערך לפני חודשיים שלושה חידשתי את המנוי ואני רוצה לעזור ל012 האם יש איזה שהוא קנס?

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  19. לאחרונה הראוטר שלי עושה בעיות כגון מנתק אותי מהרשת וכאלה שילשום הראוטר הישתגע ועלה ממנו עשן אז ניתקתי אותו וחיברתי חזרה היום עכשיו הוא פועל אפילו יותר טוב אבל יש לי בעיה בחיבור uplink ניסיתי לפתוח אותו כדי לראות מה הבעיה ואז אחותי הטיפשה שפכה עליו מיץ תפוזים עכשיו הנורות שלו מעבעבות וה uplink זה החיבור היחידי שעובד ניסיתי לסנכרן אותו אבל המחשב לא קלט את האפוקסי שלו שמישהו יעזור לי אני לא יודע מה הבעיה אולי זה הגירסה של האפוקסי הלא מעודקנת או שזה הלדים של הראוטר צריך להחליף אותם

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  20. הכרטיס מדגם LW2100U של LG (משום מה באתר שלהם אין דבר כזה) חיפשתי לפי הFCC ID שלו (MXF-U910315) וגם ללא הצלחה מצאתי הודעה של מישהו שהוריד דרייבר של כרטיס דומה (עם אותו שבב) וזה עבד לו, לי זה לא עבד המספר המובע על השבב הוא: T14L1024N 0239 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  21. Started by GENERAL,

שלום רציתי להתייעץ קיום יש לי רשת ביתית המורכבת בצורה כזאת מחשב אחד מחובר לאינטרנט עם מודם פנימי יש בו כרטיס רשת שמחובר למחשב אחר האם כדאי לקפוץ ל בזק להשאיל מהם מודם חיצוני ולחבר בעזרת רווטר את שני המחשבים או להשאר אם הרשת הקיימת הנוכחית

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  22. Started by cohenkobi1,

שלום! יש לי בעיה רצינית במחשב.... אני גולש באינטרנט, ואחרי 10 דקות בערך, פתאום הוא נהייה איטי... כאילו הוא עמוס מאוד, במשחקים הפינג עלה לי ליותר מ2000! ניסיתי להתקין את המודם מחדש, זה לא עזר.... בדקתי תוכנות spywere's עם search & destroy..... הוא לא מצא כלום... למישהו יש רעיון?? בבקשה אני נואש.... בתודה מראש. קובי.

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  23. Started by e-d-a,

אז ככה פתאום התחילו להיות לי פינגים בשמיים במשחקי רשת (בעיקר cs) וזה ממש מעצבן ואי אפשר לשחק ככה ומעיפים אותי מכל שרת, בדקתי את המהירויות של האנטרנט עם הכבלים וזה לא מאצלם הבעיה הם אמרו שאולי יש לי ווירוס וצדקו היה לי 10 ניקיתי את כולם עם nav 2004 וגם spywere (או איך שרושמים את זה) ניקיתי עם Ad-aware 6.0 ואין כלום יותר על המחשב. אבל עדיין יש לי בעיות עם הפינגים שהם ממש גבוהים ובקשר לגלישה והורדה לא נראה לי שהשתנתה המהירות הכל כרגיל אני חושב. עצות בקשה זה מעצבן בטירוף... עריכת המודר: אין צורך ב-"(אנשים דחוף!!! עזרו לי)" בכותרת.

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  24. Started by Shizel,

יש לי שני מחשבים בבית ואני צריך רוטאר חדש (לי היה D-LINK 604I) לא היו ממש בעיות איתו עד שהוא נשרף החשב אני צריך חדש והשימושים עם בעיקר הורדות מ BITORRENT ולפעמים משחקי רשת וגלישה והמחשב השני של אחי בעיקר ל גלישה ... יש איזשהו רוטאר מומלץ למטרות אלו בעיקר הורדות(רצוי חוטי) ??? תודה

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  25. אני הולך לעשות פירמוט בקרוב אבל ההתקנה של החייגן נמחקה לי, אז אם מישהו פה מחובר לנטוויג'ן ויש לו את החייגן על המחשב אז יש מצב שישלח לי או שיעלה את זה? או שבכלל הכי טוב אם יש למישהו את האתר הזה של נטוויג'ן שממנו אפשר להוריד חייגן, זה שעובד בלי אינטרנט אפילו.

• 2 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים