עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני מחפש כלי שבאמצעותו אוכל לשלוט מרחוק על המחשב השני שמחובר לרשת הביתית דרך המחשב שלי. המטרה היא לחסוך ממני את המאמץ לגשת פיזית למחשב בכל פעם שאני רוצה לבצע בו פעולה מסויימת. תודה!

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  2. אז ככה הנה מה שצריך לעשות כדי לעלות אבל רגע אנשים אל תעשו את זה אני רק שואל אם זה באמת ככה או שזה סתם יעמיס על המערכת ללא תועלת לחצו על Start משם לחצו על Run ושם הקישו - Regedit עכשיו לכו ל - HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\Tcpip\ServiceProvider ושנו את הערכים של המשתנים הבאים בצד ימין ל1 (כל הערכים חייבים להיות תחת הערך HEXIDECIMAL) Class = 1 DnsPriority = 1 HostsPriority = 1 LocalPriority = 1 NetbtPriority = 1

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  3. Started by Jviiega,

האם ספקי האינטרנט בארץ יודעים עלינו הכול כמו בארצות הברית? למשל באיזה אתרים אנחנו גולשים וכו'? האם יש איזושהם חוקים נגד דברים כאלה בארץ? אני יודע שלא מזמן עבר חוק באירופה שקשור לעניין הזה של פרטיות, אני חושב חוק שלא מאפשר לספקי אינטרנט לשמור מידע על המשתמשים שלהם כגון היסטוריית אינטרנט וכו, אך אני לא בטוח ושאלה היפותטית, אם ספקי האינטרנט אוגרים עלינו את כל המידע הזה, כגון היסטוריית גלישה, אתרים שנכנסנו אליהם, וכו' מה מונע מהם, או למישהו בתוך החברות האלה, להשתמש במידע הזה כדי לסחוט את המשתמשים שלהם במידה ומדובר באדם מפורסם או פוליטיקאי? סתם דוגמא אם נגיד משתמש הוא פוליטיקאי\ מפורסם והוא גולש בכל מני אתרי פורנו וכו', מה מונע מהספקים האלה להשתמש במ…

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  4. נניח שאני רוצה להוריד קבצים מאתר כלשהו אבל אני מקבל forbidden כשאני מנסה להכנס לדף html איך אני מקבל קישור לכל הקבצים שנמצאים בדף הזה.

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  5. שלום לכולם, עקב בעיות עם תשתית הADSL (הפתרון של בזק לניתוקים בלתי נפסקים - ניתוק כל הטלפונים בבית מלבד אחד, לא ממש נוח) אני עובר לכבלים. הבעיה - אני אאבד את המודם+נתב אלחוטי שלי, אז אני צריך אחד חדש ;D הדרישות: 1. יכולת לא לקרוס תחת עומס אלפי הקישורים של תוכנות P2P כמו ביטורנט ואימיול 2. תמיכה בתקנים 802.11b/g/n (לתמיכה במחשב מאד ישן, מחשב פחות ישן ומחשב שעוד לא קנינו ) 3. שיהיה טוב ככל האפשר כמו כן רצוי שהממשק שלו יתמוך בקידום -טווח- של פורטים ולא פורטים בודדים (לסדר 100 הגדרות נפרדות לכל פורט למשחק שדורש 100 פורטים פנויים=לא כיף). התקציב-עד 400 ש"ח. אשמח להמלצות (והארה לאחראים: סטיקי נתבים מומלצים יכול לחסוך הרבה נושאים כאלה-הסתכלתי ב-4 העמודים הראשונים ויש…

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  6. Started by e.s,

יש לי עוד פעם העיה בהגדרת רשת ביתית ואני לא יודע איך להגדיר אותה.. פירמטתי את המחשב ועכשיו אין לי local area connection 2 מה עושים בשביל להחזיר את הרשת ??

7. Started by galz,

אוקי הבעיה היא כזאת: השגתי מודם אלקטל, במקום ה itex הלא משהו שהיה לי עד עכשיו. המודם עובד טוב יציב מאד והכל טוב ויפה, אבל, גרסת התוכנה שמותקנת בו ישנה מאד מאד זה אומר: KHDSAA.132 כשאני מנסה לעדכן אותה הוא עושה הכל חלק עד לשלב האחרון, שם לאחר העדכון הגרסה הזאת נשארת active והחדשה שאני מנסה לשים נשארת passive. מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  8. Started by yotam360,

יש לי שני מחשבים בבית ובכל מחשב אני משחק בו זמנית (במשחק און-ליין) וכל פעם המשחק מתנתק/ נתקע. האם זה קשור לזה שיש לי ראוטר ומודם בנפרד או שפשוט הראוטר לא סוחב??? ואם זה הבעיה לאיזה ראוטר כדי להחליף?? כיום יש לי מודם של 312+ ECI ורואוטר אל חוטי של EDIMAX BR 6204wg

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  9. היי, יש עניין שלא ברור לי, ואשמח אם מישהו יוכל להבהיר לי אותו: אם פורט אינו פתוח ויש לי ROUTER, איך ייתכן שעדיין תוכנת ה-P2P (במקרה שלי ביטורנט) מצליחה להוריד ולהעלות קבצים, ומה הקשר בין פתיחת הפורט למהירות ההורדה? תודה רבה!

10. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  11. Started by tecore,

כ. רשת אלחוטי USB, מ- KSP או IVORY טווח מחירים 40-70 שח. תקן N, קליטה כמה שיותר חזקה. היה לי ניסיון טוב עם EDIMAX כרגע יש לי ראוטר TPLINK 1043 שאני ממש לא מרוצה ממנו. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  12. שלום לכולם מאז עשיתי רשת האינטרנט פועל אחלה רק הבעיה היא בmirc אני לא מצליח להתחבר שמעתי משהו על פתיחת פורט. מישהו יכול לציין בבקשה את התהליך ולהגיד לי כיצד עושים זאת? תודה, אדם

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  13. בקיצור אחים שלי יש לי שאלה לא קטנה... אני רוצה להפוך כבל מוצלב CAT5 , לכבל CAT5 STP (שלא מוצלב). (אני לא קמצן וילך לקנות כי הכבל הזה דיי ארוך ואני לא יקנה שוב כבל ארוך), אז ככה, יש לי שתי ראשים לשתי הצדדים, ויש לי תמכשיר שמהדק, את הכבל הזה אני הצלבתי בזמנו נתנו לי הוראות והכל ועכשיו אני לא יודע איך , הופכים אותו ל CAT5 STP איזה סדר והכל... בבקשה תעזרו ולילה טוב :-*

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  14. Started by id3232,

קיבלתי מחשב HP COMPAQ T5520 ואני רוצה לחבר אותו למחשב רגיל כדי שיהיה בו אינטרנט בעיקר ולשים אותו בחדר אחר. יש בHP מערכת WIN CE גרסא 5 דרך אגב. איך אני עושה זאת? והאם אתם חושבים שזה יעבוד? תודה

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  15. שלום אשמח אם משיהו יוכל לעזור יש לי ראוטר שעבד ולאחרונה הנתב נותן IP ומראה לי שאני מחובר אבל אין חיבור לאינטרנט (אני לא מצליח לגלוש בכלל)

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  16. Started by N.S,

אוקי שלום... אני הולך לקנות ראוטר מסיבה כזאת... יש לי שני מחשבים בבית ושאחד מהם משחק קאונטר סטרייק והשני גולש ..אז המחשב שעם הקאונטר מקבל פינגים גבוהים וקופצניים רציתי לדעת אם ראוטר יעזור לי בפתרון הבעיה...ואם כן אז איזה ראוטר.. מה אתם אומרים על זה http://www.pchardware.co.il/docs/pd-401821644.htm

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  17. Started by or_y,

שלום. הראוטר שלי עושה לאחרונה המון בעיות ונראה שאני צריך להחליף אותו. אתם מוזמנים להסתכל בשרשור שפתחתי על הראוטר הבעייתי. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=367481.0 אני שוקל לקחת ראוטר של בזק ולחבר את הראוטר שיש לי עכשיו כAP, בגלל גודל הבית. השאלה שלי היא האם הראוטר שבזק מחלקים מסתדר טוב עם Bittorrent? חשוב לי מאוד שהראוטר יתמודד טוב עם Bittorrent בגלל שאני משתמש המון בBittorrent, וזה מה שגורם לבעיות. תודה

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  18. Started by cohenkobi1,

שלום! יש לי בעיה רצינית במחשב.... אני גולש באינטרנט, ואחרי 10 דקות בערך, פתאום הוא נהייה איטי... כאילו הוא עמוס מאוד, במשחקים הפינג עלה לי ליותר מ2000! ניסיתי להתקין את המודם מחדש, זה לא עזר.... בדקתי תוכנות spywere's עם search & destroy..... הוא לא מצא כלום... למישהו יש רעיון?? בבקשה אני נואש.... בתודה מראש. קובי.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  19. שלום לכולם אני חדש פה ומנסה להגדיר לעצמי רשת בין שני מחשבים בעזרת ראוטר מסוג Zonet ZSR0104CP ומודם של אלקטל (שאינו כולל נתב). המדריך הבא http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=ICS.php מפרט כיצד לחבר רשת דומה שבה אחד המחשבים משמש שרת ולכן עליו להיות פועל תמיד. במדריך מפורטים שלוש קונפיגורציות אפשריות. הקונפיגורציה הראשונה מתארת למעשה את מה שאני רוצה להשיג. האם מישהו יכול להתיחס למדריך ולציין מהם השינויים שיש לבצע על-מנת שהחיבור לאינטרנט יבוצע מתוך הראוטר ולא יהיה תלוי באחד המחשבים כלומר ללא תלות במחשב-שרת. אני מחובר לבזקבנלאומי בחיבור ADSL עם חלונות XP PRO. אשמח לכל תגובה.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by Tabasco,

קנו לי כבל רשת, וניסיתי לחבר אותו בין שני המחשבים, עכשיו במחשב החדש זה התחבר בלי בעיות אבל במחשב השני זה לא התחבר, החור במארז קטן מידי ואין לי אינטרנט בשני המחשבים כבר כמה שבועות. אממ יכול להיות שזאת בעיה במארז? אולי הוא ישן מידי ואז היו חיבורים שונים? לפי מה שאני יודע יש לי כבל רשת מוצלב, אולי יש סוג אחר עם ראש יותק קטן שיתאים? תודה

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  21. Started by maphisto324,

שלום לכולם... יש ברשותי ראוטר מבית alcatel\THOMSON והדגם הוא speedtouch 570 שפועלים ברשת אלחוטית. היום נפגע הפילטר שמחובר לשקע הטלפון, החלפתי אותו, מאז לא היה אינטרנט. ניסיתי דברים שונים, ביניהם ניסיתי להגדיר מחדש את הראוטר דרך הדף WEB שלו (10.0.0.138). כמו שאתם בוודאי מבינים, לא הצלחתי להגדיר אותו והאינטרנט לא עובד. כאשר אני בודק בלשונית connection אז הLINK אומנם connected אבל הSTATE תמיד DOWN. האם מישהו יודע ויוכל לעזור לי? כבר התייאשתי לגמרי ד"א אם דרושים לכם פרטים מסויימים כל הראוטר עצמו רק תגידו אני אעלה לכאן.. שוב תודה

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  22. Started by TARON,

פעלתי לפי המדריך שפו{http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0} והבעיה שיש לי עכשיו היא: ישלי מחשב אחד שיש בו 2 כרטיסי רשת והוא השרת. ויש לי עוד מחשב אחד שהוא הלקוח {אורח} שיש בו כרטיס רשת אחד עכשיו ..... שתי המחשבים מחוברים ככה: מהמחשב שיש 2 כרטסי רשת מאחד יוצא למודם {ADSL] ומהכרטיס השני יוצא למחשב השני בכבל רשת !!!!!מוצלב!!!! CROSS עכשיו הבעיה היא עשיתי הכול לפי המדריך שלמעלה בנעוץ {ICS}... ועכשיו שאני מתחבר מהשרת הכול עובד טוב מתחבר יפה אבל שאני הולך למחשב של האורח {לקוח} שזה המחשב של אחותי אז אני ניכנס לדפדפן והוא ניכנס לגוגל ולנענע יםה אבל ישלי כל הזמן רשום למעלה לא מקוון ועם רוצים לעבור בין אתרים אז הוא רושם 2 אפשרויות או עבוד במצב לא מכוון או התחבר כא…

23. Started by bbnbbn,

חג שמח חבר'ה, יש לי בעיה קטנה עם המודם שרשום בכותרת, והבעיה היא שאי אפשר לגלוש. זתומרת המודם היה מקונפג לגירסת פרו שככה היתה כשער ונתנה לרשת האלחוטית לגלוש, עכשיו לא מזמן החלו בעיות בגלישה שגרמו לאינטרנט לא לעבוד. כל פעם כדי לגלוש הייתי צריך לכבות ולהדליק מחדש את המחשב והמודם ואז אולי זה היה מסתדר (חשוב לציין שהבעיה נמצאת בגלישה עצמה והסנכרון עם בזק הוא מצוין שכן הנורה של הסינק דולקת כל הזמן), עכשיו פשוט הבעיה היא שיש 3 מנורות נוספות ליד המנורה של הלינק שכל פעם שגולשים אז פעם פעם עובדת המנורה הכי שמאלית לשנייה ואז 2 הנורות שמיימינה (במודם סה"כ יש 5 נורות) וגם זה הפסיק לעבוד ויש לפעמים רק נורה אחת בכל פעם שהאמצעית בכלל לא עובדת (והיא לא נשרפה בטוח). נסיון ללחוץ על הכפתור מ…

24. Started by shahark55,

היי לכולם אני לא מצליח לגלוש באינטרנט לאחר חקירה קצרה מצאתי שאין לא Local area Connection ב חיבורי הרשת שלי. חיפשתי את כרטיס הרשת ב device manager וגם שם אני לא מצליח למצוא אותו! יש פתרון למישהו? תודה מראש שחר!

• 3 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.