רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
הכוונה היא שהמחשב שבו מותקן XP מאפשר גישה לשיתוף קבצים למחשב שמותקן בו VISTA והמחשב שבו מותקן VISTA לא מאפשר גישה לכוננים שלו מהמחשב שבו מותקן XP מה עושים
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני רוצה לשלם תשלום לחברה אחת הכולל את התשתית וספקית... האם קיימת חברה כזאת? HOT היא כזאת?כי אם כן גם לטלפון וכבלים אני אוכל לרכוש מהם... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום הלכתי לחנות לקנות ראוטר על מנת לנתב את האינטרנט באופן חוטי (עשיתי רשת חוטית בבית) בגלל הקרינה. אמרו לי שם שאין ראוטר עם כפתור כיבוי. קניתי אדימקס 6524 ועכשיו אני רוצה לדעת איך מכבים את האלחוטי (דרך ההגדרות ברשת). תודה ארי
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית שלי. זכיתי בהגרלה בכרטיס של ABIT ובנוסף לזה השגתי מחבר עוד כרטיס.. יש כמה שדברים שאני הייתי שמח אם תבהירו לי אותם.. קודם כל הבנתי שחלק מהכרטיסים מבצעים הדמיה של AP, אם הכרטיס שלי מסוגל זה יהיה מצויין. למעשה זה אומר שהרשת היא כמו מראוטר וניתן לחבר מספר גדול של מחשבים נכון? עכשיו נגיד והכרטיס לא תומך בהדמיה של AP, אז אני אצטרך לעבור בAD-HOC והשאלה שלי היא האם כדי לחבר מספר מחשבים אני אצטרך כמה כרטיסי רשת בכל מחשב? או במילים אחרות, כרטיס רשת בודד מסוגל לתקשר עם מספר מחשבים בו זמנית? תודה מראש! עריכה: אחרי הרבה מאוד חיפושים מצאתי שניתן לחבר עד 9 מחשבים. ולי יש 3 אז זה בסדר... אם כבר פתחתי דיון אני צריך לקנות עוד כרטיס רשת אלחוטי אחד וחשב…
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
בקיצור אחים שלי יש לי שאלה לא קטנה... אני רוצה להפוך כבל מוצלב CAT5 , לכבל CAT5 STP (שלא מוצלב). (אני לא קמצן וילך לקנות כי הכבל הזה דיי ארוך ואני לא יקנה שוב כבל ארוך), אז ככה, יש לי שתי ראשים לשתי הצדדים, ויש לי תמכשיר שמהדק, את הכבל הזה אני הצלבתי בזמנו נתנו לי הוראות והכל ועכשיו אני לא יודע איך , הופכים אותו ל CAT5 STP איזה סדר והכל... בבקשה תעזרו ולילה טוב :-*
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אהלן , יש לי Linksys WRT54GL וקושחה DD-WRT , הייתי רוצה לדעת איפה האופציה שם של ההשתלטות מרחוק (אם קיים בכלל , אני יודע שבקושחה המקורית זה קיים). תודה.
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי קיבלתי במתנה ראורטר מעולה של NightHawk כיום אני בחיבור של בזק 40 מגה. ראיתי שבמודם ראוטר הנוכחי שיש לי (TP LINK) הכבל אינטרנט שנכנס פנימה הוא מסוג DSL ב Nighthawk לא ראיתי כניסה שכזו אלא כניסה של כבל רחב יותר (כמו אלו שמחברים למחשב) מה אני מפספס פה ? איך אני יכול להשתמש ב NightHawk שקיבלתי כמודם / ראוטר ? תודה
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם רשת של ADSL Aztec וראוטר Office Connect Wireless 11g cableDSL Router ומאז שהתקנתי אותו יש לי מידי פעם בעיות עם פינגים ומהירות הורדה אני חושב שאנשים משתמשים לי באינטרנט כמו שאחותי מתחברת עם הנייד שלה אז רציתי לדעת איך אני יכול לוודא שרק אחותי תוכל להשתמש באינטרנט מהנייד שלה ולא אנשים אחרים מהסביבה תודה
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, יש לי שרת IIS6 ב WINDOWS 2003 SERVER, דפי HTML אני מצליח לראות, כשאני בא להציג דף ASPX הוא נותן לי הודע שגיאה "cannot view xml input using xslstyle sheet" יש למישהו רעיון ? התקנתי את ההרחבות של ASP.NET בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
ציירתי מערך של 2 המחשבים שיש אצל אבא שלי בעבודה ואת הדברים שמתחברים אחד לשני: http://n.rotter.net/User_files/nor/40d94ba5303fd05d.jpg שימו לב שאין קשר ישיר בין הMAC לPב וזה אומר שלא צריך להתעסק עם כל הבעיות שיש בחיבור בין PC וMAC עם האפלטוק. איך אני מגדיר את הרשת הזאת? אני יודע שיש המון מדריכים להקמת רשת אני פשוט לא יודע מה מתאים לי ואיפה למצוא אותו תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש פה וכבר קפצה לי שאלה לראש .. יש בביתי הקט שלושה מחשבים וברצוני לחבר את שלושתם ברשת . וגם שאני אוכל לחבר את שלושתם לאינטרנט דרך המודם שלי כמו ילד טמבל עם איי קיו של אפגני ממוצע התקשרתי לבזק .. הם רצו על החיבור 1200 שקל!!!!! אחרי התייעצות קלה עם אנשי מקצוע וקריאת המדריך שפורסם פה..החלטתי שאני צריך לקנות ראוטר סביר בשביל רשת ביתית קטנה . עכשיו אחרי כל הסיפור המרתק הזה .. איזה ראוטר אני יכול לקנות בתקציב של פחות מ 300 שקל (אני מוזיקאי עני..תתחשבו!) תודה רבה! אדון החבובות.
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
לאחר עיון רב בפורום הזה ובכלל נתקלתי בלא מעט שאלות של משתמשים הזקוקים לתשובות היצרן כאשר הם נתקלים בסיטואציות שונות ומחוברים בצורות מגוונות לרשת. מאחר ורובנו נתקלים בבעיות לאחר שעות העבודה - בבית ואין מי שיתמוך בשעות אלו, החלטנו ב- D-Link ישראל, להשיק פורום חדש בעברית לכל לקוחותינו בו נוכל לשתף מנסיוננו ולתת מענה רשמי לשאלות רבות ולמנוע תסכולים רבים שיתכן ונתקלנו בהם בעבר הכניסה לפורום היא דרך האתר הישראלי הרשמי: http://www.dlink.co.il * גילוי נאות: הכותב הינו עובד D-Link * אין בהודעה זו משום המלצה או פרסומת למוצרי החברה כי אם לשתף ידע ולעזור לשאלות שונות העולות
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
ברצוני לחבר מחדר אחר נקודה שתיקלוט את הרשת האלחוטית בבית ותשעביר את האות אל מכשיר, מחשב , לא חשוב כרגע הנתב האלחוטי שיש לי כרגע הוא eci של בזק או linksys . שאלתי היא אם אני חייב ש ה Accesses point חייב להיות של אותה חברה או שיש כאלה ב"שוק" שמזהות כל רשת אלחוטית ומעבירות הלאה את האות תודה
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייח עם מערכת חלונות XP ומחשב נייד עם וויסטה הידועה לשמצה, אני חיברתי רשת ביתית בין מחשב המחשבים, כשאני מנסה לגשת מהאקס פי לוויסטה אין לי בעיה אני משתמש בפקודה- \\laptop\c$ אני מקבל חלון, מכניס את היוזר והסיסמא של המחשב הנייד ומקבל גישה מלא לכונן. אולם אם אני מנסה הפוך מהוויסטה לאקס פי, \\comp\c$ אני מקבל חלון עם יוזר כבר רשום בתוכו, ובלי אפשרות לשנות, כלומר היוזר ניים הרשום בו הוא של הנייד והוא במצב "גרי" כלומר אפור בלי אפשרות לשינוי. רק סיסמא אפשר לשנות אבל זה לא עובד כי כמובן שהיוזר במחשב הנייח שונה מהיוזר בנייד. זאת הבעיה, מה עושים בבקשה? אשמח לעזרה. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אז ככה פתאום התחילו להיות לי פינגים בשמיים במשחקי רשת (בעיקר cs) וזה ממש מעצבן ואי אפשר לשחק ככה ומעיפים אותי מכל שרת, בדקתי את המהירויות של האנטרנט עם הכבלים וזה לא מאצלם הבעיה הם אמרו שאולי יש לי ווירוס וצדקו היה לי 10 ניקיתי את כולם עם nav 2004 וגם spywere (או איך שרושמים את זה) ניקיתי עם Ad-aware 6.0 ואין כלום יותר על המחשב. אבל עדיין יש לי בעיות עם הפינגים שהם ממש גבוהים ובקשר לגלישה והורדה לא נראה לי שהשתנתה המהירות הכל כרגיל אני חושב. עצות בקשה זה מעצבן בטירוף... עריכת המודר: אין צורך ב-"(אנשים דחוף!!! עזרו לי)" בכותרת.
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום, קודם כל אני מתנצל אם ההודעה לא קשורה לפורום הספציפי הזה. יש לי ראוטר מודם Siemens sl2-141 שמחובר למחשב חוטית, לאחרונה עשיתי חשבון פרימיום לראפידשייר. אני שם את ההורדות שלי דרך תוכנת Internet Download Manager או דרך Free Download Manager שיתחילו בשעה 03:00 בבוקר, אך תמיד שאני קם בבוקר ומצפה לראות שהם יסתיימו אני רואה שהוא באמצע הפסיק,עכשיו הנורות של המודם בסדר גמור,אני יכול לגלוש אבל לא יכול לעשות Resume להורדות עד שאני מכבה את המודם ומדליק או עושה ריסט,זה די מייאש ניסיתי מנהלי הורדות אחרות דיברתי עם הספקית אינטרנט ובזק שהם התשתית הכל אצלהם בסדר ושאני פותח תוכנה אחרת כאשר אני קם בבוקר ורואה שההורודת לא הסתיימו הוא אומר לי שאין מספיק זיכרון כדי להפעיל תוכנה זאת בבקשה …
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
יש לי בבית 2 מחשבים נייחים שמחוברים לראוטר(הראוטר אלחוטי אבל הנייחים מחוברים עם כבלים) ועכשיו רכשתי גם נייד ואני רוצה ליצור רשת שבה אני אוכל להעביר קבצים (תמונות מוסיקה וכו') בין המחשבים. מה כדאי לעשות? האם כדאי לחבר את הנייד בכבל לאחד המחשבים? או ליצור רשת לשלושתם? וגם אשמח לדעת איך לעשות
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש עם מערכת הפעלה וינדוס 7 . חיברתי אותו ביום שישי והרשת פעלה כראוי .(עם מחשב נוסף שיש בבית עם וינדוס xp ) . אתמול החלפתי את המחשב המשני למחשב אחר שגם בו יש וינדוס xp , ומשום מה המחשב הזה אינו מצליח להיות מחובר לרשת . בהתקני הרשת מופיע שהוא מקושר ועם חומת אש אך איני מצליחה לגלוש באינטרנט . יש לציין שבמחשב המשני ביצעתי התקנת ווינדוס xp חדשה ( התקנה על התקנה , לא פירמטטי לגמרי את המחשב ) . מה אני אמורה לעשות כדי שאוכל לגלוש במחשב המשני ? אולי שינוי בהגדרות ? אני לא כל כך מכירה את הוינדוס 7 וכמה שלא ניסיתי אתמול לא הצלחתי להתחבר . אודה לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בווינדווס אקס פי באינטרנט אקספלורר 6 וכל פעם שאני פותח אותו ומנסה להקליד שם של אתר הוא לא פותח לי אוטומטית את הרשימה של כתובות שכבר נכנסתי אליהם (כלומר הוא לא משלים אותם לבד) ואני צריך להקליד את הכל... עכשיו אם נגיד אני כותב בשורת כתובת hwzone.co.il הוא לא ייכנס לי לאתר.. רק לאחר איזה דקה וחצי.... רק אם אני אכתוב http://www.hwzone.co.il רק ככה הוא ייכנס... וזה קורה בכל אתר גם באתריפ שלא מחייבים כתיבת הכתובת המלאה.... נראה כאילו משהו איטי במחשב.. אולי זה בהגדרות של האקספלורר.. לא יודע... והקטע שלפעמים איכשהו זה מסתדר ושוב חוזר ואין לי מושג למה.. בתודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים אחד מותקן בו xp pro עם sp1 ובשני מותקן xp pro עם sp2 מאז הסרתי את ה- sp2 מהמחשב הראשון זה בהתחלה פעל הכל טוב ופתאום ביום בהיר אחד הוא מראה לי במחשב השני שבו מותקן sp2 סימן קריאה בסימן של הרשת ומראה איזה בעיה בחיבור.... המחשב הראשון הוא זה שמתחבר לאינטרנט והשני מחובר דרכו... האם יש בעיה בחיבור בין sp1 ל- sp2? ואם כן יש דרך לתקן את זה מבלי לשנות את העדכונים של המחשבים..? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי חבר'ה אני מבקש הצעות לכל מיני נתנבים וכרטיסי רשת... נתב עדיף במחיר של 250 שח אני יודע שזה לא הרבה אבל קניתי מחשב ולא נשאר לי כסף חחח ואיזה כרטיס רשת אלחוטי(למחשב אחר) בתקציב של 100 שקל בערך.... תודההה
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
ידידי, אנא עיזרו לי. אני מרבה בנסיעות ויש לי לפטופ שאני תמיד סוחב איתי. רציתי לדעת איך בזמן שאני בחו"ל עם הלפטופ עלי ומחובר, בהנחה שהפי סי בבית גם מחובר לאינטרנט באותו זמן, אין אני יכול "למשוך" קבצים מהפי סי לנייד. מה הדרך הכי מהירה ? ואם אפשר, (ויותר חשוב) הדרכה על איך עושים זאת ברשותכם (במילים פשוטות אם אפשר) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי חברים, אין לי מושג ממה נגרמת הבעיה שאני אתאר כאן: יש לי מחשב דסקטופ ומחשב נייד. שניהם מחוברים ברשת אלחוטית כאשר הדסקטופ מחובר לאינטרנט דרך ADSL (דרך כרטיס רשת לא USB) ומעביר את האינטרט לנייד דרך כרטיס רשת אלחוטי. הווי אומר אין ראוטר במערכת אלא רק שני כרטיסי רשת אלחוטיים המקשרים בין הנייד לדסקטופ (מה שנרא ADHOC). הבעיה הנוכחית שלי היא שהמחשבים מחוברים אני יכול לעשות PING מאחד לשני וגם REMOTE DESKTOP עובד נפלא. יותר מזה, על הנייד עובד גם הסקייפ זאת אומרת הם מחוברים ויש שיתוף. למרות זאת אני לא יכול לגלוש באינטרנט באקסלפורר, ומקבל את הדף המעצבן שאומר לא ניתן להגיע לדף המבוקש. מה לעזאזל קורה פה? אני מיואש כבר!
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
עדכון! לא משנה פתרתי את הבעיה. פשוט התקנתי מחדש והגדרתי כתובת רשת פנימית שונה מזאת של המודם שלי ועכשיו הכל עובד חלק פשוט תענוג. את הסמוט'וול התקנתי על P3-933MHz מואט ל-400MHz. (זה P3 ES, אז הוא עובד כרגע על 3x133MHz ) 192MB RAM, שני כ.רשת, כ.מסך עתיק של MATROX וHD של Western Digital 4.3GB שאני חייב להשתיק או שאני אשתגע בקרוב, אבל אני מבסוט שזה עובד. פשוט חזק ומומלץ! שלום. אני החלטתי להפוך מחשב ישן לראוטר ולחבר אותו למודם שלי. התקנתי בו Smoothwall. הראוטר מצליח להתחבר לספק וחלק קטן מאתרים עולים, ואפילו AIM, ICQ וYAHOO. אבל MIRC וMSN לא עובד, ופתחתי עבורם פורטים, חלק גדול מאתרים גם כן לא עובד. נראה לי קצת מוזר שבחיבור עם חייגן הכל עובד תקין ובחיבור דרך הראוטר חל…
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
תבדקו בבקשה אם EBAY וPAYPAL עובדים לכם. הם החליטו למות לי, והם עובדים אצל אדם אחר שלא מחובר דרך בזק בינלאומי.
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-