רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום אז ככה שנכיר אחד את השני אני סתם מישהו שאין לי מושג ברשתות (זאת אומרת סרברים) יש לי ראוטר וזה וזה כל מה שאני מבין יש לי ארבעה מחשבים בבית שלושה מהם מחוברים לרשת חוטית ע"י ראוטר חוטי של אדימקס (ביינתיים אין תלונות כבר שנה ומשהו..) עכשיו יש לי אפשרות לקבל מחבר סרבר ישן שהוא לא צריך... האם כדאי לי להשתמש בזה לתמיכת, תיגבור ,העצמת או ניצול הרשת ? או שמא עליי לשאול...האם אני יכול בכלל ? האם זה אפשרי? את המפרט אני אנסה להשיג בהקדם וביינתים אודה לכל מי שיקדיש מזמנו לעזור לי בדילמה חחח תודה גיא
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי שני מחשבים נייחים. האחד מחובר לאינטרנט המהיר בכבלים, והשני לא מחובר לאינטרנט לעת עתה. ברצוני לחברו לאינטרנט באמצעות רשת אלחוטית בתקן החדש (g?), אך אינני בטוח כי ברשותי הידע הנדרש לעשות זאת. ברצוני לשאול מספר שאלות: - אילו רכיבים הנני צריך לקנות עבור כל אחד מהמחשבים (בשני המחשבים מותקן כרטיס רשת רגיל), חוץ מנתב אלחוטי? חשבתי להקצות בסביבות ה 400-450 שקל לנתב, ועד 200 לכל כרטיס רשת. האם דרוש עוד רכיב? - כיצד לחברם? וכיצד לגרום לכל העסק לעבוד (מבחינת התעסקות בתוכנה והגדרות)? - כמו כן, הנני מחפש המלצות לנתב אלחוטי. החבות המוכרות לי מהידע המעט שיש לי בתחום, הם D-Link, Edimax ו 3Com. יש למישהו המלצה ספציפית על אחת מחברות אלו, או על נתב מסויים? כמו כן, האם קי…
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
פנה אלי מישהו עם מחשב נייד המריץ ויסטה HOME (אני לא זוכר איזה, אאל"ט זה פרימיום.) והוא טוען שיש הגבלות על הגדרת רשת (זה משרד, אני מניח שזה כולל דומיין וכל מה שמגדירים במשרדים, לא בקיא בדברים האלה) אז רציתי לדעת - הוא צודק? האם יש הגבלה באחת מהגרסאות (פרימיום/בייסיק) אל מול גרסאת העסקים?
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב 166מגה הרץ, ואני כרגע יש לי שני מחשבים ברשת, המחשב שלי הוא משתף אינטנרט, המודם הוא USB. עכשיו שמעתי וקראתי את המדריך שבוא אפשר להפוך את המחשב ה166 לשרת אבל לא הבנתי את החלק החומרי של המדריך, מה לחבר ואיפה. דרך אגב האם כדאי לי לעשות את זה או שעדיף להישאר במצב כמו עכשיו שאני משתף את האינטרנט והמחשב השני תלוי במחשב שלי כדי להפעיל אינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
עקב הפורטים החסומים בנתב הרשת שלי (ALCATEL SPEED TOUCH 510), ישנה הגבלת פוטים מסויימים שגורמים להפחתה משמעותית במהירות ההורדה של התוכנות השיתופיות בהן אני משתמש (לדוגמה ביטורנט). הנתב הזה היה בהתחלה ALCATEL SPEED TOUCH, והפכתי אותו לנתב ע"י צריבה כל מיני דברים בביוס ושידרוג התוכנה שלו... חיברתי למחשב שלי מודם אחר, ALCATEL SPEED TOUCH HOME (מודם אחר שהיה בצד), והמהירות הורדה עלתה מ-3 Kbps ל-80 Kbps בביטורנט. האם הפיירוול החומרתי שמצוי בנתב הוא בעצם זה שחוסם את הפורטים? אם יש מישהו כאן שיודע איך לפתוח את הפורטים החסומים במודם הזה, שיגיב בבקשה. תודה .
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם ש לי רשת ביתית שתמיד עבדה היום שהחלפתי מארז והרכבתי הכל חזרה משום מה המחשב לא מזהה את כרטיסי הרשת בכלל מה עליי לעשות (לא רואים אותם גם במנהלי התקנים )
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אוקיי, אז בזמן האחרון זה קורה לעיתים תכופות יותר, האינטרנט פשוט מפסיק לעבוד. הייתי חושד במודם בגלל שהוא לפעמים עושה סוג של ריסט לעצמו, אבל לאחר שאני מחובר עם חייגן, והדבר קורה המודם מאפס את עצמו, וחוזר למצב תקין (כל הנורות דולקות), ואז אני מנסה להתנתק מהחייגן והדבר גורר סיים משימה ותוקע את כל המחשב. ע"מ שהכל יחזור לעבוד אני עושה ריסט למחשב. האם יכול להיות שהמודם גורם לזה? המודם הוא של מוטורולה SB4200. תודה רבה ואשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
בהמשך לשאלותי על האקסציינג'. באקטיב דירקטורי הוספתי את כל היוזרים שאמורים להתחבר לאקסציינג', ומהמחשבים הגדרתי כל אחד להתחבר ליוזר שלו והכל עובד חוץ מהשיתוף! ז"א שלכל מחשב יש אווטלוק משלו שמאוחסן בשרת. שליחת דואר בין המחשבים עובדת. השאלה שלי איך אני גורם לכל המחשבים לעבוד על אותו בסיס נתונים שכשאני אוסיף משהו במחשב אחד כל שאר המחשבים יראו את זה. מן הסתם זו איזו שהיא הגדרה פשוטה אבל אני לא מוצא אותה. תודה לכולם!! אחלה פורום!!!! :yelclap:
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם מאז עשיתי רשת האינטרנט פועל אחלה רק הבעיה היא בmirc אני לא מצליח להתחבר שמעתי משהו על פתיחת פורט. מישהו יכול לציין בבקשה את התהליך ולהגיד לי כיצד עושים זאת? תודה, אדם
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
חודשים שאני מנסה לפתו תקלות שיש לי והם מורחים אותי פתאום אני בא להתנתק כולם באים לעזור ורוצים להביא לי חבילת גיימר חינם והכל.... מה שהלקוח לא רוצה להתנתק אז אפשר למרוח אותו?! איזה עצבים המניאקים לא נותנים לך להתנתק משגעים תשכל
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
כשאני מוריד דברים מהאינטרנט הוא מוריד לי רק שתיים וכשאני מנסה להוסיף את השלישי רק אחרי שאחד מהם מסיים הוא מתחיל להוריד אותו מישהו אולי יודע איך אני יכול להוריד כמה שאני רוצה בו זמנית???
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי את המפרט בצד שבו מותקן ווינדוז 7 64 ביט והוא המחשב שיש בו את כל הסרטים והסדרות והכל. יש לי מחשב נוסף עם ווינדוז ויסטה 32 ביט. במחשב עם הווינדוז 7 כאשר אני נכנס לאפשרות "רשת" אני רואה את כל המחשבים ברשת הביתית אבל את המחשב עם הווינדוז 7 אני רואה פעמיים. כאשר אני נכנס במחשב שלי עם הויסטה לאפשרות "רשת" אני רואה את כל המחשבים אבל את המחשב עם הווינדוז 7 אני רואה פעם אחת וכאשר אני נכנס אליו חסרה תיקיה שקיימת במחשב עם הווינדוז 7. נוצר לי בלגן שלם עם הרשת הביתית. אשמח אם תעזרו לסדר.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
רכשתי מכשיר כף יד + טלפון מעוניין להגדיר את הדואר האלקטרוני . לא יודע מה השרת של . gmamil . מי יכול לעזור . תודה
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
ברשותי שני מחשבים המחוברים ע"י ראוטר. באחד מהם צורב DVD המוגדר כמשותף, וניתן לגשת אליו מהמחשב השני. יש אפשרות להגדיר אותו בתכנת נרו כך שניתן יהיה לצרוב דרך המחשב השני ( הכוונה לשים דיסק בצורב, לגשת למחשב השני ולנהל את פעולת הצריבה ממנו ) ?
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית ואני צריך רוטאר חדש (לי היה D-LINK 604I) לא היו ממש בעיות איתו עד שהוא נשרף החשב אני צריך חדש והשימושים עם בעיקר הורדות מ BITORRENT ולפעמים משחקי רשת וגלישה והמחשב השני של אחי בעיקר ל גלישה ... יש איזשהו רוטאר מומלץ למטרות אלו בעיקר הורדות(רצוי חוטי) ??? תודה
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית ויש לי גם שתי שאלות: 1. האינטרנט פועל אבל משום מה אני לא יכול להתחבר לאייסיקיו ולקאזה ולאימיול ועוד כל מיני תוכנות כאלה, מישהו אומר לי שזה אולי קשור לפורטים. מישהו יודע איך מסדרים דבר כזה?? 2. יש לי ראוטר בחדר אחד ובחדר שלי סידרתי את המחשב בפינה מתחת לשולחן ובגלל שהוא במקום קצת סגור העוצמת אות שהכרטיס רשת שלי קולט נמוכה, מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה בלי להזיז ממש את המחשב??
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ומודם אלקטל שעשיתי אותו פרו יש לי גם האב כרגע זה המודם מחובר למחשב שלי ועוד כרטיס רשת במחשב שלי מחובר לאח שלי אני יכול גם לעשות את זה דרך ההאב, מודם להאב, אני להאב ואח שלי להאב השאלה היא כזאת יש אפשרות שיהיה הגבלת מהירות לכל יוזר במחשב משתנה נגיד אני לא בבית ואח שלי בקאזזה שלו הכל ילך אליו אבל נגיד הוא לא בבית ואני כן ואני יוריד הכל אלי ואם שנינו אז יתחלק לפי הצורך בקיצור תוכנה שמשנה את ההגבלה לפי הצורך (אולי זה ככה כבר מראש אני לא יודע) ואם יש, איזה מהסידורים אני צריך להישתמש כולם להאב או המודם והמחשב של אח שלי אלי
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
התוכנות הבאות לא מתחברות לאינטרנט: דפדפן FF דפדפן אקספלורר Utorrent אימיול ICQ לעומת זאת, הדפדפן כרום מתחבר לאינטרנט ועובד הייטב. אימיול נותן את הודעת השגיאה הבאה: Error: Server UDP socket: Failed to create server UDP socket - The parameter is incorrect הפסקתי את חומת האש וזה לא עזר. הסרתי את התוכנות הנ"ל והתקנתי חזרה, אך ללא הואיל. מישהו יכול לייעץ?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
מחפש תוכנה חינמית או בתשלום סביר שתאפשר לי לנתר שימוש בנתונים רשת (בעיקר מול האינטרנט) מבחינת מהירות מול IP נתון ברשת.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
ברשותי שלושה מחשבים, מודם מוטורולה המחובר ל ADSL, ונתב של אדימקס, Broadband Router BR-6104K, ממנו אני אמור להפיק גישה לאינטרנט לאחד עד 4 מחשבים. חיברתי את הנתב למחשבים בעזרת כאבלים ישרים (Non Cross). כעת, אני יכול לקבל אינטרנט בכל אחד מהמחשבים בנפרד ללא בעיה. אבל - בשביל להתחבר לאינטרנט עלי להשתמש ב"תוכנה" של 012 ולהתחבר דרך קליינט רשום, בעזרת שם משתמש וסיסמא. כאשר אחד המחשבים מתחבר, לא ניתן להתחבר לאינטרנט ממחשב אחר מכיוון שהשם משתמש כבר מחובר. איך עושים שכל המחשבים יהיו מחוברים במקביל?
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום אני זקוק להמלצה לכרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד אני חייב כרטיס כזה שמגיע עם שקע לחיבור אנטנה חיצונית (לא כרטיס עם אנטנה מובנית) בעיקרון אני מעוניין לחבר את הכרטיס לאנטנה מגבירת טווח בעזרת כבל אנטנה . יש כזו חיה?
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נתב (ראוטר) איכותי אלחוטי, אמין בעל קליטה טובה (חודר ממ"ד כי אני אצתרך לקלוט דרך הממ"ד כאשר הנתב יהיה בחדר אחר בבית). אגב לאחר התאכזבות מחברת D-LINK וחברת US ROBOTICS שבשניהם נישרף לי הראוטר או מדיי פעם נתקע והיה חייב ריסט ולא החזיקו מעל שנה וחצי. אשמח לקבל ראוטר במחיר נורמלי ולא גבוה עד 400 ש"ח. אם אפשר שתהיה לו התקנה קלה ופשוטה ואפשרות סיסמה ופתיחת פורטים. ויתאים למודם PPPOE. ואני חייב גם שיתמוך בחיבור רגיל (לא רק אלחוטי) ל מחשב אחד או שניים לא חייב יותר ויתאים כמובן למודם ADSL. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
מישהו צריך לשלוח עשרות GB, איך אפשר לנצל את הupload המקסימלי שיש לו? ניסינו טורנט ומסנג'ר, וזה נורא איטי. יש משהו יותר טוב?
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לציין שאין לי רווח מהנושא שנית אני לא ניסיתי את הרכיבים הבאים ואני לא יודע מה איכותם והאם הם שווים אני רק מודיע לכם על המבצע יש מבצע של ידיעות אחרונות במדור כלכלה השבת האחרונה נתב+כרטיס רשת אלחוטי של SWEEX במחיר של 320 שקל לשניהם אם אני ימצא עוד פרטים אני יגיד אותם אחר כך בבקשה למי שיש עוד מידע שיביא
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
ה-WUSB6100M של Linksys הוא מתאם USB זעיר שמספק ביצועים שטרם ראינו כמותם בקטגוריה במסגרת תערוכת CES 2016 הכריזו יצרניות מוצרי ה-WiFi על עשרות מוצרים חדשים. את הכותרות הגדולות תפסו נתבים 802.11ac חדשניים, נקודות גישה מתקדמות, נתבים הכוללים מודמי כבלים, התקני Home Plug ומגוון רחב של מוצרים אלחוטיים המיועדים לבית החכם – מצלמות, גלאי מים ועשן, בקרי תאורה וכדומה. נתבי ה-802.11ac שהוכרזו, תומכים במהירויות אלחוטיות מסחררות, פועלים בשניים ולעיתים אף בשלושה תחומי תדר ומתגאים במפרטי חומרה שאינם מביישים מחשבים. בנוסף, הם תומכים בטכנולוגיה חדשה, המכונה MU-MIMO, המאפשרת להם לשדר בו-זמנית ובמלוא רוחב הפס האלחוטי שלהם לעד 4 התקנים אלחוטיים. מצד שני, ברוב רובם של …
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-