רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
יש לי רשת ביתית עם hub והמודם של אלקטאל שמשמש בתור ראוטר הבעיה שלי שאין לי אפשרות לשלוח קבצים לחלל החיצון כלומר למחשבים שלא ברשת שליחת הקבצים היא ע"י המסנגר 5 . מערכות ההפעלה שלי הם 98 על מחשב אחד ו xp על המחשב השני ברשת. האם הבעיה היא שצריך לפתוח פורטים או שזו בעיה אחרת אין לי פיירוול גם לא המובנה של ה xp ראוי לציין כי ברשת הבייתית העברת הקבצים והדיבור אפשריים!!!! אנא עזרו לחבר במצוקה..
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
-
רוצים לקרוא את דעתי על הנושא? http://www.netcheif.com/blog/?p=493
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
היי מישהו מכיר דרך להפעיל Remote DeskTop מתחנה של Win2k/XP לשרת שעובד ב- WinNT Server 4.0?? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, אני צריך ראוטר אלחוטי בסיסי ביותר, מכיוון שכרגע יש לי מחשב נייח וPS3, שניהם מחוברים למודם בMPLS, עכשיו אני צריך לחבר את הiPod לאינטרנט, והדרך היחידה זה אלחוטית, מכיוון שהצורך היחידי שלי בראוטר זה הIPOD אז כמה שיותר בסיסי וכמה שיותר זול. תשתית של הוט ספקית בב"ל . תודה
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר רשת ביתית של 2-3 מחשבים לאינטרנט דרך מודם אלקטל השתי אפשרויות שאני רואה כרגע הם: 1) להפוך את המודם לרוטר ולחבר אותו לסוויץ 2) לקנות רוטר עם סוויטץ מובנה השאלה שלי היא מעדיף מבחינה טכנית (לא כספית). אם רוטר אז אני שוקל את EDIMAX 6104 עם FW כי נראה לי עדיף FW חומרה מאשר לבנות על ההגנה של המודם ושל תוכנת FW. מה אתם אומרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי ראוטר של 3COM כבן שנתיים פלוס, הוא מחובר לנייח. כעת רכשתי מחשב נישא סמסונג RV520 ווינדוז פרימיום7 בעברית. כמובן שהראוטר מוגן בסיסמא בכדי שלא יפרצו וינצלו את רוחב הפס ופריצה וכו'... אין לי מושג איך ומה עושים על מנת שאוכל לגלוש בצורה אלחוטית מכל חדר עם הנמחשב הנישא. רב תודות לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובכן אחרי ששדרגתי את האינטרנט לאינטרנט סיבים ואחרי בדיקה עם הטכנאי ובזק (אינטרנט סיבים איטי במחשב כשבמקום 1 ג'יגה קיבלתי רק 200 מגה.... בסמארטפון האינטרנט טס על 870 ויותר.) הגיע הזמן לשדרג את כרטיס הרשת לחדש. המחשב שלי הוא מחשב ישן יחסית (לוח אם של ג'יגה בייט ZX-68...) כך שאין שום טעם להשקיע בציוד יקר אך שיהיה טוב. ראיתי שני סוגים: מתאם רשת שמגיע בחיבור USB 3.0 וכרטיס רשת PCI-E (אני כמובן מעדיף PCI-E אך אם לא תהיה ברירה אז USB 3.0....). אשמח להמלצה מכם איזה כרטיס רשת לקנות ואיזה סוג. שבוע טוב שיהיה לכם.
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
- 2 followers
-
-
קיבלתי מודם נתב של ADSL דגם: TNN Eth-Aztech DSL 600E יש לי רשת בבית.. ואני רוצה להפוך אותו לנתב כדי שהוא יחייג לבד לאינטרנט ואני לא יצטרך חייגן...כל אלה שיש להם רשתות יכולים להבין למה .... תודה רבה רבה לכל מי שעוזר... בבקשה תעזרו במהרה...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשעה טובה, נפתחו אירועי CES 2012 בהם הוצגו שלל מוצרים חדשים ומעניינים. באירוע הפתיחה המיועד לעיתונאים הוצגו מספר מוצרים אלחוטיים חדשים עליהם אני מתמקד ב-POST זה. קריאה מהנה. CHEIF http://www.netcheif.com/blog/?p=1792
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום! יש לי אינטרנט 10M והסירטונים ביוטיוב נטענים ממש לאט. יש לי מודם חדש D-LINK של בזק. רציתי לשאול אולי צריך לפתוח PORT על מנת שהסירטונים יטענו מהר יותר? או שיש איזשהו פיתרון אחר? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לבעיה שהועלתה כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=454621.0 אחרי חיפושים רבים ברחבי הרשת נמצא פתרון אמנם קצת מסובך אבל בהחלט משמעותי, תזכורת לגבי הבעיה: לא ניתן להריץ מכונות וירטואליות על ווינדוס 7 של Microsoft Learning ולא ניתן להתקין virtual server 2005 R2 sp1 ועכשיו לתהליך הפתרון שמחולק ל2 חלקים: חלק ראשון- First you should block PCA. I did that by the following way: In the Group Policy go to the Computer Configuration\Administrative Templates\Windows Components\Application Compatibility\ and enable all of the Turn off xxx entries. I think if you enable only the "Turn off Application Compatibility Engine" it would be enough but I wanted …
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם כיום אני נמצא בתשתית של הוט ללא שום בעיות טכניות במהירות של 12 מגה במחיר של 69 ש"ח התקשרתי להוט כדי לשדרג למהירות של 20 מגה הם אמרו לי שהם תומכים במהירות כזאת רק בחיבור ללא חייגן (בגלל שעם חייגן יש ניתוקים אצל חלק מהאנשים) והספק שלי לא תומך בחיבור mpls. בררתי אצל בזק ונותנים לי הצעת מחיר של 90 ש"ח הכולל 20 מגה + ראוטר בחיוב זיכוי (עם חייגן) יש לי כמה שאלות: 1.אם אני נשאר בהוט ומשדרג את המהירות הנתב שיש לי תומך ?: wr740n v1 2.האם שווה לקחת את הסיכון של התחברות לבזק לשנתיים ?(לפני הפריסה של NGN היו לי ניתוקים) 1.אם אני נשאר בהוט
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
היי, אני רוצה לעשות קו טלפון(שקע) באחד החדרים בבית אבל שלא יהיה לו מספר טלפון שונה וקו שונה אלא אותו קו רק עוד שקע בקיר בשביל לחבר אינטרנט וVOD והדברים של הטלוויזיה(yes). השאלה שלי האם זה אפשרי והאם טכנאי בזק יוכל לעשות את זה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולכם יש לי רשת אלחוטית ביתית נתב TP-LINK TL-WR541G כ. רשת אלחוטי 3COM OC WL 54Mbps 11g Compact USB 3CRUSB10075 עכשיו הבעיה שלי היא שכאשר אני לא משתמש זמן מה עם המחשב לדוגמא בלילה או לאחר שאני מגיע מהבסיס.. אי אפשר לגלוש באתרים ורק כיבוי של המחשב פוטר את זה.. אני אפרט יותר כאשר אני קם בבוקר נניח ואני מפעיל את האקספלורר או לחלופין את פירפוקס לא ניתן לגלוש הוא מראה לי את ההודעה כאילו שאני לא מחובר "לא ניתן להציג דף זה" והאימיול עדיין מחובר ועובד! או המסנג'ר עדיין זמין רק הדפדפנים לא עובדים !! מישהו מכיר את הבעיה ? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
אני מחובר לבזק בינלאומי דרך הוט. עד אתמול הייתי מתחבר לאינטרנט בעזרת חייגן, והיום כשהתעוררתי בבוקר, גיליתי להפתעתי שהחייגן הפסיק לעבוד ושהחיבור לאינטרנט מתבצע ללא חייגן. אני יודע שאני אמור לפנות לשירות הלקוחות של בזק בינלאומי, אבל הייתי רוצה קודם לדעת אם אפשר לשנות משהו בהגדרות אצלי בכדי שאחזור להתחבר עם חייגן. לחלופין, אשמח לדעת אם יש דרך להחליף IP בחיבור ללא חייגן.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כבר הרבה זמן בהורדות HTTP שהמהירות הורדה ממש איטית יש לי 100 מגה ומוריד לי על 30-300 KB גם לפני היה לי את זה היה לי 12 מגה וזה היה מוריד לאט הייתי מוגדר בלי חייגן עליתי על שיטה להתחבר עם חייגן לאיפי 212.25.127.15-19 כל פעם איפי אחר נתן לי מקס עכשו שעברתי ל 100 מגה אני עושה אותו דבר אבל לצערי זה מוריד לי כאילו יש לי 12 מגה אני רוצה להדגיש שטורטים מורידים לי בממוצע על 7M בלי חייגן כנראה אין מקס בגלל שהכרטיס רשת לא תומך 1G את זה אני ישדרג בעתיד עוד משהו למשל יוטוב בלי החייגן טוען לאט ועם תוך שניה נטען מקווה שתעזרו לי לפתור את הבעיה תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של TP-LINK מדגם WR841N שמתחבר למודם MOTOROLA של HOT. עכשיו, כשהראוטר היה פעיל האינטרנט היה מתנתק די הרבה ולעיתים נורא איטי. אז התקשרתי להוט ואמרו שהם לא רואים שיש בעיות אצלהם, ושהראוטר שלי הוא פרטי ולא שלהם אז כנראה הבעיה היא בו. בקיצור ניסיתי להשתמש במודם בלבד במשך כמה זמן והאינטרנט עבד בסדר גמור. יש אפשרות לסדר את הראוטר לדעתכם? מה גרם לזה? פשוט אני צריך WIFI בבית וכרגע אין לי.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, אני גר בבית פרטי עם עוד 5 שותפים(מרחק 20 מטר מקצה לקצה+קירות+קומה הפרש). החלטנו לשתף בינינו את האינטרנט, כאשר אחד מאיתנו גר בממ"ד. אנחנו מחפשים המלצה לנתב אלחוטי שבאמת יעשה את העבודה ויצליח לחדור את הממ"ד/הקירות הפנימיים שבבית וישדר למרחק הסביר הזה, כמו גם כרטיסי רשת שיזהו את האות(גם אם הוא חלש), או שלפחות תהיה האופציה לחבר אליהם אנטנה להגביר את הקליטה. ואם לא די בכך, אז נקשה ונבקש גם שלא יהיו יקרים :-) תודה לכל העונה
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
חבר שלי תרם לי switch של genius. יש לי 2 מחשבים המריצים XP PRO כאשר אחד הוא השרת. כאשר 2 המחשבים מחוברים ל Switch וגם המודם המצב של הנורות הוא כמו שמתואר בתמונה. האם זה תקין ? ואם לא מה זה אומר ? http://www.pbase.com/veloksy/image/39716601 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין לגבות קבצים גדולים (100MB כל אחד) ברשת ושהשרת אליהם אני מעלה לא ימחק אותם לאחר X ימים. יש אופציה חינמית כזו? או האם קיים שירות אימייל המאפשר לשלוח מייל עם לפחות 100MB?
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, הבעיה שלי היא כזאת. עברתי מהצפון למרכז. בצפון היה לי אינטרנט בתשתית כבלים, ספק- אינטרנט זהב, מהירות 1.5. כרגע במרכז אני במהירות 2.5, אותו ספק והתשתית הייתה adsl ועברתי לכבלים משיקולי מחיר בלבד (לא היו בעיות ב- adsl). מאז המעבר מadsl לכבלים אני פשוט לא מצליח להתמודד עם ריבוי חיבורים, כשאני פותח תוכנה שיתוף קבצים האינטרנט פשוט נחנק, הגלישה נהיית בלתי אפשרית. לוקח לאתר פשוט כמו "ואללה" משהו כמו 3 דקות להפתח וברגע שאני סוגר את תוכנת השיתוף הגלישה חוזרת למצב תקין. בדקתי את העוצמה דרך עמוד ההגדרות של המודם (מודם טומסון) והעוצמה תקינה, גם הטכנאי שהיה פה בדק את העוצמות והיה בסדר. העניין שמכיוון שבמשך שנים גלשתי בתשתית הכבלים ותקופה קצרה התנסתי פה עם adsl אני בטוח שהמצ…
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני מאוד מקווה לקבל עזרה בתופעה שמטרידה את מנוחתי בימים האחרונים. אז ככה, יש ברשותי שלושה מחשבים. לצורך העניין, אני אגדיר אותם כמחשב A , מחשב B ומחשב C. מחשבים A ו- B הם העקריים ומחשב C אינו דומיננתי ומשמש לאחסון קבצים בלבד. על כל שלושת המחשבים מותקנת מערכת הפעלה חלונות XP SP2 כולל כל העדכונים האחרונים מ Windows update . במחשבים A ו- B מותקן Zone Alarm suite שזה פיירוול + אנטיוירוס. במחשב C מותקן קרספסקי אנטיוירוס ופיירוול מובנה של SP2 . שלושת המחשבים מחוברים ברשת באמצעות נתב + פיירוול מובנה בנתב. יש בניהם אינטרנט משותף + שיתוף קבצים. המערכות הפעלה מותקנות לפחות 8 חודשים על גבי המחשבים. את הנתב התקנתי לפני 2-3 חודשים. מאז שהתקנתי את הנתב, לא ניתקל…
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
פתאום ללא כל סיבה שאפשר להצביע עליה אני חווה בעיות קשות בגלישה ברשת. זה התחיל ממוצאי שבת, כל השבת המחשב היה דולק (קבוע 24/7) ניסיתי לגלוש וגיליתי בעיות קשות בגלישה בכל אתר שניסיתי, לדוגמא, YNET שעולה תוך לא יותר משניה לוקח שתיים שלוש דקות. עשיתי איתחול למחשב כולל המודם (חיבור ישיר + חייגן) ולא עזר. התקשרתי לתמיכה (בזק בינלאומי) והכל נראה בסדר מבחינתם, איכשהו הצלחתי (לבקשתם) להיכנס לאתר בדיקת המהירות שלהם ובדקתי הורדה של 50 מגה והכל היה בסדר עם ההורדה, ניצול מקסימאלי של פס הרוחב (5 מגה ביט). הבעיה נכונה לכל שלושת הדפדפנים שקיימים אצלי, פיירפוקס אקספלורר8 וכרום. אין לי מושג אלו פרטים עלי להוסיף כדי לקבל עזרה. תודה
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-