רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
http://support.dlink.com/emulators/di604_reve/h_wizard.html .. זה בדיוק התפריט של ה router עכשיו אני לא יודע איך להגדיר יש פה דברים כמו Dynamic IP Address ו PPPoE אני חושב צריך PPPoE אבל אני לא יודע איך להגדיר תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
או כל דבר אחר הוא לא מתחיל להוריד לי שום דבר.. וכשאני מנתק את הראוטר הוא מוריד.. מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי יש לי HOTBOX (בטריפל-C) המספק לי גישה אלחוטית לאינטרנט מ לאפטופס רציתי להגדיל טווח קליטה רכשתי EDIMAX Br 6524n בצעתי קינפוג מחדש ל HOTBOX ול EDIMAX לפי סרט הדרכה : http://www.pikok.co.il/cam/2012/acces-point/acces-point.html היינו שיניתי ב HOTBOX - את ה SECURITY ל WEP הכנסתי סיסמא של 10 תווים - העברתי לערוץ קבוע - 11 ב EDIMAX בצעתי כנ"ל ( WEP-64) עם אותה סיסמא העברתי אותו למוד של " Univeral Repeater בצעתי " select site survey " ובחרתי את ה ב , " HOTBOX -7AF כפי שנראה בשורת ה " " root AP SSID " בחרתי "Channel Number " כ "3 " (שיהיה שונה מה HOTBOX) ל EDIMAX דרך תפריט ה LAN" שלו שיניתי לו: - הIP ל 192.168.1.2 כי ה IP של ה HOTBOX הוא 192.168.1.1 - DISABLE ל D…
-
- 9 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר לאינטרנט עם תשתית של הוט ובזק בינלאומי כספק. כשאני מתחבר עם המודם בלבד הכל טוב ויפה אבל כשאני מחבר את הראוטר קצב ההורדה יורד , שיחות בסקייפ בלתי אפשריות , כשאני מוריד קובץ כלשהו ההורדה מפסיקה לכמה שניות ואז חוזרת לסירוגין עד שההורדה מסתיימת. משהו מכיר את הבעיה? תודה חברים
-
- 10 תגובות
- 947 צפיות
-
-
-
[ltr]well, talked with bezeq and they said there's 4 routers to choose from... Aztech DSL600EW ECI B-Focus 352+ Rotal Askey 1025 Level One WBR 3407 all are 802.11b/g. I dunno which to choose, here's what I'm looking for: -UPnP -Port Forward -DMZ -DHCP -Encryption (btw what's better WEP or WPA) -ability to function as a pure access point, in case I'll move to Cable... bonus: USB print server[/ltr]
-
- 24 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט זהב ב adsl וכל 3 ימים יש לי ניתוק מהם... לעוד מישהו זה קורה? לא שיניתי שום דבר ב idle up time ... הכל מוגדר כרגיל ללא שינויים. אני משתמש ב winxp pro והמודם שאני מתקשר איתו הוא אלקטל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי ראוטר שכולל גם סוויצ' של 4 פורטים, של חברת LinkSys דגם BEFSR41 בכל אופן אני מחובר בערוצי זהב , וברק 013. בהגדרות של הראוטר , הוא מזהה לי את כל המחשבים ברשת הוא עובד לפי ה dhcp ומחלק לכולם כתובות 192.168.1.2 192.168.1.3 192.168.1.4 (192.168.1.1 - זה של הראוטר עצמו) והפרוטוקול שאני מכניס לו להתחבר דרכו הוא PPTP, ההגדרות של האיי פי אני מכניס לפי ה Ipconfig שם רשום את ה Default Gateway Subnet Masx Ip Adress (שהיא הכתובת הפנימית שלי בערוצי זהב) ומשום מה אני עדין לא מצליח להתחבר לאינטרנט. ערוצי זהב מזהים אותי לפי ה Mac Adress ורציתי לדעת האם למישהו יש פתרון למה אני צריך לעשות ?! אם תרצו אוכל להוסיף תמונות גם...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. רציתי לברר אם אתם יודעים על מה בדיוק אני משלם לבזק כל חודש עוד 20 ש"ח ? יש לי מודם ADSL של Alcatel, והוא לא שלי, אני משלם לבזק 150 ש"ח בחודש במקום 130 ש"ח שיכולתי לשלם על חיבור 1.5 מגה. מה אני מקבל תמורת 20 השקלים האלה ? אם יהיו לי בעיות במודם והוא לא יהיה בשכירות אז אני אצטרך לשלם לטכנאי ? לפני מספר חודשים המודם עשה לי בעיות, אז בזק החליפו לי אותו. אם המודם היה שלי ולא בשכירות אז בזק לא היו באים ככה ומחליפים ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם hub והמודם של אלקטאל שמשמש בתור ראוטר הבעיה שלי שאין לי אפשרות לשלוח קבצים לחלל החיצון כלומר למחשבים שלא ברשת שליחת הקבצים היא ע"י המסנגר 5 . מערכות ההפעלה שלי הם 98 על מחשב אחד ו xp על המחשב השני ברשת. האם הבעיה היא שצריך לפתוח פורטים או שזו בעיה אחרת אין לי פיירוול גם לא המובנה של ה xp ראוי לציין כי ברשת הבייתית העברת הקבצים והדיבור אפשריים!!!! אנא עזרו לחבר במצוקה..
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
-
רוצים לקרוא את דעתי על הנושא? http://www.netcheif.com/blog/?p=493
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
היי מישהו מכיר דרך להפעיל Remote DeskTop מתחנה של Win2k/XP לשרת שעובד ב- WinNT Server 4.0?? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, אני צריך ראוטר אלחוטי בסיסי ביותר, מכיוון שכרגע יש לי מחשב נייח וPS3, שניהם מחוברים למודם בMPLS, עכשיו אני צריך לחבר את הiPod לאינטרנט, והדרך היחידה זה אלחוטית, מכיוון שהצורך היחידי שלי בראוטר זה הIPOD אז כמה שיותר בסיסי וכמה שיותר זול. תשתית של הוט ספקית בב"ל . תודה
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר רשת ביתית של 2-3 מחשבים לאינטרנט דרך מודם אלקטל השתי אפשרויות שאני רואה כרגע הם: 1) להפוך את המודם לרוטר ולחבר אותו לסוויץ 2) לקנות רוטר עם סוויטץ מובנה השאלה שלי היא מעדיף מבחינה טכנית (לא כספית). אם רוטר אז אני שוקל את EDIMAX 6104 עם FW כי נראה לי עדיף FW חומרה מאשר לבנות על ההגנה של המודם ושל תוכנת FW. מה אתם אומרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי ראוטר של 3COM כבן שנתיים פלוס, הוא מחובר לנייח. כעת רכשתי מחשב נישא סמסונג RV520 ווינדוז פרימיום7 בעברית. כמובן שהראוטר מוגן בסיסמא בכדי שלא יפרצו וינצלו את רוחב הפס ופריצה וכו'... אין לי מושג איך ומה עושים על מנת שאוכל לגלוש בצורה אלחוטית מכל חדר עם הנמחשב הנישא. רב תודות לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובכן אחרי ששדרגתי את האינטרנט לאינטרנט סיבים ואחרי בדיקה עם הטכנאי ובזק (אינטרנט סיבים איטי במחשב כשבמקום 1 ג'יגה קיבלתי רק 200 מגה.... בסמארטפון האינטרנט טס על 870 ויותר.) הגיע הזמן לשדרג את כרטיס הרשת לחדש. המחשב שלי הוא מחשב ישן יחסית (לוח אם של ג'יגה בייט ZX-68...) כך שאין שום טעם להשקיע בציוד יקר אך שיהיה טוב. ראיתי שני סוגים: מתאם רשת שמגיע בחיבור USB 3.0 וכרטיס רשת PCI-E (אני כמובן מעדיף PCI-E אך אם לא תהיה ברירה אז USB 3.0....). אשמח להמלצה מכם איזה כרטיס רשת לקנות ואיזה סוג. שבוע טוב שיהיה לכם.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
- 2 followers
-
-
היי, חבר עובר לגור ברחוב ואיתגר אותי לבחור לו את חברת הסיבים והספק שהכי טובים באזור שנקין. אם מישהו כאן גר באזור, אשמח להמלצות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
קיבלתי מודם נתב של ADSL דגם: TNN Eth-Aztech DSL 600E יש לי רשת בבית.. ואני רוצה להפוך אותו לנתב כדי שהוא יחייג לבד לאינטרנט ואני לא יצטרך חייגן...כל אלה שיש להם רשתות יכולים להבין למה .... תודה רבה רבה לכל מי שעוזר... בבקשה תעזרו במהרה...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשעה טובה, נפתחו אירועי CES 2012 בהם הוצגו שלל מוצרים חדשים ומעניינים. באירוע הפתיחה המיועד לעיתונאים הוצגו מספר מוצרים אלחוטיים חדשים עליהם אני מתמקד ב-POST זה. קריאה מהנה. CHEIF http://www.netcheif.com/blog/?p=1792
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום! יש לי אינטרנט 10M והסירטונים ביוטיוב נטענים ממש לאט. יש לי מודם חדש D-LINK של בזק. רציתי לשאול אולי צריך לפתוח PORT על מנת שהסירטונים יטענו מהר יותר? או שיש איזשהו פיתרון אחר? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לבעיה שהועלתה כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=454621.0 אחרי חיפושים רבים ברחבי הרשת נמצא פתרון אמנם קצת מסובך אבל בהחלט משמעותי, תזכורת לגבי הבעיה: לא ניתן להריץ מכונות וירטואליות על ווינדוס 7 של Microsoft Learning ולא ניתן להתקין virtual server 2005 R2 sp1 ועכשיו לתהליך הפתרון שמחולק ל2 חלקים: חלק ראשון- First you should block PCA. I did that by the following way: In the Group Policy go to the Computer Configuration\Administrative Templates\Windows Components\Application Compatibility\ and enable all of the Turn off xxx entries. I think if you enable only the "Turn off Application Compatibility Engine" it would be enough but I wanted …
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולם כיום אני נמצא בתשתית של הוט ללא שום בעיות טכניות במהירות של 12 מגה במחיר של 69 ש"ח התקשרתי להוט כדי לשדרג למהירות של 20 מגה הם אמרו לי שהם תומכים במהירות כזאת רק בחיבור ללא חייגן (בגלל שעם חייגן יש ניתוקים אצל חלק מהאנשים) והספק שלי לא תומך בחיבור mpls. בררתי אצל בזק ונותנים לי הצעת מחיר של 90 ש"ח הכולל 20 מגה + ראוטר בחיוב זיכוי (עם חייגן) יש לי כמה שאלות: 1.אם אני נשאר בהוט ומשדרג את המהירות הנתב שיש לי תומך ?: wr740n v1 2.האם שווה לקחת את הסיכון של התחברות לבזק לשנתיים ?(לפני הפריסה של NGN היו לי ניתוקים) 1.אם אני נשאר בהוט
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
-
היי, אני רוצה לעשות קו טלפון(שקע) באחד החדרים בבית אבל שלא יהיה לו מספר טלפון שונה וקו שונה אלא אותו קו רק עוד שקע בקיר בשביל לחבר אינטרנט וVOD והדברים של הטלוויזיה(yes). השאלה שלי האם זה אפשרי והאם טכנאי בזק יוכל לעשות את זה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-