עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by TomB,

אני יודע שהנושא הזה נטחן כבר המון, אבל בכל אופן - אני רוצה לקנות נתב כזה, אחד מהזולים - EDIMAX או DLINK. הבנתי ממעבר מהיר פה על ההודעות שהם בעיתיים, אבל כולם פה התייחסו לשיטת חיבור עם STATIC IP ולמדריכים בנט-גורו שהם מינואר. תקנו אותי אם אני טועה, אבל הנתבים החדשים יותר, או לפחות הFIRMWARE החדשים שלהם אמורים לתמוך כבר בחייגן L2TP רגיל, לא? ואם כן, זה עובד כמו שצריך? דרך אגב, HOT בכלל נותנים איזושהי תמיכה לעבודה עם נתבים ללקוחות פרטיים? אני אשמח על כמה תגובות ענייניות בנושא.

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  2. אורח Dark-Psycho
    Started by אורח Dark-Psycho,

האיסיקיו שלי לא מקבל קבצים ששולחים לי ואמרו לי שזה קשור לרשת בבית מי שיודע איך לפתור את זה בבקשה שיעזור לי כמה שיותר מהר

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  3. טוב אז ככה.. לפני כשבוע בערך הלכתי למסיבת רשת ושינו לי שם את ההגדרות כדי שיעבוד לי שם הרשת.. וכשחזרתי חברתי את המחשב מחדש וגם את הקבל רשת שיש ביני לבין אחותי. וגם אני זוכר שלפני ששינו לי היה לי כל מיני טווחי אי פי רשומים והיום אין לי מושג מה האי פי שלי.. הנה תמונה עכשיו לא עובד האינטרנט של אחותי שהיא מקבל מהמחשב שלי .. ואני חושב שזה בגלל ששינו לי את ההגדות שלא יהיה לי טווח אי פי.. מה אני עושה? איך אני יודע מה הטווח שאני רושם?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  4. שלום חברים, אתמול קיבלתי מחשב חדש (!!! ) וחיברתי לכניסה של הרשת את המודם כבלים שלי והכל היה מצוין, האינטרנט היה מאוד מהיר (בין 90 ל-100 קילו-בית לשניה!!) והכל אחלה. פתאום היום אני מקבל הודעה של הווינדוז שהוא מצא התקן רשת חדש... אמרתי לו להתקין או משהו כזה, ואז הוא פעל קצת ואמר שיש בעיה עם התקנת ההתקן והפסיק. האינטרנט עדיין פעל והכל היה בסדר. והיום פתאום האינטרנט התחיל להאט ולהפסיק לעבוד ל-2 דקות מדי פעם.... עכשיו אני פתאום מוריד בגג 40 קילו בית לשניה.... רק לידיעה, אני מחובר לאינטרנט בכבלים ב-750kbps. מה עליי לעשות? אנא נסו לעזור, המון תודה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  5. Started by avraham711,

שלום, אנחנו מעוניינים לעבור להוטנט כספקית ולבזק כתשתית למהירות של 30 MB אנחנו מעוניינים שיהיה 4 יציאות באוטר כדי שיהיה 4 נקודות אינטרנט ברחבי הבית אך ללא קרינה אל חוטית זאת אומרת אנחנו לא מעוניינים שתיהיה קרינה בבית וזה לא לדיון!!!!! השאלה היא האם באמת יש אפשרות לכבות את הקרינה זאת אומרת את האל חוטי באמצעות כפתור או בדרך אחרת (ממש אבל ממש עדיף באמצעות כפתור) הבעיה היא שהתקשרנו היום לבזק והם אמרו שאין להם דבר כזה, אז יש פיתרון? יש באמת דבר כזה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  6. Started by Farar,

שלום. יש ברשותי מכשיר PS3. אני ב012, חבילת גיימרים, 2.5 מגה, 250 אפלואד. תשתית של HOT, כבלים. כאשר אני מנסה להתחבר למשחקים מסויים אני לא מצליח להתחבר, וחלקם אני כן מצליח להתחבר. עכשיו, בדקתי את הנושא והמון אנשים אומרים שאני צריך לעבור לבזק, אז זהו שלא. בדקתי עוד וגיליתי כמה אנשים שהם ב-012 והכל עובד להם כמו שצריך. עשיתי חבילת גימרים אתמול בתקווה שזה יסדר משהו, אבל הכל נשאר אותו חרטא. הPS3 עדיין עושה בעיות בחיבור. לקחתי את הPS3 שלי לפני כמה חודשים לחבר שהוא בחיבור של 014, בזק בינלאומי. חיברתי את הPS3, והופ, הכל עובד בלי שום בעיות, חזרתי לבית שלי, חיברתי, ושוב הבעיות קיימות. הגעתי למסקנה שמעבר ל-014 יסדר את העניין. בדקתי ומצאתי שאני מחוייב ל012 עד לפבואר, ככה שאני לא יכול ל…

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  7. Started by FC Chelsea,

אני צריך בבקשה המלצה לראוטר טוב ויציב לאינטרנט במהירות 3 מגה דרך הכבלים ( בלי חייגן. אני מדליק את המחשב וישר יש אינטרנט .. וה IP משתנה פעם בחצי שנה בערך..) אני מוריד הרבה בביטורנט אז אני רוצה שהוא לא יעשה בעיות ואני שומע על הרבה בעיות עם הכבלים.. יש ראוטר שהוא עובד יציב 100% עם הכבלים? התקציב שלי הוא בסביבות ה-500 ¤ בשביל ראוטר אלחוטי + כרטיס רשת אלחוטי. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  8. שלום אני משתמש במחשב פנטיום 4 בחלונות 2000 פרו (שפה עברית), ויש בו כרטיס רשת וגם אינטרנט מהיר מאוד. המודם ADSL מחובר ל- USB. והמחשב פנטיום 3 יש בו כרטיס רשת, אני משתמש בחלונות XP פרו (בעברית). אני מבין במחשבים, צריך עזרה מאוד דחוף. דבר ראשון אני רוצה במחשב פנטיום 3 יהיה אינטרנט מחובר לפנטיום 4. איך מגדיר אינטרנט מהיר ב-2 מחשבים ברשת? אנא תעזרו לי בבקשה. נסיתי כל נסיונות לעשות ברשת אינטרנט ולא היצלחתי. בתודה מראש אופיר

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  9. עשיתי היום רשת אלחוטית בבית וניהיה לי LOD ID באימיול בשני המחשבים מה שלא היה לי לפני הרשת. עכשיו אין לי מושג על כל הפורטים וכל אלה אז בבקשה מי שיכול לתת לי הסבר ולהדריך אותי זה יהיה מצויין. יש לי ראוטר מבזק-סטור : ROTAL RTA 1025W

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  10. האם זה יותר מהיר? איכות שיחה יותר טובה? יותר איזורי קליטה? שירות מקצועי יותר? שירות מהיר יותר?... בקיצור מה טוב בזה, ולמה שווה לי לעבור?

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  11. בשעה טובה יש לי רשת ביתית. במחשב הנייח המחובר ישירות לנתב קיים קובץ השוקל כ-6GB. ברצוני להעביר את הקובץ הזה למחשב הנייד. ידוע לי שקיימת תיקית שיתוף לכל המחשבים המחוברים לרשת, אך מיקומה לא ידוע לי. היכן נמצאת תיקית השיתוף? תודה מראש ושבת שלום, יגאל

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  12. Started by Buffer,

היי, יש לי ראוטר אלחוטי אדימקס BR6114WG ומודם Alcatel Speed Touch Home יש כמה בעיות: 1. אני לא מצליח להעלות עם המודם במהירות שאמורה להיות לי. רק בביטורנט הוא לפעמים מגיע למהירויות שצריך. 2. כשיש עומס על הרשת הראוטר מתחיל לקרוס וצריך להפעיל אותו מחדש. ולפעמים ממש קשה לגלוש באינטרנט אפילו. 3. הראוטר משדר למרחק ממש קטן. 15 מטר זה כבר יותר מדי בישבילו. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  13. Started by קלוקיי,

שלום, יש לי שאלה לגבי רשת אלחוטית. ראיתי שבמחשבים ניידים ניתן לגלוש בעזרת כרטיס הרשת האלחוטית שמותקן בו, ברשתות של שכנים וכו' במהירות דיי גבוהה. אז לי יש מחשב נייח ואין לו כרטיס רשת אלחוטי ולכן לא ניתן לעשות זאת. השאלה שלי האם יש כרטיס רשת אלחוטי שמסוגל לתפעל כמו שיש לניידים?, או שיש אפילו דברים טובים יותר, שניתן בעזרתם לקלוט יותר חיבורים קיימים וכו'. אני מבקש בבקשה שתעזרו לי בזה תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  14. היי חברה אני מעוניין בעזרה בחיבור של מודם של בזק מסוג 1320 ל accesses point של edimax תודה על העזרה המהירה

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  15. 4 פורטים כולל שליטה במקלדת ועכבר צריך שיהיה תמיכה של DVI לפחות באחד או שניים מהפורטים אין צורך באודיו מחיר עד 1000 שקל תודה

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  16. האם זה עניין של הגדרות? החיבור הוא 2.5 מגה, והחיבור הוא 54 מגה ביט, כך שזה לא אמור להאט. אולי זה הזמן להחליף לתקן N? ברור שלא זה הגורם לאיטיות, אבל אולי הוא כבר קצת ישן. הנתב הוא 3COM אשמח גם להמלצות על נתבים.

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  17. Started by xorense,

שלום לכולם, לפני כשנה וחצי רכשתי בארה"ב לפטופ, ולפני חצי שנה התחילו לי בעיות של מהירות ברשת האלחוטית. מהירות ההורדה לא עוברת את ה700-600KB, בעוד שאם אני מתחבר לרשת עם לפטופ אחר הבעיה נפתרת והמהירות נורמלית. יש לציין שכרגע אני עובד עם כבל רשת שמחובר לראוטר והכל עובד פיקס כמו שצריך. פירמוט לא עזר והבעיה נשארה כמו שהיא, מה שמביא אותי להנחה שיש פה בעיה בחומרה. מה אתם חושבים שהלך הכרטיס רשת האלחוטי או שאולי יש בעיה באנטנה ? נ.ב BROADCOM 4322AGN זה הכרטיס רשת.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  18. אם יש לי שני מיספרי טלפון שונים עם קידומת שונה אבל מנוי ADSL אחד...עם בזק + בזק בינלאומי האם אני יכול להיתחבר לחשבון האינטרנט שלי פעם מקו אחד...ופעם מהקו השני? ההיגיון שלי אומר לי בעיקרון כן...כי באותה מידה אני מצליח להתחבר עם המחשב הנייד במקומות שונים דרך הסלולארי או הרשת הזמינה במקום 1. האם אני צודק? 2. אם לא מה אני צריך לעשות בקו השני כדי שזה יתאפשר? תודה מראש לכל מי שעוזר

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  19. Started by lirankaz,

שלום, שאלו אותי בראיון עבודה את השאלה הבאה ואני חייב להחזיר לו תשובה. אז ככה... יש ROUTER מבוסס LINUX אשר לא יכול להעביר MULTICAST מה צריך לעשות על מנת לאפשר מעבר MULTICAST הוא הוסיף שיש קשר ל PIM ו IGMP תודה מראש על העזרה לירן

20. Started by Omerole,

היי, היה לי פעם את החייגן (כבלים) שמופיע בתמונה פה . מישהו פה בפורום נתן לי אותו,הוא עבד מעולה אבל פירמטתי את המערכת וההתקנה נמחקה,באתר של ברק בהורדת חייגן לכבלים יש חייגן אחר שעושה המון בעיות ובכללי לא עובד טוב,מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור להורדה של החייגן הספציפי מהתמונה? תודה

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  21. Started by miki891,

שלום יש לי כרטיס PCI אלחוטי. אני היתקנתי דרייבר וגם התוכנה שלו. אבל קרה לי משהו מוזר. פתאום תוך 1 דקה חלונות XP עושה ריסט(הפעלה מחדש). לא ידוע לי מה הבעיה. אני חושב שבחלונות XP יש אבטחה "חומה אש". נסיתי לבדוק ולפתוח יציאת תקשורת אלחוטי. אני לא יודע איפה אפשר למצוא אופוצייה לאפשר לו יציאה תקשורת בטוחה. מישהו יכול לכוון אותי, איך פותחים יציאה תקשורת בתוך לוח בקרה Firewall (חומה אש) של חלונות XP? בתודה מראש מיקי

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  22. Started by JAMOOS GADOL,

טוב אני בטוח שנושא הפינגים נטחן בטרוף בכל חור כמעט וזה כבר ברור לכל שין כל כך הרבה מה לעשות עם עניין הפינגים לאירופה (כי זה תנאי שכרגע אין ממש אמצעים להתגבר עליו, לפחות לא בשנים הקרובות..) אבל למה לעזעזל חבילות ומהירות רוחב הפס כל כך גרועות (ויקרות בארץ)?! אז בואו נעזוב את היקרות... כי התרגלנו לזה כבר בארץ אבל למה המקסימום שמשתמש ממוצע יכול להשתמש זה 1.5 מגהביט (וגם זה לא כל כך זול, שלא נדבר על 3 מגהביט..) בכל מקרה למה בחו"ל (ואפילו לחברים שלי עברו לחו"ל..) יש חבילות של 10, ואפילו 50 מגהביט! במחיר סביר ואולי אפילו שווה לכל נפש. למה אין את זה כאן בארץ?! למה אנחנו תמיד צריכים להידפק. גם האינטרנט "המהיר", הגיע באיחור לארץ, וגם כשהוא הגיע הוא לא האינטרנט האולטימטיבי, למה?! הא…

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  23. Started by avi_lilah,

שלום וערב טוב יש לי בעיה עם ics שני מחשבים xp אני מבצע ping בין מחשב למחשב ויש פינג אבל ברגע שאני רוצה לגלוש במחשב השני שמוחבר דרך הכרטיס רשת השני אני לא מצליח זה קשור אולי לzonealerm?

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  24. Started by h_yoav,

שלום יש לי ראוטר ונק' גישה של D-LINK. והראוטר הפסיק לעבוד ואני רוצה לקנות חדש. עכשיו השאלה היא האם כל ראוטר יתאים לנק' גישה שיש לי? כי אני קונה ראוטר מחברה אחרת. תודה יואב

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  25. אני מחובר לכבלים במהירות של 750 הספק שלי היא האוניבריסיטה העיברית יש לי כל הזמן בעיות בגלישה: בעיות מהירות התנתקות. יש לי שתי שאלות: 1. איך אני יודע האם הבעיה היא בספק או בכבלים????? 2. האם חלק מהבעיות יכולות להגרם בגלל ההגדרות של ה - Proxy???? :'( בבקשה תעזרו לי

דיונים חדשים בפורומים