עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. תודה מראש למספקים. זה פשוט משהו שאני צריך לעבודה. בנוסף אשמח לצילומי מסך של הצפנה

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  2. Started by zvkel,

עברתי לחיבור ADSL (בזק+ברק) האם יש נתב אלחוטי שכולל בתוכו גם מודם ? (ככה שאני אוכל לותר לחלוטין על המודם שאני מקבל מבזק)

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  3. Started by giggsy11,

שלום, לי יש בבית שני מחשבים, לאחד מחובר הראוטר, והשני(המחשב האישי שלי) מחובר לכרטיס רשת(יש לי אינטרנט אלחוטי בבית). בכל מקרה, פירמטתי את המחשב לו מחובר כרטיס רשת. הכל עבר חלק' ההתקנה של הווינדוס(xp) והדרייברים. אבל כשאני נכנס ל"מנהל ההתקנים" יש סימן שאלה על הethernet controller, אין לי שמץ למה זה קורה, חבר שלי התקין לי את כל הדרייברים על המחשב, איך אני יכול לדעת איזה מבין הדיסקים הוא דיסק שמכיל דרייברים לכרטיס רשת? יש לי שני דיסקים של msi ועוד כמה דיסקים שבבירור לא קשורים לכרטיס רשת. מה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  4. אפשר לעושת איתו משהו כמו נתב או HOOK או משהו אחר ? אני בטוח שפעם ראיתי איפהשהו ...חיפשתי בגוגל את זה ולא מצאתי

5. Started by demonshlomo,

יש לי שתי מחשבים אחד יותר טוב השני פחות בשתיהם משתמשים ואחד יכול להישאר פתוח כל הזמן! יש לי אינטרנט בכבלים שמחובר כל הזמן והוא מחובר למחשב דרך כרטיס רשת אבל יש לי מקום לעוד אחד(כרטיס רשת) וגם במחשב השני יש כרטיס רשת בשניהם יש ווינדוס XP PRO! מה לעשות כדי שיהייה רשת בין שני המחשבים ושבשתיהם יפעל האינטרנט כל הזמן(זה בסדר שאחד יצתרך לעבוד כדי שלשני יהייה אינטרנט!) תודה על העזרה! מתן

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  6. Started by yossi_s1,

הייי אני מעוניין בהקמת רשת אלוטית, יש לי שלושה כרטיסי רשת ותכננתי לחבר אותם בAD-HOC.. רציתי לדעת האם יש חסרונות מסוג זה לעומט ראוטר? עדיף למכור את אחד הכרטיסים ולקנות ראוטר במקום? ועוד שאלה, הכרטיס רשת שלי מסוגל לדמות AP האם עדיף להתשמש באופציה זו או בAD-HOC? תודה..

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  7. Started by TerMiT_BoY,

שלום! היום קניתי נקודת גישה של tp-link: tl-wa501g ניסיתי לחבר אותה לראוטר שיש לי DSL 600ew שקיבלתי מבזק פעלתי הכל לפי ההוראות שקיבלתי ועדיין לא היה signal אני חושב שהבעייה היא שלא הכנסתי את האייפי נכון הטווח אייפי שלי הוא 10.0.0.1 - 10.255.255.254 LAN IP Address 10.0.0.138 תוכלו להגיד לי מה לעשות? תודה רבה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  8. Started by seekHelp,

שלום, אני מחפשת המלצה לראוטר לבית, הראוטר יהיה בממ"ד יתחברו אליו 2 מחשבים אלחוטית ומחשב נייח אחד עם כבל, עדיפות היא לראוטר מדגם N. תקציב עד 400 ש"ח

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  9. יש לי מחשב P3 די ישן המחובר דרך מודם של הכבלים. קניתי נוסף חדש ובו כרטיס רשת מובנה. אני מבין שכדי לחבר את שניהם לרשת אני צריך כרטיס רשת לישן. אני מבקש המלצה לכרטיס כזה, ומקום טוב לקנות אותו. כמו כן המלצה לכבלים (אם בכלל ממליצים עליהם...). עקרונית מרגע שחיברתי שניהם, פיסית, דרך אותו כבל אני מבין שעלי להשתמש במדריך בתחילת הפורום. האם עלי גם להתקין אנטי וירוס ופיירוול בשניהם? מעבר לזה אם יש לכם תוספות למשהו שפיספסתי אשמח לשמוע (כי אני באמת לא מבין בנושא).

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  10. Started by 1900GT,

שלום, המחשב שלי היה בתיקון ואני לא זוכר מעשיתי לפני שהכנסתי אותו אבל אין לי עכשיו התחברות לאנטרנט. בעיקרון יש לי את המודם 270PR והפכתי אותו לראוטר וחברתי לו סוויץ' כדי שיהיה רשת לכן אני זוכר שביטלתי את החייגן והיה לי משהו שנקרא לוקאל ארייה משהו... השאלה איך יוצרים התחברות כזאת כי את החייגן הצלחתי ליצור אבל את זה אין לי שמץ... בבקשה עזרה....

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  11. Started by Nahum2,

טוב ניסיתי לקרוא את הסטיקקים אבל זה נורא מבלבל. אני רוצה לחבר גם את המחשב השני שלי לרשת. יש לי שני מחשבים בבית ברגע זה שניהם באותה קומה אך כנראה יהיו בעתיד נוספים ובקומה האחרת. איזה סוג חיבור מומלץ לי לשים? ואיזה נתב אלחוטי וכרטיס רשת מומלץ? שאוכל להעביר קבצים במהירות סבירה ולא רק אינטרנט. מה ההבדל בעצם בין ICS ו Infrastructure ? המליצו לי על: LevelOne WBR34061X Wireless LevelOne WNC0301USB זה טוב? תודה רבה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  12. Started by ofir667,

אני לא יכול לכתוב בעברית באינטרנט, מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  13. Started by qwerty1987,

יש לי אותה בעייה ואותו פיתרון כמו בת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=290343.10 כיצד ניתן לקנפג את הפיירוול בצורה נורמלית ולא לעקוף אותו? תודה.

• 10 תגובות
    • 707 צפיות
  14. Started by amir007,

1. יש לי שני מחשבים עם XP וכבל מוצלב שהפעיל את הרשת בין שניהם והכל היה בסדר שנתיים. כרטיסי הרשת הם ON BOARD. 2. החל מלפני שבועיים - אני מקבל את ההודעה "a network cable is unplugged" ואין קשר בינהם יותר. 3. החלפתי כבל. 4. התקנתי את הרשת שוב - ע"י האשף של החלונות. 5. לא עזר כלום. 6. אנא..... אמיר ettyamir@hotmail.com

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  15. חבר שלי עובר לאינטרנט 2.5 מגה וראיתי שנתנו לו הצעה לאיזשהו Edimax ב-500 ומשהו שקל שהמחיר שלו הכי יקר בזאפ הוא 280 ש"ח, כמובן שאמרתי לו לסרב לראוטר ולקבל רק את החבילה. עריכה,הנה מה שהוצע לו : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=369809 הוא מחובר דרך תשתית בזק וספקית אינטרנט סמייל\012 (הם התחברו לא? ) . יש לו כ-4 מחשבים בבית ורשת חוטית פרוסה אך הוא רוצה ראוטר אלחוטי כיוון שרוצה את האפשרות הזאת לנייד שלו+נייח אחד. בעקרון הוא רוצה שיהיו לפחות 4 חיבורים חוטיים ל-4 המחשבים שבבית. תקציב לא גדול - עד 300 ש"ח. טווח הקליטה לא צריך להיות גדול במיוחד,קומה אחת . עריכה- יש שימוש בטורנטים\הורדות מרובות

16. הכוונה היא שהמחשב שבו מותקן XP מאפשר גישה לשיתוף קבצים למחשב שמותקן בו VISTA והמחשב שבו מותקן VISTA לא מאפשר גישה לכוננים שלו מהמחשב שבו מותקן XP מה עושים

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  17. Started by oOo0oOo,

ברשותי נתב אלחוטי של אדימקס, מעוניין לצרף לרשת האלחוטית מחשב נוסף, בצורה אלחוטית, אני לא מעוניין לפתוח את המחשב ולהתקין כרטיס רשת בסלוט הפנימי, אלא מעדיף את ההתקן החיצוני, שמתחבר ל USB, מהסוג הזה : http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-NetworkCard&DB221035=221037&DB221046=221049 1. האם יש בעיה כלשהי להשתמש בכרטיס רשת אלחוטי בחיבור USB, במקום PCI פנימי ? 2. איזה חברה/דגם מומלצים מהרשימה, או שזה לא ממש משנה ? והאם יש עדיפות ל EDIMAX (אותה חברה של הראוטר) 3. מה לגבי מהירות חיבור ? הראשון ברשימה לדוגמא הוא עד מהירות 54Mbps, זה אומר שיתמוך עד מהירות של 54 מגה ביט ? (אם היום אני מחובר במהירות 10 מגה ביט, הכרטיס יתמוך גם עד פי חמש, אם וכאשר בזק יממשו את הפוטנציאל ?) תוד…

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  18. קראתי את המדריך של הICS, אבל אני עדיין לא בטוח אילו צעדים לעשות, ועלו לי כמה שאלות בעקבות המדריך.. למשל: מהו כבל רשת מוצלב? האם אני אצטרך לחבר מחשב אחד למחשב האחר באמצעות כבל ארוך? אני לא חושב שזה מתאים שכבל ארוך יתפתל בכל הבית. דבר שני, מהו בעצם חייגן? יש לי מודם ADSL של בזק בינלאומי. לכן אני לא בטוח באיזה מדריך עליי להשתמש. ושאלה אחרונה היא, האם צריך ראוטר? תודה!

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  19. שלום. יש לי בעיה עם הרשת הבייתית שלי. אני הגדרתי רשת בייתית בין שני מחשבים אחד vista והשני windows pro כאשר ה windows pro מכיל שני כרטיסי רשת אחד לחיבור לאינטרנט והשני למחשב של ה vista. אני הגרתי את הרשת הכל עובד מצויין עד שאחד המחשבים עושה restart מסיבה כלשהי. ואז אני חייב להגיד מחדש את הרשת כי אחרת ה vista לא מזהה את האינטרנט. אני מתחבר דרך כבלים ללא חייגן. למישהו יש פיתרון כדי שאני לא אצטרך כל פעם להגיד את הרשת מחדש? תודה זאב

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  20. Started by Jenia24,

אוקיי אני מעוניין ברשת אלחוטית בבית בין 2 מחשבים , עכשיו הבנתי שבשביל שזה יתבצע אני צריך לקנות ראוטר אל חוטי ומתאם שיקלוט את הגלים. אז אני מעוניין בהמלצה לראוטר אל חוטי והמתאם. עדיפות לחנויות פנדס , קייאספי , אייבורי. לא ממש יכול לתת תקציב מוגדר אבל עדיפות לכמה שיותר זול אני מחפש משהו בסיסי ולא מסובך והמרחק הוא לא גדול החדרים סמוכים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  21. Started by y42r,

יש לי רשת ביתית עם נתב ומספר מחשבים המריצים חלונות XP חלקם PRO וחלקם HOME וגם VISTA אחת על מחשב נייד. כאשר אני מנסה לראות את תיקיות השיתוף של המחשבים במחשב מסויים (זה קורה בכולם) אזי אני נדחה עם הודעה על חוסר בזמינות ובהרשאות. בכל המחשבים אני עובד עם יוזר מקומי המוגדר כמנהל מערכת ולא עם יוזר ADMINISTRATOR. הפעלתי את WIZARD השיתוף וכולם עובדים על אותו WORKGROUP ומשתפים תקיות ומדפסות. מה עוד אפשר לעשות ?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  22. אנשים יש לי בעיה......הצילו ??? תראו...יש לי שני מחשבים שאני עושה בניהם רשת, באחד יש XP ובשני 2000. חיברתי בין שני המחשבים בכרטיסי רשת וכלב רשת מוצלב, אבל כאשר אני נכנס במחשב הלקוח לחיבורי רשת ( Start->Programs->Accesories->Communication->Network and Dial-up connections ) לא מופיע לי שום חיבור. מה יכולה להיות הבעיה שלי ? תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  23. מחשב נייד היה שהצלחתי להתחבר לרשת אלחוטית....עכשיו עשיתי פורמט והתקנתי וינדווס מחדש...ואני לא מוצא את הרשת.... אפשר עזרה עם הגדרת רשת ופתרון לבעיה?

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  24. Started by uzana2004,

שלום לכולם... לאחרונה כשאני מנסה להכנס ללייב של ה-360 המכשיר לא נכנס(נכל בבדיקת MTU,ICMP). התקשרתי לחברת כבלים והם אמרו לי שיש בעיה בעוצמות...השאלה שלי היא כך: האם יכול להיות קשר בין הדברים ואם לא איזו סיבה יש לזה שזה נכשל עכשיו(בעבר זה היה מתחבר מצויין)...

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  25. שלום כולם! יש לי ראוטר של נטגיר WPN824v3 ואני רוצה להגדיל לו את הטווח. ביררתי מול נטגיר ויש לי אפשרות להשתמש בו כבסיס ולהוסיף לו ACCESS POINT. השאלה היא מה מומלץ? האם כדאי לקנות את אותו הנתב ולהשתמש בו כנקודת גישה? הנתב מעולה ואני נהנה ממנו אבל אני לא רוצה להסתבך עם הגדרות... מה אתם מציעים?? נמאס לי להקשיב למוכרים בחנויות....

• 1 תגובה
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים