עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי. אני מעוניין לקנות ראוטר בשביל מטרה הבאה: יש לי חיבור חייגן לספק, אני רוצה להגדיר את הראוטר שיתחבר לחייגן באמצעות Wan Connection, כדי שהאינטרנט תמיד יהיה זמין כשאחבר אליו כבל רשת/אינטרנט אלחוטי. האם בכל ראוטר שאקנה, האפשרות תהיה זמינה?

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  2. שלום יש לי שני מחשבים מחוברים לרשת ביתית אלחוטית בשם "Home". אינני מצליח לשתף קבצים באף דרך בין המחשבים (כמובן ששיתוף קבצים אושר בשני המחשבים). אשמח לקבל פתרון\מדריך לפתרון הבעיה.

3. הכותרת אומרת הכל, אבל אם אתם רוצים אני אוסיף גם שהאינטרנט כרגע מאוד איטי, ושלפני זה הוא התנתק בלי סיבה נראית לעין [למרות שלדעתי אפשר להרגיש את הסיבה - חום] ניתקתי את שניהם לכמה דקות, חיברתי מחדש, וזה מוריד לי סרט במהירות של 20 KB לשנייה יותר לאט ממה שזה היה קודם... אה - ויש גם מכשיר שכל מה שהבנתי זה שהוא קולט מה שהוא קולט ומשדר את זה יותר חזק או משהו כזה (בלעדיו האותות לא נקלטים במכשיר שמחובר למחשב שלי שאחראי על זה, Acess point?) תודה למושיע איל נ.ב. מה זה אוברלוקינג? והמהרה זה לעשות משהו יותר מהיר? ??? מצטער על הבורות

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  4. Started by ohadbx,

הקמתי אתמול בבית רשת פשוטה בין 2 מחשבים, אחד מארח עם XP PRO והשני לקוח עם HOME. בהתחלה לא הייתה בעיה בחיבור לאינטרנט אצל הלקוח, ולא הייתי צריך להגדיר כלום- אבל השיתוף קבצים לא עבד. הרצתי את האשף ליצירת רשת במחשב המארח ואז הכנסתי את הדיסקט גם ללקוח והרצתי. עכשיו השיתוף קבצים עובד אבל השיתוף אינטרנט לא, ובמאפיינים של הכרטיס רשת בלקוח כתוב שהמחשב לא קיבל כתובת ברשת מה שיכול לגרום לביטול אפשרויות כמו גלישה באינטרנט. בדקתי ועושה רושם שההגדרות הן נכונות. עכשיו גם הדליי כשהווינדוס עולה הוא גדול מאוד, הבנתי שזה בגלל שהוא מחפש חיבורי רשת. בקיצור אני חושב שהאשף הזה דפק לי את ההגדרות, איך אני מתקן את המצב? (לא יצרתי נקודה לסיסטם רסטור) ניסיתי גם ללכת לפי המדריך בראש העמוד פה,וז…

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  5. סוג התחרות - שירים. אני רוצה שאנשים יעלו שירים שלהם (ההשתתפות מותנית בכך שהם עושים LIKE לעמוד) ויזמינו חברים להצביע להם (גם כאן, מותנה ב-LIKE), מי שמקבל את מספר הקולות הגבוה ביותר יזכה בפרס. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי.... תודה BF

6. מחשב נייד היה שהצלחתי להתחבר לרשת אלחוטית....עכשיו עשיתי פורמט והתקנתי וינדווס מחדש...ואני לא מוצא את הרשת.... אפשר עזרה עם הגדרת רשת ופתרון לבעיה?

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  7. מומחים יקרים בבקשה תעזרו לי!! אני עובר דירה והחלטנו הפעם ללכת על בית ללא כבלים, לפחות מבחינת הרשת האלחוטית. המשמעות של הדבר היא: - כרטיס רשת ללפטופ (מה שיותר זול- PCMCIA או USB) וגם עבור4 מחשבים אישיים שמריצים WinXP (עדיף USB כי אין לי עצבים להתקין PCI). - אקסס פוינט, או איך שקוראים לזה, שיספק גישה אלחוטית לכל המחשבים (רצוי 8 פורטים) ותהיה אפשרות לחבר אותו ישירות למודם ADSL שכבר הגדרתי לשמש כנתב. רצוי שהציוד יהיה כזה שלא מתקלקל במהירות ולא יעלה הרבה כסף, מעבר לכך אין לי דרישות רק שיהיה קליטה בכל הבית (5 חדרים 3 מרפסות). אשמח להמלצות שלכם, תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  8. יש לי מחשב נייח שעליו נמצא כל המוזיקה שלי ואני משתמש ב FOBAR2000 אבל אני מעדיף לפעמים לגלוש ממחשב נייד רציתי לדעת האם יש אפשרות שמהמחשב הנייד אני אשלוט על הנגן במחשב הנייח ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  9. אפשר אפילו לחרוג קצת.. חשוב שיהיו עליו ביקורות טובות, זרקו הצעות ותודה מראש שכחתי לומר שאם אפשר שיכלול חייגן VPNויעבוד על מספר פרוטוקולים כגון PPTP ו- PPPOE ו- L2TP וכו..

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  10. Started by sagi_10,

אני מחובר דרך אינטרנט מהיר (1.5 מגה אינטרנט זהב) ויש לנו שלוש מחשבים בבית ואנחנו כל הזמן רבים מי יהיה על האינטרנט ומתי אז מה שאני צריך בעצם זה המלצה למכשיר שיתן לנו את האפשרות לגלוש באינטרנט באותו הזמן ולא חייב לקיים רשת בין המשבים אם קימת חייה כזאת והיא עולה בסביבות ה- 250-300 שח תגידו לי

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  11. שחכתי את הסיסמה לדף האפשרויות של הROUTER מה אני עושה?!

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  12. שלום, יש לי הוטבוקס שאליו מחוברים בכבלים המחשב שלי ומתאם רשת אחד (TP-Link TL-WPA8630). המתאם רשת השני מחובר אצל אחי וממנו יש כבל למחשב שלו. כשהמחשב שלי כבוי, הפינגים שלו במשחקים כמו CS וLOL הם על 50-100. ברגע שהווינדוס במחשב שלי עולה, הפינגים שלו קופצים ל300-800. אני מניח שהמחשב שלי לוקח את כל רוחב הפס למרות שאני לא עושה כמעט כלום (רק לגלוש בכרום בלי תוספים מעלה לו את הפינגים). שני המחשבים מריצים Windows 10. האם ניתן לטפל בזה?

13. הכרטיס מדגם LW2100U של LG (משום מה באתר שלהם אין דבר כזה) חיפשתי לפי הFCC ID שלו (MXF-U910315) וגם ללא הצלחה מצאתי הודעה של מישהו שהוריד דרייבר של כרטיס דומה (עם אותו שבב) וזה עבד לו, לי זה לא עבד המספר המובע על השבב הוא: T14L1024N 0239 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  14. שלום... כפי שהכותרת אומרת, אני לא מצליח לפתוח (Forward) שום פורט, וזה מוביל לכך שאני לא יכול לארח שום משחק רשת, יש לי מהירויות הורדה גרועות (למרות קו של 5 מגה) ו- LowID באי-מיול. המערכת הפעלה שלי היא WinXP Pro SP2 עם פיירוול של הווינדוס. הראוטר הוא BEFSR41 והמודם הוא Alcatel SpeedTouch Home השחור. הראוטר מחבר 4 מחשבים, והבעיה לא קשורה אליהם. הנה למה הגעתי למסקנה שהמודם הוא האשם: בראוטר פתחתי את הפורטים בלי בעיות, לפי הספר, לתוכנות ולפורטים שאני רוצה, שיחקתי עם כל ההגדרות אלף פעמים ולא היו שום תוצאות. זה גם לא הפיירוול (או האנטיוירוס), כי סידרתי בו את ההתרות לתוכנות שאני צריך, וגם כשהוא כבוי הפורטים עדיין סגורים. לאחר התייעצות עם מכר הבנתי שכנראה שהמודם גורם לבעיה. ואחרי…

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  15. Started by Tchr0,

יש לי ראוטר Lynksis WRT 54G עם שני מחשבים ברשת ולפעמים הוא מחליט שהוא מתרסק ואי אפשר להתחבר אליו- זה קורה [עד כמה שאני יודע] באופן אקראי לחלוטין, פתאום אתרים לא עובדים מסנג'ר מתנתק וכו'.. בד"כ עוזר להוציא אותו מהחשמל אבל לפעמים גם צריך לעשות לו ריסט ולפעמים גם לעשות restore להגדרות אני אובד עצות מה אפשר לעשות שזה לא יתנתק?

16. Started by whitiger19,

איזה כרטיס רשת יש לPS3? בתקן N? G? תודה.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  17. Started by ינשוף לבן,

טוב אז ככה לקחתי הכרטיס דחפתי הכרטיס בסלוט הפעלתי המחשב זיהה הכרטיס אך משום המ כול פעם הוא מזהה אותו בתור כרטיס של RELTAK אבל הוא רושם שיש לי בעיה בתקשורת עכשיו הוא מתקין כרטיס רשת אשר הוא לא הכרטיס הנכון והוא מוכן להכיר רק אותו מה עושים בבעיה הזו הוא מתקין את הכרטיס הלא נכון שגורם להתנגשויות חומרה. מדובר במערכת הפעלה חלונות 98 בתודה מראש ינשוף

18. שלום יש לי מודם אלקטל 500 שהבאתי היום מבזסטור חיברתי אותו והתקנתי אותו.. התחברתי לאינטרנט ועשיתי רשת ביתית לעוד מחשב ושיתפתי האינטרנט איתו.. עשיתי הגדרות הרשת ואז צץ "גשר רשת" הבעיה שאחרי פרק זמן קצר מתנתק לי מהאינטרנט? מה הבעיה אמורה להיות? משהו בהגדרות? עוד מעט אשתגעע שמישו יעזור לי בבקשה ותודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  19. Started by holander,

שלום לכם! אני רוצה לחבר את המחשב של אחים שלי לאינטרנט בנוסף למחשב שלי. בגלל שאני הולך לצבא אני לא רוצה שהם ייגעו לי במחשב אז שאלתי אנשים והם אמרו לי שא ני יכול לקנות נתב או HUB ולחבר את המחשב אתם יכולים להגיד לי איך אני עושה את זה? אני רוצה שלא תהיה תלות של אחד המחשבים בשני כלומר- שלא יהיה אחד שצריך להיות מחובר ורק השני יהיה גם מחובר תודה יש לי אינטרנט ADSL אם זה חשוב

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  20. אני מנסה לברר מה כתובת האיפי של שרת מסויים במשחק WOW, כדי לבדוק עם הספק מה מצב הפינג, אבל התמיכה של WOW לא מוכנים להביא לי את האיפי בטענה שזה אסור מבחינת החוקים שלהם! הבנתי שיש תוכנות שאני מתקין אותן במחשב שלי, שסורקות את התעבורה של האינטרנט, ומציגות לי כתובות איפי של מידע שנמצא כרגע בתעבורה מהמחשב שלי לייעד וכו'. מישהו יכול לציין אחת כזו? מנוסח יותר טוב, בציטוט: .

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  21. מצ"ב screen shot של מצב ההורדה, כתוצאה מהתנודות במהירות ההורדה יוצא שהממוצע הוא רק 62KB/s איך מייצבים את מהירות ההורדה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  22. Started by idang,

התקשורת האלחוטית במחשב נייד-טושיבה- Intel Wireless WiFi Link 4965AGN (802.11a/g/n) - Tecra M9 פשוט עובדת על אותות מאוד נמוכים ככה שאי אפשר לגלוש במחשב.. בבית מחובר כמובן ראוטר.. חשוב להזכיר שלפני המחשב Tecra M9 היה מחשב נייד אחר של טושיבה שדווקא כן עבד יפה מול אותו ראוטר. עודכן הדרייבר המתאים לכרטיס האלחוטי והבעיה לא נפתרה, לצורך בדיקה לקחו את המחשב לאינטרנט קפה כלשהו והגלישה הייתה טובה מאוד . בקיצור.. מה שלא מובן זה למה בבית האלחוטי במחשב החדש לא עובד כמו שצריך ? ? ? ?

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  23. Started by mikko,

טוב כבר כמה ימים שיש לי ניתוקים המודם מראה שהוא מסונכרן ותקין אבל שאני בודק בראוטר הוא לא מצליח למשוך כתובת אני מנתק מהחשמל את המודם ומחזיר לפעמים זה עובד ולפעמים לא אני בחיבור ללא חיגן אני מאזור בצפון עוד מישהו יש לו אותה בעיה?

24. Started by ido_v,

שלום שמי עידו.... יש לי שאלה\בקשה שתעזרו לי לחבר את הרשת שלי שקניתי אני לא יודע איך אני יכול לעשות שגם במחשב של אחי יהיה אינטרנט אני חייב עזרה. הראוטר הוא לא אלחוטי...

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  25. Started by zahiz007,

היי, בטח נושא זה "נטחן" כבר הרבה פעמים, אבל אני מנסה זה כמה שעות ופשוט לא מצליח. הסטטוס כדלקלן: 1. הוגדר IP סטטי. 2. נפתחו הפורטים הרצויים (במקרה זה של EMULE), בנתב (EDIMAX BR-6204WG). 3. בפיירוול התוכנה לא חסומה. אבל עדיין בבדיקת הפורטים באימיול, מראה שבדיקת TCP נכשלה. בבדיקת הפורטים באימיול רואים IP שונה ממה שאני הגדרתי (הבנתי שזה בסדר, שכן הIP שאני הגדרתי הוא רק פנים בייתי ולא חצוני). בקיצור, עדיין חסום... מישהו יכול לעזור? תודה,

• 1 תגובה
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים