רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
ברשותי נתב אלחוטי אדימקס 6204 ודנגל אלחוטי, המחשב האלחוטי מקבל IP ורשום שהוא מקושר לרשת אבל אני לא יכול להכנס לאינטרנט, פינג לנתב (192.168.2.1) לא נענה (טיים אוט). מה ניתן לעשות?
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
טוב אז ככה לקחתי הכרטיס דחפתי הכרטיס בסלוט הפעלתי המחשב זיהה הכרטיס אך משום המ כול פעם הוא מזהה אותו בתור כרטיס של RELTAK אבל הוא רושם שיש לי בעיה בתקשורת עכשיו הוא מתקין כרטיס רשת אשר הוא לא הכרטיס הנכון והוא מוכן להכיר רק אותו מה עושים בבעיה הזו הוא מתקין את הכרטיס הלא נכון שגורם להתנגשויות חומרה. מדובר במערכת הפעלה חלונות 98 בתודה מראש ינשוף
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס PCI אלחוטי. אני היתקנתי דרייבר וגם התוכנה שלו. אבל קרה לי משהו מוזר. פתאום תוך 1 דקה חלונות XP עושה ריסט(הפעלה מחדש). לא ידוע לי מה הבעיה. אני חושב שבחלונות XP יש אבטחה "חומה אש". נסיתי לבדוק ולפתוח יציאת תקשורת אלחוטי. אני לא יודע איפה אפשר למצוא אופוצייה לאפשר לו יציאה תקשורת בטוחה. מישהו יכול לכוון אותי, איך פותחים יציאה תקשורת בתוך לוח בקרה Firewall (חומה אש) של חלונות XP? בתודה מראש מיקי
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
ניסיתי כבר את כל האחרות.. שרזה יוטורנט וכו והגיע הזמן לבדוק גם את המיול.. אשמח גם אם תתנו לי טיפים לגביי הגדרות מועדפות אני משתמש ב xp עם ראוטר במהירות גלישה של 2.5 דרך בב"ל. טוב אני מוריד את גירסא 0.49b האם ההגדרות של בררת המחדל שם הם מומלצות או שיש צורך בשינוי ? הפורטים שניתנים שם הם 22198 ו60482 טי סי פי /יודיפי אני מקווה שתענו לי בהקדם...
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
בכתבה נאמר כי בפרויקט משותף של סיסקו אינטל (ועוד כמה חברות) ועיריית ירושלים הותקנו במשך שלושת החודשים האחרונים נקודות גישה ל-Wi-Fi במרכז העיר (וברחבי העיר.. אני חושב) ונאמר שהשירות יהיה חופשי (חינם זה טוב) ואני מחפש אינפורמציה על שתי נושאים: א. ברשותי מחשב נייד, כמה יעלה לי לקנות כרטיס Wi-Fi? יש לי חריץ PCMCIA וכמה שקעי USB ו-FireWire. ב. איך אני יכול לגלות איפה נמצאות הנקודות האלו, האם אני צריך סיסמא, ומה הטווח שלהם?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום לכם! אני רוצה לחבר את המחשב של אחים שלי לאינטרנט בנוסף למחשב שלי. בגלל שאני הולך לצבא אני לא רוצה שהם ייגעו לי במחשב אז שאלתי אנשים והם אמרו לי שא ני יכול לקנות נתב או HUB ולחבר את המחשב אתם יכולים להגיד לי איך אני עושה את זה? אני רוצה שלא תהיה תלות של אחד המחשבים בשני כלומר- שלא יהיה אחד שצריך להיות מחובר ורק השני יהיה גם מחובר תודה יש לי אינטרנט ADSL אם זה חשוב
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
חיברתי נתב והגדרתי הבטחה של WPA ושאני בא למחשב הנייד הוא מזהה אותי אני כותב לו את הסיסמה והוא מנסה כל הזמן הלוך ושוב ,ACQUIRING NETWORK ADDRESS " ... שני המחשבים יחסית חדשים.. יכול להיות שאין תמיכה? מה אפשר לנסות? שאני נכנס במחשב הנייד לאפשרויות זה הכן מוגדר שם כWAP..
-
- 8 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אז ככה, עידכנתי בנתב שלי 3COM 3CRWER10075 שני עידכונים מהאתר הרשמי של החברה. עכשיו אני רוצה למחוק אותם ולהחזיר את הנתב למצב שהיה ללא שום עידכון - כמו שהיגע ממפעל. יש דרך לעשות זאת? אשמח לכל עזרה.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
טוב כבר כמה ימים שיש לי ניתוקים המודם מראה שהוא מסונכרן ותקין אבל שאני בודק בראוטר הוא לא מצליח למשוך כתובת אני מנתק מהחשמל את המודם ומחזיר לפעמים זה עובד ולפעמים לא אני בחיבור ללא חיגן אני מאזור בצפון עוד מישהו יש לו אותה בעיה?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
1. כיצד נכנסים למסך ההגדרות של הנתב? 2. מה זה MAC ADDRESSES? קראתי שצריך להגביל את הכתובות הללו ברשת אבל אינני יודע כיצד... 3. דגם הנתב שלי הוא BEFW11S4 של חברת LINKSYS. האם הוא מספק אבטחה נורמלית או שמא מומלץ לשדרגו?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
בין מחשב נייד למחשב נישא, השיתוף באינטרנט הוא אלחוטי, אך אין לי שיתוף קבצים מלא, אני יכול רק לקרוא קבצים מהמחשב הנייד אצל הבייתי, אבל לא מהביתי אצל הנישא. הוא רושם לי במחשב הנישא שאין לי גישה למחשב הביתי, אין לי חומת אש ולפי מה שאני יודע הפעלתי SHARING. יש אפשרות לתת גישה ספציפית? מה יכול לעזור? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אז ככה, בuTorrent אני משתמש בפורט מסוים, ובהגדרות PORT FORWARDING של הראוטר הגדרתי לו את הפורט הזה, אני עושה בדיקה לראות אם הפורט פתוח (http://www.utorrent.com/testport.php?port=XXXXX), תמיד זה היה ירוק (=הפורט פתוח ותקין) אבל בזמן האחרון זה מתנדנד, פעם ירוק ופעם אדום, ממה זה נגרם ? זה מאט את קצב התעבורה בטירוף.
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין בכל הדברים האלה כל-כך, אז עקבתי אחרי מדריך להפיכת מודם Alcatel למודם PRO, ואז חיברתי את הכל לHUB עם 8 יציאות, ועכשיו שאני מנסה להכנס למספר אתרים (כדוגמאת ebay.com, imdb.com) זה פשוט מנסה להטעין אותם שעות. עכשיו, רוב האתרים האחרים שנכנסתי אליהם, פועלים מצויין (כן, אפילו אם הם בחו"ל), אז רציתי לדעת אם למישהו יש מושג איך אפשר לתקן את הבעיה? אני מחובר דרך נזק בינלאומי, כאמור משתמש במודם Alcatel SpeedTouch, וכמעט כל שאר האתרים עובדים. ובבקשה הסברים פשוטים
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
תודה מראש למספקים. זה פשוט משהו שאני צריך לעבודה. בנוסף אשמח לצילומי מסך של הצפנה
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום היום התחברתי לרשת הngn של בזק עם 10 מגה אבל אני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה אבל שאני מוריד משהו (כמו קובץ טורנט) אבל זה 13.5 במקום להוריד על 1200 מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. לפני כשבוע בערך הלכתי למסיבת רשת ושינו לי שם את ההגדרות כדי שיעבוד לי שם הרשת.. וכשחזרתי חברתי את המחשב מחדש וגם את הקבל רשת שיש ביני לבין אחותי. וגם אני זוכר שלפני ששינו לי היה לי כל מיני טווחי אי פי רשומים והיום אין לי מושג מה האי פי שלי.. הנה תמונה עכשיו לא עובד האינטרנט של אחותי שהיא מקבל מהמחשב שלי .. ואני חושב שזה בגלל ששינו לי את ההגדות שלא יהיה לי טווח אי פי.. מה אני עושה? איך אני יודע מה הטווח שאני רושם?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם, בחודשים האחרונים יש לי בעיית איטיות חמורה ברגע שאני מחובר עם הנתב. אני מחובר דרך HOT + בזק בינלאומי ללא חייגן. ראשית כל אני מחובר דרך כבל לחייגן אז בטוח לא מדובר בבעיות קליטה. איך אני חווה את האיטיות? קודם כל בהרגשה בגלישה (אבל פה אני לא יודע את מי להאשים, את הראוטר או החברות), ואז בעצם רציתי לראות אם יש הבדל במהירויות ההורדה למשל, ואז שמתי לב לדבר הבא: כשאני מחובר ישירות עם הכבל למחשב ואני עושה בדיקת מהירות של בזק בינלאומי - אני מוריד יציב על 312KBps כמו שצריך. ברגע שאני מחובר דרך הנתב (כל שאר המחשבים מכובים) ואני מוריד את אותו קובץ בדיקה - המהירות שלי נעה על 280~ מטפסת ל-300 ונופלת שוב.. אני כבר משתגע. כשהבלאגן התחיל חשבתי שזו הגרסה, הורדתי את החדשה ביותר - …
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי מחשב P3 די ישן המחובר דרך מודם של הכבלים. קניתי נוסף חדש ובו כרטיס רשת מובנה. אני מבין שכדי לחבר את שניהם לרשת אני צריך כרטיס רשת לישן. אני מבקש המלצה לכרטיס כזה, ומקום טוב לקנות אותו. כמו כן המלצה לכבלים (אם בכלל ממליצים עליהם...). עקרונית מרגע שחיברתי שניהם, פיסית, דרך אותו כבל אני מבין שעלי להשתמש במדריך בתחילת הפורום. האם עלי גם להתקין אנטי וירוס ופיירוול בשניהם? מעבר לזה אם יש לכם תוספות למשהו שפיספסתי אשמח לשמוע (כי אני באמת לא מבין בנושא).
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי מודם של תומסון tcm425 שקיבלתי מהוט, והספק זה בזק בין לאומי (אחרי שעברתי מברק בגלל הסיבוכים של הפינגים הגבוהים שם) שאני מחובר בלי חייגן. למודם יש שני יציאות: אחד USB והשני Ethernet עכשיו, השאלה שלי אם אני יכול לחבר שני מחשבים למודם (אחד דרך חיבור USB ואחד דרך חיבור עם כבל אתרנט) וכך לכל אחד יהיה גישה לאינטרנט בלי התערבות של המחשב השני? תודה, ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה לראוטר : - תקציב עד 500 ש"ח. - תשתית כבלים לא ברור לי שאר הפרמטרים ההכרחייים. האם יש משמעות למהירות/פרוטוקל ? הרי מהירות האינטרנט שלי (2.5) נמוכה משמעותית ממהירות הראוטר (54 ויש כאלה שמגיעים ל - 300) ?????? - ראיתי המלצות על : 1) Linksys 802.11g Router WRT54GL : מחיר 344 2) נתב Edimax BR6504n : מחיר 300 תודה רבה מראש מאדם מבולבל
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
ערב טוב, שאלה למומחים,אני מחובר לבזק סיבים 1 GB והכל עובד תקין ומהיר.יש לי בסלון מסך OLED LG מחובר קווי לראוטר ובחדר משפחה מסך פלזמה PANASONIC VIERRA VT50 (מסך עם תמונה מצויינת,לכן חבל להחליף) למסך יש חיבור רשת אבל המהירות חלשה מאוד,לדוגמה אני רואה את התפריט של נטפליקס אבל הוא לא מסוגל להריץ סרט,וכך גם יוטיוב.השאלה אם אפשר בעזרת רכיב או מתאם רשת חיצוני להתגבר על הבעיה של המהירות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע יש לי ראוטר סיבים של פרטנר בחבילת 1000/250 פלוס קו טלפון ביתי ומגדיל טווח בהשכרה, מהראוטר יוצאים דרך הקיר קווי רשת ל4 נקודות בבית אני מתכנן להחזיר את המגדיל ולקנות זוג Meshים מסדרת TP-Link Deco X20/60 שיכולים לתפקד גם כראוטר, חשבתי כבר להחזיר את הראוטר ולקחת מתאם סיבים במקום כי לשים את הראוטר על Bridge Mode ולהמשיך לשלם עליו מיותר זה המצב כרגע: *בחדר האמצעי אין חשיבות לקליטת הוויפי במרכז הבית הראוטר סיבים של פרטנר, ממנו יוצאים ארבעה קווי רשת- אחד למרכז הסלון שם אני מתכנן לשים יחידת Mesh , אחד לסטרימר חדר האמצעי, 2 לחדר השמאלי (אחד למגדיל ואחד למחשב בקיר אחר) א) יש דבר כזה מתאם SFP עם יציאת טלפון? ב) במידה ולא, האם Bridge Mode משאיר את הקו טלפון זמין?…
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת אם עשיתי רשת VPN בין שתי מחשבים מה אני יכול לעשות עם זה? מה הרשת הזאת נותנת לי? רציתי גם לדעת אם אני יכול לעשות ברשת שיתוף מדפסות וקבצים אם כן מישהו יכול לתת לי מדריך הוא להסביר לי פה?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני לא יכול להתחבר לרשת מחשבים בעזרת HUB ... אמרו לי שחסר לי משהו בחיברוי רשת .. ובכלל אצל כולם זה מופיע כלוקל אראה קונקשין ולי לא.. ככה זה אצלי. http://www.fps.co.il/picture.php?id=1160532343.JPG וככה זה אמור להיות בעיקרון.(ה4 הראשונים) http://www.fps.co.il/picture.php?id=1160532376.JPG איך אני מסדר את זה שיה לי כמו לכולם\רוב? (אולי יש אפשרות דרך הוינדוס? :s05:) תודדדדדדדדדדדדדדדדדדה לללכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם !
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-