רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
אוקי,אז יש 3 מחשבים,אחד מהם הוא מחשב נייד שמחובר אלחוטית לראוטר. יש מחשב אחר שנמצא בחדר אחד שבו הראוטר והוא מחובר ע"י כבל רשת. קניתי מחשב חדש לא מזמן ורציתי לחבר אותו גם כן. ברואטר יש 2 כניסות. אחת USB שכתוב מעליה PC, אחת אית'רנט ואחת לכבל טלפון. זה אפשרי אם אני אחבר את המחשב החדש שנמצא בחדר אחר בכלל עם כבל רשת של 30 מטר לרואטר ואת המחשב שנמצא באותו חדר עם הראוטר,אחבר אותו ע"י USB?ובמידה ואם המחשב שמחובר ע"י USB יעבוד לאט מידי אז לקנות סוויץ' או רכז או משהו דומה,זה יהיה פיתרון טוב יותר מהפיתרון האלחוטי?(אני מתכוון לשחק גם ברשת כמובן) אם כן,כבל רשת מוצלב יוכל לעשות ת'עבודה או שצריך רק רגיל? ואיפה אפשר לקנות בזול(רצוי להזמנה מהאינטרנט) כבל רשת של 30 מטר ? אגב,יש גם את האופ…
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה כזאת, איך אני מגדיר STATIC NAT בווינדוס 2000 או XP PRO עבור רשת שמשתמשת ב ICS אני אפרט: יש שני מחשבים בלי נתב שגולשים ברשת. אני רוצה להגדיר ניתוב סטטי לךמחשב המשני במחשב הראשי... אני יודע שיש ב 2000 SERVER אופציה לעשות זאת אבל אני לא בטוח שזה עובד טוב יחד עם ICS... אשמח לדעת אם מישהו עשה משהו בסגנון הזה כבר ואם כן אז איך בדיוק....
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
תודה מראש למספקים. זה פשוט משהו שאני צריך לעבודה. בנוסף אשמח לצילומי מסך של הצפנה
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי. אני רוצה בסך הכל שהוא ישמש לי כמודם כי המודם שלי לא ממש מתפקד. לא רוצה שום רשת בבית ולא שום דבר דומה. אני לא יודע איך להגדיר אותו. חיברתי לו את הכבל טלפון את השנאי מתח ואת החיבור לכרטיס רשת שיש לי במחשב. עכשיו איך אני מגדיר אותו שיחייג לספקית שלי? אני יודע שבעיקרון זה אמור להיות אוטומאטי אבל בהגדרה הראשונית הוא צריך שם משתמש וסיסמא לא? אין לי מוגש במה שקשור לרשתות אפילו חייגן אני בקודי יודע להגדיר.. בבקשה תעזרו לי. תודה
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי אמרו לי שיש בעיות קליטה עם הכרטיסים האלחוטיים האלה . אפשר לקבל המלצה לאחד טוב שלא יעשה בעיות קליטה ? מדובר ברשת ביתית פשוטה שהמרחק מהכרטיס לראוטר הוא 4-5 מטר ודלת של החדר שמפרידה . תודה .
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי יש לי ראוטר של edimax - BR6204wg ואני רוצה פקודה שמכבה אותו או משהו כזה אני מכיר מישהו שרושם ב run > cmd > telnet IP *IP = הIP שלו ( ה IP Default Gateway ) ואז זה מחבר את הראוטר מחדש ובעצם עושה שהIP ישתנה בראוטר שלי הפקודה הזאת לא עובדת, יש פקודה או דרך כלשהי אחרת ?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
יש לי High ID אבל שמתי לב שב-Connection כתוב Obfuscated במקום normal
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכ,התקנתי רשת בין שני מחשבים שאחד מהם הוא מקושר לאינטרנט והשיתוף אינטרנט פועל אבל כשאני רוצה להכנס( מהמחשב בלי המודם)למחשב עם המודם הוינדוס אומר לי שאין לי רשות או משהו כזה איך אני מאשר את פעולת השיתוף,האם יכול להיות שמשהו אחר מונע ממני להכנס למחשב ? דרך אגב המחשב המקושר עם המודם יש אליו אקס פי והמחשב השני 98 בתודה TZ
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מתכוון להביא לי בקרוב מחו"ל מחשב נייד של חברת DELL דגם XPS M1210. בבחירת הרכיבים יש אפשרות לקחת כרטיס רשת Dell 1505 Wireless-N שמספק פרוטוקול N בגרסת ה-Draft. האם ידוע למישהו אם יהיה אפשר לשדרג את הכרטיס לגרסה הסופית של N לכשהיא תצא?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום יש לי נטסטיק של סלקום ווינדוס אקס פי במחשב נייד מחברת לנובו ואני מחפש דרך לעשות מהנטסטיק wifi אני אשמח לקבל עזרה בזה...
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
מאז ששמתי ראוטר (שלשום) האינטרנט שלי עושה בעיות מציקות לבזק ולספק אין מושג מה לעשות בכל מקרה שמתי לב שאני יכול לשחק CS שעתיים ברצף והכל בסדר רק אני מדליק דפדפן או פיירפוקס תוך 5 דקות האינטרנט נהרס או שסתם לא מתחבר לאתרים או שממש הראוטר מהבהב באדום שאין לינק יש לי ראוטר של אסוס 604G ווינדוס שלא עודכן כבר איזה כמה שנים מ2004 ככה אולי חסר לי משהו שבגללו הדפדפן עושה את הבעיה הזאת אם למישהו יש רעיון במה מדובר זה יהיה נחמד
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי מחשב P3 די ישן המחובר דרך מודם של הכבלים. קניתי נוסף חדש ובו כרטיס רשת מובנה. אני מבין שכדי לחבר את שניהם לרשת אני צריך כרטיס רשת לישן. אני מבקש המלצה לכרטיס כזה, ומקום טוב לקנות אותו. כמו כן המלצה לכבלים (אם בכלל ממליצים עליהם...). עקרונית מרגע שחיברתי שניהם, פיסית, דרך אותו כבל אני מבין שעלי להשתמש במדריך בתחילת הפורום. האם עלי גם להתקין אנטי וירוס ופיירוול בשניהם? מעבר לזה אם יש לכם תוספות למשהו שפיספסתי אשמח לשמוע (כי אני באמת לא מבין בנושא).
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
חיברתי שני מחשבים - כל אחד עם win xp home אחד לשני ע"י כבל מוצלב כשמחשב אחד מחובר ל ADSL ורק עליו מותקן norton internet security 2004. לפני התקנת התוכנה אפשר היה לגלוש בשני המחשבים והתאפשר שיתוף קבצים , לאחר מכן אי אפשר היה לשתף קבצים אך אפשר לגלוש, הבנתי שצריך להגדיר את המחשב האורח ב trusted zone - מה הדרך לעשות זאת - האם צריך להגדיר כתובות IP חדשות למחשבים וכו' או האם אפשר דרך הרשת שיצרתי לגרור את ה איקון של המחשב האורח ל trusted zone וההגדרות יסתדרו לבד כי כאשר ניסיתי להזין את הכתובת IP של המחשב האורח ב TS הדבר לא השפיע כלל. אני מתנצל על זה שאני כותב שאלה דומה לשאלה קודמת שלי אך הדבר חשוב לי מאוד. בברכה.
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אפשר להחליף עם מישהו חשבון אינטרנט וליהכנס אליו ממחשב אחר ? נגיד שלי יש 013 @ כבלים 750k ולו יש בזקבינלאומי @ כבלים 750k אני אוכל לגלוש דרך החשבון שלו אצלי ?
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
טוב ניסיתי לקרוא את הסטיקקים אבל זה נורא מבלבל. אני רוצה לחבר גם את המחשב השני שלי לרשת. יש לי שני מחשבים בבית ברגע זה שניהם באותה קומה אך כנראה יהיו בעתיד נוספים ובקומה האחרת. איזה סוג חיבור מומלץ לי לשים? ואיזה נתב אלחוטי וכרטיס רשת מומלץ? שאוכל להעביר קבצים במהירות סבירה ולא רק אינטרנט. מה ההבדל בעצם בין ICS ו Infrastructure ? המליצו לי על: LevelOne WBR34061X Wireless LevelOne WNC0301USB זה טוב? תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אהלן . יש לי רשת ביתית לא אלחוטית עם ראוטר של אדימקס ושני מחשבים עם XP. את אחד המחשבים אני לא מצליח לחבר לאינטרנט. אני אפרט את המצב: כרטיס הרשת מזוהה במנהל ההתקנים לא נראה שיש לו בעיה. הגדרות אייפי - אוטומטי. כשאני עושה :IPCONFIG אין בכלל כתובת - פשוט ריק. החלפתי בין שני המחשבים (כל מחשב עבר לחדר אחר) - המצב הוא כזה: זה שהתחבר -מתחבר גם פה. זה שלא - לא מתחבר גם פה. מכאן אני מסיק שאין בעיה בכבלים וגם לא ברואוטר. האם לדעתכם זה כרטיס הרשת (שעבד מצויין לפני הפירמוט) ? תודה
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שיחקתי עם הנתונים של הנתב שלי, וכניראה ברוב טיפשותי חסמתי את הגישה אליו דרך ה WEB שאלתי היא איך לגשת לנתב שלא דרך האקספלורר? יש לי נתב linksys wrt54g
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
ברשותי נתב אלחוטי של אדימקס, מעוניין לצרף לרשת האלחוטית מחשב נוסף, בצורה אלחוטית, אני לא מעוניין לפתוח את המחשב ולהתקין כרטיס רשת בסלוט הפנימי, אלא מעדיף את ההתקן החיצוני, שמתחבר ל USB, מהסוג הזה : http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-NetworkCard&DB221035=221037&DB221046=221049 1. האם יש בעיה כלשהי להשתמש בכרטיס רשת אלחוטי בחיבור USB, במקום PCI פנימי ? 2. איזה חברה/דגם מומלצים מהרשימה, או שזה לא ממש משנה ? והאם יש עדיפות ל EDIMAX (אותה חברה של הראוטר) 3. מה לגבי מהירות חיבור ? הראשון ברשימה לדוגמא הוא עד מהירות 54Mbps, זה אומר שיתמוך עד מהירות של 54 מגה ביט ? (אם היום אני מחובר במהירות 10 מגה ביט, הכרטיס יתמוך גם עד פי חמש, אם וכאשר בזק יממשו את הפוטנציאל ?) תוד…
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה עם הרשת הבייתית שלי. אני הגדרתי רשת בייתית בין שני מחשבים אחד vista והשני windows pro כאשר ה windows pro מכיל שני כרטיסי רשת אחד לחיבור לאינטרנט והשני למחשב של ה vista. אני הגרתי את הרשת הכל עובד מצויין עד שאחד המחשבים עושה restart מסיבה כלשהי. ואז אני חייב להגיד מחדש את הרשת כי אחרת ה vista לא מזהה את האינטרנט. אני מתחבר דרך כבלים ללא חייגן. למישהו יש פיתרון כדי שאני לא אצטרך כל פעם להגיד את הרשת מחדש? תודה זאב
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
התערבתי אם חבר שלי שהתשית באה אלינו לבית אם כבלים והוא אומר שיש אנטנה שמביאה את האינטרנט לבהית ואם אתם שולאםי אנחנו מתכוונים לNGN אז מישהו יכול להסביר לי איך התשתית ת מגיע לבית ?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
באיזו דרך שמעון מישראל יכול להיכנס לאתר http://dynamic.abc.go.com/streaming/landing?lid=ABCCOMGlobalMenu&lpos=FEP ולשטות בו כך שיחשוב ששמעון מישראל הוא בעצם ג'ייסון מלוס אנג'לס כך שיוכל ללחוץ על Watch now בלי בעיות מיותרות..
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני יהייה חייב להחליף את המודם? יש לו יציאה אחת שמתחברת למחשב (דרך usb) ועוד יציאה שמתחברת לקו טלפון קראתי קצת באתר נטצ'יף ואומרים שם שכדי לעשות רשת עם ראוטר אני יהייה חייב להחליף את המודם בשביל הכבל רשת אין איזה משהו שאני יוכל לעשות בשביל לא להחליף את המודם? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שחכתי את הסיסמה לדף האפשרויות של הROUTER מה אני עושה?!
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי כרגע 1.5 מגה אם נניח אני רוצה להגדיל ל 2.5 או 3 או 5 מגה מה צריך לעשות? להתקשר לספק בזק/יס ולהגיד להם שאני רוצה להגדיל את הרוחב פס? ואיך זה הולך הם באים לבית ומסדרים משהו או שזה אוטומטי דרך הטלפון? אשמח להסבר בנושא.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שבת שלום אנשים יקרים. קיים ברשותי נתב מסוג- נתב Edimax BR6204WG ע"פ בדיקה שעשית ראיתי שהוא תומך WDS. ברצוני לקנות נתב נוסף בידיוק מאותו סוג, ע"מ לחברו כAccessPoint. כעת יש בפני 2 שאלות: 1. האם הנתב מהסוג הזה יכול לשמש כAccessPoint? 2. האם את הנתב שאני רוצה לשמש כAccessPoint אני יכול לחבר בלי כבל לנתב הקיים (זה כל הכוונה של WDS, לא?)? תודה.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-