רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
עם אחבר את המודם שיש לי בבית ,בבית אחר ,ואנסה להתחבר לאינטרנט,הוא יתחבר? באותו הבית היה מותקן אינטרנט. אבל עכשיו לא מותקן
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
הי,הלך (שוב) הראוטר הקווי שלי EDIMAX 6104k ואני רוצה להחליף לראוטר קווי חדש.קראתי בהודעות ולהפתעתי ראיתי שהומלץ כאן על האדימקס (אותו אחד שעשה לי חיים קשים, המון התנתקויות ושתי החלפות מכשיר). נתב FBR1418TXוLevel One נכנס לי לתקציב (185 ש"ח בק.ס.פ),מה דעתכם עליו? (הרשת מורכבת מ-3 מחשבים)
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה כזאת, איך אני מגדיר STATIC NAT בווינדוס 2000 או XP PRO עבור רשת שמשתמשת ב ICS אני אפרט: יש שני מחשבים בלי נתב שגולשים ברשת. אני רוצה להגדיר ניתוב סטטי לךמחשב המשני במחשב הראשי... אני יודע שיש ב 2000 SERVER אופציה לעשות זאת אבל אני לא בטוח שזה עובד טוב יחד עם ICS... אשמח לדעת אם מישהו עשה משהו בסגנון הזה כבר ואם כן אז איך בדיוק....
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-
כבר חודשים אני מתכנן לחלוק את חיבור האינטרנט שלי עם מחשב שני. לבסוף החלטתי ללכת על שיתוף חוטי בעזרת נתב. הבעיה שלי היא שאני לא מודע לכל הפרטים. את החוטים אפשר להעביר דרך הקירות (דרך תעלה של חוטי טלפון וחשמל) אבל לא מצאתי הסבר איך לעשות את זה ואיזה כלים דרושים. ובעיקר האם צריך לתת לטכנאי לעשות את העבודה הקשה (מה שאני מאוד מעדיף לא לעשות)? עוד בעיה היא הנתב. אני לא יודע איזה סוג אני צריך ואיך לבחור אחד.
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך קוי זהב, ואני משתמש בחייגן שלהם כדי להתחבר לאינטרנט. אך החייגן הזה גורם להתנתקות כל פרק זמן קצר שבו לא עובר מידע. אני אני יכול להתחבר אליהם בלי החייגן אלא דרך הווינדוס?(xp)
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין בכל הדברים האלה כל-כך, אז עקבתי אחרי מדריך להפיכת מודם Alcatel למודם PRO, ואז חיברתי את הכל לHUB עם 8 יציאות, ועכשיו שאני מנסה להכנס למספר אתרים (כדוגמאת ebay.com, imdb.com) זה פשוט מנסה להטעין אותם שעות. עכשיו, רוב האתרים האחרים שנכנסתי אליהם, פועלים מצויין (כן, אפילו אם הם בחו"ל), אז רציתי לדעת אם למישהו יש מושג איך אפשר לתקן את הבעיה? אני מחובר דרך נזק בינלאומי, כאמור משתמש במודם Alcatel SpeedTouch, וכמעט כל שאר האתרים עובדים. ובבקשה הסברים פשוטים
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אינני מצליח לגשת ממחשב המריץ ויסטה למחשב אחר המריץ xp, כאשר מחשב הויסטה מחובר אלחוטית לראוטר ואילו המחשב האחר מחובר לראוטר באמצעות כבל. ממחשב האקס פי אני רואה את מחשב הויסטה כמחשב המחובר לרשת אבל אינני יכול להיכנס אליו. ממחשב הויסטה אני לא רואה את המחשדב של האקס פי. משני המחשבים אני יכול לגלוש באינטרנט !. בשני המחשבים מותקן שיתוף קבצים ובשניהם הדיסקים מוגדרים לשיתוף, ושם קבוצת העבודה בשניהם זהה. בעבר כשחיברתי בדרך דומה שני מחשבים המריצים אק פי, היתה אפשרות להגיד למחשב להגדיר רשת תוך בחירה של אופציה האומרת שכל מחשב מחובר לאינטרנט דרך האב / ראוטר וששאר המחשבים ברשת מחוברים באותה דרך, וזה תמיד פתר את הבעייה, אבל עכשיו במחשב הויסטה לא מצאתי אופציה דומה. ובכלל מישהו יכול להפנו…
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת בבית של שני מחשבים, מבוססת נתב siemens SL2-141. למרות שהוא אלחוטי אני כרגע משתמש אך ורק בחוטי. האינטרנט והרשת פעלו יפה עד אתמול שבו אחד המחשבים הפסיק להציג אתרים. בדקתי את הנתב ולא מצאתי הגדרות מיוחדות שלא תקינות, כמו כן, בדקתי את הרשת בין המחשבים ובין המחשב הבעייתי לנתב והחוצה (כלומר ping לאתרים) ולא ראיתי שום בעיה. אבל משום מה המחשב מסרב להציג אתרים בעוד שבמחשב השני אשר מחובר לכאורה עם אותם הגדרות אין את הבעיה כלל. אשמח אם תוכלו לכוון אותי איפה לחפש את הבעיה. ...ערכתי חיפוש באתר ולא מצאתי תשובה לבעיותי אז סילחו לי אם אני חוזר על post.
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אפשר לעושת איתו משהו כמו נתב או HOOK או משהו אחר ? אני בטוח שפעם ראיתי איפהשהו ...חיפשתי בגוגל את זה ולא מצאתי
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
יש לי מחשב P3 די ישן המחובר דרך מודם של הכבלים. קניתי נוסף חדש ובו כרטיס רשת מובנה. אני מבין שכדי לחבר את שניהם לרשת אני צריך כרטיס רשת לישן. אני מבקש המלצה לכרטיס כזה, ומקום טוב לקנות אותו. כמו כן המלצה לכבלים (אם בכלל ממליצים עליהם...). עקרונית מרגע שחיברתי שניהם, פיסית, דרך אותו כבל אני מבין שעלי להשתמש במדריך בתחילת הפורום. האם עלי גם להתקין אנטי וירוס ופיירוול בשניהם? מעבר לזה אם יש לכם תוספות למשהו שפיספסתי אשמח לשמוע (כי אני באמת לא מבין בנושא).
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי אנשים , אז מזה 3-4 ימים אני נתקל באיטיות מזורה ביותר ..עד שאתמול בערב נשבר לי והתקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי קיצר מפה לשם עשינו בדיקה של הקו והמודם והכל תקין.. כחלק מהבדיקה העברתי את הECI 312 לחיבור ישיר למחשב עם חייגן ואז הופתעתי לגלות שהוא מחובר ישירות למחשב הכל עובד פיקס תוך ניצול המקסימום של הקו שלי ..בקשתי מהתומך עצה מה יכולה להיות הבעיה... אבל הוא זרק לי רק שזה קשור לעובדה שאני משתמש בVISTA 64BIT כנראה ... ולשאלתי... חפרתי קצת באינטרנט כל מה שמצאתי היה על HALF OPEN CONNECTION ואיך לפתוח את זה בשביל תוכנות הורדה.. אבל בלי קשר... ההורדה שלי איטית גם באקספלורר/פיירפוקס , יש לכם רעיון אחר ? התופעה שאני מקבל היא סוג של צאוור בקבוק שמתרחש רק שהראוטר מחובר (המחשב השני…
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
-
לא מצליח להעלות קבצים שגדולים מ-100mb.נכשל בכל פעם.מישו מכיר שרת איחסון יעיל יותר?אולי בכלל ישראלי(יש כזה?)?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי 2 מחשבים, אחד חדש (athlon 64 3000+)- כאשר הכרטיס רשת מובנה על לוח האם, ואחד ישן (P3) שרכשתי לו כרטיס רשת וחיברתי ללוח אם. רציתי לחבר את שניהם לרשת וכעיקרון הבנתי שבכדי שאוכל להתחבר לאינטרנט ללא תלות של מחשב זה באחר עליי לחבר את אותם באמצעות ראוטר. הבנתי גם ש EDIMAX BR 6104K הוא ראוטר בסיסי וזול שיענה על הצרכים שלי. כעת מספר שאלות: 1) כיצד לחבר את 2 המחשבים ואת הראוטר? באיזה כבלים עלי להשתמש? 2) בנוסף לשיתוף האינטרנט ברצוני לשתף את המדפסת וגם לבצע שיתוף קבצים בין המחשבים...כיצד אני עושה זאת? 3) מהי פעולת הקינפוג שעליי לבצע לראוטר? בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט ADSL בבית. פעם היה לי מודם כחול של Samsung. כשרציתי לפצל את הרשת לכמה מחשבים, החלפתי אותו לראוטר-מודם של Edimax (את המודם של Samsung השארתי במחסן...). עכשיו אני רוצה להעביר את הרשת לפורמט אלחוטי. השאלה היא: להחזיר את המודם של Samsung ולקנות רק ראוטר אלחוטי? (אם כן, איזה?) או לקנות ראוטר-מודם אלחוטי? (האופציה העדיפה מבחינתי. אם כן, איזה?) תודה מראש נ.ב. רצוי כמה שפחות מסובך וכאבי ראש
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מישהו פה יודע מה אני צריך להגדיר בראוטר על מנת שהוא יתחבר לאינטרנט דרך מודם הכבלים TRAYON?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ניסיתי להתמודד עם ההגדרות שבהודעה המודבקת, אבל אצלי הרשת היא אלחוטית עם ראוטר וכנראה שיש הבדל בהגדרות. חוץ מזה במחשב השני (פנטיום 2 128) יש WIN 98 והכל שם נראה אחרת. אינטרנט כבר מוגדר לי על שני המחשבים כי את זה ערוצי זהב מחוייבים לתת. לרשת הם לא התחייבו ולזה אני צריך לדאוג בעצמי. אודה על הדרכתכם. ערן
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אפשר אפילו לחרוג קצת.. חשוב שיהיו עליו ביקורות טובות, זרקו הצעות ותודה מראש שכחתי לומר שאם אפשר שיכלול חייגן VPNויעבוד על מספר פרוטוקולים כגון PPTP ו- PPPOE ו- L2TP וכו..
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
הכבל המחבר בין המחשב לראוטר (כמו חוט טלפון, רק יותר עבה) אני הצריך כזה רק ממש ארוך, 6-7 מטרים ויותר, האם קיים דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מגדיל טווח עם תקן ax, ac ועוד שמחוברת לראוטר שייך אופטים סיבים מבזק בלי שינוי שם רשת וסיסמא , יהיה רשת אחת בדירה. אשמח לשמוע על הצעה שלכם. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הרשת שלי מבוססת כיום על ראוטר 54M וכרטיס רשת אלחוטי 54M. האם שדרוג לראוטר 108M וכרטיס רשת תואם יגביר את קצב העברת הנתונים פי 2 או שהשיפור לא יהיה כזה משמעותי? הבעיה העיקרית שלי כיום היא העברת קבצים גדולים אל המחשב בסלון שאורכת זמן רב (ולא ניתן לחבר אותו חוטית).
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
כשאני מוריד דברים מהאינטרנט הוא מוריד לי רק שתיים וכשאני מנסה להוסיף את השלישי רק אחרי שאחד מהם מסיים הוא מתחיל להוריד אותו מישהו אולי יודע איך אני יכול להוריד כמה שאני רוצה בו זמנית???
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הנה המצב: 2 מחשבים היו מחוברים ברשת. מחשב ראשון - מחובר לאינטרנט בכבלים דרך כרטיס רשת, Windows XP. מחשב שני - מחובר למחשב הראשון דרך כרטיס רשת, Windows 98. המחשבים חולקים רוחב פס. מחשב ראשון - פורמט לחלוטין. הותקן מחדש Windows XP. מחשב שני - נשאר אותו דבר, Windows 98. כעת המחשב השני לא מתחבר לאינטרנט. מה עלי לעשות במחשב הראשון כדי ששני המחשבים יחלקו את האינטרנט? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הי לכולם צהרים טובים יש לי מחשב נייד לנובו קניתי לא מזמן בבית אני לא גולשת אלא יותר בחוץ בתי קפה וכו ואז אני לא צריכה ראוטר מתחברת לאינטנרט במקום. אני רוצה לקנות ראוטר לבית כדי לגלוש גם בבית. כיום אני גולשת בבית במחשב הרגיל שלנו לא מחשב נייד. היה לי ראוטר של 3COM שלא עובד כל כך טוב ונגמרה האחריות אני רוצה לקנות ראוטר חדש אני מח וברת לקוי זהב ותשתית הוט שאלה האם כדאי לקנות ראוטר דרך קוי זהב או הוט ? האם זה יתן לי יתרון כלשהוא מאשר אם אני קונה פרטי ראוטר ומחברת ? מאיפה מומלץ לקנות ראוטר ולמה צריך לשים לב בקניית ראוטר? האם לצורך חיבור הראוטר צריך טכנאי ? האם זה נכון שראוטר מאט את פעולת המחשב הנייח בבית ? תודה מראש לכולם ויום מקסים
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-