רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
אני רואה דרך המחשב שלי סדרות בצפייה ישירה (הישרדות, סדרות של רשת, קשת), קיצר, דרך כל מיני אתרים.. וזה מקרטע לי בטירוווווף!!! הקטע שאני רואה את אותן סדרות דרך האייפון, ואפילו דרך אותו הספק (ווי-פי), הכל עובד חלק.. מה הקטע? מישהו יכול לענות?
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
תראו אנשים יש לי בעיה כבר חודשיים בערך שהאינטרנט מפסיק לעבוד כל 5~ דקות לטווח זמן של 10-15 שניות. כשאני אומר מפסיק לעבוד זה לא שהמודם מסתנכרן ואני מתנתק מהאינטרנט.. החיבור פשוט קופא וחוזר אחרי כמה זמן (Request timed out..). עכשיו, הזמנתי טכנאי מבזק כדי שיפתור את הבעיה, הוא חיבר מודם שחור של אלקטל במקום הראוטר שלי של 3Com ובדק את הנתונים בשתיהם תוך שיחה עם מישהי בבזק.. לפי הנתונים שהוא קיבל אין נפילות עם המודם של אלקטל ועם המודם שלי יש נפילות והנפילות הללו נובעות מהאזעקה בבית שיושבת על הקו טלפון וזה יוצר בעיות. מה דעתכם על הסיפור הזה אנשים?
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי אלקטל 510 אש מתפקד כנתב והשאלה שלי האם אפשר לשנות את הכתובת הפנימית שלי ואם אני ישנה זה יכנס להגדרות הנתב ..?
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית workgroup אם בערך 8-10 מחשבים יש לי מודם אלקטל משודרג וסוויטץ genesis 8 פורטים יש לי גם Dlink D524g שמשמש כסוויטץ ואקסס פוינט עכשיו יש לי בעיה מוזרה משום מה יש לי שני מחשבים שרואים רק אחד את השני ואת האינטרנט וכל השאר רואים את אצמם ואת כל השאר חוץ מהשניים.... יש להם אותו workgroup מוגדר ושמו DB מישהו יכול לעזור לי? מה לא נכון?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
רשת בין שני מחשבים עם כרטיסי רשת עם כבל. שתפתי תיקיה במחשב השרת ונכנסתי ל"מיקומי הרשת שלי" הכנסתי את התיקיה ששתפתי לעבוד\לפעול במחשב הלקוח\אורח נכנסתי גם ל"מיקומי הרשת שלי" ושם לא הצלחתי להכניס את התיקיה ששתפתי במחשב השרת כלומר מהמחשב הלקוח אני לא יכול להתחבר לתיקיה שמשותפת במחשב השרת. * אני משתמש בשיתוף פשוט. * בשני המחשבים יש מערכת XP. תודה
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
הי, אני מעוניין לרכוש כרטיס רשת אלחוטי (PCI) בתקן 802.11g. החנויות שבדקתי מציעות כרטיסים של כל מיני חברות שונות - מהן החברות שעליהן אתם ממליצים? תודה
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לחבר שלי רשת של D-link אשר מתחברת לתשתית של כבלים. הרשת פעלה בסדר גמור עד אשר הוא החליט להתקין תוכנות אנטיוירוס,antispyware וחומת אש. הוא הריץ את האנטיספייוור ניקה את המחשב שלו (ובאמת הוא עובד יותר מהר) מה שכן, הרש לא עובדת. הכרטיס של הpcmcia שלו הוא של D-link מדגם DWL-650+. הדריבר שלו, airplus , מותקן ומראה עוצמת אות ואיכות טובים (מעל 80%) אבל לא ניתן לגלוש או להתחבר למסנג'ר. ניסינו להתקין את הדריבר מחדש, להגדיר שרתי DNS של הספק בחיבור ואפילו להסיר את התוכנות שהוא הוסיף - כלום לא עזר אם למישהו יש רעיון נוסף, אנחנו מוכנים לנסות הכל
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב פנטיום 2 ישן של Packer-Bell עם מסך CRT שגם הוא מאותה החברה. יש לי בבית מחשב PC רגיל ומחשב נייד של IBM. שני המחשבים מחוברים לנתב/מודם HomePortal 1000SW של 2Wire. המחשב הנייד באמצעות כרטיס רשת אלחוטי של D-link מדגם DWL-650+. (בקשר לדגם שימו לב שהפלוס הוא אחרי המספר 650). המחשב PC הרגיל מחובר באמצעות כרטיס רשת (אני חושב 10/100) רגיל למודם/נתב באופן ישיר. מה שאני חשבתי זה לקחת הפנטיום 2 הישן, להתקין עליו מערכת אבטחה של לינוקס כדוגמת: Sentry Firewall (הבנתי שהיא גירסת הפצה חיב ולכן לא מומלצת...) והוא ישמש כשרת פיירוואל. עכשיו אני צריך הדרכה מאנשים שיש להם ידע. איך אני עושה דבר כזה? במיוחד כאשר יש תצורה אלחוטית וקווית כאחד... חשבתי אולי לקחת את קו…
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי ראוטר רגיל של EDIMAX ולאחרונה קניתי מחשב נייד האם יש אפשרות או שקיים מכשיר שאוכל לחברו לראוטר כך שישדר אות ואוכל לתחבר במחשב הנייד לאינטרנט בצורה אלחואית?
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
רציתי לדעת אחרי שאני נכנס לאתר דרך המספרים 192.168.... איך אני פותח פורט ?? אני לדוגמא רוצה לפתוח את הפורט של האיסיקיו ששאני יוכל לשלוח ולקבל קבצים.. איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום אני זקוק להמלצה לכרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד אני חייב כרטיס כזה שמגיע עם שקע לחיבור אנטנה חיצונית (לא כרטיס עם אנטנה מובנית) בעיקרון אני מעוניין לחבר את הכרטיס לאנטנה מגבירת טווח בעזרת כבל אנטנה . יש כזו חיה?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום ! יש לי ראוטר של חברת EDIMAX לא ידוע לי איזה דגם ספציפי אבל אני יודע שהוא תומך גם בכבלים וגם בADSL ! האינטרנט האלחוטי שלי לא עובד למרות שהמצב של האלחוטי בראוטר הוא על פעיל !!! מה אני צריך לעשות או לשנות כדי שזה יעבוד ??? בתודה מראש !!!
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי אתר שבניתי לפרויקט יחידה אחת במחשבים (הים קיבלתי עליו 100 בבגרות!). אני רוצה לאחסן את האתר באינטרנט, איך ואיפה עושים את זה (בחינם)?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
מה קורה??? קניתי דומין חדש , וכנראה בזמן הרכישה לא רשמתי WWW לפני שם האתר , עכשיו האתר מוצג בגוגל בלי WWW חוץ מזה בבדיקת דומיניים פנויים שם האתר שלי עם WWW מראה כפנוי .. איך אפשר לסדר את זה?? תודה
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
היי אחרי המון זמן שאני מנותק היום בבוקר סוף סוף היתחברתי ומה אני מגלה שאני מתחבר אל 928\128 נראה לי שזה צריך להיות מגה וחצי או 750K ולפני זה הייתה לי חבילה של 0.5 או 640\96 זה לא מוזר? או שהם טעו ועכשיו יש לי קצת תוספת מהירות! 8)
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
המחשב שלי מספיק קרוב לראוטר-אז אני מתבחר אליו קווית. לעיתים אני רוצה לראות סרטים ב-HD אז אני מעביר את המחשב לצד השני של הבית,ולכן כדי שיהיה לי שם אינטרנט,חיברתי למחשב כרטיס רשת אלחוטי. כאשר המחשב צמוד לראוטר-נוצר מצב שבו אני מחובר קווית וגם אלחוטית(ברור שאני יכול לבטל אחד מהם אם אני רוצה). נראה לי שיש שיפור במהירות של האינטרנט....ואולי זה רק תקוות שוא. האם זה יכול לפגום במידע שעובר כזה דבר? האם זה אכן יכול להעלות את הביצועים של האינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי ראוטר US Robotics 5462 שעבד בסדר במשך שנתיים. הוא מחובר פיזית למחשב נייח ואלחוטית לנייח נוסף ולנייד. המודם שלי הוא של בזק והספק נטוויז'ן. בשבועיים האחרונים הראוטר מתנתק כל כמה שעות ובכל פעם נמחקות כל ההגדרות שלו. אני צריך להגדיר מחדש את התקשורת (DHPC, חשבון וסיסמא, את ה-WEP וסוג התקשורת) ואז הוא עובד בסדר עד הפעם הבאה. לא שיניתי שום דבר בהגדרות של המחשב בתקופה האחרונה וגם נשארתי עם אותו ספק. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? הניתוקים מתרחשים גם כשאני מחובר וגם כשלא. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט של 012 קיבלתי מהם גם מודם (rotal rta1320a) וגם מין מכשיר כזה זהוא בעצם הקו טלפון. ברשותי מודם ראוטר אלחוטי של בזק וברצוני לעשות רשת אלחטוית כמו שהייתה לי לפני שעברתי ל012. אני רוצה לעשות שני מחשבים אלחוטיים ועוד פלאפון. יש כמה בעיות: 1. אני מצליח להתחבר לרשת האלחוטית אבל לא לאינטרנט (אין חיבור לאינטרנט- גם בויסטה גם בXP וגם בפלאפון) 2. אין שיתןף קבצים לא משנה באיזו קונפיגיורציה. 3. יש לפעמים ניתוקים כשאני משתמש בראוטר של בזק בתור ראוטר. בתמיכה של 012 הם אומרים שהם לא מעודדים דברים כשאלה ושהם לא יוכלו לעזור לי (למרות שהם אמרו שזה אפשרי) ריסטתי את הראוטר להגדרות ברירת מחדל אבל זה עדיין לא עוזר. מה לעשות? אני כבר מיואש מכל הבלאגן הזה.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת ביתית עם Linksys WRT54GL עם קושחת Tomato. לאחרונה, פתאום הנורית LAN של המחשב שלי התחילה להיות דלוקה גם כשהמחשב כבוי. אני מפחד שאולי פתאום הוגדר שהWakeOnLan יעבוד. כרטיס הרשת שלי הוא מובנה על לוח האם: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4I65G ולפי מה שאני רואה כאן הוא תומך WoL. חיפשתי בBIOS אבל לא הצלחתי למצוא איפה אני מגדיר את הWoL. 1. האם נראה לכם שזו הסיבה לכך שהנורית דולקת? 2. אם כן, איפה אני משנה את ההגדרות? תודה!
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
רקע: ההוטבוקס מחובר לראוטר (dlink 655), הראוטר מחובר לראוטר נוסף (הגדלת טווח בקומה אחרת) ( TL-WR340G TPLINK) מהראוטר השני מחובר בכבל מחשב קצה (HTPC). המחשב לא מזהה את הראוטר, ובראוטר לא נדלקת נורת חיווי על חיבור כבל. כך גם עם 3 כבלים שונים. כאשר חיברתי את המחשב הנייד, הכל עבד כרגיל, וכאשר חיברתי את הראוטר הראשי (DLINK) למחשב ישירות, הכל עבד כרגיל. בין המחשב הנייד למחשב HTPC עם הכבל, יש חיבור. אבל החיבור הרצוי פשוט לא עובד. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי עשיתי חיפוש ומצאתי את auto port mapping אבל זה לא חינמי....אז אם מישהו יודע על תוכנה שפותחת פורטים.. הראוטר שלי זה speedtouch 510 תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
עשיתי רשת עם שתי מחשבים ייש לי כבלים וחייגן כל פעם אחרי ריסט או אחרי ניתוק האינטרנט ההגדרות של שיתוף הרשת משתנה לי ונשאר בלי שיתוף!! איך עושים שזה ישמור את זה שיהיה תמיד שיתוף על Local Area Connection במחשב הראשי עשיתי בחייגן של 012 שזה ייחיג התקשרות אוטומט אחרי ניתוק אבל הבעיה שהשיתוף של האינטרנט מתבטל ~~!!!!!!!!;;
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים אחד יותר טוב השני פחות בשתיהם משתמשים ואחד יכול להישאר פתוח כל הזמן! יש לי אינטרנט בכבלים שמחובר כל הזמן והוא מחובר למחשב דרך כרטיס רשת אבל יש לי מקום לעוד אחד(כרטיס רשת) וגם במחשב השני יש כרטיס רשת בשניהם יש ווינדוס XP PRO! מה לעשות כדי שיהייה רשת בין שני המחשבים ושבשתיהם יפעל האינטרנט כל הזמן(זה בסדר שאחד יצתרך לעבוד כדי שלשני יהייה אינטרנט!) תודה על העזרה! מתן
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-