רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,517 דיונים בפורום זה
-
למי שיש ויוע על אחת כזאת שיגיד לי
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
-
שלום הפכתי את המודם שלי לנתב אלקטל השחור שיושב בצד כרגע הוא במצב Pro והכל יפה.. יש לי רשת מחשבים בבית של 3 מחשבים עכשיו פעם כתבתי פה וכתבתם לי הסבר איך אני פותח FTP זה עבד אבל אחרי חודש משהו קרה וזה לא עובד.. ההסבר היה התחל ---- הפעלה ---- telnet 10.0.0.138 ---- nat create tcp 10.0.0.2 21 0.0.0.0 21 save היום זה לא עובד.. אני רוצה שהFTP שעשיתי ימשיך לפעול כמו פעם אבל לא יכולים להתחבר אלי חשבתי שאולי הFirewall מפריע אבל אני לא יודע איך מוציאים אותו וכל זה... אני רוצה עכשיו גם לפתוח שרת למשחקים יש לי אינטרנט יחסית חזק 2MBIT ואני רוצה לפתוח שרת קטן למשחקים (medal of honor) ל5-10 אנשים אז אני פותח את פורט 12203 וגם זה לא עובד לי... ופעם ניסתי לפתוח רדיו וגם זה לא עובד לי... ה…
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
קראתי את המדריך של הICS, אבל אני עדיין לא בטוח אילו צעדים לעשות, ועלו לי כמה שאלות בעקבות המדריך.. למשל: מהו כבל רשת מוצלב? האם אני אצטרך לחבר מחשב אחד למחשב האחר באמצעות כבל ארוך? אני לא חושב שזה מתאים שכבל ארוך יתפתל בכל הבית. דבר שני, מהו בעצם חייגן? יש לי מודם ADSL של בזק בינלאומי. לכן אני לא בטוח באיזה מדריך עליי להשתמש. ושאלה אחרונה היא, האם צריך ראוטר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם נתב ומספר מחשבים המריצים חלונות XP חלקם PRO וחלקם HOME וגם VISTA אחת על מחשב נייד. כאשר אני מנסה לראות את תיקיות השיתוף של המחשבים במחשב מסויים (זה קורה בכולם) אזי אני נדחה עם הודעה על חוסר בזמינות ובהרשאות. בכל המחשבים אני עובד עם יוזר מקומי המוגדר כמנהל מערכת ולא עם יוזר ADMINISTRATOR. הפעלתי את WIZARD השיתוף וכולם עובדים על אותו WORKGROUP ומשתפים תקיות ומדפסות. מה עוד אפשר לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית ואני רוצה לעשות רשת אלחוטית אני צריכה כרטיס רשת בשני המחשבים?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אנשים יש לי בעיה......הצילו ??? תראו...יש לי שני מחשבים שאני עושה בניהם רשת, באחד יש XP ובשני 2000. חיברתי בין שני המחשבים בכרטיסי רשת וכלב רשת מוצלב, אבל כאשר אני נכנס במחשב הלקוח לחיבורי רשת ( Start->Programs->Accesories->Communication->Network and Dial-up connections ) לא מופיע לי שום חיבור. מה יכולה להיות הבעיה שלי ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום. יש לי שני חדרים סמוכים שאחד מהם הוא ממ"ד וברצוני לעשות רשת ביתית. עשיתי ניסוי עם ראוטר/מודם סימנס של בזק וכ.רשת usb גם של סימנס מבזק. הממצאים: לא קלט כלום בממ"ד, עד ששמנו את הusb על אדן החלון עם מאריך ואז הייתה קליטה מצויינת ומלאה. עכשיו ברצוני לקנות ראוטר לא מבזק, חשבתי על ה3com : http://www.3com.co.il/products/Product.asp?PID=3CRWER100-75 וגם ברצוני לקנות כ.רשת טוב לא יקר מידיי עם מאריך של עד 2 מטר כדי שאוכל לשים את האנטנה צמוד לחלון בממ"ד. מצאתי את הכרטיס רשת הזה של אדימקס: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=1&pl1_id=1&pl2_id=44 הבעיה היא שהוא בא עם כבל אנטנה של 90מ"ס אשמח לדעות רעיונות המלצות ועזרה בנושא, במיוחד לגבי כרטיס הרשת. רציתי גם ל…
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
האם זה יותר מהיר? איכות שיחה יותר טובה? יותר איזורי קליטה? שירות מקצועי יותר? שירות מהיר יותר?... בקיצור מה טוב בזה, ולמה שווה לי לעבור?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
האם ניתן לשתף קבצים בצורה ישירה כלומר כמו תיקייה משותפת לשתי המחשבים אבל שהמהירות שמעבירים קבצים בין המחשב תהיה מהירה כלומר לא יודע בדיוק איך זה עובד אבל למשל היה כתוב על הנתב שיש לו עד54mbps כלומר 54מגה תעבורה לשנייה אז האם אפשר באמת להגיע למהירות הזאת בתקייה שיתופית ואם כן איך? תודה
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שתיהיה אפשרת לקבל את המייל גם מתוכנות כמו Outlook. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
בקיצור אחים שלי יש לי שאלה לא קטנה... אני רוצה להפוך כבל מוצלב CAT5 , לכבל CAT5 STP (שלא מוצלב). (אני לא קמצן וילך לקנות כי הכבל הזה דיי ארוך ואני לא יקנה שוב כבל ארוך), אז ככה, יש לי שתי ראשים לשתי הצדדים, ויש לי תמכשיר שמהדק, את הכבל הזה אני הצלבתי בזמנו נתנו לי הוראות והכל ועכשיו אני לא יודע איך , הופכים אותו ל CAT5 STP איזה סדר והכל... בבקשה תעזרו ולילה טוב :-*
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היה לי מודם של סלקום Telit MX20 עכשיו הוא לא עובד ואני צריך מודם חדש אבל אני לא רוצה לקנות בסלקום כי זה בא עם התחיבות נוספת ל 18 חודשים... עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שממליצים על Novatel Ovation MC990D אבל הוא לא תומך ב UMTS... עדיין כדי לקנות? על מה אתם ממליצים(חשוב לי שהיה עם קליטה טובה)? תודה
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
ציירתי מערך של 2 המחשבים שיש אצל אבא שלי בעבודה ואת הדברים שמתחברים אחד לשני: http://n.rotter.net/User_files/nor/40d94ba5303fd05d.jpg שימו לב שאין קשר ישיר בין הMAC לPב וזה אומר שלא צריך להתעסק עם כל הבעיות שיש בחיבור בין PC וMAC עם האפלטוק. איך אני מגדיר את הרשת הזאת? אני יודע שיש המון מדריכים להקמת רשת אני פשוט לא יודע מה מתאים לי ואיפה למצוא אותו תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה של ניתוקים כל כמה דקות. אני מחובר דרך הכבלים (HOT) ויש לי מודם של THOMSON . המודם מתחבר לנתב אדימקס 6104, נתב ישן, חוטי. מה שקורה הוא שבימים האחרונים החלו אצלי ניתוקים בתדירות גבוהה, ממש כמה פעמים בשעה. אני עושה RESET למודם ולנתב ע"י ניתוקם ממקור הזרם, המערכת חוזרת לעבוד עד הניתוק הבא. האם ישנה דרך לאתר את התקלה? האם ניתן לבדוק ולהגיע למסקנה שהתקלה הינה במודם או בנתב? האם ישנה איזו תוכנה לאיתור תקלה ואם כן, איזו? אשמח לעזרתכם, שכן זה מוציא אותי מדעתי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייח ועכשיו גם נייד, ואני מעוניין לרכוש ראוטר אלחוטי. מבירורים אני מבין שהעלויות הן עד 200 ש"ח אלא אם כן אני ממש טועה. האם תוכלו להמליץ על ראוטרים ודגמים שיכולים להתאים? ממה שאני מבין הבעיה העיקרית היא עניין התמיכה כשיש בעיות רשת וכד', אז כמובן מה שיותר אמין. תודה[br]פורסם בתאריך: 4.05.2009 בשעה 10:13:33 אגב, הלפטופ הוא לנובו N500 4233-72G, עם כרטיס רשת Intel@ wifi link 5100 AGN, אם זה משנה.
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא דרך להוריד את הסירטון הזה בטוח יש איזה דרך http://msnvideo.msn.co.il/video/ הסירטון של ההופעה של ROGER WATERS המון הוקרה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מחשב להורים שלי, ומעונין להתקין להם firewall. אני אישית עובד עם Kerio ומאוד מרוצה ממנו. הבעיה היחידה היא שאני לא רוצה שאבא שלי יצטרך להתמודד עם ה-popup-ים שמבקשים אישור כל פעם שתוכנה רוצה לצאת החוצה או להכנס פנימה. מצד שני, אם אני עושה disable לזה, אז אין לו שום דרך נורמלית לאשר את MSN למשל, כי ל-Kerio אין preset-ים מוכנים מראש. האם קיים firewall חינמי וקליל (כמו kerio) שיודע לעבוד עם preset-ים כאלה? תודה מוטי
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אדימקס 6114 ושדרגתי את מהירות הגלישה ל 4M. משום מה (לדברי התמיכה בפיקוק הראוטר פשוט ישן ולא תומך במהירות) אני מקבל ביציאה של המודם כ 550KBS ואחרי הראוטר אני מקבל סביב ה 260KBS . התמיכה של פיקוק המליצה לי להחליף את הראוטר ל 6204 לפחות האם זו הדרך היחידה? תודה שמוליק
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לרכוש כרטיס רשת אלחוטי (PCI) בתקן 802.11g. החנויות שבדקתי מציעות כרטיסים של כל מיני חברות שונות - מהן החברות שעליהן אתם ממליצים? תודה
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אהלן ח'ברה, השאלה שלי היא האם מתאמי RF מותאים לכל התקן בנפרד? ואם כן, יש איזושהי דרך (תוכנה או משהו) לשנות את ההתאמה שלו? אני רוצה להשתמש במתאם של העכבר אלחוטי שלי ככ. רשת אלחוטי, כנראה שזה קצת הזוי אבל תגידו לי אתם אם אפשרי או טיפשי. תודה ושבוע טוב,
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לא מזמן את הנתב הידוע edimax 6524 עם יכולת שידור תקן N איתו רכשתי כרתיס אלחוטי של אותה חברה עכשיו.. כאשר אני מחובר לרשת שלי ואני שם את העכבר עם הסימן של שני המחשבים ליד השעון.. רשום לי שם: 130 MBPS מהירות מקושר עוצמת אות טוב מאוד זה תקין שזה רושם 130? זה לא אמור להיות 300? הנתב עצמו מוגדר לעבוד עם תקני N+G+B יחד גם הכרטיס עצמו מוגדר כך.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם אלקטל 500 שהבאתי היום מבזסטור חיברתי אותו והתקנתי אותו.. התחברתי לאינטרנט ועשיתי רשת ביתית לעוד מחשב ושיתפתי האינטרנט איתו.. עשיתי הגדרות הרשת ואז צץ "גשר רשת" הבעיה שאחרי פרק זמן קצר מתנתק לי מהאינטרנט? מה הבעיה אמורה להיות? משהו בהגדרות? עוד מעט אשתגעע שמישו יעזור לי בבקשה ותודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אהלן חברים. בזמנו המלצתם לי על ה-WRT54GL המעולה ואני מודה לכם על כך. היום אני צריך את עזתכם בהמלצה על ראוטר אלחוטי עד 300 ש"ח לחבר שלי. צריך לציין שהוא יכול לקנות רק מבאג או מ-KSP. השימושים מאוד מוגבלים,הוא סה"כ צריך לחבר שני מחשבים שנמצאים באותו החדר. מחשב אחד דומה למפרט שלי והמחשב השני ענתיקה אבל לפי מה שהבנתי אם קונים כ.רשת PCI לא צריכה להיות שום בעיה. תודה מראש לכולם
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-