רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, הקישור שלי לאתר www.kafe.co.il לא עובד, השאלה אם הוא עובד לכם או לא? אם לא ייתכן שקרס או מה? :s05:
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אם כן כמה אמורה לעלות חבילה כזאת? ולמשל חבילה של 2.5 מגה והעלאה מורחבת כמה זה יוצא בערך בכסף? ואיפה הכי שווה? כי עוד חודש בערך נגמרת לי החבילת אינטרנט של 2.5 מגה מנטויז'ן ואני בודק מעכשיו אם שווה לי להישאר או לעבור לבזק בינלאומי... ולמשל אם יש לי אינטרנט 2.5 מג הואני מוריד בין 240-260 כמה אמורה להיות ההעלאה שלי בחבילה מורחבת?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
http://it.themarker.com/tmit/article/11813 בקרוב בארץ ;D
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום ! ככה , יש לנו 3 מחשבים בבית כולם עם כרטיסי רשת......כבלים CAT5 מוכנים..... עכשיו יש מודם שאפשר לפרוץ - להפוך לנתב ואז רק לקנות HUB או SWITCH, אך אני מעדיף לקנות נתב טוב כמו שצריך לעתיד . עכשיו ההגבלה הכספית שלי היא בערך 300 שקל לנתב..אז יש 2 אופציות : 1. למצוא אחד זול זול זול 2. לקנות מחול. אני מעדיף לקנות בארץ כמובן אז מצאתי פה אחד http://www.top100.co.il/Product.asp?Pid=BR-6004&Cat2Cat1ID=47&Cat2ID=139&aff=zap# במחיר די סביר (269 ש"ח) והוא נראה לי טוב אני לא כל כך מבין בזה בגלל זה רציתי להתעייץ איתכם ! אני מעוניין (אם אפשר..) להגדיר לכל מחשב אחוזים מרוחב הפס (לי 70% לאחותי 15% ולאחי 15% חחח ;D ) אנחנו על ADSL 1.5 מגה ביט ככה שזה לא רע בשבילהם כל אחד…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי את הראוטר לפני שבוע ואפילו שעדכנתי לגרסת הטומטו החדשה הוא עדיין עושה לי ניתוקים (כל יום בערך) וזה ממש מפריע. רציתי לדעת אם אני יוכל להחליף אותו בחנות (ksp) ולקבל זיכוי או משו כזה. ואם וכאשר יחליפו לי אותו, אז איזה דגם מומלץ לקחת שיעבוד טוב עם הכבלים? ועוד משו אחרון- האם אני צריך להחזיר את הראוטר לגרסא הראשונית שלו? ואם כן איך עושים זאת? דרך אגב דיברתי עם בזק בינלאומי היום.. והם אמרו לי שהם יכולים להעביר אותי לחיבור ללא חייגן עקב הבעיה הזו.. הקטע הוא שאם אני עובר לשיטה הזו חבילת הגיימר שלי מתבטלת. וגם אני לא יידע בוודאות אם זה יעבוד טוב בלי ניתוקים. רציתי לדעת מה אתם חושבים ומה כדאי לעשות? או שלהחליף לדגם אחר שתומך בכבלים או לעבור לחיבור ללא חייגן. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי איך אפשר לעשות אקסקלוד לאתר מסויים שGoogle Safe Browsing מזהה בטעות כעוין? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראשית שלום לכולם. ערכתי חיפוש באתר ולצערי לא מצאתי תשובות לשאלות שלי, אמנם ראיתי את מדריך האבטחה והקמת רשת אלחוטית, אולם לא מצאתי בו כיצד להגן בעזרת WEP WPA וכ"ו, כי כנראה שאין לראוטר שלי אופציה זו. נתחיל מההתחלה: ברשותי לאפטופ של HP עם כרטיס רשת אלחוטי, כמו כן יש לי כרגע גם מודם BFOCUS ROUTER 312+ שהוא מודם חוטי, עד כה התחברתי איתו בצורת DHCP ( ללא חייגן, השתמשתי בספר הוראות שצורף עם הראוטר). אמא שלי הביא לי ממקום העבודה שלה WAP של חברת PLANET מדגם WAP4000. את היציאת רשת מהראוטר החוטי שלי (להלן נקרא לו BFOCUS) חיברתי לכניסת הרשת של WAP שלי. לאחר מכן הכל טוב, נכנסתי לכרטיס הרשת הוא זיה לי מספר רשתות, מצאתי את הרשת שלי (אצל אמא שלי בעבודה זה נקרא TEACHERS, לכן התחברתי אליו…
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מקווה שזה קשור לפורום הזה. אני רוצה להקים חדר ועידות וירטואלי, מעין וובינר, שיכיל עד 100 איש, ושכולם יוכלו לכתוב הודעות, לדבר ולהקליט. השתתפתי כמה פעמים בדבר כזה, מזמן, ואני לא זוכר איך קראו לזה. איך עושים את זה? מי נותן שירות כזה? זה כרוך בעלויות גבוהות? אשמח לכל פיסת מידע.
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום רב, שני מחשבי פנטיום 4 + windows xp sp2 , הרכבתי רשת ביתית (כבלים+חייגן) קווית בין שנייהם בצורה הבאה: מודם כבלים מחובר לנתב אדימקס 6104k, מהנתב יוצאים כבלים ישרים לשני המחשבים. שני המחשבים מתליחים להתחבר לאינטרנט ללא בעיה. כאשר אני מנסה לעשות רשת ביתית בעזרת האשף של WINDOWS אני לא מצליח לשתף את שני המחשבים ...(הכנסתי את הדיסקט שנוצר בעת התקנת הרשת למחשב השני וכלום לא קורה).... דרך אגב, כאשר אני מנסה לשלוח PING בים שני המחשבים זה נכשל.... מה אני אמור לעשות?
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
לאחר השדרוג החוקי לנתב, התבקשתי להזין שם משתמש וסיסמא, אם שם המשתמש והסיסמא שהשתמשתי בהם עד כה, לא עזרו. חיפשתי באינטרנט, קראתי ששם המשתמש צריך להיות ALCATEL והסיסמא היא המספר הסידורי של הנתב (כתוב על המדבקה) - גם זה לא עזר. מה עלי להזין ?
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שהנושא קשור לפורום זה... באימיול למטה איפה שהגלובוס אחד החיצים אדוםוזה של הED2K הוא לא מצליח להתחבר,מה עלי לעשות ש2 החיצים יהיו בצבע ירוק? תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם! נתקלתי בבעיה ממש מציקה במחשב שלי אחי,מריץ WIN7 ULTIMATE יש פינג החוצה יש מצליח להתחבר אליו עם TEAM VIEWER הגדרות הפרוקסי כל הזמן חוזרות רק הפורט משתנה. 127.0.0.1:xxxxx בטלתי דרך ה - Lan settings בדפדפן לאחר אתחול שוב מתקבל PROXY נבדקו רוגלות דרך Malwarebytes נמצאו כמה רוגלות שנמחקו במידי,אתחול נוסף של המחשב ושוב הגדרות הפרוקסי חוזרות. ביטול הפרוקסי דרך GPO - שוב הגדרות חוזרות ביטול הפרוקסי דרך ה-Regedit ומחיקת הגדרות הפרוקסי,הבעיה חוזרת שוב. מה עוד ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
חיפשתי לפי מילה פינגים \ ספק \ בפורום ומה שמצאתי לא זה. אני אדחוף פה תמילה PING פינג השוואה, לעתיד אם מישו יחפש hardcore pings אני בכבלים דרך נזק לאומי ב 1.5מ'ב יותר מחצי שנה, ועד אז היתי ב 750 מסוף 2002. בחודשים אחרונים הפינגים לחול מטורפים בסביבות 400+. שמתי לב שאחרי שעה 01:00 בלילה הפינגים יורדים לסבירים בסביבות 100-250, אני מדבר על פינגים במשחקים. אבל מה שאני מקבל ב CMD לאתרים משקף מה שבמשחקים. בעיקר אני עושה PING לכתובות הבאות מארה'ב 1] www.gamespot.com 2] www.gamershell.com אני מציע בשביל לבדוק את ניטוב הספקיות לבדוק פינגים כל שעתיים בערך ולרשום פה. אפילו לא צריך לפתוח הודעה חדשה 3] www.americasarmy.com פשוט תעשו עריכה כל פעם וזהו. כמובן ש…
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחרונה שדרגתי את קושחת הנתב לDD-WRT V24 SP1 האם מישהו יכול לייעץ איזה הגדרות צריך לשנות כדי שהנתב יתפקד אופטימלית בכל מה שקשור לתעבורה כבדה של P2P ?
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
חברה אני כבר פתחתי פעם דיון בנושא שקשור לירידות מהירות ב-BITCOMET, אך גיליתי שהבעיה היא בניתוקים של ISP GETAWAY ADRESS - זה סעיף שמופיע בהגדרות ראוטר שלי, מה שקורה כל 5-10 דקות, או כל 15 דקות פתאום אני רואה שבסטטוס שך ISP GETAWAY ADRESS רשום DISCONNECTED! אין לי מושג למה זה קורה ואיך פותרים את זה! אשמח לכל עזרה אפשרית :-( מצרף תמונה עם הסעיף שדיברתי אליו, כמובן שאת כתובות IP מחקתי: [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
החיבור שלי הוא דרך נטויז(יי)'ן ובזק ועומד על 5מגה ו512 UPLOAD. אני מעוניין להעלות את המהירות (לביצועים טובים יותר בONLINE FPS). נטויז'ן מציעים חיבור של 8 מגה - אבל בבזק אמרו לי שאני רחוק מידי מהמרכזת וזה לא יעבוד טוב (ציטוט). יש לי אפשרות להתחבר דרך HOT ונטויז'ן - חיבר של 7 מגה. האם חיבור דרך HOT הוא איכותי - ברמה של ADSL - יותר \ פחות? מה החיבור המהיר והטוב ביותר? תודה רבה. עריכה: אני מניח ששאלות כאלה נשאלו בעבר אבל הדברים האלה משתנים עם הזמן - אז אני רואה לנכון לשאול בכל זאת.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השימוש הוא לuTorrent בלי שיקבל ניתוקים מיותר מדי קונקשנין כמו האדימקס שלי, ומחובר אליו מחשב וטלוויזיה בקווי ונייד וסלולארי באלחוטי. חשוב לי מאוד המהירות והיציבות שלא יקרוס חלילה (חשוב לי לעבודה). גם טווח ועוצמה חשובים לי כי לנייד שלי אנטנה ממש גרועה. לא אכפת לי מהUSB אגב, כי גם המדפסת שלי וגם הHD שלי מתחברים לLAN. תודה נ.ב לא נעול על שניהם דווקא, פשוט שמעתי עליהם דברים טובים...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ומכייון שיש לי כבר בבית 6 מחשבים אז החלטתי לתת לסבא שלי את המחשב הישן שלי במחשב שלו יש מלא קבצים שאני צריך ושכחתי להעביר אין לו צורב או שום דבר כזה אבל יש לו אינטרנט מהיר רציתי לדעת אם יש תוכנה כל שהיא שיכולה לעשות את זה ואני מעדיף שלא תיהיה אף טי פי משום שאף טי פי לא ממש עובד אצלי במחשב אולי בגלל שאני מאחוריי ראוטר או משו כזה תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
בפרוטוקול FTP ? אני יודע שיש ROUTER של ASUS שיש לו 60 גיגה פנימי וגם תוכנת BITTORRENT פנימית אבל אני מחפש FTP
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום שוב! תודה על העצות המועילות בדיון הקודם שפתחתי, זה עזר לי המון אבל עכשיו יש לי בעיה אחרת-היום בא אלינו הטכנאי והתקין לנו את הראוטר. עד עכשיו, הכל טוב-יש אינטרנט לשני המחשבים. מפה זה מתחיל להסתבך... עבדתי כשאני קורא את מדריך שיתוף הקבצים שנמצא באתר "נטגורו". עשיתי כל מה שכתוב שם, ומשום מה, אני לא מצליח לשתף קבצים... המחשב הנייח הסתדר לא רע, ואני יכול לראות את הקבצים שאני משתף ממנו ב"מיקומי הרשת שלי". הנייד לעומת זאת... לא מזהה את ה-workgroup שהגדרתי בכלל... ואין לי מושג מה הבעיה. אני אשמח לעזרה ^^
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מחפש המלצה לראוטר + מודם ADSL בתקציב עד 200 ש"ח כדי להפסיק תשלום על ציוד קצה (כרגע Netgear DGN2200 של בזק אך חושב לעבור לפרטנר). קו ADSL 15Mbs שזה כרגע המקסימום על פי בזק עקב מגבלות תשתית ביישוב. צרכנים: טאבלט מצלמה וטלפונים בחיבור אלחוטי, 2-3 מחשבים וסטרימר בחיבור חוטי. משמש לגלישה וצפייה בסרטים מיוטיוב. שטח של כ-130 מ"ר קומה אחת (חיבור חוטי בממ"ד).
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, העברנו את כל רשת האינטרנט בבית לרשת אל חוטית ומאז הEMULE לא מתחבר.. אודה לכם מאוד אם תסבירו לי איך לפתור את הבעיה
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום שלום ... לאחרונה חיברתי מחשב חדש לרשת בעבודה של אבא שלי , שם יש כבר 5 מחשבים , הרשת מתחברת לswitch 8 פורטים של אדימאקס ... בין כל המחשבים אין בעיות , הכל נשאר כרגיל אך במחשב החדש משום מה אינני יכול לגשת אליו דרך שאר המחשבים .. אני מקבל שגיאה משהוא אין לי גישה ... אך מהמחשב החדש יש לי גישה לכל המחשבים ... יש פינג בין המחשבים ברשת , כולם על אותו workgroup אותו סיגמנט , מה לעזאזל הבעיה ? נגמרו לי הרעיונות בראש אני עובד על זה שעות!
-
- 7 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום חברים דבר ראשון תודה לכולם עבור העזרה, קניתי השבוע את הנתב האלחוטי של 3COM ואני מקווה שיהיה מרוצה. שנית, מישהו אולי יכול לעזור לי בלינק להדרכת התקנת הנתב ? אני אישית מחובר ל-NETVISION ושם לא מוזכר הנתב הזה אלא רק של אדימקס. בכל מקרה אשמח לקבל את עזרתכם. בתודה מראש קסטרו.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי, יש לי בבית 2 דיסקים קשיחים בחיבור USB,אני מעוניין לשתף אותם ברשת הביתית שלי אבל אין לי חיבור USB בנתב.חיפשתי ומצאתי את הFreeAgent Dockstar של סיגייט. עיקר השיתוף ברשת זה כדי להשתמש בקבצים המאוחסנים על הכונן בסטרימטר WD TV LIVE. האם זה ישרת את מטרותיי? ז"א האם אפשר לשתף את הכוננים שאני אחבר לסטנד ככונני רשת לכל דבר? כמו שאני משתף ברשת תקייה DOWNLOADS במחשב?. הבנתי שצריך להפעיל את האופציה הנ"ל דרך הממשק UI באתר. תודה לעזורים
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-