רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל העוזרים , שתדעו שאני ממש בור בקטע של רשתות ... אני רוצה לבצע רשת בין מחשב שיש לו XP לבין מחשב שיש לו WIN98 ... אני רוצה לדעת איך עושים זאת (ושתדעו שכל השפה שאתם מדברים בה היא מוזרה לי , בגלל זה פתחתי תרד) .. ועוד שאלה אחת אני יודע שיש דבר כזה שבמחשב שנותן את השרות מעתיקים על דיסק 1.4 את התצורה של הרשת ואז מכניסים למחשב השני והוא מזהה את המחשב הראשון .. דרך אגב המחשב XP הוא הרשת והשני WIN98 הוא המקבל שרות ... אשמח לעזרתכם .
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
קניתי עכשיו את הראוטר EDIMAX BR-6204WG והיה לי כבר מקודם Linksys WRT54GL, הWRT מחובר למודם, איך אני מגדיר את האדימקס כAP? או הפוך, ממש לא משנה לי...
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולכם! ברשותי מחשב וPS3 שמחוברים לרשת אלחוטית עם ראוטר br 6504n של edimax. שניהם מצליחים להתחבר לאינטרנט והכל, אני מצליח להוריד דברים לPS3, אבל אני לא מצליח לשתף קבצים בין המחשב לסוני. אני בטוח שמדובר רק בהגדרות של הראוטר, אותו התקנתי עצמאית.. ניסיתי להשתמש בtversity ובps3 media server ושניהם לא מוצאים את הסוני ולהיפך.. אשמח לעזרה או מדריך לגבי מה לשנות בהגדרת הראוטר על מנת שיאפשר שיתוף קבצים בין המכשיר למחשב ולהיפך.. תודה רבה! עריכה: אם יש הגדרות שהן בגדר מאסט לדוגמא צריך IP דינמי / סטטי, או כל מיני דברים כאלה שמישהו שיש לו סוני מחובר למחשב יכול להגיד לי אני אשמח, אולי זה יעזור אצלי..
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם. מכיון שהנתב/ראוטר שלי כל פעם עושה לי ניתוקים באינטרנט כל שעה בערך בכל יום או לפעמים פעם ביום, החלטתי לקנות נתב חדש. אני ישמח אם אתם יכולים להמליץ לי על נתב אינטרנט אלחוטי טוב, לרשת ביתית. דרך אגב הנתב שלי כרגע הוא של rotal 1025 w. אני מחפש נתב איכותי,אמין ושלא קורה לו כל מיני בעיות. בתודה אלעד
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, כתבתי כאן הודעה לא מזמן, ורק עכשיו שמתי לב לשאלות המוכנות שצריך למלא, אז מחדש ( צריך המלצה לנתב ולכרטיס רשת אלחוטי ): 1.תקציב(אם יש סיכוי לחריגה-מה היא): עד 350 שקלים כולל כרטיס רשת אלחוטי למחשב השני שיחובר 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת? כרגע שני מחשבים נייחים, אחד חדש לגמרי, השני בן שנתיים, גם חזק יחסית. 3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד? לא בממד, אבל יהיו ביניהם שני קירות. 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות? כן, הייתי רוצה לשמור על האפשרות הזו. 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר? לא חובה... 6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב?(פרט על כל מחשב את השימוש-גלישה\הורדה משחקי רשת\וכו...). -שני המחשבים משמשים בעיקר לעבודה, לעיתים כבדה …
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
הצלחתי בסופו של דבר לחבר את שני המחשבים שלי ברשת אבל יש לי בעיה : אני יכול לשתף קבצים רק של המחשב הלקוח כשאני מנסה מהלקוח להכנס אל המחשב השרת הוא אומר לי שאין לי הרשאה או משהו כזה מה הבעיה??? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי, היה לי פעם את החייגן (כבלים) שמופיע בתמונה פה . מישהו פה בפורום נתן לי אותו,הוא עבד מעולה אבל פירמטתי את המערכת וההתקנה נמחקה,באתר של ברק בהורדת חייגן לכבלים יש חייגן אחר שעושה המון בעיות ובכללי לא עובד טוב,מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור להורדה של החייגן הספציפי מהתמונה? תודה
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מאחר והמחשב במרתף מה יכול מרחק המודם מהמחשב למורך הקליטה האלחוטית בבית?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש ראוטר אלחוטי ללפטופ שלי, ורציתי לדעת על איזה ראוטר אתם ממליצים בתחום ה40-70$ (קונה בארה"ב). מההודעות שקראתי כאן שמעתי המלצה על ראוטר של חברת LINKSYS. אז חיפשתי ומצאתי את שלושת הדגמים הבאים ב50$: WRT54G - 2.4 GHz 54G Wireless Access Point with 4 port Router. 54 Mbps speed WL 54 Rtr 4 - 802.11g Wireless Router. 4 wired ports. Up to 54 Mbps thruput WL 54G Rtr Secure - Wireless 802.11g 4 port router with secure easy setup. 54Mbps speed אני לא מבין כל כך ב WIRELESS ואני אשמח לשמוע על איזה דגם אתם ממליצים ואם המחיר טוב. ועוד שאלה קטנה, מצאתי גם ראוטרים של NETGEAR ושל DLINK, האם עדיף באמת את LINKSYS ???? תודה מראש , קובי.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי שאלות : 1. איך לשים סיסמא מסוג WPA/WPA2 בראטור TP LINK מדגם TL-WR642G\TL-WR641G ? 2. אפשרי לחבר רשתות אלחוטיות ? למשל יש מסביב לבית שלי עוד 2 רשתות אלחוטיות פתוחות בקליטה מעולה, האם אפשר לחבר אותם ואת שלי ביחד, וככה אני יוכל לגלוש במהירות מטורפת ? תודה רבה רבה !
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
איזה ספר טוב יש לרשתות , הספר של סיסקו של וונדל אדום גרוע , ולא מובן איזה עוד ספרים מומלצים
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
בכתבה נאמר כי בפרויקט משותף של סיסקו אינטל (ועוד כמה חברות) ועיריית ירושלים הותקנו במשך שלושת החודשים האחרונים נקודות גישה ל-Wi-Fi במרכז העיר (וברחבי העיר.. אני חושב) ונאמר שהשירות יהיה חופשי (חינם זה טוב) ואני מחפש אינפורמציה על שתי נושאים: א. ברשותי מחשב נייד, כמה יעלה לי לקנות כרטיס Wi-Fi? יש לי חריץ PCMCIA וכמה שקעי USB ו-FireWire. ב. איך אני יכול לגלות איפה נמצאות הנקודות האלו, האם אני צריך סיסמא, ומה הטווח שלהם?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו יודע מה קורה עם האימייל של WALLA של ה 1G מתי נפתח?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם עד לפני כמה ימים האימיול שלי לא עבד היה לחמור כיסוי על העיניים והיה רשום lowid אני השתגעתי לא ידעתי מה לעשות בסוף כמה אנשים עזרו לי לפתור את הבעיה : קודם כל צריך את הip של הראוטר רושמים אותו בדפדפן אחר כך נכנסים ל general setup >net>port forwarding לסמן ב v את enable< Private IP לכתוב את כתובת הרואטר <Port Range לרשום את הפורטים (לדוגמא אימיול) לשים לב איזה מספר הוא ב tcp ו udp< ללחוץ על add (כל פורט אתה רושמים בנפרד) ופיירוול לכבות זהו...... שירן (בת) מקווה שעזרתי
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
(אני לא יודע אם זה הפורום המתאים, אם לא אז תעבירו בבקשה) יש לי אינטרנט בכבלים... איך אני עושה שכל פעם שאני עושה ריסטרט או מכבה ומדליק האינטרנט יהיה מחובר ולא צריך יהיה להתחבר כל פעם מחדש?
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי בבית 2 מחשבים אחד המפרט שלו בצד ימין והשני מחשב של אינטל - 0.2 מגה הרץ. הוא זז כמו *** או בעצם בכלל לא זז. חשבתי אולי דרך הרשת הישן יוכל לקבל עזרה מהטוב בכך שלמשל אם הוא עושה פעולה שצרכת לה יותר ממה שבוא יכול לספק לעצמו, אז הוא ישתמש למשל בזיכרון הדרוש מהמחשב הטוב. יש מובן? יש מצב שיש דבר כזה?או אולי משהו דומה?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אהלן וסאהלן! אני מעוניין להתקין בבית נתב אלחוטי בכדי שאוכל לנוע עם המחשבים הניידים בחופשיות בבית. כרגע יש לי רשת חוטית על 3 מחשבים המחוברים בETHERNET אני מעוניין להשאיר את האופציה של החיבורים החוטיים ולהוסיף אופציה של חיבורים אל חוטיים. כרגע יש לי איזה נתב מעפן ואני לא מעוניין רק להוסיף לו AcssesPoint אלה לקנות משהו משולב. הבית 3 קומות. ואני מבין קצת בקונפיגורציה ככה שלא חובה לקנות משהו פשוט. שמתי עין על הנתב הזה: http://www.dlink.com/products/?pid=6 מחיר:360 ש"ח מה אתם חושבים? מתאים?, יש הצעות אחרות? תודה רבה, אלון.
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי שאותו אני מתכנן לחבר למחשב פנטיום 3. אני בא לחבר ואני רואה שהמבנה של הPCI על לוח האם שונה במעט. האם זה יעבוד? תמונה מצורפת. תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר TPLINK 1043nd . לראוטר מחוברים 2 מחשבים- אחד בחוטי ואחד באלחוטי באמצעות מתאם אלחוטי של DLINK . החיבור עובד יציב וללא בעיה. יש שני טלפונים סלולרים שאני חווה בעיה איתם: 1. MOTOROLA MILESTONE 2. SAMSUNG GALAXI S2 שניהם מתחברים לראוטר בלי בעיה. החיבור מאובטח ב: WPA-PSK/WPA2-PSK עם סיסמא. שני הסלולרים מתחברים לראוטר - מראים קליטה מלאה- אך אין גלישה, זה לא שהם מנסים- הם ישר מקפיצים "אין חיבור אינטרנט" אני כבר משתגע פה. אשמח לעזרה, תודה
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
השיט הרגיל...אז ככה תנסו לעקוב יש לי את המודם הנ"ל רציתי חייגן כזה שמתחבר אוטומטי אז עדכנתי לו גרסא (שימו לב שהוא לא משמש כראוטר בשלב זה של הסיפור,אני עדיין עם חייגן רגיל והכל.) בקיצור..אני בא להפעיל את תוכנה ה DC++,בקושי פועלת. לא מורידה לא מוצאת קבצים לא כלום. ניסיתי לכבות את הפיירוול של ה"ראוטר" למרות שהוא במצב מודם בכלל. לא עזר! אז אמרתי נשתמש בו בתור ראוטר...וזה מה שעשיתי. קינפגתי אותו כמו שצריך בדיוק לפי הספר,פתחתי את כל הפורטים הקיימים החל מ 1 ועד ל 65535. (שימו לב,אני עובד עם פיירוול חיצוני של McAfee. טוב,התוכנות עכשיו עובדות מצויין. גם האמיול וגם ה DC++ רק מה..הרצתי בדיקת אבטחה און ליין באתר של SYGATE ומה מסתבר? כללל הפורטים חשופים! למרות הפירוול.. מתחנן חברים תע…
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
בין מחשב נייד למחשב נישא, השיתוף באינטרנט הוא אלחוטי, אך אין לי שיתוף קבצים מלא, אני יכול רק לקרוא קבצים מהמחשב הנייד אצל הבייתי, אבל לא מהביתי אצל הנישא. הוא רושם לי במחשב הנישא שאין לי גישה למחשב הביתי, אין לי חומת אש ולפי מה שאני יודע הפעלתי SHARING. יש אפשרות לתת גישה ספציפית? מה יכול לעזור? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
קודם כל לא מצאתי את הטלפון של התמיכה שלהם בארץ אז אשמח אם למישהו יש אותו.. אז ככה, המחשב הראשי ברשת מחובר לאינטרנט והכל טוב, השניים הנוספים שמחוברים באמצעות כרטיס רשת אלחוטי (חיצוני) של נט לינק.. הרשימת הרשתות יש רשת אחת בשם LINKSYS - ז"א שהוא כן קולט אותה, אך היא אינה זמינה! * ניסיתי לאפס / לנתק ולחבר את הראוטר ואת המודם מספר פעמים, חיכיתי ככה דקה או שתיים בין הניתוק של הכבל לחיבור שלו בחזרה.. * וגם ניסיתי להתקין מחדש את המודם במחשבים המרוחקים. * חשוב לציין גם שהרשת לא זמינה השניי המחשבים המרוחקים ככה שהבעיה אינה נוסעת מהמחשבים, שניהם הפסיקו לפעול באותו הזמן. תודה רבה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 697 צפיות
-
-
ברשותי ראוטר של Cnet: Conexant ADSL 4 Port Router לא מצאתי שום מדריך איך לפתוח בו פורטים, אז רשמתי את כתובת המחשב המקומי שלי והגעתי לעמוד שמבקש שם וסיסמא, קראתי באיזה פורום מהן הגדרות הDefult (המשתמש+סיסמא) וזה לא עובד. ישנה איזושהי דרך כדי לדעת את שם המשתמש והסיסמא או לשחזר אותם איכשהו? (חשבתי להתקשר לתמיכה טכנית של אינטרנט זהב שהתקינו לי את הרשת ולשאול אבל אני לא בטוח אם זה מה שכדאי לעשות). תודה
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם! הראוטר שיש לי כבר מזה 6 שנים לא יכול לתמוך עוד במהירויות של האינטרנט היום... ולכן אני מחפש חדש. יש לי 2 מחשבים שמתחברים בכבל רשת, ולפטופ ו-PS3 שמתחברים אלחוטית. מחשב אחד מהמחוברים בכבל נמצא בערך 12 מטר מהראוטר, עם הרבה קירות ודלתות בדרך. הייתי שמח להחליף את החיבור שלו לאלחוטי, ולכן אני צריך שהשידור האלחוטי בראוטר החדש יהיה חזק. ולכן שאלתי אליכם היא זאת: מהו הראוטר החדש והטוב ביותר שכדי לי לקנות, שיוכל לשמש אותי לעוד הרבה שנים (גם במהירויות אינטרנט גבוהות מאוד), ושמהיכרותכם איתו הוא אמין וחזק? כמובן, אם הטוב ביותר הוא למליונרים אז הכוונה היא לטוב ביותר שישמש את האדם הסביר לכל צרכיו או: האם זה מיותר כיום לקנות ראוטר בנפרד וכדי פשוט לדבר עם בזק על מודם ש…
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט של 012 קיבלתי מהם גם מודם (rotal rta1320a) וגם מין מכשיר כזה זהוא בעצם הקו טלפון. ברשותי מודם ראוטר אלחוטי של בזק וברצוני לעשות רשת אלחטוית כמו שהייתה לי לפני שעברתי ל012. אני רוצה לעשות שני מחשבים אלחוטיים ועוד פלאפון. יש כמה בעיות: 1. אני מצליח להתחבר לרשת האלחוטית אבל לא לאינטרנט (אין חיבור לאינטרנט- גם בויסטה גם בXP וגם בפלאפון) 2. אין שיתןף קבצים לא משנה באיזו קונפיגיורציה. 3. יש לפעמים ניתוקים כשאני משתמש בראוטר של בזק בתור ראוטר. בתמיכה של 012 הם אומרים שהם לא מעודדים דברים כשאלה ושהם לא יוכלו לעזור לי (למרות שהם אמרו שזה אפשרי) ריסטתי את הראוטר להגדרות ברירת מחדל אבל זה עדיין לא עוזר. מה לעשות? אני כבר מיואש מכל הבלאגן הזה.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-