עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Blue Eyes,

שלום, יש לי ידע רב בהקמת רשתות ביתיות אבל בכל זאת אני צריך הכוונה בבחירת דגם שעומד בקריטריונים מסויימים. אני צריך נתב עם קליטה חזקה ככל האפשר מכיוון שאני ממקם את הנתב בממ"ד והמחשב האלחוטי ממקומם כ-10 מ' ממנו. אשמח לקבל המלצות על דגמים ספצפיים (עדיפות מן הסתם לתקן G). (עדיפות לחברות שחזקות בתחום כמו 3com , LinkSys וכו') תודה חברים.

2. Started by co-oper,

טוב, למען האמת זה לא באמת הקמת רשת, פשוט צריך להתקין מחדש את הסרבר NT במקום עבודתי ומשום מה הוחלט שאני האיש למשימה משום שהתעסקתי עם רשתות לפני כמה שנים. עם הזמן החלדתי קצת, לכן ברשותכם אשאל מספר שאלות. כרגע קיים סרבר עם Windows 2000 Server מותקן עליו. הוא מריץ Domain וגם DHCP בעל רשימת Leases לא ענקית אך מכובדת, בערך 20-30 כתובות, ורשימת יוזרים זהה במספרה. העניין הוא שצריך להביא מחשב חדש ולהתקין עליו מחדש Windows 2000 Server תוך כדי מחיקה טוטאלית של המחשב הקודם (השמשתו למקום אחר). לעניין: 1. האם באמת למספר המשתמשים הנ"ל מומלץ להתקין Windows 2000 server? מבחינת קלות שימוש ו Uptime דיי אבסולוטי? 2. אני חושב שאני לא מבין משהו באפשרויות ה Login של Windows XP. כאשר יש את מסך ה…

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  3. שאני מוריד סרט באמיול יכול להיות שבהלך ההורדה לסרט לא יהיה מספיק מקורות להשלים תהורדה עוד ושבהתחלה זה הראה לי שיש לו בחיפוש 100 אחוז מקורות או שברגע שאני התחלתי להוריד הוא ירד לי ב100 אחוז לא משנה מה יקרה

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  4. Started by qwerty1987,

יש לי אותה בעייה ואותו פיתרון כמו בת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=290343.10 כיצד ניתן לקנפג את הפיירוול בצורה נורמלית ולא לעקוף אותו? תודה.

• 10 תגובות
    • 690 צפיות
  5. הכוונה היא שהמחשב שבו מותקן XP מאפשר גישה לשיתוף קבצים למחשב שמותקן בו VISTA והמחשב שבו מותקן VISTA לא מאפשר גישה לכוננים שלו מהמחשב שבו מותקן XP מה עושים

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  6. Started by h_yoav,

אני רוצה לפתוח את הפרט של האיי סיי קיו כי מאז שהתקנתי ראוטר יש לי בעיות עם האיי סיי קיו ואני חושב שבגלל שהפורט שלו חסום

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  7. שלום חברים, אתמול קיבלתי מחשב חדש (!!! ) וחיברתי לכניסה של הרשת את המודם כבלים שלי והכל היה מצוין, האינטרנט היה מאוד מהיר (בין 90 ל-100 קילו-בית לשניה!!) והכל אחלה. פתאום היום אני מקבל הודעה של הווינדוז שהוא מצא התקן רשת חדש... אמרתי לו להתקין או משהו כזה, ואז הוא פעל קצת ואמר שיש בעיה עם התקנת ההתקן והפסיק. האינטרנט עדיין פעל והכל היה בסדר. והיום פתאום האינטרנט התחיל להאט ולהפסיק לעבוד ל-2 דקות מדי פעם.... עכשיו אני פתאום מוריד בגג 40 קילו בית לשניה.... רק לידיעה, אני מחובר לאינטרנט בכבלים ב-750kbps. מה עליי לעשות? אנא נסו לעזור, המון תודה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  8. אני שם לב שבתקופה האחרונה שבבוקר (7:00) אני יכול להוריד במלוא רוחב הפס 1.2MB ובערב (21:00) אני זוחל על 40-100KB על אותם טורנטים יש לי NGN יכול להיות שעושים THROTTLING בשעות מסוימות ?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  9. Started by ido-nava,

יש לי ראוטר של level one, שחוסם לי פורטים של האיטנרנט (האימיול למשל) למישוה יש מושג איך אני פותח אותם דרכו ?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  10. Started by idan_20,

אני יודע שזה לא ממש קשור לחומרה אבל רציתי לקבל חוות דעת ממכם אני מחפש חברה טובה או מישהו מקצועי שתבנה לי אתר בסגנון אתר מכירות פומביות וחברה שתספק שירותים של חיוב כרטיסי אשראי פשפשתי קצת באינטרנט ומצאתי כמובן מלא מלא מלא מישהו מכיר? יכול להמליץ? לתת טיפים? אם יש פה מישהו שבאמת תותח בבניית אתרים ותחזוקם אנא צור קשר למייל idan_il15@yahoo.com

11. Started by uzana2004,

שלום לכולם... לאחרונה כשאני מנסה להכנס ללייב של ה-360 המכשיר לא נכנס(נכל בבדיקת MTU,ICMP). התקשרתי לחברת כבלים והם אמרו לי שיש בעיה בעוצמות...השאלה שלי היא כך: האם יכול להיות קשר בין הדברים ואם לא איזו סיבה יש לזה שזה נכשל עכשיו(בעבר זה היה מתחבר מצויין)...

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  12. Started by rollcage,

האם ניתן לשתף קבצים בצורה ישירה כלומר כמו תיקייה משותפת לשתי המחשבים אבל שהמהירות שמעבירים קבצים בין המחשב תהיה מהירה כלומר לא יודע בדיוק איך זה עובד אבל למשל היה כתוב על הנתב שיש לו עד54mbps כלומר 54מגה תעבורה לשנייה אז האם אפשר באמת להגיע למהירות הזאת בתקייה שיתופית ואם כן איך? תודה

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  13. Started by yossi_s1,

שלום.. אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית שלי. זכיתי בהגרלה בכרטיס של ABIT ובנוסף לזה השגתי מחבר עוד כרטיס.. יש כמה שדברים שאני הייתי שמח אם תבהירו לי אותם.. קודם כל הבנתי שחלק מהכרטיסים מבצעים הדמיה של AP, אם הכרטיס שלי מסוגל זה יהיה מצויין. למעשה זה אומר שהרשת היא כמו מראוטר וניתן לחבר מספר גדול של מחשבים נכון? עכשיו נגיד והכרטיס לא תומך בהדמיה של AP, אז אני אצטרך לעבור בAD-HOC והשאלה שלי היא האם כדי לחבר מספר מחשבים אני אצטרך כמה כרטיסי רשת בכל מחשב? או במילים אחרות, כרטיס רשת בודד מסוגל לתקשר עם מספר מחשבים בו זמנית? תודה מראש! עריכה: אחרי הרבה מאוד חיפושים מצאתי שניתן לחבר עד 9 מחשבים. ולי יש 3 אז זה בסדר... אם כבר פתחתי דיון אני צריך לקנות עוד כרטיס רשת אלחוטי אחד וחשב…

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  14. שלום כולם! יש לי ראוטר של נטגיר WPN824v3 ואני רוצה להגדיל לו את הטווח. ביררתי מול נטגיר ויש לי אפשרות להשתמש בו כבסיס ולהוסיף לו ACCESS POINT. השאלה היא מה מומלץ? האם כדאי לקנות את אותו הנתב ולהשתמש בו כנקודת גישה? הנתב מעולה ואני נהנה ממנו אבל אני לא רוצה להסתבך עם הגדרות... מה אתם מציעים?? נמאס לי להקשיב למוכרים בחנויות....

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  15. Started by ehudtr,

שלום לכם אנשים יקרים. כבר ניסיתי לכתוב כאן בעבר אבל משום מה זה נמחק. יש לי מחשב נייך שמחובר דרך מודם ADSL לקן הטלפון דגם AZTECH ADSL2+ ETHERNET BRIFGE ROUTER DSL-600E אני מעוניין לחבר ראוטר מכיוון שאני מתכוון לקנות אייפד ואני רוצה שתהיה לי גם קליטה בבית. מה בעצם אני צריך לעשות?להחליף את המודם?האם בחברה דרכה אני מחובר יתנו לי ראוטר או שמומלץ לקנות באופן עצמאי?איזה ראוטר עדיף? אשמח לשמוע. תודה לכם. אהוד.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  16. Started by ofir667,

יש כל מיני אתרים שפתאם הכתב בהם התחיל להיות בגופנים גדולים מאוד כמו גוגל, איך מחזירים את זה לגופן הרגיל?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  17. Started by shabo,

שלום לכולם.. לאחר שהגדרתי פורט ברוטר, אני מקבל מהאתר www.canyouseeme.org תשובה שלילית לפורט.. להלן הצעדים שביצעתי: 1) הגדרתי אי פי סטטי 2) ביטלתי את הפיירול של ווינדוס 3)ברוטר הגדרתי את הפורט (60003) תחת הכותרת "Virtual server" (רוטר של אדימקס) 4) בתוכנה שיתוף הקבצים (bitcomet) בחרתי את האפשרות listing port והתוכנה לפעמים מזהה אותי ולפעמים לא.. כשאני נכנס לאתר ובודק את הפורט הוא לא מזהה לי בכלל.. מישהו אולי יכול להגיד לי מה יכולה להיות הבעיה? מדוע לא מזהים אותי? פיספסתי משהו? אולי יש משהו עם האנטי ווירוס? יש לי קספרסקי.. (אני בודק באתר כשאר bitcomet פתוח..)

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  18. Started by ido-nava,

שלום אני מעונין לעשות רשת אלחוטית בבית שלי: הבית - בית 2 קומות מחשב אחד בקומה התחתונה ו 2 למעלה ועוד מחשב נייד (עם כ.רשת אלחוטי) עכשיו אני רוצה לקנות ראוטר + 3 כרטיסי רשת אלחוטים ושלא יהיו ניתוקים, חוסר קליטה וכו'. התקציב: עד 800 שקל (עם חריגה עד900). כמובן כמה שיותר זול יותר טוב .. אבל ברצוני לקבל מוצרים איכותים שלא יהיה להם אורח חיים קצר ושיהיה טווחי קליטה גדולים. לא משנה לי החברה של המוצר .. תודה רבה ! עריכה: יש לציין כי המחשבים מחוברים לאינטרנט 24/7 ומחשב אחד מוריד קבצים מהאימיול ללא הפסקה (מה שגורם לעומס)?

• 11 תגובות
    • 690 צפיות
  19. טוב חבר'ה, עד היום הייתי מחובר למחשב של אחותי דרך כבל רשת, כלומר חיבור P2P, כשאני משמש לה שרת, כלומר אני המחובר ישירות לאינטרנט. נמאס. אני צריך ששני המחשבים לא יהיו תלויים זה בזה, לכן החלטתי לזנוח את הP2P וללכת על אפשרות הראוטר וכו'. העניין הוא כזה: יש לי מודם AHT-E300 של סמסונג, ההוא הכחול שנראה כמו מגהץ פתחתי את הקושחה שלו לראוטר, אבל.. עכשיו מה? איך מתבצע החיבור פיזית..? אני אמור לקנות עכשיו רק סוויצ', נכון? לא ראוטר... תקנו אותי אם אני טועה. אה, הערה אחרונה: בטח יציעו לי לעשות רשת אלחוטית.. אי אפשר, אחותי בממ"ד, ואני מניח שאין צורך לציין שאני מחפש את הפתרון הזול ביותר... תודה מראש. נדב.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  20. Started by miki891,

שלום יש לי כרטיס PCI אלחוטי. אני היתקנתי דרייבר וגם התוכנה שלו. אבל קרה לי משהו מוזר. פתאום תוך 1 דקה חלונות XP עושה ריסט(הפעלה מחדש). לא ידוע לי מה הבעיה. אני חושב שבחלונות XP יש אבטחה "חומה אש". נסיתי לבדוק ולפתוח יציאת תקשורת אלחוטי. אני לא יודע איפה אפשר למצוא אופוצייה לאפשר לו יציאה תקשורת בטוחה. מישהו יכול לכוון אותי, איך פותחים יציאה תקשורת בתוך לוח בקרה Firewall (חומה אש) של חלונות XP? בתודה מראש מיקי

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  21. Started by asilic,

היי ברשותי מחשב נייד עם רשת אלחוטית שאותה אנצל בתור סטודנט.. ברחבי האוניברסיטה עכשיו אני יודע שיש הרבה סכנות בתתחברות כזאת.. יש ברשותי פיירוול והכל השאלה אם יש עוד דרך למנוע גניבת מידע וכו? הדגם של הלפטופ הוא IBM THINKPAD T23 ויש לו SECURE CHIP מישהו מכיר מה זה עושה?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  22. שני המחשבים עברו פירמוט לפני קצת זמן, ואני מנסה לשתף את אחת המחיצות במחשב א' למחשב ב'. *שני המחשבים על אותו workgroup. *בשניהם מופעלת האפשרות של Files and printers sharing. *לשניהם הגדרתי איפי ידני. *במחשב שעליו המחיצה שאותה אני רוצה לשתף (הנייח), נכנסתי למאפיינים שלה ופעלתי לפי הוויזארד של XP לשיתוף המחיצה. במחשב הנייד, נכנסתי ל-my network places, לחצתי שם על add a new network, ומופיעה שם ה-workgroup שהגדרתי, אבל אין בתוכה כלום! מה הבעיה פה? ניסיתי לכבות את זוןאלארם בשני המחשבים, אבל לא הועיל במיוחד.

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  23. התוכנות הבאות לא מתחברות לאינטרנט: דפדפן FF דפדפן אקספלורר Utorrent אימיול ICQ לעומת זאת, הדפדפן כרום מתחבר לאינטרנט ועובד הייטב. אימיול נותן את הודעת השגיאה הבאה: Error: Server UDP socket: Failed to create server UDP socket - The parameter is incorrect הפסקתי את חומת האש וזה לא עזר. הסרתי את התוכנות הנ"ל והתקנתי חזרה, אך ללא הואיל. מישהו יכול לייעץ?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  24. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3560543,00.html

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  25. שלום, יש לי אניטרנט ADSL מגה וחצי, וכשאני משחק ET בשרתים אירופאים הפינגים שלי ממש גבוהים ואני בקושי מצליח לזוז הספקית שלי היא נטויז'ן מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.