רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם עד לפני כמה ימים האימיול שלי לא עבד היה לחמור כיסוי על העיניים והיה רשום lowid אני השתגעתי לא ידעתי מה לעשות בסוף כמה אנשים עזרו לי לפתור את הבעיה : קודם כל צריך את הip של הראוטר רושמים אותו בדפדפן אחר כך נכנסים ל general setup >net>port forwarding לסמן ב v את enable< Private IP לכתוב את כתובת הרואטר <Port Range לרשום את הפורטים (לדוגמא אימיול) לשים לב איזה מספר הוא ב tcp ו udp< ללחוץ על add (כל פורט אתה רושמים בנפרד) ופיירוול לכבות זהו...... שירן (בת) מקווה שעזרתי
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום לכם, האם יש למישהו איזה שהיא דרך יעילה לחיבור כרטיס רשת אלחוטי נוסף למחשב הביתי, כך שיוכל לגלוש בנוסף בלי שום קשר לכרטיס רשת הרגיל הקיים אשר גם הוא מחובר לאינטרנט.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
ברשותי שלושה מחשבים, מודם מוטורולה המחובר ל ADSL, ונתב של אדימקס, Broadband Router BR-6104K, ממנו אני אמור להפיק גישה לאינטרנט לאחד עד 4 מחשבים. חיברתי את הנתב למחשבים בעזרת כאבלים ישרים (Non Cross). כעת, אני יכול לקבל אינטרנט בכל אחד מהמחשבים בנפרד ללא בעיה. אבל - בשביל להתחבר לאינטרנט עלי להשתמש ב"תוכנה" של 012 ולהתחבר דרך קליינט רשום, בעזרת שם משתמש וסיסמא. כאשר אחד המחשבים מתחבר, לא ניתן להתחבר לאינטרנט ממחשב אחר מכיוון שהשם משתמש כבר מחובר. איך עושים שכל המחשבים יהיו מחוברים במקביל?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
עדכון! לא משנה פתרתי את הבעיה. פשוט התקנתי מחדש והגדרתי כתובת רשת פנימית שונה מזאת של המודם שלי ועכשיו הכל עובד חלק פשוט תענוג. את הסמוט'וול התקנתי על P3-933MHz מואט ל-400MHz. (זה P3 ES, אז הוא עובד כרגע על 3x133MHz ) 192MB RAM, שני כ.רשת, כ.מסך עתיק של MATROX וHD של Western Digital 4.3GB שאני חייב להשתיק או שאני אשתגע בקרוב, אבל אני מבסוט שזה עובד. פשוט חזק ומומלץ! שלום. אני החלטתי להפוך מחשב ישן לראוטר ולחבר אותו למודם שלי. התקנתי בו Smoothwall. הראוטר מצליח להתחבר לספק וחלק קטן מאתרים עולים, ואפילו AIM, ICQ וYAHOO. אבל MIRC וMSN לא עובד, ופתחתי עבורם פורטים, חלק גדול מאתרים גם כן לא עובד. נראה לי קצת מוזר שבחיבור עם חייגן הכל עובד תקין ובחיבור דרך הראוטר חל…
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום שמי עידו.... יש לי שאלה\בקשה שתעזרו לי לחבר את הרשת שלי שקניתי אני לא יודע איך אני יכול לעשות שגם במחשב של אחי יהיה אינטרנט אני חייב עזרה. הראוטר הוא לא אלחוטי...
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי, אליו מחוחבר שני מחשבים חוטי ואחד אלחוטי אני רוצה לאפשר להדפיס דרך כל המחשבים (או לפחות דרך המחשבים שמחוברים חוטי) איך אני עושה אתזה?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי שאותו אני מתכנן לחבר למחשב פנטיום 3. אני בא לחבר ואני רואה שהמבנה של הPCI על לוח האם שונה במעט. האם זה יעבוד? תמונה מצורפת. תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר TPLINK 1043nd . לראוטר מחוברים 2 מחשבים- אחד בחוטי ואחד באלחוטי באמצעות מתאם אלחוטי של DLINK . החיבור עובד יציב וללא בעיה. יש שני טלפונים סלולרים שאני חווה בעיה איתם: 1. MOTOROLA MILESTONE 2. SAMSUNG GALAXI S2 שניהם מתחברים לראוטר בלי בעיה. החיבור מאובטח ב: WPA-PSK/WPA2-PSK עם סיסמא. שני הסלולרים מתחברים לראוטר - מראים קליטה מלאה- אך אין גלישה, זה לא שהם מנסים- הם ישר מקפיצים "אין חיבור אינטרנט" אני כבר משתגע פה. אשמח לעזרה, תודה
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
קודם כל לא מצאתי את הטלפון של התמיכה שלהם בארץ אז אשמח אם למישהו יש אותו.. אז ככה, המחשב הראשי ברשת מחובר לאינטרנט והכל טוב, השניים הנוספים שמחוברים באמצעות כרטיס רשת אלחוטי (חיצוני) של נט לינק.. הרשימת הרשתות יש רשת אחת בשם LINKSYS - ז"א שהוא כן קולט אותה, אך היא אינה זמינה! * ניסיתי לאפס / לנתק ולחבר את הראוטר ואת המודם מספר פעמים, חיכיתי ככה דקה או שתיים בין הניתוק של הכבל לחיבור שלו בחזרה.. * וגם ניסיתי להתקין מחדש את המודם במחשבים המרוחקים. * חשוב לציין גם שהרשת לא זמינה השניי המחשבים המרוחקים ככה שהבעיה אינה נוסעת מהמחשבים, שניהם הפסיקו לפעול באותו הזמן. תודה רבה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם בביתי יש שני מחשבים, אחד חובר לאינטרנט דרך מודם כאשר המחשב השני מחובר חוטית דרך ראוטר BR-6504N למודם. המחשב שעובר דרך הראוטר הייתה מותקנת בו מערכת הפעלה של ויסטה 64ביט ובחודשים האחרונים שמתי לב שאני מקבל את השגיאה connectin with the server was reset ברגע שאני מנסה להוריד קבצים בHTTP.. ניסיתי להוריד קבצים דרך פיירפוס ודרך אופרה ועדיין אותה שגיאה יש לציין שדרך טורנטים אין את הבעיה הזאת. חיברתי מחשב נייד דרך כבל הרשת של המחשב (בנייד מותקן אקספי 32 ביט) וזה עבד חלק דרך המחשב הנייד עשיתי פירמוט והתקנתי אקספי 64 ביט ועדיין יש אותה בעיה התנקתי 32 ביט אקספי והבעיה נפתרה עכשיו זה חשוב לי העניין של 64 ביט ולכן אני רוצה לפתור את הבעיה עכשיו איפה הבעיה? בראוטר או בכרטיס רש…
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני כרגע בתהליך של שיפוץ עליית גג אצל ההורים. בעליית הגג יהיו 3 וחצי חדרים שבהם אני ארצה לספק רשת ביתית מהירה. בכל חדר אני ארצה שיהיו שתי נקודות רשת (אחת לטלוויזיה והשניה למחשב). בסלון אני ארצה נקודת רשת למדיה סנטר. חצי חדר העבודה ישמש כחדר שרתים ששם יהיו בערך 4 מחשבים. לכן בחישוב זריז עם כמה נקודות ספר אני ארצה לספק אינטרנט במהירות של Gigabyte לכ16-24 מחשבים (אולי זה גם ישמש למחשבים בקומה השניה). האם אתם יכולים להמליץ לי על Switch שיתאים. האם מישהו עשה כבר פרוייקט שכזה אצלו בבית?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי מהירות של 2.5 MB עד לא מזמן יכולתי לראות סרטים בצפיה ישירה וכעת כל סרט או סידרה לוקח לו מיליון שנה להיטען מה יכולה להיות הסיבה? יש לי ראווטר של TPLINK דגם TLWR740N כעיקרון הוא נועד רק לגלישה בקונסולה, יכול להיות שזה מה שמאט? האם הראוטר יכול להשפיע בכלל על מהירות המודם?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים ברשת. כשאני מעביר קבצים ממי לאקס פי הם עוברים מאוד לאט. FAT32 בשני המערכות. שאני מתקין אקס פי בשני המחשבים העברת קבצים מתבצעת כרגיל.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם! הראוטר שיש לי כבר מזה 6 שנים לא יכול לתמוך עוד במהירויות של האינטרנט היום... ולכן אני מחפש חדש. יש לי 2 מחשבים שמתחברים בכבל רשת, ולפטופ ו-PS3 שמתחברים אלחוטית. מחשב אחד מהמחוברים בכבל נמצא בערך 12 מטר מהראוטר, עם הרבה קירות ודלתות בדרך. הייתי שמח להחליף את החיבור שלו לאלחוטי, ולכן אני צריך שהשידור האלחוטי בראוטר החדש יהיה חזק. ולכן שאלתי אליכם היא זאת: מהו הראוטר החדש והטוב ביותר שכדי לי לקנות, שיוכל לשמש אותי לעוד הרבה שנים (גם במהירויות אינטרנט גבוהות מאוד), ושמהיכרותכם איתו הוא אמין וחזק? כמובן, אם הטוב ביותר הוא למליונרים אז הכוונה היא לטוב ביותר שישמש את האדם הסביר לכל צרכיו או: האם זה מיותר כיום לקנות ראוטר בנפרד וכדי פשוט לדבר עם בזק על מודם ש…
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אני מקבל כל הזמן באימיול low id , אני צריך לשנות הגדרות בראוטר אולי? האם זה עם port triggering או port range foward או שזה במקום אחר? בטאב של ה firewall הכל שם מסומן למעט filter internet nat redirection , צריך גם אותו לסמן? חדש לכל העסק ולא כל כך מבין בזה כרגע. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
עברתי לחיבור ADSL (בזק+ברק) האם יש נתב אלחוטי שכולל בתוכו גם מודם ? (ככה שאני אוכל לותר לחלוטין על המודם שאני מקבל מבזק)
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הכל היה בסדר איתו והוא היה עובד מצויין, אבל פיתאום היום שניסיתי לחפש משהו בעיברית כל התואצות (מה שהוא מוצא) הכל מופיע לי ב ג'יבריש ובסינית .... ניסיתי לחפש גם ב גירסא אחרת של אימיול ועדיין זה לא עזר מה לעשות ????? helppppp meeeeeee בתודה, עמית עריכת המודר: כותרת.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
ברשת בתצורת WORKGROUP ב WIN XP אני רוצה ליצור קבוצות משתמשים על מנת לתת הרשאות לתיקיות וקבצים שונים הסרתי את הסימון מ "השתמש בשיתוף קבצים פשוט" באפשרויות תיקיה כשאני נכנס ל"מאפיינים" "אבטחה" ורואהאת שמות הקבוצות והמשתמשים, ואני לוחץ על "הוספה" אני לא רואה אפשרות להוסיף משתמשים ממחשבים אחרים בלחצן "מיקומים" אני רואה רק את המחשב הנוכחי. השאלה היא: אם אני רוצה להוסיף הרשאות של משתמשים במחשב אחר ברשת איך אני יכול להוסיף אותם? תודה
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הייי אני מעוניין בהקמת רשת אלוטית, יש לי שלושה כרטיסי רשת ותכננתי לחבר אותם בAD-HOC.. רציתי לדעת האם יש חסרונות מסוג זה לעומט ראוטר? עדיף למכור את אחד הכרטיסים ולקנות ראוטר במקום? ועוד שאלה, הכרטיס רשת שלי מסוגל לדמות AP האם עדיף להתשמש באופציה זו או בAD-HOC? תודה..
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית שמחוברת ל HUB ברשת יש 2 מחשבים. אחד המחשבים פועל מצויין בלי בעיות בלי כלום פשוט פועל חלק במחשב השני יש בעיה דיי מוזרה המחשב מצליח לזהות תאינטרנט והוא מתחבר רק לאי סי קיו ושאני בא להיכנס לאינטרנט הוא רושם לי את הדבר הבא ניסתי להסיר תדריברים של הכרטיס רשת ולהתקין שוב אך ללא הצלחה ניסתי לשנות מיקום של הבל רשת ב HUB גם ללא הצלחה אני כבר לא יודע מה לעשות... ניסתי אפילו לעשות ריפר להתחברות לרשת אבל גם לא מצליח לפתור בעיה מדובר בכרטיס רשת realtek gbe & fe etherbet pci-e nic מובנה על לוח אם של אסוס מערכת של WIN XP. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי כבר המון זמן אינטרנט הוט 7 מגה והתשתית לא תומכת ביותר מ7 מגה באזור שלי (קריית שמונה) אז עשיתי גם NGN על 15 מגה... שאלה 1 איך אני מחבר את שתי הקוים שיתן לי 22 מגה? שאלה 2 יש לי 2 כרטיסי רשת בלוח אם אני מחבר את שני הקוים כל אחד לכרטיס אחרי מה יקרה? שאלה 3 יש לי ראוטר שמחובר להוט חדש של אדימקס תקן N איך אפשר לחבר גם את הNGN לראוטר? או שאני צריך ראוטר אחר? או בקיצור מה האפשרויות שלי עם 2 הקוים?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום,חבר של אבא שלי מביא ראוטר כדי שלי ולאח שלי יהיה אינטרנט, עכשיו יש לי כמה שאלות : 1.אם המחשב שלי מכובה האינטרנט אצלו יעבוד?ואם שלו מכובה שלי יעבוד? 2.שאני משחק במשחק רשת והוא גולש באינטרנט / מוריד משהו באותו זמן זה יעשה לי פינגים ולאגים תקיעות? 3.זה אמור להאט את האינטרנט שלי או משהו ? רוחב פס או משהו כזה? תודה לכל העונה.
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
חבר שלי עובר לאינטרנט 2.5 מגה וראיתי שנתנו לו הצעה לאיזשהו Edimax ב-500 ומשהו שקל שהמחיר שלו הכי יקר בזאפ הוא 280 ש"ח, כמובן שאמרתי לו לסרב לראוטר ולקבל רק את החבילה. עריכה,הנה מה שהוצע לו : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=369809 הוא מחובר דרך תשתית בזק וספקית אינטרנט סמייל\012 (הם התחברו לא? ) . יש לו כ-4 מחשבים בבית ורשת חוטית פרוסה אך הוא רוצה ראוטר אלחוטי כיוון שרוצה את האפשרות הזאת לנייד שלו+נייח אחד. בעקרון הוא רוצה שיהיו לפחות 4 חיבורים חוטיים ל-4 המחשבים שבבית. תקציב לא גדול - עד 300 ש"ח. טווח הקליטה לא צריך להיות גדול במיוחד,קומה אחת . עריכה- יש שימוש בטורנטים\הורדות מרובות
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק או הסבר איך אני מגדיר את התוכנה סבבהדיסי במצב פעיל עם הראוטר הזה?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום חברים, אתמול קיבלתי מחשב חדש (!!! ) וחיברתי לכניסה של הרשת את המודם כבלים שלי והכל היה מצוין, האינטרנט היה מאוד מהיר (בין 90 ל-100 קילו-בית לשניה!!) והכל אחלה. פתאום היום אני מקבל הודעה של הווינדוז שהוא מצא התקן רשת חדש... אמרתי לו להתקין או משהו כזה, ואז הוא פעל קצת ואמר שיש בעיה עם התקנת ההתקן והפסיק. האינטרנט עדיין פעל והכל היה בסדר. והיום פתאום האינטרנט התחיל להאט ולהפסיק לעבוד ל-2 דקות מדי פעם.... עכשיו אני פתאום מוריד בגג 40 קילו בית לשניה.... רק לידיעה, אני מחובר לאינטרנט בכבלים ב-750kbps. מה עליי לעשות? אנא נסו לעזור, המון תודה מראש, ניר.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-