רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
הצלחתי בסופו של דבר לחבר את שני המחשבים שלי ברשת אבל יש לי בעיה : אני יכול לשתף קבצים רק של המחשב הלקוח כשאני מנסה מהלקוח להכנס אל המחשב השרת הוא אומר לי שאין לי הרשאה או משהו כזה מה הבעיה??? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי 4 מגה בתחילה הוררדתי על 450-470 KBS עכשיו כבר כמה ימים אני מוריד על מהירות של 190-250 נסיתי להוריד במחשב אחר וזה מוריד טוב עכשיו האם הבעיה קשורה לכרטיס רשת או משהו במערכת ההפעלה מכל מקרה אין משהו גלוי שמפריע להורדה אני גם רואה במנהל משימות ברשת אין לי ווירוסים במחשב אבל אני צריך לנקות אותו עם XP MANAGER
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. תופעה מוזרה עוברת על המחשב שלי לאחרונה (מזה כשבוע). יש לי מודם של ECI 312+ בלי ראוטר. מהרגע שאני מתחבר לאינטרנט הכל עובד מצויין, לאחר כחצי שעה הקצב יורד ואז המחשב מתנתק (בצד הימני התחתון מופיע החיבור עם סימן קריאה שהוא לא מצליח לחדש את הIP). עד שאני לא מאתחל גם את המחשב וגם את המודם זה לא עובר. הקטע המוזר שזה קורה רק במחשב שלי. כאשר אני מחבר מחשב אחר דרך אותו החיבור, הכל עובד מצויין. חשבתי שהבעיה היא אצלי, הורדתי לחלוטין את הפיירוול ואת האנטיוירוס (COMODO וKASPERSKY) אך הבעיה המשיכה. התקנתי מחדש את הכרטיס רשת וניסיתי לעשות כל דבר אחר. דיברתי עם בזק והם שלחו אותי להחליף את המודם. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות?! תודה מראש וחג שמח
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת ביתית שכוללת שני מחשבי Vista ושני מחשבי XP - כולם משתפים תוכן (בעיקר מוסיקה וסרטים) עם כולם באחד ממחשבי ה-Vista אני מגדיר ספריות לשיתוף, אולם המחשבים האחרים רואים את כל סוגי הקבצים למעט קבצי AVI .... כל קבצי הכתוביות וכו' נראים ומנוגנים על ידי המחשבים האחרים אולם לא ניתן לצפות בסרטים שקיימים על המחשב המסוים משאר המחשבים ... כאשר אני נכנס לספרית השיתוף מאותו מחשב אני רואה את כל הקבצים כולל קבצי המדיה ... מה אפשר לעשות? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
אז ככה פימטתי את המחשב בחזרה לXP מויסטה! עכשיו אני מפעיל את האימיול אני לא יכול לגלוש באינטרנט למרות שהאימיול לא מנצל אותו והגרף שבמנהל המשימות מראה שהוא לא משתמש בפס בכלל(פחות מ10% בשימוש) משהו יודע למה זה קורה? ואני יודע שקיימות תוכנות לחילוק של הרוחב פס אבל זה לא הפיתרון שאני מחפש לפני שזה בויסטה יכלתי לגלוש, להיות בתוכנת מסרים, אימיול ולשחק בפינג נורמלי תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
רציתי לדעת אחרי שאני נכנס לאתר דרך המספרים 192.168.... איך אני פותח פורט ?? אני לדוגמא רוצה לפתוח את הפורט של האיסיקיו ששאני יוכל לשלוח ולקבל קבצים.. איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום , יש ברשותי ראוטר של חברת בזק wownet. הדגם הוא: TNN network DSL 600EW האינטרנט במחשב שאליו מחובר המודם עובד כמו שצריך , הבעיה שהראוטר כנראה מאוד חלש , וכדי להתחבר בעזרת לפטופ , צריך ממש להיכנס לחדר של המחשב (לא מדוברר בממ"ד , או משהו כזה..) האם אני יכול להתקשר לבזק מחר ולבקש מהר ראוטר אחר?, ואם כן איזה ממולץ?...(או שאולי יחליפו לאותו הדגם , למרות שיכול להיות שהוא חלש מיסודו..) אשמח לתגובות.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מספר מחשבים בבית ואני מעוניין לחבר ביניהם ברשת ביתית חוטית. הראוטר יושב בסלון וממנו יוצא כבל לארון תקשורת שבו מחובר הסוויץ וממנו החוטים לחדרים. מהראוטר בסלון אני משתמש באלחוטי ובאינטרנט קווי למחשב בסלון. הבעיה מתחילה כשאני מחבר כבל מהראוטר לסויץ ואז האינטרנט מפסיק לעבוד בבית. נראה שהסוויץ מקבל את התקשורות (נדלקות הנורות) אך נראה שלא יוצאת ממנו תקשורת למחשבים. אשמח לסיוע אוהד
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, אני משחק במשחקים רבים ובין היתר במשחקי רשת,לרוב rpg, לדוגמא:eudemons online,flyff ועוד... אך במשחקים מסוימים כגון holic ו-9dragons יש לי בעיה לשחק מפני שכל פעם שאני נכנס זה או לא מצליח להתחבר או מתנתק מיד או שיש לי לאגים מטורפים. אני מעוניין לדעת איך אני יכול לפתור בעיה זו.. והאם יש סיבה להחליף ספק אינטרנט או תשתית ואם כן נאי מעוניין לקבל הסבר איזו תשתית ואיזה ספק הכי טובים. ואולי פשוט הבעיה היא שלי עם החברה. נ.ב מהירות האינטנט שלי היא 2.5M. הספק שלי זה אינטרנט זהב, התשתית של בזק, ויש לי ראוטר שאליו מחוברים נאי ואחי בכבל אחד לשני ואבא שלי אלחוטי. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי ראוטר US Robotics 5462 שעבד בסדר במשך שנתיים. הוא מחובר פיזית למחשב נייח ואלחוטית לנייח נוסף ולנייד. המודם שלי הוא של בזק והספק נטוויז'ן. בשבועיים האחרונים הראוטר מתנתק כל כמה שעות ובכל פעם נמחקות כל ההגדרות שלו. אני צריך להגדיר מחדש את התקשורת (DHPC, חשבון וסיסמא, את ה-WEP וסוג התקשורת) ואז הוא עובד בסדר עד הפעם הבאה. לא שיניתי שום דבר בהגדרות של המחשב בתקופה האחרונה וגם נשארתי עם אותו ספק. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? הניתוקים מתרחשים גם כשאני מחובר וגם כשלא. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום! יש לי שני מחשבים בבית והמחשבים מחוברים באמצעות ראוטר אלחוטי אחי ואני משחקים באותו משחק ברשת,אנחנו משחקים באותו שרת והפינגים מדי פעם עולים. אנחנו משחקים גם עם וונטרילו ובכלל יש לנו פינגים בוונטרילו שאפילו לא שומעים אותנו שמעתי שפתיחת פורטים משהו כזה יוכל לעזור.. אשמח אם אקבל עזרה תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי עכשיו מחשב ועוד מעט אני קונה חדש... ואני רוצה לעשות ביניהם רשת אני רוצה שדרך הרשת אני יוכל להעביר קבצים דרך ההארדיסקים של 2 המחשבים וגם אפשרות למשחקי רשת בין 2 המחשבים (נגיד אני ואח שלי משחקים - הפינגים אמורים להיות מעולים נכון?) עכשיו אני רוצה שגם 2 המחשבים יקבלו אינטרנט יש לי ADSL 1.5 (זה אומר שכל מחשב יקבל 750K? נכון?) ומודם alcatel מה אני צריך? מבחינת רכיבים כבלים וכו' ואיך להגדיר? (ואם ההגדרות מסובכות?) מקווה לקבל תשובות איתי
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מבקש המלצות לנתב ל 2-3 מחשבים "בקווי" המרחק בין המחשבים 2-5 מטר אין לי צורך להשתמש בקע האלחוטי
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
רקע: ההוטבוקס מחובר לראוטר (dlink 655), הראוטר מחובר לראוטר נוסף (הגדלת טווח בקומה אחרת) ( TL-WR340G TPLINK) מהראוטר השני מחובר בכבל מחשב קצה (HTPC). המחשב לא מזהה את הראוטר, ובראוטר לא נדלקת נורת חיווי על חיבור כבל. כך גם עם 3 כבלים שונים. כאשר חיברתי את המחשב הנייד, הכל עבד כרגיל, וכאשר חיברתי את הראוטר הראשי (DLINK) למחשב ישירות, הכל עבד כרגיל. בין המחשב הנייד למחשב HTPC עם הכבל, יש חיבור. אבל החיבור הרצוי פשוט לא עובד. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי שאלה , יש לי טורנט , לצורך ההגדרה - חוקי , הוא מתחבר לTRACKER מאוד פופולרי - לא נזכיר שמות , באתר מופיע שהטורנט מכיל כ600S וכ 1200L , כשאני מוריד את הטורנט הוא מתחבר לי רק לSEED אחד שמוריד על מקסימום מהירות שיש לי , לצורך העניין - 2.5MB , איך אני יודע שאותו SEED שהוא מתחבר רק אליו ומוריד על המקס' , הינו SEED חוקי כביכול , משתמש שמעלה על המקסימום לטובת הציבור , או שזה בעצם מניפולציה של הספקית שלי שמעדיפה לעשות SEED לקובץ המסויים הזה שאנשים רבים כביכול מורידים אותו , ? הרי ידוע כבר שבעבר היו מקרים כאלה והספקיות כנראה עדיין עושות זאת ... TRACERT : Tracing route to bzq-179-64-106.static.bezeqint.net [212.179.64.106] over a maximum of 30 hops: 1 3 ms <1 ms <…
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שאני מוריד מהשרתים של Microsoft. ההורדה נעצרת אחרי זמן מסוים {20 שניות בערך}, זה מעצבן אותי, זה קורה רק שאני מוריד מהשרתים שלהם. מה לעשות? אני רוצה להוריד את ה-SP1 ואני לא מצליח, תעזרו לי בבקשה. פרטים נוספים: אני מנוי לאינטרנט המהיר של Netvision בכבלים בחבילה של 750K דרך ערוצי זהב.
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
האם כל המודמים של הכבלים מאפשרים עבודה מול כ.רשת במקום USB? ואם לא - אז האם המודם Dawhoo (מקווה שאייתי נכון..) מאפשר עבודה מול כ.רשת? האם זה מצריך התקנה של תוכנה מיוחדת?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום יש לי נתב 3COM 554G72T ואני רוצה לחסום מסנגר!! כיצד אני עושה זאת? אילו פורטים או כתובות אינטרנט אני צריך לחסום? תודה, יהודה
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי ראוטר של בזק מדגם ROTAL . עד היום הוא היה מחובר למחשב באופן חוטי ע"י כבל שעבר מן המחשב לחיבור LAN 1 בראוטר. יום אחד האינטרנט לא התחבר - וניסיתי להחליף פורט ל- LAN 4 וזה באמת פתר את הבעיה. עד היום LAN 1 לא עובד... ועכשיו יש בעיה אחרת. כשהראוטר מחובר ל -LAN 4 יש לי לאגים מטורפים במשחקי רשת. זאת כניראה בגלל שהראוטר כל כמה שניות מנסה לאתר פורט שקודם לLAN 4 ולכן יש ניתק של כמה שניות כל כמה זמן. כמו כן כל פרק זמן קצר מופיעה לי ההודעה הנ"ל: + לא מספיק כל זה אלא שהאינטרנט מרגיש לי די איטי.... יש אפשרות לתקן את הבעיה? או שהברירה היחידה היא לקנות ראוטר חדש?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם... העלתי את הבקשה הזו בעבר אבל לא ניתן יותר להגיב עליה אז אני מעלה אותה שוב.... יש ברשותי רשת שיש עליה שני DHCP האחד מותקן על ה DC הראשי והשני מותקן על ה DC הגיבוי (שני שרתים שונים בעלי מערכת הפעלה SERVER 2008) נתתי ל שני ה DHCP טווח כתובות שונה. הבעיה שלי היא שמחשב שמתחבר מקבל מדר"כ IP מה DHCP השני ולא מהראשי האם יש דרך להכניס עדיפות ?
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
הבנתי שיש אנשים שמשלמים במקום את ה35 שקל ....29 שקל ל 1.5MB מישהו יכול להסביר לי איך ? שאני דבירתי .....סליחה ..צעקתי עליהם עכשיו הסבירו לי שאין מנוי של 29 ל 1.5 רק 35 שקל (פשוט יצא לי לשמוע הרבה שמשלמים 29 על 1.5) מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה ?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
לאחרונה הועלו טענות לאיטיות בחלק מהנקודות רצינו לערוך בדיקה של התשתית במשרד מתחפש המלצות וסדר גודל של מחיר לעניין תודה ניר
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
אניצריך המלצה לכטיס רשת היה לי TP-Link TL-WN821N והוא הלך לעזעזל תוך פחות משנה תנו לי המלצה על משהו נורמלי
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי מצלמת IP סינית ששכחתי את הסיסמה שלה, ואין לה אפשרות לעשות RESET... למצלמה יש כתובת IP סטטית. כשאני מחבר את המצלמה לנתב, אני יכול לגשת למצלמה דרך הIP שלה, אבל היא לא מופיעה ברשימת המכשירים בראוטר (ראוטר של Edimax). זאת בעיה, כי אני צריך לעשות port forwarding כדי שאוכל להתחבר למצלמה מרחוק, אבל port forwarding לא עובד כי הראוטר לא יודע שיש מכשיר מחובר בכתובת הזאת.. יש למישהו רעיון לפיתרון? (אגב, הדבר הכי מוזר במצלמה: כשחיפשתי באינטרנט פיתרונות איך לעשות RESET למצלמה, גיליתי שאפשר ממש בקלות לגשת לתמונה של המצלמה תוך דילוג על הצורך בשם משתמש וסיסמה..כך שאם חשבתם לקנות מצלמה סינית זולה באיביי..תחשבו שוב..).
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום רב! לאחרונה רכשתי מתאם מUSB לRJ45 וחיברתי אליו כונן נייד של 1TB. מה שעכשיו אני רוצה לעשות זה לקחת את הנפח אחסון הזה ולעשות שיתוף כללי באינטרנט כך שאני יוכל לגשת לכונן הזה מכל מקום שבו אהיה ולא רק מתוך הרשת הביתית שלי. לדוגמא: אני רוצה להשים על הכונן כל מיני תוכנות ולהוריד אותן מהבית של אחי. תודה רבה למי שיכול לעזור. נ.ב אם יש למישהו קישורים למאמרים או כתבות איך עושים את זה אז זה גם יכול לעזור.
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-