עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by liordavid,

האימיול שלי נמצא במצב LOW ID אני משתמש בנתב DLINK DI-604. שאלה נוספת - משהו בנה אימיול משלו ומוריד לו יותר מהר - לשלוח לי בבקשה אלפי תודות לעוזרים

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  2. אוקי יש לי מודם ADSL קטן כחול כזה לא זוכר איזה דגם הוא מחובר לטלפון ויציאה שנייה לUSB עכשיו אני מחבר את הכבל לכרטיס רשת שלי ולכרטיס רשת למחשב השני פשוט לא עובר האינטרנט אמרו לי שצריך להגדיר משו אבל אני לא ידוע איך בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  3. Started by thebenjamin,

5MB בבזק ובזק בינלאומי פרימיום בראפידשר מוריד על 20-25 משרת שעד אתמול (הדבר האחרון שאני זוכר שהורדתי) הוריד לי על כל הרוחב פס.. ניסיתי להדליק מחדש את הראוטר (simens sl2-141) מה זה?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  4. Started by hosham,

שלום. ברשותי מחשב נייח אחד המחובר לאינטרנט ע"י ראוטר-דרך ה-LAN. קניתי לנייח כרטיס רשת אלחוטי של NETGEER במטרה לחבר בינו לבין הלפטופ שלי. ניסיתי להגדיר דרך המדריך ליצירת ICS אך כאשר אני מסמן V ב-אפשר למחשבים אחרים להתחבר דרך מחשב זה,המערכת נותנת לי את ההודעה הבאה: an error occured while internet sharing was being enable the specified service does not exist as an installed service ומשם אני לא מצליח להמשיך הלאה. למישהו יש פיתרון,ניסיתי כבר 20 מדריכים שנמצאו ברשת ולא הצלחתי. תודה. נ.ב. רשום לבטל את הפיירוול של WIN אך המערכת לא נותנת לי להיכנס להגדרות של הפיירוול-מוזר...אולי זה קשור?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  5. Started by orlf,

שלום לכולם אני צריך את עזרתכם.. קניתי השבוע מחשב נייד מדגם ‎F1-2A5DE T5500 1.66GHz‎ של LG המחשב באמת מעולה אני מרוצה ממנו מאוד אבל יש לי בו בעיה מאוד גדולה.. יש בו ויסטה..וכשלמשל אני הולך לעזריאלי כדי להתחבר שם עם הרשת האלחוטית של המקום הווירלס שלהם.. המחשב לא נותן לי גישה..הוא כותב לי שהגישה לא זמינה.. וזה לא רק בעזריאלי זה בכל מקום שבו אני צריך להשתמש בווירלס.. אחרי בדיקה מקיפה בנושא הסבירו לי שיש בעיה בוורליס של ויסטה.. השאלה איך אני מסדר את זה ?כי זה מאוד חשוב לי בשביל זה קניתי את המחשב.. דרך אגב האיטרנט פועל כאילו במקומות שאני מתחבר לאיטרנט עם כבל רגיל הוא פועל רק הווירלס לא פועל...

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  6. שלום, אני משחק במשחקים רבים ובין היתר במשחקי רשת,לרוב rpg, לדוגמא:eudemons online,flyff ועוד... אך במשחקים מסוימים כגון holic ו-9dragons יש לי בעיה לשחק מפני שכל פעם שאני נכנס זה או לא מצליח להתחבר או מתנתק מיד או שיש לי לאגים מטורפים. אני מעוניין לדעת איך אני יכול לפתור בעיה זו.. והאם יש סיבה להחליף ספק אינטרנט או תשתית ואם כן נאי מעוניין לקבל הסבר איזו תשתית ואיזה ספק הכי טובים. ואולי פשוט הבעיה היא שלי עם החברה. נ.ב מהירות האינטנט שלי היא 2.5M. הספק שלי זה אינטרנט זהב, התשתית של בזק, ויש לי ראוטר שאליו מחוברים נאי ואחי בכבל אחד לשני ואבא שלי אלחוטי. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  7. היי, יש לי ראוטר TPLINK 1043nd . לראוטר מחוברים 2 מחשבים- אחד בחוטי ואחד באלחוטי באמצעות מתאם אלחוטי של DLINK . החיבור עובד יציב וללא בעיה. יש שני טלפונים סלולרים שאני חווה בעיה איתם: 1. MOTOROLA MILESTONE 2. SAMSUNG GALAXI S2 שניהם מתחברים לראוטר בלי בעיה. החיבור מאובטח ב: WPA-PSK/WPA2-PSK עם סיסמא. שני הסלולרים מתחברים לראוטר - מראים קליטה מלאה- אך אין גלישה, זה לא שהם מנסים- הם ישר מקפיצים "אין חיבור אינטרנט" אני כבר משתגע פה. אשמח לעזרה, תודה

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  8. Started by guymay,

כבר 3 שבועות אני מקבל הודעות כאלה שאני מנסה להוריד ישירות המנהל הורדות שלFF או IE (על ויסטה וגם XP) יש לי ראוטר 6504N של EDIMAX שמחובר לנתב סימנס של נזק . וחיבור חוטי ד"א .

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  9. Started by dj shay 30010,

יש לי ראוטר של סיסקו 1600 איך אני מתחבר תקנפק ב TELNET ועם יש לו כתובת קבוע כמו לראוטר רגיל ?[br]פורסם בתאריך: 31.03.2009 בשעה 13:50:11 טוב הסתדרתי יש קבל שצד אחד COM צד שני רשת איתו בעזרת TELNET מקנפגים

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  10. Started by Dumbass,

ברשותי ראוטר של Cnet: Conexant ADSL 4 Port Router לא מצאתי שום מדריך איך לפתוח בו פורטים, אז רשמתי את כתובת המחשב המקומי שלי והגעתי לעמוד שמבקש שם וסיסמא, קראתי באיזה פורום מהן הגדרות הDefult (המשתמש+סיסמא) וזה לא עובד. ישנה איזושהי דרך כדי לדעת את שם המשתמש והסיסמא או לשחזר אותם איכשהו? (חשבתי להתקשר לתמיכה טכנית של אינטרנט זהב שהתקינו לי את הרשת ולשאול אבל אני לא בטוח אם זה מה שכדאי לעשות). תודה

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  11. יש לי ראוטר US Robotics 5462 שעבד בסדר במשך שנתיים. הוא מחובר פיזית למחשב נייח ואלחוטית לנייח נוסף ולנייד. המודם שלי הוא של בזק והספק נטוויז'ן. בשבועיים האחרונים הראוטר מתנתק כל כמה שעות ובכל פעם נמחקות כל ההגדרות שלו. אני צריך להגדיר מחדש את התקשורת (DHPC, חשבון וסיסמא, את ה-WEP וסוג התקשורת) ואז הוא עובד בסדר עד הפעם הבאה. לא שיניתי שום דבר בהגדרות של המחשב בתקופה האחרונה וגם נשארתי עם אותו ספק. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? הניתוקים מתרחשים גם כשאני מחובר וגם כשלא. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  12. Started by nice,

כבר חודשים אני מתכנן לחלוק את חיבור האינטרנט שלי עם מחשב שני. לבסוף החלטתי ללכת על שיתוף חוטי בעזרת נתב. הבעיה שלי היא שאני לא מודע לכל הפרטים. את החוטים אפשר להעביר דרך הקירות (דרך תעלה של חוטי טלפון וחשמל) אבל לא מצאתי הסבר איך לעשות את זה ואיזה כלים דרושים. ובעיקר האם צריך לתת לטכנאי לעשות את העבודה הקשה (מה שאני מאוד מעדיף לא לעשות)? עוד בעיה היא הנתב. אני לא יודע איזה סוג אני צריך ואיך לבחור אחד.

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  13. Started by Maurice,

נמחק

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  14. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  15. שלום רב, יש לי מודם אלקטל משודרג ל 510 אני רוצה לשחק משחקים ולארח... יש לי 4 מחשבים בבית אני הוא הראשון, נגיד אני רוצה לפתוח שרת FTP אז אני פותח פורט 21 , אבל נגיד אני משחק, במשחק NFS underground אין לי מושג איזה פורט לפתוח כדי שאני יוכל לארח במחשב שלי. כמובן שאני יכול להתחבר לאחרים שהם מארחים ורק אני לא יכול מי יכול לעזור לי למצוא את הפורט. אוליי כשהמשחק מופעל אני יכול לבדוק אכשהו?? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  16. רקע: ההוטבוקס מחובר לראוטר (dlink 655), הראוטר מחובר לראוטר נוסף (הגדלת טווח בקומה אחרת) ( TL-WR340G TPLINK) מהראוטר השני מחובר בכבל מחשב קצה (HTPC). המחשב לא מזהה את הראוטר, ובראוטר לא נדלקת נורת חיווי על חיבור כבל. כך גם עם 3 כבלים שונים. כאשר חיברתי את המחשב הנייד, הכל עבד כרגיל, וכאשר חיברתי את הראוטר הראשי (DLINK) למחשב ישירות, הכל עבד כרגיל. בין המחשב הנייד למחשב HTPC עם הכבל, יש חיבור. אבל החיבור הרצוי פשוט לא עובד. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  17. Started by arik100,

יש לי שאלה , יש לי טורנט , לצורך ההגדרה - חוקי , הוא מתחבר לTRACKER מאוד פופולרי - לא נזכיר שמות , באתר מופיע שהטורנט מכיל כ600S וכ 1200L , כשאני מוריד את הטורנט הוא מתחבר לי רק לSEED אחד שמוריד על מקסימום מהירות שיש לי , לצורך העניין - 2.5MB , איך אני יודע שאותו SEED שהוא מתחבר רק אליו ומוריד על המקס' , הינו SEED חוקי כביכול , משתמש שמעלה על המקסימום לטובת הציבור , או שזה בעצם מניפולציה של הספקית שלי שמעדיפה לעשות SEED לקובץ המסויים הזה שאנשים רבים כביכול מורידים אותו , ? הרי ידוע כבר שבעבר היו מקרים כאלה והספקיות כנראה עדיין עושות זאת ... TRACERT : Tracing route to bzq-179-64-106.static.bezeqint.net [212.179.64.106] over a maximum of 30 hops: 1 3 ms <1 ms <…

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  18. אהלן, הראוטר שלי, D LINK מדגם DI 614+ ממש מקרטע.. לפעמים עובד לפעמים לא עובד.. אני צריך המלצה לראוטר חלופי, בתקציב של 150-300, שיחובר למודם ולמחשב שולחני באופן חוטי ולשני מחשבים ניידים ולמחשב שולחני עם כרטיס EDIMAX 802.11G WIRELESS LAN CARDBUS : EW-7108PCG באופן אלחוטי.. אשמח להמלצות! תודה..

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  19. Started by demonshlomo,

יש לי שתי מחשבים אחד יותר טוב השני פחות בשתיהם משתמשים ואחד יכול להישאר פתוח כל הזמן! יש לי אינטרנט בכבלים שמחובר כל הזמן והוא מחובר למחשב דרך כרטיס רשת אבל יש לי מקום לעוד אחד(כרטיס רשת) וגם במחשב השני יש כרטיס רשת בשניהם יש ווינדוס XP PRO! מה לעשות כדי שיהייה רשת בין שני המחשבים ושבשתיהם יפעל האינטרנט כל הזמן(זה בסדר שאחד יצתרך לעבוד כדי שלשני יהייה אינטרנט!) תודה על העזרה! מתן

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  20. שלום חברים, רכשתי מחשב חדש והתקנתי עליו את מערכת ההפעלה Vista. לצערי גיליתי שאין באתר של Dlink דרייבר בעבור כרטיס הרשת האלחוטי שלי (לפחות לא שאני מצאתי) למערכת ההפעלה הזו. 1. ייתכן שיש דרייבר שאינו של החברה וכן יתאים לכרטיס? 2. האם דרייבר של XP יכול לעבוד? 3. במידה ואצטרך להחליף כרטיס, איזה כרטיס מומלץ? המרחק בין הנתב למחשב דיי קטן וכל כרטיס יתאים מבחינת יכולת קליטה. חשוב לי שיהיה יציב בלי ניתוקים. תודה, Anatoli.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  21. יש לי מודם אלקטל שחור חיצוני 510. כדי להמנע משימוש בחייגן, הפכתי אותו לנתב. כעת אני רוצה להחזירו למודם, הכיצד ? רוב תודות !

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  22. אני מתכוון אם אני יחבר כרטיס רשת שמתחבר ב-USB כזה עם אנטנה : האם הקליטה של הנייד שלי תשתפר לעומת הקליטה שלו עם הכרטיס רשת המובנה ? תודה.

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  23. Started by esakal,

שלום, יש לי 2 ראוטרים של netgear wgr614v9. רציתי להפוך את אחד מהם לrepeater וגיליתי שהם מאפשרים רק הצפנה של WEP. קראתי בהמון מקומות שמדובר בהצפנה לא איכותית שקל לפרוץ אותה. רציתי לדעת מה דעתכם? האם בכל זאת להשתמש בWEP או לוותר על הרעיון? אולי יש לכם פתרון חלופי? תודה ערן.

24. אני רוצה לדעת מה יותר טוב חיבור חוטי או חיבור אלחוטי ? כי ממה שאני מבין מהיגיון שאלחוטי יותר איטי כי בעצם הוא לא קולט 100% כמו כבל ... אני יש לי רשת אלחוטית בבית ויש לי מחשב בחדר והנתב בחדר השני עכשיו אני רוצה לדעת אם אני שם כרטיס רשת אלחוטי האם אני מוריד וגולש בעצם כמו בחיבור כבל "מהיר" ? יותר פרטים בעניין הזה.. ואני רוצה המלצה לUSB או כרטיס רשת אלחוטי למחשב שיקלוט טוב משהו איכותי וטוב... וגם נתב עם קליטה חזקה במיוחד שבכל הבית יהיה קליטה מלאה... זה בית רגיל בלי קומות או משהו .. אבל אני רוצה משהו טוב

• 0 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים