עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by TZ,

בס"ד שלום יש לי מודם מסוג Alcatel 510 pro (שהפכתי לפרו) ואיני מצליח לפתוח בו את פורטים כגון הפורט של האימיול הוא מציג לי " faild to create static nat entry " כיאלו שיש לו בעיה עם הכתובת או משהו אשמח אם תוכלו לעזור לי בתודה TZ

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  2. תודה מראש למספקים. זה פשוט משהו שאני צריך לעבודה. בנוסף אשמח לצילומי מסך של הצפנה

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  3. Started by Omerole,

היי, היה לי פעם את החייגן (כבלים) שמופיע בתמונה פה . מישהו פה בפורום נתן לי אותו,הוא עבד מעולה אבל פירמטתי את המערכת וההתקנה נמחקה,באתר של ברק בהורדת חייגן לכבלים יש חייגן אחר שעושה המון בעיות ובכללי לא עובד טוב,מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור להורדה של החייגן הספציפי מהתמונה? תודה

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  4. שלום יש לי שני מחשבים מחוברים לרשת ביתית אלחוטית בשם "Home". אינני מצליח לשתף קבצים באף דרך בין המחשבים (כמובן ששיתוף קבצים אושר בשני המחשבים). אשמח לקבל פתרון\מדריך לפתרון הבעיה.

5. Started by Mistery,

שלום, אני מעוניין לקנות בזמן הקרוב מחשב נייד,ואני רוצה להשתמש בחיבור האינטרנט שאני משלם עליו לבזק+הוט, הבעיה היא שהמחשב הנייד מחובר על ידי קבל,ולא בצורה אלחוטית, השאלה שלי מה עליי לעשות על מנת שגם הנייד יפעל עם האינטרנט? להתקשר לבזק שיחליפו לי לראוטר אלחוטי? ואם כן המחשב הנייח יעבוד? תודה.

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  6. אני מחפש בשביל חבר ראוטר, התקציב שלו לא גבוה (לא יודע בדיוק כמה, אולי עד 300 ש"ח אבל הוא מתפתה לקנות זול יותר...). הבית בקומה אחת ולא גדול לכן לא אמורה להיות בעיה של קליטה. מדי פעם מחליף תשתית לכן צריך שיתאים גם לבזק וגם להוט, עם ובלי חייגן. הוא מוריד הרבה ב-utorrent ואפילו ב-emule. כדאי שהממשק יהיה נוח כדי שיוכל להתעסק בקלות בהגדרות ולא יקרא לי כל פעם. אשמח לקבל המלצות בכמה רמות של מחירים. תודה!

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  7. היי, יש לי ראוטר TPLINK 1043nd . לראוטר מחוברים 2 מחשבים- אחד בחוטי ואחד באלחוטי באמצעות מתאם אלחוטי של DLINK . החיבור עובד יציב וללא בעיה. יש שני טלפונים סלולרים שאני חווה בעיה איתם: 1. MOTOROLA MILESTONE 2. SAMSUNG GALAXI S2 שניהם מתחברים לראוטר בלי בעיה. החיבור מאובטח ב: WPA-PSK/WPA2-PSK עם סיסמא. שני הסלולרים מתחברים לראוטר - מראים קליטה מלאה- אך אין גלישה, זה לא שהם מנסים- הם ישר מקפיצים "אין חיבור אינטרנט" אני כבר משתגע פה. אשמח לעזרה, תודה

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  8. היי. אני מעוניין לקנות ראוטר בשביל מטרה הבאה: יש לי חיבור חייגן לספק, אני רוצה להגדיר את הראוטר שיתחבר לחייגן באמצעות Wan Connection, כדי שהאינטרנט תמיד יהיה זמין כשאחבר אליו כבל רשת/אינטרנט אלחוטי. האם בכל ראוטר שאקנה, האפשרות תהיה זמינה?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  9. שדרגתי את המהירות אינטרנט שלי ל100MB הכרטיס רשת המובנה של המחשב שלי לא תמך במהירות זו לכן קניתי כרטיס חדש שתומך במהירויות הנ"ל התקנתי אותו כמו שצריך והאינטרנט עובד אך לא במהירות הרצויה על הכרטיס רשת יש שתי נורות: - ירוקה (1000MB) - אדומה (10-100MB) המנורה האדומה דולקת כל הזמן וגם כשאני בודק את מהירות האינטרנט היא לא מצליח להגיע ל100MB אני לא ממש מבין בכרטיסי רשת, אבל בטוח שהכרטיס שקניתי תומך במהירות הרצויה על הקופסה כתוב: Dynamode PCIXGI PCI Express Gigabit Network Card

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by Chelseaaa,

יש לי את smartbox יש לי גם את המערכת של הטלפונים וגם אינטרנט כמובן השאלה שלי אם הוא תומך מאה מגה אם יש לו אופציה שמה לשנות חיבור dynamic ip חיבור ללא חייגן והשאלה אחרונה אם יש לו טלפון בבית של הוט אני יכול לחבר אותם לסמארטבוקס

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by gabrielf,

כנראה שלא תיקנה את תקלות ה L2TP , למרות שמייד אחרי שדרוג הגירסה הוא כן הצליח להתחבר אבל הפעלה מחדש של הנתב הוא לא הצליח

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  12. Started by Shino,

שלום לכל העוזרים, יש לי בעיה יש ברשותי נתב של Linksys wrt54gs V7 עליו מותקנת קושחה של DDWRT ועד לפני כמה ימים לא היו לי בעיות איתו. לפני כמה ימים הייתה הפסקת חשמל, שאחריה הראטור הפסיק לתת לי חיבור לאינטרנט. אם אני מחבר את המודם ישירות למחשב אז אין שום בעייה אני גולש והכל עובד נהדר, אבל אם אני מחבר לראוטר אז אין לי חיבור. לא משנה מה ניסיתי עדיין אין לי חיבור לאינטרנט, אני מחובר לאינטרנט בכבלים ללא חייגן כי אי אפשר להגדיר חייגן עם הראטור הזה. אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי רשת בבית של שני מחשבים, מבוססת נתב siemens SL2-141. למרות שהוא אלחוטי אני כרגע משתמש אך ורק בחוטי. האינטרנט והרשת פעלו יפה עד אתמול שבו אחד המחשבים הפסיק להציג אתרים. בדקתי את הנתב ולא מצאתי הגדרות מיוחדות שלא תקינות, כמו כן, בדקתי את הרשת בין המחשבים ובין המחשב הבעייתי לנתב והחוצה (כלומר ping לאתרים) ולא ראיתי שום בעיה. אבל משום מה המחשב מסרב להציג אתרים בעוד שבמחשב השני אשר מחובר לכאורה עם אותם הגדרות אין את הבעיה כלל. אשמח אם תוכלו לכוון אותי איפה לחפש את הבעיה. ...ערכתי חיפוש באתר ולא מצאתי תשובה לבעיותי אז סילחו לי אם אני חוזר על post.

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  14. Started by reyrey_200,

שלום, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על ראוטר אלחוטי, הצורך העיקרי הוא למשחקי רשת,מכיוון שיש לי בבית XBOX 360 אני מתכוון לשחק ברשת,ואני צריך ראוטר אלחוטי מכיוון שהאקבוקס נמצא בחדר על הגג, ולכן אני צריך ראוטר טוב,בלי ניתוקים שיעשה את העבודה טוב טוב ובלי בעיות. התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח (חריגה עד 350) המרחק שיהיה בין הראוטר לאקסבוקס הוא משהו כמו 20 מטר....

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  15. Started by Yehuda7,

עם אחבר את המודם שיש לי בבית ,בבית אחר ,ואנסה להתחבר לאינטרנט,הוא יתחבר? באותו הבית היה מותקן אינטרנט. אבל עכשיו לא מותקן

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  16. שלום. בשבועיים האחרונים ומאז שהביטורנט Utorrent השתדרגה לגרסא החדשה, יש לי הגעה למהירויות מאוד נמוכות בטורנטים מאתרים סגורים בעלי 200 ליצ'רים ומעלה ומעל 50 סידרים. מהירות מקסימלית היא 40-50 ומספר הטורנטים הוא למשל 4. פעם זה היה מגיע לי ל500. בנוסף כבר זמן רב יש לי ניתוקים של האינטרנט לאחר 4 שעות עבודה בביטורנט וזה משפיע על כל הרשת הביתית (5 מחשבים). בד''כ רק המחשב שלי פתוח אז אין קשר למהירות הורדה . אני מחובר בכבל רשת לרשת אלחוטית שמשדרת לראוטר ומודם שנמצא בממ''ד. עזרה! תודה

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  17. Started by arik100,

יש לי שאלה , יש לי טורנט , לצורך ההגדרה - חוקי , הוא מתחבר לTRACKER מאוד פופולרי - לא נזכיר שמות , באתר מופיע שהטורנט מכיל כ600S וכ 1200L , כשאני מוריד את הטורנט הוא מתחבר לי רק לSEED אחד שמוריד על מקסימום מהירות שיש לי , לצורך העניין - 2.5MB , איך אני יודע שאותו SEED שהוא מתחבר רק אליו ומוריד על המקס' , הינו SEED חוקי כביכול , משתמש שמעלה על המקסימום לטובת הציבור , או שזה בעצם מניפולציה של הספקית שלי שמעדיפה לעשות SEED לקובץ המסויים הזה שאנשים רבים כביכול מורידים אותו , ? הרי ידוע כבר שבעבר היו מקרים כאלה והספקיות כנראה עדיין עושות זאת ... TRACERT : Tracing route to bzq-179-64-106.static.bezeqint.net [212.179.64.106] over a maximum of 30 hops: 1 3 ms <1 ms <…

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  18. Started by אמתי,

התערבתי אם חבר שלי שהתשית באה אלינו לבית אם כבלים והוא אומר שיש אנטנה שמביאה את האינטרנט לבהית ואם אתם שולאםי אנחנו מתכוונים לNGN אז מישהו יכול להסביר לי איך התשתית ת מגיע לבית ?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  19. Started by ran1809,

אני נמצא במכללה ומנסה להתחבר לרשת האלחוטית שיש לנו כאן. אני מתחבר ולאחר דקה או 2 החיבור מפסיק והופך להיות "מקומי בלבד" , אני מכבה את ההתקן מפעיל את המחשב מחדש וכלום לא עוזר. הדבר היחיד שעוזר זה לעשות איפוס למתאם הרשת ואז הוא מתחבר ל דקה ואז שוב מתנתק. מה יכולה להיות הבעייה? תודה רן ============================================================ מצטער רשמתי את זה פה נא להעביר

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  20. אם אני רוצה לשלוח ל50 כתובות את אותה תמונה בGMAIL איך אני עושה את זה ?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  21. Started by avz,

אני מחובר לאינטרנט באמצעות בזק, חיבור רגיל, לא סיבים, עם נתב G256DG. קניתי ריפיטר מ-אליאקספרס ואני רוצה לחבר אותו. מכיוון שאינני רוצה לעשות נסיונות על הנתב הקיים כדי שלא יווצר מצב שעשיתי משהו לא נכון ואאבד את החיבור לאינטרנט, ברצוני לחבר לצורך הנסיון נתב אחר שיש לי - 6850U מתוך כוונה שאם אעשה עליו משהו לא נכון - אוכל לחבר חזרה את הנתב הקיים ולא קרה כלום. התקשרתי למוקד בזק על מנת לשאול מה הנתונים שצריך כדי לחבר את התב החלופי. ענתה לי נציגת השרות שזה לא דבר שניתן לעשות לבד וטכנאי שלהם צריך לנקוט בפעולה כלשהיא כדי שהנתב יחובר לרשת. התשובה הזאת נראית לי די משונה, האם לא ניתן לחבר נתב אחר ללא ההתערבות של בזק?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  22. אנשים יש לי בעיה......הצילו ??? תראו...יש לי שני מחשבים שאני עושה בניהם רשת, באחד יש XP ובשני 2000. חיברתי בין שני המחשבים בכרטיסי רשת וכלב רשת מוצלב, אבל כאשר אני נכנס במחשב הלקוח לחיבורי רשת ( Start->Programs->Accesories->Communication->Network and Dial-up connections ) לא מופיע לי שום חיבור. מה יכולה להיות הבעיה שלי ? תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  23. Started by nimrodim,

יש לי חיבור של 2 מחשבים ב ICS לאינטרנט דרך מודם ADSL. אך לא הצלחתי לחברם ברשת שיתוף קבצים. שניהם מוגדרים לאותה קבוצה: WORKGROUP. עברתי על המדריכים פה ללא תוצאות של ממש. במחשב הראשי (דרכו מתחבר המחשב השני לאינטרנט) תחת WORKGROUP מופיע רק המחשב הראשי. במחשב השני תחת WORKGROUP לא מופיע כלום. בנוסף אני משתמש ב SYGATE FIREWALL , למחשבים יש IP המוגדר ידנית ל -192.168.0.1 ו 192.168.0.2 - כל התעבורה מכל הסוגים מוגדרת כאפשרית בין 2 ה IP האלה בFIREWALL. פינג בין המחשבים תקין. מיואש - :-[ חוץ מזה שמתי לב שהרבה מחשבים מבחוץ מנסים להתקשר כל הזמן ל IPNAT.SYS - אשר אני חייב להפעילו ע"מ לאפשר ICS וחיבור של המחשב השני לאינטרנט - האם זו בעיה? שאלה אחרונה: הלוח אם במחשב הראשי הינו DFI LANP…

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  24. Started by bd,

עשיתי רשת עם שתי מחשבים ייש לי כבלים וחייגן כל פעם אחרי ריסט או אחרי ניתוק האינטרנט ההגדרות של שיתוף הרשת משתנה לי ונשאר בלי שיתוף!! איך עושים שזה ישמור את זה שיהיה תמיד שיתוף על Local Area Connection במחשב הראשי עשיתי בחייגן של 012 שזה ייחיג התקשרות אוטומט אחרי ניתוק אבל הבעיה שהשיתוף של האינטרנט מתבטל ~~!!!!!!!!;;

• 2 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים