עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by gabrielf,

חיבור הוט MPLS חבילה 16/1 מגה. טכנאים רבו כבר ביקרו אותי בגלל איבודי מידע שבאים ונעלמים.. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  2. Started by ArielN,

תראו אנשים הבעיה שלי היא שהאינטרנט שלי קופא כל 5 דקות בערך לבין 10-15 שניות ואז חוזר, והבעיה היא לא בספק כי יש לי יוזר בבזק וב-013 ברק ובשתיהם הבעיה. אצל אח שלי במחשב מופיע לפעמים הודעת שגיאה של ה FIREWALL או משהו כזה שמישהו מנסה לגנוב נתונים מהרשת.. בקיצור ווירוסים. אח שלי קיבל את הווירוס ועכשיו אני סובל. עכשיו, לא מצאתי שום ווירוסים בעזרת סריקת ווירוסים אז זה חייב להיות ווירוס ברשת או משהו כזה. איך מתקנים דבר כזה אחים שלי? תודה מראש!

3. יש לי 3 מחשבים מחוברים לראוטר ברשת ביתית, האם יש תוכנה פשוטה (לא צריך משהו מקצועי), שיכול להראות לי בכל רגע נתון, איזה רוחב פס תופס כל מחשב ברשת / באיזו מהירות הוא מוריד / איזה קבצים הוא מוריד וכו' ? תודה.

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  4. הצורב/מדפסת חיצונים בחיבור USB . תודה, . . . . . . . . .

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  5. Started by Maurice,

נמחק

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  6. חובה להדליק את המחשב המחובר למודם ע"מ שמחשבים אחרים יתחברו לאנטרנט? כיצד ניתן להתקין את הרשת שלא יהיה צריך להפעיל שני מחשבים יחד?

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  7. שלום לכולם, אני כרגע מנוי לבזק בינלאומי ואני ממש לא מרוצה מהפינג שלהם. בשעות היום הוא קופץ למספרים אסטרונומיים של מעל 300 (ה-300 לא יציב, אני מאמין שזה בין 300 ל-800. אבל 300 זה הכי נמוך שהוא מגיע!) אתמול היה השיא, הוא נשאר ב850 ומעלה. הסיבה שאני רוצה פינג נמוך ויציב היא שאני משחק במשחק שממש לא כיף לשחק בו עם פינג כזה (אבל אני לא מכיר משחק שכן כיף לשחק בו עם פינג גבוה) אם אתם מנויים לספק שאתם מרוצים ממנו מבחינת יציבות ואיכות פינג בבקשה תמליצו לי. אני כבר מיואש ??? תודה מראש אריאל

8. שלום, אנחנו נמצאים במהלך שיפוץ בדירה של 2 קומות. בעצת איש תקשורת, העברנו כבלי CAT6A לכל החדרים בבית וגם ל3 נקודות שאמורות לשמש כנקודות גישה. בסה״כ עוברים כבלים ל- 14 שקעים. בארון תקשורת שנמצא מחוץ לבית הותקן גם פאנל שאליו מחוברים הכבלים. הגעתי לנקודה שבה אני מרגיש שהשקעתי יותר מדי מאמץ וכסף בכל התשתיות האלה כשבסופו של דבר לא בטוח שיהיה לזה ערך, אבל אני מנסה להבין מה נשאר לעשות כך שאקבל רשת איכותית בכל הבית מבלי להשתגע עם עוד הוצאות מוגזמות. כרגע אין בבניין חיבור של סיבים אופטיים ואני מתכוון כנראה להתחבר להוט 500 מגה ובעתיד לעבור לסיבים כשיתאפשר. חשוב לי מן הסתם שיהיה בבית כיסוי wifi טוב. להבנתי נשאר לקנות: …

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  9. שלום, הנתב שלי עובד, הכל תקין האינטרנט במחשב שלי עובד וגם בלפטופ. חיברתי כבל בין המחשב של אחותי לשלי ונורית ה-LAN 2 דולקת. עד כאן הכל תקין. העניין הוא שאחותי פותחת את המחשב אין לה אינטרנט. מה צריך להגדיר ואיפה על מנת שיהיה לה גם? (קראתי את המדריכים לא בדיוק מצאתי תשובה). תודה[br]פורסם בתאריך: 14.12.2007 בשעה 12:15:29 טוב, מסתבר שהפתרון פשוט מהצפוי, פשוט היה מוגדר אצלה IP מסויים,ביטלתי אותו וסימנתי שימצא IP באופן אוטומטי, הבעיה נפתרה. תודה.

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  10. Started by Tall-Guy,

שלום, אני מעוניין לפתוח טווב של פורטים באלקטל 510. לדוגמא - 1200-1222. הבנתי שאפשר לפתוח פורט, פורט - לצערי לפתוח 222 פורטים עלול לקחת זמן :-) חיפשתי קצת ברשת - ונתקלתי ב Auto Port Mapping, שנראה ממש טוב, אבל לצערי דורש תשלום כדי להשתמש באופציה הזאת. האם יש תחליף? איזה תוכנה דומה אבל Freeware? או האם מישהו כתב סקריפט שיוכל לפרסם? תודה :-)

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  11. ^^^^^^^^ נגיד אם אני מוריד\ מעלה דרך כמה תוכנות במקביל ומרגיש האטה מטורפת, אני יוכול לראות אם אני במקסימום של הפס שלי או שזה בעייה בספק\ תשתית וצריך להתקשר ולצעוק על מישהו... תודה

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  12. Started by maccabita78,

שלום אני מעוניין להתקין רשת אלחוטית בבית תחילה אשמח לדעת איזה ציוד אני יצטרך,כמובן חוץ מראוטר אלחוטי השימוש ברשת יהיה רק לגלישה באינטרנט יש לי 5 מגה ובעתיד אני מתכנן להשתדרג ל12 מגה שתי מחשבים נייחים כאשר במחשב הישן יש כרטיס רשת רגיל ובמחשב החדש יש כרטיס רשת מובנה בלוח אם קודם כל האם אני יצטרך לקנות כרטיסי רשת אלחוטים? או שאפשר לחבר עם כבר רשת למודם האלחוטי? ועל איזה רואטר אתם ממליצים

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  13. למי שיש ויוע על אחת כזאת שיגיד לי

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  14. איזה ציוד דרוש לי לחיבור שני מחשבים ברשת לא אלחוטית? שני כרטיסי רשת 10/100 וכבל ?Cable RJ45 cross? ? אני רק צריך לוודא שזה מה שאני צריך. אם זה לא נכון, וצריך ציוד אחר, מישהו בבקשה מוכן להגיד? ועוד שאלה, אם יש לי כרטיס רשת אחד על מחשב, אני יכול להוסיף עוד אחד ולא יהיו לי בעיות עם זה? אגב אני צריך להתקין כרטיס רשת?! תודה מראש

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  15. Started by RX7,

יש לי ראוטר של level one ופתחתי לו את הפורטים של האימיול.. אבל כל פעם זה משתנה בחזרה ועושה לי מזהה נמוך ואני צריך עוד פעם לאפס את הראוטר ז"א להוציא אותו מהשקע של החשמל ועוד הפעם להגדיר ולפתוח את הפורטים אני כבר משתגע מזה מה עושים?

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  16. אני תמיד נידפק משעשיתי את המודם של לרואטר אני לא יכול יותר לשחק נגד חברים שלי באינטרנט זה אומר שאני יכול כבר לוותר על לשחק פייפא עם חברים שלי בפיפא כתוב TCP/IP ports must be open in the outbound direction: HTTP 80 TCP/IP HTTPS 443 TCP/IP MsgConn/IM 13500-13599 TCP/IP Roomsvr 26200-26299 TCP/IP The following UDP ports must be opened for game packets, for the outbound and inbound connections Game Packets 3658 UDP א)זה יעזור לי ביכלל? ב) אם כן איך לעזאזל אני מכניס טווחים בה לי למות תודה לכול מי שיעזור לי

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  17. Started by Ran B,

היי, אני היום משתמש בכרטיס רשת אלחוטי של Edimax שהוא usb dongle קטנציק כזה. הראוטר מרוחק כ6~7 מטר עם קיר אחד, יחסית בקו עין ישר.. במחשב אני יכול לראות שהקליטה היא על המקסימום קווים, החיבור הוא 150mbs כמו ההספק של הusb. ועדיין אני מקבל זיופים בבדיקות מהירות הורדה והעברת קבצים ברשת. לפעמים מהיר, לפעמים איטי, לרוב איטי מידי.. הראוטר tp link 1043nd, הרשת מוגדרת רק כ-N על ערוץ אוטומטי עם אבטחת wps2. ניסיתי גם usb dongle טיפה יותר גדול (פיזית) של tp link, ואותם תוצאות. אני מחפש עכשיו כרטיס רשת אלחוטי, לא איכפת לי אם הוא PCI-E או USB, החשוב מבחינתי - 300mbps בקיבולת.. USB בכלל יכול לעמוד בקצב כזה לבדו? וכמובן כמה שפחות זיופים. אשמח להמלצות ועזרה. תודה רן

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  18. טוב אני אסביר ככה, עד עכשיו הייתי בחיבור רגיל עם חייגן (כבלים, 012). כרגע אני בחיבור MPLS. יש לי רשת בין שתי מחשבים. מחשב שרת (2 כרטיסי רשת - 1 למודם ואחד למחשב האורח). מחשב אורח (כרטיס רשת אחד שמתחבר למחשב שרת). עד עכשיו האינטרנט עבד, כרגע בגלל ה- MPLS האינטרנט לא עובד. איך פותרים את הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  19. שלום. לאחרונה התחדשתי בנייד חדש ורציתי לדעת את האופציות שלי להתקשרות לאינטרנט הבנתי שיש כול מיני דרכים חלקם אלחוטיות גם.. אשמח לשמוע על כול דרך התחברות בפרט תוך כדי התיחסות ליתרונות וחסרונות שלה על פני האחרת שיקולים כלכליים, שיקולים של נוחות וכו' תודה מראש, יוני!

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  20. Started by --Shadow--,

שלום לכולם רציתי לדעת איך מקבלים או שולחים דואר דרך TELNET בCMD למישהו יש מושג והוראות איך בדיוק לעשות את זה? או מדריך שמפורסם באינטרנט? אשמח לעזרה תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  21. עשיתי אתמול רשת ביתית פשוטה בין שני מחשבים עם כבל מוצלב. אני רוצה עכשיו לעשות windows update על המחשב השני, אבל יש בעיה. אני לא מצליח להכנס ל microsoft.com. במחשב הראשי אין שום בעיה, ואני מצליח להכנס. יש למישהו רעיון? תודה.

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  22. Started by niv0us,

לאחר חיפוש מקיף, כי פה לא קיבלתי כל כך תשובות, מצאתי קישור מצויין באתר של מיקרוסופט על סוגי רשתות: http://www.microsoft.com/israel/windowsxp/home/using/howto/homenet/buildit.asp עכשיו למי שמבין בנושא זה, האם אני יכול לקנות את הציוד באופן אישי לרשת דרך קוי הטלפון(HPNA)כלומר את המתאמים. והאם יש לה חסרונות ביחס לרשת דרך חשמל, כי כנראה תהייה לי בעיה לעשות חשמל מכיוון שיש לי 3 פאזות. נ.ב. אין אפשרות לרשת חוטית

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  23. יש לי מודם ADSL direct com A360 (native atm mode) ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר שני מחשבים באמצעות SW שכל אחד יוכל לגלוש באופן עצמאי. האם ניתן לשנות לו את התוכנה? תמונה של המודם: תודה.

24. Started by urich,

טוב שלום יש לי שלושה מחשבים ובקרוב אני יקנה אחד חדש ורציתי לחלוק בינהם את האינטרנט וליצור רשת פשוטה. עכשיו אני שוקל לרכוש את הדילינק 604 אין לו חיבור אלחותי והוא לא גיגה ביט לאן אבל כל המחבים שלי ישנים והרשת גם לא צריכה חיבור ממש מהיר. עכשיו יש לכם המלצות דברים שאני צריך לדעת וכו'

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  25. Started by HuGeMouTh,

בימים האחרונים הורדתי כמה דברים מ BT וראיתי שהמהירות לא עוברת את ה 60K, ניסיתי להוריד קובץ שיש לו 30 אנשים שמעלים ואני הייתי היחיד שמוריד ובכל זאת המהירות לא עברה את ה 60K ניסיתי מטראקר אחר ואותה בעיה, ניסיתי גם טורנט מ MININOVA עם יותר מ 300 סידרים ופחות מ 30 אנשים שמורידים ועדין המהירות לא הייתה מדהימה, 100K בשניה, עד היום לא קרה לי שהורדתי טורנט כזה והמהירות הייתה פחות מ 170K. זה בעיה אצלי או שזה לכולם ככה?

• 6 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים