עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Cheif,

עם תחילת השיווק של מהירות DOWNLOAD של 200M על ידי הוט נשאלת השאלה לגבי היכולת של נתבים נפוצים לתמוך במהירות זו. בסקירות הנתבים שבצעתי ושניתן למצוא ב-LINK בקישור בחתימה יש מידע לגבי נתון זה. בנוסף, חלק מהחברות מפרסמות נתונים אלה באתר האינטרנט שלהם. כך למשל ב-LINK המצב תוכלו למצוא את המהירות המקסימאלית של נתבי TP-LINK בפרוטוקולים השונים. כדאי לשים לב שרק נתבים שיצאו בשנה האחרונה תומכים ב-200M. http://www.tp-link.com/en/article/?faqid=465

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by Cheif,

לפני קצת יותר מ-10 שנים הצליח ה-Internet Explorer (להלן IE) של חברת מיקרוסופט למחוק את חברת Netscape והדפדפן שלה מעל פני האדמה. על החוקיות על המהלך הזה נרשמו מילים רבות וחברת מיקרוסופט בילתה בבתי המשפט לא מעט עקב כך. אך למרות הכל, מאז העלמותה של Netscape הפך ה-IE, ש-"הולחם" לתוך Windows, לדפדפן הפופולרי ביותר. בהעדר תחרות רצינית, נתח השוק של IE היה בתקופות מסוימות קרוב מאוד ל-100%. ההתאוששות של שוק הדפדפנים היתה מאוד איטית, אך עקב בצד אגודל צמחו להם דפדפנים אחרים ששמו להם למטרה להתחרות בדומיננטיות המוחלטת של IE. הראשון שקרה תיגר על IE היה Firefox. העובדה שהוא מבוסס על קוד פתוח ומפותח על ידי קהילה של מתנדבים לא הקלה עליו. אולם הנחישות של מפתחיו והמשתמשים הראשונים בו היתה …

• 35 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. אני בטוח שזה כבר נשאל 1000 פעמים, אבל ניסיתי לחפש חומר באתר וטבעתי בכל מקרה, יש לי מחשב נייח שמחובר חוטית לראוטר של אדימקס, ומחשב נייד שמחובר אלחוטית לאותו ראוטר. הנייד עם VISTA והנייח ב XP אני מעוניין לאפשר שיתוף קבצים בין השניים ניסיתי לבד אבל לא ממש הצלחתי , אשמח להסבר / הכוונה בנושא. תודה רבה :yelclap: אריאל

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  4. Started by J S Bach,

שלום, המודם\ראוטר של הוט עושה הרבה בעיות, השאלה שלי באיזה מכשיר אני יכול להשתמש שעוקף אותו לחלוטין ככה שאני אוכל לחבר את הכבל של האינטרנט ישירות אל המכשיר החדש. ממנו ייצא כבל למחשב אחד ושני מחשבים אחרים יתחברו דרך Wi-fi, אז אני מעוניין שהתקשורת תהיה יצירה ומהירה. התקציב הוא 500 ש"ח וכולל קנייה מחו"ל\איביי. בתודה מראש!

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. שלום. האם יש חסרונות כלשהם בקביעות Static IP? הכוונה שלי עבור קביעת IP קבוע היא בעיקר מטעמי אבטחה. השאלה היא - וזאת מכיוון שאיני מבין גדול בענייני אבטחה - האם יש חסרונות כלשהן בדרך זאת? על פניו קביעת IP קבועה (וכך - הרשאת כניסה לאתרים מסוימים מ IP ספציפי), נשמעת כמו עצה טובה. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה

6. Started by Moor,

חיבור 10 מגה, בזק + בין-לאומי. DSL לאחרונה יש לי האטה רצינית בהורדה מטורנטים, בהורדה ישירה הוא בסדר גמור. אני משתמש ביוטורנט גרסה 2.0.4 אני עם ראוטר של TP-LINK דגם: TL-WR641G מודם: AZTECH 600E מערכת הפעלה: WIN764bit פתחתי את הפורט בראוטר. המהירות שאני מגיעה אליה בטורנטים היא בסביבות 400-600 KBs במקום 1.2MB. התקשרתי אל אתמיכה של בזק לשאול "יש לי האטה בהורדות..." איש התמיכה כצפוי שלח אותי לכל מיני אתרים לבדיקת מהירות הורדה, וכמובן שהכל יצא תקין. אמרתי לו שההאטה היא בטורנטים ואז הוא אמר ל משהו דומה לזה: "אנחנו לא אחריאים להורדה מחו"ל, אין לנו שליטה על שרתים מחו"ל..." ואמר שאין דבר שהוא יכול לעשות בעניין.

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. שלום, על מנת להימנע מפתיחת 2 דיונים שונים בפורום הנ"ל, ארכז אותם בהודעה אחת. 1. אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שמחוברים לאינטרנט עם ספקית האינטרנט 018 אקספון. 2. יש לחבר שלי בעיה מאוד מוזרה ברשת הביתית שלו. אנסה להסביר את זה בצורה הכי פשוטה. יש לו ראוטר, שמחובר לאינטרנט כמובן (בזק), ומהראוטר הזה יש חיבור למחשב שלו (מחשב 1) ומאותו ראוטר יש חיבור בכבל לראוטר אחר שמשמש "גשר". מאותו ראוטר יש חיבור למחשב (מחשב 2). מהראוטר הראשי (שמקבל את האינטרנט מבזק) יש חיבור לעוד ראוטר שמשמש "גשר" וממנו יש חיבור למחשב (מחשב 3) וסטרימר. הבעיה היא שמחשב1 ומחשב2 מתקשרים היטב ברשת. יכולים לגשת אחד לשני בתיקיות המשותפות. אבל מחשב3 לא יכול לגשת למחשב1 בכלל, אבל כן יכול לגשת למחשב2. כנ"ל לגבי …

• 0 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by Oranili,

שלום לכולם בקושי פייסבוק נטען לי הכל עולה שם לאט גם לכם יש איטיות באתר?

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by haimovichi,

שלום לכולם, אני מחובר באמצעות מודם של הוט שאליו מחובר נתב של tp-link (חיוג L2TP) הכתובת בשדה WAN IP ADDRESS שבנתב שונה מהכתובת שמופיעה בשירות כמו http://checkip.dyndns.com/. הכתובות האלה לא אמורות להיות זהות?

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by eranir,

אחרי המלצה של חבר ומספר פוסטים שקראתי פה, החלטתי לשדרג את הרשת בבית בעזרת רכיבי moca. לצערי גיליתי שאין כמעט מבחר של ציוד, כאשר ActionTec די שולטת בשוק, לא נמכרת בארץ, ובמכירות היותר זולות שלה שהצלחתי למצוא באיביי, אין משלוח / משלוח יקר לארץ. במקביל, נתקלתי במכירה בebay של מוצר סיני שלפי שמועות משמש בארץ את הוט, והמוכר הוא ישראלי, אבל זה לא בדיוק מוצר מסוקר ברשת. על כן, לפני שאני מוציא 400 שקל על הזמנה, אשמח לשאול גם אם למישהו יצא להשתמש במוצר הנ"ל, גם חוו"ד של מי שמשתמש היום במוצרים של ActionTec מעל תשתית הוט (מפריע במשהו לשידורי הטלוויזיה?), ואם מישהו יכול לתת הערכה אם יהיו הבדלים עבורי בשימוש (סטרימינג של וידאו ב1080p) בין המוצרים הללו. המון תודה

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. Started by GolanBerlin,

בס"ד מנוכח הבעיות הבלתי פוסקוות של בזק בינלאומי, מנוכח העובדה שאני משלם 12 מגה ומקבל זבל, ובנסף בגלל מניעים דתיים - אני מעוניין לעבור לאינטרנט רימון. רציתי לדעת, איך המהירות שם? מה המחירים? כמה מגה אפשר לקחת? היוטיוב עובד מהר? האם יהיו לאגים/פינגים נמוכים במשחקי רשת? תודה רבה לכולם.

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by Oztriker,

היי, יש לי ראוטר על חוטי ואני רוצה להתחבר אליו עם המחשב הנייח. הבעיה היא שהראוטר בקומה הראשונה והמחשב בשנייה. יש איזה סטיק USB שאוכל להתחבר באמצעותו לראוטר.

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  13. Started by eyazlaz,

מבקש חוות דעת על פרנטר פייבר? הבניין שלי חובר, ואני מתלבט אם לעבור. חשוב לי מאוד מאוד הנושא של פינגים ולייטנסי, כמה שיותר נמוך.

14. בעבר אני יודע שזה היה נכון. כרגע הם הכי זולים - אז כשירות לציבור @Cheif

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. שלום לכולם וחג שמח, אני רוצה לקנות מפיץ WiFi (אני קורא לו ככה בהעדר הגדרה נכונה ומקצועית) שיחובר אליו כבל רשת שיוצא מראוטר בחדר רחוק בבית, כך שהוא ישדר אות איכותי וחזק בצד השני של הבית. אשמח להמלצות, מחירים, הכוונה וכו'. תודה רבה, נעם

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. אני מחובר לאינטרנט בתשתית של "בזק". ביום שישי בערב האינטרנט שלי הפסיק לעבוד. בתמיכה הטכנית אמרו שזו תקלה באיזור שלי, ושהיא תתוקן כמה שיותר מהר. בפועל, התקלה לא תוקנה עד 12 בצהריים של יום ראשון - יומיים אחרי התקלה. ניהלתי אינסוף שיחות עם נציגים שונים בתמיכה הטכנית, אבל כמובן שזה לא עזר. מצד שני, אני חושב שזכיתי להבין את אופן המחשבה של חברת "בזק" - באחת השיחות הם אמרו לי "בינתיים רק 30 משתמשים נפגעו". בכל מקרה, כמה שיותר מהר יהיו אופציות נוספות לתשתית אינטרנט - כך יותר טוב. וכמה שיותר מהר חברת "בזק" תתפרק ועצם השם "בזק" יזרק לפח ההסטוריה - כך יוטב לכולם.

• 26 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. קניתי ראוטר אלחוטי של אדימקס BR-6424N ,אני מחובר דרך הכבלים,מודם של טומסון,חיבור ללא חייגן,מערכת הפעלה שלי היא XP. הבעיה היא כזאת,לפעמים אתרים מכובדים וגדולים שאני רוצה להכנס אליהם פשוט לא עולים לי,כאשר אני מוציא תכבל רשת שמוחבר מהמודם לראוטר ומחבר אותו ישירות לכרטיס רשת במחשב(עוקף את הראוטר),אז אני מצליח להכנס לאותם אתרים שלא הצלחתי להכנס שהוא הייה מחובר לראוטר. אני לא יודע עם זה קשור,אבל יש לי תוכנה אבטחה במחשב של מצלמות אבטחה וכדי לראות מרחוק,פתחתי מספר פורטים בראוטר(21,80,4550,5550,8860 אותם פתחתי.) עשיתי גם עדכון לראוטר הגירסה שהייתה לי 1.32 ועכשיו יש לי 1.58. יש לציין,שבזמן שאתרים כמו ו"אללה" "וגוגל" לא עולים לי,המסנגר ואתרים אחרים כן עולים. אשמח לקבל תשובה,כי זה פש…

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. יש לי כבר כמה שנים את האינרטנט של בזק בינלאומי במהירות 1.5 מגה . במחשב הקודם שהיה לי עם מעבד E2140 ווינדוס XP הגלישה הייתה רצה . עכשיו במחשב חדש I5 760 ווינדוס 7 אולטימה 64 ביט האינטרנט זוחל . אני מדגיש שזה אותו מודם ואותה מהירות רק המחשב זה מה ששונה . הייתי בטוח שאולי מחשב חדש יאיץ את מהירות הגלישה ודווקא ההפך זה מה שקרה . מהירות ההורדה היא בסדר גמור רק המהירות גלישה בעייתית . אשמח לפתרון .

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. Started by Haflo,

[היה לי קשה למצוא כותרת מתאימה!] אך אני חושב שעליי להביא את המקרה שקרה לי לידיעתכם! לפני חודשיים בערך האח הקטן שלי [23] והחברה שלו ישבו לי על המחשב (אני כמובן הייתי מחוץ לבית!) וגלשו לאתרי סקס. אני מחובר לאינטרנט דרך שרת עם מודם כבלים דרך ערוצי זהב, חוץ מזה מחובר לשרת מודם אנלוגי שמשמש לשליחת פקסים (WinFax Pro) כפי הנראה אחד מהאתרים שהפ גלשו אליהם הוריד חייגן אל תוך המחשב וברוב חוצפתו חייג לליכטנשטיין במשך 40 דקות!!! היום בבוקר קיבלתי חיוב ע"ס 50 ש"ח מ012 קווי זהב! יש למישהו רעיון איך אפשר למנוע דברים כאלה בעתיד?

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. אני משתמש בדירה בתשתית+ספק של בזק, במהירות 40 מגה. אני מחובר לאינטרנט באמצעות ה-WIFI. בדיקת מהירות ההורדה באתרים שונים מראה באופן עקבי על מהירות הורדה של 25MBPS, כלומר כ-3 מ"ב לשנייה. הבעיה היא שבפועל, מהירות ההורדה היא 10% מזה - כלומר כ-300 ק"ב לשנייה. את הבדיקה בפועל ביצעתי באמצעות האתר הזה: http://www.thinkbroadband.com/download.html למשל, הורדת 50 מ"ב לקחה קצת יותר מ-3 דקות, ו-100 לקחה קצת יותר מ-6 דקות. איך זה יכול להיות, ומה אפשר לעשות?

21. Started by FatCat,

לפני כמה חודשים קראתי באחד המדורים של ידיעות אחרונות שצפוי להגיע לארץ עוד כמה שנים vDSL והמהירות שלו תהיה גבוהה מאוד יחסית לaDSL שאנחנו משתמשים בו היום. מישהו יודע אם המידע הזה נכון ויכול להגיד לי מתי זה באמת יגיע? אם אפשר אז לא שמועות אלא מידע מאומת מבזק או גוף מוסמך אחר. האם ה vDSL יוריד לי את הפינג לאירופה? דרך-אגב, איך זה שלשבדיה יש כאלה חיבורים טובים?

• 36 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by zy2000,

שלום. אני טכנאי מחשבים.יש לי לקוחה בעלת בית גדול מאוד -וילה חד קומתית והיא מעוניינת שתהיה לה רשת אלחוטית שתתפרס על כל הבית כולל החצר. התשתית שלה כרגע היא מודם כבלים L2TP בלבד ושני מחשבים נייחים ליד המודם.בעתיד יהיה לה מחשב נייד . מחברת הוט הציעו לה התקנת ראוטר בארון התקשורת . עדיין אינני יודע מאיזה דגם, אבל הבטיחו לה בלי למצמץ ובלי לשאול לגבי גודל הבית שיש לו עוצמה חזקה מאוד ולא יהיו בעיות קליטה אפילו אצל השכנים. העלות של ההתקנה שהציעו לה לראוטר היא 100 ש"ח ועלות הראוטר בפריסת תשלומים היא 250 ש"ח. המחיר הזה נשמע לי חשוד כי אני יודע שראוטר חזק וטוב עולה מעל 400 ש"ח ואני לא רוצה שיהיו לה בעיות קליטה בטווחים הרחוקים מהראוטר. אשמח אם תסבירו לי איזה ראוטר מומלץ להציע לה האם …

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. יש לי בבית רשת אלחוטית שמוצפנת בWEP(הסיסמה ידועה לי) למטה המחשב מחובר ישירות לראוטר ולינטרנט ולמעלה יש מתאם שקולט עד לא מזמן הכול היה בסדר האות היה חזק והכול טוב אבל משום מה לאחרונה אני כל הזמן מקבל(במחשב למעלה) את ההעודה של קישוריות מוגבלת או חסרה וכבר עשיתיאת המדריך שיש ב NETCHIEF וזה לא עזר במחשב למעלה יש מתאם של LEVLEONE(WNC0500) ולמטה יש ראוטר של D-LINK

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by Lior Azi,

דיברתי כרגע עם שירות הלקוחות של אינטרנט זהב... הם מציעים רכישת מודם חיצוני ADSL של ROTAL ב-150 ש"ח.. השאלה שלי היא אם מישהו פה התנסה פעם עם המודם שלהם, ואם כן מה המהירויות שהוא השיג ? (אם זה אפשרי אז ביחס לALCATAL שרוב המשתמשים היום משתמשים בו) (המודם מסופק ע"י תקשורת ישירה) אני מתלבט אם לקנות אותו ב-150, או להכפיל את סכום ההוצאה ולקנות ב-480 ש"ח את האלקטל השחור.

• 29 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. Started by bati6,

אהלן, יש לי בעייה, יש לי מחשב נייד insprion 5558 שאני גולש עליו בראוטר של הוט, כבר 4 חודשים הכל היה תקין, פתאום בימים האחרונים הוא מראה לי סימן קריאה צהוב. נסיתי לעדכן דרייברים של כרטיס הרשת למרות שלא נראה לי שהיה צריך ועדיין לא עובד. הראוטר של הוט כן עובד לי ולאשתי על מכשירי הפלאפון, לא נראה לי שהבעייה בראוטר, מצד שני, כשאני מפעיל נקודה חמה דרך הפלאפון כדי להתחבר עם המחשב אז זה עובד מצויין. אז אני כבר לא יודע איפה יכולה להיות הבעייה...אני ממש זקוק למחשב עם הראוטר. אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.