עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מדי פעם יש אצלי איטיות בכניסה לאתרים. בכרום כתוב Waiting for website... וזה יכול לקחת 15-30 שניות ויותר עד שאני לוחצת על רענון, לרוב האתר עולה אחרי רענון אבל לא תמיד. לא הצלחתי למצוא עקביות בעניין. לצורך העניין הרבה פעמים אני חווה איטיות גם באתר של תפוז אבל לא רק. בדיקת מהירות תקינה. בזק טוענים שהתשתית תקינה. בזק בינלאומי השתלטו על המחשב שלי, עשו בדיקות ואמרו שהבעיה במחשב כי ב-Safe mode זה היה בסדר. אמרו לי להסיר תוכנות מה-Startup. עשיתי את זה ועדיין הבעיה קורית. תשתית בזק, ספק בזק בינלאומי, מהירות Top 100 (בפועל 55-60 Mbps), ראוטר של D-Link 6740U במצב Bridge (מוגדר כמודם) עם ראוטר של D-Link DIR-880L עם הקושחה העדכנית ביותר משירות הלקוחות של D-Link. …

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. שלום חברים יש לי נתב ראשי, וליחידה שמאחורי הבית העברתי כבל רשת (שמחובר מהראוטר הראשי בבית). בדקתי את הכבל רשת בחיבור ישיר לטלויזיה ואכן יש אינטרנט. ברצוני לקנות ראוטר אשר יתן לי ביחידה שמאחורי הבית גם WIFI וגם אני יוכל לחבר אותו למחשב נייח וגם לטלויזיה ראיתי את המדריך הנ"ל שמאוד ברור http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm 1. רציתי לדעת אם אני חייב שהראוטר שאני קונה יהיה אותו סוג כמו הרואטר הראשי שבבית? 2. כמו כן אם אפשר לינק לראוטר מומלץ ולא יקר? 3. ראיתי את מה שכתוב בלינק " שנה את כתובת הנתב האלחוטי החדש כך שתהיה בתחומי הסגמנט של הנתב הקווי אך מחוץ לתחום הכתובות ששרת ה-DHCP שלו מחלק. לדוגמא, אם כתובת הנתב הקיים היא 192.168.1.1 ושרת ה-DHCP שלו מחלק כתו…

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. Started by Hikaru,

שלום, הקמתי בשעה טובה רשת ביתית אלחוטית במקום רשת ה-HPNA3 שהיתה לי לפני כן (נשרפו שני מודמים, והיו לי כמה בעיות מעצבנות עם הרשת בכל מקרה). ברשותי D-Link DIR-615 - נתב בתקן N, ומתאמים D-Link DWA-140, גם הם בתקן N. לרשת מחוברים אך ורק מחשבים (3) המריצים ווינדוס ויסטה. הגלישה באינטרנט חלקה לגמרי בכל המחשבים, בהתחלה היו לי בעיות עם המתאמים שהתנתקו כל 30 שניות בערך, ואז הסרתי את הדרייברים של D-Link והתקנתי דרייברים של Ralink (החברה שמייצרת את הצ'יפים עבור D-Link), ועכשיו הרשת עובדת נהדר. הבעיה היא שהעברת קבצים בין המחשבים היא איטית מאוד (בין 700 קילובייטים לשניה עד 1.5 מגה בייטים לשניה, מקסימום). הקליטה של כולם היא Excellent, ובעוד שאני ממש לא מצפה למהירויות בקצב המוצהר של תקן…

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. Started by Semyon171,

שלום, קניתי את הראוטר הנ''ל. התקתני והתקשרתי לנטויז'ן לבקש אייפי קבוע הם אמרו שזה יטופל תוך 24 שעות. עכשיו בהגדרה של הראוטר אני מחובר דרך PPTT וצריך להכניס Subnet mark ו Gateway. מה אני צריך להכניס פה? תודה

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by House M.D.,

היי. היום שמתי להורדה כמה קבצים גדולים מאתר MEGA. שמתי לב שההורדה דרך האתר הזה אינה כמו בשאר האתרים, ההורדה לא מופיעה במנהל ההורדות כמו שבדרך כלל קורה, אלא יש פס התקדמות ורק אחרי שההורדה מסתיימת הקובץ המלא מופיע במנהל ההורדות. מה שקרה זה שמשום מה ההורדה נתקעה באמצע, לאחר שזה הוריד כבר כ-10GB. ניסיתי לעשות ריפרש לעמוד כי ב FAQ שלהם כתוב שאם נשארים באותו טאב אפשר להמשיך את ההורדה, אבל זה לא עזר ורצה להוריד את הקובץ מחדש. בכל מקרה, עכשיו על כונן C שלי (שזה SSD וחשוב לי כמה מקום פנוי יש בו) נוספו 10GB של מקום תפוס, בבירור חלקי הקובץ שהוא כבר הוריד. עכשיו אני מנסה לנקות את השאריות האלו. ניסיתי ccleaner, ניסיתי להיכנס לתיקיה שבה כרום שומר את ה user data וגם היא לא היתה במשקל שמ…

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  6. שלום לכולכם, השאלה שלי היא האם יהיה אפשר באיזושהיא צורה לשלוח פקסים דרך אינטרנט כבלים ? ושאלה שנייה מתי מת"ב מתחילים לספק את האינטרנט (אם ידוע לכם) ? תודה

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. Started by xpepx,

לאחר הכתבות האחרונות שמסעירות את הנט, על התוסף שפתחו ומגלה פרצות אבטחה באתרים שלא מוצפנים (HTTPS). אשמח אם מישהו יוכל להסביר ככה תמציתי מהו חיבור VPN? ומהי הצפנת SSL? האם קיימים שירותי VPN חינמים? רק על מנת להתחבר באלחוטי לאתרים לא מאובטחים? ואיך אפשר להצפין בעצם את הגלישה וההורדות ב-SSL? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  8. Started by Nitzi,

שלום לכולם, קראתי חומר רב בנושא וגם עשיתי חיפוש אינטנסיבי כאן, אך לא מצאתי פתרון לבעיה. אשמח לטיפים / הכוונה... אני לקוח חדש בהוט אינטרנט (200 מגה, ספק ותשתית). הצלחתי לחבר להוט בוקס ראוטר ישן של tp-link, שאליו אני מחבר מדפסת usb ועובד איתה כמדפסת רשת. ההוט בוקס לא מוגדר כ bridge ואני גם מעדיף שזה ישאר כך. ברשותי גם tp-link archer vr600. הוא שונה לגמרי בהגדרות שלו מהראוטר הישן ואיני מצליח לחבר אותו כלל להוטבוקס. חיבור פיזי: ניסיתי גם מה wan/lan ב vr600 לכל חיבור אפשרי בהוטבוקס (4 חיבורים) וגם מחיבור lan רגיל, אך לשווא. ניסיתי לעשות כל מה שאני יודע וקראתי.. כולל disable/enable ל dhcp, כולל העברת ה vr600 למצב wireless.. כל דבר לא מביא…

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. Started by jupiterian,

שלום, אתמול קיבלתי מבזק ראוטר Netgear N600, שבלילה נראה כמו מגדלור קטן בחדר מרוב נורות שמטילות פס של אור על הקיר. האם אפשרי איכשהו לכבות את הנורות האלו או להחליש את עוצמתן מבלי לכבות את הראוטר בלילה?

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. Started by saar,

היי לכולם. קראתי כמה מאמרים בנושא הפיכת המודם ALCATEL למצב PRO...והאמת שלא הבנתי כל כך את היתרונות והחסרונות.. מישהו יכול לפרט פה את היתרונות והחסרונות למעבר הזה? תודה.

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. בעבר אני יודע שזה היה נכון. כרגע הם הכי זולים - אז כשירות לציבור @Cheif

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. Started by sprinter,

שלום חברים, יש לי חבר ששידרג מ30 מגה ל100 מגה בהוט עם בזק בינלאומי כספק. הנציגה אמרה לו שהכל מוגדר טוב מבחינת מהירות תשתית והוא צריך לשנות הגדרות בשביל לקבל את ה100 מגה. כרגע הוא גולש על 30 מגה ולא מצליח לעבור את ה30 . כרטיס הרשת שלום הוא 100 מגה. על איזה הגדרות היא דיברה? אני מעוניין לעזור לבחור לקבל את ה100. דרך אגב יש לו נתב של edimax לא זוכר את הדגם. בבקשה עזרתכם!!! תודה מראש...

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. Started by behagai,

שלום רב, לאחרונה אני רואה שמשומה יש לי ניתוקים מהאינטרנט (בעיקר בעת הורדות של נפחים גדולים). בבדיקה מול התשתית (בזק) והספק (בזק בינלאומי) הם אומרים שהם לא רואים ניתוקים. אבל אני לא ממש משוכנע שזה נכון. כשאני מוריד מאימיול, ביט-קומט, הורדה ישירה או כשאני משחק WOW אני רואה מידי פעם שקצב ההורדה מתאפס (כאילו מתחיל מהתחלה) וב- WOW אני מתנתק באופן תדיר. אני לא יודע אם הבעיה קשורה לתשתית/ ספק, לתוכנות או למחשב שלי. האם יש תוכנה שתוכל לנטר את הפעילות כך שאראה באמת אם יש ניתוקים ומהיכן הם. רק אציין שעברתי לפני שבועיים ל- 30 מגה ובלית ברירה התקינו לי את האוטר של בזק של חברת נטגיר (לדבריהם, הראוטר היחידי שיש בו חייגן למהירויות הללו). יש לי חשד עמוק שמקור הבעיה בראוטר. אודה לעזרתכם ב…

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by Oranili,

שלום לכולם בקושי פייסבוק נטען לי הכל עולה שם לאט גם לכם יש איטיות באתר?

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by Arik.G,

מופיעה לי השגיעה הזאת כמעט כל פעם שאני פותח אתר. וזה משגע אותי. היה לי פייר וול ומחקתי אותו כי אמרו לי שזה יכול להיות בגללו, אבל זה לא מפסיק. אולי מישהו יודע מה גורם לזה?

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. טוב בקצרה, הבעיה שלי היא שאיני יכול להתחבר דרך וינדוס 7 למודם שלי שמחובר בUSB למחשב, לXP או ויסטה יש לי דרייברים ול7 פשוט לא מצאתי אני יודע שזה עוד לא וינדוס סופי אבל אולי בכל זאת ישנו פתרון, ניסיתי עם דרייבר של ויסטה - לא עזר. האת'רנט במודם מחובר למחשב אחר בעזרת כבל ארוך. האם חיבור מפצל את'רנט למודם יהיה ראוי ויביא לי רוחב פס מלא?

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  17. Started by GTxZ,

איך אני מגביל תיקייה מסויימת ברשת שתהיה ללא גישה למחשב אחד מתוך כמה מחשבים שבהם התיקייה משותפת? תודה

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. Started by KingYes,

שלום לכם, ראיתי את הכתבה: http://www.netcheif.com/Reviews/7438RPn/7438RPn.htm ואשמח לדעת מה קורה עם קרינה שמה? אני רוצה כזה מוצר להכניס בחדר ילדים (הוא קרוב מאוד לחדר העבודה שהוא ממ"ד), השאלה שלי האם זה מוציא קרינה מסוכנת או שזה בסדר לגמרי? - - - תגובה אוחדה: - - - ואם כבר אנחנו בדיון הזה: ראיתי בבזק דגם כאן: http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/ew7238il.html הדגם שמה נקרא: EW-7238iL, והוא עולה שמה פי 2 (300 שקל לעומת 160). השאלה שלי האם הדגם של בזק ממש טוב ששווה את ההשקעה? או מה ההבדלים ביניהם?

• 0 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. שלום.. קניתי מחשב חדש שאותו רוצה לחבר לאינטרנט דרך המודם שיש,קניתי סוויץ,אבל אני צריך להפוך את המודם לנתב.ויש לי מס שאלות: 1.האם אני צריך להתקין את החייגן של wow במחשב החדש? מצאתי מדריך דרך גוגל בכתובת הבאה(http://www.guides4u.co.il/xoops/modules/news/article.php?storyid=84),אבל מתקשה להבין את סדר העבודה. אם יש מדריך מאד פשוט(וחיפשתי בכל דרך אפשרית באתר שלכם)אשמח לקבל אותו. אבי

• 19 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by Kirma,

לפני כ 5 דקות התנתק לי ה HOTBOX במהלך גלישה ולפתע אני רואה במיקומי רשת ("מחשב שלי") HOTBOX שרת מדיה התחברתי ל HOTBOX וראיתי שהקושחה התעדכנה ל HOT_2.1.11 יש למישהו מושג איך משתמשים בשרת מדיה הזה ?

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by Cheif,

בשבועות האחרונים החלה חברת "פיקוק", היבואנית הרשמית של מוצרי EDIMAX, לשווק בישרל נתב חדש המכונה BR-6478Gn. זהו נתב בעל שתי אנטנות, התומך בתקן N באופן מלא וכולל 4 יציאות LAN במהירות של 1G. בנוסף לכך הוא כולל מפסק פיזי לכיבוי והדלקת הרכיב האלחוטי ויכולת להשתמש בו ככרטיס רשת אלחוטי. הנתב מבוסס על רכיב ותיק של חברת REALTEK המכונה RTL8198 שניתן למצוא אותו הן בנתבים (כמו ה-TL-WR1042ND של TP-LINK) והן נקודות גישה (כמו ה-EW-7438RPn של EDIMAX). הנתב אינו כולל כניסת USB ובניגוד למרבית המוצרים של EDIMAX הוא מגיע בצבע שחור. עלותו בארץ נעה סביב 210 שקלים. http://www.edimax.com/edimax/merchandise/merchandise_detail/data/edimax/global/wireless_routers_n300/br-6478gn/

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by asili,

איך אפשר לדעת מה הIPשל המחשב שלי???

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. Started by zy2000,

שלום. אני טכנאי מחשבים.יש לי לקוחה בעלת בית גדול מאוד -וילה חד קומתית והיא מעוניינת שתהיה לה רשת אלחוטית שתתפרס על כל הבית כולל החצר. התשתית שלה כרגע היא מודם כבלים L2TP בלבד ושני מחשבים נייחים ליד המודם.בעתיד יהיה לה מחשב נייד . מחברת הוט הציעו לה התקנת ראוטר בארון התקשורת . עדיין אינני יודע מאיזה דגם, אבל הבטיחו לה בלי למצמץ ובלי לשאול לגבי גודל הבית שיש לו עוצמה חזקה מאוד ולא יהיו בעיות קליטה אפילו אצל השכנים. העלות של ההתקנה שהציעו לה לראוטר היא 100 ש"ח ועלות הראוטר בפריסת תשלומים היא 250 ש"ח. המחיר הזה נשמע לי חשוד כי אני יודע שראוטר חזק וטוב עולה מעל 400 ש"ח ואני לא רוצה שיהיו לה בעיות קליטה בטווחים הרחוקים מהראוטר. אשמח אם תסבירו לי איזה ראוטר מומלץ להציע לה האם …

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by THE_LORD,

שלום לכולם, אני מנסה למצוא פתרון להגן על הסיסמה של הWIFI שלי יש לי נתב netgear vvg2000 שרכשתי דרך בזק העניין הוא שיש לי מדפסת אלחוטית ואני חייב שיהיה לי WPS אני ניסתי לפרוץ לעצמי וזה לא יאמן כמה שניות קיבלתי את הסיסמה לwifi בינתיים עשיתי הגדרה בנתב שיהיה לי Wireless Station Access List רק משתמשים שאני מכיר ע"פ כתובת ה MAC או שם המוצר מורשים להכנס לWIFI אבל העבודה אם זה מסורבלת כשאני רוצה לשתף מוצר חדש לרשימה אני צריך לבטל את האופציה הזו ואז להתחבר לWIFI ורק אז אני אוכל להוסיף את המוצר החדש לרשימת מוצרים מורשים. יש דרך חזקה להגן על זה? מקווה שהייתי ברור, תודה

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. אני משתמש בשרת של XX והיום הורדתי פרק של הסידרה ------- ראתי שיש שם משתמש מישראל שמעלה לי את הקובץ במהירות של 450-500 למי בארץ יש כזה חיבור יש בכלל תשתית כזו תמונה --הקישור לתמונה נמחק ע"י מנהל הפורום--

• 30 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.