עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בזמן האחרון אני חושד שהראוטר שלי בתהליכי גסיסה. התקשרתי לבזק והם אמרו שמהיום אפשר רק להשכיר מהם ראוטר, אז חשבתי שאולי פשוט עדיף לקנות אחד בעצמי. אני מחפש המלצה למודם-ראוטר אלחוטי במחיר סביר (עד 300 ש"ח?). אני יוצא מנקודת הנחה שניתן למצוא ראוטרים איכותיים יותר מאשר מה שבזק מציעים, ובאחריות מספיקה כדי שזה יצא משתלם. יכול להיות שהנושא כבר נטחן בפורום, ואם כן אני אשמח לקבל הפניה לדיון קודם רלוונטי. תודה

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. רכשתי את הדגם הבא של TPLINK , TP-Link TL-WN822N הענין הוא, מאז שהתחלתי להשתמש איתו, משום מה אני חווה פעם בכמה זמן ניתוקים. (פתאום עמודי דפדפן לא נטענים -"לא ניתן להציג דף זה", הDROPBOX פתאום מCONNECTED מראה חיווי של CONNECTING) זה יכול לקרות פעם ב20-30 דקות ויכל לפעמים לא לקרות. זה ממש מוזר, כי זה מראה לי כל הזמן קליטה EXCELLENT ובסביבות ה75-80%. מה זה יכול להיות? מה אפשר לעשות בעקבות הניתוקים הללו?

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by sprinter,

שלום חברים, יש לי חבר ששידרג מ30 מגה ל100 מגה בהוט עם בזק בינלאומי כספק. הנציגה אמרה לו שהכל מוגדר טוב מבחינת מהירות תשתית והוא צריך לשנות הגדרות בשביל לקבל את ה100 מגה. כרגע הוא גולש על 30 מגה ולא מצליח לעבור את ה30 . כרטיס הרשת שלום הוא 100 מגה. על איזה הגדרות היא דיברה? אני מעוניין לעזור לבחור לקבל את ה100. דרך אגב יש לו נתב של edimax לא זוכר את הדגם. בבקשה עזרתכם!!! תודה מראש...

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. Started by ysar,

שלום לכולם, המון שאלו על זה וסביב זה ולא מצאתי תשובה נורמלית: איך מחברים את כל זה יחד בלי לשלם לנטויזו עוד 40 ש"ח ? הבנתי שאני צריך PPTP . אבל אני צריך למלא ידנית כתובת IP +SUBNET MASK + GATEWAY. איפה אני מוצא אותם?? האם אני צריף כתובת IP קבועה? כי הבחור מהכלבים אמר לי שאין בעיה, רק שאני צריך לגרום לראוטר "למשוך" כתובת, אבל בלי IP אני לא יכול לעשות כלום עם הראוטר! מה עושים??

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. אני משתמש בשרת של XX והיום הורדתי פרק של הסידרה ------- ראתי שיש שם משתמש מישראל שמעלה לי את הקובץ במהירות של 450-500 למי בארץ יש כזה חיבור יש בכלל תשתית כזו תמונה --הקישור לתמונה נמחק ע"י מנהל הפורום--

• 30 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. אהלן, חבר שלי התחבר לא מזמן ל-NGN של בזק במהירות 10 מגה. ספק - בזק בינלאומי - גם 10 מגה. בדיקות SPEEDTEST מראות שמהירויות ההורדה וההעלאה תקינות, אך הפינגים על הפנים (230 ומעלה - בארץ!) עשיתי בדיקות פינג ב-CMD לאתרים כמו וואלה, YNET וקיבלתי תוצאות סבבה - 15-17MS. בדיקות PINGTEST בארץ יוצאות תקינות - 20MS, ג'יטר 0, איכות קו A. בדיקה לפרנקפורט הראתה על 70MS, ג'יטר 1, איכות קו B. עוד דבר, כשנכנסים ל-SPEEDTEST הוא מתביית על איזורים מוזרים כמו עזה ומזרח ירושלים (לא על ת"א, ראש העין, פתח תקווה וכו'..) מה יכולה להיות הסיבה לזה? אודה לעזרתכם!

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by pain_killer12,

שלום חברים, חבר שלי פירמט ועכשיו אין לו אינטרנט. לפי מה שהבנתי הוא כנראה לא התקין את הדרייבר של הכרטיס רשת. הבעיה היא שאין דרך לזהות איזה כרטיס רשת יש לו, הוא לא יודע. הרצתי אצלו אברסט ובלשונית של הnetwork מופיע לי nvidia nforce 430 lan controller זה הגיוני? בלשונית של הDMI בתוכנה מופיע לו ACER בתור הלוח אם, Aspire t160 בתור הדגם. ב summary בלוח-אם name רשום Acer sc51gm ובצ'יפסט מתחת רשום nvidia geforce 6100 amd hammer. הגעתי לדף הזה: http://support.acer-euro.com/drivers/downloads_gd.html ויש שם כל מיני דרייברים של הלוח אם, כדאי להוריד אותם? הוא לא התקין דרייברים של הלוח אם אחרי הפירמוט, אבל העניין הוא שהמודם מחובר לכרטיס רשת חיצוני. איך אפשר לברר ולהוריד דרייבר מתאים?…

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. Started by B.D.B,

אני משתמש ב-PS3 למטרת סטרימינג, אומנם סרטי SD עוברים חלק על הרשת האלחוטית, אבל סרטי HD מקרטעים בקטעים עמוסים (החל מ 5Mbps). בנוסף, בגלל שה-PS3 משתמש ב-FAT לא ניתן להעתיק מראש (הקבצים יותר גדולים מ 4GB). לסלול רשת Ethernet זו לא אופציה, אז חשבתי להשתמש במתאם Ethernet over Power, האם זה יחזיק קצבים של עד 15-20Mbps? ואיפה אפשר לקנות כאלו? הכי זול שמצאתי זה 350 שקל לזוג, שזה עדיין כמעט פי שתיים מה-49$ לזוג שראתי ב-eBay.

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. Started by Tiger,

שלום לכולם , לכל מחוברי ה adsl . יש לי פינגים די נמוכים לארץ , למשל פינג ל www.bezeq.co.il אני מקבל 27-20 ול www.bezeqint.net אני גם מקבל פינג כזה. עכשיו לחו"ל (אפילו בבוקר מוקדם שאין עומס) אני מקבל פינג של 120 ועוד לסרבר שנחשב בין הטובים !! מה יכולה להיות הבעייה ? הקו בסדר , מהירות בסדר גמור (200-180 kb/sec). כל הזמן שאני מתקשר לנזק בינלאומי הם אומרים שהם יעבירו את זה הלאה (את האיי פי של השרת) , וזה אולי הפעם ה-5 שאני מתקשר וזאת התוצאה ("העברת הבעייה") בבקשה מישהו יכול להסביר מה יכולה להיות הבעייה ולמי לפנות ? (נזק ? או נזק בינלאומי ?? ) בתודה tiger

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. Started by Skion,

אני מעוניין לחסום כתובת IP ספציפית ברשת LAN בייתית, בצורה כזו שאוכל לחסום ולאפשר גישה כאוות נפשי. יש למישהו רעיון? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. שלום, אז ככה בגלל שיש בבית את החבילה של המבצע טריפל הכל פתוח יוצא אותו מחיר ואפשר לעבור לחבילה החדשה שהיא הטריפל iPlatinum ולבחור או בHotbox2 שאותו צריך להביא מנקודת השירות ולחבר עצמאית שזה ממש לא בעיה(אחרת זה 200ש"ח התקנה) או Fiberbox(התקנה חינם) יחד עם ציוד משלים שהוא לא ממש ידוע כי זה לא הMoCA שתומך עד 100Mb אבל כששאלתי את הנציגה היא אמרה שבמידה ואני לוקח את הFiberbox אני יקבל ציוד שיתמוך עד 200Mb אבל היא לא יודעת לענות לי איזה בדיוק. אז האם מישהו יודע בדיוק מה הציוד המשלים של Hot ל200Mb חוץ מהHotbox2? כעיקרון אני יכול לקחת את הFiberbox ולשנות אם אני לא ירצה הבעיה שאין לי כוח לכל הסיפור הזה ולציוד הלא ידוע שיאפשר 200Mb בנוסף הFiberbox יהיה בסלון ולא ידוע לי עד כמה ח…

• 0 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. שלום אני כרגע לומד קורס MCITP אשצח אם אקבל את עזרתכם: עלי ליצור לכל משתמש תיקית בית נפרדת תוך שימות בקוד \\10.10.10.1\home folder\%username% עלי להכניס את זה בתוך הגדרה שמשום מה איני מוצא אותה בגרופ פוליסי מישהו מכיר את ההגדרה הזו?

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. שלום לכולם, מחשב (לא שלי) שמחובר לADSL ולבזק בינלאומי. הורדתי אימיול, פתחתי את הפורטים כנדרש גם בראווטר וגם בחומת האש של וינדוס. מופיע לי "מזהה גבוה", אך בבדיקת הפורטים שמתבצעת ע"י אימיול יש לי X אדום ומתקבלת הודעה שלא נוצר קשר וכ'. בזק בינלאומי טוענים שהם לא חוסמים פורטים, אין תוכנת חומת אש נוספת במחשב (מלבד המקורית). האם יש לכם כיוון לפיתרון הבעיה? תודה מראש, גיא.

14. Started by חיים37,

שלום לכולם ערכתי חיפוש בנושא ולא מצאתי תשובות שמתאימות אליי אז אני מבקש סליחה אם זה לא הפורום המתאים או שכבר יש תשובה לשאלה הזאת יש לי ראוטר של בזק של סימנס ויש לי 2 מחשבים בבית והאימיול עובד לי עם low id כל הזמן איך אני מסדר את הבעיה הזאת? אני אמור לפתוח את הפורטים של האימיול? ואם כן איך? תודה

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  15. Started by Cheif,

ה-BR-6478AC של חברת Edimax, עליו פרסמתי סקירה לפני מספר שבועות, זמין עתה לרכישה בארץ במגוון חנויות במחיר של כ-480 שקל. http://www.netcheif.com/Reviews/BR-6478AC/BR-6478AC.htm. את פרוט החנויות בו הוא זמין ניתן למצוא על ידי חיפוש ב-GOOGLE עם סיומת site:co.il. כמו כן ניתן למצוא השוואת מחירים שלו ב-http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=BR-6478AC.

16. טוב אז ככה, הייתה הפסקת, נכבה המחשב כמובן, הדלקתי ומאז החיבור רשת במחשב לא מוכן להתחבר לשום מקום ומראה שאין כבל מחובר. ניתקתי אותו מראוטר, חיברתי אותו ישירות למודם - לא עבד. החלפתי כבל - לא עבד. שינתי חיבורים בראוטר - לא עבד. נסיתי לחבר אותו ישירות למחשב השני - לא עבד. איפסתי את הגדרות הרשת במחשב וראוטר - לא עבד. המערכת מזהה את החיבור הרשת, כתקין רק לכל מקום שאני מחבר אותו הוא מראה שאין כאילו כבל. יש מצב נשרף החיבור רשת בלוח אם? אם לא אז מה זה יכול להיות ? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. אני לא יודע אם לגולשים בפורום זה זה חדש או לאו (לפחות לי זה חדש): אני יודע שיש אתר של netvision בו מורידים קובץ גדול לבדיקת המהירות. היום גיליתי שיש גם לבזק בינ"ל אתר כזה: http://speed.bezeqint.net/ אז לכל מי שצריך לבדוק מהירות. אני אשמח אם לקוחות של בזק בינ"ל שביניכם (בעיקר עם מהירות של 750K יכתבו בכמה הם מורידים משם) וזאת בכדי להשוות ולראות אם החיבור שלי (750 ממש חדש) בסדר.

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by b007,

שלום רב. הציעו לי בבזק ADSL (אני לקוח קיים) - 79 שקל עבור 4MB. ובבזק בינלאומי 30 שקל עבור 4MB. האם החבילה משתלמת? תודה. איך הגלישה דרך בזק בינלאומי? (כרגע אני בנטוויז'ן - אבל הם לא מוכים להשוות מחרי...)

• 19 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by jetman,

מה המצב חברים? טוב אמרתי לעצמי, יש לי ראש על הכתפיים וידיים טובות, ינסה לרשת את הבית לבד, קניתי לוחץ קרונה וחותך כבלים מסיבי, שקעים וכבל, מדובר ב TEL FTP CAT5E PATCH CORD 26AWG, קודם כל האם כבל FTP טוב לעסק? חשבתי האמת שחוטים בכבל FTP מורכבים מחוט אחד, אבל הם בנויים והרבה חוטים קטנים, לא יודע אם ככה זה צריך להיות ודבר שני, יש לו חוט כסוף נוסף שאני לא יודע לאן לחבר ומה תפקידו, בחיבור של השקע יש 10 מקומות, 2 לא צבועים בשום צבע, חיברתי בשיטת B כי כך גם הכבל עצמו (קניתי כבל של 20 מטר וחתחתי את הראשים, אבל הסדר ב ראש עצמו הוא B, השאלה האם יש עדיפות ל A או B? וזה הכל בעצם, אה והנה מספר תמונות..בהתחלה היה מסובך אבל למדתי את העסק אחרי כמה דקות, והלוחץ קרונה הוא מיוחד, הוא חות…

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. היי, ראיתי ש 018 מציעים 100 מגה ספק+תשתית דרך בזק לשנה, רק שצריך לרכוש מודם. נתב יש לי (1043 של TP-Link) ואני מרוצה ממנו. ראיתי את הרשימה הזו: http://www.netcheif.com/Articles/VDSL_Router/VDSL_Router.htm האם למישהו יש נסיון? המלצה? כמו כן, במידה ויש לי מוצר משולב (נתב+מודם) ואני מעוניין להשתמש במודם בלבד, האם זה אפשרי? תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. אני עכשיו בבזק בילאומי שהיו לא רעים תקופה (אני מחבר בכבלים ללא חייגן) אבל בזמן האחרון אני נתקל באיטיות דיי רצינית לחול... ממשחקים שלא עובדים בגלל מידע שאובד (League of Legends( חשבתי להחליף ספק והייתי שמח לשמוע איזה ספק נחשב למהיר ואמין לשירות לחול ולא יתן לי משפטים בזמן תמיכה כמו "אנחנו לא מתחייבים לספקים לחול ואם אתה רוצה אתה יכול לעבור לשירות גיימר שלנו" כי זה לא באמת היחס שאני רוצה לקבל... -___- כעקרון אני לא מחפש אינטרנט מהיר והמחיר כן חשוב גם מגה וחצי זה מספיק בשביל הורדה פעם ב.. משחקי רשת וסטרימניג... השאלה היא איזה ספק יתן לי בעצם את השירות המהיר באמת (והלא יקר ) תודה מראש!

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. שלום לכולכם, השאלה שלי היא האם יהיה אפשר באיזושהיא צורה לשלוח פקסים דרך אינטרנט כבלים ? ושאלה שנייה מתי מת"ב מתחילים לספק את האינטרנט (אם ידוע לכם) ? תודה

• 6 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. חברת צ'רלטון תובעת ב-10 מיליון שקל את ספקיות האינטרנט שלטענתה לא חסמו את הגישה לאתרי צפיה "פיראטיים". היא גם רוצה לקבל את הפרטים של הגולשים באתרים אלה. הידיעה הזו פורסמה היום במגזין ממון של "ידיעות אחרונות".

24. Started by DXT,

שדרגתי את האלקטל לפרו. ;D יש לי IP. אני רואה אותו בשורת ה MXS. או ב www.whatismyip.com. אבל זה נראה כאילו אף תוכנה לא מזהה אותו ואי אפשר לעשות שרת על המחשב. אני יודע שזה קשור לפיירוול הפנימי, נכון? מה לעשות כדי לקבל IP אמיתי? בבקשה לתת לי את כל השלבים בדיוק כי אני לא ממש מבין בדברים של רשת מסובכים. תודה, מיכאל.

• 25 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. התחלתי ללמוד קצת את הנושא, ואני אשמח לקבל מידע ממשהו שמבין. נושא הטלפוניה בפס רחב (VOB) התחיל לתפוס תאוצה חזקה מאוד בשוק בשנה האחרונה. הבנתי שהשירות ניתן על בסיס פרוטוקול SIP, ולכן ניתן לשימוש בטלפונים אלחוטיים תומכי wifi בעזרת תוכנה מתאימה. האם ניתן להגדיר ולאפשר שימוש בקו ה-SIP , בתוכנה מתאימה בטלפון סלולרי? האם יש הבדל בשימוש על בסיס wifi לבין שימוש על בסיס גלישת 3G בדיבור כזה?

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים