רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
ברצוני לקנות כרטיס רשת אלוחטי, והמליצו לי על הדגם הנ"ל Edimax EW-7711 USn אשמח לשמוע את דעתכם. וכן לשמוע יתרונות חסרונות או כל מידע אחר על מוצר זה.
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לפני כ 5 דקות התנתק לי ה HOTBOX במהלך גלישה ולפתע אני רואה במיקומי רשת ("מחשב שלי") HOTBOX שרת מדיה התחברתי ל HOTBOX וראיתי שהקושחה התעדכנה ל HOT_2.1.11 יש למישהו מושג איך משתמשים בשרת מדיה הזה ?
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם בקושי פייסבוק נטען לי הכל עולה שם לאט גם לכם יש איטיות באתר?
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי, אני כותב בשביל חבר שיש לו בעיות עם יוטיוב וטעינת וידאו באופן כללי, גם אחרי שהוא שידרג לאינטרנט 10 מגה... "שלום ותודה מראש, יש לי בעיה והיא שיש לי 10 מגה מהירות אינטרנט , ועדיין איכשהו היוטיוב ועוד דברים דומים כמו סרטונים בפייסבוק לוקחים המון זמן, רציתי לדעת מה הבעיה פה ומן הסתם יש אחת, תודה שוב." אם כן, מה לעזאזל עושים? לא תמיד אנשי התמיכה הטכנית של ספקית האינטרנט יודעים לעזור, בדרך כלל הם פשוט אומרים שגם להם יש את הבעיה הזאת...
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
האם יש הבדל בין: ns1.nameserver.com ל NS1.NAMESERVER.COM כשמגדירים אותם בדומיין? או - האם צריך דיוק באותיות גדולות\קטנות?
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום אני כרגע לומד קורס MCITP אשצח אם אקבל את עזרתכם: עלי ליצור לכל משתמש תיקית בית נפרדת תוך שימות בקוד \\10.10.10.1\home folder\%username% עלי להכניס את זה בתוך הגדרה שמשום מה איני מוצא אותה בגרופ פוליסי מישהו מכיר את ההגדרה הזו?
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון, המחשבים שלי לא מצליחים לסנכרן את השעון, אני מקבל הודעה: an error occurred while windows was synchronizing with time.windows.com ניסיתי גם סרברים אחרים ויש אותה הודעה (בשני מחשבים שמריצים ויסטה ו 7 ) הכל עבד תקין עד לפני כמה ימים ולא שיניתי כלום שנראה קשור במחשב או בנתב. ניסיתי לעשות PORT FORWARD בנתב לפורט 123 ואז הסנכרון עבד, אבל הפורט לא היה פתוח עד היום וגם אני יכול להפנות את הפורט הזה רק למחשב אחד. תוכנה אחרת (NETTIME) עבדה ללא בעייה. הנתב הוא TP LINK 841 רעיונות איך לפתור את הבעייה? תודה
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט מהיר adsl 0.5 ואני משלם 200 שקל בערך לחודש (גם לבזק וגם לספק) זה זול או יקר? תודה למי שעוזר
-
היי לכולם, לפני מספר חודשים שאלתי על חיבור ראוטר נוסף למודם באמצעות כבל. הפנו אותי למדריך המצויין הזה : http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm בעקבות הקליטה הגרועה במודם המשולב ראוטר של הוט החלטתי לבצע את המדריך וליצור נקודת גישה נוספת. אכן עקבתי אחרי המדריך. חיברתי את הראוטר החדש של Edimax למודם של הוט (הגרוע מאוד יש לציין!) והגדרתי לו אייפי חדש 192.168.1.99. ביטלתי את הDHCP ואת ההגדרות אבטחה שלו. לבסוף אכן קיבלתי חיבור למחשב דרך כבל שמחובר. כאשר הגעתי לחלק שבו אני מחפש רשת אלחוטית קיבלתי 2 רשתות נפרדות. אחת עם ההצפנה (של המודם המקורי) ואחת בלי (של הראוטר החדש). http://srv2.jpg.co.il/9/52e54ea2b8903.jpg השאלה שלי היא - האם עשיתי משהו לא נכו…
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן. עד לפני שבוע השתמשתי בראוטר מסוג edimax BR6424n. בהורדות טורנטים מ Vuze הייתי יכול להגיע למהירויות הורדה דיי גדולות, לפעמים באיזור ה 5Mbps. המהירות הייתה עולה לערך המקסימאלי שלה בצורה דיי מיידית, הביעיה הייתה שהאינטרנט היה קורס לעיתים תכופות. קניתץי ראוטר אחר, TP Link WDR4300. כבר אין לי ניתוקים, הבעיה היא שהמהירויות כבר לא כמו פעם. המקסימום שאני מצליח להגיע זה 1Mbps וזה לעיתים נדירות, אחרי הרבה זמן, גם עבור טורנטים עם כמות גדולה מאוד של משתפים ביחס למורידים. פתחתי את הפורטים המתאימים בראוטר. יש לי אינטרנט של 100 מגהביט של בזק בינלאומי עם תשתית של הוט. באתר הזה אני גם כן מקבל תוצאה נמוכה ממה שאני אמור לקבל http://testmy.net/download יש משהו ספציפי בראוטר הזה שאולי …
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני לא יודע אם לגולשים בפורום זה זה חדש או לאו (לפחות לי זה חדש): אני יודע שיש אתר של netvision בו מורידים קובץ גדול לבדיקת המהירות. היום גיליתי שיש גם לבזק בינ"ל אתר כזה: http://speed.bezeqint.net/ אז לכל מי שצריך לבדוק מהירות. אני אשמח אם לקוחות של בזק בינ"ל שביניכם (בעיקר עם מהירות של 750K יכתבו בכמה הם מורידים משם) וזאת בכדי להשוות ולראות אם החיבור שלי (750 ממש חדש) בסדר.
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, ביומים שלושה האחרונים הראוטר הנ"ל מראה סימנים של אי יציבות. כמו גם ניתוקים מהאינטרנט. בנוסף שמתי לב כי כשאני נכנס להגדרות הוא הרבה יותר איטי מבעבר , ומהירות התגובה של הראוטר זהה למהירות של אתה מחו"ל בימים של האינטרנט בתשלום פר דקה. נכנסתי שוב להגדרות בכדי לראות מה שונה. הדברים שמצאתי : 1. איכשהו עודכנה לי גרסה בראוטר ( אני לא עידכנתי ) - הגרסה : BN_1.27-CCOD_OpenWifi , [table][tr][td]Release Date:[/td] [td]Mar. 20, 2013[/td][/tr][/table] כמו שאמרתי אני לא עידכנתי את הראוטר 2. רשת אלחוטית בשם 1 GUEST פשוט נעלמה ומופיע לי Bezeq FREE ... אציין שלא ביקשתי ולא אבקש להתחבר לבזק פריי ויפי האם יש סיכוי שחברת בזק ביצעה עידכון קושחה מרחוק לראוטר ? האם יש לי דרך כלש…
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אחרי המלצה של חבר ומספר פוסטים שקראתי פה, החלטתי לשדרג את הרשת בבית בעזרת רכיבי moca. לצערי גיליתי שאין כמעט מבחר של ציוד, כאשר ActionTec די שולטת בשוק, לא נמכרת בארץ, ובמכירות היותר זולות שלה שהצלחתי למצוא באיביי, אין משלוח / משלוח יקר לארץ. במקביל, נתקלתי במכירה בebay של מוצר סיני שלפי שמועות משמש בארץ את הוט, והמוכר הוא ישראלי, אבל זה לא בדיוק מוצר מסוקר ברשת. על כן, לפני שאני מוציא 400 שקל על הזמנה, אשמח לשאול גם אם למישהו יצא להשתמש במוצר הנ"ל, גם חוו"ד של מי שמשתמש היום במוצרים של ActionTec מעל תשתית הוט (מפריע במשהו לשידורי הטלוויזיה?), ואם מישהו יכול לתת הערכה אם יהיו הבדלים עבורי בשימוש (סטרימינג של וידאו ב1080p) בין המוצרים הללו. המון תודה
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום. אני טכנאי מחשבים.יש לי לקוחה בעלת בית גדול מאוד -וילה חד קומתית והיא מעוניינת שתהיה לה רשת אלחוטית שתתפרס על כל הבית כולל החצר. התשתית שלה כרגע היא מודם כבלים L2TP בלבד ושני מחשבים נייחים ליד המודם.בעתיד יהיה לה מחשב נייד . מחברת הוט הציעו לה התקנת ראוטר בארון התקשורת . עדיין אינני יודע מאיזה דגם, אבל הבטיחו לה בלי למצמץ ובלי לשאול לגבי גודל הבית שיש לו עוצמה חזקה מאוד ולא יהיו בעיות קליטה אפילו אצל השכנים. העלות של ההתקנה שהציעו לה לראוטר היא 100 ש"ח ועלות הראוטר בפריסת תשלומים היא 250 ש"ח. המחיר הזה נשמע לי חשוד כי אני יודע שראוטר חזק וטוב עולה מעל 400 ש"ח ואני לא רוצה שיהיו לה בעיות קליטה בטווחים הרחוקים מהראוטר. אשמח אם תסבירו לי איזה ראוטר מומלץ להציע לה האם …
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מודם thomson tcm425 : אני מחובר עם כבלים,ספק ברק 013 , 4 מגה. מאחורה יש לי שני יציאות אחת usb והשניה כבל רשת. אני מתחבר למחשב עם כבל רשת,בעבר התחברתי עם היציאת usb,אבל כרגע עם כבל רשת. לא מזמן קניתי עוד מחשב,השאלה אם אני יכול לחבר את המחשב הנוכחי שלי עם usb, ואת המחשב החדש עם כבל רשת. כלומר מהמודם יצאו שני כבלים אחד רשת למחשב החדש והשני usb למחשב הנוכחי. הכבל רשת צריך להיות באורך של כ- 25- 30 מטר,האם שני המחשבים יחוברו לאינטרנט?? אם כן 25 מטר זה הרבה ואני לא יקבל מהירות גלישה טובה במחשב החדש??? אנא ממכם לא להמליץ לי על ראוטר,אלחוטי,ודברים כאלה. (סיבות שמורות למערכת ) תודה רבה מראש!
-
- 27 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה למצוא פתרון להגן על הסיסמה של הWIFI שלי יש לי נתב netgear vvg2000 שרכשתי דרך בזק העניין הוא שיש לי מדפסת אלחוטית ואני חייב שיהיה לי WPS אני ניסתי לפרוץ לעצמי וזה לא יאמן כמה שניות קיבלתי את הסיסמה לwifi בינתיים עשיתי הגדרה בנתב שיהיה לי Wireless Station Access List רק משתמשים שאני מכיר ע"פ כתובת ה MAC או שם המוצר מורשים להכנס לWIFI אבל העבודה אם זה מסורבלת כשאני רוצה לשתף מוצר חדש לרשימה אני צריך לבטל את האופציה הזו ואז להתחבר לWIFI ורק אז אני אוכל להוסיף את המוצר החדש לרשימת מוצרים מורשים. יש דרך חזקה להגן על זה? מקווה שהייתי ברור, תודה
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה להחזיר את הראוטר של בזק ולהביא ראוטר משלי (בעקבות כניסת חברות חדשות כתשתית וירטואלית) האם מישהו מכיר את הראוטר של ZTE? האם הוא יעבוד היטב עם תשתית של בזק? האם אוכל להשתמש בו בעתיד גם ל 100 MB וגם עם תשתית של הוט? http://www.ebay.com/itm/151665472653
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
בס"ד מנוכח הבעיות הבלתי פוסקוות של בזק בינלאומי, מנוכח העובדה שאני משלם 12 מגה ומקבל זבל, ובנסף בגלל מניעים דתיים - אני מעוניין לעבור לאינטרנט רימון. רציתי לדעת, איך המהירות שם? מה המחירים? כמה מגה אפשר לקחת? היוטיוב עובד מהר? האם יהיו לאגים/פינגים נמוכים במשחקי רשת? תודה רבה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, הקמתי בשעה טובה רשת ביתית אלחוטית במקום רשת ה-HPNA3 שהיתה לי לפני כן (נשרפו שני מודמים, והיו לי כמה בעיות מעצבנות עם הרשת בכל מקרה). ברשותי D-Link DIR-615 - נתב בתקן N, ומתאמים D-Link DWA-140, גם הם בתקן N. לרשת מחוברים אך ורק מחשבים (3) המריצים ווינדוס ויסטה. הגלישה באינטרנט חלקה לגמרי בכל המחשבים, בהתחלה היו לי בעיות עם המתאמים שהתנתקו כל 30 שניות בערך, ואז הסרתי את הדרייברים של D-Link והתקנתי דרייברים של Ralink (החברה שמייצרת את הצ'יפים עבור D-Link), ועכשיו הרשת עובדת נהדר. הבעיה היא שהעברת קבצים בין המחשבים היא איטית מאוד (בין 700 קילובייטים לשניה עד 1.5 מגה בייטים לשניה, מקסימום). הקליטה של כולם היא Excellent, ובעוד שאני ממש לא מצפה למהירויות בקצב המוצהר של תקן…
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של siemens, כזה שמקבלים מבזקסטור... יש לי גם טלפון אלחוטי דיגיטלי של Uniden. הבעיה היא שבכל פעם שמתקשרים אליי לבית האינטרנט מתנתק... יש למישהו מושג למה זה קורה? אולי משהו בהגדרות? Aviko
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הכרטיס רשת יחובר למחשב שנמצא בחדר ממ"ד ובמרחק של כ6 מטרים מהנתב BR-6424n (אשמח לתגובות על בחירת הנתב, תקציב עבורו נופל על איזור ה200 ש"ח). הנתב נמצא בחדר אחר באותה הקומה.. הכרטיסים העומדים על פרק הרכישה: EW-7727 EW-7717 usb במידה וזה משנה- גב המחשב נמצא הפוך לפתח הדלת. מבחינת מחיר שניהם באותו המחיר כך שהמחיר במקרה הזה הוא לא פונקציה מבחינתי. עקב הימצאות המחשב בחדר ממ"ד איזה מבין המתאמים הנ"ל יתן תמורה הכי מספקת? ומה ההבדלים ביכולת הקליטה שלהם? שאלה נוספת היא האם השקעה של 50 ש"ח נוספים על מנת לרכוש את EW-7728 באמת יעשו הבדל במרחק שעליו אני מדבר? שבוע טוב
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי חלק בבית שבו אני לא מצליח לקבל כיסוי טוב של WIFI. קיבלתי לא מזמן מבזק את VDSL 600Mbps VEGN2610 מה ששיפר את הקליטה אבל היא עדין לא מספיק טובה בשביל סטרימינג למשל. חשבתי על HOMEPLUG בתור פיתרון. רשת החשמל שלי היא חד פזי. מחיפוש שעשיתי נראה שה TP-Link AV600 TL-PA6010 600Mbps שמוכרים ב KSP הוא הכי משתלם שניתן לקנות בארץ, אבל זה יוצא די יקר 400 שקל לשתיים. http://ksp.co.il/?uin=22169 בדקתי אפשרות להזמין מחול אבל לרוב זה יוצא אותו דבר כמו לקנות בארץ עד שניתקלתי באיבי במכירה של קיט TENDA 1000MBPS במחיר של 250 שקל http://www.ebay.com/itm/Tenda-1000Mbps-HD-Gigabit-Powerline-Adapter-Starter-KIT-Home-Plug-Adapter-x2Pcs-/281370278976?pt=UK_Computing_Powerline_Networking&…
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
עם תחילת השיווק של מהירות DOWNLOAD של 200M על ידי הוט נשאלת השאלה לגבי היכולת של נתבים נפוצים לתמוך במהירות זו. בסקירות הנתבים שבצעתי ושניתן למצוא ב-LINK בקישור בחתימה יש מידע לגבי נתון זה. בנוסף, חלק מהחברות מפרסמות נתונים אלה באתר האינטרנט שלהם. כך למשל ב-LINK המצב תוכלו למצוא את המהירות המקסימאלית של נתבי TP-LINK בפרוטוקולים השונים. כדאי לשים לב שרק נתבים שיצאו בשנה האחרונה תומכים ב-200M. http://www.tp-link.com/en/article/?faqid=465
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בדיון קודם שפתחתי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=477657.0 (למה כל כך קשה לעשות פה קישור?) דיברתי על הצורך שלי להעביר קבצים ענקיים במהירות בין מחשבים ברשת האלחוטית שלי, ועל זה שהקצב נורא איטי (העברת קבצים בין שני מחשבים בקצב של 1.3MB/Sec). עזרו לי והמליצו (בעיקר Art Tatum) לעבור לרשת קווית Gbit. הלכתי עכשיו לפנדה לחפש כבלים, וראיתי שם כבל מוצלב, ונזכרתי שפעם, עוד לפני שהיו רשתות אלחוטיות ורשתות בכלל, היינו מחברים סתם מחשב למחשב ישירות עם כבל מוצלב (ואפילו, אם אני זוכר נכון, עם RS-232 ) עכשיו הפתרון של רשת קווית הוא נכון, ואני אגיע אליו אבל הוא עושה לי בלגאן בגלל הכבלים - אני צריך להעביר כבלים בצורה שלא תחרב לי את הבית. הייתה לי כבר רשת קוו…
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-