רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
הנה התכובת באתר שלהם: http://www.aztv.co.il/serve/forYourService/General/mivtza_in.asp?docID=241 ושם רשום שמי שמנוי בטלוזיה של ערוצי זהב מקבל 4 חודשים ראשונים הנחה של 50 אחוז.. כלומר 60 שקל לחבילה של ה - 750/96 קילוביט
-
- 19 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם בקושי פייסבוק נטען לי הכל עולה שם לאט גם לכם יש איטיות באתר?
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לרשת את כל הבית, ולצערי הראוטר שברשותי לא משדר מספיק חזק האם יש דרך זולה יותר כדי להתגבר על הבעיה? האם אתם ממליצים על רשת דרך חשמל? (מהירות, יציבות) התוכנית שלי היא לחבר AP בקומה למטה וכך להנות מרשת אלחוטית גם בקומה זו תודה
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
ה-BR-6478AC של חברת Edimax, עליו פרסמתי סקירה לפני מספר שבועות, זמין עתה לרכישה בארץ במגוון חנויות במחיר של כ-480 שקל. http://www.netcheif.com/Reviews/BR-6478AC/BR-6478AC.htm. את פרוט החנויות בו הוא זמין ניתן למצוא על ידי חיפוש ב-GOOGLE עם סיומת site:co.il. כמו כן ניתן למצוא השוואת מחירים שלו ב-http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=BR-6478AC.
-
- 23 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי בעיה מאד מוזרה... :s05: יש לי כמה מחשבים שמחוברים ברשת חלקם עם כבל וחלק אלחוטי.. הרשת הביתית שלי עובדת בצורה כזו: מודם=>ראוטר=>סוויץ כך שהראוטר אלחוטי... (יש ברשותי מהירות גלישה של 7 מב אים זה משנה) ברשת מוחברים כ 4~5 מחשבים שאחד מהם בעל נפח מאד גדול של 4T שבוא נמצא כל התכנים המשותפים כמו סרטים מוזיקה תמונות ועוד... הכל עובד יפה עד כאשר אני מנסה להפעיל תוכנות שיתוף כבדות כמו אימיול או ביטורנט וכדומה ואז הכל נופל!!.. הכרטיסי רשת מראים שאין חיבור והם מנסים לייבא כתובת. האלחוטי מציג רשת אבל לא יכול להתחבר! זה ראטור מסוג D-LINK DI524 ו סוויץ פשוט ביותר של DYNAMODE. יש לכם מושג מדוע זה כך?? אולי זה הגדרה? אולי זה חלק דפוק פשוט?? אמור להיות קשר מסוים לתוכנות …
-
- 30 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי נתב ראשי, וליחידה שמאחורי הבית העברתי כבל רשת (שמחובר מהראוטר הראשי בבית). בדקתי את הכבל רשת בחיבור ישיר לטלויזיה ואכן יש אינטרנט. ברצוני לקנות ראוטר אשר יתן לי ביחידה שמאחורי הבית גם WIFI וגם אני יוכל לחבר אותו למחשב נייח וגם לטלויזיה ראיתי את המדריך הנ"ל שמאוד ברור http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm 1. רציתי לדעת אם אני חייב שהראוטר שאני קונה יהיה אותו סוג כמו הרואטר הראשי שבבית? 2. כמו כן אם אפשר לינק לראוטר מומלץ ולא יקר? 3. ראיתי את מה שכתוב בלינק " שנה את כתובת הנתב האלחוטי החדש כך שתהיה בתחומי הסגמנט של הנתב הקווי אך מחוץ לתחום הכתובות ששרת ה-DHCP שלו מחלק. לדוגמא, אם כתובת הנתב הקיים היא 192.168.1.1 ושרת ה-DHCP שלו מחלק כתו…
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
התחלתי ללמוד קצת את הנושא, ואני אשמח לקבל מידע ממשהו שמבין. נושא הטלפוניה בפס רחב (VOB) התחיל לתפוס תאוצה חזקה מאוד בשוק בשנה האחרונה. הבנתי שהשירות ניתן על בסיס פרוטוקול SIP, ולכן ניתן לשימוש בטלפונים אלחוטיים תומכי wifi בעזרת תוכנה מתאימה. האם ניתן להגדיר ולאפשר שימוש בקו ה-SIP , בתוכנה מתאימה בטלפון סלולרי? האם יש הבדל בשימוש על בסיס wifi לבין שימוש על בסיס גלישת 3G בדיבור כזה?
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי 2.5 מגה ואני מנוי לבזק, מתי שאני מבצע העלאה אז ההורדה מוגבלת וזה מגיע לרמה שבקושי אפשר לגלוש, עכשיו אני לא יודע אם ככה זה אמור להיות - שההורדה וההעלאה מגבילים זה את זה במקרה שאחד מהם פועל אם זאת חלק מהADSL /: גם ככה בההעלאה בארץ מאוד נמוכה ביחס להורדה - עשירית מההורדה ! תודה
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שמתי לב רק עכשיו שבכל המחשבים בבית יש לי אותו IP דרך הראוטר ודרך הרפיטר שיש לי.. אני בספקית HOTNET ב100MB.. האם זה תקין? והאם יש אפשרות לעשות שבכל מחשב יהיה IP אחר? תודה
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום היום בבוקר חיברו אותי להוט והוטנט הכל היה בסדר 3 שעות ואז התחילו ניתוקים כל הזמן של הטלפון וגם האינטרנט טענו שיש בעיה לא אמרו מה אמרו שיחזרו אלי עד 4 שעות נציג בכיר מהטכני ולא חזרו ולא כלום לפני שמתנתק מהם כי חוויה לא נעימה על היום הראשון אני מצרף תמונה מההגדרות של ההוטבוקס לאחר שהיה טכנאי נעלמו כל השגיאות אבל עדיין יש ניתוקים מידי פעם למרות שהם טוענים שאין ואם היה הם היו רואים. החלפתי ספק מהוטנט בגלל השרות ושלא רוצים לתת לי IP 5.29 טוענים שאין אפשרות להחליף לספק של אקספון ישמח לעזרה מיכם לפני ניתוק וחוות דעת על העוצמות ושגיאות וכו. רוצה לקבל נתונים הכי טובים שיש גם מהספק וגם מהתשתיתשכחתי לציין מחובר מפחת עוצמה לכבל שמתחבר למודם תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מדי פעם יש אצלי איטיות בכניסה לאתרים. בכרום כתוב Waiting for website... וזה יכול לקחת 15-30 שניות ויותר עד שאני לוחצת על רענון, לרוב האתר עולה אחרי רענון אבל לא תמיד. לא הצלחתי למצוא עקביות בעניין. לצורך העניין הרבה פעמים אני חווה איטיות גם באתר של תפוז אבל לא רק. בדיקת מהירות תקינה. בזק טוענים שהתשתית תקינה. בזק בינלאומי השתלטו על המחשב שלי, עשו בדיקות ואמרו שהבעיה במחשב כי ב-Safe mode זה היה בסדר. אמרו לי להסיר תוכנות מה-Startup. עשיתי את זה ועדיין הבעיה קורית. תשתית בזק, ספק בזק בינלאומי, מהירות Top 100 (בפועל 55-60 Mbps), ראוטר של D-Link 6740U במצב Bridge (מוגדר כמודם) עם ראוטר של D-Link DIR-880L עם הקושחה העדכנית ביותר משירות הלקוחות של D-Link. …
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
כמו שציינתי בנושא, אני חושב לקנות את הראוטר, ורציתי לדעת אם הוא מסתדר עם חיוג l2tp ? אני מחפש מישהו שזה עובד אצלו
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
חיבור הוט + בזק בין לאומי, קו 12 מגה ללא חיגן. טורנטים יורדים בקצבים של מקסימום 100 קב"ש (בד"כ 10-20) ועולים בקצב של אפס נקודה חבל על הזמן. (טראקר פרטי, סידרים למכביר, בעבר הלא רחוק מדי כל טורנט ממנו ירד ועלה בשיא המהירות האפשרית) בשעות הלילה הקטנות מאוד, למשך זמן קצוב מאוד של שעתיים שלוש מקסימום ארבע- הקצב מקסימלי כמו שתמיד היה בעבר - 1.4 בנוסף, סרטוני יוטיוב עושים טובה שהם נטענים בקצב של מילימטר פס התקדמות לשעה ברזולוציה של מעל 360 (ועוד יוטיוב משנה ל 480 על דעת עצמו כשמגדילים למסך מלא, מי לעזזל נתן להם רשות לזה?) האם אני היחיד שתופעות האיטיות הנ"ל מתרחשות אצלו בתקופה האחרונה? האם נשארה ספקית אינטרנט אחת נורמלית בימים טרופים אלו? מה הפתרון שלכם למצב?
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היום שמתי לב שבקופסה של הוט בשכונה שלי איפה שכול הדיירים מחוברים ,ראיתי שיש מן מתקן כזה ורשום עליו FILTER פילטר, הפילטר בדמוי של בורג ענק "פלומבה" מישהוא יודע מה זה ,ומה המטרה שלו??
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולכם, השאלה שלי היא האם יהיה אפשר באיזושהיא צורה לשלוח פקסים דרך אינטרנט כבלים ? ושאלה שנייה מתי מת"ב מתחילים לספק את האינטרנט (אם ידוע לכם) ? תודה
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
איך אני מגביל תיקייה מסויימת ברשת שתהיה ללא גישה למחשב אחד מתוך כמה מחשבים שבהם התיקייה משותפת? תודה
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי חבר ששידרג מ30 מגה ל100 מגה בהוט עם בזק בינלאומי כספק. הנציגה אמרה לו שהכל מוגדר טוב מבחינת מהירות תשתית והוא צריך לשנות הגדרות בשביל לקבל את ה100 מגה. כרגע הוא גולש על 30 מגה ולא מצליח לעבור את ה30 . כרטיס הרשת שלום הוא 100 מגה. על איזה הגדרות היא דיברה? אני מעוניין לעזור לבחור לקבל את ה100. דרך אגב יש לו נתב של edimax לא זוכר את הדגם. בבקשה עזרתכם!!! תודה מראש...
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום רב. הציעו לי בבזק ADSL (אני לקוח קיים) - 79 שקל עבור 4MB. ובבזק בינלאומי 30 שקל עבור 4MB. האם החבילה משתלמת? תודה. איך הגלישה דרך בזק בינלאומי? (כרגע אני בנטוויז'ן - אבל הם לא מוכים להשוות מחרי...)
-
- 19 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, המודם\ראוטר של הוט עושה הרבה בעיות, השאלה שלי באיזה מכשיר אני יכול להשתמש שעוקף אותו לחלוטין ככה שאני אוכל לחבר את הכבל של האינטרנט ישירות אל המכשיר החדש. ממנו ייצא כבל למחשב אחד ושני מחשבים אחרים יתחברו דרך Wi-fi, אז אני מעוניין שהתקשורת תהיה יצירה ומהירה. התקציב הוא 500 ש"ח וכולל קנייה מחו"ל\איביי. בתודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי לכולם. קראתי כמה מאמרים בנושא הפיכת המודם ALCATEL למצב PRO...והאמת שלא הבנתי כל כך את היתרונות והחסרונות.. מישהו יכול לפרט פה את היתרונות והחסרונות למעבר הזה? תודה.
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
מופיעה לי השגיעה הזאת כמעט כל פעם שאני פותח אתר. וזה משגע אותי. היה לי פייר וול ומחקתי אותו כי אמרו לי שזה יכול להיות בגללו, אבל זה לא מפסיק. אולי מישהו יודע מה גורם לזה?
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
נתב TP-Link TL-WR1043ND. כאשר מתבצעת הורדה ברשת, שמנצלת את מלוא רחב הפס, הנתב פשוט נתקע ומהווה קישורית מוגבלת. גם הממשק לא עולה, חייב לבצע פריקת חשמל וחיבור מחדש. די נמאס לי ממנו, אי אפשר להוריד קבצים, קצת הורדות והוא נחנק ונתקע. זה הנתב 100% בדקתי עם מספר מחשבים שונים. כולם מחוברים אלחוטית. האם מישהו מכיר פתרון לתקלה הזו בדגם TL-WR1043ND? אשמח לעצתכם בבקשה. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי. היום שמתי להורדה כמה קבצים גדולים מאתר MEGA. שמתי לב שההורדה דרך האתר הזה אינה כמו בשאר האתרים, ההורדה לא מופיעה במנהל ההורדות כמו שבדרך כלל קורה, אלא יש פס התקדמות ורק אחרי שההורדה מסתיימת הקובץ המלא מופיע במנהל ההורדות. מה שקרה זה שמשום מה ההורדה נתקעה באמצע, לאחר שזה הוריד כבר כ-10GB. ניסיתי לעשות ריפרש לעמוד כי ב FAQ שלהם כתוב שאם נשארים באותו טאב אפשר להמשיך את ההורדה, אבל זה לא עזר ורצה להוריד את הקובץ מחדש. בכל מקרה, עכשיו על כונן C שלי (שזה SSD וחשוב לי כמה מקום פנוי יש בו) נוספו 10GB של מקום תפוס, בבירור חלקי הקובץ שהוא כבר הוריד. עכשיו אני מנסה לנקות את השאריות האלו. ניסיתי ccleaner, ניסיתי להיכנס לתיקיה שבה כרום שומר את ה user data וגם היא לא היתה במשקל שמ…
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-