רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי שני מחשבים בבית אחד שלי ואחד של אחותי ואני רוצה לשתף את המחשב של אחותי במדפסת אבל המחשב לא מחוברים כמו שכתוב במדריך פה בפורום יש לי מודם של מוטורולה הדגם של SURFBOARD ויש לו שני יציאות אחד USB ואחד כבל אינטרנט אני מחובר בUSB ואחותי בכבל אין לי מחשב ראשי וכל זה כל מחשב עובד בניפרד בלי צורך אחד בשני איך אני יכול לחבר את זה?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה הם הסכנות ברגע שאחד מהניידים שאני רוצה דרכו להיקתשר לרשת של הארגון שלי ? אבל בנייד יש אך ורק חיבור מאובטח PPTP ובצד של השרת יש FW של ATERA תודה.
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום חברים, בעקבות המעבר ל - 018 קניתי את הראוטר הנ"ל. כל חצי שעה בערך אני שם לב שאין אינטרנט - ווינדוס מראה שאני מחובר לרשת אלחוטית אבל בלי חיבור לאינטרנט. אני מנתק את החיבור ומתחבר מחדש והכל שוב עובד. מישהו מכיר את הבעיה, האם בעיית חומרה או שהייתי צריך להגדיר משהו בנתב? תודה, מיכאל
-
- 6 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
הקמתי לפני כשנה רשת בבית אשר מחוברת דרך האב(3 מחשבים+ מודם אלקטל) שניים מהמחשבים ממוקמים רחוק יחסית מההאב ולכן המהירות בהם נמוכה מזה שקרוב האם יש אפשרות להכניס משהו שיעזור(כמו מגבר מסוים כמו ברשתות הכבלים)?????????????.
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית רשת בין שני מחשבים עם האב,מודם אלקטל שמתפקד גם כראוטר. עכשיו,בחדר יש לי שני מחשבים לא נגעתי בהגדרות ככה שאני מעביר את הכבל רשת כל אחד מהם מתחבר יופי. עכשיו אני רוצה שגם המחשב השני שלי בחדר יהיה מחובר לכן קניתי כבל מוצלב וחיברתי אותו למחשב שמחובר ברשת(שמחובר להאב). אבל הוא לא מתחבר לאינטרנט. במחשב שלי שמחובר לרשת יש לי שני כרטיסי רשת(לוח-אסוס A7N8X דלוקס) וגם במחשב השני יש לי כרטיס רשת. דרך אגב-בכל שלושת המחשבים יש לי XP PRO . איך אני מסדר את זה?
-
- 8 תגובות
- 994 צפיות
-
-
לי ולאחי יש מחשב אני ההוסט ויש לי 2 כ.רשת אחד מחובר למודם ADSL והשני למחשב של אחי שנינו גולשים יחדיו באינטרנט אין בעיה הכל טוב 'ויפה' עד שאני מוריד והוא גם מוריד... אני מוריד קובץ והוא גם מוריד את אותו קובץ עשינו ניסוי הוא התחיל להוריד ב100, 96..... ואז אני התחלתי את ההורדה שלי ואז הוא ירד ל38 ואני לקחתי לו את המהירות ואני מוריד ב64 ככה שהחילוק מה שלא יהיה אצלי (בגלל שאני ההוסט) יהיה מהיר יותר כך שזה לא הוגן... גם במחשקי רשת שאני יתחיל להוריד הפינג שלו יקפוץ מ30 ל 100 או אפילו 200 וזה לא בסדר אני צריך תוכנה כזו שמחלקת את האינטרט 50 % לי ו 50 % לאחי ... עם יש דבר כזה ותוכלו להביא לי לינק או לפחות את שמה של התוכנה אני ישמח מאוד !!! זה ההודעה הראשונה בפורום הזה…
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
כרגע אני נמצא במסלול WOW ורוצה לעבור למשהו יותר מהיר יש לי מודם B-FOCUS ROUTER 270 אני רוצה להחליף חבילה\מסלול וגם להחליף את המודם זה ישפר את המהירות (גלישה אימיול וכו') ? על איזה אינטרנט ספק אתם ממליצים מחירים שירות וכו' ??
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
אני מעונין לדעת איזה אנטיוירוס הכי טוב norton או kaspercky תודה
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים: 1.Gentoo 2005.0 גנו/לינוקס מריץ SAMBA ומפעיל שרת NAT לשיתוף אינטרנט(הוא המחשב הראשי) 2.WINXP 3.WIN98 עכשיו מהמחשב 2 אני יכול לגשת למחשב 1 ו3 אבל מחשב 1/3 אני לא יכול לגשת למחשב 2. אם זה ממחשב 3 אז הוא אומר לי שאין למספיק הרשאות ושאני יפנה לSYSADMIN ואם זה ממחשב 1 הוא מבקש ממני סיסמה שאין(ניסיתי לשים ססמה למחשב 2 וגם לא עובד). עכשיו,אני יודע שזה בעיה של מחשב 2 בהגדרות אבל איפה? איזה הגדרות אני צריך לשנות כדי שהוא לא יבקש ססמה(או לא יגיד לי שאין לי מספיק הרשאות).
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הורדתי את הגרסה החדשה ביותר והתקנתי אותה אני לא מצליך להוריד כלום!איך עובדים עם התוכנה הזאת? צריך להתחבר לשרת/אב מסוים כדי שאני יוכל הבכלל להוריד ?איך זה עובר בקיצר??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שווה את ה400 ומשהו לראוטר ו200 ומשהו לכל כרטיס רשת? הקליטה יותר טובה מבכרטיסי mimo? זה מספיק מפותח? אין בעיה עם אינטרנט בכבלים? או אם יש עוד בעיות שלא חשבתי עליהם?
-
- 13 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
שלום, עד היום הייתה לי רשת חוטית והחלטתי שאני רוצה לעבור לרשת אלחוטית. אין לי מושג מה עלי לקנות, ולכן הייתי רוצה לדעת על איזה ראוטר וכרטיסי רשת אתם ממליצים . הבית הוא בן שתי קומות, כאשר מחשב אחד נייח נמצא בקומה העליונה והמחשב הנייד נמצא בקומה התחתונה בדר"כ (אף אחד מהמחשבים לא ממוקם בתוך ממ"ד).
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום רב, בחודש האחרון אני מקבל פינגים גבוהים במשחקי רשת, גם בסרברים מהארץ וגם בחול (UK ) ... חשוב לציין שלמשך איזה שעתיים מאוחר בלילה השמיים נפתחים והפינגים חוזרים להיות נורמאלים ... אז איך אני יכול לדעת איפה בעיה ? אולי הספק אינטרנט? אני עם אינטרנט 1.5 מגה של בין-לאומי על תשתית של הוט... המהירות הורדה והעלאה בסדר (לפי speedtest.com) ד.א, גם האקספלורר לא זז מהר תודה למי שעוזר, דור
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שמו אצל ההורים שלי ראוטר NETBOX של 013 שעושה טלפוניה וכ"ו, אני לא מצליח באף מקום לראות איך אני משנה לו את הכתובת IP כדי שאוכל גם לשנות את כתובות ה-DHCP, יש למישהו רעיון ? ניסיון ?
-
- 4 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
שלום, ברשותי חשבון ב DYNDNS.ORG שמתעדכן עם הכתובת IP של ה WAN - אותה הכתובת IP אני מעוניין להעביר גם לדומיין נוסף שברשותי כך שאני אוכל לגשת למחשב שלי באמצעות הדומיין ולא הכתובת אותה הקצו לי ב DYNDNS. האם יש אפשרות לעשות את זה ומה צריך בשביל זה? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחבר 2 מחשבים ברשת אלחוטית עם שיתוף אינטרנט(בעזרת מודם ה- ADSL אלקטל). במידה ואני אקנה: Linksys USB100M - 10/100 NIC-USB X 2 EDIMAX BR-6104W - ADSL + 4PORT Router 10/100MB אני אוכל לחבר את שני המחשבים כראוי? תודה.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף נתב היה לי אחד של 3COM לא עבד טוב היה לי הרבה ניתוקים ולכן אני רוצה להחליף ראיתי שהרבה ממליצים את TP-Link WR1043ND אבל שמתי לב שהרבה מתלוננים על ניתוקים וזה אזור שאני מאוד רוצה להמנע ממנו אז אם אפשר איזה המלצה עד 400 שקל.
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אם אני כותב את האייפי החיצוני שלי בשורת הכתובת בדפדפן אני מגיע לעמוד הכניסה להגדרות הנתב, יש מצב שהוא פתוח לעולם? אם כן, איך אפשר לסגור את זה שהוא יהיה נגיש רק מבתוך הרשת?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחליף לראוטר הישן שלי linksys wrt54gs בתקציב נמוך. הוא מחובר לתשתית הוט, הראוטר מספק כיסוי לרוב האזורים שאני צריך. אליו מחובר עוד edimax ישן ב wds שמכסה לי שני חדרים מרוחקים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, רכשתי את הנתב הנ"ל וחיברתי למחשב ונראה שהכל עובד (המחשב מתחבר פיזית לאינטרנט דרכו). לגבי האייפון- הוא מאתר את הנתב וגם מתחבר עם הסיסמה שהכנסתי אולם האינטרנט לא עובד - תקוע. כשעובר לרשת הסלולרית או לנתב אחר בסביבה - עובד יופי. אגב, האייפון גם לא עובד כשאני מסיר את האבטחה לגמרי מהרשת. עידכנתי את הקושחה לגירסה C2 3.03 - מהאתר של החברה. אני דיי אובד עצות, מה לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ברשותי שני כוננים: 3.5" 500G USB2 2.5" 1T USB3 א. לראוטר שלי יש יציאת USB 3. כשאני מחבר את כל אחד מהכוננים, מהירות ההעברה מהמחשב לשם והפוך ממש נמוכה - אולי מגה או שניים לשנייה. זו בעיה בחיבור? ניסיתי גם מנייח וגם מלפטופ. ב. ניסיתי לחפש מתאם ככה שאחבר את יציאת הUSB ישירות לשקעי הLAN הקיימים בראוטר אך לא מצאתי. מכירים חנות שמוכרת את זה באיזור ראשל"צ/ת"א/חולון ? ג. בעת חיבור כונן רשת, בלי קומבינות ובלי כלום, ישירות לראוטר, זה גם יתפקד במהירות נמוכה? בתודה מראש
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
??? אז המחשב מחובר לראוטר (קווי), קורה רק במחשב הזה (XP)... אחרי כמה שעות של שימוש האינטרנט מתנתק (רואים שהוא מחובר אבל לא עולים דפים) ואחרי ריסטארט האינטרנט חוזר לפעול. במחשב מותקנת תוכנת VNC אם זה יכול להיות קשור או משנה איכשהו. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, מישהו יכול להביא לי לינק לכבל רשת 50 מטר (אני יחבר אותו מראוטר לכרטיס רשת פנימי) זול? אני לא הבנתי כל כך מה זה מוצלב ומה זה מסוכך.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
תשתית HOTNET ספק HOT. אז בקצרה - הבעיה היא לאגים במשחקי מחשב שקורים אחת לכמה דקות (FREEZE לכמה שניות במקרה הטוב, במקרה הרע לדקה-שתיים), פינג שעולה על 2000ms במקרה הרע, במקרה הטוב בסביבות ה400ms. שלחתי פינג למודם (192.168.1.1), לאחר בדיקה הסתבר כי אחת לשתי דקות בערך מוחזר פינג בגודל 1000-2000ms. לאחרונה בדקתי ויצא שלמשך כמה פינגים ברצף הוחזר Request timed out. עשיתי ריסטרט לראוטר, הבעיה נפתרה למשך כמה ימים וחזרה, כמובן שהתקשרתי לHOT ולHOTNET מספר רב של פעמים ללא באמת עזרה מצידם. הSNR תקין (40+ db). ראוטר של TP-LINK מודל C7 AC1750, מודם HOTBOX רגיל. מחובר חוטית לראוטר. תודה מראש על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-