עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי, סופ"ש רגוע וטוב. רציתי לפתוח כאן בדיון על מציאת התשתית והספק האידאלי העכשווי בהיבט פינג לשרתים באירופה, הדגש הוא לאירופה בלבד. מה כוונתי? אקח למשל כתובת אייפי של שרת בגרמניה לצורך העניין. כתובתו 74.125.133.109 אשמח אם תוכלו לשתף כאן את הטרייס שאתם מקבלים ולשתף אותו כאן יחד עם ציון התשתית והספק שעשיתם את הבדיקה דרכה. המטרה שלי היא לראות תחת איזה תשתית וספקית אתם נמצאים ומהיא התוצאה שאתם מקבלים . למה? אני מחפש היום לראות האם יש שינויים משמעותיים בתוצאות כדי באמת למצוא משהו אידאלי עכשווי עבורי, אני יודע שלכל משתמש יש את המטרה שלו בין אם זה פינג / מהירות גלישה וכו. וכמובן שידוע לי שזה משתנה בין שרת לשרת וזה לא יוכיח חד משמעית את הנקודה אבל עדיין יתן כיוון מסויים להסתכל…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by rollita,

הפיירוול חוסם לי את Azureus. יש לי פיירוול של נורטון (שבעבר, כשהיה לי מחשב יחיד, לא היתה לי איתו בעיה) ופיירוול מובנה בנתב של בזק b-focus 312+. עכשיו בזה של נורטון הגדרתי את אזורס כתוכנה מורשה עם גיש מלאה לאינטרנט וכמו כן הוספת את פורט ברירת המחדל של אזורס 6881 לרשימת הפורטים המותרים בנורטון. אלא,שעדין כאדר אני עושה בדיקת פורטים באזורס הוא מציין בפני: פורט לבדיקה 6881 ... שגיאת חומת-אש אני מניח שהבעיה אם כן בפיירוול שבנתב. האם אני צודק? איך אני ניגש לפיירוול בנתב ומה עלי לשנות שם? תודה.

• 14 תגובות
    • 5.8k צפיות
  3. קניתי מחשב חדש... עכשיו באתי לחבר אותו לרשת האל-חוטית בבית (יש לנו 4 מחשבים ברשת) והוא דרש סיסמא (מפתח רשת).. אבל אף אחד אצלנו בבית לא זוכר את הסיסמא.. יש איפהשהו מקום למציאת הסיסמא על המחשב (המחשב הראשי של הרשת)..? או לשנות אותה? בבקשה תעזרו אני מיואש.. תודה mz155

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  4. אז ככה לאח שלי יש בעיה עם האינטרנט.. א. המודם שלו ככל הנראה לא טוב.. ב. הנקודה של האינטרנט אצלו לא תקינה.. חשבתי לנסות לעזור לו התקשרתי לתמיכה של בזק.. שם נאמר לי שמגיע לי רואטרים במקום המודמים הקיימים שיש לנו (אנחנו מחוברים בנפרד כרגע.. עוד חודשים עושים רשת) יש לי מודם מסוג Azetech ADSL2+ יש לי כמה שאלות.. א' האם הראוטר שהם מציעים במקום המודם שלי עדיף על המודם שלי? (תהיה פגיעה בפינגים שיש לי עכשיו?) ב' אם אני רוצה ביינתים שהראוטר שהם מספקים לי ישמש כרשת ולעשות את הראוטר השני (שאני מקבל על המודם של אח שלי) משחזר ואז עם כבל רשת לחבר אותו.. זה אפשרי? אח שלי פשוט חייל קרבי עד שהוא בבית חבל לי שלא יהיה לו אינטרנט.. תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ex_,

היי הגדרתי רשת לפי המדריך(המעולה!) הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=186365.msg1615944#msg1615944 עכשיו אני מוגדר כמחשב שמתחבר למארח(בדיוק כפי שמופיע במדריך) החיבור עובד(בערך) אבל ברגע שהחיבור אל המארח נעשה אני לא יכול לגלוש ברשת לא דרך הדפדפנים בכל אופן סקייפ כן כל השאר לא בנוסף אין אפשרות לשחק דרך ה VPN -כשאני פותח משחק מי שמתחבר אלי "רואה" אותי באופציה של ה LAN אבל לא יכול להתחבר אני מקווה שהבעיה מובנת צילומי מסך: 1.מארח 2.אורח תודה על העזרה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  6. מכירים? חשוב שיהיו מהירויות גבוהות לישראל. פעם הייתי בבלו הוסט וזה לא זז.

7. Started by BandiT,

שלום, יש לי שרת windows server 2003 שמשתף כונן ובתוכו תיקיות בין מלא מחשבים שיושבים על אותה רשת, שום מחשב לא מזדהה מול השרת, אבל יכול ליצור ולמחוק תיקיות מאותו כונן משותף. השאלה שלי אם יש דרך או תוכנה מאין logger שתתעד לי אם מישהו מחק קובץ מסויים מאותו כונן. שיתן לי את שם המחשב או IP או MAC או משהו בסגנון כדי שיהיה לי אפשרות לדעת למה נעלמה לי תיקיה מסויימת. אשמח לעזרה. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. ברוך השם ההתחייבות שלי ל012 מסתיימת עוד מעט . ב 3.9.2010 אני כרגע על באנדל 1.5 ב79 . זה בסדר בשבילי כי יש לי סידבוקס ואני מושך בפול ספיד בFTP את הקבצים . כך שזה מספיק אפקטיבי . והמחיר הנמוך גם מתאים לי חחח הבעיה שאני ממש לא סובל להתמקח ... אבל כנראה שאין הרבה מה לעשות ? אני חושב שאני צריך לדעת על הצעות טובות שונות כדי להתמקח עם שימור לקוחות ? 018 עדיפה ? או .. דבר נוסף זה שהIP לא חסום באתרי טורנטים . חשוב . כרגע אני לא משחק ברשת כך שפינגים לא ממש עקרוני . העיקר - האם יש פרק זמן שבו ניתן לבטל את התקשרות עם החברה ? תודה

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  9. שאלה מעניינת. נניח ואני מתחבר מחדש לספק שלי, כלומר קיבלתי IP שונה לחלוטין. ועדיין לדוגמא כשאני מתחבר לIRC וקיבלתי BAN הוא שומר את BAN עליי. וכנל לגבי פורומים (גם אם פותח USER חדש ומייל חדש וכו') השאלה שלי, איך זה מתבצע? איך הוא יודע שאכן אני אותו USER ?

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  10. Started by deluxe,

מי מבין הדגמים שבכותרת יותר טוב? אני מעוניין לקנות נתב שישמש בעיקר כנתב לרשת חוטית וברוב הזמן השידור האלחוטי יהיה כבוי בו. לא כל כך הצלחתי להבין מה ההבדל ביניהם? אשמח אם מישהו שכן הבין יוכל לתת לי תשובה. תודה רבה! http://www.tp-link.com/en/products/details/?categoryid=238&model=TL-WR1043ND http://www.tp-link.com/en/products/details/?categoryid=238&model=TL-WR1042ND

• 22 תגובות
    • 4.9k צפיות
  11. Started by dj_poo,

חבר'ה שלום ותודה מראש על העונים והעזרה. אז ככה יש לי לאפטופ של HP dv6000 ווינדוס וויסטה עד לפני כמה ימים הכל היה טוב ויפה עכשיו יש לי בעיה עם האינטרנט ל מסנגר זה נכנס וזהו לא לשום אתר שהרצתי פינגים לאתרים זה מחזיר לי פינג והכל טוב ויפה חשדתי שאולי זה בעיה באקספלורר אבל הורדתי גם פיירפוקס ועדיין לא עובד בנוסף בדקתי בכמה רשתות גם רשת אלחוטית וגם רשת רגילה לא עובד אני חושד שזה בעיה בקבצים של ווינדוס אבל אין לי מושג אילו ואיך לפתור את זה מאוד אשמח לעזרתכם תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. היי, עשיתי חיפוש וממה שהצלחתי לקרוא המודם ראוטר היחדיד שנשמע ששווה לקנות כרגע הוא tplink Archer vr200, לא מצאתי פוסט שיאדר לי בוודאות שהוא יעבוד עם בזק, האם לא תהיה בעיה? האם ישנם מודם -ראוטרים אחרים במחיר דומה שווה לשקול? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. שלום לכולם אני רוצה לדעת מה אני צריך כדי להתחבר לאינטרנט אלחוטי במחשב הנייד שלי ובכלל לקבל מידע על ספקי אינטרנט ומחירים טובים תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Caleb,

היי, האם למישהו יש לאחרונה הרבה ניתוקים משרתים של IRC עם בזק בינלאומי? אני מחובר לרוב ל-EFnet ו-P2P-Network ולפני שבוע בערך זה מנתק אותי כל כמה דקות, ולפעמים כל שעה בערך, ואין לי מושג למה. בינתיים אני קצת עצלן מדי לעשות בדיקה עם Wireshark אני על 30Mbit עם הראוטר DSL-6740U של DLink.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by jonnie walker,

האם למישהו יש מושג איך ניתן לשלוח פקס כאשר המחשב מחובר אך ורק לאינטרנט מהיר בכבלים (אין קו בזק)? מה צריך לקנות? אני צריך אמצעי בו ניתן לשלוח גם קבצי וורד כפקס, וגם דפים עם כתב יד שיסרקו וישלחו כפקס.

16. Started by portance,

שלום לכולם, אני מחובר לאינטרנט באמצעות חייגן שברק הגדירו לי שנקרא L2TP ותשתית של hot במהירות של 1.5 מגה באמצעות מודם TERAYON דגם TJ715X שקיבלתי מHOT, רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מה הupload שלי מבלי להתקשר לhot או ברק. תודה מראש לכל המגיבים וסליחה על הבורות.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. לאחרונה התחברתי דרך ה Privatebox של בזק בינלאומי. למי שלא יודע, ה Privatebox מאפשר בנוסף להיותו מודם ADSL וראוטר גם שיחות טלפון על גבי תשתית האינטרנט. הממשק הפשוט ב Privatebox אינו מאפשר תזמוני גלישה לפי כתובות MAC של המשתמשים ברשת הביתית, כלי שעזר לי לסגור את האינטרנט לילדי אחרי שעה מסוימת בערב ולהשאירו פתוח לי ולאשתי. אופציה זו קיימת ברוב הראוטרים שאני מכיר, linksys וכמובן הראוטר של בזק ה 2760U. לפתרון הבעיה נעזרתי במאמרו של chief, בו הגדרתי את ה 2760 כספק הרשת הביתית וה Privatebox כנקודת הגישה לאינטרנט המחוברת בצורה חוטית אל ה 2760. ה 2760 אכן נותן שירותי רשת ואינטרנט בצורה קוית ואלחוטית אולם לא הצלחתי לכוון בו את התאריך והשעה, מאחר ולהבנתי הוא יתעדכן בהם רק אם יחובר ד…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by GnApple,

אז אחרי שנה של עיגול פינות ב012 הבנתי שאני צריך לעבור ספקית... לאילו ספקיות מומלץ לעבור כיום? (בנוסף לבזב"ל) (שימוש כבד עיקרי - משחקים וp2p) אני בתשתית בזק ומעדיף להישאר ככה. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום! קניתי מודם שהוא גם ראוטר של החברה ORIGO שהאתר שלהם הוא WWW.ORIGO2000.COM ואני לא מצליח להגדיר את החיבור לאינטרנט של חברת 012. ניסיתי לדבר עם התמיכה התכנית אך התשובה שלהם היתה שלילית.לא היה להם מושג מה לעשות! בקיצור אני צריך ממכם עזרה שתאמרו לי בבקשה באיזה פרוטוקול להשתמש ומהם ההגדרות שעלי להגדיר! תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  20. Started by itaysp,

שלום, היום מצאתי זמן להגדיר את הרשת האלחוטית. יש לי מודם 270PR של BFOCUS שהיה עד עכשיו מוגדר כראוטר ושיחזרתי את ההגדרות ברירת מחדל ועכשיו הוא רק מודם. הליקסיס מחייג אליו כל הזמן ומתחבר לאינטרנט.. לפעמים הוא מתנתק.. אני לא ידוע למה זה. אני רוצה לאבטח את הרשת.. הלכתי לאבטחה בלינקסיס והיו כמה הצפנות. עכשיו זה מוגדר על WPA ו AES.. בחרתי קוד והכל עובד עם המחשב נייד.. עם הפאלם לא כל כך אבל לא הספקתי להתעסק עם זה לעומק. יש דרך יותר טובה לאבטח את הרשת? איך אני יכול לפתוח פורטים? עשיתי עכשיו פשוט העברת פורטים לפורטים ששאני רוצה למחשב שלי ברשת. ו.. איזה גירסת תוכנה אני יכול להוריד שבה יהיו לי עוד הגדרות מתקדמות ואפשרות לשלוט על הסיגנל? אני קצת רוצה להגביר אותו בגלל שיש לי בקצה של ה…

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  21. אז ככה: התקשרתי היום לחברת אנטרנט רימון כדי לקבל שירות סינון אתרים והם הציעו לי ללא התחייבות להתחבר ולשלם להם פר יום. כל יום שאני מחובר משלם סכום קבוע. בחודש זה יוצא 46 כולל מע"מ. רציתי לשאול איך בכללי החברה הזאת האם מישהו התנסה איתה או לא? בנוסף התקשרתי גם לספק הנוכחי שלי בזק בינלאומי והם הציעו לי את השירות מורשת שלהם עם IP קבוע בחינם. ב39.9 לחבילה שהייתה לי 2.5 מגה. האם קיים הבדל בין הסינון של מורשת לסינון של רימון? נקודה חשובה: התחייבתי לבזק בינלאומי ל18 חודש היום אבל אני חושב שאני יכול לבטל את זה... באמת לא לעשות מזה צחוק כי זה דבר שחשוב לי. אז מה דעתכם יותר טוב? והאם בכלל ספק האנטרנט רימון הוא באמת מהיר וטוב לפחות כמו בזק בינלאומי. בתודה מראש... עמית

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. יש לי ראוטר של edimax מסוג ar-7084a, זהו ראוטר קווי. אם מישהו מכיר בבקשה שיאמר לי איך אני מכבה את הפיירוול... זה משגע אותי כי יש שם אפשרות לכיבוי או הפעלה של פיירוול והיא נמצאת במצב כבוי... אבל מה שיש שם זה גם NAT שהוא חייב להיות פועל כדי שהאינטרנט יעבוד (לפחות ככה נראה לי כי כשכיביתי אותו הראוטר התנתק מהאינטרנט). קראתי ב"עזרה" של הרואטר וכתוב שם שב-NAT יש גם פיירוול פנימי או משהו כזה.. עכשיו הבעיה שהוא חוסם לי פורטים ואני לא יכול להתחבר לאימיול או לשראזה או לכל תוכנה מסוג זה.. אז איך לעזאזל אני יכול לפתוח פורטים או בכלל לכבות את החסימה הזאת? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  23. Started by yonir,

קניתי היום נתב Edimax BR6204WG והתחברתי דרכו עכשיו. הוא עובד בסדר, וגם utorrent עובד בסדר אחרי שהעברתי את הפורט שלו בהגדרות. עכשיו, האם אני מבין נכון- לכל תוכנה שמערבת שליחת קבצים (utorrent, emule, skype, ICQ, etc.) אני אצטרך להגדיר העברת פורטים בשביל שהם יעבדו? ועוד שאלה- יש לנתב פונקציה של firewall שבברירת המחדל הוא על disabled. The Broadband router provides extensive firewall protection by restricting connection parameters, thus limiting the risk of hacker attack, and defending against a wide array of common attacks. However, for applications that require unrestricted access to the Internet, you can configure a specific client/server as a Demilitarized Zone (DMZ). Ena…

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  24. Started by who_Cares,

יש לי בבי"ס הגבלה של מורשת* על האינטרנט, ומספר האתרים המותרים הינו קטן מאוד. רציתי לשאול אם מישהו מכיר דרך בה אפשר לעקוף את השירות ולגלוש לכל הרשת? * למי שלא יודע, מורשת זה שירות שחוסם את כל האתרים חוץ ממה שהוגדר כנקי. פועל בשיטת הרשימה הלבנה, כך שאפשר לגלוש רק לאתרים מוכרים שהוכנסו לרשימה, אך אתרים שלא הוכנסו, נקיים ככל שיהיו, אין אפשרות להיכנס אליהם (כדוגמת HWZONE...)

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. Started by Tak_Tik,

טוב לסבא שלי, אשר לא גר בעיר שלנו יש מחשב נייד ישן [CELERON 1.4 משו כזה] אשר מחובר לאינטרנט עם ALE 130 המאוד אהוב על כולנו, ספקית בזק בינ"ל 014 ותשתית בזק-טלפון. למחשב הזה אין חיבור רשת. המחשב משמש בעיקר לקריאת חדשות, משחקי שח באינטרנט ולימוד סבי את מיומנות המחשב. כמו כן מחשב זה עלה לארץ מרוסיה והוא בעל וינדוס מליום באנגלית כעט, עלי ללמוד לפסיכומטרי ולקחתי קורס הייקיו באשקלון, גם כי סבא וסבתא שלי גרים שם ויהיה לי נוח לשהות אצלהם בקיץ. אחד העקרונות של הייקיו זה ללמוד דרך האתר, ומסיבה לא מובנת המחשב המסכן הזה לא מציג את העברית של האתר בשום מצב (הגדרתי עברית בלוח בקרה, התקנתי מהדיסק של הוינדוס, ניסיתי לסדר קידוד ולהחליף דפדפן). זאת הבעיה הראשונה, אם יש הצעות אשמח לשמוע. כעט,…

• 6 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.