עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. גם באתר של ספק התשתית וגם בזה של ספק האינטרנט מציעים שירותי רשת ביתית. מה ההבדל בין הקמת רשת אלחוטית בעצמי לבין השירותים הללו? רוחב הפס לכל מחשב שונה? דברים אחרים? יש צורך להירשם לשירות אצל שניהם?

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  2. Started by smores,

אתמול התקינו אצלי בשעה טובה אינטרנט 100/100 של Unlimited.. הם הביאו איתם ראוטר D-Link DIR-825 (ה N הישן, ולא הAC החדש). האם עדיף לי להביא ראוטר TP-Link WR1043ND או אולי TP-Link WDR4300 ? מה אתם אומרים? תודה רבה.

3. Started by amd333221,

יש לי אינטרנט מהיר 1.5 מגה והמחשב שלי מחובר ישירות לראוטר(2WIRE) מחובר עם כבל רשת. ויש לי ניתוקים. כשאני שולח פינגים ל- ZAHAV.NET.IL(הספקית שלי) כל 8 דקות ו 12 שניות בדיוק יש לי ניתוק 3 פינגים כותבים TIMEOUT (במקום REPLY) והניתוקים לא רק במחשב שלי אלא בכל מחשבי הרשת! באותו זמן .. ובאותה תדירות (כל 8 דקות ו 12 שניות) . עשיתי המון בדיקות כדי לבדות איפה הבעייה: 1.שלחתי פינגים לראוטר שלי והתוצאות היו טובות מאוד: לא היום ניתוקים בכלל! 2.שלחתי פינגים לאתר(ZAHAZ.NET.IL) ואז היו ניתוקים כל 8 דקות ו 12 שניות. 3.נכנסתי למשתמש של בזק ושלחתי פינגים ועדין הייתה את אותה הבעייה! 4.החלפתי למודם אחר ועדין הייתה אותה הבעייה. 5.כשדיברתי עם חבר שלי בסקייפ והיה ניתוק קרה משו מאוד מוזר.. אני …

• 11 תגובות
    • 996 צפיות
  4. Started by itay_izra,

שלום אני מחפש מגבר WIFI יציב טוב וזול. שיכסה לפחות 5-6 מטר של קליטת WIFI. שלא צריך להתעסק איתו יותר מדי. ראיתי את זה : http://www.aliexpress.com/item/2014-New-Arrival-Hot-Sale-Wireless-802-11N-WPS-300Mbps-Wifi-Repeater-AP-Router-Range-Expander/1744843211.html מה אומרים?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. עשיתי פירמוט ועכשיו זה מוגדר שם על קבל כתובת IP באופן אוטומטי להשאיר ככה או להכניס את מה שהיה במחשב הקודם ?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by מסבחה,

הי, אני כרגע עם הוט 2.5M ובזק בינ"ל, ובחודשים האחרונים האינטרנט מאוד מאוד איטי. ההתחייבות שלי לבזק בינ"ל נגמרה ואני רוצה להחליף ספקית, רציתי לדעת איזו ספקית מומלצת כיום. שימושים: טורנטים פה ושם, גלישה בשעות הערב בעיקר, קצת יוטיוב.

• 33 תגובות
    • 7.8k צפיות
  7. Started by redti,

<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>יש לי שאלה אם אני אשנה את הlocal ip בהגדרות רשת שלי לאותן ספרות של הstatic ip זה ישנה משהו במשחק שנגיד לא עובד לי בדיירקט אי פי?</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום במזל טוב אני קונה מחשב לחדר ויותר לא צריך להרביץ לאחים הקטנים כדי לקבל את המחשב. יש בעיה קטנה: החדר שלי מאוד רחוק מהמחשב הישן שלי, אין אפשרות להעביר חוט ואני די בטוח שרשת אלחוטית לא תעבוד.... אז אני מחפש איזה דרך ליצור רשת, שמעתי וראיתי מחבר של MSI שמתאים לחשמל אבל הוא עולה 300 שקל ליחידה, אם מישהו מכיר משהו אחר (שמעתי על אביזרים שמתחברים לטלפון..) בבקשה פרסמו. נ.ב מחירים סבירים, אני לפני קניית מחשב ;D

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by עמרם360,

שלום רב, עברתי לטריפל C ומאז המעבר איני מצליח לגלוש ללא חיבור ADSL. כשאני מנסה לגלוש בדפדפן (כרום, אקספולרר או מוזילה) עם חיבור אלחוטי (ולמרות שמופיע שאני מחובר) מתקבלת ההודעה הבאה DNS PROBE FINISHED BAD CONFIG. ראוי לציין שב-BlueStacks אני מצליח לגלוש גם בחיבור אלחוטי, ורק בדפדפנים הרגילים איני מצליח. משיחה עם שירות הלקוחות הוברר לי שהבעיה הינה במחשב ולא בנתב. ניסיון לגלוש עם ספק אחר הוליד את אותה הבעיה. אודה מאוד לעזרה

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. היי, סופ"ש רגוע וטוב. רציתי לפתוח כאן בדיון על מציאת התשתית והספק האידאלי העכשווי בהיבט פינג לשרתים באירופה, הדגש הוא לאירופה בלבד. מה כוונתי? אקח למשל כתובת אייפי של שרת בגרמניה לצורך העניין. כתובתו 74.125.133.109 אשמח אם תוכלו לשתף כאן את הטרייס שאתם מקבלים ולשתף אותו כאן יחד עם ציון התשתית והספק שעשיתם את הבדיקה דרכה. המטרה שלי היא לראות תחת איזה תשתית וספקית אתם נמצאים ומהיא התוצאה שאתם מקבלים . למה? אני מחפש היום לראות האם יש שינויים משמעותיים בתוצאות כדי באמת למצוא משהו אידאלי עכשווי עבורי, אני יודע שלכל משתמש יש את המטרה שלו בין אם זה פינג / מהירות גלישה וכו. וכמובן שידוע לי שזה משתנה בין שרת לשרת וזה לא יוכיח חד משמעית את הנקודה אבל עדיין יתן כיוון מסויים להסתכל…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by rollita,

הפיירוול חוסם לי את Azureus. יש לי פיירוול של נורטון (שבעבר, כשהיה לי מחשב יחיד, לא היתה לי איתו בעיה) ופיירוול מובנה בנתב של בזק b-focus 312+. עכשיו בזה של נורטון הגדרתי את אזורס כתוכנה מורשה עם גיש מלאה לאינטרנט וכמו כן הוספת את פורט ברירת המחדל של אזורס 6881 לרשימת הפורטים המותרים בנורטון. אלא,שעדין כאדר אני עושה בדיקת פורטים באזורס הוא מציין בפני: פורט לבדיקה 6881 ... שגיאת חומת-אש אני מניח שהבעיה אם כן בפיירוול שבנתב. האם אני צודק? איך אני ניגש לפיירוול בנתב ומה עלי לשנות שם? תודה.

• 14 תגובות
    • 5.9k צפיות
  12. קניתי מחשב חדש... עכשיו באתי לחבר אותו לרשת האל-חוטית בבית (יש לנו 4 מחשבים ברשת) והוא דרש סיסמא (מפתח רשת).. אבל אף אחד אצלנו בבית לא זוכר את הסיסמא.. יש איפהשהו מקום למציאת הסיסמא על המחשב (המחשב הראשי של הרשת)..? או לשנות אותה? בבקשה תעזרו אני מיואש.. תודה mz155

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  13. אז ככה לאח שלי יש בעיה עם האינטרנט.. א. המודם שלו ככל הנראה לא טוב.. ב. הנקודה של האינטרנט אצלו לא תקינה.. חשבתי לנסות לעזור לו התקשרתי לתמיכה של בזק.. שם נאמר לי שמגיע לי רואטרים במקום המודמים הקיימים שיש לנו (אנחנו מחוברים בנפרד כרגע.. עוד חודשים עושים רשת) יש לי מודם מסוג Azetech ADSL2+ יש לי כמה שאלות.. א' האם הראוטר שהם מציעים במקום המודם שלי עדיף על המודם שלי? (תהיה פגיעה בפינגים שיש לי עכשיו?) ב' אם אני רוצה ביינתים שהראוטר שהם מספקים לי ישמש כרשת ולעשות את הראוטר השני (שאני מקבל על המודם של אח שלי) משחזר ואז עם כבל רשת לחבר אותו.. זה אפשרי? אח שלי פשוט חייל קרבי עד שהוא בבית חבל לי שלא יהיה לו אינטרנט.. תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ex_,

היי הגדרתי רשת לפי המדריך(המעולה!) הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=186365.msg1615944#msg1615944 עכשיו אני מוגדר כמחשב שמתחבר למארח(בדיוק כפי שמופיע במדריך) החיבור עובד(בערך) אבל ברגע שהחיבור אל המארח נעשה אני לא יכול לגלוש ברשת לא דרך הדפדפנים בכל אופן סקייפ כן כל השאר לא בנוסף אין אפשרות לשחק דרך ה VPN -כשאני פותח משחק מי שמתחבר אלי "רואה" אותי באופציה של ה LAN אבל לא יכול להתחבר אני מקווה שהבעיה מובנת צילומי מסך: 1.מארח 2.אורח תודה על העזרה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  15. מכירים? חשוב שיהיו מהירויות גבוהות לישראל. פעם הייתי בבלו הוסט וזה לא זז.

16. Started by BandiT,

שלום, יש לי שרת windows server 2003 שמשתף כונן ובתוכו תיקיות בין מלא מחשבים שיושבים על אותה רשת, שום מחשב לא מזדהה מול השרת, אבל יכול ליצור ולמחוק תיקיות מאותו כונן משותף. השאלה שלי אם יש דרך או תוכנה מאין logger שתתעד לי אם מישהו מחק קובץ מסויים מאותו כונן. שיתן לי את שם המחשב או IP או MAC או משהו בסגנון כדי שיהיה לי אפשרות לדעת למה נעלמה לי תיקיה מסויימת. אשמח לעזרה. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. ברוך השם ההתחייבות שלי ל012 מסתיימת עוד מעט . ב 3.9.2010 אני כרגע על באנדל 1.5 ב79 . זה בסדר בשבילי כי יש לי סידבוקס ואני מושך בפול ספיד בFTP את הקבצים . כך שזה מספיק אפקטיבי . והמחיר הנמוך גם מתאים לי חחח הבעיה שאני ממש לא סובל להתמקח ... אבל כנראה שאין הרבה מה לעשות ? אני חושב שאני צריך לדעת על הצעות טובות שונות כדי להתמקח עם שימור לקוחות ? 018 עדיפה ? או .. דבר נוסף זה שהIP לא חסום באתרי טורנטים . חשוב . כרגע אני לא משחק ברשת כך שפינגים לא ממש עקרוני . העיקר - האם יש פרק זמן שבו ניתן לבטל את התקשרות עם החברה ? תודה

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  18. שאלה מעניינת. נניח ואני מתחבר מחדש לספק שלי, כלומר קיבלתי IP שונה לחלוטין. ועדיין לדוגמא כשאני מתחבר לIRC וקיבלתי BAN הוא שומר את BAN עליי. וכנל לגבי פורומים (גם אם פותח USER חדש ומייל חדש וכו') השאלה שלי, איך זה מתבצע? איך הוא יודע שאכן אני אותו USER ?

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  19. Started by deluxe,

מי מבין הדגמים שבכותרת יותר טוב? אני מעוניין לקנות נתב שישמש בעיקר כנתב לרשת חוטית וברוב הזמן השידור האלחוטי יהיה כבוי בו. לא כל כך הצלחתי להבין מה ההבדל ביניהם? אשמח אם מישהו שכן הבין יוכל לתת לי תשובה. תודה רבה! http://www.tp-link.com/en/products/details/?categoryid=238&model=TL-WR1043ND http://www.tp-link.com/en/products/details/?categoryid=238&model=TL-WR1042ND

• 22 תגובות
    • 5k צפיות
  20. Started by dj_poo,

חבר'ה שלום ותודה מראש על העונים והעזרה. אז ככה יש לי לאפטופ של HP dv6000 ווינדוס וויסטה עד לפני כמה ימים הכל היה טוב ויפה עכשיו יש לי בעיה עם האינטרנט ל מסנגר זה נכנס וזהו לא לשום אתר שהרצתי פינגים לאתרים זה מחזיר לי פינג והכל טוב ויפה חשדתי שאולי זה בעיה באקספלורר אבל הורדתי גם פיירפוקס ועדיין לא עובד בנוסף בדקתי בכמה רשתות גם רשת אלחוטית וגם רשת רגילה לא עובד אני חושד שזה בעיה בקבצים של ווינדוס אבל אין לי מושג אילו ואיך לפתור את זה מאוד אשמח לעזרתכם תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. היי, עשיתי חיפוש וממה שהצלחתי לקרוא המודם ראוטר היחדיד שנשמע ששווה לקנות כרגע הוא tplink Archer vr200, לא מצאתי פוסט שיאדר לי בוודאות שהוא יעבוד עם בזק, האם לא תהיה בעיה? האם ישנם מודם -ראוטרים אחרים במחיר דומה שווה לשקול? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. שלום לכולם אני רוצה לדעת מה אני צריך כדי להתחבר לאינטרנט אלחוטי במחשב הנייד שלי ובכלל לקבל מידע על ספקי אינטרנט ומחירים טובים תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Caleb,

היי, האם למישהו יש לאחרונה הרבה ניתוקים משרתים של IRC עם בזק בינלאומי? אני מחובר לרוב ל-EFnet ו-P2P-Network ולפני שבוע בערך זה מנתק אותי כל כמה דקות, ולפעמים כל שעה בערך, ואין לי מושג למה. בינתיים אני קצת עצלן מדי לעשות בדיקה עם Wireshark אני על 30Mbit עם הראוטר DSL-6740U של DLink.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by jonnie walker,

האם למישהו יש מושג איך ניתן לשלוח פקס כאשר המחשב מחובר אך ורק לאינטרנט מהיר בכבלים (אין קו בזק)? מה צריך לקנות? אני צריך אמצעי בו ניתן לשלוח גם קבצי וורד כפקס, וגם דפים עם כתב יד שיסרקו וישלחו כפקס.

25. Started by portance,

שלום לכולם, אני מחובר לאינטרנט באמצעות חייגן שברק הגדירו לי שנקרא L2TP ותשתית של hot במהירות של 1.5 מגה באמצעות מודם TERAYON דגם TJ715X שקיבלתי מHOT, רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מה הupload שלי מבלי להתקשר לhot או ברק. תודה מראש לכל המגיבים וסליחה על הבורות.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.