עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני מעוניין שמי שמשתמש במחשב אחר ברשת לא יראה שאני מחובר, ובטח שלא יוכל להכנס לקבצים שלי. איך אני עושה את זה? (אני עובד ב-XP PRO). תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Ronenosh8,

אני מתלבט אם להצטרף ל100 מגה או לא הבנתי שמקבלים את המהירות הנורמלית רק מתי שהתשתית טובה ומכאן נובעת השאלה - איך אני אמור לדעת שהתשתית טובה?

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  3. Started by Posford,

יש לי ראוטר של Edimax BR-6204Wg שעושה בעיות וכנראה שבק חיים. הוא בן שנתיים וחצי וכרגע הוא לא נדלק, הגיוני? יש אפשרות להחיות אותו? ואשמח להמלצה לראוטר חדש, לשרת 3-4 מחשבים, ראשי מחובר בכבל וה-3 האחרונים מידי פעם מחוברים ב- Wireless. מומלץ תקן N? או שעדיף להישאר עם G? או שיש בכלל משהו אמין וחדש יותר מתקן N? אשמח להמלצה לנתב ספציפי. איזה חברה כדאי? Edimax\TPlink\Linksys אולי חברה שאני לא מכיר? סביב ה- 250 ש"ח. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  4. היום החלפתי את המודם שלי בAtech 600e הזה. לפני כן היה לי ALE 130 שהוא USB כמובן , הוא היה מחובר בUSB, והכבל רשת מוצלב מהמחשב השני נכנס לי פה בכרטיס רשת(המובנה בלוח אם..) עכשיו בגל שהחלפתי את המודם למודם רשת הכנסתי כמובן מאחורי המחשב שלי את הכניסה של הרשת עצמה, והצטרכתי לקנות כרטיס רשת שיהיה על PCI ששם יכנס הכבל רשת מוצלב למחשב השני התקנתי דרייברים והכל, למרות הכל הוא אומר שהכבל רשת מנותק וכו'. ניסתי בכל דרך אפשרית להגדיר את הרשת, ואין גם במחשב השני הוא אומר שיש מגבלה ומשהו חסר.. לא יודע. שאני מנסה להגדיר פה עם הממשק של הווינדוס הוא בכלל נותן שגיאה .. התקשרתי לברק 013, הם אמרו שאני צריך להפוך אותו לראוטר או משהו כזה בשביל שהמחשב השני גם יוכל להיות מחובר באינטרנט עם כבל רשת…

5. אם אין ברמת התוכנה אז ברמת החומרה, אם אין גם ברמת החומרה אז... באסה. (כמובן לא אכפת לי שהראוטר לא יוכל לשמש כראוטר שוב אלא רק כרטיס רשת אלחוטי) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם. יש ברשותי מדפסת HP psc1315. למיטב ידיעתי, זאת לא מדפסת שתומכת בחיבור ישיר לראווטר. אני רוצה לשים את המדפסת בחדר שאין בו מחשב ושתדפיס דרך הרשת, אבל אני לא יודע איך אני עושה את זה עם מדפסת שאינה " network-ready". יש איזה מתאם שיעשה את העבודה? אפשרות אחרת כלשהי? תודה מראש נ.ב אני לא יודע אם זה משנה אבל הראווטר שלי הוא TP-LINK TL-WR541G

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  7. יש לי מחשב נייד שמחקתי לו את הדרייבריים והתקנתי מחדש בגלל איזה בעיה בדרייבר הישן. (Intel wireless 2200BG) הוא לא מצליח עכשיו להתחבר לרשת שלי ובמנהל ההתקנים הוא דווקא זיהה אותו. שאני עובר לCMD ואני מקליד: ipconfig /all הוא מביא לי רק את החיבור של אינטרנט החוטי אבל לא של האלחוטי. בגלל זה אין לו Physical Adress והנתב שלי לא מזהה אותו. מה יכולה להיות הבעיה(פתרון)? הוספה: ניסיתי לבטל ולתקן, לא עוזר.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. נכון שאני מתחבר לספק האינטרנט, כל פעם הוא מחליף לי את הIP? אז האם יש דרך לגרום לIP להשאר קבוע כל פעם שאני מתחבר? כאילו, להכריח את הIP להשאר קבוע גם אחרי שאני מתנתק ומתחבר ובקיצר שיהיה קבוע כל הזמן? ואם יש דרך... אז איך???

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. היי מדובר על שטח של כ-200 מ"ר בו קיימים 2 מבנים במרחק של כ-20 מטר זה מזה. אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי שתהיה ממנו קליטה מירבית ממבנה אחד לשני. אחד המבנים עשוי בטון אם זה משנה... בנוסף, מדובר על תשתית של בזק... רצוי מכשיר של חבר וגלוש ולא להתעסק איתו יותר מדי... תודה,

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  10. Started by yuvalma,

ניסיתי לשנות את הסיסמא של השל הראוטר דרך הwifi ועכשיו הוא לא מתחבר לי הוא מגיע ל"מייבא כתובת רשת" איך מסדרים את זה??

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. נתב : DG834NU מתאם רשת אלחוטי : Edimax EW-7718UN המהירות ברשת הפנימית איטית - 6.3MB/S מחשב א' מתחבר בצורה קוית לנתב מחשב ב' מתחבר בצורה אלחוטית כאשר אני מנסה להעתיק קובץ בין המחשב שמחובר קוית למחשב שמחובר אלחוטית המהירות עומדת על כ- 6.2-3MB/S כאשר שני המחשבים מתחברים קוית לנתב המהירות עומדת על כ 9.2-3MB/S ביניהם שזה אמור להיות תקין המחשב האלחוטי מתחבר ב300Mbps ככה שנראה שהכול תקין ברשת האלחוטית אם אתם רוצים לראות את ההגדרות בנתב אז מצורפת תמונה אבל לפי הבדיקה הקוית ניראה ששני המחשבים תקינים מישהו מכיר את הבעיה ויודע דרך לפתור אותה ? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by kalda01,

ביום שני אמור להגיע טכנאי של הוט להתקנת הוטבוקס במסגרת שידרוג לטריפל. (עד היום יש לי כבלים וטלפון שלהם) אם אני זוכר נכון בכבלים אפשר להתחבר לאינטרנט עם או בלי חייגן. האם אני אמור להתעקש על חיבור ללא חייגן או שזה לא משנה ? מה עוד כדאי לדעת לפני ההתקנה ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם, הכותרת המוזרה מתמצתת את הבעיה שיש לי. הרכבתי מחשב HTPC שמחובר לטלויזיה במרתף. את המחשב הזה אני רוצה לחבר לרשת הביתית. העובדות: 1) הרשת מורכבת מכבלי רשת שהעברנו יחד עם חוטי הטלפון בקירות. 2) כל הכבלים מגיעים לארון חשמל/טלפון שיושב בקומה הראשונה. שם הם מתחברים ל-Router רגיל (לא אלחוטי) בעל 4 כניסות. כמובן ששם גם יושב המודם. 3) כל כניסות הרשת של ה-Router תפוסות על ידי שאר המחשבים בבית ואין לאן לחבר את ה-HTPC. 4) במרתף אין שקעי טלפון אלא רק חשמל. כלומר, אין אפשרות להעביר כבל רשת לשם (אנחנו לא רוצים להעביר על הקירות). 5) יש לי Switch עם 10 כניסות (עוזר במשהו?). המטרה: לחבר את ה-HTPC במרתף לרשת בצורה הזולה ביותר ללא העברת כבלים על הקירות (באופן אלחוטי?).…

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  14. Started by zaroor,

יש לי חיבור בין שני נתבים 3 קום באלחוטי בינהם בפקודת ה WDS לפי מה שהוסבר לי שבנתב המישני צריך לבטל את ה DHCP ומה קורה אם כן יפעל ה DHCP במישני, כי כרגע במחשב הנייד מגודר כתובת סטטית ולא אוטומט

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני יודע שיש דבר כזה מישהו יודע מה צריך לקנות בשביל זה? ואיך להגדיר את זה? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  16. בעצם אני מחפש - קליטה טובה לשתי קומות, שלא יהיו ניתוקים, ושיעבוד טוב בסה"כ. יש המלצה לתקציב ה300 שקל ? תודה.

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  17. גם באתר של ספק התשתית וגם בזה של ספק האינטרנט מציעים שירותי רשת ביתית. מה ההבדל בין הקמת רשת אלחוטית בעצמי לבין השירותים הללו? רוחב הפס לכל מחשב שונה? דברים אחרים? יש צורך להירשם לשירות אצל שניהם?

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  18. Started by smores,

אתמול התקינו אצלי בשעה טובה אינטרנט 100/100 של Unlimited.. הם הביאו איתם ראוטר D-Link DIR-825 (ה N הישן, ולא הAC החדש). האם עדיף לי להביא ראוטר TP-Link WR1043ND או אולי TP-Link WDR4300 ? מה אתם אומרים? תודה רבה.

19. Started by amd333221,

יש לי אינטרנט מהיר 1.5 מגה והמחשב שלי מחובר ישירות לראוטר(2WIRE) מחובר עם כבל רשת. ויש לי ניתוקים. כשאני שולח פינגים ל- ZAHAV.NET.IL(הספקית שלי) כל 8 דקות ו 12 שניות בדיוק יש לי ניתוק 3 פינגים כותבים TIMEOUT (במקום REPLY) והניתוקים לא רק במחשב שלי אלא בכל מחשבי הרשת! באותו זמן .. ובאותה תדירות (כל 8 דקות ו 12 שניות) . עשיתי המון בדיקות כדי לבדות איפה הבעייה: 1.שלחתי פינגים לראוטר שלי והתוצאות היו טובות מאוד: לא היום ניתוקים בכלל! 2.שלחתי פינגים לאתר(ZAHAZ.NET.IL) ואז היו ניתוקים כל 8 דקות ו 12 שניות. 3.נכנסתי למשתמש של בזק ושלחתי פינגים ועדין הייתה את אותה הבעייה! 4.החלפתי למודם אחר ועדין הייתה אותה הבעייה. 5.כשדיברתי עם חבר שלי בסקייפ והיה ניתוק קרה משו מאוד מוזר.. אני …

• 11 תגובות
    • 988 צפיות
  20. Started by itay_izra,

שלום אני מחפש מגבר WIFI יציב טוב וזול. שיכסה לפחות 5-6 מטר של קליטת WIFI. שלא צריך להתעסק איתו יותר מדי. ראיתי את זה : http://www.aliexpress.com/item/2014-New-Arrival-Hot-Sale-Wireless-802-11N-WPS-300Mbps-Wifi-Repeater-AP-Router-Range-Expander/1744843211.html מה אומרים?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. עשיתי פירמוט ועכשיו זה מוגדר שם על קבל כתובת IP באופן אוטומטי להשאיר ככה או להכניס את מה שהיה במחשב הקודם ?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by מסבחה,

הי, אני כרגע עם הוט 2.5M ובזק בינ"ל, ובחודשים האחרונים האינטרנט מאוד מאוד איטי. ההתחייבות שלי לבזק בינ"ל נגמרה ואני רוצה להחליף ספקית, רציתי לדעת איזו ספקית מומלצת כיום. שימושים: טורנטים פה ושם, גלישה בשעות הערב בעיקר, קצת יוטיוב.

• 33 תגובות
    • 7.8k צפיות
  23. Started by redti,

<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>יש לי שאלה אם אני אשנה את הlocal ip בהגדרות רשת שלי לאותן ספרות של הstatic ip זה ישנה משהו במשחק שנגיד לא עובד לי בדיירקט אי פי?</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום במזל טוב אני קונה מחשב לחדר ויותר לא צריך להרביץ לאחים הקטנים כדי לקבל את המחשב. יש בעיה קטנה: החדר שלי מאוד רחוק מהמחשב הישן שלי, אין אפשרות להעביר חוט ואני די בטוח שרשת אלחוטית לא תעבוד.... אז אני מחפש איזה דרך ליצור רשת, שמעתי וראיתי מחבר של MSI שמתאים לחשמל אבל הוא עולה 300 שקל ליחידה, אם מישהו מכיר משהו אחר (שמעתי על אביזרים שמתחברים לטלפון..) בבקשה פרסמו. נ.ב מחירים סבירים, אני לפני קניית מחשב ;D

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by עמרם360,

שלום רב, עברתי לטריפל C ומאז המעבר איני מצליח לגלוש ללא חיבור ADSL. כשאני מנסה לגלוש בדפדפן (כרום, אקספולרר או מוזילה) עם חיבור אלחוטי (ולמרות שמופיע שאני מחובר) מתקבלת ההודעה הבאה DNS PROBE FINISHED BAD CONFIG. ראוי לציין שב-BlueStacks אני מצליח לגלוש גם בחיבור אלחוטי, ורק בדפדפנים הרגילים איני מצליח. משיחה עם שירות הלקוחות הוברר לי שהבעיה הינה במחשב ולא בנתב. ניסיון לגלוש עם ספק אחר הוליד את אותה הבעיה. אודה מאוד לעזרה

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.